|
کدام دسته از صادرکنندگان از تعهدات ارزی معافند؟
بر اساس مصوبه شصتمین نشست کمیته ارزی در سازمان توسعه تجارت ایران، آن دسته از صادرکنندگان تعیین تکلیف نشده از محل ورود موقت که ارزش صادرات آنها معادل یا کمتر از ارزش پروانههای ورود موقت مرتبط باشد، در دوره زمانی ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ از تعهدات ارزی حاصل از صادرات معاف هستند.
ارسال به دوستان
صادرات ایران به کشورهای عضو اکو در 10 ماهه امسال نسبت به سال گذشته 51 درصد افزایش یافت
سرعتگیری تجارت با اکو
تجارت خارجی ایران با اکو به بیش از ۱۳ میلیارد دلار و از نظر وزنی به نزدیک 25 میلیون تن کالا رسیده است
ترکیه، افغانستان و پاکستان اصلیترین مقاصد کالاهای ایرانی در میان کشورهای عضو این سازمان هستند
گروه اقتصادی: ایران علاوه بر منابع طبیعی، از موقعیت جغرافیایی ویژهای برخوردار بوده و محل عبور کریدورهای شمال- جنوب و شرق- غرب است و همسایگی با ۱۵ کشور امکان مهمی برای تجارت در اختیار کشورمان قرار داده است. در جهان امروز که همکاریهای منطقهای و یکپارچگی منطقهای در دستور کار بسیاری از دولتها قرار گرفته، دولت سیزدهم بیش از پیش لازم است سیاست تجارت با همسایگان را در اولویت قرار دهد.
تحریمهای اقتصادی ظالمانه آمریکا و غرب علیه کشورمان که در سالهای اخیر به اوج خود رسیده است، میتواند فرصت مناسبی برای بسط مناسبات تجاری ایران با همسایگان خویش در منطقه، با هدف خنثیسازی تحریمها باشد. راهبرد خنثیسازی تحریم، در پی آن است با اتخاذ راهبردها و سیاستهای گوناگون اساسا امکان تاثیر تحریم بر اقتصاد کشور را از طرف مقابل بگیرد. سیاستهایی از جمله: 1- پیمانهای دوجانبه و چندجانبه پولی 2- تهاتر کالایی 3- بهرهگیری از جایگزینهایی برای سازوکارهای مالیای نظیر سوئیفت، میتواند از جمله اقدامات برای خنثیسازی تحریمها باشد، به شکلی که یا اساسا آمریکا توان اعمال تحریم را نداشته باشد (مانند استفاده از جایگزینهایی برای سازوکارهای مالی) یا اینکه گره خوردن منافع اقتصادی سایر کشورها به اقتصاد ایران، به گونهای باشد که وضع تحریمها علیه کشورمان، هزینه دوچندان برای آمریکا داشته باشد و با تحریم ایران، منافع سایر کشورها نیز به خطر بیفتد. برای مثال یکی از روشهای موثر بیاثر کردن تحریمها، تهاتر کالاست که منجر به حذف دلار از مبادلات و کاهش هزینه تجارت به دلیل حذف سازوکارهای انتقال ارز میشود. در اینگونه مبادلات ارزهای رایج میان کشورها مانند دلار، برای تسویه مبادلات استفاده نمیشود و ارزشگذاری کالاها و خدمات مورد معامله از طریق برقراری تعادل قیمتی بین آنها انجام میشود. یکی از نکات مثبت تجارت با کشورهای همسایه سهولت بهکارگیری این نوع ابتکارها و روشهاست.
به نظر میرسد استفاده از ظرفیت سازمانها و گروههای منطقهای میتواند فرصتهای تجاری مناسبی را در اختیار ایران قرار میدهد. برای مثال، سازمان همکاری اقتصادی (اکو) به لحاظ پتانسیلهای اقتصادی و منابع غنی و سرشار مهمترین سازمان همکاری در منطقه محسوب میشود که ایران نیز عضو آن است. بررسی وضعیت اقتصادی کشورهای عضو نشان میدهد برای مثال بخش کشاورزی سهم عمدهای در تولید ناخالص داخلی و درآمدهای صادراتی آنها دارد و نسبت قابل توجهی از جمعیت فعال این کشورها در بخش کشاورزی اشتغال دارند. از این رو این بخش بویژه تجارت خارجی آن از اهمیت کلیدی برخوردار است و میتواند نقش تعیینکنندهای در تعیین جهت و موقعیت کلی توسعه اقتصادی اعضا داشته باشد و ایران میتواند نقش خود را در این بخش پررنگتر کند. به دلیل کمتوجهی سالهای اخیر به بازارهای تجاری منطقهای ایران، ظرفیت کشور به تصرف دیگر رقبا درآمده و حضور اقتصادی ایران را با دشواریهایی روبهرو کرده است. با این حال بررسی وضعیت تجارت خارجی ایران با این کشورها در ماههای اخیر حاکی از تغییر این روند است. در همین راستا جدیدترین آمار منتشر شده از رشد ۵۱ درصدی صادرات ایران به اکو در ۱۰ ماهه امسال حکایت میکند.
به گزارش «وطنامروز»، بر اساس آخرین آمار گمرک، تجارت خارجی ایران با کشورهای عضو اکو در 10 ماهه 1400 به ۱۳ میلیارد و ۱۱۰ میلیون و ۸۱۲ هزار و ۹۷۱ دلار و به وزن ۲۴ میلیون و ۷۵۸ هزار و ۸۲۷ تن کالا رسیده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۱ درصد در ارزش و ۲۵ درصد در وزن، افزایش نشان میدهد. گفتنی است ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان ۱۰ کشور عضو اکو هستند.
* رشد 36 درصدی وزن و 51 درصدی صادرات ایران به اکو
به گفته سخنگوی گمرک، میزان و حجم کالاهای صادراتی ایران به ۹ کشور عضو سازمان اکو در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ از نظر وزنی ۳۶ درصد و از لحاظ ارزش نسبت به مدت مشابه پارسال ۵۱ درصد افزایش داشته است. سیدروحالله لطیفی درباره میزان صادرات کالا به هر یک از اعضای اکو خاطرنشان کرد: از بین ۹ کشور عضو اکو، صادرات به کشورهای ترکیه با ۱۲ میلیون و ۷۴ هزار و ۶۲ تن کالا به ارزش ۴ میلیارد و ۵۳۰ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۱۰۷ دلار و رشد ۱۲۲ درصدی در ارزش، افغانستان با ۳ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۳۸۹ تن به ارزش یک میلیارد و ۵۳۹ میلیون و ۳۰۱ هزار و ۵۹۶ دلار و کاهش ۱۹ درصدی در ارزش و پاکستان با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۵۲ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۱۸ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۲۰۵ دلار و رشد ۲۶ درصدی در ارزش، اصلیترین مقاصد کالاهای ایرانی به اکو بودند.
وی افزود: جمهوری آذربایجان با خرید ۴۳۸ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۳۰ دلار و رشد ۴ درصدی، ازبکستان با ۳۴۰ میلیون و ۸۲۴ هزار و ۶۷۸ دلار و رشد ۱۹۶ درصدی، ترکمنستان با ۲۶۷ میلیون و ۷۰ هزار و ۱۵۳ دلار و رشد ۱۶۳ درصدی، قزاقستان با ۱۴۹ میلیون و ۸۶۵ هزار و ۸۴۳ دلار و رشد ۱۸ درصدی، قرقیزستان با ۶۷ میلیون و ۹۳۵ هزار و ۵۰۵ دلار و رشد ۱۱۱ درصدی و در نهایت تاجیکستان با ۶۷ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۸ دلار خرید از ایران و رشد ۳۸۹ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال، در رتبههای بعدی خرید کالاهای ایرانی در میان اعضای سازمان اکو قرار دارند.
وی افزود: مشتقات نفتی، لبنیات، مواد غذایی، انواع میوههای تازه و خشک، آبمیوه و مرکبات، فرش، زعفران، ماهی، خاویار، آبزیان زینتی، انواع سنگ و تجهیزات ساختمانی، پوشاک، تجهیزات صنعتی، کیف و کفش، دارو و لوازم بهداشتی و مصنوعات پلاستیکی از عمده کالاهای صادراتی ایران به اکو بوده است.
وی اضافه کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری افزون بر ۳ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۸۷۲ تن کالا به ارزش ۴ میلیارد و ۶۹۱ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۸۶۳ دلار، از کشورهای عضو اکو وارد شده که ۱۵ درصد از لحاظ وزنی کاهش و ۲۶ درصد از لحاظ ارزش نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
لطیفی گفت: ترکیه با ۳ میلیون و ۲۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۴ میلیارد و ۲۳۱ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۷۶۵ دلار و رشد ۲۴ درصدی در ارزش، پاکستان با ۲۱۵ هزار تن کالا به ارزش ۲۰۲ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۲۰۶ دلار و رشد ۴۰ درصدی در ارزش و ازبکستان با ۵۵ هزار و ۲۸۴ تن به ارزش ۱۰۱ میلیون و ۶۸۸ هزار و ۹۴۰ دلار و رشد ۳۹ درصدی، اصلیترین کشورهای طرف معامله ایران برای تامین نیازهای کشور از بین کشورهای عضو اکو بودند.
وی درباره میزان واردات ایران از سایر اعضای اکو هم تصریح کرد: قزاقستان با فروش ۴۹ میلیون و ۷۳۸ هزار و ۱۲۹ دلار و رشد ۵۴ درصدی، جمهوری آذربایجان با ۳۴ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۶۰۱ دلار و رشد ۷۵ درصدی، ترکمنستان با ۲۶ میلیون و ۶۸۰ هزار و ۵۲۰ دلار و رشد ۶۵درصدی، تاجیکستان با ۲۶ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۱۰۵ دلار و رشد ۳۳۰ درصدی، افغانستان با ۱۵ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۷۶۷ دلار و رشد ۴۹۰ درصدی و قرقیزستان با ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۸۳۳ دلار و کاهش ۴۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ترتیب در جایگاه بعدی تامین نیازهای ایران در بین ۹ کشور عضو اکو قرار دارند. کالاهای اساسی، ماشینآلات صنعتی، مواد اولیه تولید و ملزومات پزشکی و دارو، کالاهای وارداتی ایران از اکو محسوب میشوند.
وی با اشاره به کشورهای عضو اکو گفت: بهبود شرایط توسعه اقتصادی پایدار، حذف تدریجی موانع تجاری در این منطقه، تهیه برنامه مشترک برای توسعه منابع انسانی در ۱۰ کشور عضو، تسریع برنامه توسعه حملونقل و ارتباطات از برنامههای سازمان اکو برای کشورهای عضو است، همچنین اکو در بسیاری از ابتکارات جهانی به عنوان یک شریک فعال و جدید میتواند حضور داشته و نقش سازنده و بیبدیلی در پیشبرد اهداف توسعه پایدار در بسیاری از حوزهها ایفا کند.
ارسال به دوستان
گزارش دیوان محاسبات کشور از اجرای بودجه سال ۱۴۰۰ در ۱۰ ماهه سال جاری
عزم دولت اجرای بودجه است
واریز مالیات واحدهای مسکونی لاکچری و خالی همچنان صفر است
گروه اقتصادی: گزارش مستمر دیوان محاسبات کشور از اجرای بودجه سال ۱۴۰۰ در ۱۰ ماهه سال جاری نشان میدهد منابع عمومی دولت در این بازه زمانی ۶۰ درصد و مصارف عمومی دولت 64.5 درصد تحقق یافته است.
بر اساس این بررسیها، کسری 4.5 درصدی منابع و مصارف عمومی بودجه از محل تنخواه گردان خزانه موضوع تبصره ذیل ماده ۲۴ قانون محاسبات عمومی تامین شده است.
گزارش دیوان محاسبات حاکی از روند رو به بهبود منابع نفت، رشد ثابت و خطی درآمدهای مالیاتی و رشد انتشار اوراق نسبت به ۸ ماهه سال جاری است. همچنین معادل ۴۱ درصد منابع عمومی تحققیافته دولت مربوط به درآمدهای مالیاتی و گمرکی بوده است.
این در حالی است که میزان مالیات پرداخت نشده و معوق علیالحساب اشخاص حقوقی دولتی در پایان دیماه سال جاری معادل 1.085 میلیارد تومان بوده که بیش از ۸۲ درصد آن مربوط به ۳ شرکت دولتی است.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است بهرغم تعیین «پایان بهمنماه به عنوان آخرین مهلت واریز مالیات واحدهای مسکونی گرانقیمت» در قانون بودجه، تحقق آن تا پایان دیماه همچنان صفر درصد بوده و به طور مشابه میزان وصول مالیات بر «واحدهای مسکونی خالی از سکنه» نیز به دلیل عدم تصویب آییننامه اجرایی آن فاقد وصولی است.
بر مبنای یافتههای دیوان محاسبات کشور، اهداف قانونگذار در شناسایی و فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی ملی و استانی، بهرغم شناسایی ۲۶۳۸ فقره ملک و صدور مجوز فروش بابت ۲۲۸۷ فقره، عملیاتی نشده است.
قابل توجه است که تنها ۵۵ درصد از منابع پیشبینی شده بابت واگذاری داراییهای مالی وصول شده و منابع حاصل از «ارائه حقالامتیاز واگذاری سهام و حقوق مالکانه» شرکتهای دولتی و سایر دستگاهها و همچنین منابع حاصل از فروش سهام، سهمالشرکه و اموال و داراییهای دولت در شرکتها و موسسات دولتی فاقد هرگونه وصولی بوده است.
نکته قابل ذکر اینکه، با پیگیریهای دیوان محاسبات کشور وضعیت حسابدهی دستگاههای اجرایی و تهیه و تدوین دستورالعملهای مورد نیاز احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور و عدم اجرای تبصرههای قانون بودجه در مقطع زمانی ۱۰ ماهه نسبت به دوره زمانی ۸ماهه امسال بهبود یافته است:
- از مجموع ۱۱۱۸ دستگاه اجرایی مشمول ارائه صورتحساب ماهانه تعداد ۹۶۵ دستگاه معادل ۸۶درصد، صورتحساب ماهانه خود را ارائه نمودهاند. کماکان تعداد ۱۵۳ دستگاه اجرایی معادل ۱۴ درصد از مجموع دستگاههای اجرایی مشمول، نسبت به ارائه صورتحساب ماهانه اقدام نکردهاند که مراتب در حال پیگیری و اقدام قانونی است. این در حالی است که تعداد دستگاههای حسابنداده در ۸ ماهه اول سال جاری ۳۰۶ دستگاه بوده است.
- تعداد ۳۸ آییننامه اجرایی معادل ۷۶ درصد از آییننامهها و دستورالعملهای مورد نیاز در قانون بودجه در ۱۰ ماهه سال جاری از سوی مراجع ذیربط تهیه و ابلاغ شده است، در حالی که در ۸ ماهه اول سال جاری ۳۳ آییننامه معادل ۶۶ درصد ابلاغ شده بود.
- موارد عدم اجرای کامل احکام تبصرههای قانون بودجه از ۲۳ درصد در ۸ ماهه به ۱۳ درصد در ۱۰ ماهه رسیده است و عدم تحقق اهداف قانونگذار، ناشی از عدم اجرای مفاد احکام تبصرهها نیز کاهش ۱۰ درصدی را نشان میدهد.
در بخش دیگری از گزارش نظارت مستمر دیوان محاسبات بر عملکرد ۱۰ ماهه قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، ارزیابی عملکرد ۲۷۸ حکم بیان شده است:
- حدود ۷۳ درصد از تکلیف وزارت نفت از طریق شرکتهای تابعه نسبت به گازرسانی روستاها پرداخت شده است.
- آییننامه اجرایی رابطه مالی شرکت نفت و دولت در ۱۰ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰ به تصویب هیات وزیران نرسیده و اقدامی صورت نگرفته است.
- احکامی همچون تعیین نرخ سوخت واحدهای پالایشگاهی، پتروشیمی، فولادی و سایر واحدهای تولید فلزات و کانیهای فلزی، واگذاری بنگاههای دولتی مشمول گروههای یک و ۲ موضوع ماده ۲ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، تکلیف وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره عرضه تمام یا بخشی از سهام و داراییهای دولتی دستگاههای اجرایی زیرمجموعه قوه مجریه و باقیمانده سهام متعلق به دولت و شرکتهای دولتی و همچنین تکلیف استانداران درباره پیشنهاد فروش ساختمانهای ملکی دستگاههای اجرایی زیرمجموعه قوه مجریه مستقر در استانها فاقد عملکرد بودهاند.
- با توجه به تکلیف دستگاههای اجرایی نسبت به شناسایی کامل درآمدها، هزینهها، داراییها و بدهیهای خود بر اساس استانداردها و نظام حسابداری بخش عمومی، تعداد ۱۰۲ دستگاه درباره شناسایی درآمدها، ۷۸ دستگاه شناسایی هزینهها، ۸۹ دستگاه داراییها و ۴۹ دستگاه اجرایی درباره شناسایی بدهیها اقدام ننمودهاند.
- تا پایان دیماه ۱۴۰۰ تعداد ۳۱ هزار و ۴۱۸ دستگاه اجرایی نسبت به ثبت اطلاعات تنها ۲ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۷۴۸ کارمند در سامانه پاکنا اقدام نمودهاند و درباره تکالیف شرکتهای دولتی، فقط تعداد ۷۰ شرکت دولتی تحت رسیدگی مفاد این حکم را رعایت کردهاند.
- شمول مالیات سالانه بر واحدهای مسکونی و باغویلاهای گرانقیمت و تکلیف کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی درباره پرداخت مالیات سالانه مربوط به هر یک از واحدهای مسکونی و باغویلاهای تحت تملک خود و افراد تحت تکفل، فاقد عملکرد بوده است.
ارسال به دوستان
اخبار
افت شاخص بورس در نخستین روز معاملاتی هفته
شاخص کل بازار بورس تهران دیروز با ۲۷۹ واحد کاهش، در ارتفاع یک میلیون و ۲۸۲ هزار واحدی قرار گرفت. در معاملات دیروز کل بازار سهام بیش از 8 میلیارد و ۲۶۱ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۵۳ هزار و ۶۵ میلیارد ریال و در بیش از ۷۲۹ هزار و ۷۳۲ نوبت معامله شد. در ادامه روند انجام شده در بازار سهام، در معاملات دیروز بورس تهران بیش از 5 میلیارد و ۳۵۰ میلیون سهم، حقتقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۰ هزار و ۱۱۷ میلیارد ریال و در بیش از ۳۵۲ هزار و ۳۳۶ نوبت معامله شد.
***
رئیسجمهور ۹ دستور برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز صادر کرد
رئیسجمهور دستورالعمل ۹ بندی پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز را در راستای اجرای فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در حمایت از تولید ابلاغ کرد.
بر اساس ابلاغ رئیسجمهور، همه دستگاههای مرتبط با قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موظف شدند در مدت مقرر اقدامات و تمهیدات لازم در ابلاغیه را اجرا و مردم را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهند. در دستورالعمل پیشگیری و مقابله با قاچاق نکات مهم و کاربردی از جمله «ساماندهی بازارچههای مرزی و کالاهای ملوانی و کولبری» تا «هماهنگی کامل سامانههای مبارزه با قاچاق کالا و ارز» دیده شده است. همچنین همه دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و تعزیرات موظفند با بهکارگیری تمام توان، سرشاخهها و عوامل فعال در حوزه قاچاق کالا و ارز را شناسایی و احکام صادره را اجرا کنند.
***
تجارت ۵ میلیارد یورویی ایران و اروپا در ۲۰۲۱
یورو استات از تجارت ۵ میلیارد یورویی ایران و اتحادیه اروپایی در سال ۲۰۲۱ خبر داد و آلمان، ایتالیا و هلند را به ترتیب بزرگترین شرکای تجاری ایران در میان اعضای این اتحادیه معرفی کرد.
پایگاه خبری کمیسیون اروپا (یورو استات) کل مبادلات تجاری ایران و 27 عضو اتحادیه اروپایی در سال گذشته میلادی را 4.863 میلیارد یورو اعلام کرد. مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپایی در ماههای ژانویه تا دسامبر 2021 با رشد 9 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. در 12 ماهه سال 2020 کل مبادلات ۲ طرف 4.458 میلیارد یورو اعلام شده بود.
بر اساس این گزارش، صادرات اتحادیه اروپایی به ایران در سال 2021 با رشد 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و از 3.745 میلیارد یورو در سال 2020 به 3.941 میلیارد یورو در سال 2021 رسیده است.
واردات اتحادیه اروپایی از ایران در سال 2021 نیز رشد قابل توجه 29 درصدی داشته و به 922 میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپایی در سال قبل از آن 713 میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.
در میان کشورهای اروپایی آلمان بزرگترین شریک تجاری ایران در سال 2021 بوده است به طوری که حدود یکسوم تجارت ایران و اتحادیه اروپایی با این کشور بوده است. آلمان در سال 2021 بالغ بر 1.449 میلیارد یورو کالا به ایران صادر و 274 میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده است. مجموع تجارت این کشور با ایران 1.723 میلیارد یورو بوده است.
ایتالیا با تجارت 628 میلیون یورویی دومین شریک تجاری ایران بوده و 450 میلیون یورو کالا به ایران صادر و 178 میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده است. هلند با تجارت 481 میلیون یورویی در رتبه سوم قرار داشته است. این کشور در سال 2021 بالغ بر 443 میلیون یورو کالا به ایران صادر و 38 میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده است.
***
پرداخت وام مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی به روستاییان استان تهران
مدیرکل راهوشهرسازی استان تهران از پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن با نرخ سود 5 درصد طی روزهای آتی از سوی بانکهای عامل به روستاییان استان خبر داد. خلیل محبتخواه افزود: این امکان ظرفیت بسیار خوبی است که در طرح جهش تولید مسکن برای صنعت ساختوساز در روستاها و خانهدار شدن هموطنان توسط بنیاد مسکن در نظر گرفته شده است و با توجه به جمعیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفری روستاهای استان تهران باید با اطلاعرسانی در این حوزه، مردم از خدمت دولت سیزدهم منتفع شوند. وی ادامه داد: جمعیت روستایی استان تهران در حاشیه ۴۸ شهر استان زندگی میکنند و وام مسکن روستایی ۲۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۲۰ ساله تحول خوبی در ساخت و سازهای روستایی استان محسوب میشود. وی ساختوساز در روستاهای استان را بر اساس طرحهای هادی مصوب و اصول صحیح ساخت و ساز به شهروندان توصیه کرد و گفت: در طرح جهش تولید مسکن، خانهدار شدن تمام شهروندان پیشبینی شده است.
***
قیمت دلار آزاد در کانال 26 هزار تومان
دلار در صرافیهای بانکی دیروز با ۵۱۲ تومان کاهش، ۲۴ هزار و ۷۳۱ تومان معامله شد. دلار در بازار آزاد نیز در کانال 26 هزار تومان قرار گرفت.
قیمت یورو نیز دیروز با افزایش ۶۵ تومانی برابر با ۲۸ هزار و ۸۷۰ تومان بود. همچنین قیمت خرید هر دلار دیروز ۲۴ هزار و ۴۸۵ تومان و نرخ خرید هر یورو ۲۸ هزار و ۵۸۳ هزار تومان اعلام شد.
علاوه بر این، بهای خرید دلار در بازار متشکل ارزی ۲۴ هزار و ۹۹۹ تومان و نرخ فروش آن ۲۵ هزار و ۲۲۶۶ تومان بود. این در حالی است که نرخ خرید یورو در این بازار ۲۸ هزار و ۳۱۷ تومان و نرخ فروش آن نیز ۲۸ هزار و ۵۷۵ تومان اعلام شد. همچنین در سامانه نیما در معاملات دیروز، حواله یورو به قیمت ۲۷ هزار و ۴۲۹ تومان فروخته و حواله دلار به بهای ۲۴ هزار و ۲۱۵ تومان معامله شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|