|
ارسال به دوستان
نادر طالبزاده و تکلیفهایش در انقلاب اسلامی
حقیقت زیبای نادر
پیکر زندهیاد نادر طالبزاده پس از تشییع از مقابل صدا وسیما
در قطعه 29 بهشتزهرا و در کنار مزار شهید آوینی آرام میگیرد
گروه فرهنگ و هنر: خبر درگذشت حاج نادر طالبزاده، از چهرههای مطرح هنر و رسانه جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، با واکنشهای فراوانی مواجه و موجب تاثر بسیاری از هنرمندان و علاقهمندان او شد. او برای بسیاری که شهید مرتضی آوینی را درک نکرده بودند، شبیهترین آدمها به آوینی بود و شاید به خاطر همین است که قرار است پیکرش در کنار مزار آوینی آرام بگیرد. به گزارش «وطنامروز»، از روز گذشته پیامهای فراوانی برای درگذشت یکی از تاثیرگذارترین چهرههای فرهنگی کشور منتشر شده است؛ پیامهایی که هر کدامشان سرشار از عواطف دوستانهاند، چرا که خود نادر طالبزاده، یا همان حاج نادر بچههای جبهه فرهنگی انقلاب، رابطه عاطفی و دوستانهای با همه داشت. نادر طالبزاده، مستندساز، مجری، کارگردان، تهیهکننده، برنامهساز، فعال رسانهای، مدیر فرهنگی و کارشناس مسائل بینالمللی بود و البته جدا از همه این عناوین، فعالیتهای آموزشی متعددی را نیز طی سالیان گذشته پیگیری کرده بود. طالبزاده زندگی پرفراز و نشیبی را طی کرده بود؛ از دوران کودکی که خاطراتی از پدرش در دفاع غیرتمندانه از عشایر جنوب داشت، تا انتها. در یکی از گفتوگوهایش درباره نبرد گجستان میگوید: من کلاس چهارم بودم. حدود 100 سرباز اطراف خانه بودند. غلامحسین سیاهپور 600 نفر را زده بود و جهاد کرده بود با آنها. دشمن درجه یک شاه بود و پدرم تأمیننامه برایش گرفته بود و یکی، دو روزی در خانه خودمان میهمانش کرده بود. البته هیچ فرمانده ژاندارمری این کار را نمیکند. شاه، غلامحسین را اعدام و پدرم را دادگاهی کرد. حدود یک سال و نیم دادگاه و تعلیق بود. با ارفاق سال 45 حکم بازنشستگی دادند و این ماجرا حادثه بسیار مهمی در زندگی من بود. ملاغلامحسین و قیام عشایر تأثیر بسیار زیادی روی من داشت. سیاهپور شهیدی است که به آن کم پرداخته شده است».
سالها بعد برای تحصیل به آمریکا میرود و چند سال پیش از انقلاب را برای خواندن سینما به دانشگاه کلمبیا میرود: «در دانشگاه کلمبیا در رشته فیلمسازی در مقطع فوقلیسانس اساتید خوبی داشتم. بیشتر تجربیاتم در این مقطع بود اما از اسلام حرفی نبود. من مثل یک طلبه فیلمسازی خواندم و درسم را طولانی میکردم تا از ابزار دانشگاه استفاده کنم. تا اینکه سروصدای انقلاب اسلامی درآمد و من به ایران بازگشتم. ۲ ماه قبل از انقلاب در منهتن بودم که خبر سینما رکس را شنیدم و تصمیم گرفتم برگردم ایران».
خیابانهای شلوغ تهران، میعادگاه او و یکی، دو تا از دوستانی میشود که با هم از آمریکا برای قرار گرفتن در رخداد انقلاب به ایران آمدهاند. اما حاج نادر از همان آمریکا، عاشق امام(ره) شده بود. به ایران که آمد، متوجه شد لحن خبرنگاران و رسانهها با نزدیک شدن به انقلاب، متفاوت از گذشته میشود. آدم رسانهای نظام، بی آنکه در هیچ چارچوب رسمی مسؤولیت داشته باشد این نگرانی را حس میکند و متوجه این چالش میشود: «غبطه فرصتهای از دسترفته را میخورم. مثلا موقعیتی بود که میتوانستم با شهید چمران باشم. ۲ هفته قبل از شهادت در اهواز، من در باشگاه تلویزیون بودم. 2 دوربین اکلر و 2 مینیاکلر تلویزیون به من داده بودند. من مبارزه خرمشهر را هم از دست دادم. تلویزیون آن موقع دست طیف بنیصدر بود که یک فیلمی از ما دیده بودند و از ما خوششان نمیآمد چون آن فیلم درباره انعکاس وارونه خبرنگاران آمریکایی بود؛ به اسم «واقعیت». به این بهانه کار خوابید و تا من دوربین تهیه کنم خرمشهر سقوط کرد. بعد از این دوره موضوع تحقیق درباره اسلام برای من پیش آمد. بعد از آن به پشتیبانی جنگ، جهاد رفتم و راننده بولدوزر شدم. در والفجر 4 مجروح شدم و درباره این رانندهها مستندی به اسم والعصر ساختم. قبل از این قضیه برای تلویزیون به جبهه رفته بودم و یک مستند ساخته بودم به اسم «شوش، شهر شهیدان گمنام» درباره لشکر 21 حمزه قبل از فتحالمبین».
مستندسازی در جنگ اما تنها کار او نبود. نادر طالبزاده پشت بولدوزر هم مینشست و خاکریز میزد: «رانندگی بولدوزر را هم انجام دادم. من با ستاد حمزه بودم، در والفجر 4 مجروح شدم و برگشتم تهران تصمیم گرفتم یک مستند درباره رانندگان داوطلب بسازم. بعد با دوربین و تجهیزات برگشتم. من اگر از ابتدا به عنوان مستندساز میرفتم بینمان فاصله میافتاد ولی ۲ ماه رفتم رانندگی یاد گرفتم و قسمت بود که مجروح شوم».
همراهی با سیدمرتضی آوینی در آغازین روزهای پس از جنگ با ۳ مستند «مسیح»، «ساعت 25» و «خنجر و شقایق»، فرصتی است که گفتوگوهای این دو به مجالی برای زمینهسازی آموزش مستندسازی حرفهای تبدیل شود. تجربه مستند 10 قسمتی «خنجر و شقایق» که به گفته او تغییرات مثبتی را در صداوسیما ایجاد میکند، برای طالبزاده و آوینی و مجموعه دوستانشان تجربه متفاوتی میشود: «صدای شهید آوینی را سانسور کردند که باعث تفحص مجلس شد ولی تحول عمیقی نبود چون کسی از ما دعوت نکرد که شما چگونه باعث تفحص مجلس شدید. شهید آوینی بعد خنجر و شقایق گمنام ماند تا شهید شد. «خنجر و شقایق» تجربه خیلی متفاوتی بود؛ شهید آوینی متن این مستند را نوشت و آقای فارسی آن را تدوین کرد. برای من دیدن مسلمانان بوسنیایی جالب بود. فضای بوسنی و جنگشان و مشکلی که با کرواتها و بعد با صربها داشتند و کمک ایران سوژههای فوقالعادهای بود».
آموزش مستندسازی برای بچههای جبهه فرهنگی انقلاب، برای نیروهای تشکیلاتی حزبالله لبنان، افغانستانیها و پاکستانیها کاری بود که طالبزاده در دوران مدیریت فرهنگی که در ارشاد و صداوسیما داشت، پی گرفت. به اعتقاد برخی، اگر نادر طالبزاده نبود، حزبالله لبنان بخش تبلیغات نداشت. خودش معتقد بود آموزش خیلی برکت دارد: نخستین گروهی که آموزش دادیم بچههای فیلمساز لبنانی بودند که المنار را تشکیل دادند و نخستین کارهایشان به صورت کلیپ موسیقی و در چارچوب ایجاد جنگ روانی بود. بعداً مستندسازی را آغاز کردند. بعد از آن بچههای افغانستانی بودند که 2 سال در باغ فردوس دوره دیدند؛ با بهترین اساتید آن روزگار. زیباشناسی سینمایی را با فیلمهای پیچیده و خوب کار کردیم. بعد از آن دکوپاژ، استوری بردینگ ( تقطیع) و بعد هم مستندسازی. کارهایشان در جشنوارههای بعدی سر و صدا کرد. از منظر جنگ روانی هم خیلی مهم بود؛ شاید یکی از دلایل مهم پیروزی بعد از نصرت الهی و مجاهدتهای خودشان این است که میتوانند بر جنگ روانی غلبه کنند. بعد از سال 2000 حمله اسرائیل به بیروت، یکی از این کارها کار محمد دبوق بود. بعدها دبوق مستندی با عنوان «روحالله» درباره امام ساخت؛ مستندی که بهترین مستند درباره امام بود.
«بشارت منجی»، سریالی بود که طالبزاده کارگردانی کرد. بعضی از دوستانش میگفتند در سالهایی که وی درگیر «بشارت منجی» شده بود، مستندسازی از نبودش ضربه خورد. نادر طالبزاده علاقه عجیبی به موضوع آخرالزمان، منجی و موعود داشت. اسم برنامههایی که او ساخته یا مستندهایی که تولید کرده، ارجاعات آخرالزمانی دارد. «راز»، «عصر»، «ساعت 25»، «ظهور» و... همه بر این موضوع تاکید داشتند. او معتقد بود ما با انقلاب اسلامی وارد یک عصر جدید شدهایم: قرآن به «عصر» قسم میخورد و من معتقدم ما با انقلاب وارد یک عصر جدید شدهایم. امروز ما هستیم که در جهان داریم ریتم را تعیین میکنیم. هیچ وقت شبکه خبری تعریف نمیشد اگر انقلاب اسلامی نبود. سیانانی تعریف نمیشد اگر انقلاب نبود. انقلاب و بحث گروگانگیری و اینکه آمریکاییها بنشینند و مقاومت را ببینند و مدام دنبال کنند که چه وقت اینها آزاد میشوند، تد ترنر را به این فکر انداخت که یک شبکه خبری مثل سیانان درست کند. در واقع ما عمل هستیم و آنها عکسالعمل. اگر چه خودمان هنوز خبرنگار خوب در واشنگتن و نیویورک نداریم تا خبر حرفهای و درست تحویل مردم دهد اما فضایی که انقلاب ایجاد کرد، اخبار را جهت داد لذا من معتقدم با وقوع انقلاب اسلامی وارد یک عصر جدید شدیم و زمان عوض شده است.
اخیرا برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین برای او تجسمی از تجلی همین عصر تازه بود. در مصاحبهای گفته بود: موتور محرک انقلاب اسلامی هم خونخواهی امام حسین است و اربعین که کارگردان اینها خداست. افول آمریکا انگار پیش چشمش بود: «همان وقتی که «ساعت 25» را ساختیم من نیویورک بودم. مسؤول آن زمان جمهوری اسلامی در سازمان ملل یک بحثی با من داشتند، گفتند درباره چه چیزی میخواهی مستند بسازی؟ گفتم فروپاشی تدریجی آمریکا. گفت آخر آمریکا از لحاظ اقتصادی هر روز قویتر میشود، گفتم اینطور نیست، تو در این کوچهها نبودی، با بنز میآیی و میروی و نمیدانی آمریکا چیست. که البته تاریخ نشان میدهد آمریکا چه شد و چه روندی را طی میکند».
نادر طالبزاده، نادر بود به خاطر این زیست حقیقتجویی که داشت. به خاطر توجهی که به آموزشوپرورش انسانها میداد، به خاطر علاقهای که به رسانه داشت، به خاطر اندیشه درباره موعود و به خاطر پدری برای یک جبهه بزرگ فرهنگی.
***
هنرمند انقلابی، پرتلاش و پرانگیزه
رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت پژوهشگر و هنرمند انقلابی پرتلاش و پرانگیزه آقای نادر طالبزاده را تسلیت گفتند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام به این شرح است:
بسماللهالرحمنالرحیم
با تأسف خبر درگذشت پژوهشگر و هنرمند انقلابی و پرتلاش و پرانگیزه آقای نادر طالبزاده رحمهالله علیه را دریافت کردم. به خانواده و بازماندگان و همکاران و دوستان ایشان صمیمانه تسلیت عرض میکنم و از خداوند متعال رحمت و مغفرت و پاداش نیک برای خدمات باارزش فرهنگی و رسانهای ایشان مسألت مینمایم.
سیدعلی خامنهای - ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
ارسال به دوستان
واکنش پرویز پرستویی به سخنان توهینآمیز ضدانقلاب مورد تحسین قرار گرفت
دست شما درد نکند
پس از حضور پرویز پرستویی و گوهر خیراندیش در مراسم اکران فیلم داستانهای «هزار و یک روز» در لسآنجلس، تعداد محدودی از افراد ضدانقلاب و گروهک منافقین با توهین سعی در برهم زدن نشست خبری داشتند که با واکنش قاطع پرویز پرستویی مواجه شدند. به گزارش «وطنامروز»، پس از اینکه یکی- دو نفر از حاضران در سالن اکران فیلم داستانهای هزار و یک روز، بعد از توهین به پرویز پرستویی و گوهر خیراندیش با پاسخهای قاطع این ۲ نفر مواجه شدند به آزارهای خود بیرون از سالن برگزاری برنامه نیز ادامه دادند. در نهایت یکی از افرادی که با عبارات توهینآمیز پرویز پرستویی را خطاب میکرد، با واکنش درخور تامل و صریح این بازیگر مطرح سینما و تلویزیون ایران مواجه شد. واکنش پرویز پرستویی با تحسین کاربران شبکههای اجتماعی مواجه شده است. پرستویی پیشتر و زمانی که در سالن اکران فیلم مورد خطابهای نامحترمانه یکی دو نفر از ضدانقلاب مواجه شد، به آنها گفت: «باید بیایید در ایران زندگی بکنید. من به سیستانوبلوچستان رفتم و در کنار مردمی بودم که برخی از آدمها هویت (شناسنامه) ندارند. من پرویز پرستویی و رسول خادم را میشناسند اما نه به عنوان اینکه من یک بازیگر هستم چون اصلا رادیو، تلویزیون ندارند. من قرار است سازنده باشم. من جرأتم از شما خیلی بیشتر است. شما فکر نکنید اینجا فریاد میزنی برایت دست میزنند، من در ایران دارم گلویم را پاره میکنم. من بابت اینکه گفتم (بچه سیستان بلوچستانی) شناسنامه ندارد چندین بار رفتم و جواب پس دادم اما اشکالی ندارد چون من نقدم را در مملکت خودم میکنم. دنیای مجازی همانقدر که مفید است همانقدر هم سم است». این اظهارات با واکنشهای تحسینآمیزی همراه شد. علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت، در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت :«حمایت منطقی و شجاعانه از ارزشهای والای جامعه اسلامی-ایرانی در قلب آمریکا، آن هم با متانت و آرامش در مقابل پرخاش و هیاهو، از عهده هنرمندانی برمیآید که خودساختهاند و هنر را معامله نمیکنند. کار ارزشمند سفیران فرهنگ ایران ماندگار شد». ارسال به دوستان
«الو کاخ سفید» توسط انتشارات شهید کاظمی چاپ شد
نگاهی به پشت پرده کاخ سفید
کتاب «الو کاخ سفید» به قلم لیلا قربانی از سوی انتشارات شهید کاظمی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، در این اثر ماجراهای پشت پرده کاخ سفید و عملیات طبس رئیسجمهور وقت آمریکا روایت میشود. در این کتاب از دخالت عقاید نویسنده پرهیز شده است تا روایت رنگی از وقایعنگاری و روشن کردن زوایای تاریک یک دوره بحرانی در تاریخ آمریکا از دید آمریکاییها به خود بگیرد. در لابهلای همین گفتهها میتوان کجاندیشی آمریکاییها را در برخورد با مسائل ایران بخوبی درک کرد. رئیسجمهور آمریکا بهخوبی نشان میدهد چگونه بیتفاوت به خشم و خواسته ملتی در برابر تحمل سالها ظلم، با دستاویزی به حل مساله گروگانها در پی رسیدن دوباره به قدرت در انتخابات آن کشور است؛ با اینکه روی تجاوز آمریکا در پوشش عملیات نجات برای رهایی گروگانها سرپوش نهاده شده است. عملیات «پنجه عقاب» که در ایران به عملیات طبس معروف است، نام عملیاتی نظامی بود که نیروی دلتای ارتش ایالاتمتحده برای آزادسازی آمریکاییهای گروگان گرفتهشده در سفارت ایالاتمتحده در تهران انجام داد. این عملیات نخستین تجربه عملیاتی نیروی دلتا بود. طی این عملیات ۶ هواپیما و ۸ بالگرد آمریکایی برای آزادی ۵۳ گروگان در تهران وارد حریم هوایی ایران میشوند، حین عملیات ۳ بالگرد دچار نقص فنی میشود و در نهایت ۸ نفر به علت وقوع توفان شن در منطقه طبس و برخورد یک هواپیمای سی۱۳۰ و یک بالگرد سیاچ۵۳ با یکدیگر کشته میشوند. ۵ بالگرد نیز روی زمین باقی میماند و بقیه نیروها با ۵ هواپیما خود را به ناو هواپیمابر «نیمیتز» میرسانند و عملیات بهطور کامل شکست میخورد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
ثبت ملی «عروسکهای خیمه شببازی»
مجموعه «عروسکهای خیمه شببازی» موزه ملی هنر و ادبیات کودک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ثبت ملی شد. به گزارش «وطنامروز»، موزه ملی هنر و ادبیات کودک در راستای حفظ و نگهداری از دستاوردهای کانون پرورش فکری در سال ۱۴۰۰ اقدام به ثبت مجموعه «عروسکهای خیمه شببازی» از سوی وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور کرد. بر اساس این خبر، این عروسکها پس از انجام مراحل اداری و بازدید کارشناسان وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور در روز ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ از سوی این سازمان مجوز ثبت ملی دریافت کردند و در فهرست آثار ملی کشور ثبت شدند. عروسک مبارک، سلیم خان، پهلوان و... از جمله عروسکهای این مجموعه به شمار میروند. علاقهمندان میتوانند برای بازدید از این مجموعه به موزه ملی هنر و ادبیات کودک واقع در خیابان دکتر فاطمی، خیابان حجاب، مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراجعه کنند. همچنین موزه ملی هنر و ادبیات کودک کانون پرورش در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ پذیرای علاقهمندان است.
***
عید حسابی در شبکه نسیم
«عید حسابی» با اجرای جواد رضویان و لاله صبوری عید فطر روی آنتن شبکه نسیم میرود.
به گزارش مهر، امین فیضآبادی، تهیهکننده اجرایی درباره برنامه «عید حسابی» که همزمان با عید فطر از شبکه نسیم پخش میشود، بیان کرد: «عید حسابی» به تهیهکنندگی فریدالدین نیکجو، روایت متفاوتی است از یک جشن تلویزیونی که پخش آن از عید فطر آغاز میشود. این تهیهکننده درباره مجریان برنامه نیز تصریح کرد: جواد رضویان و لاله صبوری مجریان ما هستند ولی سایر عوامل نیز به نوعی با مجریان تعامل دارند. ضمن اینکه در هر برنامه پیامهایی زیبا و اجتماعی به مخاطب داده خواهد شد.
فیضآبادی در پایان این گفتوگو یادآور شد: «عید حسابی» در باکس شبانگاهی شبکه نسیم قرار دارد و عید فطر نخستین روز اجرای برنامه ماست. این برنامه حوالی ساعت ۲۰:۱۵ روی آنتن میرود. ضمن اینکه تکرار آن در ساعتهای یک شب، 8 صبح و ۱۴ عصر فردا خواهد بود.
***
انتشار آلبوم «حکایت تندیس»
آلبوم «حکایت تندیس» یکی از تازهترین آثار منتشر شده در فرآیند تولید و فروش محصولات موسیقایی است که طی روزهای گذشته به آهنگسازی و رهبری ارکستر علی رادمان در دسترس مخاطبان قرار گرفت. به گزارش «وطنامروز»، «حکایت تندیس» برای ارکستر، گروه کر، امواج الکترونیک و راوی، «آرگیومنت» برای ارکستر کوبهای، گروه سازهای ایرانی و اصوات الکترونیک، «سیاه مشق» برای ارکستر و گروه کر، «مثنوی» برای سنتور، ارکستر، گروه کر و سیگنالهای الکترونیکی، «نگاهی به کنسرت گذشته» عنوان قطعاتی هستند که در این آلبوم برای شنوندگان ارائه شدهاند.
***
برگزاری نمایشگاه گرامیداشت روز ملی خلیجفارس
نمایشگاه گرامیداشت روز ملی خلیجفارس با همکاری پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، نقشهها و تابلوهای قدیم از خلیجفارس همزمان با روز ملی خلیجفارس در این نمایشگاه به نمایش درخواهند آمد. این نمایشگاه 10 اردیبهشت 1401 همزمان با روز ملی خلیجفارس در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برپا شد و بعد از تعطیلات عید فطر در قالب نگارگذر در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برپا میشود.
***
یک میلیون نفر تماشاگر آنلاین«درخت گردو» شدند
بعد از یک ماه اکران آنلاین و رایگان فیلم سینمایی «درخت گردو» تعداد کاربرانی که به تماشای این اثر نشستند، از مرز یک میلیون نفر گذشت. فیلم سینمایی «درخت گردو» که از نوروز امسال به صورت رایگان در تلویزیون تعاملی «تلوبیون» آغاز شده، توسط یک میلیون و ۲۴ هزار کاربر تماشا شده است. «درخت گردو» از چهارم فروردین ۱۴۰۱ در تلوبیون پلاس به صورت آنلاین و رایگان در دسترس قرار گرفت.
«درخت گردو» ساخته محمدحسین مهدویان، سال ۱۳۹۸ ساخته و در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر اکران شد. نمایش سراسری این فیلم سال گذشته انجام شد و ۱۶۷هزار بلیت فروخت. داستان درخت گردو در 3 بازه زمانی سالهای ۱۳۶۶، ۱۳۸۴ و ۱۳۹۵ روایت میشود و بر اساس داستان زندگی قادر مولانپور، یکی از روستانشینان سردشت روایت شده است که خانوادهاش را در فاجعه بمباران شیمیایی از دست میدهد.
ارسال به دوستان
عیدی شبکه مستند برای فوتبالیها
هرگز تسلیم نشو به نمایش درمیآید
شبکه مستند به مناسبت عید سعید فطر مستندهای «لیورپول، سی سال انتظار» و «سر الکس فرگوسن؛ هرگز تسلیم نشو» را برای علاقهمندان به فوتبال روی آنتن میبرد. به گزارش «وطنامروز»، «سر الکس فرگوسن: هرگز تسلیم نشو» به کارگردانی جیسون فرگوسن درباره زندگی حرفهای یکی از محبوبترین مربیهای تاریخ جهان و کشور انگلیس سر الکس فرگوسن است. و او در این مستند، تجربیات و خاطرات خود را به عنوان یک مربی بزرگ بیان کرده است. سر الکس فرگوسن یکی از مشهورترین چهرههای تاریخ فوتبال است و همچنین بسیاری او را یکی از بزرگترین و برجستهترین مربیهای تاریخ میدانند. بدیهی است که هواداران باشگاه منچستریونایتد بیش از هر کس دیگری نظرات عنوان شده او را محترم میشمارند، چراکه سر الکسن فرگوسن ۲۶ سال از زندگی خود را صرف سرمربیگری در منچستریونایتد کرده است. محور اصلی این روایت اما نه جزئیات دوران کاری پرفراز و نشیب وی، بلکه خونریزی مغزی او در سال ۲۰۱۸ است. این مستند که با حضور چهرههای شاخصی چون الکس فرگوسن، اریک کانتونا، جیسون فرگوسن، رایان گیگز، دارن فرگوسن، گوردون استراکان، آرچی ناکس و کتی فرگوسن تولید شده، دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ساعت ۱۵ پخش میشود. «لیورپول: سی سال انتظار» فیلمی در ژانر ورزشی محصول سال ۲۰۲۰ کشور انگلستان دیگر مستند شبکه مستند به مناسبت عید سعید فطر است که چهرههای شاخصی چون یورگن کلوپ، محمد صلاح و جردن هندرسون در آن حضور یافتهاند. این مستند که نگاهی به ماجرای تلاش لیورپول برای بازگشت به اوج فوتبال انگلیس با قهرمانی در لیگ برتر انداخته، در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفته و سهشنبه ۱۳ اردیبهشت ساعت ۱۵ پخش میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|