|
سفر به عراق با ۲ دوز واکسن ایرانی منعی ندارد
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت گفت: تزریق ۲ دوز واکسن برای ورود به عراق کافی است. محمد هاشمی در توئیتی نوشت: «پیرو گفتوگوهای انجامشده مسؤولان مربوط با نماینده ایران ایر در عراق، هیچ مشکلی درباره تردد افرادی که ۲ دوز واکسن (واکسن ایرانی و غیرایرانی) را تزریق کرده باشند، وجود ندارد».
ارسال به دوستان
توانایی دولت برای پوشش بیمهای دارو پس از آزادسازی قیمتها تا 40 درصد است
سنگینی نسخه روی دوش بیمار
نایبرئیس انجمن داروسازان مطرح کرد: افزایش 6 برابری قیمت داروهای وارداتی برای بیمهنشدهها
اسدالله خسروی: اگر چه حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی مزایایی چون جلوگیری از رانت و فساد و هدررفت منابع ارزی کشور دارد اما چنین اقدامی در صورتی میتواند ثمربخش باشد که ابتدا زیرساختهای لازم باشد برای آن فراهم شود و برنامهریزیها به گونهای باشد که جامعه بویژه دهکهای با درآمد کم دچار مشکل نشوند.
2 کالای اساسی و استراتژیک نان و دارو از حساسیت خاصی در جامعه برخوردارند؛ نانی که بر سر سفره فقیر و غنی وجود دارد و دارویی که جزو ضروریات تامین سلامت جامعه است. درست است که این ۲ قلم ارزبری بالایی دارند و دولت با پرداخت یارانه، این اقلام را با قیمت مناسب به دست مصرفکنندگان میرساند اما باید توجه داشت حذف ارز دولتی برای واردات این کالاها و کمتوجهی به ضرورت تامین و تهیه این اقلام به قیمت مناسب میتواند برای دولت و مردم دردسرساز شود.
به گزارش «وطن امروز» طبق پیشبینی کارشناسان بهداشت و درمان، حذف ارز دولتی واردات دارو قیمت این کالا را 6 برابر میکند. در این میان دولت تعهد کرده است با تامین منابع مالی شرکتهای بیمه اجازه ندهد فشار مضاعفی بر مصرفکننده وارد شود اما آن دسته از افرادی که بیمه نیستند با مشکل جدی تهیه دارو به دلیل گران بودن آن مواجه خواهند شد.
در این باره همایون سامهیحنجفآبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: در صورت حذف ارز دولتی دارو، منابع مالی لازم برای پرداخت مابهالتفاوت قیمت آن باید به بیمهها انتقال یابد اما مدیران دولتی در حوزه بهداشت و بیمه معتقدند توانایی دولت برای پوشش بیمهای دارو پس از حذف ارز ترجیحی و آزادسازی قیمتها تا 40 درصد است و مابقی آن را باید بیمار بپردازد.
وی با بیان اینکه البته هنوز تصمیم قطعی برای حذف ارز ترجیحی دارو و سایر کالاهای اساسی اتخاذ نشده، اظهار داشت: حذف ارز دارو بدون توجه به تبعات آن اقدامی نیست که بسادگی از کنار آن گذشت، چرا که اکنون بیش از 8 میلیون نفر از جمعیت کشور فاقد هر گونه پوشش بیمهای هستند و در صورتی که فکری به حال این افراد نشود نمیتوان اقدامی در راستای حذف ارز ترجیحی دارو انجام داد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته وزیر بهداشت و درمان و سازمان بیمه سلامت قول مساعد دادهاند آن دسته از افرادی که فاقد هر گونه پوشش بیمهای هستند را از طریق بیمه سلامت پوشش دهند.
وی در ادامه به موضوع تهیه و تامین دارو با قیمت مناسب و برآورده کردن نیاز مردم بویژه بیماران خاص اشاره کرد و افزود: نظارت دقیق بر توزیع دارو از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که اکنون خیلی از داروها در داروخانهها یافت نمیشود اما همان داروها را در بازار سیاه که معلوم نیست کیفیت آنها چگونه است براحتی میتوان تهیه کرد.
سامهیحنجفآبادی اضاغه کرد: علاوه بر افزایش قیمت و کمبود برخی داروها هماکنون قیمت تجهیزات پزشکی نیز بدون هیچ دلیلی و به صورت کاذب افزایش یافته است به طوری که خیلی از فروشندگان با انبار و احتکار تجهیزات پزشکی در صدد رشد بیشتر قیمتها هستند.
وی ادامه داد: دولت باید به فکر مردم باشد و سیاستگذاریها در بخش دارو طوری باشد که قشر کمدرآمد جامعه درد گرانی دارو و تهیه آن را نکشند.
همچنین نایبرئیس انجمن داروسازان با اشاره با مزایای حذف ارز دولتی دارو، از افزایش ۲ برابری قیمت داروهای تولید داخل برای افراد فاقد بیمه در پی حذف این ارز خبر داد و بر لزوم افزایش پوشش بیمهای پیش از حذف ارز ترجیحی دارو تأکید کرد. دکتر سیدعلی فاطمی درباره افزایش قیمت دارو پس از حذف ارز دولتی اظهار کرد: با حذف ارز دولتی دارو، قیمت داروهای تولید داخل حداکثر 2 برابر و قیمت داروهای وارداتی حداکثر 5 تا 6 برابر افزایش خواهد یافت اما این افزایش قیمت به معنای افزایش پرداخت از جیب مردم نیست. وی افزود: با حذف ارز دولتی، دولت منابعی را به بیمهها تخصیص میدهد تا پوشش بیمهای افزایش یابد به گونهای که پرداخت از جیب مردم و بیماران افزایش پیدا نکند. نایبرئیس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: تنها مسالهای که وجود دارد این است که 5 تا 8 میلیون نفر از هموطنان تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند که در صورتی که بیمه نشوند، متحمل افزایش هزینه و قیمت داروها خواهند شد. فاطمی تاکید کرد: پیش از حذف ارز دولتی از صنعت دارویی کشور، باید افراد فاقد بیمه تحت پوشش بیمه قرار گیرند و منابع لازم نیز به بیمهها تزریق شود تا بیماران دچار مشکل و افزایش هزینه نشوند. نایبرئیس انجمن داروسازان ایران در گفتوگو با تسنیم، با بیان اینکه حذف ارز ترجیحی از صنعت دارویی کشور باعث کاهش کمبودهای دارویی میشود، تصریح کرد: بسیاری از کمبودهای دارویی در سال گذشته به دلیل عدم تامین ارز دولتی به مقدار کافی یا طولانی شدن فرآیند تخصیص ارز بود اما با تخصیص ارز نیمایی، امیدواریم این مشکل برطرف شود. با حذف ارز دولتی، قاچاق معکوس شده و کمبود دارو کاهش مییابد. به گفته وی، به دلیل استقرار نسخهنویسی الکترونیک و سامانه تیتک، امکان نظارت بر نسخ و زنجیره توزیع داروها افزایش یافته و در صورتی که سامانههای بیمهای یکپارچه و اطلاعات آنها قابل کنترل و پایش باشد، امکان صرفهجویی منابع نیز وجود خواهد داشت. بنابراین با حذف ارز دولتی در کنار نکات یادشده، دچار مشکل جدی نخواهیم شد.
ارسال به دوستان
معاون وزیر بهداشت: ۲۲ میلیون نفر از دوز سوم واکسن استقبال نکردند
60 درصد مردم دوز سوم واکسن را نزدهاند
آمار فوتیهای کرونا همچنان در کانالهای 30، 40 و 50 نفر جابهجا میشود و تعداد مبتلایان جدید و بستریشدهها نیز تقریبا روند صعودی دارد.
به گزارش «وطنامروز»، در ۳ روز گذشته تعداد فوتیهای ناشی از کرونا بین 39 تا 53 نفر ثبت شده است. همچنین آمار مبتلایان و بستریها در این روزها روند افزایشی را نشان میدهد. به نظر بسیاری از کارشناسان برای پی بردن به این نکته که آیا در آستانه پیک هفتم کرونا هستیم یا نه، باید چند روز دیگر منتظر باشیم تا رفتار کرونا بعد از سفرهای نوروزی آشکار شود.
کاهش میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی و همچنین عدم استقبال از دوز سوم واکسن کرونا را باید ۲ عامل مهم دیگر در کنار سفرهای نوروزی دانست که شرایط را برای نظام سلامت کشور پیچیدهتر کرده است.
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 17 فروردینماه ۱۴۰۱ براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۲۲۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۹۴ نفر از آنها بستری شدند. این در حالی است که مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۸ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه 44 بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۴۵۱ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۹۷ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که یکهزار و ۴۸۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۴۹ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۲۴۳ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر 36 شهرستان در وضعیت قرمز، 59 شهرستان در وضعیت نارنجی، 295 شهرستان در وضعیت زرد و 58 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز تاکنون ۶۴ میلیون و ۵ هزار و ۹۸ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۲۷ هزار و ۳۴۱ نفر دوز دوم و ۲۶ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۱۳۵ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۵۷۴ دوز رسیده است. همچنین طی 24 ساعت، ۸۱ هزار و ۸۹۲ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
* ۲۲ میلیون نفر از دوز سوم واکسن استقبال نکردند
بر اساس اعلام مقامات وزارت بهداشت، تاکنون حدود 40درصد از واجدان شرایط، نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند اما همچنان تعداد زیادی از مردم برای تزریق این دوز مقاومت میکنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این باره اظهار داشت: اکنون حدود ۲۲ میلیون نفر از مردم که نوبت دوز سوم آنها فرارسیده با وجود برنامهریزی ویژه وزارت بهداشت و فراهم بودن همه امکانات، از تزریق واکسن یادآور استقبال نکردهاند. کمال حیدری به ایرنا گفت: برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در کشور دریافت واکسن در نوع یادآور آن به عنوان مهمترین موضوع است، زیرا هنوز موج ششم با سویه اُمیکرون تمام نشده و تنها رو به افول و نزول است.
وی خاطرنشان کرد: به همین منظور پیش از نوروز، برای مشاهده روند کاهشی موج ششم کرونا همه تدارکات برای تزریق دوز سوم فراهم شد، زیرا تاثیر دوز سوم واکسن بر سویه اُمیکرون بخوبی در کشور مشاهده شده و نشان داده تزریق واکسن بخوبی در روند کاهشی این ویروس خودنمایی میکند و کاهش عوارض را به همراه داشته است.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: اما متاسفانه استقبال خوبی از سوی مردم برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا نشده است و طبق آمارها، بیش از ۴۰ درصد مردم نوبت سوم این واکسن را دریافت کردهاند که این آمار روند مطلوبی ندارد و باید برای ترغیب بیشتر مردم به تزریق دوز یادآور تلاش بیشتری شود و مردم نیز به این موضوع بیشتر اهمیت دهند.
وی خاطرنشان کرد: البته ممکن است برخی افراد که درگیر نوع شدید ویروس کرونا از سویه اُمیکرون شدهاند، نتوانند واکسن دوز سوم را تزریق کنند اما دیگر افراد که امکان تزریق واکسن را دارند نباید در این زمینه تعلل کنند و در سریعترین زمان ممکن نسبت به تزریق واکسن خود اقدام کنند.
حیدری اظهار داشت: خوشبختانه اکنون برای موجودی واکسن هیچ مشکلی وجود نداریم و دستورالعملهای ویژه برای رعایت پروتکلها صادر شده است.
ارسال به دوستان
نفوذ سامانه بارشی جدید به کشور
طبق پیشبینی هواشناسی، سامانه بارشی جدیدی از امروز وارد کشور شده و بخش عمدهای از استانهای کشور را فرا میگیرد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور و کاهش دما در استانهای ساحلی خزر خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهارکرد از بعدازظهر امروز چهارشنبه (۱۷ فروردین) با نفوذ سامانه بارشی از سمت شمال غرب به کشور در برخی نقاط استانهای آذربایجان شرقی و غربی، افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت شروع شد که در دامنههای جنوبی البرز شرقی و شمال شرق و شرق کشور نیز وزش باد نسبتا شدید برقرار شد و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک احساس شد. وی افزود: روز پنجشنبه (۱۸ فروردین) در پی نفوذ سامانه بارشی به کشور در برخی نقاط استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان، قزوین، البرز، تهران، استانهای ساحلی خزر و ارتفاعات استانهای سمنان، همدان و مرکزی رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود. روز جمعه (۱۹ فروردین) نیز در شمال غرب کشور حاکمیت این وضعیت دور از انتظار نیست. به گفته ضیاییان، از اواخر وقت چهارشنبه و روز پنجشنبه تشکیل گرد و خاک روی کشور عراق و انتقال آن به استانهای واقع در نوار غربی کشور پیشبینی میشود. علاوه بر این مناطق، طی روزهای پنجشنبه و جمعه در مناطق مرکزی و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز و شمال شرق و شرق کشور وزش باد در برخی ساعات شدید خواهد بود و در نقاط مستعد احتمال خیزش گرد و خاک وجود دارد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود موج بارشی به کشور در روز شنبه (۲۰ فروردین) اظهار کرد: ورود این سامانه در شمال غرب، سواحل غربی و مرکزی خزر، دامنههای جنوبی البرز مرکزی و برخی نقاط غرب سبب رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط خیزش گرد و خاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ خواهد شد. به گفته ضیاییان، در این روز دریای خزر مواج میشود و کاهش دما در استانهای ساحلی خزر رخ خواهد داد. یکشنبه (۲۱ فروردین) نیز در نوار شمالی کشور بارش پراکنده پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (امروز) نیمهابری و از بعدازظهر بتدریج ابری، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید، با احتمال بروز گرد و خاک و با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۸ و روز جمعه نیمه ابری، همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ارسال به دوستان
مراکز درمانی شهر تهران دانشبنیان میشوند
مدیرعامل شرکت شهر سالم شهر تهران با اشاره به نامگذاری سال 1401 به عنوان سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» بر حرکت شرکت شهر سالم و مراکز بهداشتی و درمانی شهرداری به سمت دانشبنیان شدن تاکید کرد.
به گزارش «وطنامروز»، امیر نورمحمدی در دیدار با روسای درمانگاههای مناطق شهرداری تهران اظهار داشت: شرکت شهر سالم و مراکز بهداشتی و درمانی تحت نظر آن به سمت دانشبنیان شدن حرکت میکنند و در این زمینه اتاقهای فکر در موضوعات مورد نیاز راهاندازی خواهد شد. همچنین در این راستا باید به دنبال همکاری با دانشگاهها برویم. وی درباره دیگر برنامههای این مجموعه در سال 1401 گفت: سال پیش رو باید سال تحول باشد. تکریم کارکنان و بازنشستگان و ارتقای خدمات بهداشتی باید محور تحولات در سال جاری قرار گیرد. نورمحمدی ادامه داد: فعالیت ما در ۳ فاز کاری تقسیم میشود که از فاز کوتاهمدت یعنی ساماندهی عبور کردهایم و در ابتدای فاز میانمدت قرار داریم و باید برای فعالیت بلندمدتمان نیز برنامهریزی کنیم. مدیرعامل شرکت شهر سالم در تشریح فعالیتهای فاز نخست گفت: در ماههای اول مدیریت جدید بدهیها، سررسید پرداخت خریدهای اعتباری ابتدای سال و انباشت غیرمتعارف نیروها جزو بحرانهای اصلی شرکت بود که توانستیم با کمک همکاران 60 درصد بدهیهای تا پایان سال گذشته را پرداخت کنیم و پرداخت حقوق و دستمزدها هم بدون تغییر و حتی افزایش در برخی موارد به طور منظم انجام شد. وی با اشاره به استخراج نقاط قوت و ضعف درمانگاهها در دوره ۳ ماهه گذشته خاطرنشان کرد: رویکرد مالی ما به مراکز در سال جدید، مبتنی بر «هزینه- درآمد» است و طوری برنامهریزی کردهایم که هر مرکز نسبت به درآمدی که دارد بتواند هزینه کند و کادر درمانی آن مرکز از مواهب مالی افزایش درآمد برخوردار شوند. نورمحمدی رویکرد میانمدت خود را «توسعه خدمات بهداشتی و درمانی» عنوان کرد و ادامه داد: با تلاشهایی که صورت گرفت، بودجه درمانی از 270 میلیارد تومان در سال 1400 به 400 میلیارد تومان در سال 1401 افزایش یافت. این جهش در بودجه که برای نخستین بار در این حجم اتفاق میافتد، پایه خوبی برای توسعه خدمات خواهد بود. به گفته وی، حفظ پزشکان متخصص با وجود مشکل تعرفه دولتی، فرسایش تجهیزات بویژه در بخش دندانپزشکی و مسائل ایمنی ساختمانهای درمانگاهها از جمله چالشهای پیش رو در سال 1401 است که با برنامهریزیهای صورت گرفته و تلاش و همدلی روسای درمانگاهها انشاءالله برطرف خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
میزبانی متروی تهران از مسافران روزهدار
همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ایستگاههای منتخب متروی تهران با اجرای برنامههای متنوع این ماه و توزیع «افطاری ساده» میزبان مسافران روزهدار هستند. سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهرهبرداری متروی تهران گفت: در روزهای پر خیر و برکت ماه مبارک رمضان و با هدف ایجاد فضای معنوی و روحانی، برنامههای متنوعی برای مسافران شهر زیرزمینی در حال اجراست. سیدمحمد نقیب با اشاره به اینکه در لحظات ملکوتی اذان مغرب، در ایستگاههای منتخب متروی تهران با افطاری ساده میزبان مسافران روزهدار هستیم، افزود: این برنامه از ابتدا تا پایان ماه مبارک در ایستگاههای میدان حضرت ولیعصر(عج)، میدان آزادی، امام خمینی(ره)، آزادگان، تئاترشهر، قائم، کرج، گلشهر، فرهنگسرا، راهآهن، شاهد و تهران (صادقیه) برگزار میشود. وی همچنین از نوسازی و تجهیز تعدادی از نمازخانههای ایستگاههای مترو خبر داد و گفت: پیش از آغاز ماه مبارک رمضان برنامه غبارروبی و تعویض فرشهای فرسوده و همچنین تجهیز تعدادی از نمازخانههای ایستگاههای مترو انجام شد و مسافران میتوانند در ساعات ملکوتی اذان ظهر و مغرب و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نماز جماعت ایستگاههای منتخب شرکت کنند.
***
اعلام ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی پایتخت در ماه رمضان
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای شهر تهران گفت: ساعت کاری مراکز در ایام ماه مبارک رمضان هیچگونه تغییری نداشته است. حسین مقدم درباره ساعات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران توضیح داد: ساعت کاری مراکز در ایام ماه مبارک رمضان هیچگونه تغییری نداشته و معمولا مراکز معاینه فنی شهر تهران تا ساعت ۱۷ فعال هستند. با توجه به متفاوت بودن ساعت کاری مراکز، شهروندان میتوانند از طریق سایت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران (inspection.tehran.ir) از آخرین وضعیت کاری و آدرس مراکز معاینه فنی مطلع شوند. وی ضمن اشاره به افزایش مراجعات شهروندان از ابتدای امسال گفت: شهروندان تقریبا از ۷۵ درصد ظرفیت پذیرش اینترنتی و مراجعه با وقت قبلی استفاده کردهاند. به گفته مقدم، مسیر ورودی به مراکز معاینه فنی برای خودروهای دارای نوبت اینترنتی متفاوت بوده و این خودروها نیاز به ایستادن در صف خودروهای مربوط به پذیرش معمولی را ندارند.
***
خراسان رضوی در معرض خطر شیوع سرخک
رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متاسفانه آمار ابتلا به بیماری سرخک در کشور افغانستان افزایش چشمگیری یافته و خراسان رضوی نیز به دلیل همجواری با مرزهای این کشور در خطر شیوع بیماری سرخک است. زهرا نهبندانی اظهار کرد: عموم مردم فارغ از نوع ملیت اگر کودک زیر ۵ سال دارند و به دلیل کرونا واکسیناسیون کودکشان به تاخیر افتاده، حتما برای تکمیل واکسیناسیون بویژه واکسن سرخک اقدام کنند. وی درباره علائم بیماری ویروسی سرخک گفت: راه انتقال ویروس سرخک از طریق تنفس و قطرکهای تنفسی است که مسریترین عامل عفونی شناخته شده است؛ به نحوی که اگر کسی مبتلا به بیماری در اتاق دربستهای باشد و بعد از ۱۰ دقیقه از اتاق خارج شود، ممکن است کسی که ایمنی کافی ندارد و ۵ دقیقه پس از او وارد اتاق میشود، باز هم به بیماری مبتلا شود. وی افزود: بیماری سرخک میتواند با علائم تنفسی، سرفه و آبریزش بینی و همچنین قرمز شدن مخاط چشم همراه باشد. سرخک ممکن است در مواردی شدید بروز کند و حتی منجر به مرگ شود.
***
راننده هتاک به مادر کودک اوتیسمی بازداشت شد
در پی انتشار فیلم راننده هتاک به مادر کودک اوتیسمی، دادستان تهران دستور بازداشت این فرد را صادر کرد. به گزارش فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، سهشنبهشب فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن فردی به بهانه پارک کردن یک خانم در محل پارک ویژه معلولان در حالی که فرزند اوتیسمی او نیز در ماشین همراهش بوده با وی برخورد نامناسبی کرده و علاوه بر توهین به این خانم، به وسیله نقلیه او هم آسیب میرساند. در پی انتشار این فیلم، صالحی دادستان تهران بلافاصله دستور پیگیری فوری موضوع را صادر کرد. با پیگیری فوری قضایی صورت گرفته، راننده توهینکننده روز گذشته بازداشت شد و برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.
***
ارسال پیامک پلیس به 2.5 میلیون راننده پرخطر
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: برای حدود 2.5 میلیون نفر پیامک ارسال کرده و در پیامک عنوان کردیم «شما راننده پرخطر هستید». سرهنگ عینالله جهانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط پلیس راهور در ایام نوروز اظهار کرد: ما برای حدود 2.5 میلیون نفر پیامک ارسال کرده و در پیامک عنوان کردیم که «شما راننده پرخطر هستید»؛ بسیاری از این افراد گمان میکردند که در صورت سبقت و سرعت غیرمجاز، حرکات مارپیچ یا انحراف به چپ جزو رانندگان پرخطر محسوب میشوند در صورتی که 20 تخلف، راننده را در زمره رانندگان پرخطر قرار میدهد. معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور افزود: برای هر فردی که در سال 1400 مرتکب آن 20 تخلف پرخطر شده بود، پیامک ارسال کردیم و این باعث شد که این رانندگان بدانند توسط پلیس رصد میشوند. وی با اشاره به جایزه پلیس به رانندگانی که مرتکب هیچ تصادف و تخلفی نشدهاند، گفت: به این رانندگان 6 دستگاه خودرو و 30 دستگاه موتوسیکلت برقی در آینده نزدیک طی قرعهکشی زنده اهدا خواهد شد، لذا این موضوع نیز عامل تشویقی شد که رانندگان در ایام نوروز مرتکب تخلف نشوند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|