|
اردوغان: اتحادیه صنعتگران ترکیه همدست موساد است!
رئیسجمهور ترکیه در واکنش به اظهارات رئیس مهمترین اتحادیه کارآفرینان و صاحبان صنایع این کشور موسوم به توسیاد، اتهامات سنگینی را مطرح کرد. رجب طیب اردوغان، «سیمون کلاوسکی» رئیس اصالتا ایتالیایی- روس توسیاد را که متولد ترکیه است، فردی بیگانه قلمداد کرد و اتحادیه قدیمی مزبور را که متشکل از خاندانهای ثروتمند ترکیه با مشی لیبرال و نزدیک به غرب است، دشمن ترکیه و و همدست سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) خواند.
ارسال به دوستان
پس از ادعای ائتلاف سعودی مبنی بر بمباران انبار سلاح و مهمات دولت نجات ملی یمن در صنعا، شهرهای جنوب عربستان هدف حملات موشکی- پهپادی قرار گرفت
مشت پر یمنیها مقابل سعودی
گروه بینالملل: بامداد دیروز رسانههای اجتماعی و برخی منابع خبری سعودی خبر دادند در پی حمله موشکی به 2 شهر در جنوب عربستان صدای انفجار در مناطقی از «جیزان» و «خمیس مشیط» شنیده شده است. در همین راستا پایگاه اطلاعرسانی «الاعلام الحربی» یمن خبر داد طی عملیات بامداد دوشنبه چند شهر سعودی با موشکهای بالستیک و پهپاد هدف حمله قرار گرفت. کاربران شبکههای اجتماعی در عربستان سعودی نیز از وقوع انفجارهایی در جنوب و جنوب غرب این کشور خبر دادند. این اخبار منجر به واکنش مقامات ائتلاف سعودی ضد یمن و تایید خبر عملیات شد. «ترکی المالکی» سخنگوی این ائتلاف مدعی شد پدافند ارتش عربستان سعودی موفق شده است ۲ پهپاد ارسال شده به فرودگاه مهم ابها را رهگیری و منهدم کند. وی همچنین از رهگیری سومین پهپاد در منطقه خمیس مشیط خبر داد. پایگاه نظامی ملک خالد در این منطقه قرار دارد. فرودگاه ابها و پایگاه هوایی ملک خالد از این جهت که به عنوان مبدأ حملات هوایی به شهرهای یمن مورد استفاده عربستان قرار میگیرد، جزئی از اهداف اصلی یگان موشکی یمن در حمله به عربستان است.
* توقف پروازها در فرودگاه ابها و جیزان
رصد اخبار پروازهای انجام شده از 2 فرودگاه ابها و جیزان و پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط حاکی از این است که این حملات منجر به اختلال شدید در پروازهای فرودگاه جیزان و ابها شده است. این اختلال نشانگر موفق بودن حملات و وارد شدن خسارات مالی به فرودگاههای جنوب عربستان است. انصارالله بامداد یکشنبه نیز در ۲ نوبت با استفاده از ۳ فروند پهپاد انتحاری مواضع ائتلاف سعودی در خمیس مشیط و ابها را هدف حمله قرار داده بود. فرودگاههای شهرهای جنوب عربستان مبدأ اکثر حملات هوایی به مناطق مختلف یمن است و از این رو مدام تحت حملات پهپادی و موشکی انصارالله قرار میگیرند.
* عملیات موشکی در پاسخ به ادعای سعودی
ائتلاف سعودی همانند گذشته مدعی شد هدف حملات پهپادی نه مراکز نظامی، بلکه غیرنظامیان بوده و از فرودگاه صنعا ارسال شده است تا با این ادعا، حملات هوایی خود به یمن بویژه شهر صنعا را توجیه کند. به نظر میرسد عملیات بامداد دیروز پاسخ عملی به ادعای ائتلاف سعودی بوده باشد که بعدازظهر یکشنبه مدعی شده بود مناطق ارسال پهپادها و مخازن سلاح انصارالله و دولت نجات ملی یمن را در شهر صنعا بمباران کرده است. صنعا همواره تأکید کرده است تا زمان تداوم حملات ائتلاف سعودی علیه مردم یمن، به اقدامات خود علیه نیروهای ائتلاف و مواضع نظامی آنها ادامه خواهد داد.
* عملیات زمینی یمنیها در جیزان
نکته جالب توجه اینکه عملیات نیروهای دولت نجات ملی یمن در جنوب عربستان محدود به حملات موشکی و پهپادی نیست و نیروهای یمنی تاکنون چندین مرتبه با عبور از مرز رسمی عربستان و حضور در مناطقی در جیزان با مزدوران سعودی درگیر شدند. بر همین اساس روز شنبه در عملیات نظامی ارتش و کمیتههای مردمی یمن در محور جیزان در جنوب عربستان سعودی، 14 نظامی سودانی کشته و دهها تن دیگر زخمی شدند. منابع رسانهای وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی اعلام کردند این نظامیان در حمله نیروهای یمنی به مواضع نیروهای متجاوز در محور جیزان در مرزهای یمن و عربستان سعودی کشته شدهاند. سودان از سال 2015، هزاران نظامی برای مشارکت در تجاوز به یمن در قالب ائتلاف سعودی - اماراتی به یمن اعزام کرده است. منابع محلی یمنی اعلام کردند نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی بر برخی مواضع در منطقه مرزی الحثیره در جیزان سلطه پیدا کردند. پیشتر اعلام شده بود در حمله ارتش و کمیتههای مردمی یمن به مواضع متجاوزان سعودی در منطقه مرزی الحثیره واقع در استان حجه در شمال غرب یمن، 10 نظامی سودانی کشته و دستکم 17 نفر مجروح شدند. همچنین تعدادی از نیروهای منطقه پنجم وابسته به دولت منصور هادی، رئیسجمهوری مستعفی و فراری یمن در درگیریهای منطقه الحثیره کشته و زخمی شدند.
* سقوط مواضع مزدوران دولت مستعفی در مأرب و الجوف
در مناطق مرکزی و شمالی یمن نیز نیروهای دولت نجات ملی در حال پیشروی و آزادسازی مناطق اشغالی در دست ائتلاف سعودی هستند. از مأرب تا الجوف در شرق یمن، تمام مواضع وابسته به مزدوران دولت مستعفی، در حال آزادسازی توسط ارتش و کمیتههای مردمی و نیروهای انصارالله است. پایگاه خبری «البوابه الاخباریه الیمنیه» با انتشار گزارشی به آخرین وضعیت پیشروی نیروهای یمنی پرداخت و نوشت: همزمان با پیشروی نیروهای یمنی در جنوب مأرب و آزادسازی مناطقی در «وادی عبیده»، نیروهای صنعا اوایل هفته جاری در استان الجوف پیشروی کردند و موفق شدند چندین منطقه را از دست مزدوران دولت مستعفی آزاد کنند.
منابع نظامی خبر دادند نیروهای صنعا در منطقه «الیتمه» واقع در شرق الجوف در نزدیکی مرزهای عربستان سعودی و یمن پیشروی کردند و نیروهای وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی- اماراتی و مزدوران دولت مستعفی از یک اردوگاه خود در این منطقه عقبنشینی کردند. کارشناسان نظامی بر این باورند تسلط نیروهای یمنی بر مواضع منطقه الیتمه، به منزله تأمین امنیت این جبهه راهبردی است؛ به نحوی که نیروهای دولت مستعفی براحتی نخواهند توانست آن را اشغال کنند. به گفته این کارشناسان، تسلط کامل نیروهای یمنی بر شهرهای «جب» و «الشعف» در استان الجوف، باعث خواهد شد نیروهای یمنی به منابع عظیم نفتی دست پیدا کنند. این ۲ شهر در مرزهای بین یمن و عربستان قرار دارند و بدین ترتیب به مرزهای سعودی نزدیک میشوند.
به گزارش این پایگاه خبری، پس از پیشروی نیروهای یمن، مزدوران دولت مستعفی یکدیگر را متهم میکنند بهگونهای که «امین العکیمی» استاندار تعیین شده از سوی دولت مستعفی در الجوف، مسؤول شکستهای اخیر آنان معرفی و ادعا شد وی کنترل دهها منطقه را در خب و الشعف در اختیار نیروهای صنعا قرار داده است. برخی رسانههای وابسته به ائتلاف سعودی- اماراتی نیز ادعا کردند عقبنشینی مزدوران از جبهههای عملیاتی الجوف، برای کمک به جبهههای استان مأرب بوده است. پیشروی نیروهای یمنی، برای تکمیل تسلط بر مأرب و الجوف است ولی فشارهای بینالمللی برای توقف جنگ در این ۲ استان بویژه مأرب افزایش یافته است. این در حالی است که حملات هوایی ائتلاف اماراتی-سعودی نیز به صورت روزانه افزایش پیدا کرده است تا از این طریق بتوانند از پیشروی نیروهای صنعا به سمت مأرب جلوگیری کنند ولی نیروهای یمنی همچنان در حال آزادسازی مناطق مختلفی از مأرب هستند.
***
بمباران پایتخت یمن از سوی جنگندههای ائتلاف
ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان در ادامه تجاوز نظامی به یمن، بمباران صنعا، پایتخت این کشور را از سرگرفت. شبکه خبری المسیره بامداد دیروز اعلام کرد جنگندههای متجاوز سعودی- آمریکایی صنعا را هدف حملات هوایی قرار دادند و پرواز جنگندهها بر فراز شهر چندین ساعت ادامه داشت. این در حالی است که ائتلاف سعودی یکشنبهشب اعلام کرده بود اهداف نظامی در صنعا را مورد حمله قرار خواهد داد. در روزهای اخیر حملات هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن از جمله صنعا افزایش یافته و تاکنون دهها غیرنظامی در این حملات شهید شدهاند. بسیاری از کارشناسان تشدید حملات ائتلاف سعودی به یمن را ناشی از شکست این ائتلاف در تحقق اهداف خود در یمن میدانند.
ارسال به دوستان
آبروریزی امنیتی در رژیم صهیونیستی
شبکه خبری ۱۳ رژیم صهیونیستی بامداد دیروز در برنامهای به افشای آبروریزی امنیتی و اخلاقی «یوسی کوهن» رئیس موساد در دوره بنیامین نتانیاهو مبادرت کرد. به گزارش این شبکه، کوهن اواخر سال ۲۰۱۸ در یک هواپیما با یک مهماندار زن و همسرش به گفتوگو نشسته و اسرار دولتی را در اختیار آنها قرار داده است به طوری که با افتخار از جزئیات عملیاتهای موساد در سراسر جهان سخن گفته و علاوه بر آن اطلاعاتی از سفرهایش را به آنها داده است. «گای شیکر» همسر مهماندار مذکور که یک تاجر معروف است، به این شبکه گفت: «یوسی کوهن داستانهای زیادی از جمله از موساد برای ما تعریف کرد. او خیلی وراج بود. به ما گفت موساد با پزشک مخصوص یکی از رهبران عرب در ارتباط است». به گفته او، یوسی کوهن در آن هواپیما همچنین جزئیاتی از نحوه مدیریتش در موساد را به آنها گفته است. گای شیکر افزود: «به من گفت وقتی رئیس موساد شدم؛ با دقت گوش کن! در عرض ۱۰ روز ۶ مسؤول بلندپایه را برکنار کردم، چون به طور کامل وفادار نبودند. فکر میکردند من با آنها در یک سطحم اما وقتی رئیس شدم بدون هیچگونه رحمی آنها را بیرون انداختم». این تاجر معروف اسرائیلی همچنین گفت یوسی کوهن پس از آن دیدار در هواپیما، بارها به همسرش پیام داده و با الفاظ نامناسبی او را خطاب و تلاش کرده با او ارتباط بگیرد و به مدت ۲ سال با او روابط پنهان داشته است. او خطاب به رئیس سابق موساد گفت: «تو خانوادهام را نابود کردی». پس از این برنامه، کوهن در پاسخ مدعی شد اسرار امنیتی را در اختیار آنها قرار نداده است. این در حالی است که کوهن خرداد امسال در حالی که هنوز چند ماه به پایان دوره قانون ماموریتش باقی مانده بود، از کار برکنار و «دیوید بارنیا»ی ۵۶ ساله جانشینش شد. ارسال به دوستان
دور دنیا
۲۰۸ کشته بر اثر توفان در فیلیپین
شمار قربانیان توفان «رای» در فیلیپین به 208 نفر افزایش یافت. این توفان سهمگین که از روز پنجشنبه مناطق مرکزی و جنوب شرق این کشور را درنوردیده، شدیدترین توفانی است که امسال فیلیپینیها با آن مواجه شدهاند. بر اساس گزارش رسانهها، عملیات امداد به منظور یافتن 52 مفقود این توفان ادامه دارد. همچنین 239 نفر نیز در پی وقوع این توفان زخمی شدهاند. بر اساس آخرین آمارها، بیش از 780 هزار نفر در مناطق توفانزده تحت تاثیر سیل و توفان قرار گرفتند و بیش از 300 هزار نفر نیز مجبور به ترک خانههای خود شدند. «رای» که «فوق توفان» نامیده میشود، جمعهشب پس از هجوم به استانهای جزیرهای جنوبی و مرکزی به دریای چین جنوبی رسید. «رای» در شدیدترین حالت خود بادهای پایداری با سرعت 195 کیلومتر در ساعت و وزش بادهایی با سرعت 270 کیلومتر در ساعت داشت که یکی از قویترین بادها در سالهای اخیر است که مجمعالجزایر آسیای جنوب شرقی را درنوردید. انتظار میرود با ادامه عملیات جستوجو و نجات که به دلیل قطعی برق و ارتباطات با مشکل مواجه شده بود، تعداد کشتهها بیشتر شود. هر سال حدود 20 توفان فیلیپین را درگیر میکند. این مجمعالجزایر در منطقه «حلقه آتش» در اقیانوس آرام واقع شده است که آن را به یکی از مستعدترین کشورهای جهان برای در معرض توفان قرار گرفتن تبدیل کرده است.
***
ورود آمریکاییها و انگلیسیها ممنوع
در بیانیهای که روز دوشنبه توسط دفتر «نفتالی بنت»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی منتشر شد، این دفتر اعلام کرد ایالات متحده به فهرست قرمز این رژیم اضافه شده است. دفتر بنت با اشاره به اجرای محدودیتها برای کاهش سرعت گسترش نوع بسیار مسری کرونا موسوم به «اُمیکرون»، ایالاتمتحده را به لیست «پرواز ممنوع» خود اضافه کرده است و شهروندان خود را از بازدید از آمریکا بدون مجوز خاص منع کرده است. شهروندان انگلیسی هم از نیمهشب یکشنبه 19 دسامبر، به منظور جلوگیری از شیوع ویروس «کووید-19»، از ورود به آلمان منع شدند. بر اساس دادههای ارائه شده توسط آژانس آلمانی «پیشگیری و کنترل بیماری موسسه رابرت کخ»، انگلیس اکنون به عنوان یک منطقه نگرانکننده طبقهبندی میشود، به این معنی که بشدت تحت تأثیر «کووید-19» بویژه نوع اُمیکرون قرار دارد. علاوه بر انگلیس، لیست آلمان از کشورهایی که بشدت تحت تاثیر این ویروس قرار گرفتهاند شامل دانمارک، آندورا، نروژ، لبنان و فرانسه است که سفر از آن کشورها نیز ممنوع است.
***
قصد اسرائیل برای اعدام میدانی فلسطینیها
ارتش اشغالگر قدس دستور تیراندازی مستقیم به سمت تظاهراتکنندگان فلسطینی را به نیروهای خود داد. تارنمای لبنانی العهد فاش کرد آویو کوخافی، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی به نظامیان تحت فرمانش اجازه داده به سمت افرادی که وارد پایگاههای نظامی یا مناطق تیراندازی میشوند، شلیک کنند اما در عین حال این دستور میتواند چنین تعبیر شود که نیروهای اشغالگر در مناطق کرانه باختری به بهانه پرتاب سنگ یا کوکتل مولوتف توسط جوانان معترض فلسطینی، به سوی آنان شلیک کنند. بر اساس این دستور، ارتش اشغالگر عبری برای حمایت از اجرایی شدن این دستوارت تأکید کرده که نظامیان اسرائیلی حق کامل برای پاسخگویی و تیراندازی در صورت احساس خطر برای جانشان را دارند و حتی میتوانند به سمت پرتابکنندگان سنگ که مکان مورد نظر را ترک کردهاند نیز تیراندازی کنند. این دستور دست نظامیان صهیونیست را تا آنجا برای جنایت باز میگذارد که آنها حتی میتوانند حین یورش به منازل فلسطینیان در کرانه باختری، به بهانه حفظ امنیت خود، دست به اعدامهای میدانی فلسطینیان بزنند.
***
زخمی شدن ۶۷ فلسطینی در درگیری با صهیونیستها در نابلس
۶۷ فلسطینی در درگیری با نظامیان صهیونیست در شمال غرب نابلس بر اثر شلیک گلولههای پلاستیکی و جنگی و گاز اشکآور زخمی یا دچار حالت خفگی شدند. به گزارش خبرگزاری وفا، احمد جبرئیل، مدیر مرکز اورژانس هلالاحمر نابلس گفت: در درگیریهای صورت گرفته در روستای برقه در شمال غرب نابلس، کادر آمبولانس ۱۵ مصدوم را مشاهده کردند که بر اثر اصابت گلولههای پلاستیکی مملو از فلز زخمی شده و ۵۲ مورد دیگر بر اثر استنشاق گاز اشکآور دچار حالت خفگی شده بودند. جبرئیل افزود: همچنین ۴ نفر از فلسطینیان در حمله شهرکنشینان به خودروی در حال عبور آنها در نزدیکی روستای برقه زخمی شدند. درگیریها در روستای برقه از ۲ روز پیش بین جوانان فلسطین و نظامیان صهیونیست آغاز شده است. این درگیریها پس از آن بالا گرفت که نظامیان و شهرکنشینان سعی داشتند به منازل ساکنان این روستا حمله کنند.
***
پسکوف: به استقرار تسلیحات ناتو در مرزهای روسیه پاسخ میدهیم
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه دیروز (دوشنبه) هشدار داد استقرار تسلیحات ناتو در مجاورت مرزهای این کشور، پاسخ متقابل را به همراه خواهد داشت. به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پسکوف در جمع خبرنگاران گفت: «این مساله پوشیده نیست که استقرار انواع مختلف تسلیحات در مجاورت مرزهای ما، که ممکن است تهدیدی برای ما محسوب شود، نیازمند گامهای مناسبی برای متعادل کردن اوضاع خواهد بود. در این باره گزینههای مختلفی وجود دارد». سخنگوی کاخ کرملین با اشاره به ادعای رئیسجمهور اوکراین برای آمادگی جهت دیدار با همتای روس بهمنظور تنشزدایی میان دوطرف گفت: «در واقع هیچگونه آمادهسازی اساسی برای دیدار میان ۲ رئیسجمهور انجام نشده است و ما پیشنهاد ویژهای از طرف شرکای اوکراینی خود دریافت نکردهایم».
ارسال به دوستان
پیروزی گابریل بوریچ 35 ساله در انتخابات ریاستجمهوری شیلی بلوک استکبارستیز در آمریکایجنوبی را قویتر کرد
سیلی شیلی به آمریکا
شیلی قدیمیترین پایگاه چپهای ضد استکباری در آمریکای جنوبی، بار دیگر شاهد شکست راستگرایان مورد حمایت واشنگتن در انتخابات ریاستجمهوری بود.
پیروزی نامزد «حزب همگرایی اجتماعی» در دور دوم این انتخابات که یکشنبه برگزار شد، به منزله محکمتر شدن جایگاه بلوک سوسیالیستهای مخالف نفوذ سنتی آمریکا در آمریکایی لاتین است. شیلی در حالی پس از وقفهای ۳ ساله شاهد به قدرت رسیدن یک دولت چپگرا (پس از دولت خانم میشله باشله) است که در آرژانتین، بولیوی، ونزوئلا و پرو نیز دولتهایی همسو حکومت میکنند. در این میان اکوادور یک دولت سوسیالیست اما لیبرال نزدیک به کاخ سفید دارد. انتخابات اخیر شیلی اما تحتالشعاع ویژگیهای ۲ نامزد رقیب قرار گرفت. «گابریل بوریچ» نامزد سوسیالیستها با تنها 35 سال سن و تباری کروات، در حالی بیش از 55 درصد آرای مرحله دوم انتخابات را کسب کرده و به عنوان جوانترین رئیسجمهور این کشور برگزیده شد که رقیب 55 ساله او «خوسه آنتونیو کاست» از حزب حاکم دست راستی جمهوریخواه، به عنوان «ژنرال پینوشه» جدید شیلی شناخته میشود.
کاست با لقب «جک» کمی بیش از 44 درصد از 8 میلیون و 300 هزار رای به صندوق ریخته شده روز یکشنبه را به دست آورد. او سالهاست خود را به عنوان ادامهدهنده راه دیکتاتور منفور و مورد حمایت آمریکا در شیلی معرفی میکند. ژنرال پینوشه سال 1973 میلادی دولت قانونی «سالوادور آلنده» را که نخستین دولت چپگرا و ضداستکباری در آمریکایی جنوبی و دومین دولت از این دست در کل قاره آمریکا و آمریکای لاتین پس از کوبا محسوب میشد، در کودتایی خونین با حمایت سازمان سیا سرنگون کرد و با سرکوب خونین مردم به مدت 17 سال حکومتی نظامی در این کشور برقرار کرد.
به همین دلیل بخش بزرگی از جامعه شیلی همچنان از پینوشه و همطیفهای نظامی و سیاسی او متنفرند. خانواده کاست سابقه تیرهای در حمایت از آگوستو پینوشه داشتهاند. برادرش میگل در آخرین سالهای ریاستجمهوری ژنرال در دهه 1980 میلادی رئیس بانک مرکزی شیلی بود. خود کاست نیز عضوی از کارزار رفراندوم 1988 برگزار شده توسط دولت پینوشه بود. از طرف دیگر کاست و تیم اقتصادی او بشدت تحت تاثیر ایدههای ابرلیبرال «میلتون فریدمن» اقتصاددان آمریکایی برنده نوبل از مکتب شیکاگو هستند که سالهاست سرلوحه دولتمردان ایالات متحده قرار گرفته یعنی رهاسازی اقتصادی نامحدود و طرد هر گونه مبارزه با بیعدالتی اجتماعی. کاست که از بسیاری جهات شبیه دونالد ترامپ است، همچنین از حق حمل اسلحه شیلیاییها به سبک آمریکاییها و تصویب قانون دفاع از خود با سلاح گرم حمایت میکند. همچنین یکی از دستور کارهای جنجالی او در دوره نمایندگیاش در مجلس، اعطای مصونیت به سربازان و نظامیانی است که در دوران دیکتاتوری پینوشه جرائم ضدبشری مرتکب شدهاند.
البته ستاد انتخاباتی کاست پس از برگزاری دور نخست انتخابات ریاستجمهوری در فاصله بین مرحله اول و دوم انتخابات ریاستجمهوری، تلاش کرد وابستگیهای او و خانوادهاش را به دیکتاتور منفور کمرنگ جلوه دهد اما ۳ هفته پیش افشاگری یک روزنامهنگار، رسوایی نامزد و رهبر حزب جمهوریخواه و ائتلاف راستگرای جبهه دموکرات مسیحی را به دنبال داشت.
«مائوریسیو ویبل باراهونا» در تارنمای بینالمللی لارد، سندی را از پدر کاست منتشر کرد که نشان میداد او یک آلمانی و تا سال 1942 عضو حزب نازی دوران هیتلر بوده است. بر اساس این سند «میشائیل کاست» سال 1950 به شیلی مهاجرت کرده و زندگی جدیدی را شروع میکند. با افشای این سند، رهبر حزب حاکم شیلی ادعا کرد پدرش با اجبار وفاداران هیتلر به عضویت حزب نازی درآمده اما کار از کار گذشته بود و جامعه شیلی بشدت بر سر نفرت از کاست یا حمایت از او دوقطبی شد که نمود آن را در نتیجه انتخابات هم مشاهده کردیم.
در این انتخابات شیلیاییها علاوه بر نامزدهای سمت ریاستجمهوری برای یک دوره ۴ ساله، به 27 نامزد مجلس 50 نفری سنا برای یک دوره ۸ ساله، تمام 155 نامزد شورای نمایندگان برای یک دوره ۴ ساله و تمام 302 عضو شوراهای محلی برای مدت ۳ سال رای دادند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|