|
ارسال به دوستان
2100 ناشر با ارائه دهها هزار عنوان کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضوری فعال دارند
200 هزار کتاب در انتظار مخاطب
گروه فرهنگ و هنر: 2 سال است همه فعالیتهای فرهنگی- هنری متأثر از شیوع ویروس کرونا در کشور، شرایط بحرانی را سپری میکند و بدون شک حوزه نشر و کتاب یکی از آسیبپذیرترین حوزههای فرهنگی و هنری کشور در این مدت بوده است، زیرا ناشران و کتابفروشان تا پیش از شیوع ویروس کرونا هم با مشکلات بسیاری همچون پایین آمدن سرانه مطالعه، گرانی کاغذ، هزینههای سنگین چاپ و... دست و پنجه نرم میکردند که با شیوع ویروس کرونا این مشکلات چند برابر شد و به زعم بسیاری از کارشناسان فرهنگی، وضعیت نشر کشور در دوران کرونا به فاجعهبارترین شرایط خود در سالهای اخیر رسیده است. از سوی دیگر از همان روزهای نخست شیوع ویروس کرونا، ناشران خصوصی و فعالان حوزه نشر تمام چشم امیدشان به برپایی نمایشگاه سالانه کتاب تهران در اردیبهشت 1399 بود تا طبق موعد هر ساله بتوانند نفسی تازه کنند و از خطر ورشکستگی تا مدتی فاصله بگیرند اما بنا بر دستورالعملهای ستاد ملی مبارزه با کرونا، برپایی نمایشگاه کتاب تهران طبق روال هر ساله مقدور نبود و عملا اردیبهشت 99 خبری از برپایی نمایشگاه کتاب تهران نشد. مسؤولان برپایی نمایشگاه همان سال نخستین نمایشگاه مجازی کتاب را برپا کردند و همانطور که قابل پیشبینی بود، سایت میزبان نمایشگاه مجازی کتاب در روزهای نخست با کندی شدید یا قطعی در برخی مواقع مواجه بود اما به هر حال نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با همه حرف و حدیثهایش با رضایت نسبی مخاطبان و ناشران به کار خود پایان داد و حالا با شیوع سویه جدید اُمیکرون، این روزها دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در حال برگزاری است.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این نکته مهم که در کشورمان این ظرفیت وجود دارد که سالانه 100 هزار عنوان کتاب تولید و منتشر شود، تصریح کرد: حضور بیش از ۲۱۰۰ ناشر فعال و عرضه بیش از 200 هزار عنوان کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نشاندهنده پویایی، نشاط و بالندگی فرهنگی جامعه است.
به گزارش «وطنامروز»، «یاسر احمدوند» ضمن حضور در ستاد برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: نمایشگاه مجازی کتاب، اتفاق مبارک و ارزشمندی است که فرصت عرضه کتاب و آثار فرهنگی و تولیدات حوزه ادب و فرهنگ کشور را برای همگان فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه کتاب چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی، ضیافت با برکتی برای اهالی فرهنگ است، افزود: برگزاری نمایشگاه کتاب، از آن جهت ضیافتی با برکت است که آثار پدیدآورندگان فرهنگ، ادب و هنر کشور در دسترس عموم مردم قرار میگیرد.
احمدوند با تاکید بر این نکته مهم که در کشورمان این ظرفیت وجود دارد که سالانه 100 هزار عنوان کتاب تولید و منتشر شود، تصریح کرد: حضور ۲ هزار ناشر فعال و عرضه بیش از 200 هزار کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نشاندهنده پویایی، نشاط و بالندگی فرهنگی جامعه است.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به موضوع معافیت مالیاتی صنف ناشران که یکی از دغدغههای جدی آنها به شمار میرود، عنوان کرد: معافیت مالی صاحبان مشاغلی که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دارند سالها پیش در قانون ذکر شده است، البته در اجرا و آییننامههای اجرایی، اختلاف نظراتی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صاحبان کسبوکار در حوزه فرهنگ و سازمان امور مالیاتی در نحوه اجرای قانون وجود داشته است و گاهی هم در حق کسانی که در حوزه فرهنگ کشور تلاش میکنند اجحاف شده است.
وی در ادامه یادآور شد: البته نفس کار و روح قانون بر این اساس بوده است که حاکمیت و دولت در جهت ارتقای سطح فرهنگی کشور وظیفهای در قبال ارتقای فرهنگ مردم برعهده دارند تا اطلاعات جدید و به روز را در اختیارشان قرار دهند. عدهای توانمند به عنوان کارشناس (فیلمساز، ناشر، و...) بخشی از این وظیفه را در جامعه در جهت ارتقای فرهنگ کشور برعهده گرفتند و دولت نیز اعلام کرد میتواند بخشی از هزینهها را برعهده بگیرد.
این مقام مسؤول در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر عزم راسخ وزارتخانه در جهت حل مسائل و مشکلات به وجود آمده برای اهالی فرهنگ تاکید کرد و گفت: در بحث اجرای معافیتهای مالیاتی مشکلات عمدهای به وجود آمده و ما عزم راسخ برای حل این مساله داریم، در همین راستا هم تفاهمنامههایی بین سازمان امور مالیاتی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفت که البته قدری از آن در سنوات گذشته اجرا شد، قدری هم به دلیل تغییر مدیریتی مغفول ماند.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه موضوع خرید و استفاده از کاغذ، یکی از دغدغههای اقتصادی ناشران کشور است، در ادامه افزود: بررسیهای صورت گرفته در برآوردی که از چند سال تولید گذشته کشور به طور دقیق به دست آمده، نشان میدهد ناشران چیزی بین ۴۲ تا ۵۵ هزار تن کاغذ مصرف کردهاند و به نظر من این آمار عدد بالایی برای ظرفیت تولید داخل کشور نیست.
وی با اشاره به ظرفیت یکی از کارخانههای داخلی کشور در حوزه کاغذ عنوان کرد: یکی از خطوط کارخانه تولید کاغذ در مازندران به تنهایی میتواند ۸۰ هزار تن کاغذ مورد نیاز نشر کشور را در سال تولید کند. اگر کارخانه کاغذ پارس در شوشتر بزودی راهاندازی شود، کارخانه کاغذ زاگرس در استان فارس نیز میتواند به این ظرفیت اضافه شود، البته نیاز فرهنگی و اداری کشور به کاغذ چاپ و تحریر، بیش از ۳۰۰ هزار تن در سال است. امیدوارم با افزایش توان تولید داخلی کاغذ بتوانیم پاسخگوی نیاز نشر کشور باشیم. در همین راستا طی برگزاری نشستی که با حضور مدیرعامل کارخانه تولید کاغذ مازندران صورت گرفت، توافق شد ۲۰ هزار تن کاغذ مورد نیاز سالانه کشور را این کارخانه تامین کند.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان یادآور شد: امیدواریم سایر کارخانجات تولید کاغذ نیز وارد میدان عمل شوند. بنده خوشبین هستم که با تولیدات داخلی کاغذ بتوانیم بخش عمدهای از نیاز کاغذ کشور را تامین کنیم، البته بحث واردات کاغذ با ارز نیمایی در کنار تولیدات داخل همچنان وجود دارد. امیدوارم اختلاف قیمت معناداری بین واردات کاغذ خارجی و تولید داخلی به وجود آید تا مصرفکنندکان کاغذ ترجیح دهند کاغذ مورد نیاز خود را از کارخانجات داخلی تهیه کنند.
دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمنماه آغاز و تا دهم بهمنماه ١٤٠٠ ادامه خواهد داشت. علاقهمندان برای بازدید و خرید کتاب میتوانند به Ketab.ir مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
اعتراض بازیگر اسکاری به سکوت رسانهای در برابر کشتار مردم یمن
سوزان ساراندون، بازیگر مشهور هالیوود در صفحه شخصی خود در توئیتر به حمله سعودی به یمن اعتراض کرد و از سکوت رسانههای جهان در برابر بیتوجهی به این امر نوشت.
به گزارش «وطنامروز»، سوزان ساراندون، بازیگر سرشناس هالیوود با بازنشر یک توئیت در توئیترش از شیرین العدیمی، دانشیار یمنیالاصل دانشگاه میشیگان به سکوت و سانسور خبری در برابر کشتار مردم یمن اعتراض کرد.
در این توئیت آمده است: «هنوز دارم تلاش میکنم بفهمم چطور 24 ساعت پیش سعودی، آمریکا و امارات، همه اینترنت یمن را بستند تا انواع کشتار را در یمن انجام دهند و این موضوع در هیچ جا به خبر اصلی بدل نشد».
این نوشته سوزان ساراندون با استقبال وسیعی در توئیتر روبهرو شد و بیش از ۴ هزار بار ریتوئیت شده و بیش از ۱۴ هزار نفر آن را لایک کردهاند.
بسیاری از فعالان حقوق بشر هم از این حرکت خانم ساراندون تشکر کردهاند، از جمله کمیته وحدت یمنیها که از وی تشکر کرده که با انتشار این توئیت به دیده شدن این موضوع کمک کرده است.
برخی دیگر نیز نوشتهاند رسانهها فقط درباره این میگویند که عربستان چند پهپاد حوثیها را سرنگون کرده است و از واقعیتها حرفی نمیزنند.
برخی دیگر از مخاطبان فضای مجازی هم بر این تاکید کردهاند که برای رسانهها کشته شدن آدمها در یمن به منزله کشته شدن چند نفر است نه کشته شدن مردم بیگناه.
قابل توجه اینکه سوزان ساراندون ۷۵ ساله که تاکنون ۵ بار نامزد اسکار شده و یک بار نیز این جایزه را دریافت کرده، همزمان از درگذشت یک خواننده رپ نیز اظهار تأسف کرد که به خبر بیشتر سایتهای سینمایی آمریکایی بدل شد اما این توئیت وی در رسانهها بازتابی نیافت.
وی که در صفحه اینستاگرامش، خود را در وهله نخست یک مادر، بعد یک فعال اجتماعی و در نهایت بازیگر خوانده در آخرین پستش در این رسانه اجتماعی نیز به هزینه بالای بیمارستانهای آمریکایی اعتراض کرده که در رسانههای خبری رسمی بازتاب نیافت.
ساراندون توئیت دیگری را بازنشر کرده است که در آن ارفح ناصر نوشته است: «لطفا. لطفاً. لطفاً هشتگ یمن را ترند کنید! اینجا قیامتی به پا شده است. مردم بیگناه غیرنظامی دارند در کمال خونسردی بمباران میشوند؛ در حالی که اینترنت قطع شده است. نمیدانم چه میشود گفت. در ۲۴ ساعت اخیر حداقل ۳۰۰ نفر کشته و مجروح شدهاند. زبانم قاصر است...».
ارسال به دوستان
رئیس صداوسیما برای دومین بار از سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد
میر باقری: نهایت تلاشم این است تصویربرداری بدون توقف پیش رود
رئیس سازمان صداوسیما در بازدید از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» که در شهرک غزالی در حال تصویربرداری است، در جریان مراحل مختلف تولید این سریال فاخر قرار گرفت. به گزارش «وطنامروز»، پیمان جبلی برای دومین بار از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری بازدید کرد و این بار، وحید جلیلی قائممقام رئیس سازمان در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول، حمید شاهآبادی معاون سیما، حسین قرایی مدیر کل روابط عمومی، مهرداد عظیمی رئیس مرکز تولید و فنی سیما و جواد رمضاننژاد رئیس مرکز سیما فیلم، رئیس رسانه ملی را همراهی میکردند.
در ابتدای این بازدید جبلی با حضور در صحنه فیلمبرداری در جریان ضبط سکانس شفا یافتن گدای معبد سلیمان اورشلیم قرار گرفت. این سکانس در ۲ نوبت با حضور بازیگران و هنروران از زوایای مختلف ضبط شد.
سپس رئیس رسانه ملی در جمع عوامل، با اشاره به اهمیت مجموعههای تلویزیونی تاثیرگذار گفت: سریال «سلمان فارسی» اثری عظیم و تاثیرگذار است و امیدوارم فرآیند تولید این سریال بدون مانع ادامه داشته باشد.
میرباقری با تشکر از حضور رئیس سازمان و هیات همراه گفت: حضور شما تأثیرگذار بوده و باعث میشود ما با انرژی و قوت قلب بیشتر پیش برویم. وی با اشاره به اهمیت زمانبندی در تداوم این سریال، ابراز امیدواری کرد با مساعدت دوستان ساخت دکورهای سریال طبق زمانبندی پیش برود. کارگردان سریال «سلمان فارسی» تصریح کرد: تلاش من بر این است که کار بدون توقف پیش برود و همزمان با فیلمبرداری بخشهای دیگر، ساخت دکورهای ایران هم به سرانجام برسد.
در ادامه میرباقری با نمایش بخشهای پیشتولید دکور ایران دوره ساسانی، رئیس سازمان و همراهان را در جریان نحوه ساخت این بخش قرار داد.
عباس بلوندی، مدیر طراحی این بخش نیز درباره ساخت آتشگاه و سربازخانه ماربین، شهر جی، دروازه میدان مشق و دیوان خانه که بخشهای اصلی ایران ساسانی هستند با توضیحات تکمیلی، رئیس سازمان را در جریان برنامهریزیهای ساخت و سازهای دکور این بخش قرار داد.
در پایان کلنگ ساخت بخشهایی از دکورهای ایران در دوره ساسانی توسط رئیس سازمان، داوود میرباقری و حسین طاهری تهیهکننده سریال سلمان فارسی زده شد.
داوود میرباقری به همراه عوامل سریال سلمان فارسی پس از شاهرود، جلفا، شهرک سینمایی نور قم، سواحل مازندران و جزیره قشم، اکنون در شهرک غزالی مستقر شده است و به مسیر فیلمبرداری خود ادامه میدهد.
همزمان با فیلمبرداری بخشهای پایانی فصل بیزانس در شهرک غزالی، ساخت تجهیزات در شهرک سینمایی غزالی و ساخت برخی دکورها در مناطق مورد تایید تیم سازنده نیز در حال انجام است.
ارسال به دوستان
اخبار
اکران آنلاین «یدو» به صورت رایگان
فیلم سینمایی «یدو» ساخته مهدی جعفری، برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم سیونهمین جشنواره فیلم فجر در تلوبیون پلاس به نمایش درمیآید.
به گزارش «وطنامروز»، اکران آنلاین و رایگان فیلم سینمایی «یدو» از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ در بستر اینترنتی تلوبیون پلاس آغاز میشود.
این فیلم براساس داستان «زخم شیر» اثر صمد طاهری و با فیلمنامهای از مهدی جعفری و مهین عباسزاده، تولید مشترک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی است. ستاره پسیانی، میلاد صویلاوی، محمدمهدی آلبوعلی، ریحانه آریامنش و اکبر اودود، برخی بازیگران این فیلم سینمایی هستند. این فیلم به تهیهکنندگی محمدرضا مصباح، نامزد ۱۳ سیمرغ بلورین از سیونهمین جشنواره ملی فیلم فجر و برنده ۵ سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمبرداری، بهترین صدابرداری و بهترین صداگذاری شد. ستاره پسیانی هم برای درخشش در «یدو» دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره را دریافت کرد. «یدو» همچنین پروانه زرین و دیپلم افتخار بخش جایزه سیفژ، پروانه زرین و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی، پروانه زرین بهترین فیلم بخش بینالملل و دیپلم افتخار بهترین دستاورد فنی را از سیوچهارمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان از آن خود کرد. داستان «یدو» در ماههای نخست جنگ تحمیلی رخ میدهد. بسیاری از خانوادهها مهاجرت میکنند اما مادر یدو تصمیم دیگری میگیرد. او معتقد به ماندن و مبارزه کردن است و هر بار بهانهای جدید برای این تصمیم خود دارد. یدو تلاش دارد مادرش را راضی به ترک آبادان کند اما در این میان دلبسته کسی میشود. تلوبیون پلاس بعد از اکران «تکتیرانداز»، از صبح هفتم بهمن میزبان دومین اکران آنلاین و رایگان فیلمهای سینمایی روز ایران با «یدو» است. کاربران میتوانند از امروز پنجشنبه ۷ بهمن با مراجعه به سایت یا اپلیکیشن تلوبیون، به صورت رایگان و با اینترنت نیمبها، این فیلمسینمایی را تماشا کنند.
***
«روز ششم» آماده اکران میشود
فیلم «روز ششم» نخستین ساخته سینمایی حجت قاسمزادهاصل با تکمیل مراحل فنی آماده اکران میشود.
به گزارش «وطنامروز»، «روز ششم» نخستین ساخته سینمایی حجت قاسمزادهاصل است که زمستان سال گذشته در تهران جلوی دوربین رفت. این فیلم بعد از گذشت یک سال با تکمیل مراحل فنی خود را آماده اکران میکند. نسخه طولانیای از این فیلم به جشنواره سال گذشته ارائه شده بود که برای اکران عمومی زیر نظر کارگردان کوتاه و حدود 100 دقیقه آن آماده پخش شده است. مصطفی زمانی و بهاره افشاری نقشهای اصلی «روز ششم» را ایفا میکنند و در کنار آنها بازیگرانی چون امیر جعفری، مهران احمدی، افشین هاشمی، همایون ارشادی، بهرام ابراهیمی، مهدی حسینینیا و جمشید هاشمپور دیگر نقشهای محوری این فیلم را بر عهده دارند. قاسمزاده «روز ششم» را بر اساس فیلمنامهای به قلم خود جلوی دوربین برده و در آن به روایت زندگی جوانی به نام احمد میپردازد که بعد از آزادی از زندان فقط ۵ روز وقت دارد جواب چند معما را پیدا کند؛ اگر او موفق به انجام این مهم نشود در روز ششم کشته میشود. عواملی که در ساخت این فیلم مشارکت دارند عبارتند از نویسنده و کارگردان: حجت قاسمزادهاصل، تهیهکننده: رحمان سیفیآزاد، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، مدیر صدابرداری: امیر نوبختحقیقی، طراح چهرهپردازی: عبدالله اسکندری، طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف، دستیار اول کارگردان: حسین خضوعی و برنامهریز: مجید فاضلی.
***
«متری شیشونیم» نامزد اسکار فرانسه شد
با معرفی اسامی نامزدهای جایزه «سزار» فرانسه ۲۰۲۲، «متری شیشونیم» از ایران بهعنوان یکی از نامزدهای بهترین فیلم خارجی انتخاب شد. به گزارش «وطنامروز»، اسامی نامزدهای جوایز سزار فرانسه ۲۰۲۲ که از آن به عنوان اسکار سینمای این کشور یاد میشود اعلام شد.
در میان نامزدها «توهمات گمشده» ساخته خاویر جیانولی که در ونیز برای نخستینبار به نمایش درآمد با کسب نامزدی در ۱۵ رشته پیشتاز جوایز است. «آنت» ساخته لئوس کاراکس، فیلم افتتاحیه جشنواره فیلم کن با ۱۱ نامزدی در مرحله بعد جا گرفته و «الین» ساخته والری لمرسیه؛ درامی موزیکال از سینما فرانسه که الهام گرفته از زندگی سلین دیون است و در جشنواره کن نیز به نمایش درآمد، در ۱۰ بخش نامزد دریافت جایزه شده است. نکته جالب در این زمینه این است که ۳ فیلمی که در فهرست کمیته انتخاب فرانسه برای معرفی به اسکار بینالمللی بودند در بخشهای کمی نامزد شدند و «کشتی شمال» ساخته سدریک خیمنز ۷ نامزدی به دست آورد و فیلم برنده شیر طلای جشنواره ونیز یعنی «اتفاق» ساخته آدری دیوان ۴ نامزدی به دست آورد. جایگاه «تیتان» برنده نخل طلای کن در کسب نامزدی نیز همین قدر بود.
در بخش بهترین فیلم بینالمللی علاوه بر «متری شیشونیم» از ایران، «کوپه شماره ۶»، «ماشینم را بران»، «اولین گاو»، «بدترین فرد جهان»، «مادران موازی» و «پدر» نامزد کسب جایزه شدهاند. در بخش بهترین فیلم «توهمات گمشده»، «آنت»، «الین»، «کشتی شمال»، «اتفاق»، «تقسیم» و «اونودا، ۱۰ هزار شب در جنگل» نامزد کسب جایزه هستند. مراسم معرفی برندگان که از این فهرست انتخاب میشوند ۲۵ فوریه در پاریس برگزار میشود و مجری این مراسم دانیله تامپسون، فیلمنامهنویس و کارگردان ۸۰ ساله فرانسوی است.
ارسال به دوستان
ابتلای دبیر جشنواره فیلم فجر به کرونا
برپایی جشنواره فیلم فجر تحت تأثیر «اُمیکرون»
مدیر روابط عمومی چهلمین جشنواره فیلم فجر عنوان کرد مسعود نقاشزاده، دبیر این رویداد به کرونا مبتلا شده است.
به گزارش «وطنامروز»، یزدان عشیری ضمن تأیید خبر ابتلای مسعود نقاشزاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر به ویروس کرونا گفت: برنامهریزیای که برای نشست خبری جشنواره داشتیم، منوط به جواب تست کرونای دبیر جشنواره است و به همین دلیل برگزاری این نشست خبری تاکنون به تعویق افتاده است. امیدواریم تا پیش از آغاز جشنواره فرصتی برای گفتوگو با اهالی رسانه فراهم شود. وی افزود: در ابتدا علائم بیماری مشابه سرماخوردگی بود و برنامه داشتیم که نشست رسانهای جشنواره را روز سهشنبه برگزار کنیم اما با اطلاع از ابتلای ایشان به کرونا ناگزیر از تغییر برنامهها شدیم.
عشیری درباره پیگیری کارهای اجرایی این دوره از جشنواره در ایام استراحت دبیر هم عنوان کرد: تیم اجرایی جشنواره به همان ترتیبی که معرفی شده بودند، پیگیر کارها هستند و ارتباط مجازی هم با دبیر جشنواره خواهیم داشت. علائم بیماری ایشان هم شکر خدا خفیف است و احتمال بهبودی زودهنگام وجود دارد اما حتماً مباحث مرتبط با فاصلهگذاری در دوران نقاهت را رعایت خواهیم کرد. تیم خبرهای که از ابتدا در کنار آقای نقاشزاده کارهای اجرایی جشنواره را آغاز کردهاند، در ادامه نیز پیگیر کارها هستند و با امکانات ارتباطی جدید مشکلی برای هماهنگی کارها از راه دور نیست. مطمئن باشید لطمهای به روند اجرایی جشنواره وارد نخواهد شد.
مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر با تأکید بر برگزاری این رویداد طبق برنامهریزیهای از پیش اعلام شده، افزود: نشست خبری دبیر جشنواره حتما برگزار خواهد شد و در حال برنامهریزی برای برگزاری مجازی این نشست هستیم.
وی درباره تأثیر احتمال فراگیری موج جدید کرونا بر برگزاری جشنواره چهلم هم گفت: طبق جلساتی که تاکنون با دوستان وزارت بهداشت و ستاد کرونا داشتیم، همه پیشبینیها درباره وضعیت کرونا در ایام جشنواره مثبت بود و همه چیز هم عادی بود، بتازگی اما نگرانیهایی بهوجود آمده که امیدواریم تأثیری بر فرآیند برگزاری جشنواره نداشته باشد، بویژه که از قبل برنامهریزیها برای سینماهای مردمی جشنواره با ظرفیت تعریفشده از سوی وزارت بهداشت بوده است. تلاش میکنیم با توزیع جمعیت و ضریب اشغال محدود سالنها جشنواره را براساس پروتکلهای وزارت بهداشت برگزار کنیم. مشاور رئیس سازمان سینمایی مطرح کرد: این درخواست را از اهالی رسانه، منتقدان و صاحبان آثار داریم که با تعامل کامل با جشنواره همراه شوند، چرا که با اوجگیری کرونا دست ما برای میزانی از میهمانان بستهتر خواهد بود و با محدودیت بیشتری مواجه خواهیم بود.
وی درباره وضعیت بلیتهای مردمی فروختهشده در صورت قرمز شدن وضعیت کرونایی هم گفت: در این صورت سراغ سانسهای فوقالعاده میرویم تا پاسخگوی علاقهمندانی که به صورت پیشخرید بلیت تهیه کرده بودند باشیم و مکانیزمی را تعریف میکنیم تا میزبان همه علاقهمندان باشیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|