|
تعلیق رقابتهای ورزشی در امارات و عربستان
همه رقابتهای ورزشی در عربستان تا روز دوشنبه به خاطر درگذشت حاکم امارات به حالت تعلیق درآمد. خلیفه بنزاید حاکم امارات در سن ۷۴ سالگی به دلیل عارضه قلبی درگذشت. عربستان سعودی اعلام کرد به احترام خلیفه بنزاید همه رقابتهای ورزشی در این کشور تا روز دوشنبه به حالت تعلیق در خواهد آمد. کشور امارات هم ۴۰ روز عزای عمومی اعلام کرد و رقابتهای ورزشی در این کشور هم تا روز سهشنبه تعطیل شد.
ارسال به دوستان
ادبیات عجیب بعضی پیشکسوتان فوتبال در فضای بیدر و پیکر مجازی
بودن به بهای بدنامی
فضای رسانهای و مجازی فوتبال ایران این روزها بشدت درگیر حاشیههایی است که بعضاً از سوی افرادی که لقب «پیشکسوت» را یدک میکشند، نشأت میگیرد. هر چه به هفتههای پایانی لیگ برتر فوتبال نزدیکتر میشویم، تنور این مسابقات داغتر میشود و همه منتظر مشخص شدن چهره قهرمان فصل بیست و یکم هستند. استقلال و پرسپولیس با اختلافی قابل توجه نسبت به سایر تیمها در ردههای اول و دوم هستند و رقابت سختی برای کسب جام قهرمانی دارند.
در این میان مسالهای که این روزها شاید بیشتر از مسابقات و حساسیتهای فنی داخل مستطیل سبز برای روشن شدن سرنوشت لیگ خودنمایی میکند، حواشی پیرامون تیمها بویژه صدرنشینان و مدعیان قهرمانی است. حواشیای که گاهی اوقات بیشتر شبیه نفرتپراکنی است که از سویی به سویی دیگر حواله داده میشود. در حالی که عوامل مدیریتی، فنی و رسانهای سرخابیها در کنار همراهی رقتانگیز دیگر باشگاهها از ابتدای فصل با مصاحبه و بیانیه و موضعگیری رسمی و غیر رسمی، به کارزار نفرین شده اتهامزنی و سیاهنمایی قدرت بخشیدهاند، این روند در هفتههای پایانی لیگ رنگ و بویی زشتتر از قبل به خود گرفته شده است.
* «کری و شوخی» یا «توهین و تهمت»؟
این «درد بیدرمان» که به جان فوتبال ایران افتاده، مدتی است با خروج از فضای باشگاهی و هواداری به پیشکسوتان نیز کشیده شده است؛ افرادی که خود از جنس فوتبال هستند و تجربه سالها حضور در سطح اول تیمهایشان را دارند. ستارههای دیروز و بازنشستههای امروز بخوبی از حساسیتهای دنیای فوتبال بویژه هفتههای پایانی لیگ باخبرند و با گوشت و پوست و استخوان جو سنگین آن را لمس کردهاند اما با علم بر سختی شرایط، بر آتشی میدمند که ممکن است خانه تیمهای محبوبشان را هم بسوزاند. این روزها در فضای مجازی و هواداری فوتبال محتواهایی دست به دست میشود که نه اخلاقی است، نه حرفهای و نه انسانی و شاید باورش سخت باشد که عبارات «نون حلال سیخی چند»، «امتیاز معیشتی»، «کاپیتان تیم معتادان» و کلی ادعای توهینآمیز و تهمتهای بیحساب و کتاب دیگر از سوی افرادی منتشر شود که خود روزی در زمین فوتبال با تشویق دهها هزار هوادار وارد زمین سبز بازی میشدند.
* تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
در روزهایی که عدهای تغییر نتایج دیدار چند تیم از جمله استقلال مقابل گلگهر را بهانه کردهاند و عدهای دیگر بیحساب و مدرک بازی پرسپولیس با پیکان و بازی این تیم با ذوبآهن را شبههدار میدانند، برخی پیشکسوتان با بیاعتنایی به اخلاق و ادب براحتی برای خود میبُرند و میدوزند؛ فردی یا گروهی را عامل فساد خطاب میکنند یا از یک باند سازماندهی شده برای قهرمانی یک تیم خاص پرده برمیدارند. اتهام میزنند، فحش میدهند، قضاوت میکنند و با سیاهنمایی حتی حاضر میشوند تاریخ را هم تحریف کنند.
مدتی است درهای ورزشگاهها به روی هواداران باز شده و در حالی که برخی پیشکسوتان فوتبال ایران که اصولا باید دست یاری برای ایجاد آرامش و ایجاد فرهنگ هواداری در فوتبال باشند، خود به عاملی برای متشنج کردن جامعه احساسی و زودباور هواداری بویژه روی سکوها تبدیل شدهاند. در این میان مسالهای که باید به آن پرداخت، این است که آیا موضعگیریها و واکنشهای عجیب و غریب برخی پیشکسوتان در فضای مجازی از سر دلسوزی و واقعا برای حمایت از تیم محبوبشان است (که این موضوع بیشتر شبیه یک توهم بزرگ است) یا اینکه مسائل دیگری مثل گدایی محبت و توجه یا افزایش فالوئر پشت پرده نوشتهها و ویدئوهای آنهاست.
* زبان سرخ سر سبز میدهد بر باد!
در سالهای اخیر به دلیل درگیری هواداران برخی تیمها در داخل و خارج ورزشگاهها عده زیادی مصدوم و مجروح شدهاند و خسارتهای زیادی به اموال عمومی وارد شده است. کار حتی به جایی رسیده که عوامل برگزاری و امنیتی مسابقات نیز در امان نبودهاند؛ موضوع سرباز احمدی را که به یاد دارید؟ این حال و روز فوتبال ایران است و مسیری که در آن قدم برمیداریم که با بازی نقش اولهایی چون برخی پیشکسوتان و ستارههای سابق همراه شده است. لذت بردن از فوتبال دیگر کار سادهای نیست. با انفعالی که ارکان قضایی فدراسیون در این مسائل در پیش گرفتهاند، دیگر جای امیدواری هم برای بهبود وضعیت احساس نمیشود.
در حالی که میتوان برای پیگیری فوتبال و لذت بردن از آن دلایل زیادی را برشمرد اما با وضعیتی که شاهدش هستیم و روندی که در خارج زمین مسابقه از سوی باشگاهها و برخی پیشکسوتان و دیگر عوامل پیش گرفته شده، میتوان برای دوری از این بازی 22 نفره نیز دلایل قانعکنندهای داشت. زبان سرخِ برخی پیشکسوتان در کنار برخی بازیکنان، مربیان و مدیران و بیانیههای زشت باشگاهها، سر سبز فوتبال را بر باد میدهد و اینجاست که باید بگوییم در این فوتبال بیدر و پیکر، حرف حساب سیخی چند؟
***
پای اینترپل به ماجرای بازیکن گابنی گلگهر باز شد
پس از درخواست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و پیگیریهای پلیس فتا، پای پلیس بینالملل به ماجرای بازیکن گابنی تیم گلگهر باز شد. پرونده تخلف باشگاه گلگهر در ماجرای «اریک بانیاما» بازیکن گابنی این تیم در نهایت پس از بررسی در کمیته انضباطی، کمیته استیناف و اعاده دادرسی تأیید شد تا این پرونده از بُعد رسیدگی به نتایج باشگاه سیرجانی بسته شود اما هنوز ابعاد دیگری از این ماجرا در کمیته انضباطی در حال رسیدگی است. بعد از درخواست کمیته انضباطی و پیگیریهای پلیس فتا، مشخص شد منشأ ایمیلهای جعلی ارسال شده به فدراسیون فوتبال ایران از کشور هنگکنگ بوده و فرد یا افرادی از این کشور ایمیلهای جعلی را به ایران ارسال کردهاند؛ موضوعی که پرونده بازیکن گابنی گلگهر را با پیچیدگیهایی همراه کرده است. در واقع اکنون پرونده اریک بانیاما در کمیته انضباطی از زاویه جعل در ۲ بعد پیگیری میشود؛ ابتدا درباره فرد جاعل یا افرادی که این مدارک را با مقاصد مورد نظر خودشان جعل کرده و دوم فرد یا افرادی که این مدارک جعلی را به فدراسیون ارائه دادهاند یا بر اساس قانون متهم به استفاده و ارائه اسناد مجعول هستند. پیرو پیگیریهای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و با توجه به اینکه بر اساس گزارش استعلام دریافت شده، منبع ارسال ایمیلهای جعلی کشور هنگکنگ بوده، از پلیس بینالملل (اینترپل) درخواست شده پیگیریهای لازم را درباره شناسایی افراد جعلکننده در این کشور انجام دهد. تاکنون نتیجه تحقیقات پلیس بینالملل اعلام نشده است. پرونده بازیکن گلگهر همچنان در انتظار پاسخ استعلامهای لازم و شناسایی جاعلان مدارک غیرواقعی و همچنین ارائهدهندگان اسناد مجعول مورد استفاده در داخل کشور است. البته این ارتباطی به رای جدید کمیته استنیاف ندارد و پلیس پرونده جداگانهای را برای جاعل یا جاعلان این پرونده باز کرده است.
ارسال به دوستان
سفر پرحاشیه وزنهبرداری به یونان
همراهان بیاثر
آتنا خلیلی: در حالی که فدراسیون وزنهبرداری تنها ۲ ورزشکار را به مسابقات جوانان جهان اعزام کرده بود اما ۵ همراه عازم یونان شدند و در نهایت هم تنها دختر ورزشکار اعزامی به ایران بازنگشت. تیم ملی وزنهبرداری ایران ابتدا قرار نبود در مسابقات قهرمانی جوانان جهان یونان شرکت کند و زمانی که این انتقاد به رئیس فدراسیون وارد شد که چرا خودش به یونان میرود اما وزنهبرداران اعزام نمیشوند، در نهایت تصمیم گرفت تنها یک ورزشکار پسر و یک ورزشکار دختر (علیرضا یوسفی و یکتا جمالی) را به مسابقات اعزام کند. حاصل این اعزام هم کسب 3 مدال طلا و یک نقره و البته پناهنده شدن دختر وزنهبردار ایران بود. این اتفاق در حالی رخ داد که همراه این ۲ وزنهبردار 5 نفر دیگر اعزام شده بودند؛ سعید علیحسینی سرمربی تیم ملی جوانان که وظیفه کوچ یوسفی را داشت، اکبر خورشیدی، مشاور فنی تیم ملی زنان و همسر رئیس هیات وزنهبرداری کردستان که همراه جمالی به یونان رفتند، نماینده حراست و در نهایت علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنهبرداری. با وجود حضور رئیس فدراسیون، حراست و مشاوره فنی و یک مربی خانم و هزینه زیادی که برای اعزام این نفرات به یونان شده بود، یکتا جمالی توانست براحتی هتل را ترک کند و راهی آلمان شود. اکنون این انتقاد به فدراسیون وارد است با چه رویکردی این نفرات اعزام شدهاند؛ نفرات پرتعدادی که در نهایت نتوانستند تیم ۲ نفره ورزشکاران را هم مدیریت کنند. البته علی مرادی که کمتر سفر خارجیای را از دست میدهد، کمتر اتفاق میافتد در اعزامها دائم در کنار تیم باشد و طبیعی است از ماجرا نیز بیاطلاع باشد. هر چند که این دفعه اولی نیست که وزنهبرداری اینچنین برای یک اعزام با ورزشکار کم، لشکرکشی میکند. برای مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در عربستان هم ۱۴ نفر به عنوان همراه راهی مسابقات شدند و پس از آن تیم بزرگسالان برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان ازبکستان با مشکل شدید مالی مواجه شد. این فدراسیون در ابتدا که وزنهبرداری زنان را راهاندازی کرد، آن را برگ برندهای برای خود دانست، هر چند که هیچ موقع این را مطرح نکرد که فعال شدن وزنهبرداری زنان ایران یک اجبار از سوی فدراسیون جهانی بود. به مرور زمان اما از گوشه و کنار خبر میرسید که مشکلات در بخش بانوان زیاد است و هر زمان وزنهبرداران در نظر داشتند اعتراضی کنند، تهدید به کنار گذاشته شدن میشدند. حتی نواب رئیس بانوان هم در این فدراسیون ماندگار نشدند و از زمان راهاندازی وزنهبرداری زنان تاکنون ۳ نایبرئیس رفتهاند و آخرین نایبرئیس هم از جودو آمده است. به نظر میرسد نهادهای نظارتی باید خیلی جدی به مشکلات موجود در فدراسیون وزنهبرداری ورود کنند تا این فدراسیون بیشتر از این درگیر حواشی اینچنینی نشود. ارسال به دوستان
چین از میزبانی جام ملتهای آسیا انصراف داد
شوک به فوتبال آسیا
فدراسیون فوتبال چین به صورت رسمی از میزبانی رقابتهای جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ انصراف داد. طی روزهای گذشته اخباری درباره احتمال انصراف چین از میزبانی جام ملتهای آسیا منتشر شد. رسانههای معتبری اعلام کرده بودند کنفدراسیون فوتبال آسیا در حال آمادهسازی تأییدیه عدم تعهد چین به میزبانی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ است و در نهایت نیز این اتفاق رخ داد. کنفدراسیون فوتبال آسیا با انتشار اطلاعیهای در وبسایت رسمی خود نوشت: «در پی گفتوگوهای گسترده با اتحادیه فوتبال چین (CFA)، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به طور رسمی اعلام میکند فدراسیون فوتبال چین نمیتواند میزبان جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ باشد. کشور چین در تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۱۹ در کنگره فوقالعاده AFC در پاریس به عنوان میزبان جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ انتخاب شد. مسابقات ۲۴ تیمی قرار بود در ۱۰ شهر چین از ۱۶ ژوئن تا ۱۶ جولای ۲۰۲۳ برگزار شود. کنفدراسیون فوتبال آسیا شرایط استثنایی ناشی از همهگیری «کووید-۱۹» را که منجر به سلب حق میزبانی کشور چین شد، تأیید میکند.
کنفدراسیون فوتبال آسیا با فدراسیون فوتبال چین و کمیته سازماندهی محلی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ چین (LOC) در طول آمادهسازی این کشور برای آغاز مسابقات همکاری نزدیک داشت و چندین نقطه عطف نیز به دست آمد، از جمله رونمایی از لوگوی مسابقات و رونمایی از ورزشگاه شانگهای پودینگ که بتازگی تکمیل شده است. کنفدراسیون فوتبال آسیا از فدراسیون فوتبال چین و روابط عمومی برگزاری مسابقات جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ بابت اتخاذ این تصمیم بسیار دشوار اما ضروری که در راستای منافع جمعی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ گرفته شده و همچنین زمان لازم را در اختیار AFC قرار داده است تا درباره وضعیت میزبانی این پیکارها تصمیمگیری کند، تقدیر و تشکر میکند. کنفدراسیون فوتبال آسیا به همکاری نزدیک با شرکای تجاری و سهامداران خود برای ترسیم مسیر رو به جلو ادامه خواهد داد و از درک و حمایت آنها در این دوره سپاسگزار است. جزئیات بیشتر درباره مراحل بعدی مربوط به میزبانی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ بزودی اعلام خواهد شد». با اعلام این خبر و در فاصله یک سال تا برگزاری رقابتهای جام ملتهای آسیا، اکنون AFC و کشورهای آسیایی دچار شوک بزرگی شدهاند. گفته میشود قطر یکی از نامزدهای جدی میزبانی این پیکارهاست اما برگزاری جام ملتهای آسیا ۲۰۲۳ در خردادماه و فصل گرمای کشور قطر، باعث ایجاد مشکلاتی در این زمینه خواهد شد. حتی شایعاتی نیز در این باره منتشر شد که اگر میزبانی این رقابتها به قطر واگذار شود، ممکن است همچون جام جهانی، جام ملتهای آسیا نیز در فصل پاییز برگزار شود. حال باید دید در نهایت AFC چه تصمیمی در این باره اتخاذ خواهد کرد.
ارسال به دوستان
هیأترئیسهای برای منافع شخصی
محمد رشوند: این ۲ خبر 18 اردیبهشت در یک ساعت از سوی خبرگزاریها منتشر شد. خبر اول مربوط به بهحدنصاب نرسیدن جلسه هیاترئیسه فدراسیون فوتبال با غیبت معنادار و عامدانه مهرداد سراجی بود و در همان دقایق برنامههای آمادگی تیم ملی عربستان برای حضور هر چه بهتر در جام جهانی 2022 اعلام شد.
تیم ملی فوتبال عربستان با برگزاری ۲ اردوی تدارکاتی در شهر آلیکانته اسپانیا در ماههای ژوئن و سپتامبر آمادهسازی خود را برای حضور در جامجهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر آغاز میکند. آمادهسازی سعودیها برای حضور در جامجهانی در ۲ اردوی جداگانه صورت میگیرد. تیم ملی عربستان در مرحله اول که ماه آینده برگزار میشود، ۲ بازی دوستانه برگزار میکند. نخستین بازی دوستانه تیم ملی عربستان با کلمبیا برگزار خواهد شد، در حالی که دومین بازی دوستانه این تیم آسیایی برابر ونزوئلا است. ۲ بازی دوستانه دیگر نیز در مرحله دوم برگزار میشود که نخستین بازی برابر اکوادوری خواهد بود که توانست جواز حضور در جامجهانی را به دست بیاورد. هنوز حریف رسمی عربستان در بازی دوستانه چهارم مشخص نیست. از سوی دیگر تیمهای ملی کرهجنوبی و ژاپن نیز برنامه بازیهای دوستانه و اردوهای خودشان را مشخص کردهاند و با حریفان قدرتمندی از جمله برزیل بازی دوستانه خواهند داشت. این در حالی است که وضعیت تیم ملی فوتبال ایران همچنان نگرانکننده است. علاوه بر این فدراسیون فوتبال هنوز رئیس ندارد و زمان انتخابات هم مشخص نیست و زمان و روزهای طلایی به سرعت برای فوتبال ایران در حال سپری شدن است. در چنین وضعیتی دعوای شخصی بین اعضای هیاترئیسه فدراسیون فوتبال موجب شده جلسات هیاترئیسه به علت به حد نصاب نرسیدن تعداد اعضا، فاقد خروجی قانونی باشد. به نظر میرسد آنهایی که عنوان کرده بودند پای کار فوتبال ایستادهاند تا اوضاع درست شود بیشتر از همه پای منافع خودشان ماندهاند و با غیبت معنادار، هیاترئیسه را از رسمیت انداختند. اواخر بهمن سال گذشته و زمانی که اعضای هیاترئیسه با هدفی مشترک دست در دست هم دادند تا رئیس فدراسیون را عزل کنند، این امیدواری وجود داشت که آنها با وجود ناآشنایی با فوتبال و کمترین تجربهای که دارند بتوانند با اتحاد و همدلی امور فوتبال را پیش ببرند اما زمان زیادی نگذشت که منافع شخصی بر منافع فوتبال چربید و اختلاف شدیدی بین اعضای هیاترئیسه به وجود آمد. هیاترئیسه فدراسیون فوتبال که میتوان از آن به عنوان ضعیفترین هیاترئیسه تاریخ فدراسیون فوتبال یاد کرد نه تنها اوضاع این رشته پس از عزل رئیس را بهتر نکرد بلکه شرایط را به سمتی برد که اوضاع بحرانیتر از قبل شد. اختلافاتی که بین اعضای هیاترئیسه به وجود آمد کار را به دفاع از منافع فردی به جای منافع ملی کشاند و چند عضو به دنبال برکناری دبیرکل فدراسیون بودند تا گزینه مدنظر خودشان را وارد فدراسیون کنند. در این میان مهرداد سراجی، مدیرعامل پیشین باشگاه سایپا که تیم فوتبال ریشهدار این باشگاه را به دسته اول فرستاد و یکی از مخالفان اصلی عزیزیخادم بود، در مصاحبهای تاکید کرد پای منافع فوتبال ایستاده است. این اظهارنظر درحالی صورت گرفت که سراجی در نشستهای چند ماه اخیر فدراسیون و هیاترئیسه حضور نداشته است. یکی از مهمترین نشستهای هیاترئیسه، یکشنبه 18 اردیبهشت در محل آکادمی ملی فوتبال برگزار شد و از بین ۸ عضوی که میتوانستند در نشست حضور داشته باشند فقط مهرداد سراجی غایب بود تا نشست از رسمیت بیفتد. حتی شهره موسوی هم که در بازداشت به سر میبرد به صورت آنلاین در جلسه شرکت کرد اما مهرداد سراجی که قرار بود پای کار فوتبال بایستد به این نشست نیامد. اکثر مردم نگران نتایج تیم ملی فوتبال ایران در جامجهانی 2022 هستند. با توجه به گروه تیم ملی، حالا بیشتر از همیشه پیروزی و موفقیت برای آحاد جامعه حائز اهمیت است اما متاسفانه سکان هدایت فوتبالمان به دست افرادی افتاده که با لجبازی و کینهتوزی در حال هدر دادن این روزهای طلایی هستند. کاش نهادهای بالادستی بیش از این صبر و نجابت به خرج ندهند و نظارهگر این معرکه مضحک و بیمعنا نباشند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
فروش ۵۴ هزار بلیت دیدار کانادا - ایران با رکوردی شگفتانگیز
فروش بلیتهای دیدار دوستانه کانادا و ایران که در ونکوور برگزار خواهد شد، با یک اتفاق شگفتانگیز همراه بود و ۲۷ هزار بلیت در یک ساعت به فروش رسید. بلیتفروشی دیدار دوستانه کانادا - ایران در استادیوم «BC Place» از نخستین ساعات روز گذشته (جمعه به وقت ونکوور - بامداد روز شنبه به وقت تهران) آغاز شد و در یک ساعت نخست 27 هزار کانادایی بلیت این مسابقه در طبقه اول ورزشگاه را رزرو کردند. این اتفاق شگفتانگیز در شرایطی رقم خورد که دیدار کانادا مقابل ایران، آخرین دیدار مهم آنها پیش از جامجهانی در خاک کاناداست و از همین رو هواداران تیم ملی کانادا نمیخواهند چنین فرصتی را از دست بدهند. کانادا 4 روز پس از دیدار دوستانه با ایران در روز 15 خرداد باید در لیگ ملتها و در همین ورزشگاه مقابل کوراسائو قرار بگیرد که این دیدار از درجه اهمیت کمتری برای آنها برخوردار است. به همین دلیل استقبال تماشاگران کانادایی از دیدار با ایران، چشمگیر بوده است. استادیوم «BC Place» ونکوور ظرفیت پذیرش 54 هزار و 500 تماشاگر را دارد که تمام این بلیتها به فروش رسید اما فروش 27 هزار بلیت (50 درصد ظرفیت ورزشگاه) فقط در یک ساعت نخست بلیتفروشی، استقبال شدید کاناداییها از این بازی را نشان میدهد.
***
روسها در آستانه محرومیتی دیگر
با توجه به محرومیت روسها از شرکت در مسابقات بینالمللی کشتی، به نظر میرسد میزبانی سال آینده مسابقات جهانی که به واسطه کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ رویداد مهمی خواهد بود هم از آنها گرفته شود. به گزارش تسنیم، بعد از آغاز جنگ روسیه علیه اوکراین، کمیته بینالمللی المپیک علیه روسها موضعگیری کرد و همین اتفاق در ادامه باعث شد بسیاری از فدراسیونهای جهانی، این کشور را همراه بلاروس از شرکت در مسابقات رسمی و بینالمللی محروم کنند. اتحادیه جهانی کشتی که روسها آنجا بسیار پرنفوذ هستند جزو آخرین نهادهای جهانی ورزش بود که محرومیت علیه روسها را اعلام کرد و تا اینجای کار، مسابقات قهرمانی اروپا بدون حضور این ابرقدرت برگزار شده است. حالا به نظر میرسد کشتیگیران این کشور غایب مسابقات جهانی 2022 بلگراد نیز باشند. علاوه بر این، گفته میشود میزبانی سال آینده روسها نیز به خطر افتاده است. آنها میزبانی مسابقه بسیار پراهمیتی را
بر عهده داشتند؛ مسابقهای که نخستین مرحله از گزینش کشتیگیران برای المپیک 2024 پاریس محسوب میشود و این کار همه کشورها را در جهانی سال آینده سخت میکرد، چرا که به خودی خود مسابقه جهانی قبل از المپیک از سطحی بسیار بالا برخوردار است و وقتی این مسابقه در خاک روسها برگزار شود، قطعا دشواری کار دوچندان خواهد شد. حالا اینطور که پیداست با تداوم جنگ، اتحادیه جهانی کشتی مجبور است تکلیف تیمها و میزبان سال آینده را هر چه زودتر مشخص کند.
***
جامجهانی به ایران میآید
با اعلام فیفا، ایران یکی از کشورهایی است که برای نخستینبار میزبان کاپ جامجهانی فوتبال خواهد بود. پس از تور 5 روزه در قطر برای نمایش عمومی کاپ ویژه جامجهانی در کشور میزبان جامجهانی ۲۰۲۲ شرکت کوکاکولا تور جهانی خود را برای نمایش عمومی کاپ آغاز کرد. طبق اعلام فیفا قرار است کاپ ویژه جامجهانی در ۵۱ کشور و نقطه دنیا به نمایش درآید و برای نخستینبار این کاپ به هر ۳۲ کشور حاضر در جامجهانی ۲۰۲۲ برده خواهد شد که ایران نیز یکی از کشورهای حاضر در این جام است. این در حالی است که در ۳ دوره اخیر جامجهانی در سالهای ۲۰۱۰، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ این تور در سراسر جهان برگزار میشد اما این کاپ ویژه تاکنون به ایران نیامده است. کاکا و ایکر کاسیاس که با تیمهای ملی برزیل و اسپانیا قهرمانی در جامهایجهانی ۲۰۰۲ و ۲۰۱۰ را تجربه کردهاند، سفیران کوکاکولا برای نمایش کاپ جامجهانی در نقاط مختلف دنیا هستند. آنها در نخستین قدم کاپ ویژه جامجهانی را به کشور امارات عربی متحده بردند و این سفر از ورزشگاه کوکاکولا در دوبی آغاز شد. کاپ ویژه جامجهانی قرار است پس از این تور جهانی و حضور در ۵۱ نقطه دنیا، پیش از آغاز جامجهانی به کشور قطر بازگردانده شود.
***
رسانه بلژیکی از حضور قرضی بیرانوند در پرسپولیس خبر داد
یک رسانه بلژیکی خبر داد علیرضا بیرانوند قصد دارد از تابستان آینده به صورت قرضی در پرسپولیس بازی کند. به گزارش سایت voetbalnieuws، علیرضا بیرانوند که با قراردادی به صورت قرضی از آنتورپ بلژیک راهی بواویشتای پرتغال شده بود، با پایان مدت قراردادش با باشگاه پرتغالی به تیم بلژیکی پیوست. این دروازهبان در آنتورپ حضور دارد و به دلیل حضور در جامجهانی همراه ایران، سران تیم بلژیکی به دنبال تمدید قرارداد او هستند تا بتوانند از این راه درآمدزایی کنند. این دروازهبان تا اواسط سال ۲۰۲۳ با آنتورپ قرارداد دارد. گفته میشود پرسپولیس ایران علاقهمند است او را به خدمت بگیرد و این دروازهبان نیز مایل است تابستان آینده کار خود را به صورت قرضی در آنجا آغاز کند. او مشتاق است به آنجا برود، حتی اگر ۲ تا ۳ باشگاه اروپایی نسبت به جذب او تمایل نشان دهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|