|
تسلط دولت بر مهمترین پروندههای سیاسی و اقتصادی
علی شمخانی در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره به سفر معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به ایران نوشت: پیشبرد همزمان مذاکرات وین برای رفع تحریمهای ظالمانه که ادامه آن با سفر انریکه مورا به ایران دنبال میشود با اجرای شجاعانه طرح تحول اقتصادی، ضمن آنکه نشاندهنده ظرفیت بالای مردمی برای اقدامات بزرگ است، از تسلط دولت بر مهمترین پروندههای سیاسی و اقتصادی کشور خبر میدهد.
ارسال به دوستان
خروج قابل توجه نظامیان روس از سوریه و تحویل پایگاههای تخلیهشده به ایران و حزبالله لبنان
محاصره اسرائیل به زبان مقاومت
گروه سیاسی: شبکه الجزیره در گزارشی با اعلام اینکه مسکو در ماه دوم جنگ خود با اوکراین روند خروج نیروهایش از حدود 30 نقطه نظامی در سوریه را آغاز کرده است، نوشت: نیروهای ایرانی و همچنین نیروهایی از حزبالله لبنان جایگزین آنها میشوند.
به گزارش «وطنامروز»، تحولات جهانی روی دور تند قرار گرفته است، در این میان غرب آسیا نیز مستثنا نبوده و حتی میتوان ادعا کرد سرعت تحولات در منطقه ما سرعت بیشتری از سایر نقاط جهان دارد. از سویی خروج آمریکا از منطقه باعث هراس برخی دولتهای مزدور عربی شده و از سوی دیگر بالا رفتن دستان دولتهای عربی به نشانه تسلیم در برابر پذیرفتن دولت بشار اسد باعث تقویت موضع ایران و محور مقاومت شده است.
سفر روز یکشنبه بشار اسد به تهران و دیدار با رهبر حکیم انقلاب از همین جهت واجد اهمیت ویژه است. هرچند این سفر به اندازه سفر اسفند 97 رئیسجمهور سوریه به ایران که نخستین سفر خارجی وی پس از شروع جنگ در سوریه به حساب میآمد بازتاب رسانهای نداشت اما از نخستین ساعات انتشار خبر ملاقات بشار اسد با رهبر انقلاب، رسانههای منطقه به تحلیل دستاوردهای احتمالی این دیدار پرداختند. تهران و دمشق در حالی مشترکا بر گسترش بیش از پیش مراوداتشان تاکید دارند که اخباری مبنی بر خروج بخش اعظمی از نیروهای روسیه از سوریه و جایگزینی نیروهای ایران با آنها یکی از مهمترین فصول احتمالی طرحشده در گفتوگوها بوده است.
در همین زمینه روز گذشته روزنامه «مسکو تایمز» در گزارشی نوشت روسیه با هدف تقویت نظامی در اوکراین، خروج نیروهایش از سوریه را آغاز کرده است. بر اساس این گزارش، پایگاههای تخلیه شده نظامیان روس به نیروهای قدس سپاه پاسداران و نیز حزبالله لبنان واگذار شدهاند. شبکه الجزیره نیز در گزارشی به نقل از منابع مطلعی که نام آنها را منتشر نکرده، اعلام کرد: مسکو در ماه دوم جنگ خود با اوکراین روند خروج نیروهایش از حدود 30 نقطه نظامی در سوریه را آغاز کرده است و نیروهای ایرانی و همچنین نیروهایی از حزبالله لبنان جایگزین آنها میشوند. نیروهای ایرانی و نیروهای حزبالله تقریبا یک ماه پیش در ۳ نقطه نظامی در استان ادلب و حومه آن و همچنین در 4 نقطه نظامی در جنوب دمشق مستقر شدند. بر اساس این گزارش، بیشترین چیزی که اسرائیل را خشمگین کرده است موضعگیری دوباره نیروهای ایرانی در سوریه و نزدیک شدن این نیروها به مرز با سرزمینهای اشغالی و مستقر شدن در مناطق درعا و القنیطره در جنوب سوریه است و همین امر باعث شد بشار اسد به تهران برود و درباره چالشهای احتمالی با عالیترین مقام ایران رایزنی کند. این شبکه قطری به نقل از یک تحلیلگر سیاسی مینویسد: با توجه به بحران اوکراین، کاهش نیروهای روس در سوریه امری است که انتظار آن میرفت، زیرا روسیه تصمیم گرفته است از اوکراین خارج نشود مگر اینکه پیروز جنگ باشد. منبع الجزیره همچنین مدعی شد یکی از دستورکارهای سفر بشار اسد به تهران نیز همین بوده است و این سفر تنها چند روز بعد از سفر وزیر دفاع روسیه به تهران در چارچوب هماهنگی میان همپیمانان برای مقابله با چالشهای آینده انجام شد.
روزنامه تایمز اسرائیل نیز در همین باره با ابراز نگرانی از اخبار مربوط به این جابهجایی نیرو نوشته است: تحول جدید یعنی خروج بخشی از این نیروها از سوریه میتواند برای اسرائیل که به دنبال جلوگیری از استقرار بیشتر ایران در سوریه است، مشکلساز باشد. اهود یعری، کارشناس مسائل خاورمیانه هم در گفتوگو با اخبار کانال ۱۲ اسرائیل هشدار داد بدون نفوذ روسیه در دمشق و حضور نیروی زمینی روسیه در سوریه، تهران میتواند آسانتر واحدهای خود را به سوریه وارد کند و همچنین کنترل ایران بر رژیم اسد بیشتر خواهد شد. در همین باره روز دوشنبه شبکه صهیونیستی «کان» هم در گزارشی درباره سفر بشار اسد به ایران اذعان کرده بود: این سفر رخدادی کمنظیر بود که ما نمیتوانیم هر روز تکرارش را ببینیم. رئیسجمهور سوریه در سفری بیسابقه به تهران، از دمشق خارج شد؛ سفری که او از ۳ سال پیش تاکنون انجام نداده بود.
به طور خلاصه این دومین باری است که اسد، از ابتدای جنگ تاکنون به ایران سفر میکند. «روعی کایس» تحلیلگر مسائل جهان عرب در گفتوگو با این شبکه گفته بود: نکته مهم این است که این سفر کمتر از ۲ ماه پس از سفر تاریخی اسد به امارات [دوست جدید ما در خلیجفارس] صورت میگیرد؛ سفری که نشانه گشوده شدن صفحه جدیدی در روابط اسد و کشورهای منطقه به حساب میآمد، چرا که این کشورها سعی داشتند اسد را [از ریاستجمهوری] پایین بکشند.
در حالی که آمریکا در سالهای گذشته تلاش کرده با جلو بردن پروژه عادیسازی روابط برخی دولتهای عربی با رژیم صهیونیستی، انزوای این رژیم را در منطقه کمتر کند اما افزایش ضریب نفوذ نظامی ایران در سوریه و تنگتر شدن حصار جریان مقاومت در مرز فلسطین اشغالی چالش امنیتی بزرگی برای صهیونیستها به حساب میآید که به افزایش قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی نیز در برابر تهدیدهای تلآویو کمک خواهد کرد. بر این اساس، احتمالا سفر بشار اسد به تهران را میتوان مبدائی برای تفوق نظامی بیش از پیش ایران در سوریه دانست.
* پیشرفتهای ایران در زمینه فناوری نظامی چشمگیر است
نشریه آمریکایی «دیفنس پست» به بیانیه اخیر فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره ورود ۲ ناوشکن بومی «زاگرس» و «دماوند 2» به نیروی دریایی ایران واکنش نشان داد.
امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اخیرا در یک برنامه تلویزیونی تصریح کرد که ساخت ناوشکن زاگرس و دماوند 2 طبق برنامههای تعریفشده، پیشرفت داشته است و انشاءالله بزودی آباندازی خواهند شد. دیفنس پست با انتشار این خبر نوشت که در سالهای اخیر، ایران پیشرفتهای چشمگیری در زمینه تولید تجهیزات بومی داشته تا از این طریق ارتش خود را خودکفا کند.
فرمانده نداجا در این باره تصریح کرد: «این ۲ ناوشکن در یک مراسم رسمی با یک همزمانی خاص به بدنه عملیاتی نیروی دریایی ارتش ملحق خواهند شد؛ علت آن هم این است که حتما باید تستهای کامل آنها انجام شود و اطلاعات فنی جمعآوری شده آنها به بخش فنی و صنعتی نیروی دریایی ارتش منتقل شود تا طبق آخرین لبههای فناوری بهروزرسانی شوند». دیفنس پست سپس درباره پیشرفتهای چشمگیر ایران در زمینه فناوری بومی نوشت ایران در بحبوحه آزمایش نهایی ناوشکنهای کلاس دماوند است که احتمالا بزودی به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران میپیوندد. ماه ژوئن سال گذشته میلادی نیز نیروی دریایی ایران ناوشکن «دنا» و مینشکار «شاهین» را دریافت کرد.
ارسال به دوستان
اولین تصاویر ثبت شده توسط ماهواره «نور 2» با انتشار موقعیت پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین به زمین مخابره شد
نظر بازی نور
گروه سیاسی: بامداد روز دوشنبه نخستین تصاویر ارسالی از ماهواره «نور2» منتشر شد. وزیر ارتباطات با انتشار تصویری که از سوی این ماهواره ایرانی به زمین مخابره شده بود، نوشت: چه کسی باور میکرد روزی ماهواره ایرانی در مدار 500 کیلومتری زمین قادر باشد از همه جای کره زمین تصویربرداری رنگی کرده و این تصاویر را به ایستگاههای زمینی که آنها هم به دست جوانان ایرانی ساخته شدهاند مخابره کند؟ چه کسی باور میکرد ایران به جمع باشگاه کشورهای صاحب فناوری ماهوارهای بپیوندد؟
عیسی زارعپور در ادامه نوشت: نخستینبار است که ماهواره بومی ایرانی تصاویر کاربردی رنگی با وضوح و دقت تفکیک زیاد ارسال میکند. زارعپور همچنین با اشاره به تمام ایرانی بودن نور2 نوشت: حالا هم فناوری ساخت ماهواره، هم ارسال و استقرار ماهواره و هم راهاندازی و کاربردی کردن ماهواره در دستان دانشمندان ایرانی است؛ صدها نخبه و نابغهای که تعهد و تخصص را با هم آمیختهاند و سالهاست برای توسعه دانش فضایی در گمنامی کار کردهاند تا بدین جا رسیدهایم. شیر مادر و نان پدر حلالتان که گُل کاشتید.
اواخر اسفندماه سال گذشته بود که نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با اعیاد شعبانیه، ماهواره نور۲ را با استفاده از ماهوارهبر ۳ مرحلهای قاصد، به فضا پرتاب کرد و این ماهواره ایرانی پس از پرتاب با سرعت 7.6 کیلومتر بر ثانیه، با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار گرفت.
ماهواره نور2 که وظیفه سنجشی و شناسایی دارد و روز گذشته نخستین تصاویر خود را به زمین فرستاد، نسخه ارتقایافته ماهواره «نور 1» به حساب میآید. نور 1 نیز ماهواره تمام ایرانی بود که اردیبهشت سال 1399 توسط سپاه پاسداران به وسیله ماهوارهبر قاصد از کویر مرکزی ایران پرتاب شد و با موفقیت در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.
تصاویری که ماهواره نور2 به ایستگاههای زمینی مخابره کرده، مربوط به مرودشت استان فارس و خورموج استان بوشهر است. اما جدای از این تصاویری که مربوط به مناطقی از کشورمان است، ماهواره نور2 یک تصویر دیگر نیز به زمین ارسال کرده که نشان از رصد گسترده منطقه توسط این ماهواره ایرانی دارد.
نور2 موفق شده است تصاویری هم از پایگاه ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا واقع در بحرین ثبت و ارسال کند.
البته نور2 که اکنون قادر است علاوه بر ایران، در منطقه نیز به شناسایی بپردازد، آخرین پروژه فضایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیست و در آینده باید منتظر موفقیتهایی بزرگتر از این باشیم. چنانکه 18 اسفند سال گذشته نیز در روز پرتاب نور2، سردار جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه گفت: سلسلهای از ماهوارههای نور را در سالهای آینده پرتاب خواهیم کرد و برنامه فضایی کل کشور که ما هم جزئی از آن هستیم، این است که در مدار لئو تثبیت شویم و ماهوارههای مختلف علمی، تحقیقاتی و دفاعی را در این مدار قرار دهیم و سپس در مدار 36 هزار کیلومتری زمین که مورد تأکید مسؤولان عالی نظام است، قرار بگیریم.
ارسال به دوستان
فرمانده کل سپاه در رزمایش جهادگران فاطمی:
امروز از هر زمان دیگری قویتر هستیم
گروه سیاسی: سرلشکر حسین سلامی، فرماندهکل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز گذشته در رزمایش ۳ هزار نفری جهادگران فاطمی سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه ما در نبرد حق و باطل قرار داریم، اظهار داشت: این نبرد مادامی که حق به صورت کامل باطل را از صحنه جغرافیا حذف و محو کند ادامه دارد. دشمن هم به تعبیر قرآن تا آن زمان که شما دست از دینتان برندارید با شما نبرد خواهد کرد. سردار سلامی تصریح کرد: دشمن قصد داشت در جنگ نرم قلبهای جوانان ما را تصرف کند و در مرحله بعد قصد داشت سفره مردم را تهی و به معیشت مردم ما حمله کند. دشمن میخواست ما را محاصره کند و ما را از علم و پیشرفت عقب بیندازد. دشمن به دنبال تسلیم مردم ما بود اما امروز دیگر بسیار دیر شده است چون مردم ما دشمن را عقب زدهاند.
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه امروز دشمن مدام دروغ منتشر میکند و شایعهسازی میکند، گفت: دشمن میخواست ایران را منزوی و اقتصادش را متلاشی کند تا مردم به خیابان بیایند و مقابل نظام قرار بگیرند اما مردم در بزرگترین جهاد جهانی تاریخ توانستند تمام امید دشمن را ناامید و منجمد کنند. وی در ادامه اظهارات خود افزود: همه راهها به سوی دشمن بسته شد و دشمن در همه عرصهها شکست خورده است. دشمن ویروس تروریسم تکفیری را در جهان اسلام پراکند اما از واکنشهای تحسینبرانگیز ملتهای مسلمان بویژه ملت ایران شکست خورد، از همین رو باید بابت وجود چنین ملتی خداوند را شکر کرد.
سلامی با بیان اینکه بسیج در همه میدانها درخشید، گفت: در حوادث طبیعی نخستین کسانی که به فریاد مردم میرسیدند و تا آخر میایستادند بسیجیان بودند. در سیل خوزستان بسیجیان سیلآسا آمدند و بر سیل غلبه کردند. در سرپلذهاب با حضورتان به مردم آرامش دادید، در نبرد اقتصادی هم وارد میدان شدید و به کمک هموطنان نیازمند شتافتید. فرماندهکل سپاه ادامه داد: تا شما در صحنه هستید هر مشکلی قابل حل است و امکان ندارد هیچ مشکلی و هیچ دشمنی بر این ملت غلبه کند. ما وقتی گزارش تلاشهای شما را به رهبر معظم انقلاب عرضه میکنیم تحسین میکنند و لبخند رضایت بر لبانشان مینشیند.
سردار سلامی در پایان صحبتهای خود با اعلام اینکه دشمنان ما در سختی هستند اما تفاوت ما این است که ما بسیج داریم و آنها بسیج ندارند، گفت: ما به خدا متکی هستیم و آنها اینگونه نیستند. ما امروز از هر زمان دیگری قویتر هستیم. این سختیها را پشت سر خواهیم گذاشت و شادیهایمان را تقسیم میکنیم. ما در آینده نزدیک بر دشمنانمان غلبه نهایی خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اظهارات توهین آمیز عضو حزب کارگزاران اعلام کرد
فائزه هاشمی تحت تعقیب
گروه سیاسی: روز گذشته آخرین نشست خبری ذبیحالله خداییان به عنوان سخنگوی قوه قضائیه برگزار شد.
وی در بخشی از سخنان خود درباره اجرای حکم احمدرضا جلالی، جاسوس دوتابعیتی که سال 1396 بازداشت شد، اظهار کرد: آقای احمدرضا جلالی فرزند محمد از اتباع ایران و تابعیت ایران دارد و ایرانی است و سال 96 به اتهام جاسوسی و ارتباط با موساد و اقدام علیه امنیت کشور و افشای اطلاعات طرحهای سری و فوقسری و حتی اطلاعات مربوط به دانشمندان هستهای تحت تعقیب قرار گرفت و بازداشت شد و بعد از بازداشت وی، کشور سوئد تابعیت و امتیازی به او داد. این شخص به لحاظ اتهامات متعدد به اعدام محکوم شده و حکم قطعی است و در دستور کار مقامات قضایی است و نسبت به اجرای حکم اقدام خواهند کرد.
خداییان در پاسخ به سوالی درباره مبادله احمدرضا جلالی و حمید نوری شهروند ایرانی که به صورت غیرقانونی توسط دادگاه سوئد محاکمه میشود، گفت: این دو ارتباطی با هم ندارند. آقای حمید نوری بیگناه و محاکمات ایشان نامشروع است. آقای جلالی 2 سال قبل از ایشان بازداشت شده و حکم قطعی در موردش صادر شده است. بحث مبادله مطرح نیست و قوه قضائیه بر اساس حکم صادره اقدام خواهد کرد.
سخنگوی دستگاه قضا در ادامه در ارتباط با اظهارات اخیر فائزه هاشمی که خواستار تحریم نیروهای مسلح کشورمان شده و به پیامبر گرامی اسلام(ص) اهانت کرده بود، گفت: در رابطه با هر ۲ موضوع پروندهای در دادسرای تهران تشکیل شده و دادستان به عنوان مدعیالعموم پیگیر موضوع است.
وی درباره علنی برگزار شدن دادگاههای مفاسد اقتصادی نیز گفت: تمام محاکمات ما اعم از اقتصادی و غیراقتصادی علنی است. علنی بودن هم به معنی انتشار محاکمات نیست. ما در ماههای اخیر بویژه در دوره تحول، محاکمات متعددی داشتیم که نهتنها علنی بوده بلکه منتشر شده است، مثل بانک سرمایه. این طور نیست که جلسات دادگاه علنی نباشد. در 3-2 ماه اخیر با تاکید ریاست قوه قضائیه در رسیدگی به پروندههای مفاسد اقتصادی، ۹۶ پرونده را رسیدگی کردیم که به صدور حکم قطعی منتهی شدند، لذا برخورد با مفاسد جدی و قاطع است و ادامه دارد.
خداییان همچنین در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی نیز اظهار کرد: این فرد همچنان در زندان است و نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نکرده است.
ذبیحالله خداییان همچنین در این نشست گفت بزودی شخص دیگری جایگزین او در این سمت خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیسی به عمان و امارات سفر میکند
روزنامه قطری «العربی الجدید» خبر داد سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران به عمان و امارات عربی متحده سفر میکند. در این گزارش آمده است سفر رئیسی به مسقط در پاسخ به دعوت قبلی «هیثم بن طارق آلسعید» سلطان عمان انجام میشود. سلطان عمان در گفتوگوی تلفنی که اخیراً با سیدابراهیم رئیسی داشت، ضمن تبریک عید سعید فطر، از وی برای سفر به مسقط دعوت به عمل آورده بود. «العربی الجدید» در ارتباط با سفر رئیسی به امارات نیز اعلام کرد رئیسجمهور ایران دعوتنامههایی برای سفر به ابوظبی دریافت کرده اما انجام این سفر در مقطع کنونی مطرح نیست و «بهموقع» انجام خواهد شد.
***
رئیس مجلس:
نگاه ایران به آب از زاویه امنیت ملی است
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی روز گذشته (سهشنبه) مجلس پس از بررسی سوال محمودزاده، نماینده مردم مهاباد از حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه درباره دلیل عدم اعلام نظر رسمی و عدم اعتراض در رابطه با سدسازی بیرویه دولت ترکیه روی رودخانههای مرزی دجله و ارس، اظهار داشت: موضوع آب بویژه در کشورمان و در منطقه از اولویتهای مهم است و ما نسبت به بحث آب نگاه امنیت ملی داریم.رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نهتنها مجلس، بلکه تمام قوا و مردم شاهد شرایط محیط زیستی و کمبود آب هستند و وزارت امور خارجه و سایر سازمانهای مربوط باید کمک کنند تا مشکل و بحث حقابههای موجود را پیگیری کنیم.
***
امیرعبداللهیان:
سدسازیهای ترکیه برای ایران قابلقبول نیست
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال جلال محمودزاده، نماینده مهاباد درباره سدسازیهای بیرویه ترکیه اظهار داشت: برای ما در ایران قابل قبول نیست کشور ترکیه اقداماتی را در حوزه سدسازی انجام بدهد و نتیجه آن مشکلاتی برای مردم ایران و منطقه شود و همچنین در میزان ورود آب به کشور تاثیر منفی بگذارد.
امیرعبداللهیان در این باره افزود: در رابطه با این موضوع، 3 بار در دیدارهای حضوری نیویورک و تهران، از وزیر خارجه ترکیه خواستم به رسم همسایگی توجه جدی در سدسازیها روی رودخانه ارس داشته باشد. وی همچنین اعلام کرد هیچ قرارداد دوطرفهای بین ایران و ترکیه در حوزه سدسازی وجود نداشته است. امیرعبداللهیان گفت: مراتب اعتراض به ترکیه اعلام شد و وزیر خارجه ترکیه در این رابطه گفت ما هیچ نیازی به این آب نداریم و آب را در زمستان ذخیره و در تابستان آن را رها میکنیم.
***
علی باقری:
تعامل همسایگی سیاست راهبردی ایران است
علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار احمدبنحسن الحمادی، دبیر کل وزارت خارجه قطر در قالب کمیته رایزنیهای سیاسی ایران و قطر، اولویت همسایگی را یک راهبرد اساسی و نه یک تاکتیک مقطعی از سوی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد. باقری اظهار داشت: اگر در تعامل و همگرایی منطقهای تردید کنیم، بیتردید هزینههای اختلاف و واگرایی بر همه تحمیل خواهد شد. تعامل و همگرایی منطقهای، با ایجاد و تحکیم اعتماد متقابل سیاسی و تحکیم پیوندهای اقتصادی ایجاد میشود. معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به همپوشانی منافع ملی با منافع منطقهای و عدم تعارض میان منافع ملی و منافع جمعی کشورهای منطقه نیز گفت: نباید اجازه دهیم بیگانگان برای مشروعسازی سیاستهای سلطهگرایانه خود در منطقه از پوشش اختلاف در منافع ملی کشورهای منطقه سوءاستفاده کنند. باقری در این رابطه افزود: دخالت بیگانگان و حضور نظامی آنان در خلیجفارس، ثباتآفرین و امنیتساز نیست و کشورهای منطقه با همکاری سیاسی و همگرایی اقتصادی میتوانند ثبات و امنیت را در منطقه تامین کنند. وی با تاکید بر سیاست تعامل و همکاری منطقهای ایران، نه به عنوان یک «تاکتیک مقطعی»، بلکه به عنوان یک «سیاست راهبردی» گفت: پایداری سیاست همسایگی در منطقه مبتنی بر همگرایی و نزدیکی کشورهای منطقه با یکدیگر و ایستادگی در برابر مداخلات بیگانگان است و این دو رکن به صورت همافزا عمل کرده و موجب تولید قدرت درونزا در کشورهای منطقه خواهد شد.
***
مجلس از عملکرد وزارت نیروی روحانی تفحص میکند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اجرای طرح تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیروی دولتهای یازدهم و دوازدهم درباره ظرفیتهای نیروگاهی صنعت برق کشور با 160 رأی موافق، 29 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، از مجموع 228 نماینده حاضر در مجلس موافقت کردند.
***
امیرسرتیپ صباحیفرد:
دشمنان از نزدیک شدن به حریم هوایی ایران هراس دارند
امیر سرتیپ علیرضا صباحیفرد، فرمانده نیروی پدافندهوایی ارتش با اشاره به موقعیت استراتژیک و حساس منطقه شمال غرب، اظهار داشت: این منطقه در سایه تلاشهای مخلصانه و مجاهدانه کارکنان پدافند هوایی به یکی از امنترین مرزهای هوایی جمهوری اسلامی ایران تبدیل شده است که دشمنان جمهوری اسلامی نهتنها از ورود، بلکه از نزدیک شدن به حریم هوایی جمهوری اسلامی هراس دارند، چرا که میدانند کارکنان پدافند هوایی در حفاظت از حریم هوایی کشور عزیزمان لحظهای درنگ نخواهند کرد و آماده مقابله با هر گونه تجاوز به حریم هوایی کشور هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|