|
ارسال به دوستان
تشریح جزئیات دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
نمایشگاه کتاب باز هم آنلاین شد
گروه فرهنگ وهنر: بیش از ۲ سال است همه فعالیتهای فرهنگی- هنری متأثر از شیوع ویروس کرونا در کشور، شرایط بحرانی را سپری میکند و بدون شک حوزه نشر و کتاب یکی از آسیبپذیرترین حوزههای فرهنگی و هنری کشور در این مدت بوده است، زیرا ناشران و کتابفروشان تا پیش از شیوع ویروس کرونا هم با مشکلات بسیاری همچون پایین آمدن سرانه مطالعه، گرانی کاغذ، هزینههای سنگین چاپ و... دست و پنجه نرم میکردند که با شیوع ویروس کرونا این مشکلات چند برابر شد و به زعم بسیاری از کارشناسان فرهنگی، وضعیت نشر کشور در دوران کرونا به فاجعهبارترین شرایط خود در سالهای اخیر رسیده است. از سوی دیگر از همان روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، ناشران خصوصی و فعالان حوزه نشر تمام چشم امیدشان به برپایی نمایشگاه سالانه کتاب تهران در اردیبهشتماه سال 99 بود تا طبق موعد هر ساله بتوانند نفسی تازه کنند و از خطر ورشکستگی تا مدتی فاصله بگیرند اما بنا بر دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا، برپایی نمایشگاه کتاب تهران طبق روال هر ساله مقدور نبود و عملا اردیبهشت سال 99 خبری از برپایی نمایشگاه کتاب تهران نشد. مسؤولان برپایی نمایشگاه از همان زمان هر چند وقت یک بار اعلام میکردند منتظر بهبود شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور هستند تا نمایشگاه کتاب تهران را طبق روال چند سال اخیر در مصلای تهران برگزار کنند اما این اتفاق تا پایان سال 99 رخ نداد و تنها علتش هم پیچیدهتر شدن شرایط کرونایی در کشور بود.
اما از همان اواسط سال 99 بسیاری از مسؤولان حوزه فرهنگ و فعالان حوزه نشر به این باور رسیدند که شرایط کرونایی کشور پیچیدهتر از آن است که امکان برپایی فیزیکی نمایشگاه کتاب در سال 99 وجود داشته باشد و از سویی هر چه میگذشت شرایط کسبوکار ناشران سختتر از قبل میشد، بنابراین مسؤولان نمایشگاه کتاب تهران صحبت از برپایی نمایشگاه مجازی کتاب به میان آوردند و آن را یکی از گزینههای جدی برای جایگزینی نمایشگاه سالانه کتاب تهران عنوان کردند؛ اتفاقی که با توجه به غیرقابل پیشبینی بودن وضعیت کرونا در ایران با استقبال ناشران و مخاطبان حوزه کتاب مواجه شد. اعلام برپایی مجازی نمایشگاه کتاب تهران در آن ایام تنها گام نخست این اتفاق محسوب میشد، زیرا همه بخوبی به این موضوع آگاه بودند که بسترسازی برای برپایی نمایشگاه کتاب تهران به صورت مجازی سختترین مرحله برپایی نمایشگاه مجازی برای پرمخاطبترین رویداد فرهنگی کشور به شمار میرود.
به هر حال با همه فراز و نشیبها، نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران اواخر سال 99 برگزار شد و همانطور که قابل پیشبینی بود، سایت میزبان نمایشگاه مجازی کتاب در روزهای نخست با کندی شدید یا قطعی در برخی مواقع مواجه بود اما به هر حال پس از گذشت چند روز، سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران روی غلتک افتاد و تقریبا تا پایان برپایی نمایشگاه با کمترین مشکلات ساختاری، پذیرای مخاطبان و ناشران بود؛ حال بماند که پس از پایان نمایشگاه مجازی کتاب تهران بسیاری از مخاطبان همچنان منتظر دریافت آثار خریداری شده خود از ناشران بودند که این مشکل به خاطر حجم بالای سفارشات مخاطبان و مشکلات ساختاری اداره پست تا حدودی قابل هضم است. به هر حال نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با همه حرف و حدیثهایش با رضایت نسبی مخاطبان و ناشران به کار خود پایان داد و حالا با شیوع سویه جدید اُمیکرون، در اواخر سال 1400 همگی منتظر دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران هستند و باید امیدوار باشیم تا مسؤولان مرتبط با رفع اشکالات نخستین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران، دومین دوره این نمایشگاه را به بهترین شکل ممکن و با کمترین باگ ساختاری برای مخاطبان و ناشران برگزار کنند. یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ اسلامی در نشست خبری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: امیدوارم استقبال مخاطبان در سراسر کشور از دومین نمایشگاه مجازی کتاب اتفاقی ارزشمند و شگرف را رقم بزند. اکنون داریم نشانههای عبور از دوره رخوت و رکود ناشی از کرونا در حوزه فرهنگ را مشاهده میکنیم. سال ۱۴۰۰ عناوین کتابهای منتشر شده به نسبت سال قبل، رشد ۱۵درصدی را تجربه کرده است. امیدواریم شبیه همین عدد هم در بیشتر شدن استقبال از نمایشگاه به دست بیاید. وی ادامه داد: از همه بخشهای حاکمیتی و نهادهای خصوصی دعوت میکنم تا سهمی را برای همکارانشان اختصاص دهند و برای تخصیص یارانه خرید از نمایشگاه مجازی اقدام کنند. کتاب پرمخاطبترین کالای فرهنگی در کشور است و ما در زنجیره تامین کالاهای فرهنگی از جمله ترویج، عرضه و رسانش اختلال داریم و نمایشگاه مجازی کتاب تلاشی است برای بهبود این زنجیره و امیدوارم این قابل تعمیم به محصولات دیگر هم باشد.
احمدوند همچنین در پاسخ به این سوال که «آیا ممکن است پایش اطلاعات احصا شده از نمایشگاه مجازی اول، منجر به حمایت از تاسیس کتابفروشی در مناطق کم برخوردار و روستاها در سراسر کشور شود؟» گفت: توسعه ویترین کتاب از برنامههای جدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و امیدواریم سال آینده با همکاری مجلس شورای اسلامی شرایط لازم در بودجه را برای توسعه ویترین کتاب در سراسر کشور فراهم کنیم. پیشبینیهای این کار انجام شده و با نگاه مثبتی که در مجلس وجود دارد امیدواریم با همکاری نهادهای دیگر بتوانیم حمایتهای لازم را برای توسعه ویترین انجام دهیم اما اطلاعات لازم برای توسعه ویترین از دل برگزاری نمایشگاههای مجازی احصا خواهد شد. همچنین علی رمضانی، رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب در این نشست گفت: برگزاری موفق نمایشگاه اول موجب شد تا ناشران انگیزه و علاقه بسیاری برای حضور در نمایشگاه مجازی پیدا کنند و تاکنون ۲۰۱۴ ناشر در نمایشگاه دوم ثبتنام کردهاند که به نسبت سال گذشته که عدد ناشران ۱۸۴۷ بود، افزایش خوبی داشته است. در بخش بینالملل نیز از ۱۵ کشور اعم از اسپانیا، هند، ایتالیا، سوئد، هلند، آمریکا، بحرین، عراق، کویت، لبنان، سوریه، مصر و... ۲۰ هزار عنوان کتاب به مخاطبان ایرانی عرضه میشود که سال گذشته عدد این عناوین ۱۵ هزار عنوان بود. رمضانی ادامه داد: در بحث حمایت نیز نسبت به سال گذشته هم در تعداد و هم مبلغ شاهد افزایش هستیم. مبلغ بن کتاب دانشجویان و طلاب ۲۵۰ هزار تومان با سهم مشارکت ۱۰۰ هزار تومانی از سوی برگزارکنندگان شده است. بن کتاب اعضای هیات علمی نیز به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان با سهم مشارکت ۲۵۰ هزار تومانی از سوی برگزارکنندگان افزایش پیدا کرده است. ثبتنام برای تهیه بن نیز با استقبال چشمگیر مواجه شده است و من از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بانک صادرات تقاضای کمک دارم تا بتوانیم اعتبار بیشتری را به مخاطبان ارائه دهیم. رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در بخش دیگری از سخنان خود به احتمال ارائه اعتبار خرید کتاب به مخاطبان مناطق کم برخوردار اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم حامیان مالی در سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و... پیدا کنیم، قصد داریم اعتبار خرید کتاب را برای مناطق کمبرخوردار فراهم کنیم. همچنین در مدت برگزاری نمایشگاه سرای اهل قلم هم به وسعت کل ایران پراکنده خواهد شد. ادارات کل ارشاد استانها به کمک کتابفروشیها و فرهنگسراهایی خواهند رفت که برنامهها و نشستهایی در حوزه کتاب دارند. این نشستها به صورت مستقیم و برخط منتشر خواهد شد.
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران همچنین با اشاره به اینکه با در نظر گرفتن تمهیداتی سعی شده تا مدت زمان برگزاری نمایشگاه کتاب بیشتر شود، گفت: سایت نمایشگاه از 4 روز پیش از شروع نمایشگاه باز شده و مردم و علاقهمندان به کتاب میتوانند با مراجعه به آن کتابهای مورد نظرشان را جستوجو کرده و در صفحه مربوط به خود ذخیره کنند و از روز اول برگزاری ثبت سفارش را انجام دهند، بنابراین میتوان گفت 4 روز به نمایشگاه اضافه شده است.
ارسال به دوستان
اعلام حمایت ۴۰ چهره بینالمللی صنعت سینما از موضع «اما واتسون» در حمایت از فلسطین
یک مسأله انسانی
شماری از بازیگران سرشناس هالیوود پس از پست «اما واتسون» در دفاع از مقاومت فلسطین، بار دیگر از این جنبش حمایت کردند.
به گزارش «وطنامروز»، سوزان ساراندون و مارک رافلو از جمله بازیگرانی هستند که به حمایت از اما واتسون در دفاع از مقاومت مردم فلسطین برخاستند.
پس از اینکه اما واتسون از سوی نماینده پیشین رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به یهودستیزی متهم شد، اکنون شماری از هالیوودیها از جمله سوزان ساراندون، پیتر کاپالدی، استیو کوگان، مارک رافلو، ویگو مورتنسن، ماکسین پیک و هریت والتر از اما واتسون، بازیگر مجموعه فیلمهای «هری پاتر» حمایت و از جنبش مردم فلسطین پشتیبانی کردند.
در بیانیهای که به امضای ۴۰ چهره مشهور صنعت سینما رسیده، آنها به حمایت از تصویری پرداختند که هفته پیش واتسون در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده بود و در پسزمینه پرچم فلسطین این شعار به چشم میخورد: «همبستگی یک فعل است».
این ۴۰ شخصیت نوشتهاند: ما در حمایت از این حرف که «همبستگی یک فعل است» به اما واتسون میپیوندیم و با مردم فلسطین که برای حقوق انسانی خود تحت قوانین بینالمللی میجنگند اعلام همبستگی میکنیم.
در میان چهرههایی که به این بیانیه پیوستهاند جیمز شاموس، تهیهکننده و فیلمنامهنویسی که چندین جایزه در کارنامهاش دارد و آصف کاپادیا، کارگردان نامزد اسکار نیز حضور دارند.
این بیانیه که از سوی «هنرمندان در دفاع از فلسطین» منتشر شده، در ادامه متذکر میشود: ما به این وسیله بر عدم توازن قدرت میان اسرائیل به عنوان یک نیروی اشغالگر و فلسطینیان؛ مردمی که تحت سلطه یک رژیم آپارتاید با نیروهای نظامی قرار دارند، تاکید میکنیم.
در ادامه با اشاره به خانهسازیهای اسرائیل و بیرون راندن فلسطینیها از خانههایشان، آمده است: ما تلاشهای اسرائیل برای بیرون انداختن خانوادههای فلسطینی از خانههایشان در بخشهای شرقی اورشلیم در منطقه شیخ جراح، سلوان، و هر نقطه دیگری از سرزمین اشغال شده فلسطین را محکوم میکنیم.
در ادامه بیانیه همچنین تاکید شده: ما همه اشکال نژادپرستی از جمله یهودستیزی و اسلامهراسی را محکوم میکنیم. مخالفت با یک نظام یا سیاست بدون تعصب، نفرت و تبعیض، شکلی مشروع و ضروری از بیان سیاسی و اخلاقی است و مخالفتی که گروهی از انسانها را بر مبنای هویت آنها هدف قرار میدهد، به معنی نفرت و تبعیض و در یک کلام نژادپرستی خالص است.
این بیانیه با سخنانی از اسقف دزموند توتو، از چهرههای مشهور ضدآپارتاید آفریقای جنوبی که بهتازگی درگذشت به پایان رسیده است: اگر شما در وضعیت غیرعادلانه، خنثی بمانید، به معنی حمایت از طرف ستمگر است.
چند تن از بازیگران همراه اما واستون در فیلمهای «هری پاتر» از جمله میریام مارگولیس و جولی کریستی (بازیگر مشهور فیلم «دکتر ژیواگو» که از بازیگران هری پاتر هم بود) نیز این بیانیه را امضا کردهاند.
پست هفته پیش واتسون در اینستاگرام بیش از یک میلیون لایک گرفت و ۱۰۱ هزار نفر در دفاع از آن کامنت گذاشتند.
مقامات رژیم صهیونیستی تلاش کردند با زدن برچسب یهودستیزی، این دفاع را مخدوش کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
ادامه طرح «اکران حقیقت»
طرح «اکران حقیقت» با نمایش آنلاین و فیزیکی ۴ فیلم تازه از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی بهمنماه ادامه مییابد. به گزارش «وطنامروز» به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، از چهارشنبه ۲۷ بهمنماه و پس از پایان چهلمین جشنواره فیلم فجر، نمایش آنلاین و فیزیکی مستندهای «ایستوود» ساخته علیرضا رسولینژاد، «پروژه ازدواج» ساخته حسام اسلامی و عطیه عطارزاده، «چامون» ساخته آرمان قلیپوردشتکی و «مهدی که به دنیا آمد» ساخته امیرمهدی حکیمی و حجت بامروت در سامانه هاشور و مراکز فرهنگی و هنری سراسر کشور آغاز میشود. طرح «اکران حقیقت» که از تابستان ۱۴۰۰ آغاز شده در مرحله اول شامل نمایش آنلاین و فیزیکی مستندهای مرکز گسترش است و در مرحله دوم متقاضیان میتوانند برای پخش و نمایش مستندهایشان از طریق مرکز اقدام کنند.
***
«آینده» متقاضی پروانه نمایش شد
فیلم سینمایی «آینده» که روایتگر یک قصه ملتهب اجتماعی است در مسیر اکران قرار گرفت. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «آینده» به نویسندگی و کارگردانی امیر پورکیان سرانجام بعد از ۳ سال قرار است با دریافت پروانه نمایش اکران شود.
«آینده» پیش از شروع پاندمی کرونا و تعطیلی سینماها قرار بود روی پرده برود اما به دلیل سوژه اجتماعی حساسش و موضوع ملتهبی که دارد، امکان نمایش پیدا نکرد. فیلم سینمایی «آینده» داستان زنی است به نام مریم با بازی پانتهآ بهرام که با بروز اتفاقی در زندگیاش، در مسیر پرتلاطمی قرار میگیرد. این فیلم بعد از تدوین مجددی که داشته بتازگی تقاضای پروانه نمایش داده تا با دریافت مجوز اکران در نخستین فرصت و بعد از پایان جشنواره فیلم فجر روی پرده برود. در کنار پانتهآ بهرام، کامبیز دیرباز، شهرام قائدی، نیما شعباننژاد، علی استادی، شیرین یزدانبخش، لادن ژاوهوند، بهاره افشاری و امیر جعفری در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند. فیلم «آینده» به تهیهکنندگی سیدضیا هاشمی و سرمایهگذاری سیاوش امینپور تهیه و تولید شده است.
***
اعلام اسامی ۱۰ فیلم کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر
هیات انتخاب بخش سینمای کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر اسامی ۱۰ فیلم کوتاه این بخش را اعلام کرد. به گزارش «وطنامروز»، بر اساس گاهشمار چهلمین جشنواره فیلم فجر، هیات انتخاب بخش سینمای کوتاه این رویداد، اسامی آثار این بخش را به شرح زیر اعلام کرد.
بر این اساس فیلمهای کوتاه داستانی «آهو» به کارگردانی و تهیهکنندگی مهسا رضوی، «ارفاق» به کارگردانی رضا نجاتی و تهیهکنندگی سولماز وزیرزاده، «تابوت» به کارگردانی اکبر زارع و تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان ایران - دفتر تبریز و اکبر زارع، «گذشته» به کارگردانی حمید محمدی و تهیهکنندگی حمید محمدی و دفتر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، «گوزن» به کارگردانی هادی باباییفر و تهیهکنندگی هادی باباییفر و محمود غفاری، «لئو» به کارگردانی محمدمعین روحالامینی و تهیهکنندگی محمدمعین روحالامینی و انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر کاشان)، «ماجان» به کارگردانی فردین انصاری و تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان و بنیاد بینالمللی امام رضا(ع)، «هاجرو» به کارگردانی افشین اخلاقیفیضآثار و تهیهکنندگی افشین اخلاقیفیضآثار و انجمن سینمای جوانان، «هرگز، گاهی، شاید» به کارگردانی شادی کرمرودی و تهیهکنندگی آرین وزیردفتری، «ویار» به کارگردانی حورا طباطبایی و تهیهکنندگی حورا طباطبایی و انجمن سینمای جوانان در این بخش به رقابت میپردازند.
احمدرضا معتمدی، دانش اقباشاوی و حامد جعفری اعضای هیات انتخاب بخش سینمای کوتاه چهلمین جشنواره فیلم فجر بودند. چهلمین جشنواره فیلم فجر در ۲ بخش فرهنگی و رقابتی ۱۲ تا ۲۲ بهمن به دبیری «مسعود نقاشزاده» برگزار خواهد شد.
***
فیلمبرداری «کموشمیایی» به تهران رسید
فیلمبرداری مستند داستانی «کموشمیایی» با حضور مهدی زمانی، ملیپوش جانباز رشته تیراندازی کشورمان در تهران ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، فیلمبرداری مستند داستانی «کموشمیایی» به کارگردانی و تهیهکنندگی پیمان راد که چندی پیش در شیراز آغاز شده بود در حال حاضر با حضور مهدی زمانی، ملیپوش تیراندازی کشور در تهران ادامه دارد. این مستند داستانی، توسط نرگس امتیازی به نگارش درآمده است و گوشهای از زندگی تعدادی از جانبازان ۸ سال دفاعمقدس را به تصویر میکشد.
مهدی زمانی، جانباز ملیپوش تیراندازی کشورمان که در چند مسابقه بینالمللی توانسته بود مدال طلا و نقره جهانی را کسب کند، این بار جلوی دوربین پیمان راد قرار گرفته است. مستند «کموشمیایی» قرار است پس از تهران در هلند فیلمبرداری شود.
ارسال به دوستان
آخرین خبر از نحوه نظارت بر شبکه نمایش خانگی
تفاهم صداوسیما و ارشاد
رئیس سازمان صداوسیما از توافق کلی این سازمان با وزارت ارشاد بر سر پیشنویسی برای نظارت بر محصولات شبکه نمایش خانگی خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، پیمان جبلی، رئیس صداوسیما در حاشیه مراسم تجلیل از خانوادههای شهدا، درباره نتیجه و روند مذاکره صداوسیما با وزارت ارشاد برای نظارت بر سریالها و تولیدات شبکه خانگی به مهر گفت: ما پیشنویسی را تهیه کردیم و خدمت وزیر ارشاد ارائه کردیم که با موافقت کلی هر دو طرف مواجه شده است. وی اضافه کرد: ما روی این پیشنهاد مشترک که بین ما و وزیر محترم ارشاد است، کارهای نهایی را انجام میدهیم و امیدواریم طی روزها و هفتههای آینده آماده و به راهکاری مشترک منتهی شود. جبلی درباره کلیات این پیشنویس تصریح کرد: به صورت طبیعی نظارت بر محتوای نمایش خانگی و نظارت بر انتشار محتوای خانگی بر عهده ساتراست اما حتما وزارت ارشاد به عنوان دستگاه فرهنگی بسیار مهم در کشور در این فرآیند نقش موثر خود را خواهد داشت. وی درباره سرفصلهای طرح تحولی که قرار است اجرا شود، عنوان کرد: تحقق تحول در دستگاه فرهنگی گسترده و پیچیده صداوسیما مساله یک شب و یک روز نیست و باید طی یک فرآیند اتفاق بیفتد؛ رویکرد تحولی در صداوسیما در دوره جدید، مشمول تحول در محتوا و تحول در سازوکارها خواهد بود. رئیس رسانه ملی همچنین گفت: ما با آسیبشناسی دقیق تلاش میکنیم با استفاده از نظر کارشناسان داخل و خارج سازمان آسیبهای فرآیندهایی را که منجر به شرایطی شده که نشود از ظرفیت رسانه ملی حداکثر استفاده را کرد، شناسایی کنیم. جبلی ادامه داد: این آسیبها بتدریج ما را به تحول در رویکرد میرساند و بعد تحول در محتوا. تحول در سازوکارها، ساختارها و مناصب را موکول کردیم به تحول در رویکرد و محتوا و هر ساختار و هر جایگاهی که به این تحول کمک کند باقی خواهد ماند و هر ساختاری که نتواند با این تحول همراهی کند تغییر خواهد کرد. وی درباره زمان اجرای این طرح تحول نیز گفت: ما در 4 ماهی که پشت سر گذاشتیم جلسات بسیار مفصل و متعددی را با همه کارشناسان و مدیران در داخل و بیرون سازمان داشتیم. قصدمان این نیست که تحولی نمایشی انجام دهیم، بلکه میخواهیم تحول ریشهدار و پایدار و ماندنی انجام دهیم تا رسانه ملی به ظرفیت لازمی که دارد برسد.
ارسال به دوستان
«نجلا»؛ سریال رمضانی تلویزیون
داستانی که به حصر آبادان میرسد
نویسنده سریال «نجلا» گفت: با توجه به درونمایه داستان، بنا شده این سریال ماه مبارک رمضان از شبکه ۳ پخش شود. قصه نیز از لحاظ محتوایی با مناسبت ماه مبارک رمضان همخوانی دارد. به گزارش «وطنامروز»، حسین امیرجهانی، طراح و نویسنده سریال «نجلا» به کارگردانی خیرالله تقیانیپور، در گفتوگو با فارس، درباره این سریال گفت: مشغول نگارش قسمتهای پایانی سریال هستم. قصه فصل ۲ حوالی سالهای ۵۸ و ۵۹ است و بازه زمانی یکساله در ادامه داستانی است که فصل یک اتفاق افتاد. در این فصل، قصه از مسیر بازگشت از کربلا به نجف روایت میشود و تمرکز آن بیشتر روی حصر آبادان است. وی ادامه داد: محاصره آبادان مسالهای است که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده و اهمیت آن زیر سایه اشغال خرمشهر مانده است. البته نجلا یک سریال عاشقانه است که همچنان در بستر تاریخی و حوادث جذاب و گیرا روایت میشود. برای همین این نوید را به مخاطبان این سریال میدهم که در فصل ۲ شاهد قصهای جذابتر خواهند بود.
این نویسنده همچنین درباره زمان پخش این سریال بیان داشت: با توجه به درونمایه داستان، بنا شده این سریال در ماه رمضان از شبکه ۳ پخش شود. قصه نیز از لحاظ محتوایی با مناسبت ماه مبارک رمضان همخوانی دارد و به نسبت فصل قبلی پر تعلیقتر، پرماجراتر و پیچیدهتر است.
وی افزود: از آنجا که بخشی از قصه به مسیر بازگشت کربلا تا نجف میپردازد، حرم امیرالمومنین و نقاطی از شهر نجف و مسجد کوفه از لوکیشنهایی است که باید طبق روند قصه برای تصویربرداری به آنجا برویم. امیدوارم به جهت تولیدی و اوضاع اقتصادی، شرایطی برای گروه تولید فراهم شود که بتوانیم برای ضبط سکانسهای مورد نظر به عراق برویم.
طراح و نویسنده این سریال درباره تغییر بازیگر نقش اصلی «نجلا» نیز گفت: درست است که مردم با بازیگر قبلی نقش نجلا ارتباط برقرار کرده بودند اما معتقدم مردم بیشتر شخصیت نجلا برایشان مهم بود و عاشق کاراکتر نجلا بودند نه بازیگر نقش آن. خانم محیا دهقانی هم بخوبی از پس این نقش که در فصل دوم از پیچیدگیهای شخصیتی بیشتری برخوردار شده برآمده است. به همین خاطر همانطور که مخاطبین در فصل یک با کاراکتر نجلا همزادپنداری کرده و با او همراه شدند، در فصل ۲ نیز با عاشقانه نجلا و عبد همراه خواهند شد.
امیرجهانی در پاسخ به زمان پایان تصویربرداری این سریال نیز گفت: تاکنون در بیش از ۲۵۰ لوکیشن کار کردهایم و به خاطر تعدد لوکیشن و خطوط قصه موازی، پیشبینی میشود تا پایان فروردینماه درگیر تولید سریال خواهیم بود.
این روزها تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «نجلا ۲» به کارگردانی خیرالله تقیانیپور و تهیهکنندگی سعید سعدی در آبادان ادامه دارد.
در این سریال حسام منظور، محیا دهقانی، آزیتا حاجیان، ایوب آقاخانی، سوگل طهماسبی، تورج فرامرزیان و مصطفی ساسانی بازی میکنند.
داستان فصل دوم این سریال درباره اشغال خرمشهر است و عبد در این فصل نقش محوری در داستان دارد.
در فصل نخست این سریال حسام منظور (عبد دشتی)، سارا رسولزاده (نجلا)، آزیتا حاجیان، ملیکا شریفینیا، هدایت هاشمی، سیدمهرداد ضیایی، سوگل طهماسبی، مصطفی ساسانی، جواد پورزند و علی غابشی به ایفای نقش پرداختند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|