|
کاهش 5000 واحدی شاخص بورس تهران
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات دیروز با کاهش 5430 واحدی نسبت به روز شنبه همراه شد. بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته در یک روند نوسانی قرار گرفت، به گونهای که شاخص کل ابتدا رشد کرد و بعد رو به کاهش نهاد و در پایان معاملات با افت 5430 واحد به یک میلیون و 572 هزار و 980 واحد رسید.
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از آخرین وضعیت بازار و تأمین کالاهای اساسی؛ از کاهش قیمت مرغ و تخممرغ تا تأمین روغن فروشگاههای زنجیرهای
سبقت عرضه از تقاضا در بازار
رئیسی: کمک معیشتی ماه اول به حساب همه مشمولان متقاضی واریز شود
گروه اقتصادی: با گذشت قریب به 100 ساعت از شروع روند تعدیل قیمت کالاهای اساسی در پی اصلاح ارز ترجیحی و عادلانهسازی یارانهها، بررسیهای میدانی حاکی از آن است عرضه کالا در بازار از تقاضا فزونی گرفته و حتی برخی فروشندگان مجبور شدهاند کالاهای خود را با قیمت پایینتری از قیمتهای مصوب عرضه کنند. برنج، لبنیات، ماکارونی، گوشت قرمز، مرغ، تخممرغ و شکر نیز در فروشگاهها به وفور یافت شده و تغییری در سهمیه درخواستی فروشگاهها ایجاد نشده است. قیمتهای جدید نیز روی بخش زیادی از اقلام خوراکی و کالاهای اساسی اعمال شده ولی هنوز برخی فروشگاهها که این اقلام را با قیمتهای سابق دارند، با همان قیمتها نیز عرضه میکنند؛ به گونهای که در برخی فروشگاهها ماکارونی ۵۰۰ گرمی هم با قیمت ۷ و هم ۱۸ هزار تومان عرضه میشود. شکر نیز عمدتا با قیمت قبلی آن (۱۵ هزار تومان) در حال فروش است. به گزارش «وطنامروز»، رئیسجمهور به سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور داد کمک معیشتی ماه اول به حساب تمام افرادی که تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه بودهاند اما در این مرحله کمک معیشتی دریافت نکردهاند و متقاضی تجدیدنظر در دهکبندی فعلی هستند، واریز شود. سیدابراهیم رئیسی پیش از ظهر دیروز در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت گفت: اصل بر اعتماد به خوداظهاری مردم است، لذا مبلغ کمک معیشتی ماه اول، به حساب این افراد نیز واریز شود تا به محض تأیید درخواست متقاضیان از سوی دستگاههای مسؤول، این مبلغ توسط آنها قابل برداشت شود و در ماههای آتی نیز همانند سایر مشمولان، بتوانند مبلغ کمک معیشتی را دریافت کنند. رئیسی با اشاره به اینکه باید به مردم فرصت بازبینی اطلاعات خانوارها داده شود تا قانون مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها دقیقتر به اجرا درآید، تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است حداکثر ظرف یک ماه، این درخواستها را بررسی و نتیجه نهایی را به سرپرستان خانوار اعلام کند.
* هماهنگی برای تأمین کالاهای بازار هر روز بیشتر میشود
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به پیشبینی و برنامهریزیای که از قبل انجام شده است، وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تأمین هیچ مشکلی ندارد. محمد قربانی با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه بخش خبری افزود: اگر بازار بخواهد کارکردهای واقعی خود را داشته باشد، همه حلقهها باید درست و بموقع عمل و نیازهای واقعی مصرفکنندگان را تأمین کنند. معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی افزود: آمار و ارقام تولید و توزیع را اعلام خواهم کرد اما در بخشی از شبکه توزیع اصلی و بخشی از شبکه توزیع و فروش، مقداری اختلال ایجادشده که احتمالا ناشی از خستگی باشد. قربانی افزود: با توجه به تقاضای بیش از حد در روز اول و به تبع آن روز دوم، یک مقدار خستگی در شبکه ایجاد شده، چون توزیع در شبکه اصلی اتفاق افتاده است اما شبکه اصلی مثل فروشگاه زنجیرهای هنوز توزیع را به شبکه فرعی خود نداشتند. وی با اشاره به اینکه روزانه حدود ۳ هزار تن روغن را وارد بازار میکنیم، گفت: فرآیند تولید از توزیع متفاوت است، بویژه در فروش که یک مقدار فضای روانی هم هست، بالاخره وقتی اتفاقاتی رقم میخورد و قفسهها خالی میشود، بلافاصله باید پر شود و شبکه توزیع باید کالا را از کارخانه یا انبارهای اصلی به فروشگاههای زنجیرهای انتقال دهد. وی گفت: بر اساس اطلاعات موثق، روزانه 3 هزار تن روغن، 7 هزار و 600 تن مرغ، 1500 تن مرغ منجمد، حدود 30 تن شیر، حدود ۳ هزار تن تخممرغ، 310 تن گوشت قرمز و 60 تن شکر توزیع میشود. آقای قربانی گفت: فرآیند قیمتگذاری هم مهم است یعنی زمانی که قیمت را اعلام کردیم، کارخانه باید قیمت جدید را حک کند و جت پرینتش را عوض کند که زمان میبرد. وی افزود: با توجه به اعلام مصوبهای مبنی بر اینکه همه محصولاتی که با قیمت قدیم هستند با قیمت جدید عرضه شوند، این مشکل قیمتگذاری حل شد. قربانی با اشاره به اینکه باید تقاضا را کنترل کنیم و عرضه زیاد شود و دو قیمتی در بازار نباشد، اضافه کرد: در واقع هدف آزادسازی این بود که مصرفکننده با قیمت واحد محصول خود را خریداری کند.
* کاهش قیمت مرغ
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار تهران از تداوم کاهش قیمت در بازار خبر داد و گفت: قیمت مرغ 10 هزار تومان و تخممرغ تا 20 هزار تومان در خردهفروشیها کاهش یافت. ایوب فصاحت در برنامه شبکه خبر اعلام کرد: قیمت خردهفروشی مرغ در میدان بهمن به کیلویی 50 هزار تومان کاهش یافت، در حالی که نرخ مصوب آن 59 هزار و 800 تومان است. وی افزود: کاهش قیمت به دلیل خریدهای زیادی است که هموطنان در روزهای اخیر انجام دادند و در حال حاضر تقاضا کاهش پیدا کرده است. به گفته این مسؤول، مرغ در عمدهفروشی میدان بهمن 41 تا 44 هزار تومان عرضه میشود، در حالی که نرخ مصوب آن 55500 تومان است.
* کاهش تا 20 هزار تومانی قیمت تخممرغ
فصاحت همچنین از عرضه زیاد تخممرغ به بازار خبر داد و گفت: علاوه بر فراوانی این محصول در بازار، قیمت آن هم در عمدهفروشی به 61 تا 65 هزار تومان کاهش یافته و در خردهفروشیهای سطح شهر به قیمت 60 تا 76 هزار تومان در هر شانه عرضه میشود. وی همچنین گفت: قیمت هر شانه تخممرغ در میادین میوه و ترهبار هم 71 هزار تومان است. ستاد تنظیم بازار قیمت هر شانه تخممرغ را 80 هزار تومان تصویب کرده بود.
***
ملک، ملاک شاخصهای بندی نیست
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به شاخصهای دهکبندی خانوارها گفت: ملک جزو این شاخصها نیست. فرض میگیریم هیچ شخصی ملکی ندارد و بر این اساس دهکبندی انجام میشود و ملک، ملاک شاخصهای دهکبندی یارانه نبود. حجتالله عبدالملکی گفت: این متغیرها شامل گردش حساب، درآمدها، سودهای بانکی و خودرو و داراییهای جاری بوده که ملک شامل آن نیست. وی افزود: گردش مالی و وضع خانوارها در مدت زمان چندساله بررسی شد و امکان داشت که فردی به صورت موقت تراکنش بانکی داشته باشد که نشانگر درآمد مالی بالا نبود.
وزیر رفاه با بیان اینکه مبنای سیاست دولت سیزدهم عدالتمحوری است، گفت: همه اعضای دولت متفقالقولند این هدف دولت را دنبال کنند تا عدالت به نفع همه مردم باشد.
وی ارز 4200 تومانی را منشأ انواع مفاسد اقتصادی دانست و افزود: ارز 4200 بیعدالتی شدید را در جامعه به همراه داشت. با تخصیص ارز 4200، سالانه حدود 400 هزار میلیارد تومان از جیب مردم برداشت میشد. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: بخشی از این سود ارز 4200 به حساب مردم در قالب یارانه 45 هزار تومانی پرداخت میشد که به خاطر نوع اختصاص یارانه به کالاها نامتوازن بود. به عنوان مثال فرد ثروتمند با استفاده بیشتر از کالاها، یارانه بیشتری دریافت میکرد و قشر ضعیف جامعه نیز به خاطر نوع مصرف کمتر، یارانه کمتری در کالاها میگرفت.
وزیر رفاه با بیان اینکه 90 درصد مردم مشمول دریافت یارانه هستند، گفت: مردم 2 گروه درخواست دارند؛ افرادی که قبلا یارانه 45 هزار تومانی دریافت نمیکردند باید به سامانهای که قرار است از سوی سازمان هدفمندی یارانهها آمادهسازی شود مراجعه کنند و افرادی که تا فروردین امسال یارانه میگرفتند و اکنون دریافت نکردهاند جزو دهک دهم قرار دارند و مشمول یارانه نمیشوند که این افراد میتوانند اعتراض خود به دهکبندی را ثبت کنند.
وی افزود: از سال 93 سامانه سازمان هدفمندسازی یارانهها بسته شد و افرادی که متقاضی دریافت یارانه بودند نتوانستند به این سامانه مراجعه کنند که تا چند روز دیگر این سامانه راهاندازی میشود. در این راستا زیرساختهای دولت الکترونیک تهیه میشود و هیچ نیازی به حضور مردم نیست.
ارسال به دوستان
اخبار
لزوم حمایت از تولیدات داخلی نفتی
مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران گفت: تاکنون ۲ نفتکش به طرف ونزوئلایی تحویل داده شده است، این در حالی است که شرکتهای داخلی از تولیدات ملی حمایت نمیکنند. علی زارعی در رابطه با خودکفایی در صنعت نفت گفت: با وجود قدمت بالای صنعت نفت ما، هنوز هم در بخشهای متعددی خودکفا نیستیم و به خارج وابستهایم. بخشی از این مساله به دلیل سیاستهای استعماری قبل از انقلاب اسلامی و بخش عمده آن هم به دلیل از بین رفتن فرصتهای داخلی در سالهای گذشته است. چرا با این سابقه در صنعت نفت باید ما همچنان در تأمین و ساخت برخی تجهیزات خاص وابسته باشیم؟ وی افزود: البته در مواردی هم به توانمندیهای داخلی اعتماد شد، مثل پارس جنوبی و در نتیجه حرکتهای بسیار خوبی با ورود قرارگاه خاتمالانبیا و شرکتهایی مانند صدرا آغاز و نتیجه مطلوب حاصل شد.
***
دلار 30 هزار و 400 تومان شد
نرخ دلار در صرافیهای بانکی روز گذشته با ۱۱۴ تومان کاهش ۲۵ هزار و ۵۵۶ تومان معامله شد. قیمت خرید هر دلار در این صرافیها دیروز ۲۵ هزار و ۳۰۲ تومان و نرخ خرید هر یورو نیز ۲۷ هزار و ۹۸۴ تومان اعلام شد. علاوه بر این، بهای خرید دلار در بازار متشکل ارزی ۲۵ هزار و ۶۵۲ تومان و نرخ فروش آن ۲۵ هزار و ۸۸۵ تومان بود. این در حالی است که نرخ خرید یورو در این بازار ۲۶ هزار و ۷۰۹ تومان و نرخ فروش آن نیز ۲۶ هزار و ۹۵۲ تومان اعلام شد. همچنین در سامانه نیما در معاملات دیروز، حواله یورو به قیمت ۲۶ هزار و ۲۸۱ تومان و حواله دلار به بهای ۲۵ هزار و ۲۴۰ تومان معامله شد. در بازار آزاد نیز دلار به قیمت 30 هزار و 400 تومان رسید.
***
درخواست ترکیه و عراق برای تمدید و افزایش واردات گاز از ایران
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: مذاکرات برای تمدید قرارداد صادرات گاز به ترکیه و عراق در جریان است، البته این ۲ کشور درخواست افزایش میزان صادرات گاز را دارند. مجید چگینی اعلام کرد: مذاکرههایی با کشور ترکیه داشتهایم و آنها علاقهمند به تمدید قرارداد بودند و درخواست افزایش ظرفیت واردات گاز از ایران را دارند. وی ادامه داد: با توجه به امکاناتی که وجود دارد تلاش خود را برای این افزایش ظرفیت به کار خواهیم گرفت.
چگینی گفت: این موضوع در حال انجام است و در مذاکره تشکیل کارگروهی برای این امر مطرح شد که ضمن افزایش ظرفیت، تمدید قرارداد را نیز دنبال میکند. معاون وزیر نفت ادامه داد: جلسه نخست برای تمدید قرارداد برگزار شده و باقی کارها هم دنبال میشود. وی درباره صادرات گاز به عراق نیز گفت: عراق هم درخواست تمدید قرارداد داشته است. چگینی افزود: سال آینده قرارداد صادرات به عراق به اتمام میرسد که آنها درخواست تمدید قرارداد داشتهاند. معاون وزیر نفت گفت: در سفر اخیر کارگروهی برای تمدید قرارداد راهاندازی شد تا این مساله مورد بررسی قرار گیرد. مدیرعامل شرکت ملی گاز ادامه داد: تلاش لازم را برای فعالشدن تجارت گاز به کار میگیریم و پیگیریهای لازم برای صادرات گاز به آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق انجام خواهد شد.
***
سند اجرایی هوش مصنوعی در کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال
معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سند اجرایی هوش مصنوعی در کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال بررسی شد و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس، قول پیگیری مسکوت شدن ۲ طرح مجلس را داد. رضا باقریاصل، معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات در حساب توئیتری خود نوشت: کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال با حضور مجتبی توانگر، رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی برگزار شد و در آن سه دستور کار شامل بررسی سند اجرایی هوش مصنوعی، پیشنویس طرح داراییهای دیجیتال مجلس و طرح اعلام وصول شده حفاظت از دادههای شخصی مجلس، مورد بررسی قرار گرفت. باقریاصل در ادامه افزود: سند اجرایی هوش مصنوعی که در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات تهیه و تدوین شده است به کمیته کاربردپذیری ارجاع شد. معاون امور دولت و مجلس وزیر ارتباطات ادامه داد: در این جلسه مقرر شد طرح مجلس و پیشنویس «لایحه حفاظت از دادهها» توسط کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال بررسی و طرح «داراییهای دیجیتال» مجلس با پیشنویس رمز ارزش دولت ادغام و توسط کمیته داراییهای دیجیتال بررسی و نهایی شود. باقریاصل گفت: در این جلسه «مجتبی توانگر» قول داد اگر این دو طرح مجلس در قالب لایحه توسط دولت و کارگروه اقتصاد دیجیتال ارائه شود، پیگیری مسکوت شدن آنها را در مجلس انجام خواهد داد.
***
نرخ سود بینبانکی افزایش یافت
طبق اعلام بانک مرکزی، نرخ سود در بازار بینبانکی در هفته منتهی به ۲۲ اردیبهشتماه با رشد 0.01 درصدی نسبت به آخرین نرخ به 20.45 درصد رسید. تازهترین گزارش بانک مرکزی درباره تغییرات نرخ سود بینبانکی نشان میدهد این نرخ در هفته منتهی به 22 اردیبهشتماه رشد 0.01 درصدی داشته و به 20.45 درصد رسیده است. این در حالی است که این نرخ از چهارم آذرماه سال قبل به سطح 21 درصدی ورود کرد و از نیمه دیماه کاهش یافت و به سطح 20 درصدی بازگشت که به نظر میرسد با حداقل تغییرات ممکن در محدوده 20 درصدی در حال تثبیت است. برخی کارشناسان اقتصادی معتقدند: کاهش نرخ سود بانکی میتواند نقش مهمی در حرکت نقدینگی از بانک به بازار سرمایه داشته باشد و سبب رونق بازار سرمایه شود. این در حالی است که گروه دیگری از کارشناسان اقتصادی معتقدند نرخ بهره بینبانکی نباید کاهش یابد، زیرا اثرات تورمی شدیدی دارد و اگر نرخ بهره بینبانکی خیلی کاهش پیدا کند، موجب کاهش سود سپردههای بانکی میشود.
ارسال به دوستان
سامانه یکپارچه تخصیص خودرو از روز گذشته آغاز به کار کرد
فروش خودرو همچنان با قرعهکشی
از این پس همه خودروسازان دولتی و خصوصی ملزم هستند خودروهای خود را تنها از طریق این سامانه عرضه کنند
هفته پیش سیدرضا فاطمیامین، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سامانه یکپارچه فروش خودرو را معرفی و اعلام کرد: همه خودروسازها از ۱۸ اردیبهشت هر گونه عرضه خودرو را صرفا از طریق سامانه متمرکز قرعهکشی (سامانه یکپارچه فروش خودرو) انجام دهند تا ضمن ایجاد شفافیت، امکان عرضه عادلانهتر برای همه خودروهای تولیدی فراهم شود. حال با تاخیر یک هفتهای، بر اساس اجرای بند ۵ از دستورات ابلاغی رئیسجمهور درباره چگونگی عرضه خودرو برای ایجاد شفافیت و افزایش رضایتمندی مردم، سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به نشانی sale.iranecar.com از دیروز کار خود را آغاز کرد.
طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت در روزهای یکشنبه و دوشنبه، متقاضیان قادر خواهند بود از بخشنامههای مختلف فروش خودرو که از سوی تمام شرکتهای خودروسازی ارائه شده است، مطلع شوند و از روز سهشنبه ۲۷ اردیبهشتماه، امکان ثبتنام در سامانه فراهم خواهد شد.
در نخستین دوره فروش خودرو در این سامانه، بازه زمانی یک هفتهای برای ثبتنام متقاضیان در نظر گرفته شده است و تقدم یا تأخر زمان ثبتنام، هیچ تأثیری بر روند تخصیص و شانس برنده شدن نخواهد داشت و مراسم تخصیص خودرو با نظارت سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان انجام میشود. عرضه خودرو بر اساس این سامانه بسیار متنوع و چند برابر ظرفیت دورههای پیشین خواهد بود و تمام خودروسازان موظفند همه محصولات خودروهای سواری خود را در این سامانه یکپارچه عرضه کنند و هیچگونه استثنایی برای تخصیص خودرو به مشتریان خارج از این سامانه وجود نخواهد داشت. روند فروش خودرو در این سامانه شفاف است و به این شکل از تلاطم بازار، بازارسازی و سوءاستفاده سوداگران و تضییع حقوق مردم جلوگیری خواهد شد.
عبدالله توکلیلاهیجانی، مدیرکل دفتر صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اینکه «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو» از روز گذشته آغاز به کار کرد، اظهار داشت: با راهاندازی «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو» دیگر هیچ خودروسازی بیرون از این سامانه خودرو عرضه نخواهد کرد، بنابراین همه خودروسازان بخش دولتی و خصوصی باید خودروهای خود را از طریق این سامانه عرضه کنند.
وی با بیان اینکه ظرفیت عرضه خودرو چند برابر عرضههای پیشین است، گفت: در چند ماه گذشته تمرکز روی تکمیل خودروهای ناقص و کف پارکینگی بوده است، بنابراین با تکمیل این خودروها، ظرفیت عرضه خودرو افزایش یافته است.
توکلیلاهیجانی در گفتوگو با فارس بیان داشت: در حال حاضر خودروهای ناقص و به عبارتی کف پارکینگی خودروسازان به 50 هزار دستگاه رسیده است، در حالی که در مدت مشابه سال گذشته تعداد خودروهای کف پارکینگی خودروسازان حدود 200 هزار دستگاه بود.
مدیرکل دفتر صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بخشی از افزایش عرضه خودرو از تکمیل خودروهای کف پارکینگی و تولیدی که قابلیت عرضه به بازار را داشته باشد، ایجاد میشود، افزود: متاسفانه ۲ اتفاق نامطلوب در صنعت خودروی کشور در سالهای گذشته وجود داشت که تلاش شد این مشکلات حل شود؛ اول اینکه آمار تولید منتشر شده توسط خودروسازان شامل تولیدات ناقصی بود که عملا قابلیت عرضه نداشت و در کف پارکینگها میماند، دوم اینکه عرضه خودروسازان به صورت کم و قطرهچکانی و البته هر خودروساز به صورت جداگانه و غیرشفاف انجام میشد که سبب شکلدهی بازارهای کاذب یا تداوم فعالیت سوداگران در این بازار میشد. وی افزود: با توجه به عرضه خودرو از طریق «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو»، عرضه خودرو به اندازه ظرفیت خودروسازان خواهد بود و به آنها اجازه نخواهیم داد که بیش از ظرفیت نسبت به عرضه خودرو اقدام کنند.
***
ایجاد فضای رقابتی و کاهش قیمتها با واردات خودرو
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاست کلی این است که عواید واردات خودرو به همه طبقات جامعه از جمله اقشار متوسط و کمدرآمد برسد و فضایی رقابتی ایجاد شود. توکلیلاهیجانی افزود: کلیات مباحث مربوط به واردات خودرو مصوب شده و حداکثر تا یک ماه آینده آییننامه آن تهیه میشود. این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: برخلاف صحبتهایی که بهتازگی از سوی برخی عنوان شده، واردات خودرو منحصر به حجم موتور یا سقف قیمتی خاصی نیست و طیفهای مختلفی از خودروها با حجم موتور و قیمتهای مختلف، اتومبیلهای برقی و... را شامل میشود که به روشهای مختلفی وارد خواهند شد. توکلیلاهیجانی تاکید کرد: سیاست کلی بر این است که عواید واردات خودرو به همه طبقات جامعه از جمله اقشار متوسط و کمدرآمد برسد و فضایی رقابتی ایجاد شود، در غیر این صورت اگر واردات فقط منحصر به خودروهای لوکس و گرانقیمت باشد، هیچ تاثیری در فضای رقابتی نخواهد داشت و قیمتها را در بازار تحت تاثیر قرار نمیدهد. مدیرکل دفتر صنایع خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای نخستینبار است که از واردات به عنوان ابزار سیاستگذاری در جهت تولید دانشبنیان استفاده میشود تا در ادامه منجر به توسعه سرمایهگذاری در این حوزه شده و افزایش بازارها و مقاصد صادراتی را نیز به دنبال داشته باشد. وی در گفتوگو با ایرنا بیان داشت: شرایط برای واردات خودرو تسهیل شده و با توجه به فروش خودرو در سامانه یکپارچه فروش، با افزایش عرضه خودرو و همچنین شفافیت معاملات که اتفاق میافتد، عرضهای چندبرابر دورههای گذشته را شاهد خواهیم بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|