|
تعویق رأی دادگاه حکمیت ورزش درباره پرونده جودوی ایران
دادگاه حکمیت ورزش بار دیگر نتیجه رأی در پرونده جودوی ایران را به تعویق انداخت. سرانجام روز نهم اردیبهشت سال ۱۴۰۱ ایمیل جدیدی به فدراسیون جودوی ایران از سوی دادگاه حکمیت ورزش ارسال شد. در این ایمیل آمده است: با توجه به حساسیت پرونده و نیاز به بررسی بیشتر برای داوران، زمان اعلام رأی نهایی یک ماه دیگر تمدید شد.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از قهرمانی در آسیا
من سرباز ایران هستم
زهره فلاحزاده: تیم ملی کشتی آزاد ایران با وجود جوانگرایی قابل توجه و پرریسک توانست با اقتدار قهرمان قاره کهن شود. این رقابتها در شهر اولانباتور مغولستان برگزار شد و آزادکاران ایران با ۶ مدال ارزشمند طلا، یک نقره و یک برنز روی سکوی قهرمانی آسیا ایستادند. «وطنامروز» پس از این قهرمانی با پژمان درستکار، سرمربی تیم کشتی آزاد گفتوگو کرد.
***
* ایران با اقتدار قهرمان آسیا شد؛ از سطح این رقابتها بگویید.
مسابقات خوبی بود بویژه بعد از ۲ سال که ویروس کرونا در جهان فراگیر شد و روی کیفیت و کمیت کشتیها تاثیر منفی گذاشت. از وقتی سیر نزولی فراگیری کرونا شروع شد، موفق شدیم به سرعت به کیفیت قبل بازگردیم. از این رو این مسابقات بعد از ۲ سال از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بود. ضمن اینکه امسال چون بازیهای آسیایی هانگژو را در پیش داریم و تمام تیمهای آسیایی تلاششان برای موفقیت در آن رقابتهاست، در این رقابتها تیمهای مدعیای مثل هند، ژاپن، قرقیزستان، قزاقستان، مغولستان و ازبکستان با تمام قوا آمدند و شرکت کردند تا محکی جدی بخورند و تیمشان را بشناسند. به همین خاطر سطح مسابقات بالا بود. همانطور که میدانید تیم ایران به نفرات اصلی، مدالداران جهان و المپیکش استراحت داده بود و با توجه به برنامههای فنی و نگاه پشتوانهسازیای که در کادر فنی وجود دارد، حتی کشتیگیران بیتجربه و کمتجربه هم داشتیم. تمرینات و اردوهای خوبی را پشت سر گذاشته بودیم و بچهها نهایت تلاششان را کردند و خدا را شکر زحمات کشتیگیران و کادر فنی نتیجه داد و با اقتدار قهرمان آسیا شدیم.
* این روزها از رحمان عموزاد خیلی تعریف میشود؛ آیا او میتواند به حسن یزدانی دوم بدل شود؟
ما باید این قیاس کردنها را فراموش کنیم و هر کسی را در جایگاه خودش بسنجیم. رحمان عموزاد که قهرمان نوجوانان و جوانان جهان شده، قطعاً شایستگی قهرمانی بزرگسالان جهان را هم دارد. او روند رو به رشدی را از رده نوجوانان داشته است و با توجه به اینکه از ۶۱ کیلوگرم تغییر وزن داده و به وزن ۶۵ کیلوگرم رسیده بود، این نخستین میدان بینالمللیاش در این وزن بود. رحمان نشان داد با تلاشی که میکند، در حال پیشرفت است. قرعه تقریباً سختی هم در مغولستان داشت. در مرحله گروهی کشتیگیران قابلی را شکست داد و در فینال هم کشتیگیر هندی را که مدالدار جهان و المپیک است با یک کشتی منطقی و تاکتیکی شکست داد و قهرمان شد. رحمان نباید فراموش کند برای رسیدن به بالاترین قلهها مثل المپیک و جهانی باید تلاشش را بیشتر و نواقص خود را رفع کند.
* از حالا میتوان روی این جوانان برای مدال گرفتن در المپیک حساب باز کرد؟
پتانسیلش وجود دارد ولی اینکه فقط به این جوانان بسنده کنیم، به نظر من اشتباه است. باید روی جوانان توانمند و مستعد کار شود. ما، خود کشتیگیران، فدراسیون و مسؤولان ورزش همه باید تلاش کنیم تا بتوانیم نتایج خوبی در المپیک پاریس کسب کنیم.
* شایعه شده کشمکشی بین فدراسیون و کمیته ملی المپیک برای اعزام تیم اصلی به بازیهای آسیایی هانگژو وجود دارد؛ شما به عنوان سرمربی تیم نظرتان چیست؟
باید خدمتتان عرض کنم هیچ کشمکشی وجود ندارد. به هر حال وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون میخواهند تیم در بازیهای آسیایی موفق شود و پرچم کشورمان بالا رود. هدف مشترک است. از طرفی هم آن چیزی که برای کشتیگیر و فدراسیون مهم است، رنکینگ آنهاست. به هرحال کشتیگیران میخواهند مدال خود را در رقابتهای جهانی افزایش دهند. جلساتی را هم آقایان دبیر، رئیس فدراسیون و صالحیامیری، رئیس کمیته ملی المپیک با بنده و آقای بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی برگزار کردند و قولهایی داده شده است. انشاءالله با تعامل بتوانیم تیم خوبی را برای بازیهای آسیایی ارنج کنیم تا از کیان کشتی و ورزش مملکت ما دفاع شود اما در نهایت سیاستگذار تصمیمات اینگونه، فدراسیون کشتی است.
* پیشبینی شما از تعداد مدال در رقابتهای جهانی و بازیهای آسیایی چیست؟
من اهل پیشبینی و به نتیجه فکر کردن نیستم. اعتقاد دارم باید با تمام توان برای رسیدن به موفقیت تلاش کنیم. به نظر من نتیجه نهایی دست خداست.
* مازندران قرار است میزبان ۳ رویداد بینالمللی باشد. این رقابتها را زیر نظر خواهید گرفت؟
هر ۳ جام مهم است اما جامی که برای من و کادر فنی تیم بزرگسالان مهمتر است، جام تختی است که از هجدهم تا بیستم خرداد در تنکابن برگزار خواهد شد که هم جنبه انتخابی تیم ملی را دارد و هم شناسایی کشتیگیرانی که در آینده میتوانند به تیم ملی کمک کنند.
* پژمان درستکار از عملکرد خودش در تیم ملی کشتی رضایت دارد؟
من که نباید از خودم تعریف کنم. مردم باید درباره عملکرد من نظر بدهند. امیدوارم مردم از نتایج کسب شده رضایت داشته باشند. همیشه گفتهام و باز هم اعلام میکنم من سرباز کشتی ایران هستم و با تمام وجود وظیفه دارم برای سربلندی کشتی ایران کار کنم. امیدوارم ابتدا خدا از کار و اعمال من رضایت داشته باشد و بعد هم مردم راضی باشند.
ارسال به دوستان
از رئیس ضد صهیونیسم تا تحریم شرکت پوما
حامی فلسطین از قلب فوتبال انگلیس
در این گزارش به معرفی باشگاه فوتبال انگلیسی حامی فلسطین و ضد اشغالگران صهیونیست پرداخته شده است. باشگاه فوتبال «فارست گرین راورز» یک باشگاه فوتبال در شهر نایلسوورث، ناحیه گلاسترشر کشور انگلیس است که سال ۱۸۸۹ میلادی تأسیس شده است. این باشگاه فوتبال و رئیس آن به حمایت از مردم مظلوم فلسطین مقابل تجاوزگری صهیونیستها مشهور است. فارست گرین راورز در لیگ دسته 2 فوتبال انگلیس بازی میکرد و پنجشنبه گذشته با قهرمانی در این لیگ راهی لیگ دسته اول فوتبال انگلیس شد.
این باشگاه انگلیسی ضد صهیونیست در یکی از بازیهای فصل گذشته خود با برافراشتن پرچم فلسطین در ورزشگاه خود، بدون هراس نشان داد نباید مقابل تجاوزگران صهیونیست سکوت کرد و باید از مردم مظلوم فلسطین حمایت کرد. برافراشته شدن پرچم فلسطین در ورزشگاه خانگی باشگاه فارست گرین راورز واکنشهای زیادی در رسانهها و فضای مجازی به همراه داشت.
* رئیس باشگاه ضد صهیونیست و حامی فلسطین
دیل وینس، رئیس باشگاه فارست گرین راورز انگلیس بعد از برافراشتن پرچم فلسطین در ورزشگاه در یک بازی رسمی واکنش جالبی داشت و از مردم فلسطین حمایت کرد. این رئیس باشگاه با انتشار عکس پرچم فلسطین مقابل اشغالگران به حمایت از حرکت مقاومت پرداخت و سکوت غربیها در قبال تجاوزگران را خجالتآور توصیف کرد. همچنین این فرد در حمایت از فلسطین پا را فراتر گذاشت و اروپاییها را به «سکوت شرمآور» در قبال تجاوز اشغالگران در فلسطین متهم کرد. دیل وینس در توئیتر خود نوشت: اروپاییها در قبال جنگ روسیه علیه اوکراین، با انتشار پستهایی به حمایت از اوکراین پرداختند. آنها همه حامی اوکراین شدند اما در قبال تجاوز نظامیان صهیونیست در فلسطین سکوت شرمآوری داشتند. واقعا این تضاد را نمیتوان توصیف کرد و با شعارهای اخلاقی و حقوق بشری اروپا در تضاد است.
* تحریم شرکت «پوما» در حمایت از فلسطین
البته اقدامات این باشگاه فوتبال انگلیسی در حمایت از فلسطین تنها به اینجا ختم نشده است، بلکه این باشگاه فوتبال در سال 2020 نیز در حمایت از مردم فلسطین شرکت «پوما» را تحریم کرد. از سال 2020 به دلیل اسپانسر شدن پوما از فدراسیون فوتبال اشغالگران، حرکت بزرگی علیه این شرکت تولیدات لوازم ورزشی ایجاده شد تا از حمایتش از صهیونیستها دست بردارد. باشگاه فارست گرین راورز جزو نخستین باشگاههای فوتبال بود که بلافاصله اعلام کرد در حمایت از مردم فلسطین استفاده از تولیدات شرکت «پوما» را تحریم میکند و به هوادارانش تاکید کرد نباید از تولیدات این شرکت ورزشی آلمانی استفاده کنند.
ارسال به دوستان
بررسی همه اتفاقات در شب قهرمانی نساجی در جام حذفی
جام به شهر خسته رفت
فینال جام حذفی فصل 1401-1400 نخستین فینال قرن کشورمان بود که با قهرمانی تیم نساجی مازندران به پایان رسید؛ مسابقهای که حواشی مختلفی داشت. نساجی مازندران تیم خانه به دوش فصل موفق شد نخستین جام قهرمانی قرن را به دست آورد؛ جامی برای مردم قائمشهر که لقب شهرشان، شهر خسته است. نخستین جام تاریخ باشگاه نساجی باعث شد شهر فوتبالخیز قائمشهر سراپا غرق شادی و نشاط شود. مردم این شهر و هواداران نساجی با این جام شاید تا سالها خوش باشند. این فینال آنقدر مهم بود که حتی بازیکن تیم پرسپولیس هم به عشق سرزمین مادریاش به عنوان تماشاگر به ورزشگاه آزادی آمده بود و در جشن قهرمانی نساجی هم شرکت کرد؛ انگار یادش رفته بود خودش تا ۲ هفته پیش به همراه پرسپولیس برای قهرمانی در این جام تلاش میکرده و در نهایت هم از سوی باشگاه مورد بازخواست قرار گرفت. غیر از این مساله، نخستین فینال قرن ویژگیهای دیگری هم داشت که به آنها اشاره میکنیم.
* جنجال و کتککاری قبل از شروع مسابقه
نساجی مازندران با قید قرعه میزبان فینال جام حذفی شده بود و این قرعهکشی فقط برای تعیین رختکنهای ۲ تیم و محل استقرار تماشاگران ۲ تیم اهمیت داشت، اگرنه از نظر شرایط میزبانی و تعداد تماشاگران ۲ تیم شرایط برابری داشتند. در چنین شرایطی ۲ تیم بدون هیچ مشکلی و با رویی گشاده آماده حضور در ورزشگاه آزادی و انجام یک بازی جوانمردانه برای کسب جام شدند اما در کمال تعجب برای نخستین مرتبه در تاریخ فوتبال کشور شاهد بزن بزن کادر فنی و برخی همراهان ۲ تیم قبل از شروع مسابقه و در لحظه ورود به رختکن بودیم! ماجرا ظاهرا از آنجا شروع شد که تیم نساجی به جای رختکن میزبان در رختکن تیم میهمان ساکن شد و همین آغاز جنجال بزرگ بود و مربیان و برخی پرسنل ۲ تیم در راهروی منتهی به رختکنها از خجالت هم به صورت کلامی و فیزیکی درآمدند. در این میان سوال اصلی این است: مگر مسؤول برگزاری مسابقه نباید بر استقرار ۲ تیم در رختکنها نظارت کند؟! شاید اگر مسؤولان برگزاری مسابقه در وظایف قانونی خود نهایت دقت را داشتند، هرگز شاهد چنین رفتار زشتی نبودیم؛ رفتاری که خوشبختانه از دید تماشاگران حاضر در ورزشگاه پنهان ماند، اگرنه مشخص نبود قبل از بازی چه اتفاقات تلخی ممکن بود در ورزشگاه رخ دهد. جالب اینجاست برای این مسابقه حداقل 3-2 ناظر و مسؤول برگزاری در ورزشگاه حضور داشتند. سهیل مهدی مدیر مسابقات سازمان لیگ، امیرحسین روشنک مسؤول جام حذفی، غلامرضا سلیمانی و حتی داوود رفعتی! با این حال شاهد چنین ماجرای تلخی بودیم که ترکشهایش به نظر میرسد حالا حالاها ادامه خواهد داشت و اکنون باشگاه آلومینیوم قرار است از ساکت الهامی، سرمربی نساجی به کمیته اخلاق شکایت کند.
ارسال به دوستان
اخبار
دبیرکل کمیته ملی المپیک:
جامعه ورزش همراه مردم فلسطین است
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: جامعه ورزش ایران غمخوار و همراه مردم فلسطین است. کیکاووس سعیدی در مراسم راهپیمایی روز قدس، در حمایت از مردم فلسطین بیان کرد: امروز روز میثاق مردم قهرمان ایران با مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین است؛ سرزمینی که مربوط به اجداد این عزیزان است اما توسط رژیم صهیونیستی غصب شده است. او افزود: با توجه به فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری انشاءالله پرچم اسلام و مردم مظلوم فلسطین در این سرزمین برافراشته خواهد شد. جامعه ورزش، همدوش و همپای سایر اقشار در صحنه حضور دارد و در این راهپیمایی باشکوه شرکت کرده است. حرف جامعه ورزش ایران، این است که ما غمخوار و همراه شما مردم فلسطین هستیم.
***
میزبانی یونیورسیاد ۲۰۲۳ از روسیه گرفته شد
فدراسیون بینالمللی ورزشهای دانشگاهی میزبانی بازیهای دانشگاهی ۲۰۲۳ را از روسیه گرفت. به گزارش تاس، در جلسه آنلاین فدراسیون بینالمللی ورزشیهای دانشگاهی تصمیم گرفته شد تا میزبانی بازیهای سال ۲۰۲۳ یونیورسیاد از شهر یکاترینبورگ روسیه گرفته شود. کمیته اجرایی فدراسیون بینالمللی ورزشهای دانشگاهی (FISU) یونیورسیاد تابستانی ۲۰۲۳ را که قرار بود در یکاترینبورگ برگزار شود به تعویق انداخت و میزبانی این دوره را از روسیه گرفت. در این بیانیه آمده است: امروز در جلسه آنلاین کمیته اجرایی فیزو تصمیم گرفته شد که بازیهای جهانی دانشگاهی ۲۰۲۳ یکاترینبورگ به تعویق بیفتد تا میزبان جدیدی برای آن پیدا شود. قرار بود این بازیها از ۷ تا ۱۹ آگوست ۲۰۲۳ برگزار شود.
***
آغاز تحقیقات فدراسیون فوتبال پرتغال درباره برتری ۷ گله پورتو
غیبت پرتعداد بازیکنان اصلی پورتیموننزه در شکست برابر پورتو، شک فدراسیون فوتبال پرتغال را به دنبال داشته است. به گزارش تسنیم، شکست 7 بر صفر پورتیموننزه مقابل پورتو علاوه بر افزایش انتقادات نسبت به پائولو سرجیو، شک فدراسیون فوتبال پرتغال به تیم بازنده را نیز به دنبال داشته است. مطابق گزارش خبرگزاری اکسپرس پرتغال، فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرد کمیته انضباطی فدراسیون، روند تحقیق درباره اتفاقات دیدار پورتیموننزه و پورتو را به دلیل احتمال میدان دادن کادر فنی پورتیموننزه به بازیکنان ذخیره آغاز کرده است. پورتیموننزه در این مسابقه از بازیکنانی استفاده کرد که در دیدارهای گذشته، کمتر به میدان رفته بودند. البته سرجیو سرمربی این تیم درباره این موضوع اظهار داشت: ما 7 تغییر در تیم ایجاد کردیم. 4 بازیکن ما محروم بودند و ناکاجیما (بازیکن پورتو که به صورت قرضی در پورتیموننزه بازی میکند) نمیتوانست به میدان برود. این خبرها (شایعات درباره تبانی) کار هنرمندانی است که به مردم اطلاعات غلط دادند. سرمربی پورتیموننزه با بیان اینکه این ترکیب را در فکر خود داشته است، تصریح کرد: گاهی مردم، تو را بر مبنای اصول خود نقد میکنند و سایر افراد را نمیشناسند. رکورد من شفاف است و از زمانی که کارم را آغاز کردم، پله پله در فوتبال پرتغال بالا آمدم. باشگاه پورتیموننزه نیز با صدور بیانیهای، این اتفاق را حملهای بیرحمانه و بیاساس توصیف کرد و نوشت: احمقانه است باشگاه را در یک فرآیند تحقیقی قرار دهیم که جدیت تیم فنی، بازیکنان، مدیران و مدیریت را زیر سؤال میبرد. این موضوع هنوز توسط فدراسیون فوتبال پرتغال به ما اعلام نشده است.
***
چرا جلسه هیأترئیسه فدراسیون فوتبال رسمیت نیافت؟
قرار بود جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار شود که به علت غیبت ۲ عضو، این جلسه از شکل رسمی خود خارج شد. قرار بود هیاترئیسه فدراسیون فوتبال جلسهای را در کمپ تیمهای ملی برگزار کند اما این جلسه به دلایل مختلف شکل قانونی به خود نگرفت، چرا که فقط ۶ نفر در جلسه حاضر شدند که این تعداد نتوانست حد نصاب لازم برای رسمیت یافتن جلسه را تامین کند. از ۱۱ عضو قانونی هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، فقط 8 نفر میتوانستند قانونا در این جلسه شرکت کنند که از این بین ۲ نفر هم نتوانستند در جلسه حاضر شوند و در نتیجه جلسه ۳ ساعته ۶ عضو حاضر در جلسه صورت رسمی به خود نگرفت و بدون نوشتن و امضای صورتجلسه خاتمه یافت. شهره موسوی نایبرئیس زنان و خداداد افشاریان عضو هیاترئیسه، ۲ عضو غایب بودند تا جلسه واجد شرایط لازم برای رسمیت یافتن یعنی حداقل دوسوم اعضای هیاترئیسه نشود. ظاهرا حسن کامرانیفر، دبیرکل فدراسیون فوتبال قبل از شروع جلسه در همین رابطه از فیفا استعلام میگیرد و آنها هم تایید میکنند که برای رسمی شدن جلسه حداقل باید ۸ نفر (دوسوم اعضا) حضور داشته باشند که چنین شرایطی احراز نمیشود.
ارسال به دوستان
فرصتی برای اجرای بانکداری اسلامی
دکتر میثم مهرپور*: در روزهای گذشته، رئیسجمهور در دیداری میزبان حدود ۳۰ تن از اقتصاددانان اسلامی بود؛ دیداری که طی آن تعدادی از مدعوین این جلسه سخنان و پیشنهاداتی را مطرح و رئیسجمهور نیز سخنانی را در راستای لزوم ارائه پیشنهادات کاربردی برای تحقق اهداف اقتصاد اسلامی و شاخصهای آن از جمله محو فقر مطلق و توزیع عادلانه فرصتها و منابع ایراد کرد. بررسی سابقه برگزاری چنین جلساتی تحت عنوان دیدار با اقتصاددانان اسلامی در دولت سیزدهم نشان میدهد این جلسات مسبوق به سابقه بوده و در ماههای گذشته نیز جلساتی مشابه با طیف موسوم به اقتصاددانان اسلامی برگزار شده بود، موضوعی که نشاندهنده باور و علاقه احتمالی رئیس دولت سیزدهم به چنین نحله فکری است. موضوعی که اگر چه از سالهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی نیز وجود داشته اما هرگز در عرصه عمل، اقتصاددانان این طیف جایگاهی در مقام اجرا یا نظریهپردازی نداشته و آنچه عمدتا مورد توجه و اجرای دولتهای مختلف بوده، تفکرات موسوم به اقتصاد متعارف آن هم با اجرایی بسیار ضعیف و گاه وصله و پینههایی ناسازگار بوده است؛ مسالهای که نتیجه آن را میتوان در وضعیت امروز اقتصاد ایران مشاهده کرد. با این حال، مطالعات صورتگرفته در حوزه اقتصاد اسلامی، بویژه بانکداری اسلامی طی دهههای گذشته در کشور با جدیت و قوت ادامه داشته و بیشک آموختهها و داشتههای امروز ما در این حوزه بسیار غنیتر از سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی است.
یکی از مباحث مطرحشده در دیدار رئیسجمهور با اقتصاددانان اسلامی که از سوی یکی از اقتصاددانان حاضر در این جلسه مطرح شد اجرای آزمایشی ـ یا پایلوت ـ بانکداری اسلامی به عنوان گام ابتدایی تحقق اجرای اقتصاد اسلامی در کشور است. اگر چه برخی دولتها طی سالهای گذشته در حرف و زبان، حمایتهایی را از ایده اقتصاد اسلامی داشتهاند اما در مقام عمل هرگز اتفاق مشخصی در راستای حرکت به سمت بانکداری اسلامی و به تبع آن اقتصاد اسلامی رخ نداده است. با توجه به شرایط امروز اقتصاد ایران، عزم و علاقه دولت سیزدهم در توجه به نگاه اقتصاددانان اسلامی و بلوغ کافی و عقبه مطالعاتی این طیف از اقتصاددانان، پیشنهاد جدی نگارنده به دولت محترم این است که در راستای تخصصی شدن بانکداری کشور، طرح اجرای آزمایشی بانکداری اسلامی به صورت تخصیص چند شعبه مشخص از برخی بانکهای دولتی به این امر، یا حتی اجرای پایلوت بانکداری اسلامی در شهر، استان یا موقعیت جغرافیایی مشخصی اجرایی شود تا هم برای نخستینبار یک میدان اجرایی واقعی و عملیاتی برای پیاده شدن تفکرات متخصصان این حوزه در کشور فراهم شده و هم شهروندان کشور با نحوه عملکرد، ماهیت و تفاوتهای بانکداری اسلامی با بانکداری متعارف آشنا شوند. ضمن اینکه ایجاد شعب تخصصی برای فعالیتهایی مشخص، اقدام شایستهای است که هم با تخصصی شدن بانکداری همراستا بوده و هم یکی از بانکهای دولتی کشور از ابتدای سال جاری در حال انجام این موضوع و تاسیس و راهاندازی شعبی با عنوان شعب دانشبنیان برای تسهیلاتدهی و پوشش تامین مالی فعالیتهای دانشبنیان است لذا تجربه چنین ایدهای نیز در کشور و نظام بانکی ما وجود داشته و میتوان این موضوع را به شعب تخصصی بانکداری اسلامی تعمیم داد. البته سیدابراهیم رئیسی، در نشست خود با اقتصاددانان اسلامی در واکنش به انتقادهای مختلف نسبت به عملکرد بانکها، ضمن ابراز نگرانی نسبت به عملکرد بانکها گفته بود امروز زمینه تأسیس بانک قرضالحسنه بدون ربا در کشور فراهم شده است. این در حالی است که رئیسجمهور محترم باید توجه داشته باشند بانکداری اسلامی صرفا محدود یا متوقف به قرضالحسنه نیست. طبیعتا در بانکداری اسلامی تمام خدمات و احتیاجات جامعه تحت عقود شرعی دیده خواهد شد لذا تقلیل بانکداری اسلامی به بانکداری قرضالحسنه خطایی است که باید از آن اجتناب شود. در خاتمه این درخواست از دولت محترم سیزدهم وجود دارد که بعد از گذشت 44 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، برای پیاده شدن بانکداری اسلامی به صاحبان این ایده اعتماد شود تا در گام دوم انقلاب اسلامی مطالعات صورت گرفته در حوزه بانکداری اسلامی از کتابخانهها و مقالات، وارد میدان اجرا و عمل شود.
*کارشناس و پژوهشگر اقتصاد
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|