|
تولید ۱۱۰ هزار ست دیالیز در بهمن
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلالاحمر از تولید بیش از ۱۱۰ هزار ست دیالیز در بهمنماه خبر داد. بنا بر اعلام پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، دکتر علیرضا عسگری گفت: توجه به رفع نیاز بیماران از اولویتهای اصلی جمعیت هلالاحمر محسوب میشود و در همین راستا، تداوم و توسعه تولید محصولات راهبردی بویژه محصولات مورد نیاز برای درمان بیماران کلیوی و دیالیزی در کانون توجه و برنامهریزی این مجموعه قرار دارد.
ارسال به دوستان
آمار فوتیهای کرونا پس از 5 ماه دوباره به بیش از 200 نفر در یک شبانهروز رسید؛ 242 بیمار در 24 ساعت جان باختند
اُمیکرون مرگبار
رئیس مرکز طبی کودکان تهران: بیشترین مراجعهکنندگان بین سنین ۲ تا ۴ سال هستند؛ آمار بستری کودکان ۲ برابر پیک قبلی است
آمار ابتلا و فوت ناشی از کرونا در یک هفته اخیر نسبت به هفته قبل ۲ برابر شده و افزایش چشمگیر فوتیها در 24 ساعت منتهی به اول اسفندماه موجب نگرانی کارشناسان و مسؤولان نظام سلامت شده است.
به گزارش «وطنامروز»، سرعت شیوع اُمیکرون در ایران و جهان به واسطه کمتوجهی مردم و سادهانگاری عمومی افزایش یافته است. همچنین در برخی کشورها از جمله ایران شاهد شیوع همزمان ۲ سویه اُمیکرون و دلتا هستیم، چراکه همچنان در تعداد قابل توجهی از مبتلایان و فوتیها درگیری ریوی گزارش میشود.
با این حال، راهکارهای سادهای برای مقابله همگانی با کرونا وجود دارد که متاسفانه از سوی تعداد قابل توجهی از مردم نادیده گرفته میشود. شستوشوی مستمر دستها، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و تزریق دوز سوم از سوی کارشناسان بهداشت و درمان در سراسر جهان به عنوان اصلیترین راههای قطع زنجیره انتقال کرونا معرفی شده است.
مطابق آمار وزارت بهداشت، از زمان آغاز موج ششم کرونا در کشور، نمودار فوتیها و بستریهای کرونایی روند صعودی به خود گرفته و در هفته چهارم بهمنماه تعداد موارد فوتی نسبت به هفته قبل از آن ۲ برابر گزارش شده است.
در یکصدوچهارمین هفته همهگیری کرونا در کشور تعداد بستریها به 18 هزار و 860 نفر و تعداد بیماران فوت شده به 952 نفر رسیده، این در حالی است که تعداد موارد بستری در هفته ماقبل، 14 هزار و 392 نفر و تعداد فوتیها 470 نفر بود که با مقایسه این اعداد میتوان گفت آمار فوتیهای اُمیکرون طی یک هفته حدود 2 برابر افزایش یافته است.
* تازهترین آمار ابتلا و فوت
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به یکم اسفندماه براساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۶ هزار و ۹۶۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۳۱۵ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۶ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۴۵۲ نفر رسید.
همچنین در این 24 ساعت، متاسفانه ۲۴۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۴۰ نفر رسید.
از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۴۸۹ هزار و ۹۲۰ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۴ هزار و ۵۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۴۶ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۲۷۷ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳۳۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۶۴ شهرستان در وضعیت نارنجی و 47 شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ شهرستانی در وضعیت آبی قرار ندارد.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۲ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۶۷۸ نفر دوز اول، ۵۵ میلیون و ۱۰۰ هزار و ۶۹۷ نفر دوز دوم و ۲۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۶۷۹ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۳۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۴ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۳۱۹ هزار و ۳۹۶ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* رعایت ۵۷ درصدی پروتکلهای ضدکرونا در کشور
با وجود قرمز و نارنجی بودن 401 شهر کشور، همچنان رعایت پروتکلهای بهداشتی چنگی به دل نمیزند و روی مرز ۵۷ درصد در حرکت است.
بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور از ۲۰ تا ۳۰ بهمنماه، بالغ بر 57.12 درصد بوده است؛ آماری که نمیتواند در پیشگیری از انتقال کرونا آن هم با واریانت بشدت مسری اُمیکرون موثر باشد.
در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استانهای کشور در بازه زمانی ۱۳ تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ بالغ بر 60.73 درصد بوده است. میانگین درصد رعایت پروتکل فاصلهگذاری اجتماعی در اماکن عمومی استانهای کشور 55.43 درصد بوده که بیشترین میزان رعایت مربوط به ادارات و سازمانها با 85.36 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به مراکز ورزشی با 46.96 درصد بوده است.
همچنین طی این مدت 39 هزار و 107 مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده و هزار و 272 مورد از این مراکز پلمب شدهاند.
* مدارس و مراکز پرورشی همچنان «تعطیل» نیستند
در شرایطی که کارشناسان و مدیران نظام سلامت خواستار محدود شدن آموزش حضوری در مدارس هستند و کودکان را عامل انتقال و انتشار اُمیکرون معرفی میکنند، مقامات آموزشوپرورش همچنان بر ضرورت آموزشهای حضوری تاکید دارند(!)
سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به اینکه وزیر آموزشوپرورش تاکید دارد همه مدارس باز باشند و حتی سرکشی کنید که مدارس باز باشند، گفت: اینکه دانشآموز به مدرسه برود یا خیر، تابع شرایط بهداشتی است اما مدرسه بسته نیست. همچنین مراکز پرورشی، تربیتی، فرهنگی و اردویی باید باز باشند و تعطیل نیستند.
اصغر باقرزاده به اهمیت و جایگاه کانونهای فرهنگی و تربیتی اشاره کرد و اظهار داشت: شرایط استفاده از مدارس و مراکز پرورشی تابع شرایط استان و مقتضیات موجود است. کانونها را باید باز نگه داریم و چراغشان با رعایت مسائل بهداشتی روشن باشد. حتی اگر یک نفر یک دقیقهاش را صرف کار تربیتی در کانون فرهنگی کند برنده است و سود کردهایم. اگر کانون باز باشد، چه مجازی و چه حضوری میتواند کمککننده باشد و این خواسته وزارتخانه است.
* روند افزایشی اُمیکرون در کودکان
رئیس مرکز طبی کودکان تهران با اعلام افزایش آمار مراجعه کودکان به دلیل کرونا و هشدار نسبت به این موضوع، بر ضرورت حضور نمایندهای از بیمارستانهای کودکان در جلسات کمیتههای تصمیمگیری پیرامون سلامت کودکان تاکید کرد.
دکتر رضا شروین بدو با اشاره به اینکه همچنان در پیک شیوع «کووید-۱۹» در میان کودکان هستیم، به ایسنا گفت: تعداد مراجعهکنندگان بالاست. در این بین هرچند عمده افراد درمان سرپایی میگیرند اما تعداد موارد بستری هم قابل توجه است؛ تا جایی که ۲ بخش و ۲ ICU را به بیماران «کووید-۱۹» اختصاص دادیم. به طور کلی روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ مراجعه سرپایی و حدود ۱۰ تا ۱۵ بستری جدید داریم، همچنین آمار بستری ۲ برابر پیک قبلی است.
وی افزود: اکنون حدود ۷۰ کودک بیمار بستری داریم که ۲۰ نفر آنها در بخش ICU هستند. علائم غالب در کودکان تب، سرفه، خروسک و در برخی موارد علائم گوارشی است. در کودکانی که بیماری زمینهای دارند کرونا شدیدتر بروز پیدا میکند اما عمده کودکان با درمان سرپایی مرخص میشوند و درصد کمی منجر به بستری میشود.
فوقتخصص مغز و اعصاب کودکان تاکید کرد: در مرکز ما از نوزاد تا گروه سنی نوجوانان مراجعه و بستری داریم اما بیشترین تعداد مراجعهکنندگان بین سنین ۲ تا ۴ سال هستند.
وی درباره پروتکلهای درمانی کرونا در کودکان اظهار داشت: در اکثر موارد درمان حمایتی انجام میشود و تزریق رمدسیویر در موارد نادر صورت میگیرد. طول دوره بهبودی کودکان نیز وابسته به شرایط مختلف از جمله وجود بیماری زمینهای پیش از ابتلا به کروناست.
ارسال به دوستان
دمای هوا تا ۱۰ درجه سانتیگراد در شرق و شمال شرق کشور کاهش مییابد
برف و باران در 21 استان
روز گذشته در بسیاری از نقاط کشور شاهد بارشهای پراکنده بودیم و شدت بارشها در شمال و شرق خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، کرمانشاه، لرستان ایلام، زنجان و قزوین بود.
مطابق اعلام کارشناسان و مقامات هواشناسی، امروز و فردا شاهد کاهش دمای هوا تا ۱۰ درجه سانتیگراد در شرق و شمال شرق کشور خواهیم بود. همچنین پلیس راهنمایی و رانندگی با اشاره به بارش برف و باران در 21 استان، این روزها را زمان نامناسبی برای سفر دانست.
صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی در کشور اظهار داشت: با فعالیت سامانه بارشی در اول اسفندماه، در شمال غرب، غرب، جنوب غرب استانهای ساحلی خزر و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز و دامنههای مرکزی و جنوبی زاگرس بارندگی گزارش شد.
وی افزود: در برخی نقاط واقع در شمال شرق، برخی نقاط مرکز و ارتفاعات جنوب شرق نیز شاهد بارشهای پراکنده بودیم و شدت بارشها در شمال و شرق خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، کرمانشاه، لرستان ایلام، زنجان و قزوین بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: دوشنبه - امروز- بارش در شرق سواحل خزر، شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور رخ خواهد داد. همچنین در زاگرس مرکزی و جنوبی و برخی نقاط مرکز و جنوب کشور نیز بارش پراکنده رخ میدهد.
ضیاییان گفت: دوشنبه (امروز) شدت فعالیت سامانه بارشی در خراسان رضوی است و در نواحی مرکزی، شرق و جنوب شرق وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیشبینی میشود. در این روز در استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی نیز وزش باد به نسبت شدید رخ میدهد. همچنین این سامانه بارشی سهشنبه - فردا - در شرق خراسان رضوی فعال خواهد بود و سپس از کشور خارج میشود.
ضیاییان با اشاره به کاهش دمای ۱۰ درجهای در شرق کشور گفت: طی این مدت بارش در مناطق سردسیر و مرتفع به شکل برف است. دوشنبه و سهشنبه (۲ و ۳ اسفندماه) دمای هوا در شمال شرق و شرق کشور بین ۶ تا ۱۰ درجه کاهش مییابد. چهارشنبه و پنجشنبه (۴ و ۵ اسفندماه) نیز در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت همراه با غبار محلی پیشبینی میشود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران برای دوشنبه نیمهابری تا ابری و گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید و بتدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و برای روز سهشنبه نیمهابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
* زمان مناسبی برای سفر نیست
همچنین رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از بارش برف و باران در ۲۱ استان کشور خبر داد و اعلام کرد این ایام زمان مناسبی برای سفر نیست.
وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت جوی و بارشها در این چند روز لازم است رانندگان و مسافران توجه داشته باشند که این ایام زمان مناسبی برای سفر نیست و اگر قصد هر نوع سفر غیرضروری دارند، آن را به زمان دیگری موکول کنند.
سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی درباره وضعیت جوی جادههای کشور نیز اظهار داشت: در حال حاضر بارش برف و باران در برخی از محورهای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، زنجان، قزوین، البرز، مازندران، سمنان، تهران، مرکزی، اصفهان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد و فارس گزارش شده است. در برخی محورهای استانهای گیلان، قم، ایلام و خوزستان نیز شاهد بارش باران هستیم.
وی با اعلام شماره ۱۲۰، از رانندگان و مسافران خواست قبل از آغاز سفر و برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جادهها حتما با این شماره تماس بگیرند.
ارسال به دوستان
اخبار
افزایش ۲۵ درصدی نرخ بلیت مترو در تهران
اعضای شورای اسلامی شهر تهران با اکثریت آرا با افزایش ۲۵ درصدی نرخ بلیت مترو در تهران برای سال آینده موافقت و قیمت بلیت تهران-کرج در سال 1401 را ۱۵۰۰ تومان تعیین کردند. به گزارش ایسنا، طبق مصوبه روز گذشته شورای شهر تهران، همچون سنوات گذشته خانواده شهدا، افراد دارای معلولیت و جانبازان از تخفیف ۱۰۰ درصد و دانشآموزان و دانشجویان از تخفیف ۵۰ درصد برای تهیه بلیت مترو و اتوبوس برخوردارند. همچنین خبرنگارانی که طرح ترافیک دریافت نمیکنند از کارت بلیت ۴۰۰ هزار تومانی و افراد بالای ۶۵ سال دارای کارت منزلت از تخفیف ۹۰ درصد استفاده میکنند.
مهدی شایستهاصل، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه در جریان جلسه شورای شهر تهران گفت: هماکنون ارزانترین بلیت مترو در دنیا را داریم. بلیت ارزان به اضافه تخفیفاتی که شورای شهر در نظر میگیرد باعث کاهش درآمدهای مترو میشود.
***
۴ فوتی در حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال!
رئیس سازمان اورژانس کشور از فوت ۴ نفر به دنبال حوادث ناشی از چهارشنبه آخر سال در بهمن ۱۴۰۰ خبر داد.
جعفر میعادفر گفت: بهمنماه سال جاری و در آستانه چهارشنبه آخر سال، ۲۳ مصدوم ناشی از این حوادث توسط آمبولانسهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. وی ادامه داد: استانهای آذربایجان شرقی، تهران و فارس بیشترین مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال را داشتند. میعادفر در پایان خاطرنشان کرد از تعداد کل آمار این حوادث، ۷۴ درصد مربوط به مصدومان آقا و ۲۶ درصد مربوط به مصدومان خانم بوده است.
***
نانواییها در صدر شکایات بهداشتی مردم به وزارت بهداشت
بیشترین مکان ثبتشده در سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت، شکایت بهداشتی از نانواییهاست که اکثرا به دلیل عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان بوده است.
بر اساس گزارش آخرین وضعیت بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت از اجرای پروتکلهای بهداشتی در اصناف در مقابله با ویروس کرونا، از تاریخ ۱۶ تا ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ تعداد کل تماسهای پاسخ داده شده ۹۳۰۲ تماس بوده است. در این بین تعداد کل شکایات ثبتشده ۳۰۱۸ مورد بوده و شکایت از عدم رعایت موازین بهداشتی در محیط کار (در رابطه با «کووید-۱۹») همچنان در صدر جدول قرار دارد.
بر اساس این گزارش، بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی، نانواییها هستند.
***
فرسودگی 75 درصد ناوگان اتوبوسرانی
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به فرسودگی 75 درصد ناوگان اتوبوسرانی گفت: 3 هزار دستگاه اتوبوس در پایتخت زمینگیر شده و اکنون فقط 2 هزار اتوبوس فعال است.
بهرام نکاحی در جریان بررسی نرخ کرایه حملونقل عمومی در شورای شهر تهران اظهار داشت: طی ۲ سال گذشته هزینه تمامشده به رانندگان بخش خصوصی پرداخت نشده و همین مسأله موجب خسران آنها و اعتراضشان شده است. وی خاطرنشان کرد: 3 هزار دستگاه اتوبوس طی سالهای اخیر از ناوگان اتوبوسرانی خارج شده، ۳ هزار اتوبوس دیگر هم زمینگیر شده و در حال حاضر ۲ هزار اتوبوس فعال است، بنابراین تصمیم امروز (دیروز) بین بودن و نبودن خدمات خواهد بود.
نکاحی با اشاره به اینکه امروز اتوبوسرانی سهم 4درصدی در جابهجایی مسافران پایتخت دارد، گفت: این چنین نیست که فقط اقشار ضعیف از اتوبوس استفاده کنند. گفتنی است مطابق مصوبه روز گذشته شورای شهر تهران، کرایه اتوبوسهای تهران در ساعتهای شبانه ۲ برابر شد.
***
تمهیدات پلیس برای شب عید
با فرارسیدن آخرین ماه از سال، بساط شب عید و خریدهای آخر سال رونق گرفته است و مجرمان در کمین هستند اما پلیس با اجرای طرحهای ویژه سعی دارد تا دست مجرمان را از سرقت و کلاهبرداری کوتاه کند.
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت مهر گفت: از ۱۰ روز گذشته طرح ویژه ارتقای نظم و امنیت را برای خریدهای شب عید آغاز کردیم. وی با اشاره به اینکه در این طرح تردد پلیس در سطح شهر بیشتر میشود و پلیس در مراکز عمده خرید حضور فعالتری دارد، اظهار داشت: این طرح در بازارهای بزرگ، مالها و پاساژهای بزرگ برگزار میشود. به نوعی در اسفندماه تمام ردههای پلیسهای تخصصی تهران از پلیس راهور تا آگاهی و پیشگیری و یگان امداد، تا پایان اسفندماه برای اینکه بتوانیم از اخلال در نظم و امنیت جلوگیری کنیم در حالت آمادهباش هستند و تمام مرخصیهایشان لغو میشود.
سردار رحیمی افزود: همه اراذل و اوباشی که دارای سابقه هستند، آنهایی که شناسنامه دارند و آنهایی که حداقل یک بار اقدام به اوباشگری و نزاع کردهاند، تحت کنترل هستند. وی خاطرنشان کرد: تمام افرادی که اقدام به نزاعهای دستهجمعی در محلهای مختلف میکنند در کمترین زمان ممکن با آنها برخورد میکنیم و اجازه نمیدهیم نظم و امنیت شهر خدشهدار شود.
ارسال به دوستان
تغییر ساعت رسمی کشور متوقف میشود؟
طرح تغییر ساعت رسمی کشور در دستور کار این هفته مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
دستور کار جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری از یکشنبه تا پنجشنبه (اول تا پنجم اسفندماه) اعلام شد که گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح تغییر ساعت رسمی کشور در دستور کار نمایندگان در جلسه علنی قرار دارد.
ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون شوراهای مجلس درباره این طرح گفت: قانون تغییر ساعت رسمی کشور در سال 1386 بر اساس طرح فرانسویها در قرن هجدهم، توسط مجلس هشتم تصویب شد. وی افزود: در آن زمان فرانسویها با تغییر ساعت رسمی کشورشان قصد صرفهجویی در مصرف شمع و به حداقل رساندن کاهش اتلاف انرژی را داشتند اما برخی کشورهای اروپایی به واسطه مسائل اقتصادی معتقد بودند زود خوابیدن و زود سرکار رفتن موجب صرفهجویی در مصرف انرژی میشود.
ابوترابی ادامه داد: مطالعات اروپاییها نشان داد نهتنها اجرای قانون تغییر ساعت رسمی منجر به بهبود شاخصهای اقتصادی آنها نشده است، بلکه باعث تبعات فرهنگی، اجتماعی و فیزیولوژی شده، بهطوری که مردم با مشکلات روحی و روانی دست و پنجه نرم میکنند. نماینده نجفآباد در مجلس در ادامه افزود: ۲ سال است که دیگر قانون تغییر ساعت رسمی در اروپا اجرا نمیشود و بر اساس مطالعاتی هم که در کشورمان انجام شد به این نتیجه رسیدیم که اجرای قانون تغییر ساعت رسمی کشور باعث به هم خوردن سیستم بدن شده و تبعات روحی و روانی برای مردم به همراه دارد.
* متن طرح تغییر ساعت رسمی
در بخشهایی از متن طرح تغییر ساعات رسمی کشور آمده است: ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، احتراما طرح ذیل که به امضای 29 نفر از نمایندگان رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم میشود. بیش از یکصد سال از آغاز تغییر ساعات در دنیا سپری شده است و با مطالعه این طرح، کشورها در تداوم اجرای این طرح بازاندیشی کردهاند که در این میان میتوان به آلمان، انگلستان، فنلاند، سوئد و برخی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپایی اشاره کرد. لذا طرح ذیل تقدیم میشود: «عنوان طرح: تغییر ساعات رسمی کشور، مادهواحده: قانون تغییر ساعت رسمی کشور مصوب سیویکم مردادماه 1386 مجلس شورای اسلامی منسوخ میگردد و ساعت رسمی کشور به قبل از این قانون برمیگردد».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|