|
تجربه آزادسازی سواحل برای مقابله با قانونشکنی راهگشاست
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «دستور قاطع رئیسجمهور، اراده ارکان دولت و سایر بخشهای حاکمیت، پیگیری رسانهها و حمایت مردم عوامل اصلی موفقیت نهضت آزادسازی سواحل بود. این تجربه میتواند در اجماعسازی و همافزایی برای حل دیگر مسائل و مقابله با سایر مظاهر قانونشکنی هم راهگشا باشد».
ارسال به دوستان
با مطرح شدن مسائل اصلی در مذاکرات وین، مقامات صهیونیست با مداخلهجویی، انتظارات تلآویو از توافق احتمالی را مطالبه کردند
سفارشات اسرائیلی برای وین!
گروه سیاسی: در شرایطی که طرفهای مذاکراتی از رسیدن به نقطه اتمام مذاکرات وین در دور هشتم برای حصول توافق نهایی خبر میدهند، دخالت صهیونیستها در روند مذاکرات برای اثرگذاری بر توافق احتمالی شدت بیشتری گرفته است.
به گزارش «وطنامروز»، مذاکرات پایانی وین 8 در شرایطی پیگیری میشود که از اواخر هفته گذشته حضور غافلگیرکننده و ناخوانده هیاتی از اسرائیل در پایتخت اتریش این مذاکرات را تحتالشعاع قرار داد. «جاشوا زارکا» معاون مدیرکل وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در امور راهبردی، به همراه نمایندگان این رژیم مستقر در وین و «دیوید نوسبام» نماینده و سفیر رژیم صهیونیستی در آژانس بینالمللی انرژی اتمی با تیم آمریکایی و 1+ 4 به همراه «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به رایزنی پرداختند.
تلآویو طی روزهای اخیر تلاش کرده است با مداخله مستقیم در مذاکرات و نسخهپیچی برای توافق بر شکلگیری توافق با هدف ترغیب 1+ 5 در واگذاری امتیازات کمتر اثرگذاری خود را داشته باشد و از محدودیتهای هستهای تهران اطمینان خاطر کسب کند. علاوه بر حضور مداخلهآمیز در وین، صهیونیستها سطح تماسهای خود را با واشنگتن و دولت بایدن نیز افزایش دادهاند و اخیرا پس از سفر سناتور لیندسی گراهام، هیاتی از نمایندگان آمریکایی به سرپرستی نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان به سرزمینهای اشغالی سفر کردهاند.
در همین حال نخستوزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: توافقی که مذاکرهکنندگان در وین در حال رایزنی بر سر آن هستند نمیتواند مانع ایران شود و ضعیفتر از توافق هستهای ٢٠١٥ خواهد بود. نفتالی بنت در سخنان خود در ابتدای نشست هفتگی کابینه گفت: امکان دستیابی به توافق در وین در آینده وجود دارد اما این توافق ضعیفتر و دارای مدت زمانی کوتاهتر از توافق هستهای ۲۰۱۵ خواهد بود. به نوشته روزنامه جروزالمپست، وی در ادامه ادعا کرد: توافقی که بهزودی به دست خواهد آمد اسرائیل و نیروهای آمریکایی در منطقه خاورمیانه را به خطر خواهد انداخت اما ما آمادهایم تا با اتکا به خود از شهروندانمان محافظت کنیم. نخستوزیر رژیم صهیونیستی افزود: ما در تمام سطوح برای روزهای بعد آماده میشویم تا بتوانیم به تنهایی شهروندان اسرائیلی را ایمن نگه داریم. بنت همچنین مدعی شد طبق پیشنویس توافق جدید در وین، این توافق تنها به مدت ۲ سال و نیم برنامه هستهای ایران را محدود خواهد کرد، در حالی که در توافق اولیه ٢٠١٥ این مدت ١٠ سال بود. وی افزود: ایرانیها ظرفیت غنیسازی خود را به سرعت گسترش دادهاند اما توافق جدید تنها ۲ سال و نیم به ما زمان میدهد و پس از آن، ایران بدون هیچ محدودیتی سانتریفیوژهای پیشرفته را نصب کرده و گسترش خواهد داد. تهران همچنین به میلیاردها دلار دست پیدا خواهد کرد و رفع تحریمها به معنی دسترسی ایران به پول زیاد است. این پول برای تروریسم هزینه خواهد شد و اسرائیل، کشورهای منطقه و نیروهای آمریکا در خاورمیانه را نیز به خطر خواهد انداخت.
از طرف دیگر، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم در دیدار با معاون رئیسجمهور آمریکا گفت هر توافقی با ایران باید شامل نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی باشد. بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و کاملا هریس، معاون رئیسجمهور آمریکا شامگاه شنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با یکدیگر دیدار کردند. بر اساس گزارش جروزالم پست، گانتس در بیانیهای اعلام کرد آنها در جریان دیدار خود درباره مذاکرات کنونی برای احیای برجام و موضوع اوکراین بحث و تبادل نظر کردند.
وی در بیانیه خود گفت: من از تعهد رئیسجمهور بایدن و معاون او برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای قدردانی میکنم. من به او (کاملا هریس) گفتم هر توافق جدیدی با ایران باید شامل بازرسی مداوم آژانس بینالمللی انرژی اتمی از پایبندی [ایران] و رسیدگی به پروندههای باز در برنامه هستهای ایران باشد. این مقام صهیونیست در ادامه ادعاهای خود افزود: من همچنین از او به دلیل نقش مهم آمریکا در برقراری ثبات در خاورمیانه در مواجهه با مناقشات منطقهای که توسط ایران و نیروهای نیابتیاش ایجاد میشود، تشکر کردم. به گزارش جروزالمپست، گانتس روز شنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان نیز دیدار و درباره ایران گفتوگو کرد. وی در پیامی توئیتری در این باره نوشت که آنها درباره یک سری موضوعات ازجمله مقابله با سیاستهای منطقهای ایران و آنچه جاهطلبیهای هستهای ایران عنوان کرد، بحث و تبادل نظر کردهاند.
* دیپلمات آمریکایی: مذاکرات وین در مرحله حساسی قرار گرفته است
سفیر آمریکا در کویت در آخرین روزهای فعالیت کاری خود در این کشور در گفتوگو با یک رسانه کویتی اظهار داشت واشنگتن در حال مشورت با شرکا و متحدان خود در منطقه و همچنین اتحادیه اروپایی است. «آلینا رومانوفسکی» سفیر ایالات متحده در کویت که قرار است بزودی عازم بغداد شود، روز شنبه در مصاحبه با نشریه «کویت تایمز» درباره مذاکرات وین اظهار داشت: «یکی از اهداف اصلی آمریکا این است که ایران به هیچ سلاح اتمی دست پیدا نکند. اکنون در وین گفتوگوهایی در جریان است که آیا برجام امکانپذیر خواهد بود یا خیر. ما در حال حاضر در زمان بسیار حساسی قرار داریم. من در موقعیتی نیستم که در این باره زیاد بگویم اما گفتوگوی بسیار مفصلی در این زمینه شده است». وی در ادامه مدعی شد: «از نظر ما، ایران در حال ترویج فعالیتهای بسیار بیثباتکننده در منطقه است که به امنیت منطقه کمکی نمیکند. حمایتی که آنها از بازیگران غیردولتی ارائه میکنند، از نظر برقراری ثبات یک مشکل واقعی است». سفیر آمریکا در کویت ادامه داد: «ما در حال مشورت با شرکا و متحدان خود در منطقه و همچنین اتحادیه اروپایی هستیم. ما میبینیم زمان از نظر یافتن راهحل و راههای ما برای بازگشت به برجام رو به اتمام است. هدف ما در نهایت این است که شاهد دستیابی ایران به توانایی بیثباتسازی بیشتر منطقه نباشیم».
***
مکرون: ایران باید تصمیمات سیاسی بگیرد!
رئیسجمهور فرانسه ضمن تاکید بر لزوم دستیابی به توافقی در مذاکرات وین تا زمانی که فرصت باقی است، گفت ایران باید از فرصت استفاده کند و تصمیمات سیاسی که حفظ توافق وین را ممکن میکند، اتخاذ کند. «امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه مدعی شد تا زمانی که فرصت هست، باید در مذاکرات وین به یک توافق رسید. کاخ الیزه طی بیانیهای به روایت گفتههای مکرون در تماس تلفنی با حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری اسلامی ایران پرداخت. در این بیانیه آمده است: «رئیسجمهور فرانسه در تماس با همتای ایرانی خود بر ضرورت دستیابی به توافق هستهای تا وقتی که زمان کافی وجود دارد، تاکید کرد». مکرون در تماس با رئیسی گفت دستیابی به راهحلی که به منافع همه طرفها احترام بگذارد و از یک بحران جدی هستهای جلوگیری کند، امکانپذیر است. بر اساس بیانیه الیزه، وی همچنین افزود: «ایران باید از فرصت استفاده کند و تصمیمات سیاسی که حفظ توافق وین را ممکن میکند، اتخاذ کند».
ارسال به دوستان
وزیر امور خارجه درباره احتمال مذاکره مستقیم با آمریکا گفت: چشمانداز این گفتوگو چندان روشن نیست
نه به عکس یادگاری
اگر قرار نیست دستاوردی داشته باشیم چه نیازی به مذاکره مستقیم است
گروه سیاسی: «چشمانداز گفتوگو با آمریکا چندان روشن نیست». این جواب وزیر امور خارجه کشورمان به سوال خبرنگاری درباره احتمال مذاکره مستقیم میان ایران و آمریکا بود.
حسین امیرعبداللهیان که در جریان سفر به آلمان برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ روزهای شلوغی را سپری میکند، درباره گفتوگو با آمریکا اظهار داشت: آمریکاییها ظرف هفتههای اخیر به طور متناوب از طریق واسطههای مختلف خواستهاند با ما مذاکرات مستقیم داشته باشند. ما در پاسخ به واسطهها اعلام کردیم چشمانداز چنین گفتوگویی برای ما چندان روشن نیست و اگر قرار نیست دستاوردی داشته باشیم چه نیازی به مذاکره مستقیم است. وی در ادامه افزود: ولی اگر طرف آمریکایی یک ابتکار عمده مانند برداشتن برخی تحریمها را از خود نشان دهد، آنگاه میتوان گفت که نیت آمریکاییها واقعی است. رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: ما از آنها میشنویم که آقای بایدن حسن نیت دارد. من ماه سپتامبر در نیویورک گفتم که اگر آقای بایدن حسن نیت دارد مبلغ ۱۰ میلیارد دلار از داراییهای مسدودشده ما نزد بانکهای خارجی را آزاد کند. ما از آقای بایدن درخواست وام یا پول آنها را نداریم، بلکه میخواهیم داراییهای خود ما را به عنوان حسن نیت آزاد کند.
امیرعبداللهیان گفت: مایلم تأکید کنم آنها تنها در قالب کلمات از حسن نیت حرف میزنند و این برای گفتوگوهای مستقیم کافی نیست. آنها باید حسن نیت خود را به صورت عملی و در عرصه میدانی نشان دهند. وی افزود: آنها میتوانند برخی تحریمها را بردارند یا برخی داراییهای مسدود شده ما نزد بانکهای خارجی را آزاد کنند، این در حالی است که همزمان با گفتوگوهای جدید حتی برخی تحریمهای جدید نیز علیه اشخاص حقوقی و حقیقی ایران از سوی دولت آقای بایدن اعمال شده و این معنایش این است که دولت آقای بایدن همان مسیر ترامپ را دنبال میکند، لذا افکار عمومی میگوید که آنها در عمل یکی هستند.
امیرعبداللهیان همچنین در مصاحبه با «کریستین امانپور» مجری شبکه «سیانان» گفت: آن بخشی که به جمهوری اسلامی ایران برمیگردد، چرا خوشبین هستیم؟ چون دولت آقای دکتر رئیسی اراده جدی دارد برای اینکه به توافق خوب در وین دست پیدا کنیم. وی در این مصاحبه، که بخش کوتاهی از آن را امانپور در صفحه توئیتر خود منتشر کرد، توضیح میدهد: دولت آقای رئیسی تاکید دارد و علاقهمند است به یک توافق خوب و فوری دستیابیم. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما برای رسیدن به یک توافق خوب، تلاشهای زیادی را در ادوار گذشته کردهایم، افزود: در این لحظات حساس و شرایط حساس مذاکرات ما در وین، اگر آمریکا و طرف غربی [واقعگرایانه] برخورد نکنند، حتما مسؤول شکست احتمالی مذاکرات خواهند بود. امیرعبداللهیان همچنین تاکید کرد: اما ما با خوشبینی، با جدیت برای رسیدن به توافق خوب در وین تلاش میکنیم.
* گفتوگوها نیازمند اتخاذ تصمیمات سیاسی طرف غربی است
دیدار و گفتوگو با وزرای خارجه اسپانیا، کرواسی و نروژ و نجیب میقاتی، نخستوزیر لبنان از دیگر برنامههای روز گذشته امیرعبداللهیان در مونیخ بود. رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در دیدار «خوسه مانوئل آلبارز» همتای اسپانیایی خود درباره مذاکرات رفع تحریمها در وین خاطرنشان کرد: گفتوگوها در وین به نقطهای رسیده است که نیازمند اتخاذ تصمیمات سیاسی طرف غربی برای رسیدن به توافق هستیم و در این راستا باید ۳ کشور اروپایی بویژه به نقش خود به عنوان اعضای برجام توجه کنند و تلاش کنند حقوق و منافع مشروع ایران رعایت شود. وزیر امور خارجه همچنین در دیدار «آنیکن هویتفلد» همتای نروژی خود ضرورت پیگیری روابط تجاری و اقتصادی ایران و نروژ به موازات و مستقل از مذاکرات وین را یادآور شد و تأکید کرد: میتوانیم در چند حوزه بویژه صنعت نفت و گاز، کشاورزی، انرژیهای تجدیدپذیر و شیلات همکاریها را گسترش دهیم. امیرعبداللهیان افزود: خوشبختانه اسناد پایهای و توافقات خوبی از گذشته بین ۲ کشور امضا شده و مبنای درستی برای گسترش همکاریها وجود دارد که نیازمند پیگیری جدی و اجرایی شدن این توافقات است. وی با اشاره به موقعیت راهبردی ایران، مسیرهای ترانزیت جنوب و شمال را ظرفیتی برای تسهیل دسترسی کشورهای اروپایی از جمله نروژ به منطقه آسیای مرکزی و قفقاز توصیف کرد.
ارسال به دوستان
اخبار
اراده ایران گسترش روابط با کشورهای آسیای میانه است
رئیسجمهور با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی و ظرفیتهای گوناگون توسعه روابط ایران و ازبکستان، اظهار داشت: تهران بر مبنای این اشتراکات از توسعه روزافزون سطح روابط با همه کشورهای آسیای مرکزی بویژه ازبکستان استقبال میکند و هیچ محدودیتی در این زمینه قائل نیست.
حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در دیدار «سردار عمر زاقاف» معاون نخستوزیر و وزیر سرمایهگذاری و تجارت خارجی ازبکستان ظرفیتهای گسترده همکاری بین ۲ کشور در حوزههای مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، صنعت، حملونقل، انرژی و گردشگری را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز اراده سیاسی مقامات ۲ کشور بر توسعه و تعمیق همهجانبه روابط استوار است و مصمم هستیم با فعال کردن همه ظرفیتها، گامهای بلندی در مسیر شکوفایی و توسعه ۲ کشور برداریم.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیتها و امکانات مشترک ۲ کشور میتواند در مسیر تامین منافع ۲ ملت و ملتهای منطقه قرار گیرد. رئیسجمهور همچنین با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی ریشهدار ایران و ازبکستان، بر اهمیت تقویت روابط و تعاملات فرهنگی ۲ ملت تاکید کرد و آن را زمینه مناسبی برای توسعه همکاریهای تهران - تاشکند در سایر حوزهها دانست.
«سردار عمر زاقاف» نیز در این دیدار با اشاره به اینکه تاشکند بلافاصله بعد از ملاقات روسایجمهور ۲ کشور در ترکمنستان، نقشه راه توسعه روابط دوجانبه را تدوین کرده است، گفت: با تاکید رئیسجمهور ازبکستان هیاتی عالیرتبه از مقامات اقتصادی و فعالان بخش خصوصی در این سفر همراه من هستند تا راههای اجرایی کردن نقشه راه توسعه همهجانبه روابط را بررسی و نهایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه حجم مبادلات ۲ کشور نسبت به سال گذشته ۲,۵ برابر افزایش داشته است، گفت: تاشکند در حوزههای مختلف از جمله توسعه روابط تجاری و اقتصادی، سرمایهگذاری، حملونقل و ترانزیت و مناسبات فرهنگی با عزم راسخ به دنبال تعمیق هرچه بیشتر روابط با تهران است.
***
همه ظرفیتهای قانونی برای حمایت از بیماران فعال شود
رئیس قوه قضائیه گفت: سازمان نظام پزشکی در راستای حمایت از بیمار، دارای اختیارات قانونی مطلوبی است و این انتظار وجود دارد که از همه ظرفیتهای قانونی خود برای ارتقا و اعتلای هر چه بیشتر امر پزشکی در کشور و حمایت از بیمار و پایین آوردن هزینه درمان بهره گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای در دیدار اعضای شورای عالی سازمان نظام پزشکی رازداری، مسؤولیتپذیری، صرف وقت معتنابه برای بیمار و حسن برخورد با او در کلام و رفتار را از جمله مهمترین شاخصههای اخلاقی یک پزشک دانست و گفت: در ارتقای جایگاه و شأن پزشکان نزد مردم، نحوه برخورد اخلاقمدارانه با بیمار و خانواده او از سوی پزشک و کادر پزشکی و فرد منشی، بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه شعب ویژه رسیدگی به پروندههای پزشکی در مراجع قضایی دایر است، گفت: در این شعب از قضاتی بهره گرفته میشود که با مسائل پزشکی آشنایی دارند؛ البته سازمان نظام پزشکی میتواند در امر آموزش قضات پروندههای پزشکی به شیوههای مختلف در قبل و حین خدمت آنها، به دستگاه قضایی کمک کند و ما نیز از مشارکت آنها استقبال میکنیم.
***
دستگیری عامل پخش صوت هنجارشکنانه در بازار رضا(ع)
روابط عمومی سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی در اطلاعیهای اعلام کرد: با اقدامات دقیق و پیچیده اطلاعاتی، فنی و عملیاتی پاسداران گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه امام رضا(ع) استان خراسان رضوی، عامل پخش صوت حاوی محتوای سخیف و هنجارشکنانه علیه مسؤولان نظام در شامگاه ۲۰ بهمن سال جاری در بازار رضا(ع) مشهد که از عوامل گروهک پلید و جنایتکار منافقین است، دستگیر شد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: بنا بر مستندات کشف شده از محل اختفای نامبرده، این فرد در صدد انجام اقدامات ضدامنیتی و هنجارشکنانه دیگری نیز بوده که در تور اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان سازمان اطلاعات سپاه امام رضا(ع) گرفتار آمده است. بنا بر اعلام روابط عمومی سپاه استان خراسان رضوی، برادر فرد دستگیر شده از منافقین به هلاکت رسیده در عملیات مرصاد بوده است.
این اطلاعیه در پایان تاکید کرده است: پاسداران گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه در تعامل و همافزایی با سایر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور و همکاری و همراهی ملت ایران، با آمادگی کامل هرگونه اقدام ضد امنیتی و هنجارشکنی علیه ارزشهای انقلابی و ملی را رصد و قاطعانه با آن برخورد میکنند.
ارسال به دوستان
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به سطح توانمندیهای نظامی ایران:
دشمن به تهاجم نظامی فکر نمیکند
گروه سیاسی: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: امروز میتوانیم با قاطعیت بگوییم دشمنان ظالم و مستکبر ملت ایران تصور تهاجم نظامی به کشور را به سختی میتوانند در ذهن داشته باشند. سرلشکر محمد باقری در حاشیه افتتاح مجتمع مهر ولایت ارتش در استان سیستان و بلوچستان با اشاره به روند تاریخی شکلگیری انقلاب اسلامی و گذار از دوران دفاعمقدس گفت: ملتی که با انقلاب اسلامی خود را از یوغ استکبار و استعمار رهانید با یک تهاجم ۸ ساله بزرگ مواجه شد که امکان داشت بخشهای وسیعی از استانهای غرب و جنوب غرب را مورد تصرف دشمنان قرار دهد. وی تصریح کرد: نیروهای مسلح و مردم عزیز ما در شرایط سخت تحریمی، دفاع در نزدیکی اهواز را به دفاع در کنار مرزها و انجام عملیاتهای مستشاری و تلاش برای امنیت کشور در صدها و هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای کشور ارتقا دادند. باقری ادامه داد: امروز میتوانیم با قاطعیت بگوییم دشمنان ظالم و مستکبر ملت ایران حتی تصور تهاجم نظامی به کشور را به سختی میتوانند در ذهن داشته باشند و این چیزی نیست که به آسانی به دست آمده باشد. وی خاطرنشان کرد: امروز همانطور که مشاهده میکنیم استکبار جهانی و صهیونیستهای کودککش برای هیچ یک از قواعد اخلاقی یا حقوق بشری احترامی قائل نیستند و چنانچه احساس ضعفی در ملت ما کنند با وجود ارزش بینظیر این سرزمین و منابع آن، نسبت به تجاوز قطعا درنگ نخواهند کرد. از این رو میتوانیم بگوییم نیروهای مسلح به گونهای عمل کردهاند که امنیت و آرامش را به کشور بازگردانند و ثبات و آرامش امروز در کشور ما در سطح منطقه و حتی در سطح جهان مثالزدنی است. باقری با بیان اینکه هیچ سرمایهگذار داخلی یا خارجی نمیتواند ادعا کند به دلیل وجود ناامنی یا ترس از تهاجم خارجی امکان سرمایهگذاری و فعالیت اقتصادی در کشور ایران را ندارد، افزود: هرچند سایر موانع مانند تحریمهای ظالمانه، یا جوسازیهای رسانهای ممکن است موانعی را همچنان بر سر راه ایجاد کرده باشد اما آنچه مسؤولیت نیروهای مسلح است به لطف پروردگار و به برکت خون شهیدان و فرماندهی بینظیر فرمانده معظم کل قوا، امروز امنیت پایدار در سطح کشور برقرار است. وی با اشاره به نقش موثر ارتش و نیروهای مسلح در برقراری امنیت استان سیستانوبلوچستان گفت: این استان پهناور از جهت اقلیمی با مشکلات فراوانی مواجه است و از جهت همسایگی در مجاورت کشورهایی قرار دارد که در معرض مشکلات امنیتی، مسائل متعدد و ناآرامی هستند؛ نیروهای مسلح از جمله ارتش جمهوری اسلامی توانستهاند کار اساسی و ماندگاری را در جهت امنیت پایدار در مرزها و استان سیستان انجام دهند و در این میان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان نیروی محوری ارتش در این موضوع نقش اساسی و بیبدیلی داشته و دارد. باقری افزود: نیروی زمینی در سالهای اخیر با اصرار و تلاش، داوطلب پذیرش سختترین مسؤولیتها بوده و انتظار پشتیبانی فوقالعادهای هم نداشته است؛ این نیرو از جمله در استانهای سیستانوبلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی و همچنین در مرزهای شرقی کشور، سنگینترین مسؤولیتها را بر عهده گرفته است و بحمدالله با وجود همه تنشهایی که در مرزهای کشورهای همسایه اتفاق افتاده، امنیت قابل قبول و آرامش قابل توجهی در مناطق مرزی این استان عزیز برقرار است و این جای قدردانی از یکایک فرماندهان و رزمندگان نیروی زمینی قهرمان را دارد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|