|
بازگشت تماشاگران به سوپر لیگ بسکتبال؛ هر تیم ۵۰ نفر!
طبق اعلام مسؤول کمیته مسابقات فدراسیون بسکتبال، بازیهای مرحله نیمهنهایی لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.
پس از کشوقوسهای فراوان سرانجام مقرر شد بازیهای مرحله نیمهنهایی لیگ برتر بسکتبال مردان ایران با حضور تعداد محدودی از هواداران (۵۰ تماشاگر برای هر تیم) برگزار شود که مسؤول کمیته مسابقات فدراسیون بسکتبال نیز این خبر را در گفتوگو با ایسنا تایید کرد.
ارسال به دوستان
اختلافات هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال مانع تقویت تیم ملی در جام جهانی می شود
وقتی برای کشتن!
هیاترئیسه فدراسیون فوتبال که در برکناری رئیس این فدراسیون متحد نشان میداد حالا برای حفظ یا برکناری سرمربی تیم ملی دچار چنددستگی شده و مشخص نیست چه کسی برای تیم ملی تصمیم خواهد گرفت.
قرعهکشی رقابتهای انتخابی جامجهانی ۲۰۲۲ قطر، دوازدهم فروردینماه انجام شد تا تیم ملی فوتبال ایران در گروه B با انگلیس، آمریکا و برنده پلیآف قاره اروپا (بین تیمهای ولز و برنده دیدار تیمهای اسکاتلند- اوکراین) همگروه شود.
مهمترین پرسش پس از قرعهکشی جامجهانی درباره تیم ملی ایران اینگونه مطرح شد که آیا این تیم با دراگان اسکوچیچ میتواند در قطر موفق شود یا تیم ملی ایران به مربی بزرگتری نیاز دارد؟
در شرایطی که تعداد زیادی از مسؤولان فدراسیون فوتبال راهی قطر شده بودند تا در مراسم قرعهکشی شرکت کنند، برخی اعضای هیاترئیسه هم با توئیتهای خود زمزمههای اختلاف در فدراسیون فوتبال را پررنگتر مطرح کرده و حتی کار را تا جایی پیش بردند که جانشین اسکوچیچ را هم انتخاب کردند!
هیاترئیسهای که برای برکناری عزیزیخادم متحد و یکدست به نظر میرسید، با اختلافات شدیدی مواجه شده که این اتفاق کار را برای تصمیمگیری درباره آینده تیم ملی و سرمربی آن سخت کرده است. احمدرضا براتی یکی از اعضای هیاترئیسه که علی دایی را گزینه مناسبی برای هدایت تیم ملی دانسته بود و توئیتی جنجالی در این زمینه منتشر کرد، از اتفاقات و تصمیمات هیاترئیسه بیخبر است و ظاهرا به بازی گرفته نمیشود!
توئیت احمدرضا براتی درباره انتخاب علی دایی به عنوان جانشین دراگان اسکوچیچ تبدیل به جنجالی بزرگ در نوروز ۱۴۰۱ شد تا عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال مجبور به حذف نوشته خود از توئیتر شود. براتی که پیش از این نیز عدم تمایل خود مبنی بر حفظ اسکوچیچ در قامت سرمربی تیم ملی ایران را بروز داده بود، در روزهای نخست سال با واکنش تند حمید استیلی، مدیر تیم ملی ایران روبهرو شد.
با این حال اتفاقات حاشیهای مربوط به برخورد با زنان در جریان دیدار تیم ملی ایران مقابل لبنان در مشهد باعث شد
بار دیگر آتش اختلاف بین اعضای هیأترئیسه شعلهور شود تا جایی که نزدیک به ۴۰ نفر از اعضای مجمع عمومی فدراسیون خواستار برکناری احسان اصولی از هیأترئیسه هم شدند.
اصولی که پس از عزل موقت عزیزیخادم به عنوان سخنگو تبدیل به چهرهای پرحاشیه در فدراسیون شده است حالا دیگر کمتر صحبت میکند تا کمتر در کانون توجهات قرار بگیرد. با این حال بسیاری از اهالی فوتبال وی را به عنوان یکی از مقصران اصلی اتفاقات مشهد میدانند و خواستار کنار گذاشتن وی هستند.
مهرداد سراجی دیگر عضو هیاترئیسه نیز با انتشار چند توئیت نگرانیهایش از اتفاقات پیش روی فوتبال ایران را مطرح کرد و از وزارت ورزش به عنوان مقصر اصلی اتفاقات مشهد نام برد و خواستار ارائه توضیحات آنها شد.
اختلافات در هیأت رئیسه در حالی اوج گرفته است که پس از تعیین حریفان ایران در جامجهانی بار دیگر شائبههایی درباره ماندن یا رفتن اسکوچیچ مطرح شده است. پیگیریها از ۲ مقام مسؤول در فدراسیون فوتبال نشان از همراهی ۴ تن از اعضای ۸ نفره فعلی هیأترئیسه درباره اخراج اسکوچیچ دارد.
سرمربی کروات که در صورت ادامه فعالیت شهابالدین عزیزیخادم شانس کمی برای ماندن روی نیمکت تیم ملی ایران داشت حالا با ۴ مخالف جدی در هیأترئیسه روبهرو است.
با این حال همچنان نگاه ۴ موافق اسکوچیچ در هیأترئیسه به مخالفان او چربیده است. مشکلات مالی فراوان در فدراسیون فوتبال مانع هر گونه گفتوگو با گزینههای احتمالی خارجی برای جایگزینی اسکوچیچ شده است.
از سوی دیگر مدت زمان اندک باقیمانده تا شروع رقابتهای جامجهانی قطر یکی دیگر از عواملی است که مخالفان اخراج اسکوچیچ مطرح کردهاند اما موافقان طرح برکناری سرمربی معتقدند با توجه به گروه فعلی میتوان شانس صعود را با مربی دیگری افزایش داد.
اسکوچیچ که در رختکن تیم ملی ایران نیز مخالفان و موافقانی دارد باید منتظر تصمیم نهایی هیأترئیسه درباره بقای خود برای به دست گرفتن سکان هدایت تیم ملی ایران در جامجهانی ۲۰۲۲ باشد؛ حضوری که میتواند علاوه بر نتیجه مجمع عمومی فدراسیون در دهم خردادماه مبنی بر ماندن یا رفتن عزیزیخادم از مقام ریاست فدراسیون، به پولهایی که قرار است در اختیار این نهاد قرار بگیرد ارتباط مستقیم داشته باشد.
***
بلاتکلیفی فدراسیون در سال جام جهانی
در فاصله 5/7 ماه تا آغاز جامجهانی و نخستین بازی تیم ملی با انگلیس، فدراسیون فوتبال کشورمان در بلاتکلیفی به سر میبرد.
30 آبان امسال تیم ملی فوتبال کشورمان در نخستین مسابقه خود در جامجهانی باید به مصاف انگلیس برود، این در حالی است که متاسفانه فدراسیون فوتبال کشورمان به دلایل مختلف در بلاتکلیفی محض به سر میبرد؛ هیاترئیسه فدراسیون فوتبال 28 بهمن سال گذشته عزیزیخادم، رئیس فدراسیون را برکنار کرد. به هیچ عنوان در این نوشته قصد دفاع از عزیزیخادم را نداریم و به تصمیم قانونی هیاترئیسه فدراسیون فوتبال احترام میگذاریم اما متاسفانه عملکرد اعضای هیاترئیسه و در رأس آنها میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون در این ۲ ماه قابل دفاع نیست. حتی اخباری که از هیاترئیسه در محافل فوتبالی به گوش میرسد کاملا مایوسکننده است؛ اینکه در جلسات هیاترئیسه فدراسیون مدام بحث و چالشهای بیهوده صورت میگیرد و اختلاف نظر اعضا نه برای اعتلای فوتبال، بلکه به خاطر منافع فردی است.
به طور مثال، مصوبات آخرین جلسه هیاترئیسه فدراسیون فوتبال در مشهد مقدس که اسفند سال گذشته برگزار شد چه بود؟ سایت فدراسیون فوتبال درباره این جلسه چالشی این طور اطلاعرسانی کرده بود: «در این نشست اعضاى هیاترئیسه پیرامون آخرین تحولات و فعالیتهاى فدراسیون، قرارداد مربیان تیمهاى ملى، برنامه آمادهسازى تیم ملى و ۲ مسابقه پیش رو برابر کرهجنوبى و لبنان، تامین بودجه و اعتبارات مورد نیاز سال آینده، سفر به سئول و برگزارى آخرین مسابقه مرحله انتخابى در مشهد مقدس گفتوگو کردند و در این باره تصمیمات لازم اتخاذ شد».
اگر همین مسائل مصوب در این خبر ۳ خطی سایت فدراسیون به درستی اجرا میشد حال و روز فوتبال کشورمان امروز بهتر بود. هنوز وضعیت ادامه همکاری دراگان اسکوچیچ مورد بحث است. براتی یکی از اعضای هیاترئیسه فدراسیون فوتبال از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی حمایت میکند، احسان اصولی در مصاحبههای متعددش از حمایت قاطع از اسکوچیچ سخن میگوید و مهرداد سراجی دیگر عضو هیاترئیسه توئیتنویس هم از اصولی و عملکردش انتقاد و حتی در لفافه صحبت از دلالی میکند! و خیلی علاقهمند است وزیر ورزش را به مجلس بکشاند. برخی اعضای مجمع عمومی فدراسیون فوتبال هم با امضای نامهای خواهان برکناری یکی از اعضای هیاترئیسه میشوند.
این شرایط مدیریت کلان فوتبال کشور در کمتر از 8 ماه مانده به جامجهانی است؛ فدراسیونی که حتی در برگزاری یک مسابقه تشریفاتی با لبنان عاجز است و آن را تبدیل به بحرانی ملی و بینالمللی برای فوتبال و ورزش کشور میکند. اگرچه گفته میشود اختلاف نظر و بحث در هیاترئیسه میتواند باعث ایجاد شرایط بهتری در فوتبال کشور شود اما متاسفانه اعضای هیاترئیسه نه در پشت درهای بسته، بلکه در رسانهها از خجالت هم درمیآیند و اختلافهایشان را علنی میکنند، در حالی که به صورت طبیعی اعضا باید در جلسات با یکدیگر بحث و گفتوگو کنند و در رسانهها از همدیگر حمایت!
در چنین بلبشوی مدیریتی در فوتبال کشور است که تیم ملی و برنامههای آمادهسازی آن برای حضور قدرتمندانه در جامجهانی بیشتر شبیه لطیفه و جوک است. نهایت این برنامهریزی تماشای مسابقات لیگ از سوی اسکوچیچ است! آن هم در حالی که اسکوچیچ در این اواخر از کیفیت لیگ و بازیکنانش انتقاد کرد! بهراستی چه کسی مطمئن است اسکوچیچ با این شیوه مدیریتی فوتبال تا جامجهانی روی نیمکت تیم ملی باقی خواهد ماند. 20 تیر 1400 زمانی که عزیزیخادم، رئیس فدراسیون فوتبال بود یکی از مصوبات هیاترئیسه این بود: «مصوب شد آقای دراگان اسکوچیچ تا پایان مسابقات مقدماتی جامجهانی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان ابقا و مورد حمایت حداکثری قرار بگیرد»!
اگر قرار است اسکوچیچ بماند یا برود باید زودتر این تصمیم رسمی شود اما چه کسی باید این تصمیم را بگیرد؟ هیاترئیسهای که مثل خروس جنگی مدام به هم میپرند و از هم انتقاد میکنند؟! میرشاد ماجدی که یکی از معدود چهرههای فوتبالی هیاترئیسه است باید نقش پررنگتر و بهتری در اداره فدراسیون بر عهده بگیرد نه اینکه فقط تماشاگر جدلهای بیحاصل اعضای هیاترئیسه باشد.
طبق اعلام سایت رسمی فدراسیون فوتبال باید 10 خرداد مجمع عمومی فدراسیون برگزار شود و سوال اصلی و مهم این است که با توجه به شرایط مدیریتی فوتبال کشور چقدر میتوان به برنامه آمادهسازی مناسب برای تیم ملی امیدوار بود؟ چقدر میتوان به جای رجزخوانیهای بیارزش برای حریفان فوتبال مثل انگلیس در عمل تیم ملی را مهیای آوردگاه بزرگ جامجهانی کرد؟ آیا میدانیم تیم ملی قرار است با چه حریفانی بازی تدارکاتی داشته باشد؟ آیا اصلا پول لازم برای تدارک یک برنامه مناسب تیم ملی خواهیم داشت؟ فدراسیونی که درگیر حاشیههای خودساخته اتفاقات مشهد و بازی با لبنان شد، چقدر میتواند در عمل به تیم ملی فوتبال کشورمان کمک کند. امیدواریم دعواهای هیاترئیسه واقعا بهخاطر منافع ملی و حضور قدرتمندانه در جامجهانی باشد نه منافع فردی و واقعا اعضای هیاترئیسه مثل میلیونها هوادار تیم ملی دلشان برای موفقیت تیم ملی بتپد و اقدامی عملی و موثر در جهت تقویت تیم ملی و حضور مقتدرانه در جامجهانی انجام دهند، زیرا اگر تیم ملی با ناآمادگی وارد جامجهانی شود و در قطر کیسه بوکس حریفان شویم آن وقت دیگر هیچکس نامی از این اعضای هیاترئیسه نمیبرد، بلکه هجمهها به سوی فوتبال ملی کشور و نام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
ارسال به دوستان
نمونههای دوپینگ کشتیگیران بعد از ۴۰ روز برگشت خورد!
توضیح درباره یک سوءتفاهم
سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: نادو در بحث ارسال نمونههای دوپینگ به آزمایشگاه سهلانگاری کرده، در حالی که توقع ما از این ستاد بسیار بیشتر است.
فدراسیون کشتی با اعتراض جدی به وزارت ورزش مدعی شد با وجود اینکه در ۲ سال گذشته، هماهنگترین فدراسیون با ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) بوده، کمکاری این ستاد برای کشتی کشور مشکلساز شده است.
در همین راستا محمدابراهیم امامی، سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: در اینکه در روند نمونهگیری و ارسال آن به آزمایشگاهی در خارج از کشور بیتوجهی و کملطفی شده هیچ تردیدی نیست اما ستاد مبارزه با دوپینگ باید بداند رشته پرافتخاری همچون کشتی مثل برخی رشتههای دیگر نیست که حساسیت زیادی روی آن نباشد.
وی افزود: فدراسیون کشتی مدتهاست در راستای تحقق اهداف عالیه خود جهت مبارزه با دوپینگ تمام تلاش خود را کرده تا با هماهنگی و همکاری ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران (نادو) بتواند با این معضل جدی ورزش مبارزه کند اما اتفاقات اخیر نشان داد در این خصوص از جانب نادو سهلانگاری شده است.
امامی با تاکید بر اینکه توقع فدراسیون کشتی از نادو این بوده که همکاری و دقت نظر بیشتری نسبت به این رشته پرافتخار داشته باشد، گفت: ۴۰ روز قبل از بچهها نمونهگیری شده اما روز گذشته خبر رسید که این نمونهها برگشت خورده و در گمرک است!
سخنگوی فدراسیون کشتی افزود: کشتی ایران در سال جاری میادین بزرگ و مهمی را پیش رو دارد که هر اتفاقی در بحث دوپینگ میتواند ضربه سنگینی به ما بزند. مسابقات قهرمانی آسیا و جهان در راه است و تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی ما باید در بهترین شرایط از نظر پاک بودن ورزشکاران در این مسابقات حضور یابند. حال در نظر بگیرید همین سهلانگاری نادو باعث شود مشکلی برای ما ایجاد شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: محمد بنا و پژمان درستکار به عنوان سرمربیان تیمهای ملی کشتی فرنگی و آزاد باید بزودی بهترین نفرات خود را راهی رقابتهای آسیایی و جهانی کنند اما هماکنون با توجه به عدم دریافت نتایج تستهای دوپینگ با اما و اگرهای فراوانی روبهرو خواهند شد.
فدراسیون کشتی در نامهای به وزارت ورزش و جوانان، اعتراض شدید خود را نسبت به عدم مسؤولیتپذیری ستاد مبارزه با دوپینگ اعلام کرد و مدعی شد تا رفع نشدن مشکل مذکور، هیچگونه همکاریای با نادو نخواهد داشت. کشتی ایران در سال جدید میادین مهمی از جمله قهرمانی آسیا در مغولستان (اواخر فروردین ۱۴۰۱)، رقابتهای جهانی صربستان (۱۹ تا ۲۷ شهریور ۱۴۰۱) و بازیهای آسیایی چین (۳۰ شهریور تا ۲ مهر ۱۴۰۱) را پیش رو دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
سرمربی هالسیتی به مهاجم تیم ملی اولتیماتوم داد
رسانه انگلیسی در گزارشی به وضعیت پیچیده مهاجم ملیپوش ایرانی هالسیتی پرداخت.
به گزارش فارس، نشریه «hulldailymail» انگلیس در گزارشی به وضعیت پیچیده و مبهم اللهیار صیادمنش، مهاجم ملیپوش ایرانی هالسیتی پرداخته است.
این رسانه انگلیسی نوشت: بازیکن 20 ساله ایرانی جمعه شب گذشته مقابل هادرزفیلد تاون تقریبا یک گل تساویبخش دراماتیک را از دست داد. شوتا آرولادزه، سرمربی هالسیتی گفت که در پایان فصل درباره آینده اللهیار صیادمنش، مهاجم ملیپوش ایرانی تصمیم خواهد گرفت. این بازیکن جوان تا پایان فصل با هالسیتی قرارداد دارد، البته ببرها این گزینه را روی میز دارند که با مبلغی حدود 2 میلیون پوند، انتقال او به استادیوم MKM را دائمی کنند. اللهیار قبل از بازگشت برای شرکت در شکست خانگی جمعه شب مقابل هادرزفیلد تاون برای کشورش (ایران) در مسابقات انتخابی جامجهانی شرکت کرده بود. صیادمنش در این بازی یک فرصت طلایی برای گلزنی پیدا کرد تا هالسیتی را از شکست نجات دهد ولی با ضربه سر ناامیدکننده این موقعیت را به هدر داد.
آرولادزه، سرمربی هالسیتی میگوید که مهاجم او باید این فرصت را به گل تبدیل میکرد. او در این زمینه گفت: «من فکر میکنم بله! صیادمنش باید از این موقعیت بهتر استفاده میکرد، البته آسان نیست. او نیمی از سراسر جهان را از آسیا به اروپا و سپس به بریتانیا سفر کرده است. او شانس این را داشت تا با گلزنی در خانه برای خودش و هواداران شبی خوب رقم بزند ولی این اتفاق رخ نداد. اللهیار یکی از بازیکنانی است که با نزدیک شدن به تابستان با آینده نامشخصی در باشگاه مواجه است اما آرولادزه میگوید مهم است که ستاره ایرانی در زمین بازی حضور داشته باشد تا نشان دهد در 6 بازی باقیمانده چه کاری میتواند انجام دهد. سرمربی هالسیتی در پایان درباره تعیین اولتیماتوم برای صیادمنش، گفت: او نشان داد ما میتوانیم تصمیم بگیریم. من نمیخواهم زیاد درباره آن صحبت کنم، 6 بازی باقی مانده است. برای تعیین تکلیف آینده صیادمنش ۲ بخش وجود دارد؛ بخش اول مسائل مالی است و بخش دیگر عملکرد او در این 6 بازی خواهد بود. سرمربی تیم انگلیسی ادامه داد: صیادمنش احساس خوبی به ما میدهد، او همیشه میتواند کارهای بیشتری انجام دهد اما آمدن به اینجا، مصدومیت، 10 دقیقه بازی و سپس دوباره بیرون آمدن، 10 دقیقه بازی، سفر برای حضور در بازیهای ملی و سپس بازگشت دوباره آسان نیست. میخواستم به او فرصت بدهم، زیرا او فقط 45 دقیقه برای ایران بازی کرد در حالی که مارکوس 88 دقیقه برای فنلاند بازی کرد.
***
اعتراض کمیته ملی المپیک ایران به تصمیم عجیب چینیها
کمیته ملی المپیک نسبت به مهلت کمیته برگزاری بازیهای آسیایی برای اعلام اسامی نهایی ورزشکاران اعتراض کرد. بازیهای آسیایی هانگژو ۱۰ تا ۲۵ سپتامبر (۱۹ شهریور تا ۳ مهر) برگزار میشود. کمیته برگزاری بازیها به کشورها اعلام کرده است که ۱۰۰ روز قبل از آغاز بازیها باید اسامی نهایی نفرات را اعلام کنند و آخرین مهلت برای اعلام اسامی نهایی ۱۰ خرداد است. پیمان فخری، سرپرست کاروان ایران در بازیهای آسیایی در این باره به ایسنا گفت: برای نخستینبار است که کشورها ۱۰۰ روز قبل از بازیها مجبور به اعلام اسامی نهایی هستند و در دوره قبل بازیها حدود ۴۵ روز پیش از آغاز بازیها اسامی نهایی ارسال شد. با ارسال نامهای به شورای المپیک آسیا نسبت به این تصمیم اعتراض کردیم و خواستار تمدید این مهلت هستیم. برخی رشتهها در خرداد مسابقات دارند و قرار بود کادر سرپرستی کاروان ایران تصمیمگیری درباره تعداد نفرات اعزامی در آن رشتهها را به بعد از مشخص شدن نتایج موکول کند، از این رو ۱۰ خرداد برای اعلام لیست نهایی ورزشکاران زود است.
شورای المپیک آسیا هنوز پاسخی به نامه ایران نداده است و فعلا همه منتظر اعلام نظر این نهاد هستند.
***
هواداران بدون بلیت به قطر نروند
مسؤولان قطری اعلام کردند به هوادارانی که بلیت بازیهای جامجهانی را از قبل تهیه نکرده باشند در موقع برگزاری جامجهانی اجازه ورود به این کشور را نمیدهند.
به گزارش تایمز، بسیاری از علاقهمندان به فوتبال پس از پایان قرعهکشی مسابقات جامجهانی ۲۰۲۲ در روز جمعه، برنامهریزی سفر خود را به کشور میزبان آغاز کردهاند. برهولد ترنکل، مدیرعامل گروه گردشگری قطر تایید کرد که با این حال فقط برای هوادارانی که بلیتهای مسابقه را قبلا خریداری کردهاند، شناسه فیفا صادر میشود و بر این اساس وارد کشور میشوند. ترنکل به سان گفت: تصمیم گرفته شده است فقط هوادارانی که بلیت بازی دارند اجازه گرفتن ویزا به آنها داده شود. آنها برای ورود به قطر به شناسه رسمی هواداران نیاز دارند و کسانی که این شناسه را ندارند اجازه سفر نخواهند داشت. قوانین سختگیرانه است و به دلایل خاصی هم این تصمیم گرفته شده است. این اتفاق در حالی رخ داده است که در فینال یورو ۲۰۲۰ در لندن هزاران هوادار بدون بلیت به محوطه ورزشگاه هجوم آوردند و همین مساله باعث بروز آشوب و درگیریهای زیادی شد که با دخالت پلیس همراه شد و در نتیجه آن چندین نفر زخمی شدند. حوادث خرابکاری، درگیری و زبالهریزی به طور گسترده در پایتخت انگلیس گزارش شد و برخی هواداران حتی بدون بلیت به ورزشگاه ومبلی هجوم بردند و موفق شدند مخفیانه وارد شوند تا دیدار نهایی را ببینند، البته انگلیس در دیدار نهایی در ضربات پنالتی باخت و دوم شد. مدیر اداره همکاریهای بینالمللی قطر تاکید کرد: در اینجا ما نمیتوانیم قوانین را تغییر دهیم. بلیت بازیهای مرحله گروهی جامجهانی در قطر برای هواداران خارجی از ۲۵۰ تا ۸۰۰ ریال قطری (از ۶۹ تا ۲۲۰ دلار) و برای هواداران محلی ۴۰ ریال قطر (۱۱ دلار) است. بلیت بازی فینال برای هواداران محلی ۷۵۰ ریال قطر (۲۰۶ دلار) هزینه دارد، هواداران خارجی باید از ۲۲۰۰ تا ۵۸۵۰ ریال قطری (از ۶۰۴ تا ۱۶۰۰ دلار) بپردازند.
مرحله دوم فروش بلیتهای جامجهانی نیز از امروز سهشنبه شروع میشود و هوادارانی که موفق به خرید بلیتهای جامجهانی نشدهاند میتوانند از طریق سایت فیفا اقدام به خرید بلیتهای بازیهای جامجهانی کنند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|