|
بررسی رتبهبندی معلمان اول اسفندماه در مجلس
سرپرست مرکز پژوهشهای مجلس نوشت: مجلس با حمایت از دولت در اقدامی کمسابقه، بررسی رتبهبندی معلمان را به بعد از بودجه موکول نکرد. بابک نگاهداری در توئیتی از بررسی رتبهبندی معلمان توسط مجلس از روز یکشنبه اول اسفندماه خبر داد. او نوشت: «مجلس با حمایت از دولت در اقدامی کمسابقه، بررسی رتبهبندی معلمان را به بعد از بودجه موکول نکرد و در راستای حمایت از حقوق آنان، یکشنبه یکم اسفندماه، به این لایحه رسیدگی خواهد کرد».
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با سیدمصطفی میرسلیم و اسماعیل کوثری درباره آزادسازی حریم رودخانه چالوس از تصرفات غیرمجاز و تبدیل آنها به تفرجگاه مردمی
تفریح عمومی به جای لذت خصوصی!
آزادسازی حریم رودخانهها و اراضی طبیعی از ساختوسازهای غیرمجاز، بدون کوچکترین تبعیض و ملاحظه در حال پیگیری و انجام است تا بر همگان ثابت شود اجرای قانون و رفع تصرفات نهتنها دوست و آشنا نمیشناسد، بلکه ساختمانهای غیرمجاز متعلق به دستگاههای حاکمیتی در اولویت تخریب است! به گزارش «وطنامروز»، بیستوهفتم دیماه امسال حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه در شورای عالی حفظ حقوق بیتالمال دستور مقابله همهجانبه و بدون اغماض با متجاوزان و متعدیان به اراضی ملی و منابع طبیعی را صادر کرد. این دستور هشداری بود برای سوداگرانی در هر منطقه از این مرز و بوم که مبادرت به تغییر کاربری اراضی یا ساختوساز غیرمجاز در حریم رودخانهها و اراضی ملی میکنند. بلافاصله پس از این دستور، تخریب ساختمان قدیمی قوه قضائیه در بستر رود چالوس در دوم بهمنماه آغاز شد و تصاویر و فیلمهای منتشرشده از این تخریب نشان داد که این قوه برای حفاظت از اراضی ملی، منابع طبیعی و حریم رودخانهها با هیچ شخص و نهادی تعارف ندارد. هشتم بهمنماه سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور نیز در تداوم این مسیر، دستوراتی برای آزادسازی سواحل دریای خزر صادر کرد تا همراهی و تفاهم قوای مجریه و قضائیه در برخورد قاطعانه با ساختوسازهای غیرمجاز و متصرف آشکار شود. از سوی دیگر شاهد تمجید و قدردانی نمایندگان مجلس از این اقدامات در راستای حفظ حقوق مردم و منابع طبیعی و ملی بودیم. نهم بهمنماه نیز تخریب ساختمان متعلق به وزارت نیرو در بستر رودخانه چالوس آغاز شد و با گذشت یک هفته، یعنی 16 بهمنماه نوبت به ساختمانهای متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چند نهاد دیگر رسید. تداوم این حرکت را در 19 بهمنماه نیز شاهد بودیم؛ جایی که موج آزادسازیها به خلیجفارس هم رسید و دیوارهای محوطه مربوط به ریاستجمهوری در جزیره قشم تخریب شد. همچنین بیستوسوم بهمنماه تخریب ساختمانهای دستگاههای حاکمیتی در حاشیه رودخانه چالوس کلید خورد و بناهای متعلق به وزارت کشور، بنیاد شهید و نیروی انتظامی تخریب شد و این مسیر همچنان ادامه دارد تا شاهد آزادسازی کامل حریم رودخانه چالوس و دیگر اراضی ملی و منابع طبیعی از تصرفات غیرمجاز باشیم. از سوی دیگر، آنطور که حسین فاضلیهریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز به خبرنگار «وطن امروز» گفته است، پس از رفع تصرف از حریم رودخانه چالوس، قسمتهایی از آن با رعایت و لحاظ موضوعات زیستمحیطی و ایمنی، برای استفاده عموم مردم درنظر گرفته میشود تا مردم عزیز از ثمرات این تلاش برای حفظ حقوق عامه بهرهمند شوند.
* میرسلیم: قوه قضائیه با همین روحیه ادامه دهد
سیدمصطفی میرسلیم، عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز» اظهار داشت: اقدام قوه قضائیه در بازپسگیری اموال و اراضی طبیعی اقدام بسیار مبارکی است و امیدواریم با همین روحیه با همه تصرفات در اراضی طبیعی برخورد شود.
وی درباره اقدامات قوه قضائیه در آزادسازی تصرفات حاشیه رودخانه چالوس و اینکه قرار است این مناطق تبدیل به تفرجگاه عمومی شود، گفت: متاسفانه در چند دهه اخیر بعضی نهادها و دستگاههای اجرایی تصرفاتی در منابع طبیعی داشتند، این در حالی است که این مناطق و اراضی ملی جزو اموال عمومی محسوب میشدند.
میرسلیم تصریح کرد: ای کاش این قبیل اقدامات از سوی دستگاه قضا مقداری زودتر انجام میشد تا سرمایههای طبیعی کشور به هدر نمیرفت اما به هرحال اقدامات انجام شده جای قدردانی و تحسین دارد.
نماینده مجلس افزود: البته بخش خصوصی هم در تصرف منابع طبیعی نقش داشته و متاسفانه مجوزهایی در این زمینه صادر شده است، بنابراین مناطقی که جزو مناطق عمومی حساب میشد به تصرف بخش خصوصی و اشخاص حقیقی درآمد.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بدونشک اراضی طبیعی و ملی متعلق به همه مردم است و همه افراد باید از آن استفاده کنند و اینطور نیست که تنها دستگاه خاصی این اراضی را برای خود بداند.
* اسماعیل کوثری: مردم اینگونه اقدامات را میپسندند
همچنین اسماعیل کوثری، نماینده مجلس شورای اسلامی به خبرنگار «وطن امروز» گفت: تلاش برای آزادسازی و رفع تصرف از اراضی ملی و طبیعی اقدام پسندیدهای است و اثرات مثبتی در ذهن مردم خواهد گذاشت.
وی افزود: رویکرد قوه قضائیه در بازپسگیری اراضی ملی و طبیعی اقدامی قابل توجه بود و اکنون دولت نیز به همین جریان مبارک پیوسته است تا جایی که در مناطق مختلف کشور شاهد تلاش برای آزادسازی حریم سواحل، رودخانهها و اراضی ملی هستیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس ادامه داد: به اعتقاد بنده برخورد با این قبیل موضوعات باید از ۳۰ سال قبل آغاز میشد تا از هدررفت اموال بیتالمال و اموال شخصی در این بخش جلوگیری میشد.
کوثری با بیان اینکه افراد و دستگاهها نباید حریم رودخانهها را تصرف میکردند، بیان کرد: نباید برخی افراد و دستگاهها به اراضی طبیعی دستاندازی میکردند و این اقدام قطعا قابل پذیرش نیست، بنابراین باید حمایتهای قانونی و کارشناسی در این زمینه وجود داشته باشد تا بتوانیم همه اراضی ملی را آزادسازی کنیم.
وی تاکید کرد: اقدام قوه قضائیه در بازپسگیری اراضی ملی و طبیعی اقدام کاملا پسندیدهای بود و مردم هم این قبیل اقدامات را میپسندند. رویکرد قوه قضائیه در رسیدگی به اراضی ملی و طبیعی حتما اثرات مثبتی در ذهن همه مردم ایجاد خواهد کرد.
کوثری ادامه داد: رویکرد قوه قضائیه در رسیدگی به اراضی ملی و طبیعی باعث میشود افرادی که به دنبال زمینخواری بودند، حساب کار دستشان بیاید و بدانند راه به جایی نخواهند برد.
* ۷۰ درصد حریم محیطی سد البرز آزادسازی شد
تخریب بناهای غیرمجاز در حریم سد البرز در شهرستان سوادکوه شمالی از دیگر اقداماتی است که در راستای رفع تصرف از منابع طبیعی در حال انجام است.
حجتالاسلاموالمسلمین اکبری، رئیس کل دادگستری استان مازندران در این باره گفت: با پیگیریهای صورتگرفته و بر اساس گزارش دادستانی سوادکوه شمالی، وجود این بناهای غیرمجاز مانع از آبگیری سد بود و خطرات و حوادث جانی و مالی را برای ساکنان به دنبال داشت. تخریب سازههای غیرمجاز باعث پیشگیری از بروز حوادث مورد اشاره در حریم سد البرز خواهد شد.
وی افزود: سد البرز بالغ بر ۷۵۰ هکتار حریم محیطی دارد و یکی از مهمترین سدهای استان مازندران برای تأمین آب شرب شهرهای بابل، بابلسر، سیمرغ، قائمشهر، جویبار، فریدونکنار و محمودآباد است. همچنین این سد تأمینکننده آب کشاورزی است و در آینده نزدیک تأمینکننده انرژی خواهد بود.
رئیس کل دادگستری استان مازندران تصریح کرد: با همکاری و هماهنگی دادستان سوادکوه شمالی ۷۰ درصد حریم محیطی سد با کمک و همیاری مردم و هوشیاری روستاهای اطراف، آزادسازی شده و ۳۰ درصد باقیمانده متعلق به افرادی است که مشکلات حقوقی و قضایی دارند و بزودی با کمک مردم، مسؤولان و آب منطقهای، حریم سد کاملا آزادسازی خواهد شد.
رئیس شورای حفظ حقوق بیتالمال استان مازندران تاکید کرد: افراد ذینفوذ به دنبال ساخت روستاهای جدید در اطراف سد بودند، درحالی که مطابق قانون احداث هرگونه روستا در حریم سد ممنوع است و با توجه به سیاستهای دستگاه قضا، دستورات اکید رئیس قوه قضائیه و پیگیریهای این شورا، آزادسازی حریم جنگلها، رودخانهها و سدها در دستور کار قرار دارد و با متخلفان قاطعانه و مطابق قانون برخورد میشود.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی پیش بینی کرد
شروع اسفند با برف و باران
مطابق پیشبینی سازمان هواشناسی با سپری شدن ماه بهمن، سامانه بارشی جدیدی از ساعات اولیه اسفند وارد کشور میشود به طوری که از عصر امروز -شنبه 30 بهمن- با ورود سامانه بارشی بتدریج در نواحی غرب، جنوب غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنههای زاگرس مرکزی، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز و سواحل غربی دریای خزر بارش باران، وزش باد شدید موقت و رعدوبرق و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیشبینی میشود. در این باره رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از جو پایدار در اکثر نقاط کشور و بارش پراکنده برف در برخی استانها و افزایش شدت بارشها از یکشنبه اول اسفند و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد خبر داد. صادق ضیاییان ادامه داد: از بعدازظهر روز شنبه۳۰ بهمن (امروز) با ورود سامانه بارشی بتدریج در نواحی غرب، جنوب غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنههای زاگرس مرکزی و ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز بارش باران و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف پیشبینی میشود. وی افزود: یکشنبه اول اسفند شدت بارش در مناطق ذکر شده افزایش خواهد یافت و علاوه بر این نواحی بارش در شمال فارس و بخشهایی از مرکز کشور ادامه خواهد داشت. ضیاییان با اشاره به گسترش سامانه بارشی اظهار کرد: دوشنبه ۲ اسفند بتدریج فعالیت سامانه بارشی در نواحی مرکز، شرق و شمال شرق نیز گسترش مییابد و اوایل وقت سهشنبه در نواحی شمال شرق کشور بارش پراکنده مورد انتظار است و بتدریج این سامانه از کشور خارج خواهد شد. به گفته وی، طی روزهای شنبه30 بهمن و یکشنبه اول اسفندماه با توجه به وزش باد شدید در کشور عراق و شمال عربستان، خیرش گرد و خاک در آن مناطق و انتقال آن به جنوب غرب و غرب کشور دور از انتظار نیست. ضیاییان ضمن اشاره به وزش باد شدید در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، اظهار کرد: دوشنبه ۲ اسفند در نواحی مرکز، جنوب، شرق و دامنههای جنوبی البرز و سهشنبه ۳ اسفند در بخشهایی از جنوب شرق و دامنههای جنوبی البرز وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک پیشبینی میشود. وی درباره وضعیت جوی تهران طی 2 روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران روز شنبه 30 بهمن قسمتی ابری و بتدریج ابری و در بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و برای روز یکشنبه اول اسفندماه ابری همراه با بارش باران و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ارسال به دوستان
۱۸۷ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به «کووید-19» جان باختند
واکسن نزدهها و کودکان در تیررس اُمیکرون
در شرایطی که اُمیکرون همچنان در کشور میتازد و تقریبا همه استانهای کشور را قرمز یا نارنجی کرده است اما هنوز خیلیها واکسیناسیون خود را تکمیل نکرده یا اصلا واکسن تزریق نکردهاند. به گزارش «وطنامروز»، همه مردم بخصوص واکسن نزدهها هماکنون در تیررس اُمیکرون قرار دارند و افزایش آمار بستری، بویژه کودکان نشان از این موضوع دارد. روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۳۱۷ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند. بر این اساس از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر روز جمعه ۱۹ هزار و ۳۱۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۵۶۶ نفر از آنها بستری شدند. همچنین مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۶ میلیون و ۹۱۳ هزار و ۴۲۷ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت ۱۸۷ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۳۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۳ هزار و ۸۴۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی تاکنون ۴۶ میلیون و ۴۶۶ هزار و ۱۳۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند. براساس اعلام وزارت بهداشت، تاکنون ۲۱ میلیون و ۹۴۵ هزار و 173 نفر در کشور ۳ دوز واکسن کرونا تزریق کردهاند. براساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۱ میلیون و ۹۴۹ هزار و ۸ نفر دوز اول، ۵۴ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۹۳۰ نفر دوز دوم و ۲۱ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۱۷۳ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۳۸ میلیون و ۸۸۳ هزار و ۱۱۱ دوز رسیده است.
* واکسننزدهها نوع شدید اُمیکرون را تجربه میکنند
واکسننزدهها در صورت درگیری با بیماری اُمیکرون شرایط بسیار سختی را تجربه میکنند و خطر مرگ برای آنها دور از انتظار نیست. در همین باره، یک متخصص عفونی گفت: در جهش اُمیکرون به اندازهای که درگیری شدید و مرگ و میر در دلتا رخ داد، نگرانی نداریم. حمید عمادی اظهار داشت: برخی افراد حالات شدید بیماری را تجربه میکنند و این گروه کسانی هستند که واکسن دریافت نکردهاند. در واقع بستری و مرگ و میر واکسننزدهها در صورت ابتلا به کرونا، به شکل واضح ۹۰ درصد بیش از سایر گروههاست. وی ادامه داد: این موضوع نشاندهنده اهمیت تزریق واکسن است، زیرا کسانی که واکسن زدهاند حالات کشنده و خطرناک بیماری «کووید-19» را تجربه نمیکنند. بر این اساس بیشتر مراجعان ما هم به شکل سرپایی درمان میشوند و کار به بستری نمیرسد. عمادی گفت: در سوش دلتا معمولا مدت قرنطینه بیماری را ۲ هفته اعلام میکردیم ولی چون اُمیکرون نسبتا خفیفتر است، قرنطینه ۵روزه را پیشنهاد میکنیم، پس از این مدت فرد ناقل ویروسی نیست ولی در برخی از موارد هم ممکن است لازم باشد قرنطینه بیش از ۵ روز در نظر گرفته شود. وی افزود: به طور کلی پیشبینی آینده کرونا کار اشتباهی است اما فکر میکنیم با توجه به اینکه آمار روزانه در حال افزایش است و در شاخه صعودی پیک قرار داریم، تا حدود 2 هفته آینده به قله پیک ششم میرسیم. رئیس بخش عفونی بیمارستان امامخمینی تاکید کرد: واکسن برای خانمهای باردار بسیار مهم است زیرا ایمونوگلوبولین از طریق جفت به نوزاد میرسد و ایمنی نسبی برای کودک ایجاد میشود. عمادی افزود: سوش اُمیکرون به نسبت سایر جهشها بچهها را بیشتر درگیر میکند و باید حتما کاری کنیم تا برخورد کودکانی که هنوز واجد شرایط تزریق واکسن نیستند با بیماری کاهش یابد؛ یکی از اقدامات مناسب تزریق واکسن به مادران باردار است. همچنین یحیی ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پیک ششم توسط اُمیکرون اتفاق افتاد و با توجه به قدرت سرایت بالای سویه جدید کرونا توصیه میشود باید طبق معمول از تجمعات جلوگیری کرد. وی تصریح کرد: یکی از راههای پیشگیری که بسیار مورد تاکید بوده و مردم باید به آن توجه ویژه داشته باشند، واکسیناسیون است. ابراهیمی گفت: افرادی که تاکنون اقدام به واکسیناسیون علیه این ویروس نکردهاند هر چه زودتر برای این کار اقدام کنند. نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس خاطرنشان کرد: کسانی که دوز اول را دریافت کردهاند، برای دوز دوم مراجعه و کسانی که تاکنون اصلا مراجعه نکردهاند برای دریافت دوز اول واکسن اقدام کنند. وی با تاکید بر جلوگیری از تجمعات، اضافه کرد: با این کار کاهش ابتلا به بیماری کرونا را قطعا شاهد خواهیم بود. ابراهیمی بیان کرد: با توجه به اینکه این بیماری مجاری فوقانی تنفسی را درگیر میکند، در حال حاضر آمار فوتی 3 رقمی شده است و متاسفانه باز شاهدیم مردم رعایت نمیکنند. وی با اشاره به سادهانگاری مردم نسبت به این بیماری، افزود: قبل از هر پیک یک مرحله سادهانگاری بیماری را پشتسر میگذاریم و وقتی همهگیری اتفاق میافتد سعی میکنیم رعایت کنیم درصورتی که قبل از گسترش بیماری باید رعایت کنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
دستگیری سارقان پیچهای تیرهای چراغ برق بزرگراه آزادگان
سارقانی که اقدام به سرقت پیچهای تیرهای چراغ برق در محدوده بزرگراه آزادگان کرده و منجر به سقوط 5 تیر در این بزرگراه شده بودند، از سوی ماموران پلیس پایتخت دستگیر شدند. سرهنگ علی همهخانی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از سقوط 5 تیر چراغ برق در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان خبر داد و گفت: ساعت ۹ روز پنجشنبه گذشته ۵ تیر چراغ برق در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان قبل از پل سعیدی محدوده علیآباد قاجار روی سطح سواره سقوط کردند؛ حادثهای که اگرچه منجر به انسداد کامل محور شد اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشت. در نتیجه تحقیقات انجام شده مشخص شد این حادثه در پی باز شدن پیچهای چراغهای برق توسط فرد یا افرادی انجام شده است و همین موضوع شائبه سرقت را تشدید کرد. سرانجام ماموران پلیس ۲ نفر را که اقدام به سرقت این پیچها کرده بودند شناسایی کردند که سارقان طی عملیاتی دستگیر شدند و به جرم خود اعتراف کردند.
***
تولید نسل جدید واکسن برکت برای مقابله با اُمیکرون
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از تولید نسل جدید واکسن برکت برای مقابله با سویه اُمیکرون خبر داد.
یونس پناهی اظهار کرد: واکسن خاص اُمیکرون -که توسط بنیاد برکت تولید شده- این هفته وارد فاز مطالعه بالینی میشود، این نوع واکسن در مطالعات نشان داده که میتواند در برابر ویروس اُمیکرون حفاظت خوبی ایجاد کند و در صورت اثبات این اثربخشی، تولیدکنندگان آن میتوانند تعداد قابل قبولی از این نوع واکسن را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.
وی با بیان اینکه اثرگذاری هر دوز واکسن به طور متوسط طی یک دوره ۴ ماهه از بین میرود، افزود: کسانی که بیش از ۴ ماه از تاریخ آخرین تزریق واکسن آنها گذشته است باید در اسرع وقت برای تزریق دوز بعدی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون 30 میلیون نفر از جمعیت کشورمان هر ۳ دوز واکسن کرونا را دریافت کردهاند، یادآور شد: پیک ششم کرونا با انتشار سویه اُمیکرون در هفته دوم اسفند به اوج خود میرسد.
***
ریزش ساختمان در رباطکریم 18 کشته و زخمی برجا گذاشت
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان تهران از حادثه انفجار و ریزش یک ساختمان در رباطکریم با ۹ مصدوم و ۹ کشته خبر داد و گفت: عملیات جستوجو و آواربرداری از سوی نیروهای هلالاحمر و سایر دستگاههای امدادی از لحظه وقوع حادثه در روز چهارشنبه آغاز شد و ساعت ۷:۳۰ صبح روز پنجشنبه پایان یافت.
شاهین فتحی در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ساعت ۲۰:۱۰ چهارشنبه گذشته ریزش ساختمانی ۳طبقه در محله شیرین در رباطکریم به جمعیت هلالاحمر اعلام شد. فتحی ادامه داد: پس از اعلام حادثه بهسرعت ۳تیم امداد و نجات از هلالاحمر رباطکریم به همراه یک تیم سگهای زندهیاب به محل حادثه اعزام شدند. مدیر عامل جمعیت هلالاحمر استان تهران درباره علت وقوع این حادثه اظهار کرد: کارشناسان احتمال میدهند حادثه به دلیل نشت یا انفجار گاز رخ داده است. فتحی گفت: این حادثه ۹ کشته و ۹ مصدوم برجا گذاشت. پیکر آخرین نفر از فوتیهای این حادثه حدود ساعت ۷:۳۰ صبح روز پنجشنبه از زیر آوار بیرون کشیده شد. پس از آن نیز عملیات آواربرداری و امدادرسانی به حادثهدیدگان در رباطکریم به پایان رسید.
***
کاهش هزینه سفر به عتبات عالیات از ابتدای ماه شعبان
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سالهاست شورای عالی حج جلسه تشکیل نداده و رئیسجمهور به من تذکر داده است هزینههای بالا مشکلی در حوزه زیارت است که باید این معضل برطرف شود، نباید مشکل مالی موجب دوری از زیارت شود. سیدصادق حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت نیزگفت: افزایش هزینهها شرایط را برای تشرف مشتاقان سفر عتبات مقدسه سخت کرده و باید بتوانیم در سفرهای زیارتی عتبات عالیات به گونهای برنامهریزی کنیم که هم به درخواستها پاسخ دهیم و هم قیمتها شکسته شود تا تمام مشتاقان از این سفر معنوی و پربرکت استفاده کنند.
حسینی با اشاره به تاکید رئیسجمهور بر سفر آسان افزود: ما سعی میکنیم تا هزینه سفر کاسته شود، بنابراین با آغاز سفر زمینی عتبات از ابتدای ماه شعبان هزینهها کاهش خواهد یافت. به گفته وی، سفر کوتاه و ارزان اجرایی خواهد شد تا هر کسی با هر سلیقه بتواند به این سفر معنوی مشرف شود. علاوه بر این، سفر سوریه هم گسترش خواهد یافت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|