|
آغاز توزیع بستههای معیشتی بین خانوادههای محروم
رئیس بنیاد مستضعفان از آغاز توزیع یکمیلیون و ۲۵۰ هزار بسته معیشتی بنیاد مستضعفان به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان میان خانوادههای محروم کشور خبر داد. سیدپرویز فتاح افزود: این بنیاد ۴۵۰ میلیارد تومان در یک مرحله برای تهیه و توزیع این بستههای معیشتی اختصاص داده است. در این مرحله ۱۰ هزار تن برنج، ۳ هزار تن مرغ منجمد، ۱۶۰۰ تن روغن و ۱۷۰۰ تن ماکارونی خریداری شده و میان خانوادههای نیازمند توزیع میشود.
ارسال به دوستان
«اسفند دیوانه» با بروز شرایط جوی پرنوسان تعبیر شد
سرد و گرم اسفند!
اسدالله خسروی: «اسفند دیوانه»؛ واژه بیسابقهای که از سوی پروفسور حسین اردکانی، پدر علم هواشناسی ایران برای نخستین بار اواخر بهمنماه مطرح و پیشبینی شد دمای هوا با نوسان شدید همراه شود، درست از آب درآمد، چرا که طی این مدت دمای هوای کشور نوسانی و تا حدودی غیرقابل پیشبینی بود به طوری که در برخی روزها میزان دمای هوا بشدت افت میکرد و تا 7 درجه کاهش مییافت و در برخی روزها یا ساعات نیز دمای هوا تا بیش از 20 درجه افزایش مییافت.
به گزارش «وطنامروز»، اصطلاح «اسفند دیوانه» برای دمای هوای کشور آنقدر برای رسانهها جذاب بود که علاوه بر انتشار گسترده این خبر در شبکههای اجتماعی، خوراک خبری پرمخاطبی برای رسانهها شد به طوری که واکنش رئیس سازمان هواشناسی کشور را نیز در پی داشت. البته برخی رسانهها چنین پیشبینی و تعبیری را غیرواقعی دانستند اما شرایط آب و هوایی طی این مدت طوری رقم خورد که مردم، رسانهها و کارشناسان به واقعی بودن آن پی بردند. ورود تودههای سرد به کشور همراه با تندبادها و بارشهای پراکنده برف و باران و گرم شدن هوا با خیزش گرد و غبار پدیدهای کمنظیر بود که تا پیش از این تجربه نشده بود.
پروفسور اردکانی پیشبینی وقوع این پدیده آب و هوایی را در گفتوگو با «وطنامروز» اواخر بهمنماه اعلام کرد و گفت: اسفندماه چند توده جوی سرد و گرم به عنوان پدیدهای کمنظیر کشور را فرا میگیرد و باید آمادگی لازم را برای چنین روزهایی داشت، چرا که امکان دارد هوای بسیار سرد در روزهای پایانی سال شکوفههای سردرختی را از بین ببرد. وی دیروز نیز در گفتوگو با «وطنامروز» اعلام کرد که هوای سرد روزهای پایانی سال اغلب استانهای کشور را فرا میگیرد و بارش برف و باران در نواحی غرب و شمال غربی کشور در این روزها پیشبینی میشود. وی با بیان اینکه پیشبینی میشود هوای سرد همراه با بارش برف و باران از دوشنبه 23 اسفند (امروز) شروع شود و تا شنبه آینده ادامه یابد، اضافه کرد: البته توده بارشی در پایان آخرین روز سال از شرق کشور خارج میشود و طبق پیشبینیها روز تحویل سال هوای نسبتا مطلوبی در کشور جز برخی استانهای شمال شرقی احساس خواهد شد.
پروفسور اردکانی در ادامه اظهار کرد: بارندگی در 15 روز ابتدای سال به صورت بارش پراکنده باران پیشبینی میشود و بعید است دمای هوا در این ماه همچون اسفند بسیار سرد شود، بلکه هوا فروردینماه بهاری و مطبوع خواهد بود. وی اضافه کرد: بارندگیها در بهار نسبتا مطلوب پیشبینی میشود و از 15 خرداد هوای گرم وارد کشور خواهد شد. اردکانی در پاسخ به اینکه کارشناسان هواشناسی معتقدند در بهار سال آینده بویژه فروردینماه بارش چندانی را شاهد نخواهیم بود و فروردین خشک و کمبارانی خواهیم داشت، گفت: این افراد متاسفانه اطلاعات درست و علمی در دنیای امروزی ندارند و با پیشبینیهای نزدیک به واقعیت ناآشنا نیستند، چنانکه اوایل سال جاری نیز اعلام کردند امسال سالی کمباران و خشک خواهد بود و وقوع «خشکسالی بیسابقه» را پیشبینی کردند اما برخلاف پیشبینی آنها برف و باران امسال کشور را در بر گرفت و در برخی ماهها بارشها از حد نرمال نیز عبور کرد.
وی با بیان اینکه عمده بارندگیها در سال جاری مطلوب و قابل توجه بود به طوری که اغلب استانهای کشور با بارشهای سیلآسا و برف سنگین همراه بودند، افزود: به نظر میرسد کارشناسانی که پیشبینی میکردند امسال خشکسالی بیسابقه را خواهیم داشت اگر از ارتفاع به رشتهکوههای زاگرس و البرز نگاه کنند خواهند دید که این رشتهکوهها هماکنون نیز پوشیده از برف است، بنابراین بارندگیهای پرتراکم در پاییز و زمستان سال جاری مشخص کرد که پیشبینی خشکسالی بیسابقه نیمقرن اخیر در سال جاری اظهار نظری غیرکارشناسانه بوده است. این کارشناس خبره هواشناسی که بیش از 60 سال سابقه کار کارشناسی و مطالعات علمی و پژوهشی در حوزه هواشناسی دارد، گفت: بنده کارشناسان هواشناسی را به مناظره درباره اظهارات غیرمعقول و کارشناسی درباره پیشبینی هوا فرا خواندم اما حاضر نشدند در این زمینه از خود دفاع کنند یا به بحث و تبادل نظر کارشناسی در این حوزه بپردازند. وی ادامه داد: اگر سازمان هواشناسی مدیریت خوبی داشته باشد و از ظرفیتهایش بخوبی استفاده کند، پیشبینیهای نزدیک به واقعیتی نیز ارائه خواهد کرد اما متأسفانه پیشبینیهای خلاف واقع زیادی در این سازمان انجام میشود و بعد از وقوع حوادث و صدمات وارده اعلام میکنند که امکانات موجود برای پیشبینی این اتفاقات را نداشتهاند یا اینکه خارج از وظیفهشان بوده است.
* فروردین خشک و کمبارش کشور
با آنکه پرفسور اردکانی میزان بارشها را در فروردین و فصل بهار مناسب پیش بینی میکند اما رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی معتقد است فروردین خشک کمبارشیرا خواهیم داشت. احد وظیفه، رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی با اشاره به اینکه مجموع بارندگیهای امسال 15.5 درصد کمتر از حد نرمال بوده است، گفت: فروردین سال آینده نیز ماهی نسبتا خشک همراه با بارندگیهای کمتر از نرمال خواهد بود.
وی درباره میزان بارندگی و وضعیت دما در کشور طی هفته جاری اظهار کرد: طی هفته جاری در پی بارش در نیمه شمالی کشور، از چهارشنبه هوای نسبتا سردی از عرضهای شمالی وارد میشود که کاهش دمای موقت را در پی دارد. از چهارشنبه تا اوایل هفته بعد هوای نسبتا سردی را در کشور و بویژه در نیمه شمالی کشور انتظار داریم. وی در گفتوگو با ایسنا افزود: در نتیجه از امروز (۲۲ اسفندماه) به مدت یک هفته بویژه در عرضهای شمالی کشور و از جمله در استانهای آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل و سواحل شمالی کشور و در شمال شرق در خراسان شمالی و خراسان دمای هوا با افت نسبی همراه شده و در عرضهای شمالی کشور به طور موقت بین ۵ تا ۱۰ درجه کمتر از نرمال هفته خواهد رسید. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی ادامه داد: طی هفته جاری در سواحل جنوبی دریای خزر و استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، تهران، خراسان شمالی و خراسان رضوی بارشهای خوبی را انتظار داریم و استانهای غرب و جنوب غرب شامل چهارمحالوبختیاری، لرستان و همدان بارش دریافت خواهند کرد ولی نواحی جنوبی تقریبا بدون بارش خواهند بود و در نواحی غربی بویژه کرمانشاه، ایلام و خوزستان در هفته جاری و هفته آینده به طور نسبی بارش کمتر از نرمال خواهد بود. وی اظهار کرد: طبق نقشه الگوهای جوی، به نظر میرسد بارشهای تجمعی در فروردینماه ۱۴۰۱ به طور نسبی کمتر از نرمال شود، ضمن اینکه طی این هفته و هفته آینده در نیمه جنوبی و غرب کشور بارندگیها بشدت کمتر از نرمال خواهد بود. این شرایط و در ادامه بارشهای کمتر از نرمال در فروردین سال آتی، در برخی مناطق و از جمله در مناطق غرب و جنوب غرب و بویژه حوزه کرخه و شمال شرق و تهران میتواند کمآبی و خشکسالی موجود را تشدید کند. این سناریو وضعیت جوی، دسترسی به آب را برای کشت آبی در برخی مناطق مانند استانهای خوزستان و ایلام دشوارتر میکند.
***
هشدار بارشهای سیلآسا در ۲۰ استان
سازمان هواشناسی طی اطلاعیههایی از تداوم فعالیت سامانه بارشی در کشور خبر داد و نسبت به بارشهای سیلآسا و آبگرفتگی معابر در ۲۰ استان هشدار داد. طبق اطلاعیههای سازمان هواشناسی بارش باران، وزش باد شدید موقت، رعدوبرق، در ارتفاعات برف و رخداد مه و احتمال ریزش تگرگ در نواحی مستعد و روند کاهشی دما بویژه در سواحل دریای خزر در روزهای پیش رو دور از انتظار نیست. به دنبال این بارندگیها اختلال در تردد، کاهش دید، لغزندگی جادهها بویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنهها، احتمال آبگرفتگی معابر شهری، احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانهها، تأخیر و احتمال لغو پرواز پیشبینی میشود. احتیاط در سفرهای برونشهری، پرهیز از توقف کنار رودخانهها، به همراه داشتن تجهیزات زمستانی در جادههای کوهستانی، احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی و در جابهجایی عشایر کوچرو توصیه میشود. علاوه بر این احتمال خیزش گردوخاک، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا، احتمال شکستن درختان فرسوده و نهالها و آسیب به سازههای موقت مانند گلخانهها و تابلوهای تبلیغاتی دور از انتظار نیست.
ارسال به دوستان
پلمب ۱۰۰۸ واحد صنفی به خاطر تخلفات کرونایی در یک هفته
رعایت پروتکلهای بهداشتی در آستانه سفرهای نوروزی 57 درصد است
مهدی حبیبی: نزدیک به 35 هزار مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی در اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی به خاطر رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی مرتبط با کرونا در بازه زمانی یک هفتهای اخطار گرفتند و به مراجع قضایی معرفی شدند. همچنین ۱۰۰۸ مورد از این مراکز پلمب شدند. در شرایطی که تنها چند روز به تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ باقی مانده است، کرونا در کشور آرامتر شده و روند ابتلا در استانهای کشور نیز کاهش یافته است اما متخصصان همچنان هشدار میدهند که انجام سفرهای نوروزی و دید و بازدیدها، آن هم بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون میتواند مجددا آتش کرونا را در کشور شعلهور کند. بر اساس تاکید مسؤولان وزارت بهداشت، با توجه به نزدیک بودن تعطیلات نوروزی در شرایط فعلی تکمیل واکسیناسیون در بالغین و کودکان سهم بسزایی در افزایش ایمنی جمعی حاصل از واکسیناسیون و کاهش نیاز به بستری و همچنین مرگومیر بیماران «کووید-۱۹» دارد. همچنین رعایت توصیههای بهداشتی مانند استفاده از ماسک، شستوشوی مداوم دستها و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری، تاثیر بسیار زیادی دارد. بنابراین برای داشتن نوروزی آرام و همراه با سلامتی نباید اجازه داد کرونا میهمان خانههایمان شود و باید رعایت پروتکلهای بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون را جدی بگیریم.
* آمار پایین رعایت پروتکلها
بر اساس آمار اعلامشده از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ (از 14 تا ۲۱ اسفند ماه)، همچنان پایین و بالغ بر 58.65 درصد بوده است. این در حالی است که سفر های نوروزی پیش رو است و در صورت بیتوجهی به رعایت پروتکلها احتمال شیوع دوباره کرونا محتمل است. در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استانهای کشور در بازه زمانی ۱۱ تا ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰، بالغ بر 62.37 درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان کرمانشاه با 72.78 درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان هرمزگان با 51.85 درصد بوده است. همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۴ تا ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰، بالغ بر 62.37 درصد بوده است که سالنهای سینما و فرودگاهها با ۱۰۰ درصد بیشترین میزان رعایت و رستورانها با 57.42 درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشتهاند. میانگین رعایت پروتکل فاصلهگذاری در اماکن عمومی استانهای کشور از ۱۱ تا ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰، حدود 57 درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان خراسان جنوبی با 66.37 درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با 44.14 درصد بوده است.
همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصلهگذاری در اماکن عمومی کشور از ۴ تا ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰، تقریبا 57 درصد بوده که فرودگاهها با 91.67 درصد بیشترین رعایت و پاساژها با 48.62 درصد کمترین میزان رعایت را داشتهاند.
طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسیها از تاریخ ۱۱ تا ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۱۰۷۷۹ مورد بازرسی انجام شده است.
همچنین طی این مدت تعداد ۳۴۱۹۹ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفتند و به مراجع قضایی معرفی شدند. همچنین ۱۰۰۸ مورد از این مراکز پلمب شدهاند.
مطابق گزارش آخرین وضعیت بخش بهداشت شکایات مردمی سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت از تاریخ ۳۰ بهمن تا ۷ اسفند ۱۴۰۰، بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی نانواییها بودند که اکثرا به دلیل عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان گزارش میشود. شکایت از مدارس با فراوانی موضوع شکایت عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی نیز ۳۲ مورد شکایت بوده است. بر اساس شکایات مردمی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، بیشترین میزان شکایت مربوط به بقالیها و سوپرمارکتها با ۳۴ درصد بوده است. شکایت از سلف سرویس و رستورانها با ۲۵ درصد، اغذیهفروشی، ساندویچی و پیتزایی با ۱۷ درصد، اماکن مسکونی با ۱۳ درصد و نانواییها با ۱۱ درصد در ردههای بعدی شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ قرار دارند.
***
آخرین آمار ابتلا و فوت کرونا
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 22 اسفندماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۳۳۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۶۱۰ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۹۳ نفر رسید. همچنین در طول این 24 ساعت (ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه)، متاسفانه ۱۱۸ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۳۸ هزار و ۹۴۹ تن رسید. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۴۹۴ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۲ هزار و ۸۳۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴۸ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۹۴۷ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. گفتنی است در حال حاضر ۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز، 186 شهرستان در وضعیت نارنجی، 154 شهرستان در وضعیت زرد و 9 شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۹۱۶ نفر دوز اول، ۵۶ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۶۴۲ نفر دوز دوم و ۲۵ میلیون و ۶۱ هزار و ۱۹۶ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و بدین ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار و ۷۵۴ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۲۵۲ هزار و ۹۳۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
آمادهباش ۲۰ هزار مأمور پلیس برای چهارشنبهسوری در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از آمادهباش بیش از ۲۰ هزار مامور پلیس برای چهارشنبهسوری خبر داد.
سردار حسین رحیمی در حاشیه یادواره سرداران و بیش از ۱۵۰۰ شهید فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با حضور در جمع خبرنگاران درباره تمهیدات پلیس برای چهارشنبهسوری گفت: یکی از مناسبتهای پیش رو که پلیس برای آن برنامهریزی کرده است، چهارشنبه آخر سال است و ما مقتدرانه در این روز حضور خواهیم داشت و با هر اقدام خارج از عرف و هنجارشکنانه برخورد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در همین راستا بیش از ۲۰ هزار مامور پلیس تهران بزرگ از ساعت ۱۴ تا پایان شب در سراسر تهران به طور محسوس و نامحسوس در آمادهباش بوده و با تخلفات و اقدامات مجرمانه برخورد خواهند کرد.
رحیمی افزود: البته پلیس اقدامات خود برای چهارشنبه آخر سال را از ماهها قبل آغاز کرده و مقادیر قابل توجهی مواد محترقه را نیز کشف و ضبط کرده است.
فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد: افرادی که به دلیل تخلف و اقدامات مجرمانه در چهارشنبهسوری بازداشت شوند تا پایان تعطیلات نوروزی در بازداشت خواهند بود و خودرویشان نیز برای همین مدت توقیف خواهد شد.
***
نابودی ۲ میلیون هکتار از جنگلهای شمال کشور توسط ویلاسازان!
دبیرکل انجمن علمی اقتصاد شهری ایران گفت: حدود ۲ میلیون هکتار از جنگلهای شمال کشور امروز محل تاخت و تاز ویلاسازان و جنگلخواران قرار گرفته و تخمینها حاکی از آن است که پوشش جنگلی مازندران طی ۵۰ سال گذشته نصف شده است.
سیدمحسن طباطباییمزدآبادی افزود: متاسفانه جنگلزدایی در کشور ما روندی نگرانکننده داشته است؛ در کشور ما کمتر از 10 درصد سطح سرزمین پوشش جنگلی است. در واقع ما کشوری بیابانی هستیم و سهم ما از جنگل یکچهارم استاندارد سرانه جهانی است که آن هم به طرق مختلف و در نقاط مختلف در حال تخریب است.
وی مهمترین دلیل تخریب جنگلها را تغییر کاربری دانست و ادامه داد: از جمله مهمترین دلایل، تغییر کاربری و استفاده برای ساختمانسازی است. گسترش ساخت و سازهای غیرمجاز که طی دهه گذشته و در اثر سوءمدیریتها شدت یافته است و بهرغم آنکه در هر شهر و روستایی ستادی برای کنترل و مبارزه با آن وجود دارد، تعادل اکولوژیکی منطقه جنگلی بر هم خورده است.
***
فرصت نجات «یوزپلنگ ایرانی» فقط ۲ سال!
معاون محیطزیست طبیعی سازمان محیطزیست گفت: اگر طی ۲ سال نتوانیم یوزپلنگ ایرانی را از خطر انقراض نجات دهیم، این گونه برای همیشه منقرض خواهد شد. حسن اکبری در پویش حفاظت از یوزپلنگ ایرانی به اوضاع نابسامان جمعیت یوزپلنگ ایرانی اشاره کرد و اظهار داشت: یک مجموعه خصوصی داوطلب شده تا از گونهای که کمتر از 20 قلاده از آن باقی مانده و نماد حیات وحش کشور است، حمایت کند و این بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. وی ادامه داد: در موضوع حفظ جمعیت یوزپلنگ در مرحله بسیار حساسی برای حفاظت از این گونه طلایی قرار داریم و اگر در یک بازه زمانی ۲ ساله نتوانیم یوزپلنگ را نجات دهیم، این گونه برای همیشه منقرض خواهد شد. معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست خاطرنشان کرد: برای حل معضل آلودگی هوا، بازیافت، آب و... فرصت وجود دارد اما فرصت برای نجات گونه ارزشمند یوزپلنگ ایرانی رو به پایان است.
***
رعایت همه ضوابط ایمنی در ساختمان پلاسکوی جدید
مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران گفت: برای احداث ساختمان جدید پلاسکو همه ضوابط انجام شده است.
مهدی داوری با اشاره با اینکه از لحظه اعلام حادثه تا زمانی که آتشنشانان سوار بر ماشین شوند و حرکت کنند حدود ۲ دقیقه طول میکشد، تصریح کرد: طبق استاندارد بین ۴ تا ۶ دقیقه در نظر گرفته میشود تا ماشینهای آتشنشانی به محل حادثه برسند، در آتشنشانی تهران زمان رسیدن به محل حادثه حدود ۶ دقیقه است.
وی افزود: ارتفاع نردبانهایی که در عملیات اطفا استفاده میشود ۶۴ متر است و عدد قابل قبولی است چرا که در کشورهای دیگر ارتفاع نردبانان به ۴۰ متر هم نمیرسد.
ارسال به دوستان
پس از تأکید رئیسجمهور بر آموزش حضوری در مدارس و دانشگاهها
آموزشوپرورش: با همه شرایط تأکید بر آموزش حضوری داریم
مطابق تاکیدات رئیسجمهور در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ضرورت حضوری شدن آموزش در مدارس و دانشگاهها، معاون وزارت آموزشوپرورش اعلام کرد در هر شرایطی تاکید به آموزش حضوری دارد. به گزارش «وطنامروز»، پس از آنکه سیدابراهیم رئیسی در تازهترین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، تداوم آموزشهای غیرحضوری را تخلف دانست، وزارت آموزشوپرورش در حال برنامهریزی برای حضوری شدن همه کلاسهای درس و امتحانات دانشآموزی با همراهی والدین و دانشآموزان است. محمدمهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش اظهار داشت: با شروع آموزشهای مجازی و غیرحضوری دانشآموزان، در آغاز کرونا و تعطیلی مدارس، پس از مدت کوتاهی پژوهشگران حوزه آموزشوپرورش در سراسر دنیا به لزوم ازسرگیری آموزشهای حضوری دانشآموزان در مدارس و جلوگیری از آسیبهای ناشی از استمرار آموزش غیرحضوری رسیدند. در همین راستا، مدارس اکثر کشورهای جهان بعد از مدت کوتاهی بازگشایی و آموزش حضوری در این کشورها مجددا آغاز شد اما در کشور ما در مقابل این مساله کمی مقاومت صورت گرفت و نتوانستیم مدارس را به صورت کامل حضوری کنیم. وی با یادآوری اینکه رویکرد سند تحول بر تربیت تمامساحتی دانشآموزان تأکید دارد، گفت: در آموزشوپرورش صرفا به تربیت تکبعدی موظف نیستیم بلکه تربیت دانشآموزان در تمام ابعاد مدنظر ما است، بنابراین با همه شرایط تأکید بر آموزش حضوری داریم. کاظمی با تأکید بر اینکه در سال جدید تقریبا در شهرهایی که شرایط مناسبی داشتند، آموزشها به صورت حضوری آغاز شد، افزود: در شروع مجدد آموزشهای حضوری دانشآموزان بعد از کرونا، تمام نهادها، معلمان، خانوادهها، تشکلها، انجمن اولیا و مربیان و مسؤولان آموزشی نقش داشتند ولی هنوز هم به دلیل برخی نگرانیها نتوانستهایم آموزش حضوری را به صورت صددرصد در کشور داشته باشیم. وی ادامه داد: آموزشوپرورش تأکید بر آموزش حضوری دارد، چون دانشآموزان ما نهتنها در بحث علمی، بلکه در یادگیری و ارتقای مهارتهای اجتماعی، فرهنگی و... ضرورت دارد در مدارس حضور داشته باشند و آموزشها را به صورت حضوری بگذرانند. معاون آموزش متوسطه وزارت آموزشوپرورش با اشاره به نگرانی والدین در بازگشایی مدارس و حضور دانشآموزان در محیط مدرسه گفت: در آغاز این طرح، والدین نسبت به حضور فرزندانشان در مدارس ابراز نگرانی میکردند اما در کشور ما بیش از ۹۲ درصد دانشآموزان دوره متوسطه واکسن کرونا را دریافت کردهاند و این نگرانی تقریبا برطرف شد و امروز شاهدیم که بیشتر والدین درخواست بازگشایی مجدد مدارس را دارند. کاظمی تصریح کرد: خانوادهها باید این اطمینان را داشته باشند که وزارت آموزشوپرورش با رعایت پروتکلها در مدارس از سلامت فرزندان آنها مراقبت خواهد کرد. وی تاکید کرد: اگر قرار است «ایران قوی» داشته باشیم باید مساله آموزش حضوری دانشآموزان را جدی بگیریم. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|