|
ساخت ۱۶۰۰ مسجد و مرکز فرهنگی برکت در مناطق محروم کشور
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، از ساخت یکهزار و ۶۰۰ مسجد و مرکز فرهنگی - مذهبی در مناطق محروم خبر داد. محمد ترکمانه گفت: بنیاد برکت ساخت یکهزار و ۸۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی - مذهبی شامل مسجد، حسینیه، خانه عالم، حوزه علمیه، مصلی و دارالقرآن را در روستاها و مناطق محروم کشور در دستور کار دارد. به گفته وی، ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این تعداد مسجد و مرکز فرهنگی - مذهبی از سوی بنیاد در نظر گرفته شده است.
ارسال به دوستان
سرایت بالای «اُمیکرون» باعث ابتلای 38 هزار نفر در یک شبانهروز شد؛ مراکز درمانی مملو از بیماران مبتلا به ویروس جهشیافته است
اُمیکرون در خط سرعت
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با «وطنامروز»: خودمراقبتی راه مقابله با «اُمیکرون» است؛ مهار بیماری با مشارکت عمومی
تعداد مبتلایان به ویروس جهشیافته کرونا موسوم به «اُمیکرون» در کشور بشدت در حال افزایش است به طوری که فقط در یک شبانهروز بیش از 38 هزار نفر به این ویروس مبتلا شدند؛ ویروسی که از قدرت سرایت بسیار بالایی برخوردار است و به گفته پیام طبرسی، عضو کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹»، درصورت کمتوجهی نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و عدم اعمال محدودیتها، احتمال رسیدن شمار مبتلایان به این بیماری در هفتههای آتی به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در روز دور از انتظار نیست. به گزارش «وطنامروز»، اُمیکرون این روزها چهارنعل میتازد به گونهای که میزان مراجعهکنندگان به مراکز درمانی و بیمارستانی با علائم مشابه نسبت به هفته گذشته حدود 80درصد افزایش یافته است و بستریشدگان این بیماری نیز طی این مدت 61 درصد رشد را نشان میدهد. بررسیهای بیانگر آن است که اُمیکرون افرادی را که واکسن نزدهاند یا واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند هدف قرار میدهد و همچنین افراد مسن و کسانی را که بیماری زمینهای دارند درگیر میکند. این ویروس ناقل پرسرعت به کودکان نیز رحم نمیکند به طوری که بیمارستانهای کودکان این روزها میزبان مبتلایان به اُمیکرون شدهاند. توصیه کارشناسان بهداشت این است که برای مقابله با این بیماری و جلوگیری از تکرار روزهای سخت کرونایی در کشور پروتکلهای بهداشتی باید بیش از پیش رعایت شود؛ پروتکلهایی که به گفته استاندار تهران اگر نسبت به آنها سهلانگاری شود، اعمال محدودیتهای جدید تکرار خواهد شد. هماکنون این بیماری در حال همهگیری است و 42 شهر کشور از جمله تهران در وضعیت قرمز قرار گرفتهاند اما هیچ محدودیتی برای مهار آن اعمال نشده است، جز اینکه اعلام شده مدارس ابتدایی 2 هفته تعطیل شود.
* حضور ۱۰۰ درصدی کارکنان در پایتخت قرمز
با وجود شروع پیک ششم کرونا و روند افزایشی مناطق قرمز، هنوز ابلاغی برای دورکاری به دستگاههای اجرایی بویژه در تهران با وجود تراکم بالای جمعیت صورت نگرفته است و با لغو بخشنامه قبلی، در حال حاضر هیچ دستورالعملی برای نحوه دورکاری یا حضور کارکنان در صورت تغییر رنگ کرونایی شهرها وجود ندارد. بر اساس اعلام وزارت بهداشت پیک ششم کرونا در ایران آغاز شده و به دنبال آن تغییر رنگ شهرها به نارنجی و قرمز روند افزایشی دارد به طوری که تا روز سهشنبه ۴۲ شهر در وضعیت قرمز، ۱۴۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۰ شهر در وضعیت زرد و تنها ۳۴ شهر در وضعیت آبی قرار داشتهاند که در این بین تهران در وضعیت قرمز قرار گرفته است. با این حال بهرغم هشدارهای داده شده، هنوز محدودیت خاصی بویژه برای حضور کارکنان جهت کنترل وضعیت موجود اعمال نشده است، این در حالی است که پرسوجو از برخی سازمانها نشان میدهد که در مدت اخیر با توجه به شیوع سریع اُمیکرون، میزان ابتلای کارکنان کم نبوده است ولی هنوز سازمانها دست به دورکاری نزده و حضور همه کارکنان، الزامی است. دلیل عدم ورود دستگاهها به دورکاری نیز نبود ابلاغ رسمی از سوی دولت یا دستگاههای ذیربط است. این در حالی است که وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی شبانهروز گذشته ۳۸ هزار و ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۹ نفر نیز بر اثر این بیماری جان باختند. بر این اساس از ظهر روز سهشنبه تا ظهر روز چهارشنبه، ۳۸ هزار و ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و یکهزار و ۹۷۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت ۵۹ بیمار «کووید-۱۹» نیز جان خود را از دست دادند تا آمار مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۳۲ هزار و ۵۶۳ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۱۳۴ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و یکهزار و ۸۱۹ نفر از مبتلایان به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. طبق گزارشهای موجود، هماکنون ۴۲ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۳۰ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. این در حالی است که طبق اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۱۸ میلیون و ۱۶۳ هزار نفر در کشور ۳ دوز واکسن کرونا را تزریق کردهاند. تاکنون ۶۰ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۲۶۶ نفر در کشور دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند. همچنین ۵۴ میلیون و ۲۷۷ هزار و ۷۶۱ نفر دوز دوم و ۱۸ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۳۸۷ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۳۳ میلیون و ۳۴۶ هزار و ۴۱۴ دوز رسیده است.
* افزایش ۶۱ درصدی بستریهای کرونا در استان تهران
ویروس جهشیافته اُمیکرون این روزها بشدت در حال گسترش است به طوری که استاندار تهران از افزایش ۶۱ درصدی بستریهای ناشی از ابتلا به کرونا نسبت به هفته گذشته در سطح استان تهران خبر میدهد. محسن منصوری در نشست خبری دیروز خود در پاسخ به سوالی درباره آخرین اقدامات استانداری تهران برای روند کنترل شیوع گسترده اُمیکرون بویژه در بازگشایی مدارس و دانشگاهها گفت: متأسفانه سویه جدید اُمیکرون در سطح کشور و تهران گسترش قابل توجهی داشته که بخشی از آن ناشی از سادهانگاریها است؛ سادهانگاریهایی که نسبت به دستورالعملها و رعایت پروتکلهای بهداشتی شده است. بر همین اساس روز گذشته (سهشنبه) در نخستین تصمیم مقرر شد فعلا به مدت یک هفته مدارس ابتدایی استان به صورت غیرحضوری برگزار شود. وی افزود: بیتردید اگر پروتکلهای بهداشتی و شیوهنامههای بهداشتی رعایت نشود ناچار به اعمال محدودیتهای جدیدتر و جدیتری خواهیم بود. منصوری تأکید کرد: طی روزهای گذشته مراجعان به مراکز درمانی ۷۸درصد افزایش نسبت به هفته گذشته داشته و بستریها نیز در سطح استان تهران ۶۱ درصد افزایشی شده است. بیتردید آمار خوبی را شاهد نیستیم و نیازمند مراقبتهای جدی هستیم. وی ادامه داد: درباره دانشگاهها و دبیرستانها هنوز تصمیم جدیدی اتخاذ نشده است. قطعا علاقهمند به تعطیلی دانشگاهها و دبیرستانها با توجه به افت تحصیلی دانشآموزان نیستیم، لذا همه باید در این زمینه مراقبتهای لازم و رعایت پروتکلهای بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند.
* آخرین تصمیمات درباره فعالیت «حضوری» مدارس تهران
هفته پایانی دیماه بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، دانشآموزان ملزم به حضور در کلاس درس شدند و آموزش حضوری در نیمسال تحصیلی دوم به صورت جدیتری در دستور کار وزارت آموزشوپرورش قرار گرفت. با این حال شامگاه سهشنبه در پی آغاز پیک ششم کرونا با سویه بشدت مسری اُمیکرون در کشور، تصمیمات جدیدی درباره فعالیت مدارس در تهران اتخاذ شد. به دنبال روند صعودی ابتلا به کرونا در پیک ششم، طبق جدیدترین رنگبندی کرونایی شهرهای کشور، در حال حاضر ۴۲ شهر در وضعیت قرمز قرار دارند که تهران نیز از جمله آنهاست. علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران درباره آخرین تصمیمات اتخاذشده پیرامون فعالیت حضوری مدارس به واسطه شیوع گسترده کرونای اُمیکرون گفت: رئیسجمهور مشخص کردهاند مدارس و دانشگاهها فعالیت میکنند و باز هستند و متناسب با شرایط، ستادهای مقابله با کرونا در سطح استانها به ریاست استانداران برنامهریزی کرده و تصمیمگیری میکنند. ما نیز طبیعتا تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم. وی افزود: در زمینه فعالیت حضوری مدارس، متناسب با شرایط اگر ضرورت ایجاد شود حتما از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا برای آنها تصمیمگیری خواهد شد. مدیرکل آموزشوپرورش شهر تهران به آغاز واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۲ سال نیز اشاره و درباره احتمال اختصاص پایگاههای ویژه واکسیناسیون دانشآموزی گفت: همه اینها در وزارت بهداشت برنامهریزی میشود و اگر نیاز به اختصاص فضا از سوی آموزشوپرورش باشد قطعا نهایت همکاری را با وزارت بهداشت خواهیم داشت. در حال حاضر مدیریت این بیماری در استان و شهر تهران تحت کنترل است و تصمیم تعطیلی یک هفتهای مهدهای کودک و غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی به منظور اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه در کنترل و مدیریت این بیماری اتخاذ شد. بر این مبنا تمام مدارس مقطع ابتدایی در استان تهران از چهارشنبه ۱۳ بهمنماه به مدت یک هفته به صورت غیرحضوری فعالیت میکنند. همچنین تمام مهدهای کودک در استان تهران نیز در بازه زمانی یک هفتهای و از تاریخ ۱۳ بهمن تعطیل خواهند بود.
* تعطیلی سرای محلات، فرهنگسراها و سالنهای ورزشی
سرپرست معاونت پیشگیری و کاهش خطر سازمان مدیریت بحران شهر تهران تصمیمات جدید ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران را تشریح کرد. اسماعیل سلیمی با اشاره به نشست اضطراری ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران که با حضور سازمانها و نهادهای عضو این ستاد در سالن مرکز فرماندهی مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گفت: این جلسه با توجه به روند صعودی ابتلا به سویه جدید کرونا در شهرها و لزوم رعایت بیش از پیش شیوهنامههای بهداشتی برگزار و در آن آخرین تصمیمات برای مقابله با کرونا و کنترل شیوع این بیماری در تهران اتخاذ شد. به گفته وی، همچنین مقرر شد از زمان ابلاغ دستورالعمل، اماکن مهم پرتجمع تحت اختیار شهرداری تهران شامل سالنهای ورزشی سرپوشیده، فرهنگسراها در بخش عمومی و سراهای محلات تعطیل شوند، البته این موضوع باید از سوی شهردار تهران و با ابلاغ ستاد کرونای شهر تهران انجام شود.
***
اُمیکرون بدون مشارکت عمومی مهار نمیشود
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با «وطنامروز» اظهار داشت: نظر شخصی من این است که با هیچ اعمال محدودیتی و در هیچ چارچوبی موفق به کنترل کامل کرونا نمیشویم مگر اینکه شاهد مشارکت عمومی باشیم. دکتر محسن فرهادی افزود: به یاد داریم که سیزدهم فروردین سال 1399 که کرونا بتازگی وارد ایران شده بود، ما محدودیتهای جدی اعمال نکرده بودیم اما اکثر مردم در خانهها ماندند و شاهد همراهی عمومی برای مقابله با کرونا بودیم اما این روزها رستورانها مملو از جمعیت بدون ماسک است! وی ادامه داد: الان بهترین راه برای مقابله با اُمیکرون این است که مراقب خودمان باشیم؛ یعنی فاصله اجتماعی را رعایت کنیم، ماسک بزنیم، در فضاهای بدون تهویه و سربسته مثل رستورانها و دورهمیها حضور نداشته باشیم، به قرنطینه داوطلبانه پایبند بمانیم و دوز سوم واکسن را تزریق کنیم. معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همچنین تاکید کرد: در روزهای آینده و پس از جلسه با معاون اول رئیسجمهور و جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، اخبار مهم و جدیدی درباره اعمال محدودیتها منتشر خواهیم کرد.
***
احتمال افزایش آمار بیماران اُمیکرون به 400 هزار نفر در روز
عضو کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹» با اشاره به قدرت سرایت اُمیکرون گفت: این احتمال وجود دارد در روزهای آینده آمار روزانه اُمیکرون به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر برسد، به شرطی که تست انجام شود. پیام طبرسی با عنوان این مطلب که قدرت سرایت اُمیکرون قابل مقایسه با سویههای قبلی نیست، افزود: سرعت انتقال اُمیکرون باعث میشود که تعداد مبتلایان بیشتر از پیکهای قبلی باشد. این احتمال هست که در صورت انجام تست کافی، تعداد مبتلایان به ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در روز برسد. طبرسی تاکید کرد: هر گونه علائم سرماخوردگی را اُمیکرون میدانیم. رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: در اواسط دیماه تعداد مراجعات به اورژانس بیمارستان ۳۰ نفر بود که الان تا ۲۵۰ نفر هم رسیده و از این تعداد، یکسری نیاز به بستری پیدا میکنند. طبرسی گفت: ما نگران کسانی نیستیم که ۳ دوز واکسن زدهاند و بیماری زمینهای ندارند، بلکه نگران واکسننزدهها هستیم. وی با اعلام اینکه مرگومیر کرونا در سنین بالا خیلی بیشتر است، ادامه داد: طول دوره اُمیکرون ۵ روز است و ۵ روز بعد حتماً باید با ماسک تردد کنند. طبرسی در ارتباط با درمان اُمیکرون گفت: مصرف قرص استامینوفن، شربت دیفنهیدرامین و قرنطینه در منزل، برای درمان اُمیکرون کافی است. وی افزود: کودکان زیر ۵ سال بیشتر درگیر اُمیکرون میشوند و به دلیل اینکه نمیتوانند خوب دارو بگیرند، مراجعات به بیمارستانها افزایش مییابد به طوری که بخشهای اطفال پر شده و این موضوع ما را برای آینده نگران کرده است. طبرسی ادامه داد: محیط مدرسه برای بچهها خطرناک است و ستاد ملی کرونا بهتر است تعطیلیها را زودتر اعمال کند.
***
تأکید بر واکسیناسیون سنین ۹ سال به بالا
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت ضمن تشریح نحوه فعالیت و خدمات ۱۲۰۰ مرکز منتخب کرونا گفت: نگران بخشی از جامعه هستیم که تاکنون هیچ واکسنی دریافت نکردهاند و تقاضا داریم افراد بالای ۹ سالی که واکسن نزدهاند هر چه سریعتر برای این کار اقدام کنند. مصطفی رضایی در گفتوگو با ایسنا گفت: در قالب گام ششم طرح شهید سلیمانی مراکز منتخبی داریم که خدمات سرپایی به بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» ارائه میدهند. مراکز ۱۶ ساعته ارائه خدمات ما از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب فعالند و خدمات سرپایی درمان بیماران «کووید-۱۹» ارائه میدهند؛ البته مراکز شبانهروزی هم فعال هستند. او تاکید کرد: در این مراکز پزشک، مراقب سلامت و کارشناس علوم آزمایشگاهی حضور دارند. وی با اشاره به اینکه اگر ضرورتی برای نمونهگیری از مراجعهکنندگان وجود داشته باشد، تست کرونا در شبکه بهداشتی رایگان انجام میشود، تصریح کرد: در این مراکز هم از رپید تست و هم از تست PCR استفاده میشود. در واقع برای فرد علامتدار تست PCR و برای اطرافیان این فرد رپید تست انجام میشود. وی افزود: فرد علامتدار میتواند به این مراکز مراجعه کرده و پس از نمونهگیری اگر پاسخ تست او مثبت شد اقدامات توصیهای و درمانی انجام میشود. ۱۲۰۰ مرکز منتخب در حوزه کرونا ارائه خدمت میکنند. وی ادامه داد: درباره واکسیناسیون و ابلاغ دستور تزریق نوبت سوم و همچنین تصمیمگیری برای واکسیناسیون افراد ۹ تا ۱۲ سال، مجددا مراکز تجمیعی مانند قبل فعال هستند. رضایی افزود: بررسیها نشان میدهد احتمال ابتلا به «کووید-۱۹» در کسانی که ۳ دوز واکسن دریافت کردهاند، بسیار پایین است و در صورت ابتلا هم حالت خفیف آن را تجربه میکنند.
ارسال به دوستان
معاون اجتماعی پلیس راهور:
«برگ سبز خودرو» سند رسمی است و تمام!
معاون اجتماعی پلیس راهور با بیان اینکه سند صادره توسط پلیس در قالب «برگ سبز خودرو» به استناد ماده ۱۲۸۷ قانون مدنی یک سند رسمی است، تأکید کرد: برای اموال منقول همچون خودرو هیچ الزامی برای مراجعه به دفاتر اسناد رسمی وجود ندارد.
به گزارش «وطنامروز»، حرف و حدیثها درباره «برگ سبز خودرو» در چند ماه گذشته موجب ایجاد نگرانی و بلاتکلیفی در بخش قابل توجهی از جامعه شده بود. مقامات و مدیران دستگاه قضا و پلیس بارها بر قانونی بودن برگ سبز تاکید داشتهاند و از سوی دیگران دفاتر اسناد رسمی نظرات دیگری داشتند.
روز گذشته معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا باز هم بر سند رسمی بودن برگ سبز خودرو تاکید کرد و البته گفت: این حرف آخر است!
سرهنگ عینالله جهانی در یک گفتوگوی خبری درباره خودداری برخی دفاتر اسناد رسمی برای صدور وکالتنامه به متقاضیان تعویض پلاک و طرح ادعای عدم رسمیت برگ سبز خودرو اظهار داشت: به دفعات زیاد درباره سند صادره توسط پلیس راهنمایی و رانندگی صحبت شده و دانش حقوقی مردم ارتقا پیدا کرده است اما به نظر میرسد بهواسطه صحبتهای بیپایه و اساس برخی افراد درباره این موضوع (عدم بهرسمیت شناختن برگ سبز خودرو) باید حرفهای قبلیمان را تکرار کنیم.
وی افزود: سند صادره توسط پلیس به استناد ماده 1287 قانون مدنی، سند رسمی است و این حرف آخر پلیس در این ماجراست. کل مجموعه دستگاه قضا، رسمی بودن برگ سبز خودرو را به عنوان سند خودرو تأیید کردهاند و اینکه فردی بگوید این سند، رسمی نیست، نمیخواهد واقعیت را بپذیرد و دلیلی نیست که مردم به حرفهای کسی توجه کنند که میخواهد از واقعیت دوری کند.
بنا به اعلام تسنیم، این مقام انتظامی در واکنش به اظهارات یکی از مدیران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مبنی بر اینکه «برگ سبز خودرو توسط یک شرکت منحله صادر میشود» گفت: برگ سبز خودرو توسط پلیس راهنمایی و رانندگی به عنوان زیرمجموعهای از فرماندهی انتظامی کشور صادر میشود. در این سند مشخصات مالک و وسیله نقلیه، آدرس مالک و شماره وسیله نقلیه موجود است.
سرهنگ جهانی با تأکید بر اینکه برگ سبز خودرو توسط مرکز شمارهگذاری پلیس راهور صادر میشود، به امضای رئیس مرکز شمارهگذاری میرسد و مهر برجسته میخورد، اظهار داشت: این سند توسط پلیس صادر میشود و این موضوع اظهر منالشمس است، چرا میگویند این سند توسط مؤسسه راهگشا صادر میشود؟!
وی از هموطنان خواست به هیچ وجه به صحبتهای نامربوط مبنی بر عدم رسمیت برگ سبز خودرو توجه نکنند و در پاسخ به این سؤال که چرا برخی دفاتر اسناد رسمی از صدور وکالتنامه برای تعویض پلاک برای طرفین معامله خودداری میکنند، تصریح کرد: این موضوع جای تأسف دارد؛ مجموعه دستگاه قضا تصمیمی میگیرد، هیات عمومی دیوان عدالت اداری رأیی صادر میکند که در حکم قانون است، معاون محترم قوه قضائیه اعلام میکند سند صادره توسط پلیس رسمی است، دادستانکل کشور نیز بر این موضوع صحه میگذارد اما وقتی یک سازمان که خودش زیرمجموعه دستگاه قضاست اینگونه صحبت میکند، باید به چهکسی پناه برد؟
ارسال به دوستان
اخبار
مرگ ۳ هزار بیمار در سال به خاطر نرسیدن عضو پیوندی
نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان گفت: روزانه ۷ تا۱۰ نفر یعنی هر 3-2 ساعت یک نفر و سالانه حدود ۳ هزار بیمار به دلیل نرسیدن عضو پیوندی در لیستهای انتظار از دنیا میروند و تنها راه نجات آنها پیوند از اعضای افراد مرگ مغزی است.
امید قبادی به فارس اظهار داشت: سالانه بین ۵ تا ۸ هزار نفر با مرگ مغزی از دنیا میروند که ۳ هزار نفر از آنها قابلیت اهدای عضو دارند اما با کمال تأسف هزار نفر از آنها به اهدا و رضایت به اهدا میرسند. با اهدای این تعداد، سالانه حدود ۳ هزار بیمار نجات مییابند اما آن ۲ هزار نفری که رضایت به اهدای عضو نمیدهند با خودشان حدود ۷ تا ۸ هزار ارگان قابل پیوند کبد، کلیه و... را خاکسپاری میکنند.
وی افزود: اگر نیمی از این تعداد به بیماران نیازمند برسد تمام این بیماران به آغوش خانواده بازمیگردند و مادران این عزیزان به جای اینکه بر مزار آنها سوگواری کنند، عزیزانشان را در آغوش میکشند. در واقع باید گفت ما مشکل کمبود عضو نداریم، بلکه مشکل عدم رضایت است.
***
برگزاری «جشن ملی ۱۴۰۰» در شبکه شاد
بخش ویژه چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان جشن ملی۱۴۰۰، با مشارکت اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش در شبکه دانشآموزی «شاد» برگزار میشود.
بنا به اعلام مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، بخش ویژه چهلوسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شامل قسمتهای مختلفی همچون قلههای افتخار، ساپ، نوجوان، خاندان ویرانی، برگی از هزاران، سازمان بسیج دانشآموزی و فجر قرآنی است که در آنها کودکان و نوجوانان با رویدادهای روزهای پیروزی انقلاب اسلامی آشنا میشوند.
نگاهی به دستاوردهای انقلاب به صورت «نمایشگاه مدرسهای»، انتشار عکسهای نوستالژی و افتخارات انقلاب، پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران از زبان نهادهای بینالمللی، روایات گوناگون از ویرانیهای رژیم پهلوی در ایران و محفل انس با قرآن، از جمله بخشهای مختلف این بخش ویژه در شبکه شاد است.
***
حمایت از تالابها برای مردم و طبیعت
روز جهانی تالابها روز گذشته به منظور افزایش آگاهی درباره نیاز به حفاظت از تالابها، تأکید بر اهمیت آنها در اکوسیستم و نقش آنها در کاهش تغییرات آب و هوایی، در رامسر گرامی داشته شد. شعار امسال روز جهانی تالابها «حمایت از تالابها برای مردم و طبیعت» به منظور جلب توجهها به استفاده پایدار از تالابها و ترویج تلاشهای حفاظتی در این باره است.
تالابها نقش مهمی در حفاظت از آب دارند و مسؤول پرورش اکوسیستمهای پیچیده هستند. تالابها همچنین سدی را در برابر بلایای طبیعی مانند سیل ایجاد میکنند و در مبارزه با تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از فرسایش خاک نیز سودمند و موثر هستند.
کنوانسیون مربوط به تالابهای مهم بینالمللی بویژه تالابهای زیستگاه پرندگان آبزی معروف به «کنوانسیون رامسر»، پیمانی بینالمللی برای حفاظت از تالابها و حیوانات و گیاهان وابسته به آنها (بویژه پرندگان آبزی) است که سال ۱۳۴۹ در شهر رامسر (ایران) به تصویب رسید.
***
هیچ فردی به خاطر فقر مالی از خدمات حقوقی محروم نمیشود
حسن عبدلیانپور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در یادداشتی در مهر نوشت: «دهه فجر فرصت مناسبی است تا میزان تحقق شعارهای انقلاب را سنجید. خدمات معاضدتی که از سوی جامعه وکلا ارائه میشود، برگ زرینی از دستاوردهای حقوقی و تسهیل دسترسی به عدالت در انقلاب اسلامی است. این ادعا را میتوان مطرح کرد که اکنون دیگر هیچ کس که نیازمند دریافت خدمات حقوقی باشد، به دلیل فقر مالی از این خدمات محروم نخواهد بود. علاوه بر اینکه قوانین فعلی، وجود وکیل را در برخی پروندههای مهم ضروری قلمداد کردهاند و در صورت عدم استطاعت، وکیل تسخیری تعیین خواهد شد. همچنین سامانههای تلفنی و خدمات آنلاین حقوقی که در مرکز وکلا در حال ارائه خدمات است، نقش بسزایی در گسترش استفاده از خدمات حقوقی داشته و دارد».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|