|
ارسال به دوستان
مسؤول ستاد بزرگداشت حکیم نظامیگنجوی در گفتوگو با «وطنامروز»: معرفی نظامی، معرفی تمدن ایران است
ایران فرهنگی فرامرزی
گروه فرهنگ و هنر: برنامهریزی برای معرفی بهتر و شایستهتر مشاهیر و سرمایههای اصیل فرهنگ و هنر ایران اسلامی همیشه از اهمیت ویژهای برخوردار است. متاسفانه در سالهای اخیر مسؤولان فرهنگی کشور در این باره کمکاری کرده یا بهتر است بگوییم خیلی مواقع هیچ اقدامی نکردهاند که حاصل آن مصادره ادوات هنر اصیل ایرانی چون «تار» و... توسط کشورهای همسایه بوده یا مصادره اصالت مشاهیر بزرگ ایرانی که همواره در سایه کمکاری و غفلت مسؤولان فرهنگی کشور اتفاق افتاده است. متاسفانه باید گفت در سالهای گذشته به شنیدن اخباری که حاکی از مصادره اغراقآمیز و دروغین مشاهیر تاریخ فرهنگ و هنر ایران بود، عادت کرده بودیم به طوری که به نظر میرسید حتی خود مسؤولان فرهنگی کشور هم در این سالها تسلیم این جریان شده بودند و هیچ انگیزهای برای مقابله با آن نداشتند تا اینکه وزارت ارشاد دولت سیزدهم با برپایی نشست خبری بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی از برنامههای ملی و بینالمللی گسترده خود برای شناساندن مشاهیر رونمایی و آیین بزرگداشت حکیم نظامی را شب گذشته با حضور چهرههای فرهنگی کشور و بینالمللی در تالار وحدت برگزار کرد. این اتفاق را باید از چند جنبه امیدوارکننده دانست؛ نخست اینکه وزارت ارشاد دولت سیزدهم با ارائه برنامههای مدون و گسترده خود برای معرفی و شناساندن نظامیگنجوی، شاعر پرآوازه ایرانی، نشان داده بخوبی به اهمیت شناساندن بزرگان فرهنگ و هنر کشور به مردمان کشورهای مختلف پی برده، نکته دومی که باید به آن اشاره کرد این مساله است که برپایی بزرگداشت نظامیگنجوی باید آغازی برای معرفی سایر مشاهیر و بزرگان فرهنگ و هنر ایران باشد نه آنکه مسؤولان وزارت ارشاد به برپایی بزرگداشت نظامیگنجوی قانع شوند.
بدون شک اگر مسؤولان وزارت ارشاد بخواهند این رویه امیدوارکننده را ادامه دهند باید با تشکیل کارگروههای تخصصی و علمی به شناساندن مشاهیر ایرانی در سطح ملی و بینالمللی ادامه دهند تا این مسیر در بالاترین سطح ممکن ادامه یابد. در همین ارتباط محمود شالویی، دستیار ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسؤول ستاد بزرگداشت حکیم نظامیگنجوی در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: حکیم نظامی، شاعر نامدار ایرانی و از مفاخر بزرگ فرهنگ و ادب فارسی است، اگرچه در میان مردم ایران و ملتهای فارسیزبان تا اندازهای شناخته شده است اما ضرورت داشت این چهره نامدار که از مفاخر بزرگ محسوب میشود، در سطح جهانی هم معرفی شود. وی در ادامه گفت: آنچه ما در آیین گرامیداشت حکیم نظامی در صدد آن هستیم معرفی این چهره تابناک ادبی ایرانی به سراسر جهان و برای همه مردم دنیاست، زیرا جهانیان باید بدانند که حکیم نظامی، شاعر نامدار ایرانی از مفاخر بزرگی است که کمتر میتوان نظیر این شاعر را پیدا کرد.
شالویی در ادامه به ابعاد ادبی نظامی پرداخت و گفت: نظامی شاعری حکایتپرداز و از مفاخر ادبی ایرانیان است و همچنین دارای حکمت و معنویت و برخوردار از توان و ظرافتی مثالزدنی در حوزه ادبیات فارسی و حکمت معنوی است که همین مساله اهمیت معرفی بهتر این شاعر و حکیم ایرانی را به دنیا چندین برابر میکند.
وی درباره ثمرات این مراسمها برای نسل جدید گفت: بدون شک، آشنایی با حکیم نظامی موجب میشود نسل امروز ما هم با فرهنگ و ادب کهن ایران بهتر آشنا شود، همچنین آشنایی با حکیم نظامی موجب میشود جهانیان بیشتر نسبت به فرهنگ و تمدن ایران آشنایی پیدا کنند.
وی ادامه داد: اگر چه از زمان حکیم نظامی تا به امروز صدها سال میگذرد اما حکیم نظامی دارای اشعار زنده و پویاست که نسل جوان میتواند بخوبی با اشعارش ارتباط برقرار کند.
شالویی در ادامه خاطرنشان کرد: شناخت هر چه بهتر حکیم نظامی موجب میشود تا دانش و اندیشه ناب ایرانی به همراه شعر و ادب پارسی بهتر به جهانیان شناسانده شود. حکیم نظامی از مفاخری است که شعر و حکمت را با هم درآمیخت و طرحی نو در انداخت، از سوی دیگر نظامی با حکایتها و قصههای به ظاهر بزمی خویش توانست یک جریان فکری و فرهنگی همراه با نتایج معنوی ارائه کند. مسؤول ستاد بزرگداشت نظامی گنجوی گفت: نکته قابل تامل آنجاست که اشعار و ابیات حکیم نظامی به عنوان اشعار عاشقانه شناخته میشود اما در حقیقت نهایت حکمت و معرفت را در لابهلای این اشعار گنجانده و موفق شده است با اشعار و ابیاتی هنری، اندیشههایی عقلانی را به جهان بشری ارائه کند، زیرا در تمام اشعار حکیم نظامی این مساله به چشم میخورد که تمام مردم با همه تفاوتهای فردی را در کنار یکدیگر با محبت و مهربانی بنشاند.
شالویی در بخش دیگری از گفتوگو با «وطن امروز» خود درباره برخی اقدامات انجام شده در راستای بزرگداشت حکیم نظامی گفت: برگزاری بزرگداشت حکیم نظامی در 65 کشور با همکاری 80 نمایندگی فرهنگی خارج از کشور، اجرای برنامههای متنوع فرهنگی در نمایندگیها و سفارتخانههای ایران، برگزاری نشست تخصصی نظامیشناسی در دانشگاههای معتبر، برگزاری نمایشگاه 22 پوستر طراحی شده در دانشگاهها، برپایی جشنواره و نمایشگاههای استانی در ابعاد تجسمی، موسیقی، نمایشی، ادبی و پوستر، نامگذاری خیابان، میدان و اماکن فرهنگی به اسم حکیم نظامی در سطح مرکز استان و شهرستانها، برپایی همایش بینالمللی علمی- پژوهشی حکیم نظامی با همکاری انجمن آثار و مفاخر با حضور نظامیشناسان داخلی و خارجی، اعلام فراخوان مسابقه بزرگ کتابخوانی در سطح ملی بویژه مناطق محروم، اعلام فراخوان جشنواره بزرگ دانشآموزی در گرایشهای مختلف، اعلام فراخوان جشنواره آثار هنرجویان هنرستانها و آموزشگاههای هنری سطح کشور، رونمایی حضوری و مجازی در سطح بینالمللی از آثار و نسخ خطی فاخر قدیمی، معرفی و نشر حکایتها و مضامین معنوی و اخلاقی آثار حکیم نظامی با همکاری ستاد کانونهای فرهنگی- هنری مساجد در سطح کشور و حمایت از چاپ آثار و کتب مرتبط با حکیم نظامی تنها برخی از برنامههای ستاد بزرگداشت حکیم نظامی محسوب میشود.
وی در پایان گفت: بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی از ۲۱ اسفند تا اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار و به برنامههای نوروز متصل میشود، همچنین وزرای فرهنگی عضو اکو چهارم و پنجم فروردین در کشور حضور خواهند داشت و برنامههای متنوعی داریم. از آنجا که موضوع نظامی بسیار مهم است این بزرگداشت به عنوان یک رویداد کمنظیر است که با همافزایی دستگاههای فرهنگی برای شرکت در این رویداد نشان از عزم ملی برای شناسایی این حکیم بزرگ دارد.
***
پیام رئیسجمهور در آیین بزرگداشت حکیم نظامی قرائت شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین بزرگداشت حکیم نظامی ضمن خوشامدگویی به میهمانان این مراسم در تالار وحدت گفت: همه علاقهمندان شعر و ادب فارسی اینجا جمع هستند. محمدمهدی اسماعیلی افزود: بهانه این نشست حکیم بزرگ ایرانی، حکیم نظامی است، مفاخر ایران هر کدام سرلوحهای بزرگ برای این کشور هستند و ما خوشبختیم که حکمای اندیشمند، در این سرزمین و در دسترس هستند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نظامی از مفاخر بزرگ همیشگی ایران است، اظهار داشت: ایران فرهنگی با خطکشیها از هم جدا نمیشود. ما به حکیم نظامی به نشانه وحدت همه اقوام فارسیزبان نگاه میکنیم و او نشانه همگرایی است، نه واگرایی. نظامی یکی از محورهای وحدتآفرین برای کسانی است که به اعتلای فرهنگ فکر میکنند. اسماعیلی افزود: در ابتدای کار دولت مردمی سیزدهم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم کار ما متمرکز بر بزرگداشت نامآوران این سرزمین بود. این نشستها با برنامهریزی و اندیشمندی بزرگان، به اجرا درآمده است. ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برنامه داریم که بزرگان ایران را هر چند وقت، به این شکل تقدیر و از آنان قدردانی کنیم. وی در ادامه با تشکر از همه کسانی که همراهی کردند تا این بزرگداشت بخوبی و عظمت برگزار شود، پیام رئیسجمهوری را قرائت کرد.
ارسال به دوستان
عذرخواهی داریوش مهرجویی به خاطر طرح ادعاهای خلاف واقع درباره «لامینور»
سوءاستفاده از مهرجویی، نان نکرد
قصه اکران «لامینور»، طی روزهای گذشته به خاطر طرح ادعاهای خلاف واقع از سوی تهیهکننده، حاشیهای تازه برای سینمای ایران به وجود آورده بود. به گزارش «وطنامروز»، پس از انتشار فیلمی که در آن داریوش مهرجویی در فضایی هیجانی به انتقاد از وضعیت اکران فیلمش پرداخته بود، برخی صنوف و چهرههای سینمایی با انتقاد از سازمان سینمایی نسبت به عدم اکران «لامینور» اعتراض کردند. این در حالی بود که «لامینور» از ابتدا مشکلی برای اکران نداشت. این را داریوش مهرجویی در فیلم دومی که از خود منتشر کرده، بیان میکند. او در ویدئویی که منتشر کرده، گفته است: «سوءتفاهم شده بود... به من اطلاعات نادرست داده بودند». پیش از این مدیر نظارت و ارزشیابی ارشاد گفته بود فیلم پروانه نمایش دارد و تنها در اکران عید نیست. این در شرایطی بود که رضا درمیشیان، تهیهکننده فیلم، از «حذف» مهرجویی نوشته بود. سازمان سینمایی رضا درمیشیان، تهیهکننده این فیلم سینمایی را مسؤول دادن اطلاعات غلط به داریوش مهرجویی اعلام کرده بود و حق برخورد قانونی با او را برای خود محفوظ دانسته بود. بعد از فضاسازیهای تهیهکننده «لامینور»، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با بیان اینکه تهیهکننده یک فیلم مسؤولیت انجام امور مربوط به اخذ پروانه را بر عهده دارد، گفت: تهیهکننده فیلم «لامینور» به جای مراجعه به سامانه صدور مجوز برای پیگیری امور مربوط به فیلم، متاسفانه با ایجاد هیاهو و دادن اطلاعاتی خلاف واقع به آقای مهرجویی زمینه آزردهخاطر شدن ایشان را فراهم کرد، در حالی که بخش عمدهای از این اتفاقها به دلیل عدم پیگیری تهیهکننده فیلم رخ داده است. همچنین حبیب ایلبیگی درباره انتقاداتش از رضا درمیشیان به برنامه رادیویی «سینمامعیار» گفت: «مسؤولیت فیلم با تهیهکننده است. به رضا درمیشیان بارها گفتم تو تهیهکنندهای و باید مراقب کارگردانت باشی. من رضا درمیشیان را از نوجوانی میشناسم. از سالهای دور که از سینمای جوان با ساخت فیلم کوتاه وارد سینما شد و هرگز رابطه مدیر و فیلمساز بین ما نبوده و چندین بار به او گفتم رضا جان. تهیهکننده فیلم تو هستی و مسائل فیلم را تو باید پیگیری کنی. تهیهکنندگی یک مسؤولیت حقوقی، انعطافپذیر و برطرفکننده تنشهاست». نکته قابل تامل در این ماجرا، واکنش شتابزده چهرهها و صنوف سینمایی و برخی رسانهایها بود که براحتی بازی تهیهکنندهای سیاسی چون درمیشیان را خوردند، در حالی که اصل ادعاهای طرح شده درباره توقیف «لامینور» از ابتدا خلاف واقع بود. بهرغم سوءاستفادهای سیاسی از چهره باسابقهای مانند داریوش مهرجویی، برخی دوستان قدیمی او مانند محمدرضا شریفینیا با میانجیگری به او کمک کردند. حبیب ایلبیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با برنامه رادیویی سینمامعیار درباره نقش محمدرضا شریفینیا در تولید ویدئو دوم از داریوش مهرجویی گفت: «در فرهنگ ما میانجیگری، ریش سفیدی کردن و خیرخواهی وجود دارد و آقای شریفینیا سالها با آقای مهرجویی کار کرده و خیرخواه ایشان است و مهرجویی هم به او اعتماد دارد که در این مورد هم لطف کرده و کمک کردند تا آرامش و مراقبت از سلامت ایشان اتفاق بیفتد. ما هم از ایشان و وکیل آقای مهرجویی و همچنین همسر آقای مهرجویی تشکر میکنیم». ارسال به دوستان
اخبار
گوینده و مجری پیشکسوت درگذشت
علیرضا غفاری، مجری رادیو و تلویزیون پنجشنبه 19 اسفند بر اثر سکته قلبی درگذشت. به گزارش مهر، احمدرضا صدر، مدیر روابط عمومی معاونت صدا با اشاره به درگذشت یکی از گویندگان و مجریان پیشکسوت بیان کرد: علیرضا غفاری، مجری و گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون پنجشنبه ۱۹ اسفند بر اثر سکته قلبی درگذشت. وی ادامه داد: او سالها برنامههای مختلفی را اجرا میکرد و مدیر روابط عمومی نهادهای مختلفی بود. غفاری همچنین نویسنده کتابهای مختلفی بود و سالها برنامههای مختلفی را در رادیو و تلویزیون اجرا کرد. صدر در پایان گفت: آقای غفاری گوینده شیفت پنجشنبههای رادیو پیام بود و قرار بود به رادیو بیاید اما متاسفانه بر اثر سکته قلبی جزو یادگارهای رادیو شد.
***
چاپ دوازدهم «سینما به روایت هیچکاک»
کتاب «سینما به روایت هیچکاک» تالیف فرانسوا تروفو، با همکاری هلن جی. اسکات و ترجمه پرویز دوایی توسط انتشارات سروش به چاپ دوازدهم رسید. به گزارش «وطنامروز»، چاپ دوازدهم کتاب «سینما به روایت هیچکاک» تألیف فرانسوا تروفو، با همکاری هلن جی. اسکات و ترجمه پرویز دوایی بهتازگی توسط انتشارات سروش منتشر شده است. این کتاب ترجمه مصاحبهای است بلند که فرانسوا تروفو (۱۹۳۲۱۹۸۴ م. ) منتقد و سینماگر بزرگ فرانسوی با آلفرد هیچکاک (۱۸۹۹۱۹۸۰ م.) فیلمساز و کارگردان برجسته و صاحبسبک انگلیسی انجام داده است. کتاب «سینما به روایت هیچکاک» اثری است خواندنی و پر از اطلاعات و بهیادماندنی که نه فقط از سینمای هیچکاک، بلکه از هنر هفتم به طور کلی دانستنیها و شگفتیهایی به دست میدهد، بویژه آنکه میآموزد چگونه میتوان با بهرهگیری از اجتماع عناصر مادی و عینی، آثار عمیق و پیچیده حسی و ذهنی و عاطفی و تخیلی آفرید. چاپ دوازدهم این کتاب با ۲۷۷ صفحه مصور، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.
***
آغاز اکران ۳ فیلم نوروزی از ۲۵ اسفند
۳ فیلم اکران نوروزی با تاخیر از ۲۵ اسفند روی پرده سینماها میروند. به گزارش «وطنامروز»، از میان ۷ فیلمی که برای اکران نوروزی انتخاب شدند فقط نمایش عمومی ۳ فیلم «قدغن»، «گل به خودی» و «موقعیت مهدی» آغاز شده و باقی فیلمها در هفته آخر اسفند راهی اکران میشوند. طبق گفته علی سرتیپی (پخشکننده) فیلم پلیسی - امنیتی «روز صفر» با بازی امیر جدیدی و ساعد سهیلی احتمالا از روز شنبه، ۲۱ اسفند اکران خواهد شد و ۳ فیلم دیگر هم به گفته پخشکنندهها از روز ۲۵ اسفند روی پرده میروند. فیلم سینمایی «سگبند» به کارگردانی مهران احمدی، به تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی و نویسندگی حمید اکبری خامنه از چهارشنبه هفته آینده اکران خواهد شد. پخش این فیلم برعهده «بانو فیـلم» است. فیلم «شادروان» به نویسندگی و کارگردانی حسین نمازی و تهیهکنندگی عباس نادران هم از ۲۵ اسفندماه توسط دفتر پخش خانه فیلم در سینماهای سراسر کشور اکران میشود. دیگر فیلم اکران نوروزی «مرد بازنده» به کارگردانی محمدحسین مهدویان است که در جشنواره فیلم فجر امسال رونمایی شد.
***
اعتراض به تصمیم جدید اسکار
شماری از مطرحترین چهرههای هالیوود از جمله جیمز کامرون به معترضانی پیوستند که با تصمیم جدید اسکار مخالف هستند. به گزارش «وطنامروز»، ورایتی نوشت: جیمز کامرون سازنده «تایتانیک» و «آواتار»، کاتلین کندی تهیهکننده هالیوودی و لیلی فینی زانوک و جان ویلیامز آهنگساز سرشناس از جمله چهرههایی هستند که با تصمیم اسکار مبنی بر پخش نکردن مستقیم اهدای جوایز در ۸ بخش از جوایز اسکار مخالف هستند. همه این افراد از اسکار میخواهند تا همه برندگان ۲۳ جایزه اسکار را به صورت زنده از برنامه تلویزیونی ۲۷ مارس پخش کند. در نامهای که به این مناسبت برای دیوید روبین، رئیس آکادمی اسکار فرستاده شده، این خواست مطرح و تاکید شده که با عملی شدن تصمیم اسکار، این ۸ بخش تحقیر و به شهروند درجه ۲ بدل میشوند. این ۸ بخش شامل موسیقی متن، تدوین فیلم، طراحی تولید، چهرهپردازی، صدا، مستند کوتاه، فیلم کوتاه و انیمیشن کوتاه است. آکادمی اما اصرار دارد که با پخش این بخش به صورت غیرمستقیم چیزی از آن کاسته نمیشود و هم نامزدها در این بخشها معرفی میشوند و هم سخنرانی برنده پخش میشود تا در نهایت برنامه اهدای جوایز اسکار در ۳ ساعت از ABC پخش شود و طولانیتر از این نشود. در نامه اعتراضی این هنرمندان آمده است: «کاهش هر یک از این بخشها آسیبهای جبرانناپذیری به جایگاه آکادمی به عنوان داور بیطرف در مهمترین جوایز صنعت ما وارد میکند». جان ویلیامز آهنگساز ۹۰ ساله و برنده ۵ جایزه اسکار - که با ۵۲ نامزدی، رکورد بیشترین تعداد نامزدی توسط یک فرد زنده را در اختیار دارد - در میان امضاکنندگان است. کارگردان، استیون اسپیلبرگ، هفته قبل در محکومیت این تصمیم به جایگاه ویلیامز در ساخته شدن «آروارهها» اشاره کرد و گفت: بدون جان ویلیامز، «آروارهها» در سطح دندان مصنوعی میماند. جیمز کامرون، جو راث و گییرمو دل تورو از کارگردانهایی هستند که این نامه را امضا کردهاند. نام تهیهکنندگان مهمی چون کندی و زانوک نیز در این نامه مشاهده میشود. آهنگسازان مطرحی چون برندگان اسکار هاوارد شور، دیو گروسین، الکساندر دسپلات، استیون پرایس، هیلدور گوانادوتیر، جان کوریلیانو، تان دان و یان کازمارک و رامین جوادی برنده امی نیز این نامه را امضا کردهاند.
ارسال به دوستان
در دوازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت
تقریظ رهبر انقلاب بر «حوض خون» رونمایی میشود
«دوازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با رونمایی از تقریظ رهبر حکیم انقلاب اسلامی بر کتاب «حوض خون» از سوی مؤسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، «دوازدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «حوض خون» از سوی مؤسسه پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار میشود. این مراسم روز یکشنبه ۲۲ اسفندماه از ساعت ۱۶ در محل بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک برگزار میشود. بنا بر این گزارش، کتاب «حوض خون» روایتی از مجاهدت بانوان اندیمشکی از رختشویی در دوران دفاعمقدس است که در ۵۰۴ صفحه، به قلم خانم فاطمهسادات میرعالی نوشته و توسط دفتر انتشارات «راهیار» چاپ شده است. پیشتر نیز رهبر انقلاب اسلامی مهرماه امسال در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای زنجان درباره کتاب «حوض خون» فرموده بودند: «من اخیرا یک کتابی خواندم به نام حوض خون -البته من در اهواز دیده بودم؛ خودم مشاهده کردم آنجایی را که لباسهای خونی رزمندگان را و ملحفههای خونی بیمارستانها و رزمندگان را میشستند؛ [اینها را] دیدم- که این کتاب تفصیل این چیزها را نوشته؛ انسان واقعا حیرت میکند؛ انسان شرمنده میشود در مقابل این همه خدمتی که این بانوان انجام دادند در طول چند سال و چه زحماتی را متحمل شدند؛ اینها چیزهایی است که قابل ذکر کردن است.» بر اساس این گزارش، این مراسم به صورت زنده از پایگاه اطلاعرسانی khamenei.ir و همچنین شبکههای سیما پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
جزئیات «دورهمی» نوروز منتشر شد
مهران مدیری میزبان چهرهها
تهیهکننده «دورهمی» از جزئیات این مجموعه که همزمان با نوروز ۱۴۰۱ فصل جدید آن پخش میشود خبر داد.
به گزارش مهر، تیزر برنامه «دورهمی» در شبکه نسیم رونمایی شد و ناصر قدیرکاشانی، تهیهکننده این مجموعه متنی را در صفحه شخصی خود قرار داد که به توضیح مجموعه نوروزی «دورهمی» میپردازد. وی نوشت: در ایام نوروز با ویژهبرنامه نوروزی دورهمی از شبکه نسیم همراه شما خواهیم بود.
این برنامه با حضور چهرههای محبوب شامل هنرمندان، بازیگران خوانندگان، قهرمانان ورزشی و... تولید شده که در این فصل به همراه ۷ نفر از نزدیکان خود شامل اعضای خانواده، دوستان، همکاران و... به عنوان شرکتکننده در برنامه حضور یافتهاند. در این فصل رویکرد تولیدکنندگان برنامه استفاده از نظرات مخاطبان برای ایجاد لحظاتی شاد و مفرح و کاملا متفاوت با فصل قبل بوده که در این راستا برنامه با محوریت دورهمی و در کنار آن گفتوگوی مجری برنامه، مهران مدیری با میهمانان همراه با طرح تعدادی سوال طراحی و تولید شده که این پرسش و پاسخها با لحظاتی بسیار شاد همراه است.
قدیرکاشانی همچنین نوشته است: در این فصل حدود ۸۰ تیم در این مسابقه شرکت خواهند کرد که پس از هر برنامه امتیاز تیم مشخص و در پایان مسابقات به تیم دارای بالاترین امتیاز جایزه ویژه اهدا خواهد شد.
تاکنون بیش از ۶۰ قسمت از این فصل ضبط شده و تولید برنامه تا پایان ۸۰ قسمت ادامه خواهد یافت.
ارسال به دوستان
پژمان جمشیدی در گفتوگو با «سریالیست»:
حضور در تلویزیون را عیدی مردم به خودم میدانم
پژمان جمشیدی گفت: فصل اول زیرخاکی کمی خانوادگیتر بود و بیشتر ۳ کاراکتر فریبرز، پری و کاوه را میدیدیم. فصل دوم کمی اتفاقات جنگی اضافه شد. در فصل سوم اسارت را میبینیم. قصه از اسارت شروع میشود و اتفاقات جذاب و بدشانسیهای فریبرز همچنان ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، پژمان جمشیدی بامداد جمعه ۲۰ اسفند در گفتوگوی تلفنی با برنامه «سریالیست» درباره سریال «زیرخاکی۳» گفت: این را عیدی مردم به خودم میدانم که اجازه میدهند با حضور در سریالها در خانههایشان دیده شوم. حضور در سریال مناسبتی برای من اتفاق جذاب و شیرینی است که میتوانم عید نوروز در تلویزیون جلوی دیدگان مردم باشم. از سریالهای مناسبتی که در ماه مبارک رمضان و نوروز پخش شده است خاطرات خوبی دارم. وی افزود: در روزهای آخر فیلمبرداری فصل سوم سریال «زیرخاکی» هستیم و امیدوارم این بار هم مثل ۲ فصل قبلی مورد اقبال مخاطبان قرار گیرد. سریال کار سختی است اما به خاطر اینکه عوامل خیلی خوبی داریم شیرین میگذرد. این فصل از سریال ۱۴ قسمتی است و فکر میکنم از ۲۹ اسفند پخش آن شروع شود و تا ۱۴ فروردین ادامه داشته باشد. جمشیدی یادآور شد: نمیتوانم پیشبینی کنم سریال چقدر مورد اقبال قرار میگیرد. همه عوامل از بالاترین رده که تهیهکننده کار باشد تا ما که کار را همراهی میکنیم، تلاش کردیم سریال مورد استقبال قرار گیرد. جمشیدی در پایان با اشاره به گرفتگی صدایش توضیح داد: صدایم کمی گرفته است. در سریال «زیرخاکی» در لوکیشنهای جنگی بودهام و ناخودآگاه از انفجارها درمیروم. کارهای جنگی خیلی سخت است. سکانسهای کمی در قیاس با کارهای بزرگی که در سینما ساخته میشود، داریم اما زمان پخش سریال خواهید دید در «زیرخاکی۳» چه پروداکشن پروپیمانی داریم. سکانسهای سخت، هیجانانگیز و عجیب و غریبی در این سریال داریم. صدای گرفته من هم به داستان این کار برمیگردد. امیدوارم در پایان کار روسفید باشیم. «سریالیست» به تهیهکنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی طی ۵۷ قسمت بیش از ۳۰ سریال تلویزیونی را بررسی کرده و ۳۳ نظرسنجی هفتگی از مردم درباره علاقمندیهایشان در حوزه سریالسازی طی این مدت داشته است که به گفته پدرام کریمی، مجری برنامه، نتیجه این نظرسنجیها در قالب یک دفترچه به مدیران رسانه ملی ارائه شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|