|
دروغ پنتاگون درباره کشتار فرودگاه کابل
خانوادههای نظامیان آمریکایی کشته شده در حمله انتحاری داعش به فرودگاه کابل، گزارش پنتاگون در این باره را که هیچ مدرک قطعی مبنی بر شلیک گلوله در این غائله وجود ندارد، رد کردند. شانا چاپل، مادر یکی از 13 نظامی آمریکایی کشته شده به واشنگتن پست گفت آنها پس از انفجار هدف شلیک با سلاحهای سبک قرار گرفتهاند. بیش از 170 غیرنظامی افغان در این رویداد در نتیجه شلیک مستقیم نظامیان آمریکایی به قتل رسیدند.
ارسال به دوستان
تبادل شدید آتش طی 3 روز اخیر در منطقه«دونباس»
جنگ در شرق اوکراین
گروه بینالملل: آمریکا برخلاف ادعاهای خود درباره حمله قریبالوقوع روسیه به اوکراین، دولت کییف را به آغاز جنگ در این کشور واداشته است. شواهد متعدد حاکی از آن است که 120 هزار نظامی اوکراینی منطقه دونباس را از غرب و شمال محاصره کرده و در حال گلولهباران خطوط مقدم نیروهای جداییطلب روستبار و مناطق مسکونی دونتسک و لوهانسک هستند.
ارتش 120 هزار نفره تا بن دندان مسلح اوکراین که در این منطقه کوچک متمرکز شده، متشکل از چند هزار نیروی شبهنازی از گروه رایت سکتور با همراهی نیروهای نظامی خصوصی شرکت آمریکایی آکادمی (بلکواتر سابق) تحت فرماندهی مستقیم یوکام (مرکز فرماندهی ارتش آمریکا در اروپا) و تحت آموزش بیش از 100 مستشار آمریکایی و انگلیسی قرار دارد و اخیرا با پیشرفتهترین تجهیزات غربی مسلح شده است. حملات ویرانکنندهای که از پنجشنبه گذشته به ۲ استان روسنشین لوهانسک و دونتسک با حدود 2.5 میلیون نفر جمعیت شده، اگرچه اغلب به شکل نیابتی و غیرمستقیم بوده اما حکایت از آن دارد که دولت کییف توسط یک اراده بزرگتر برای راهاندازی یک جنگ خونین در این مناطق چسبیده به مرزهای جنوب غرب روسیه تحریک میشود. تنها شنبه گذشته 59 مورد نقض آتشبس میان نیروهای مردمی مدافع دونتسک و لوهانسک و ارتش اوکراین گزارش شد که مجموع موارد نقض آتشبس از زمان توافق مینسک در سال 2016 را به بیش از 2 هزار مورد رساند.
موج اصلی حملات اما با انفجار مهیب خط انتقال گاز روسیه به اوکراین در اطراف شهر لوهانسک و سپس انفجار یک پمپبنزین در مرکز این شهر آغاز شد که مقامات محلی هر دوی آنها را تروریستی اعلام کردند. روز شنبه نیز یک خودرو در مرکز شهر دونتسک منفجر شد.
بر اساس شنیدهها ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین بزودی به ارتش دستور حمله گسترده به منطقه دونباس را خواهد داد. به همین دلیل مقامات جمهوریهای خودخوانده دونتسک (DPR) و لوهانسک (LPR) با تخلیه دستهجمعی حدود 40 هزار غیرنظامی به منطقه همسایهشان در استان روستوف در روسیه، همه مردان 18 تا 55 سال را که توان داشته باشند برای دفاع از این ۲ منطقه بسیج کردهاند. به گفته فرماندهان نیروهای مدافع مردمی، خطوط مقدم از هفته گذشته هزاران بار هدف خمپارههای ارتش اوکراین قرار گرفته است. کییف هم ادعاهایی مشابه دارد با این تفاوت که ساکنان دونباس تحت محاصره نظامی ارتش اوکراین قرار دارند. روند حملات نظامیان اوکراینی دیروز هم ادامه یافت. به گزارش الجزیره، صدای چندین انفجار قوی در محلههای شمالی و غربی شهر دونتسک شنیده شد.
همزمان رویترز فیلم گلولهباران شهر دونتسک را منتشر کرد و برخی منابع امنیتی خبر دادند در گلولهباران شدید مناطق شرقی اوکراین، ۲ سرباز کشته و ۴ نفر زخمی شدند. نماینده جمهوری خودخوانده دونتسک در «مرکز مشترک نظارت و هماهنگی آتشبس» اعلام کرد این منطقه از ۶ محور گلولهباران شده است.
به گزارش خبرگزاری نووستی، اداره پلیس مردمی لوهانسک دیروز اعلام کرد ۲ غیرنظامی در نتیجه تلاش نیروهای مسلح اوکراین برای نفوذ به حوالی روستای پیونرسکویه در فاصله 7 کیلومتری از مرز با روسیه جان خود را از دست دادند. در این حمله چندین خانه در روستا نیز در آتش سوخت. در دونتسک نیز ۳ ناحیه مسکونی توسط ارتش اوکراین هدف قرار گرفته است.
طبق اعلام وزارت دفاع جمهوری خودخوانده دونتسک، روز یکشنبه یک گروه خرابکار تروریستی که قصد داشت پستهای برق، خطوط لوله گاز و دیگر تأسیسات زیربنایی منطقه را منفجر کند، تحت محاصره قرار گرفت.
* خبرنگاران هم هدف هستند
یک شبکه تلویزیونی محلی در جمهوری خودخوانده دونتسک (DPR) دیروز ادعا کرد خبرنگارانش توسط نظامیان اوکراینی هدف قرار گرفتند. به گزارش یونیون تیوی، این حادثه در روستای ساخانکا در منطقه تحت کنترل نیروهای جداییطلب رخ داده است. اگرچه به گفته «نیکولای چرکاشین» رئیس این شبکه، خبرنگارانش توانستند سالم از منطقه درگیری بگریزند.
در مقابل شبکه سیانان مدعی شد تیم خبریاش در منطقه دونباس به همراه دیگر خبرنگاران خارجی که روز شنبه در یک کاروان وزیر کشور اوکراین و چند نماینده مجلس را در نزدیکی خط مقدم همراهی میکردند، هدف شلیک خمپاره قرار گرفتند اما به کسی آسیبی نرسید.
* نقض توافق آتشبس مینسک
کرملین اعلام کرده عمیقا نگران شعلهور شدن اوضاع در اوکراین است و اوضاع را از نزدیک زیر نظر دارد. آمریکا نیز مدعی است روسیه پس از رد درخواستهایش مبنی بر لغو درخواست اوکراین برای پیوستن به ائتلاف نظامی ناتو، به دنبال بهانهای برای جنگ است.
یک منبع دیپلماتیک به رویترز گفت سازمان امنیت و همکاری اروپا روز شنبه حدود ۲ هزار بار نقض آتشبس بین نیروهای اوکراینی و مناطق خودمختار شرق این کشور ثبت کرده که نشاندهنده افزایش بیسابقه تنشهاست.
«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه دیروز در این باره گفت: «طی ۲ روز گذشته نیروهای اوکراینی از سلاحهایی برای هدف قرار دادن منطقه خودمختار دونباس استفاده کردهاند که طبق توافق مینسک به کار بردن آنها ممنوع است».
او دولت اوکراین را به نادیده گرفتن مفاد توافق آتشبس مینسک و همچنین مأموریت سازمان امنیت و همکاری اروپا برای نظارت بر آتشبس در شرق اوکراین متهم کرد.
لاوروف تاکید کرد: «اتحادیه اروپایی و اعضای پیمان نظامی ناتو به درخواستهای ما در زمینه ضمانت امنیتی در شرق اروپا توجهی ندارند».
پاسخ تاریخی وزارت خارجه روسیه به شولتز: آلمان سابقه بدی برای مضحکه نسلکشی دارد!
اظهارات صدراعظم آلمان در کنفرانس امنیتی مونیخ درباره اوضاع شرق اوکراین، به یادآوری یک رسوایی رسانهای برای ژرمنها ختم شد.
اولاف شولتز روز شنبه در نشست مونیخ گزارشها مبنی بر احتمال نسلکشی هزاران غیرنظامی روستبار در منطقه دونباس اوکراین را رد کرد. او حتی به تمسخر بیانیه هفته گذشته رئیسجمهور روسیه پرداخت که پس از دیدار شولتز از کرملین منتشر شد و حملات نظامیان اوکراینی به شهروندان شرق این کشور را به منزله نسلکشی دانسته بود.
صدراعظم آلمان گفت: «این ادعا پوچ است و پوتین میخواهد استدلال کند در دونباس چیزی شبیه نسلکشی وجود دارد که واقعا مضحک است».
واکنش روسها با دستمایه تاریخی به این سخنان اما خود تبدیل به یک واکنش تاریخی شد. به گزارش تاس، در بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره سخنان شولتز آمده است: «با توجه به تجربه تاریخی آلمان در ارتکاب جنایات و گسترش ایدئولوژی نژادپرستانه، این اظهارات غیرقابل قبول است. این جایی نیست که رهبران آلمان مسائل مربوط به نسلکشی را مسخره کنند».
کنایه وزارت خارجه روسیه به صدراعظم آلمان در حقیقت فلاش بکی تلخ به قتل عام مردم دونباس در شرق اوکراین در فاصله سالهای 1941 تا 1944 در جریان جنگ دوم جهانی توسط ارتش هیتلر با همدستی گروههای نازی اوکراینی محسوب میشود.
آلمان نازی پس از اشغال جمهوری اوکراین شوروی متعاقب جنگ خونین کییف، یک حکومت اشغال مدنی تحت عنوان رایخسکومیساریات اوکراین در این منطقه برپا کرد که نازیهای عمدتا متعلق به مناطق غربی این کشور نیز در اداره آن به ژرمنها کمک میکردند.
بر اساس اسنادی که به سازمان ملل ارائه شده، نازیها در جریان اشغال اوکراین 3 تا 4 میلیون شهروند روس، اوکراینی، لهستانی و تاتار را با روشهای مختلف قتل عام کردند.
موضوع اما به همین جا ختم نمیشود. پس از جنگ دوم جهانی نیز دولتهای آلمان غربی و آلمان فدرال در کنار دولت آمریکا بارها به مناسبتهای مختلف از گروههای دست راستی نونازی اوکراین در مقابل شوروی، دولت مستقر اوکراین و اینک روستباران این کشور حمایت کردهاند. در جریان براندازی دولت کییف در سال 2014 که به انقلاب -یا کودتای- میدان مشهور شد، بخش اعظم نیروهای میدانی مخالف رئیسجمهور ویکتور یوشنکو را اعضای گروههای نو نازی و نژادپرست سفیدبرترپندار تشکیل میدادند که از علائمی مانند صلیب شکسته و سلامهای هیتلری و کلاهخودهای ارتش آلمان نازی استفاده میکردند و پوسترهایی نژادپرستانه علیه روسها، یهودیان، مسیحیان غیرارتدکس و مسلمانان به اهتزاز درآورده بودند.
با تشکیل کابینه جدید اوکراین، این نیروهای راستگرا که تحت عنوان کلی رایت سکتور (جناح راست) عمدتا در غرب این کشور فعالیت میکردند به بهانه مبارزه با نفوذ روسها، مورد حمایت مستقیم آمریکا و اتحادیه اروپایی قرار داشتند که در قالب حزب اسووبودا به پارلمان و دولت راه یافتند.
پاییز گذشته، پوتین رئیسجمهور روسیه در حالی که در جلسه شورای جامعه مدنی و حقوق بشر این کشور صحبت میکرد، بیان کرد آنچه در دونباس میگذرد بسیار یادآور هدف قرار دادن غیرنظامیان است. او همچنین تاکید کرد روسهراسی نخستین گام در راه نسلکشی مردم دونباس توسط ارتش اوکراین است. بر اساس برآوردهای سازمان ملل از زمان اعلام استقلال جمهوریهای خودخوانده دونتسک و لوهانسک، بیش از 13000 تن از مردم این دو استان شرقی اوکراین از جمله کودکان و غیرنظامیان مسن در درگیریها کشته شدهاند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
حمله سایبری روسیه به شرکتهای تسلیحاتی آمریکا
بر اساس اعلامیه اخیر آژانسهای امنیتی آمریکا، هکرهای تحت حمایت دولت روسیه چندین سال است اطلاعاتی حساس را از شرکتهای تسلیحاتی ایالات متحده سرقت میکنند.
افبیآی (پلیس آمریکا)، آژانس امنیت ملی (NSA) و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA) چهارشنبه گذشته مشترکا گزارشی منتشر کردند که در آن ادعا شده حداقل از ژانویه 2020 هکرهای روس به سرقت اطلاعات طبقهبندی نشده شامل مقادیر قابل توجهی از اسناد توسعه پلتفرمهای تسلیحاتی ایالات متحده، جدول زمانی استقرار آنها و... پرداختهاند.
این حملات ظاهرا به پیمانکارانی که برای همه شاخههای ارتش از جمله نیروی هوایی، نیروی دریایی و نیروی فضایی، همچنین شرکتهایی که برای برنامههای اطلاعاتی آمریکا کار میکنند، ضربه زده است. شرکتهایی که مورد هدف قرار گرفتهاند عمدتا در زمینه طراحی هواپیما و توسعه سیستمهای جنگی و تسلیحاتی شرکت داشتهاند.
در این گزارش آمده است: «دشمنان با به دست آوردن اسناد داخلی اختصاصی و ارتباطات ایمیلی، ممکن است بتوانند برنامهها و اولویتهای نظامی خود را تعدیل کنند، تلاشهای توسعه فناوری را تسریع کنند، سیاستگذاران خارجی را از نیات ایالات متحده آگاه کنند و منابع بالقوه برای جذب نیرو را هدف قرار دهند».
جان رید، سناتور دموکرات رود آیلند و رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا در این روز به سیانان گفت: «آمریکا و روسیه به طور مستمر از طریق سایبری در حال بررسی هستند تا اطلاعات مربوط به سیستمهای تسلیحاتی، اطلاعاتی و... را دریافت کنند». به گفته او، اختلاط اطلاعات دستگاههای امنیتی از هر ۲ طرف است. به گفته رید، آمریکا میخواهد از عملیات سایبری برای کمک به اوکراین استفاده کند.
مقامات روسیه هنوز درباره این اتهامات اظهار نظر نکردهاند اما در گذشته درخواستهایشان برای ارائه شواهدی مبنی بر دست داشتن مسکو در سرقت اسرار از طریق حملات سایبری بیپاسخ مانده است.
***
خشم متحد ریاض در لبنان از عملیات حزبالله در فلسطین اشغالی
رهبر حزب «القوات اللبنانیه» که متحد سعودی در لبنان است، در واکنش به عملیات حزبالله در عمق اراضی اشغالی فلسطین مدعی شد این حزب خواستار «لبنان دارای پهپاد» نیست. سمیر جعجع، رهبر حزب «القوات اللبنانیه» و متحد سعودی در لبنان بشدت از عملیات گشتزنی پهپاد حزبالله در عمق فلسطین اشغالی انتقاد کرد. شبکه خبری الجدید به نقل از جعجع گزارش داد توافق «مار میخائیل»، لبنان را «ویران کرد و به جهنم برد. ملت لبنان تسلیم نخواهند شد و در برابر این طرح سیاه خواهند ایستاد». اشاره جعجع به توافقی است که ششم فوریه ۲۰۰۶ بین «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله و «میشل عون» رئیسجمهور فعلی لبنان صورت گرفت. این توافق میان حزبالله و حزب «التیار الوطنی الحر» (جریان آزاد ملی به ریاست عون) بود که در کلیسای «مار میخائیل» در حومه ضاحیه (جنوب بیروت) امضا شد و همپیمانی میان ۲ طرف آغاز شد. جعجع بدون اشاره به نقش القوات اللبنانیه و سایر گروههای وابسته به محور آمریکایی - سعودی- عبری در لبنان در تخریب این کشور، چنین ادعایی را مطرح کرد و مدعی شد: «لبنانی که ما میخواهیم، لبنان دارای پهپاد نیست. عیب است که لبنان را با خطرهای بزرگی مواجه کرد. همانطور که امروز این مساله رخ داده است». رئیس حزب القوات اللبنانیه که اخیرا کشتار «الطیونه» را در بیروت به راه انداختند تا بتوانند باعث جنگ داخلی در لبنان شوند، در ادامه ابراز خشم خود نسبت به این اقدام حزبالله ادعا کرد: «شما لبنان را به خاطر توافقات، شکست و معاملاتتان به جهنم تبدیل کردید. لبنانی که ما میخواهیم، لبنان دارای کرامت، آزادی و فرهنگ است».
***
کرونا در دربار انگلیس؛ ابتلای ملکه الیزابت دوم به «کووید-19»
منابع خبری دیروز از ابتلای ملکه انگلیس به کرونا خبر دادند. شبکه خبری «راشاتودی» به نقل از کاخ باکینگهام اعلام کرد آزمایش کرونای «الیزابت دوم» ملکه انگلیس مثبت شده است.
کاخ باکینگهام اعلام کرد آزمایش «کووید-۱۹» ملکه الیزابت دوم مثبت بوده و او علائم خفیفی دارد ولی به وظایف خود ادامه خواهد داد. چندی قبل کاخ باکینگهام اعلام کرده بود ملکه انگلیس حضور از قبل برنامهریزیشده برای شرکت در اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل را به دلیل توصیه پزشکان لغو کرد. ملکه 96 ساله انگلیس تصمیم گرفت به شهر «گلاسکو» برای شرکت در اجلاس تغییرات اقلیمی سفر نکند؛ اقدامی که امیدهای دولت محافظهکار انگلیس را که میزبان این مراسم است، از بین برد. ملکه انگلیس پس از لغو سفر برنامهریزی شده به ایرلند شمالی، آزمایشات پزشکی را انجام داد و کاخ باکینگهام سپس اعلام کرد او به توصیه پزشکان استراحت چند روزه را با اکراه پذیرفت. این در حالی است که وزیر خارجه انگلیس نیز در هفتههای گذشته به کرونا مبتلا شد. «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد آزمایش کرونایش مثبت اعلام شده است. وی در توئیتی نوشت خوشبختانه ۳ دوز واکسن زده و از خانه در حالت قرنطینه به کار خود ادامه میدهد.
ارسال به دوستان
تدریس به دانشآموزان دختر مسلمان هندی در حیاط مدرسه
تداوم ممانعت از حضور محصلان محجبه در مدارس هند
در پی تشدید و تداوم سیاستهای ضد اسلامی در ایالت کارناتاکا در جنوب غرب هند، روز شنبه حداقل 58 دانشجوی دختر از کالجی در ناحیه شیواموگا کارناتاکا به دلیل داشتن حجاب و همچنین برپایی تظاهراتی که خواستار اجازه حضور در کلاسها بودند، تعلیق شدند. دانشجویان از کالج دولتی پیشدانشگاهی شیرالاکوپا بودند. مناقشه حجاب زمانی آغاز شد که دانشآموزان دختر مسلمان ماه گذشته (ژانویه) از حضور در کلاسهای آموزشی خود در یک کالج دولتی در منطقه اودوپی در استان کارناتاکا در جنوب غرب هند منع شدند. دادگاه عالی کارناتاکا نیز اخیرا با تایید رای دولت ایالتی با صدور حکمی موقت، دانشآموزان را از پوشیدن حجاب یا هر نوع لباس مذهبی در مدارس و دانشکدههایی که یونیفرم تجویز کردهاند، منع کرده است. روز گذشته همچنین ویدئویی منتشر شد که در آن بر اثر تصمیم دولت ایالتی مبنی بر منع استفاده از حجاب در مدارس و دانشگاهها، دانشآموزان دختر مسلمان در یکی از شهرهای این ایالت مجبور شدند بیرون از کلاس درس بخوانند. بحث حجاب در کارناتاکا به یک جنجال بزرگ تبدیل شده است. در سراسر این ایالت، دانشجویان در اعتراض به تصمیم مدیریت کالجها مبنی بر ممانعت از حضور در کلاسهای درس با حجاب، شروع به تحریک و اعتراض کردهاند. یک شعبه ویژه تشکیل شده از سوی دیوان عالی هند در حال رسیدگی به این موضوع است و دولت اعلام کرده پس از صدور حکم، حکم خاصی درباره حجاب صادر خواهد شد.
* پشت صحنه اختلاف درباره حجاب در مدارس هند چیست؟
5 فوریه دولت ایالت جنوبی به حاکمیت حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) حزب پشتیبان «نارندرا مودی» نخستوزیر هندوستان، با تصویب قانونی، پوشیدن لباسهایی را که نشانه «برهم زدن برابری، یکپارچگی و نظم عمومی» است، ممنوع کرد. این در حالی است که قانون اساسی هند آزادی مذهبی را تضمین میکند. از زمان ظهور BJP در صحنه سیاسی هند از سال 1990 به بعد و موفقیتهای اخیر آن در انتخابات ملی هند در سالهای 2014 و 2019، مساله رابطه بین هندوئیسم به عنوان یک دین و «هندوتوا» به عنوان یک ایدئولوژی سیاسی مطرح شده است. حامیان این حزب که خود را «هندوتوا» معرفی میکنند، در پی تثبیت گفتمان برتریگرایی سیاسی و فرهنگی هندوها هستند. کارشناسان مسائل شبهقاره معتقدند گفتمان این حزب را میتوان با تفکر نازیسم در آلمان دهههای 30 و 40 قیاس کرد اما حامیان این حزب خود را ناسیونالیست معرفی میکنند. بر این اساس میتوان گفت اکثر ناسیونالیستها در سازمانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با استفاده از مفهوم «هندوتوا» به عنوان یک نیروی سیاسی سازماندهی شدهاند. واقعیت امر این است که «نارندرا مودی» و حزب حامی او در پی یکسانسازی هندوستان به نفع یک جریان سیاسی و فرهنگی مشخص هستند.
ارسال به دوستان
آزادسازی رشتهکوههای «الکسّاره»
جزئیات عملیات ارتش یمن در «حرض»
پایگاه خبری شبکه المیادین دیروز در خبری فوری از تسلط نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن بر رشتهکوههای «الکسّاره» در شهر «حرض» واقع در شمال غرب یمن خبر داد. شهر حرض یکی از مهمترین شهرهای یمن به شمار میرود، زیرا گذرگاهی حیاتی و مهم دارد که آن را به عربستان مرتبط میکند. پایگاه خبری انصارالله یمن و شبکه المسیره نیز با انتشار تصاویری اعلام کردند رشتهکوههای الکساره از چنگ ائتلاف سعودی خارج شد و تحت کنترل نیروهای مسلح یمن درآمد. این رشتهکوهها پیشتر در محاصره مزدوران ائتلاف سعودی بود اما ارتش یمن، با انجام عملیاتی ویژه موفق به آزادسازی این نقطه راهبردی شد. بر اساس این گزارش، نیروهای ائتلاف سعودی در عملیات جدید نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن در شهر مرزی حرض در استان حجه واقع در مرز عربستان، متحمل خسارات زیادی شدند.
لحظاتی پس از انتشار این خبر، نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیهای درباره جزئیات عملیات مقابله با نیروهای ارتش سعودی و مزدورانش در محور حرض اعلام کردند: شمار تلفات نیروهای متجاوز از آخرین تشدید تنش در حرض تاکنون به بیش از ۵۸۰ کشته و زخمی رسیده است. از این میزان ۲۰۰ نفر کشته شدهاند که در میان کشتهها و زخمیها شماری از نیروهای ارتش رژیم سعودی و مزدوران سودانی به چشم میخورد.
بر اساس این بیانیه که در المسیره منتشر شد، نیروهای متجاوز از ۲ محور اصلی یکی در جنوب شرق حرض و دیگری در جنوب رشتهکوه النار با کمک تیپهای سعودی تجاوز خود را علیه این شهر مرزی آغاز کردند اما یگانهای نظامی مختلف در عملیات مقابله با این متجاوزان مشارکت کردند و پیشروی آنها را با وجود پشتیبانی هوایی، موشکی و توپخانهای دشمن متوقف کردند.
در ادامه این بیانیه آمده است: نیروی موشکی و پهپادی یمن، عملیاتهای ویژهای را علیه تجمعات و پایگاههای نیروهای متجاوز در محور حرض و مناطق تحت کنترل آن انجام دادند. همچنین یگان توپخانه یمن، مشارکت چشمگیری در هدف قرار دادن مواضع دشمن و وارد آوردن خسارت به متجاوزان داشت.
بر اساس این بیانیه، نیروهای یمن با عملیات ضدحمله محاصره شهر حرض را در هم شکستند و از ۲ مسیر الحصنین و جنوب شرق حرض برای بازپسگیری «المحصام» و «الهیجه» و تامین امنیت اطراف این مناطق پیشروی کردند. نیروهای مسلح یمن افزودند: به لطف خدا بیش از ۴۰ خودروی نظامی و زرهی از جمله یک دستگاه خودروی ارتباطی و یک دستگاه مینروب در حرض منهدم شد. نیروهای ما، همچنین موفق به انهدام یک راکتانداز و سوزاندن بیش از ۶۰ راکت کاتیوشا در حرض شدند و ۷ قبضه اسلحه سنگین و متوسط را تخریب و منهدم کردند. در پایان این بیانیه آمده است: پدافند هوایی ما در حرض توانست به یاری خداوند یک هواپیمای جاسوسی CH4 ساخت چین و یک هواپیمای جاسوسی کوچک دیگر را سرنگون کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|