|
تشکیل کمیسیون تصفیه ارتش افغانستان
پس از پایان کار کمیسیون تصفیه نیروهای امنیتی افغانستان، این بار کمیسیونی برای تصفیه صفوف نیروهای ارتش آغاز به کار کرده است. به گزارش تسنیم، بر اساس فرمان محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع طالبان، کمیسیون تصفیه صفوف ارتش به رهبری لطیفالله حکیمی ایجاد شد. او میگوید افرادی که از نام طالبان سوءاستفاده میکردند در 22 ولایت شناسایی، بازداشت یا برکنار شدهاند.
ارسال به دوستان
در سالگرد نبرد سیفالقدس، حماس سلاحهایی را که برای نخستین بار در این نبرد علیه رژیم صهیونیستی به کار گرفته شد، نمایش داد
رونمایی از شمشیرهای قدس
مقاومت فلسطین در سالگرد سیفالقدس: رژیم اشغالگر مرتکب حماقت نشود
گروه بینالملل: گروههای مقاومت فلسطینی دیروز در سالگرد نبرد «سیفالقدس» کنفرانسی مطبوعاتی برگزار کردند. بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، این گروهها در بیانیهای اعلام کردند شمشیر قدس همچنان بیرون از غلاف است و ارتکاب هرگونه حماقتی در قبال مسجدالاقصی و فرماندهان مقاومت، درهای جهنم را به روی صهیونیستها بازخواهد کرد. در ادامه این بیانیه آمده است: نبرد سیفالقدس برای یاری قدس، مسجدالاقصی و دفاع از ملت فلسطین انجام شد و منجر به تحمیل اراده ملت فلسطین بر رژیم اشغالگر شد. گروههای فلسطینی سپس به تشدید درگیریها با رژیم اشغالگر با تمام ابزارهای ممکن فراخواندند و افزودند: تأکید میکنیم تهدیدات اشغالگر مبنی بر ترور سران مقاومت نشاندهنده ناتوانی، سردرگمی و شکستی است که این رژیم با آن زندگی میکند. آنها تصریح کردند: در صورت انجام این ترور، رژیم صهیونیستی پاسخی دریافت خواهد کرد که پیامدهای آن فراتر از مرزهای فلسطین را شامل خواهد شد. گروههای فلسطینی در پایان تأکید کردند: به رژیم اشغالگر نسبت به انجام هر حماقتی در خلال رزمایش فعلیاش هشدار میدهیم و به ملت خود اطمینان میدهیم گروههای مقاومت در آمادگی همیشگی برای پاسخ به هر اقدام بزدلانه این رژیم هستند.
همچنین شاخه نظامی جنبش حماس، دیروز به مناسبت سالگرد نبرد سیفالقدس، رسما از سلاحهایی که برای نخستینبار علیه رژیم صهیونیستی در این نبرد به کار گرفته شد، رونمایی کرد. دیروز در نخستین سالروز عملیات «سیفالقدس» مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی، «کتائب عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی حماس، به طور رسمی تصاویری از سلاحهایی که «برای نخستینبار در نبرد سیفالقدس مورد استفاده قرار گرفتند» منتشر کرد. نبرد سیفالقدس ماه مه سال گذشته میلادی در واکنش به تجاوز صهیونیستها به مقدسات فلسطینی و قدس رخ داد که ۱۲ روز به طول انجامید. مقاومت فلسطین در پاسخ به حملات صهیونیستها بیش از ۴۰۰۰ موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرد.
* آمادهباش و هشدار اتاق عملیات مشترک مقاومت فلسطین به دنبال اجرای مانور ارتش اسرائیل
فرماندهی اتاق عملیات مشترک گروههای مقاومت فلسطین همزمان با مانور گسترده ارتش رژیم صهیونیستی تحت عنوان «ارابههای آتش»، به همه نهادها و تشکیلات نظامی خود دستور داد در وضعیت آمادهباش کامل قرار بگیرند. در همین ارتباط، پایگاه خبری عبریزبان «روترنت» اعلام کرد اتاق عملیات مشترک گروههای مقاومت فلسطین همزمان با مانور نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به حالت آمادهباش کامل درآمده است. منابع خبری فلسطین گزارش دادند گروههای مقاومت در نوار غزه جهت آمادگی برای مقابله با هرگونه تجاوز احتمالی دشمن صهیونیستی، نیروهای خود را به حالت آمادهباش درآوردند. المیادین به نقل از برخی منابع وابسته به مقاومت فلسطین گزارش داد همزمان با برگزاری مانور نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، مقاومت فلسطین جهت مقابله با هرگونه حماقت و جنایت احتمالی اشغالگران به حالت آمادهباش درآمده است. ارتش رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه مانور نظامی گستردهای را همزمان با تشدید درگیریها و عملیاتهای مقاومتی فلسطینیان در اراضی اشغالی آغاز کرد. این مانور قرار بود سال گذشته برگزار شود اما به دلیل نبرد شمشیر قدس در غزه به تعویق افتاد. از سوی دیگر «زاهر جبارین» از اعضای ارشد حماس به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدامی علیه سران مقاومت فلسطین هشدار داد و آن را به مثابه جنگ علیه حماس دانست. بر اساس گزارش «شهاب»، وی گفت: هرگونه صدمهای به فرماندهان مقاومت و در رأس آنها «صالح العاروری» مانند اعلام جنگ است، مقاومت به آن پاسخ خواهد داد و به رژیم اشغالگر اجازه هیچ تجاوزی را نمیدهد. جبارین ادامه داد: تمام ملت فلسطین در معرض کشتار این رژیم اشغالگر قرار گرفتهاند و خون ما از زنان، کودکان و جوانان این وطن رنگینتر نیست. حماس و فرماندهان مقاومت در طول تاریخ شهدای زیادی تقدیم کردهاند. وی تأکید کرد: اگر رژیم صهیونیستی خیال میکند با سیاست ترور، به مقاومت پایان میدهد متوهم است. مقاومت در قبال جنایات اشغالگر دستبسته نمینشیند.
* هاآرتص: ارتش اسرائیل از تحلیل واقعیت عاجز است
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نیز دیروز در گزارشی با اشاره به نخستین سالروز آغاز نبرد شمشیر قدس مقاومت غزه علیه رژیم صهیونیستی، از استیصال ارتش اسرائیل در ارائه طرحهای راهبردی برای مواجهه با موج عملیاتها در سرزمینهای اشغالی خبر داد. «آموس هریل» تحلیلگر نزدیک به مقامات تلآویو در این گزارش سعی کرده وضعیت ارتش رژیم صهیونیستی را به تصویر بکشد؛ ارتشی که به گفته وی، اقدام به ارائه ارزیابیهای غیرواقعی از شرایط و نتایج آن درگیری کرده است. وی در ادامه این گزارش سعی میکند وضعیت کنونی نظامیان صهیونیست را در مواجهه با عملیاتهای استشهادی اخیر در سرزمینهای اشغالی توصیف کرده و شیوه تاثیرگذاری بر روندهای سیاسی در روزهای آینده را برگزیند. در ادامه، مشروح این گزارش تحلیلی را میخوانیم.
در مقدمه این گزارش تحلیلی آمده است: «موج وحشت در سرزمینها (مناطق اشغالی فلسطین و کرانه باختری) نشان میدهد وضعیت طی یک سال پس از عملیات غزه تغییر قابل توجهی نکرده است. هنگامی که دولت به لحاظ سیاسی در بحران است و نهادهای امنیتی و نظامی متوقف کردن حملات را دشوار مییابند، اختلافات میتواند بین مقامات سیاسی و ارتش تشدید شود».
هریل در این گزارش میگوید: «نتایج عملیات حارس الاسوار(سیفالقدس) که امروز یک سال از آغاز آن میگذرد، بدون نگاه به واقعیتهای امنیتی در هفتههای اخیر، قابل بررسی نیست؛ چراکه ارتباط واضحی بین این دو دوره وجود دارد. درست است که دور اخیر درگیریها در جنوب یک دوره نسبتا طولانی آرامش را در غزه به همراه داشت و در پی آن، سرمایهگذاریهای اقتصادی خاصی برای زیرساختهای فروریخته کرانه باختری انجام شد اما موج کنونی عملیاتها در اسرائیل و کرانه باختری [با تشویق مداوم رهبر حماس در غزه] نشان میدهد وضعیت چندان تغییر قابلتوجهی نداشته است. در نهایت، عملیات حارس الاسوار (سیفالقدس فلسطینیها) به عنوان یک قرعه غمانگیز و قسمت اضافی در یک سریال ادامهدار و شاید بیپایان در خاطرهها خواهد ماند». وی ادامه میدهد: «آخرین دور نبرد در غزه ابتدا از قدس آغاز شد. درگیریهای غیرضروری بین پلیس و جوانان عرب در باب العامود و مسجدالاقصی به یحیی سنوار، رهبر حماس فرصتی برای ریختن هیزم روی آتش داد. زمانی که حماس برخلاف برآوردهای اطلاعاتی اسرائیل، ۶ موشک شلیک کرد و دولت انتقالی بنیامین نتانیاهو و بنیگانتس نیز شدیدا پاسخ داد، درگیری به مدت ۱۲ روز ادامه یافت و طی آن هزاران موشک به سمت اسرائیل شلیک شد و نیروی هوایی هزاران هدف را در نوار غزه بمباران کرد. همچنین پس از دستیابی به آتشبس با میانجیگری مصر، چیزی فراتر از کشتار و ویرانی تغییر نکرده است». در ادامه گزارش هاآرتص نوشته شده است: «سنوار تلاش کرد و موفق شد سیاست جداییانداختن بین نوار غزه و کرانه باختری را که توسط دولت نتانیاهو اتخاذ شده بود، بشکند. راکتهای شلیک شده به قدس حاکی از رویارویی شدید بین اعراب و یهودیان در خط سبز بود و حمایت از حماس را در میان اعراب و فلسطینیان در کرانه باختری افزایش داد. دومین دستاورد رهبر حماس در غزه این واقعیت بود که او هنوز زنده است و جنبشش همچنان در پایان نبرد سرپا ماند».
تحلیلگر هاآرتص در ادامه اذعان کرد: «در بیانیههای رسانهای و همچنین در رایزنیهای امنیتی، ارتش اسرائیل به خط واحدی پایبند بود که شامل ۲ ادعا میشد: حماس پس از ضربهای که در حارس الاسوار خورد، همچنان بازدارنده است و پیوند بین آن و نیروهای جدید موج [جاری] تروریسم فقط غیرمستقیم است. حالا در عمل، به نظر میرسد نیاز به دفاع از دستاوردهای آخرین عملیات، تحلیل واقعیت فعلی را مبهم میکند، مقامات تلآویو در سطح سیاسی هم متوجه این موضوع شدند».
هریل درباره وضعیت سیاسی تلآویو معتقد است: «وضعیت سیاسی دولت در بدترین شرایط قرار دارد: ائتلاف به سختی زنده مانده، احساس نگرانی در بین شهروندان پس از موج حملات افزایش یافته و اقدامات بسیار تهاجمی در صحنه فلسطین میتواند عرب متحد را وادار کند برای همیشه لیست خارج از دولت تشکیل دهد. با این حال، ناامیدی نفتالی بنت تنها از این موضوع ناشی نمیشود؛ در واقع از لحظه شروع حملات، ارتش در حال تکاپو است تا بگوید مجموعه اقدامات فعلی برای دفع این جزر و مد کافی خواهد بود: تقویت نیروها در خط تماس، افزایش دستگیریها در شمال کرانه باختری و تحریمهای اقتصادی در غزه».
***
کدام تهدید سنوار صهیونیستها را به وحشت انداخت؟
یک رسانه عربی از خطرناکترین تهدیدی که یحیی السنوار، فرمانده حماس در غزه از طریق واسطهها برای اسرائیل ارسال کرده پرده برداشت. روزنامه لبنانی الاخبار به نقل از منابع خود گزارش داد حماس از طریق واسطهها به اسرائیل پیام فرستاد در صورتی که اشغالگران به سیاست ترورها چه در داخل و چه در خارج از آن بازگردند، شاهد به آتش کشیده شدن شهرها و مراکز راهبردیشان با حجم زیاد و غیرقابل تصوری از موشک خواهند بود. با این حال به اعتقاد این رسانه، خطرناکترین تهدید برای اسرائیل اعلام جنبش حماس مبنی بر بازگشت به انجام عملیات شهادتطلبانه از طریق کمربندهای انفجاری در داخل شهرهای فلسطین اشغالی بود که در واکنش به سیاست ترورهای اسرائیلی در داخل و خارج از فلسطین انجام خواهد شد. حماس به این ۲ تهدید هم بسنده نکرد، بلکه در مذاکرات خود با واسطهها به آنها اطمینان داد جنگ آتی دیگر تنها جنگ با غزه نخواهد بود، بلکه به جنگی منطقهای تبدیل میشود که در چند جبهه علیه رژیم اشغالگر به انجام خواهد رسید و در این فرآیند تحرکات فلسطینیان در داخل کرانه باختری و عمق مناطق 1948 هم به آن افزوده میشود.
ارسال به دوستان
دور دنیا
مدیر اطلاعات اسپانیا قربانی جاسوسافزار اسرائیلی
دولت مادرید در پی رسوایی مربوط به هدف قرار گرفتن سیاستمداران اسپانیایی توسط جاسوسافزار پگاسوس در این کشور، رئیس مرکز ملی اطلاعات اسپانیا را برکنار کرد. طی ماه گذشته به دنبال انتشار یافته تحقیقاتی آزمایشگاه «سیتیزن لب» دانشگاه تورنتوی کانادا درباره حمله به چهرههای مختلف اروپایی با جاسوسافزار پگاسوس ساخت شرکت «اناساو» رژیم صهیونیستی، خبرهایی درباره جاسوسی از جنبش استقلال کاتالونیا منتشر شد. حتی تلفنهای همراه «پدرو سانچز» نخستوزیر و «مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا نیز هدف جاسوسی پگاسوس قرار گرفت. اعضای حزب جمهوریخواه چپگرای حامی استقلال کاتالونیا (ERC) که متحد کلیدی دولت در پارلمان است، گفتند تا زمانی که دولت اقداماتی را برای بازگرداندن اعتماد انجام ندهد، از دولت حمایت نخواهد کرد.
به گزارش الپائیس، متعاقب این رسوایی دولت «پدرو سانچز» نخستوزیر اسپانیا، «پاز استبان» مدیر «مرکز ملی اطلاعات» این کشور را برکنار کرد. رسانههای مختلفی از جمله واشنگتنپست، لوموند، گاردین و چند منبع دیگر فاش کرده بودند این جاسوسافزار صهیونیستی به برخی کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات عربی متحده فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چند شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.
***
لاوروف در الجزایر؛ بوی گاز میآید!
سفر غیرمنتظره وزیر خارجه روسیه به الجزایر نگاههای بسیاری را به خود جلب کرده است. دیروز سرگئی لاوروف در سفری از پیش اعلام نشده برای دیدار با رمطان لعمامره همتای الجزایری خود و «عبدالمجید تبون» رئیسجمهور این کشور وارد الجزیره شد.
به گزارش شبکه الجزایر الدولیه، این سفر به مناسبت شصتمین سالروز آغاز روابط دیپلماتیک ۲ کشور صورت گرفته است. روسیه و الجزایر از روابط تاریخی برخوردارند و حجم مبادلات تجاریشان به 4.5 میلیارد دلار میرسد. شوروی پس از استقلال الجزایر از استعمار فرانسه در ۱۹۶۲، نخستین کشوری بود که روابط دیپلماتیک با الجزایر برقرار کرد. شبکه فرانس ۲۴ نیز گزارش داد آخرین باری که لاوروف به الجزایر سفر کرد، ژانویه ۲۰۱۹ یعنی ۲ ماه پیش از استعفای عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیسجمهور سابق الجزایر تحت فشارهای ارتش و اعتراضات بیسابقه مردمی بود. ماه گذشته نیز عبدالمجید تبون، رئیسجمهور الجزایر که مواضع پررنگی در مقابل فرانسه، استعمارگر پیشین این کشور شمال آفریقا دارد، با ولادیمیر پوتین همتای روس خود تلفنی گفتوگو کرده و ۲ طرف بر اهمیت سفرهای متقابل مسؤولان عالیرتبه ۲ کشور و برگزاری نشست آتی کمیته مشترک همکاری اقتصادی تأکید کرده بودند.
با این حال سفر لاوروف در مقطع فعلی به الجزایر که یکی از تامینکنندگان گاز طبیعی اروپاست، بیش از هر چیز بوی گاز میدهد. روسیه سال گذشته بیش از 200 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی به اروپا صادر کرد که حدود 40 درصد نیاز این قاره بود اما امسال به دنبال آغاز جنگ در اوکراین و اعمال تحریمهای غربی، این جریان عظیم انرژی مورد تحریم قرار گرفته است.
الجزایر نیز پارسال تولید گاز خود را که عمدتا از طریق مراکش به اسپانیا، فرانسه و ایتالیا صادر میشود به 50 میلیارد مترمکعب رساند. با این حال این سقف صادرات گازی الجزایر به اروپاست و نمیتواند در بحران انرژی فعلی جای خالی روسیه را پر کند. به همین دلیل مسکو برخلاف نگاه منفی به آمریکا، نروژ، قطر و رژیم صهیونیستی که گزینههای اصلی جبران گاز مصرفی بازار اروپا هستند، مشکلی با الجزایر ندارد. برعکس مسکو به دنبال آن است که با بهرهبرداری از نیاز اروپا به گاز الجزایر، جایگاه ژئوپلیتیک این متحد خود در حوزه مدیترانه و شمال آفریقا را تقویت کند.
***
برنامه جیرهبندی گاز در آلمان
۳ منبع آگاه خبر دادند مقامات آلمان با تهیه یک بسته اضطراری، بیسر و صدا در حال آماده شدن برای توقف واردات گاز از روسیه هستند که از گزینههای جیرهبندی گاز تا ملی کردن شرکتهای مهم را شامل میشود. آلمان سال گذشته 55 درصد گاز مورد نیاز خود را از روسیه تامین کرده و برلین اکنون تحت فشار است روابط تجاری با روسیه را قطع کند. برلین اعلام کرده میخواهد وابستگی خود به گاز روسیه را قطع کند اما انتظار میرود تا نیمه سال 2024 به میزان زیادی به گاز روسیه وابسته باشد.
در عین حال ژرمنها میترسند روسیه جریان گاز خط لوله نورد استریم را به صورت یکجانبه قطع کند و برلین تلاش میکند تا در صورت انجام این کار بتواند با آن مقابله کند. به گزارش رویترز، بسته احتیاطی دولت آلمان میتواند شامل کنترل شرکتهای مهم باشد. این اقدام به رهبری وزارت اقتصاد آلمان، وضعیت هشدار درباره منابع گاز در بزرگترین اقتصاد اروپا را نشان میدهد که برای تولید فولاد، پلاستیک و خودرو استفاده میشود. تغییر قانونی ماه گذشته در بوندستاگ به دولت شولتز اجازه میدهد کنترل شرکتهای انرژی را به عنوان آخرین راهحل در اختیار بگیرد.
دولت برلین از اعطای وامها و ضمانتهای بیشتر برای سر پا نگه داشتن شرکتهای انرژی و کمک به مقابله با افزایش قیمتها حمایت خواهد کرد و میتواند شرکتهای مهمی نظیر پالایشگاهها را زیر بال و پر خود بگیرد. آلمان همچنین در حال بررسی نحوه جیرهبندی گاز در مواقع اضطراری است. مقامات آلمانی در حال بررسی این موضوع هستند که اولویت را به صنعت بدهند یا به خانوارها؛ درحالی که در حال حاضر، ابتدا گاز شرکتها و کسبوکارها قطع میشود.
ارسال به دوستان
معادله جدید سیاسی- امنیتی حزبالله
رهبر مقاومت لبنان در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور در یک سخنرانی که در منطقه جبل انجام شد، آخرین وضعیت این کشور شامل آمادهباش به نیروی حزبالله در مرزهای جنوبی، اهمیت سلاح مقاومت در محافظت از لبنان و همچنین مقابله با بحرانهای اقتصادی و معیشتی را تشریح کرد. سیدحسن نصرالله همچنین با تاکید بر ضرورت صیانت از ثروتهای نفتی و گازی لبنان، معادله جدیدی در آستانه انتخابات پارلمانی این کشور ترسیم کرد. به گفته کارشناسان، بدین ترتیب دبیرکل حزبالله مانند همیشه تهدید مخالفان را به فرصتی برای بازگرداندن توجهات به آرمان مقاومت در لبنان تبدیل کرد؛ مقاومتی که بخش جداییناپذیر از لبنان بوده و این کشور در همه سطوح به آن نیازمند است. یکی از نکاتی که در سخنان نصرالله مشخص شد این بود که او به رغم ابراز نارضایتی از مواضع بسیاری از احزاب داخلی لبنان که منافع شخصی را به منافع ملی ترجیح میدهند همچنان بر پایبندی به گفتوگوی ملی درباره استراتژی دفاعی لبنان در برابر توطئههای خارجی تاکید دارد و بر موضع خود در عدم وقوع هرگونه تنش داخلی در لبنان متعهد است.
از طرف دیگر از اظهارات او روشن بود کارزار انتخاباتی مخالفان مقاومت که توسط سفارتخانههای آمریکا و سعودی اداره میشود تاثیری در برنامههای کاری حزبالله برای پارلمان آینده ندارد. سیدحسن نصرالله در سخنرانی شامگاه دوشنبه از حامیان مقاومت خواست بر این اساس عمل کنند که مخالفان مقاومت و دشمنان آن در داخل و خارج میخواهند انتخابات لبنان را به جنگی مشابه جنگ ۳۳ روزه (جولای 2006) تبدیل کنند؛ با این تفاوت که این بار جنگ ماهیت سیاسی دارد. به گفته او، مخالفان حزبالله در انتخابات لبنان هیچ برنامه خاصی برای آینده این کشور ارائه نکرده و همه توان و تمرکز خود را معطوف به مخدوش کردن چهره مقاومت و فراخوان برای خلع سلاح آن کردهاند. او هشدار داد کسانی که خواهان خلع سلاح مقاومت هستند، نمیدانند یا نمیخواهند به یاد آورند که جنوب لبنان چه مصیبتهایی از زمان شکلگیری رژیم موقت غاصب صهیونیست در سال 1948 کشیده است. بدین ترتیب دبیرکل حزبالله همزمان با بزرگترین مانور نظامی تاریخ رژیم اشغالگر صهیونیستی این پیام را برای تلآویو فرستاد که مشغولیت انتخاباتی مانع آن نمیشود که نیروهای مقاومت برای مقابله با هر گونه اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی در مرزهای جنوبی آمادگی کامل داشته باشند. به گفته او، بر اساس نظرسنجیهای انجام گرفته اکثریت مردم شرایط معیشتی را دغدغه فوری خود اعلام کرده و به هیچ وجه به سلاح مقاومت به عنوان دغدغه یا مشکل مبتلابه و فوری که باید مجلس لبنان آن را در دستور کار قرار دهد، اشاره نکردهاند. ویژگی این سخنرانی نصرالله، خط قرمزهایی بود که درباره ثروتهای لبنان مشخص کرد؛ خط قرمزهایی که معادلاتی جدید برای حل بحرانهای اقتصادی و انرژی فعلی این کشور پدید میآورند. او با اشاره به پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و فلسطین اشغالی که از مدتها قبل به دلیل زیادهخواهیهای رژیم صهیونیستی معلق مانده، اعلام کرد هیچ اعتمادی به میانجی مغرض آمریکایی ندارد. از آن گذشته اراده سیاسی داخلی نیز برای آغاز عملیات اکتشاف در منطقه آبی لبنان که میتواند کمک زیادی به حل مشکلات مالی این کشور کند، دیده نمیشود. دبیرکل حزبالله در این زمینه صراحتا صهیونیستها را تهدید کرد در صورتی که امکان اکتشاف و حفاری لبنان در منطقه آبی خود وجود نداشته باشد مقاومت اسلامی این کشور هرگز اجازه نخواهد داد دشمن صهیونیستی به هر گونه عملیات اکتشاف و حفاری در منطقه مورد مناقشه دست بزند. او همچنین به همه شرکتهای جهانی که در پرونده اکتشاف و حفاری در منطقه مورد مناقشه لبنان و فلسطین اشغالی، به رژیم صهیونیستی کمک میکنند نیز هشدار داد. با بازخوانی دقیق سخنان سیدحسن نصرالله میتوان متوجه معادله جدیدی شد که او با پیوند دادن انتخابات پارلمانی لبنان و پرونده نفتی و گازی این کشور در آبهای سرزمینی ترسیم کرد؛ جایی که یک مناقشه بزرگ میان لبنان و رژیم صهیونیستی وجود دارد و در این میان آمریکاییها در راستای امتیازگیری برای رژیم صهیونیستی تلاش میکنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|