|
حمایت مبارز آمریکایی UFC از فلسطین
«بلال محمد» مبارز مسلمان اهل کشور آمریکا که اصالت فلسطینی دارد، بعد از هشتمین برد متوالیاش در رقابتهای UFC پیروزیاش را به سرزمین اجدادیاش تقدیم کرد. بلال بعد از برد به تمجید از مقاومت فلسطین و ایستادگی مردم مقابل صهیونیستها پرداخت و با برافراشتن پرچم فلسطین گفت: این مبارزه واقعی است. بلال در شیکاگو از پدر و مادری فلسطینی به دنیا آمده و بزرگ شده است. او در تمام دوران حرفهای خود از حامیان آرمان فلسطین بوده است.
ارسال به دوستان
از دخالتهای ویرانکننده وزیر ورزش دولت قبل تا حمایت تمامقد سجادی از فدراسیون فعلی
تفاوت را حرفهایها رقم میزنند
چه شد کارلوس کیروش بعد از جام ملتهای آسیا از ایران رفت؟ از رئیس فدراسیون فوتبال تا هیات رئیسه همه خواهان ادامه همکاری با این مربی بودند اما رفتار آماتورگونه و غیرحرفهای وزارت ورزش دولت قبل، استقلال فدراسیون فوتبال را زیر سوال برد تا شاهد فاجعه ویلموتس در فوتبال کشورمان باشیم؛ فاجعهای که البته تنها ابعاد مالیاش مانده، چرا که خوشبختانه اسکوچیچ ما را از حذف از جامجهانی 2022 نجات داد. کیروش باید میرفت، چرا که وزیر ورزش اعتقادی به استقلال فدراسیونهای ورزشی نداشت. آن وزارتخانه حتی جانشین کیروش را هم خودش شخصا انتخاب کرد تا ویلموتس پایش به فوتبال ایران باز شود. حالا دیگر اثری از سلطانیفر و تیمش نیست اما فدراسیون فوتبال ایران باید مبلغی بیش از 9 میلیون یورو به ویلموتس و دستیارانش به عنوان غرامت کار نکرده، بپردازد!
حالا وزیری بر سر کار است که خودش ورزشکار حرفهای بوده و میداند دخالت غیرتخصصی چه بهایی دارد. در روزهایی که فدراسیون فوتبال به واسطه حکم هیات رئیسه بدون رئیس هدایت میشود، شاید بهترین فرصت بود برای اعمال نظر وزارت ورزش اما حمید سجادی از این موقعیت سوءاستفاده نکرد و همچون یک حرفهای گفت: فدراسیون فوتبال درباره سرمربی تیم ملی در جامجهانی هر تصمیمی بگیرد ما تنها حمایت میکنیم!
وزیر ورزش با یک نگاه حرفهای اعلام کرد در حوزه تصمیمات فنی نظیر انتخاب سرمربی ابدا در کار تخصصی فدراسیونها دخالت نمیکند و آن را تمام و کمال به فدراسیون فوتبال واگذار میکند. وضعیت دراگان اسکوچیچ روی نیمکت تیم ملی کماکان با ابهام و تردید روبهرو است؛ اتفاقی که از بدو حضور این مربی کروات روی نیمکت تیم ملی وجود داشته و حتی صعود زودهنگام و مقتدرانه به جامجهانی نیز نتوانسته به این حرف و حدیثها پایان دهد. نکته عجیبتر اینکه فدراسیون فوتبال به عنوان متولی تیم ملی هنوز نتوانسته حکم محکم و قاطعی در این رابطه داده و با موضعگیری قاطع و حمایت از سرمربی تیم ملی بر تمام شایعات خط بطلان بکشد.
در میان انفعال فدراسیون فوتبال و تردیدها و شایعاتی که روز به روز پررنگتر میشود، افکار عمومی و فوتبالدوستان چشم به وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش کشور دوختهاند تا موضع دستگاه تصمیمساز ورزش و شخص وزیر ورزش و جوانان در این زمینه تکلیف را روشن کند. در همین زمینه حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان طی روزهای اخیر در واکنش به پرسش رسانهها در این رابطه پاسخی هوشمندانه داد و گفت: «در خصوص مربی تیم ملی فوتبال، ما قاطعانه از تصمیمات فدراسیون حمایت میکنیم. فعلا تصمیم فدراسیون حمایت از سرمربی تیم ملی است. البته اینها تصمیم فدراسیون و کادر فنی است که من برایشان آرزوی موفقیت دارم. حمایت از فدراسیون مبنای کار قرار گرفته و برای تحقق اهداف توسعهای کنار تیم ملی هستیم و حمایت همهجانبه از تیم ملی و فدراسیون میکنیم تا تیم را روانه جامجهانی کنیم و بازیهای خوب و باکیفیتی داشته باشیم».
واکنش صریح وزیر ورزش و موضعگیری منطقی او اتفاقی بود که پیش از این نمونه آن را کمتر در سابقه وزارت ورزش و وزرای قبلی بویژه وزیر دولت دوازدهم سراغ داشتیم. اهالی ورزش هنوز از یاد نبردهاند که مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش دولت قبل چگونه با دستور شفاهی و کتبی به رئیس وقت فدراسیون فوتبال دستور داد برای جذب سرمربی تیم ملی و جانشین کارلوس کیروش اقدام به جذب سرمربی از کانال انجمن دوستی ایران و هلند کنند!
تصمیمی که شیادی چون مارک ویلموتس را به ایران قالب کرد تا با یک قرارداد ترکمنچایوار، کاسب بلژیکی و دلالان برای فوتبال ایران کیسه دوخته و پول بادآوردهای را از بیتالمال به جیب بزنند و البته چشم طمع به گرفتن چند برابر آن داشته باشند؛ پروندهای که هنوز مفتوح است و سرنوشت آن مشخص نیست؛ تصمیمی که تبعات ویرانگر و زیانباری برای فوتبال ایران به همراه داشت و عجیبتر اینکه بادمجان دورقابچینهای آقای وزیر در آن مقطع در رسانههای منتسب به وزارت ورزش اعتقاد داشتند تصمیم سلطانیفر بهترین تصمیم تاریخ ورزش ایران است!
برخلاف این رویه، وزیر ورزش دولت سیزدهم در کمال آرامش، منطق و نگاه حرفهای حمایت تمامقد و همهجانبه خود را از تیم ملی فوتبال اعلام و تاکید کرده در حوزه تصمیمات فنی نظیر انتخاب سرمربی ابدا در کار تخصصی فدراسیونها دخالت نمیکند و آن را تمام و کمال به فدراسیون فوتبال واگذار میکند. یک تصمیم اصولی و منطقی که از یک چهره ورزشی چون حمید سجادی انتظار میرفت. وزیر ورزش تصمیمات فنی و تخصصی را در حیطه اختیارات فدراسیونهای ورزشی میداند و برای خود در این زمینه حق مداخله قائل نیست.
با این تاکید، تکلیف حالا کاملا مشخص است. توپ به زمین فدراسیون فوتبال افتاده و آنها در این زمینه مسؤولیت کامل دارند و باید تصمیمگیری کنند؛ تصمیمی که تبعات آن تمام و کمال متوجه فدراسیون فوتبال خواهد بود و آنها در قبال هر گونه تصمیم خود در آینده بویژه پس از جامجهانی باید پاسخگو باشند.
ارسال به دوستان
صیادمنش - قائدی؛ تفاوت بزرگ در سرنوشت ۲ بازیکن سابق استقلال
راه و چاه
علی خلف: 2 بازیکن سابق استقلال که در بهترین روزهای فوتبال خود قرار داشتند با تیمهایی که برای ادامه فوتبالشان انتخاب کردند در ۲ مسیر متفاوت قرار گرفتهاند که آیندهشان را مشخص خواهد کرد. درست در روزهایی که اخبار بدی از امارات درباره مهدی قائدی، ستاره سابق استقلال به گوش میرسد و این بازیکن در سال منتهی به جامجهانی نهتنها در ترکیب ثابت، بلکه حتی روی نیمکت تیم شباب الاهلی هم جایگاهی ندارد و حتی گفته میشود در آستانه دیپورت قرار دارد، اللهیار صیادمنش دیگر ستاره سابق آبیپوشان در لیگ جزیره خوش میدرخشد و حتی موفق شد اخیرا نخستین گلش را با پیراهن هالسیتی در چمپیونشیپ لیگ وارد دروازه کاردیف کرده تا جایگاه خود را در تیم ملی ایران در آستانه اعزام به بزرگترین رویداد ورزشی جهان در قطر محکمتر از پیش کند. قائدی و صیادمنش که به ترتیب در حال حاضر ۲۳ و ۲۰ ساله هستند، هر دو در ۱۶ سالگی به استقلال پیوستند و در یک مقطع در زمان سرمربیگری وینفرد شفر به صورت همزمان در استقلال بازی کرده و در برخی مواقع زوج خط حمله استقلال را هم تشکیل میدادند. صیادمنش خیلی زود از استقلال به لیگ ترکیه رسید و از ترکیه ابتدا به اوکراین و سپس به لیگ انگلستان قدم گذاشت تا با سرعت در مسیر پیشرفت و ترقی گام بردارد. در حالی که در سال منتهی به جامجهانی قرار داریم و آمادگی هر بازیکن بویژه در لیگهای اروپایی میتواند گارانتی خوبی برای حضور در جامجهانی باشد، صیادمنش در ۲۰ سالگی با درک این موضوع روزبهروز در مسیر پیشرفت گام برمیدارد تا از این فرصت طلایی براحتی عبور نکند. در نقطه مقابل صیادمنش، مهدی قائدی حضور دارد که بعد از درخشش با پیراهن استقلال در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا و ستاره شدن در فوتبال ایران و رسیدن به پیراهن تیم ملی، راهی لیگ امارات شد و در حالی که برخی پیشبینیها برای او پیشرفت در لیگ امارات و سپس انتقال به لیگهای اروپایی بعد از جامجهانی بود، این بازیکن در مسیر افت قرار گرفت تا جایی که حتی ادامه کارش در الاهلی هم با ابهام مواجه است. وجه اشتراک قائدی و صیادمنش سکوی پرتاب آنها (استقلال) و سن شبیه به همشان برای حضور در استقلال بود و وجه تمایز آنها نیز به بعد از ترانسفر آنها بازمیگردد که صیادمنش در مسیر پیشرفت و قائدی در مسیر افت قرار گرفت و این تمایز به حدی است که حالا یکی شانس بالایی برای بازی کردن در جامجهانی داشته باشد و دیگری نه! صیادمنش و قائدی باید در مقاطعی تصمیماتی مشابه میگرفتند تا از استقلال ترانسفر شوند اما مسیر حرکت آنها تفاوت کرد تا این تمایز بزرگ بین این ۲ بازیکن جوان ایجاد شود. ارسال به دوستان
این همه انفعال در سال جامجهانی برای فوتبال ما چه بهایی دارد؟
یک فدراسیون و چند رئیس
مرتضی یعقوبی: تغییر و تحولات اخیر در فدراسیون فوتبال و وجود جریانهای مختلف برای گرفتن عنان اختیار این مجموعه، میتواند تیم ملی فوتبال ایران را در سال منتهی به جامجهانی از مسیر درست خود خارج کند و تبعات غیرقابل جبرانی را هم به دنبال داشته باشد.
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از حساسترین برهههای تاریخی قبل از حضور در جامجهانی ۲۰۲۲ قطر، با شرایط نهچندان مساعد مدیریتی در فدراسیون فوتبال روبهرو است؛ به نحوی که در این روزها که تیم ملی ایران نیازمند سازماندهی و تعیینتکلیف اردوها و دیدارهای تدارکاتی است، در فدراسیون فوتبال هر کسی ساز خود را میزند و نقل قولهای مختلفی از ارکان آن خارج میشود؛ فدراسیونی که به نظر نفرین شده است، چراکه نتوانسته در بیش از یک دهه گذشته روی آرامش به خود ببیند. میرشاد ماجدی که به شکلی عجیب و غیرمنتظره اواخر بهمنماه سال ۱۴۰۰ در پی عزل موقت شهابالدین عزیزیخادم به سرپرستی فدراسیون فوتبال رسید، از آن زمان تاکنون و در شرایطی که انتظار میرفت با استراتژی قوی ورزشی و نگاه فوتبالی پا به عرصه مدیریت فدراسیون بگذارد و در این دوره گذار فوتبال، ایران را از دره عمیق مشکلات عبور دهد، به نظر میرسد راه مدیران پرحاشیه گذشته فوتبال را در پیش گرفته و به جای تمرکز بر مشکلات فوتبال، حضور در برخی محافل بیاهمیت ورزشی و در عوض دوری از رسانهها و مردم را در دستور کار قرار داده است. تعیین استراتژی برای درآمدزایی، اجرای برنامههای تیم ملی در سال منتهی به جام جهانی، جلوگیری از بحرانهای جدید از طریق تعامل با دولت، کاهش اختلافات درونی در فدراسیون و یکپارچه کردن مدیران برای اجرای برنامههای مدنظر میتوانست از جمله اقدامات انجام شده از سوی ماجدی و تیم همکار او در این فدراسیون باشد اما در عوض متاسفانه در فدراسیون فوتبال شاهد سوءمدیریت و جنگ قدرت و لابیهای متضادی هستیم که تنها هدف آن کسب منافع فردی است. سکوت ماجدی در ماجرای بازی ایران و لبنان، قدرت گرفتن برخی اعضای مجمع و جریانسازی برای اتفاقات ناخوشایند در ماههای آینده و نقل قولهای متناقض در ارتباط با بازیهای تیم ملی از مسائلی است که در این مدت بارها خودنمایی کرده است. جالبترین این موضوعات جایی است که میرشاد ماجدی به عنوان سرپرست فدراسیون فوتبال از اظهارات دبیرکل در ارتباط با انجام بازی تیم ملی با برزیل یا آرژانتین اظهار بیاطلاعی میکند؛ دبیرکلی که باید زیر نظر او فعالیت کند. به نظر میرسد این روزها عمده فعالیت ماجدی به دیدار با برخی دوستان میگذرد؛ سرپرستی که از رسانهها گریزان است و با چراغ خاموش و بدون هیچ بازخورد اجرایی سکاندار فوتبال ایران شده است. در دومین ماه مدیریت ماجدی بر فدراسیون، روند مدیریتی به سمت و سویی رفته که به نظر میرسد فدراسیون فوتبال چندین و چند آقا بالا سر دارد و ماجدی هم برخلاف رؤسای قبلی، برای عبور از این برهه، ظاهرا هیچ اعتراضی نسبت به مدیریتهای چندگانه ندارد تا شاید کسی دلگیر نشود و برنامههای احتمالی چیده شده نیز خدشهدار نشود. حال و روز کنونی فدراسیون فوتبال بیشباهت به حکومتهای قاجاری نیست که در پی ضعف شاهان زمانه، افراد مختلف داخلی و خارجی، امور مملکت را در اختیار میگرفتند و در نهایت شاهد تجزیه کشور و زوال روزافزون دولتهای مختلف بودیم. قطعا ادامه چنین وضعیتی در فدراسیون فوتبال بویژه در مقطع کنونی که ایران باید با قدرت برای جامجهانی آماده شود، میتواند فجایع غیرقابل پیشبینیای را، آن هم در آستانه جامجهانی ۲۰۲۲ خلق کند. امید است وزارت ورزش و دلسوزان منافع ملی برای فدراسیون فوتبال و آینده آن هوشیار عمل کنند تا فدراسیونی که مدیریت آن کمتر از مدیریت یک وزارتخانه نیست بعد از سالها تشنج و درگیری، ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ به آرامش برسد.
ارسال به دوستان
اخبار
ورزش روسیه به دنبال جدا شدن از اروپا و عضویت در کنفدراسیونهای آسیایی
رئیس کمیته المپیک روسیه بر حضور فدراسیونهای ورزشی کشورش در آسیا تاکید کرد. به گزارش راشاتودی، استانیسلاو پوزدنیاکوف اعلام کرد باید به خاطر «روسهراسی» که غرب را فراگرفته است، از اروپا دور و به آسیا نزدیک شد. هفته گذشته فدراسیون شطرنج روسیه اعلام کرد روند پایان دادن به همکاری خود با مقامات اروپایی شطرنج را آغاز کرده و در عوض به دنبال پیوستن به کنفدراسیون آسیایی است. در همین راستا پیشنهادهایی مبنی بر اینکه فدراسیون فوتبال روسیه باید گامی مشابه بردارد و از اتحادیه اروپایی به کنفدراسیون فوتبال آسیا رود نیز مطرح شده است. این بحثها پس از آن است که ورزشکاران و فدراسیونهای ورزشی روسیه در پی عملیات نظامی مسکو در اوکراین با ممنوعیتهای گسترده مواجه شدند. پوزدنیاکوف گفت محیط خصمانه ایجاد شده توسط مقامات غربی به این معنی است که معطوف کردن توجهات به سمت شرق ممکن است بهترین گزینه برای ورزش روسیه باشد. او در این راستا گفت: موضع شخصی من این است که اگر این به ما امکان میدهد از سیاستهای مغرضانه و روسهراسی که در کشورهای غرب و عمدتا در اروپا رخ میدهد اجتناب کنیم؛ من آماده هستم از چنین رویکردهایی حمایت کنم. مقامات شطرنج روسیه گفتهاند ممکن است چندین ماه طول بکشد تا روند پیوستن به کنفدراسیون شطرنج آسیا تکمیل شود و این حرکت مستلزم تایید اعضای فعلی است. هفته گذشته رئیس کمیته المپیک روسیه جلسهای با همتای چینی خود «گو ژونگ ون» برگزار کرد که در آن ۲ طرف تکرار کردند در برابر «سیاسی شدن» ورزش خواهند ایستاد. به گفته پوزدنیاکوف، ۲ طرف همچنین متعهد به همکاری ورزشی بیشتر بین ۲ کشور شدند که شامل کمپهای تمرینی مشترک و تورنمنتهای مختلف است که ورزشکاران کشورهای روسیه و چین در آنها شرکت کنند.
***
رشوه سعودیها به بازیکن بارسلونا
رسانه اسپانیایی از فساد مالی بزرگ بازیکن بارسلونا برای دادن میزبانی به سعودیها در سوپرجام اسپانیا پرده برداشت. نشریه «El Confidencial» اسپانیا در گزارشی اختصاصی با انتشار فایل صوتی از جرارد پیکه، بازیکن بارسلونا و روبیالس، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا از دریافت کمیسیون غیرقانونی بازیکن بارسلونا از سعودیها خبر داد. طبق گزارش رسانه اسپانیایی روبیالس سعودیها را مجبور کرده رشوه 24 میلیون دلاری به شرکت کاسموس متعلق به جرارد پیکه بدهند تا بتوانند میزبانی مسابقات سوپرکاپ را بگیرند. این رسانه اطمینان میدهد به مکالمات، اسناد و فایلهای صوتیای دسترسی پیدا کرده که نشان میدهد هر دو با هم متحد شدهاند تا یک کمیسیون غیرقانونی چند میلیون دلاری برای برگزاری سوپرجام به جیب بزنند. بر اساس اطلاعات منتشر شده
که با اسناد و مدارک و فایلهای صوتی پشتیبانی میشود، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) مقامات ریاض را تحت فشار قرار داده از طریق شرکت کاسموس تا سقف 24 میلیون دلار به بازیکن بارسلونا پرداخت کنند. سپس تلاش کرده مشارکت این بازیکن در قرارداد را پنهان کند. همانطور که El Confidencial منتشر میکند، کاسموس که در قرارداد میانجیگری کرده است، برای هر یک از 6 دوره اول این مسابقات که در ریاض برگزار میشود، سالانه 4 میلیون دلار دریافت کرده است.
***
خطیبزاده: از گروهمان صعود میکنیم
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به بازیهای جامجهانی قطر و شرایط تیمملی فوتبال ایران گفت: برای نخستینبار میخواهم ریسک بزرگی انجام داده و نظرم را اعلام کنم. به نظرم در جامجهانی با قاطعیت از گروهمان صعود میکنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه درباره تشکیل کارگروهی در دولت برای دیپلماسی ورزشی تاکید کرد: کارگروهی زیر نظر معاون اول رئیسجمهور شکل گرفته و وزارت امور خارجه هم عضوی از آن کارگروه است و ما تلاش میکنیم در حوزه دیپلماسی ورزشی هر کاری که میتوانیم انجام دهیم. خطیبزاده درباره بازیهای دوستانه تیم ملی فوتبال ایران پیش از جامجهانی ۲۰۲۲ گفت: در سفر کوتاهی که به آفریقا داشتیم، با مقامات سنگال و غنا صحبت کردم که این اتفاق پیش از قرعهکشی بود. هر 2 تیم (غنا و سنگال) به جامجهانی صعود کردهاند و به فدراسیون فوتبال گفتیم اما فدراسیون فوتبال اهداف دیگری را برای بازیهای دوستانه و حریفان تدارکاتی مدنظر دارد.
***
اعتراض فدراسیون کشتی ایران به میزبانی نامناسب مغولستان
فدراسیون کشتی طی نامهای به «دولت تورلیخانف» رئیس شورای کشتی آسیا به میزبانی نامناسب مغولها از رقابتهای قهرمانی بزرگسالان آسیا اعتراض کرد. به گزارش مهر، از جمله مواردی که فدراسیون کشتی در این نامه به تورلیخانف متذکر شده، اسکان تیم ایران در هتلی به نام بایناگول است که استانداردهای میزبانی در آن رعایت نشده و بنا بر گزارشهای پزشک و متخصص تغذیه اعزامی به این مسابقات، با قید فوریت نیازمند بازنگری و پیگیری است. بر این اساس غذاهای موجود در رستوران این هتل از تنوع و کیفیت مناسب برای کشتیگیران برخوردار نیست و آب معدنی که جزو اساسیترین نیازهای هر ورزشکاری محسوب میشود و هیچگونه نوشیدنی دیگری نیز توزیع نمیشود. نکته مهم اینکه اگر ورزشکاری تقاضای آب یا نوشیدنی دیگری را داشته باشد، باید هزینه آن را به صورت مجزا پرداخت کند. این موضوع در حالی اتفاق افتاده که هر نفر مبلغ ۲۰۰ دلار برای هر روز اقامت در این هتل پرداخت کرده و رفتار مسؤولان هتل منطقی به نظر نمیرسد. تمام این موارد در حالی رخ داده که هیچ نماینده یا مسؤولی از فدراسیون مغولستان در هتل حضور ندارد تا سرپرست تیم بتواند این موارد را با آنها در میان بگذارد.
ارسال به دوستان
ملاقات گران با پزشکان!
مهدی جابری: این روزها اخباری درباره احتمال افزایش چشمگیر تعرفههای پزشکی منتشر میشود که موجب نگرانی و گلایه افکار عمومی، رسانهها و کارشناسان نظام سلامت شده است. مطابق این اخبار، هزینه خدمات پزشکی از همان لحظه ملاقات با پزشک افزایش خواهد یافت؛ به این معنا که تعرفه ویزیت پزشک عمومی 184هزار تومان، پزشک متخصص 245 هزار تومان و فوق تخصص نزدیک به 300 هزار تومان خواهد بود! البته این فقط گام اول برای عبور از مسیر پرخرج درمان در صورت تصویب نهایی این تعرفههاست، چرا که بعد از ملاقات پزشک، نسخههایی برای بیمار نوشته میشود که جیب او را زیر بار هزینههای دارو، آزمایش و دیگر خدمات درمانی پاره میکند!
حال تصور کنیم یک خانواده ۳ یا ۴ نفره (و بیشتر) که درآمد پایین یا متوسط دارد و از خدمات و امکانات بیمه پایه یا تکمیلی بهرهمند نیست یا اینکه بیمه درمانی او دارای محدودیت و سقف مشخصی است، چگونه میتواند بدون دغدغه و نگرانی، روند درمان اعضای خود را پیگیری کند؟ این خانواده برای تامین هزینه ویزیت فقط برای یکی از اعضا باید یارانه نقدی ۳ نفر را در یک ماه پسانداز کند تا بتواند حقالزحمه ویزیت پزشک عمومی را بپردازد؛ یا اینکه یارانه ۳ نفر را به مدت ۲ ماه کنار بگذارد تا ویزیت پزشک فوق تخصص را تامین کند!
البته به نظر میرسد سازمان نظام پزشکی این تعرفههای پیشنهادی را «دست بالا» گرفته است تا جای چانهزنی با مقامات دولتی و افکار عمومی را داشته باشد!
اما با توجه به این ارقام بسیار بالا، این نگرانی وجود دارد که پس از چانهزنی شاهد تصویب رقمهایی باشیم که همچنان بزرگتر از جیب مردم است!
این اتفاقات در حالی است که کارشناسان خواستار مدیریت و نظارت بیشتر بر هزینههای درمانی در صورت حذف ارز ترجیحی و نیز انجام اقدامات جبرانی برای جلوگیری از ورود فشار مضاعف بر مردم بودند. بنابراین انتظار میرفت سازمان نظام پزشکی با توجه به شرایط اقتصادی کشور و توان مالی خانوادهها، تعرفههای پزشکی را در حد معقول و منطقی به دولت پیشنهاد میکرد.
حتما به خاطر داریم رهبر حکیم انقلاب سالها قبل به نکتهای اشاره داشتند که همچنان توسط کارشناسان، مدیران، رسانهها و مردم تکرار میشود. ایشان فرمودند: «ما میخواهیم اگر کسی در یک خانواده مریض شد، بیش از رنج مریضداری رنج دیگری نداشته باشد».
این جمله را باید بالاترین و والاترین دفاع از حقوق مردم در بخش بهداشت و درمان دانست و اگر دولتمردان و تصمیمگیران بتوانند همین یک جمله را سرلوحه برنامهها، تصمیمات و اقداماتشان قرار دهند، قطعا شاهد افزایش رضایتمندی اجتماعی و ارتقای سطح سلامت جامعه خواهیم بود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|