|
تبدیل خانههای سرداران شهید به خانهموزه
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهر تهران گفت: تملک، مرمت و بازسازی خانه سرداران شهید به عنوان یک پاتوق فرهنگی در دستور کار است. محمد مویدی گفت: همانطور که مرمت و حفاظت از خانه مشاهیری همچون سیمین و جلال، اخوان ثالث و... برای بهرهبرداری آیندگان ارزشمند است، توجه به خانههایی که 3 شهید و بیشتر برای حفظ انقلاب و کشور تقدیم کردهاند نیز مهم است.
ارسال به دوستان
«وطنامروز» از فرآیند بررسی 30 هزار تقاضای فرزندپذیری گزارش میدهد
انتظار آغوش گرم
مدیران بهزیستی در گفتگو با «وطنامروز»: اصرار متقاضیان فرزندپذیری درباره سن و جنسیت کودک، زمان انتظارشان را طولانی میکند
سالانه 1500 تا 2000 کودک بیسرپرست قابلیت فرزندخواندگی دارند و این در حالی است که 30 هزار متقاضی در صف انتظار برای عبور از فرآیند فرزندپذیری هستند.
به گزارش «وطنامروز»، این روزها تعداد قابل توجهی از خانوادهها به دنبال دریافت مجوز سرپرستی کودکان هستند؛ همین کودکانی که گاهی به هر دلیل در کوچه و خیابان رها میشوند یا بنا به یک اتفاق و حادثه، سرپرست خود را از دست میدهند تا نامشان در فهرست کودکان بیسرپرست سازمان بهزیستی کشور ثبت شود.
مطابق آماری که مدیران سازمان بهزیستی ارائه میکنند، تقریبا 30 هزار متقاضی در سراسر کشور در نوبت دریافت مجوز فرزندپذیری هستند اما این افراد باید مراحل تایید شایستگی خانوادگی و شخصی را پشت سر بگذارند تا کودکانی که فرزندخوانده میشوند با یک شکست تلخ دیگر در زندگی مواجه نشوند.
هرچند برخی متقاضیان فرزندپذیری از طولانی بودن فرآیند انتظارشان گلایه دارند اما مدیران بهزیستی معتقدند که این انتظار میتواند با مشارکت خود متقاضیان کوتاهتر باشد. در این باره با ۲ مقام مسؤول در سازمان بهزیستی گفتوگو داشتهایم.
* از ثبت درخواست تا تأیید شایستگی
سمانه زمانی، سرپرست بهزیستی استان تهران در گفتوگو با «وطنامروز» با اشاره به انتظار 1250 متقاضی برای فرزندپذیری در بهزیستی استان تهران اظهار داشت: متقاضیان باید مراحل احراز صلاحیت خانواده را پشت سر بگذارند و تایید پزشکی قانونی مبنی بر سلامت جسم و روان را دریافت کنند. همچنین ارائه گواهیهای مرتبط با صلاحیت فردی از جمله گواهی عدم سوءپیشینه برای پذیرش سرپرستی کودکان ضروری است و علاوه بر این، بازدید از منزل و انجام مصاحبههای تخصصی مددکاری در کنار مشاورههای فرزندپذیری مورد توجه بهزیستی قرار دارد.
وی با اشاره به سنجش توان مالی متقاضیان افزود: متقاضیان فرزندپذیری باید با نظارت مقام محترم قضایی نسبت به ارائه تعهدات مالی مطابق با قانون حمایت از کودکان و نوجوانان اقدام کنند.
زمانی ادامه داد: قانون حمایت از کودکان و نوجوانان مصوب مهرماه 1392 است و اولویت فرزندپذیری را به ترتیب با زوجین فاقد فرزند، زنان مجرد و خانوادههای دارای فرزند میداند.
سرپرست بهزیستی استان تهران درباره روند بررسیهای تخصصی پیش از فرزندپذیری گفت: خانوادهها در نخستین مرحله از طریق سامانه ملی فرزندخواندگی تقاضای خود را ثبت میکنند و سپس مراحل مصاحبه تخصصی و احراز صلاحیت خانوادگی و فردی را پشت سر میگذارند. در نهایت چنانچه درخواست فرزندپذیری به تایید برسد، پرونده کودک و خانواده برای صدور قرار سرپرستی آزمایشی به دادگاه خانواده و مقام قضایی ارسال میشود. وی تصریح کرد: در دوره ۶ ماهه آزمایشی به طور مستمر برای بازدید از منزل، تداوم مشاورههای فرزندپذیری و نظارت بر انجام تعهدات مالی اقدام میشود. در نهایت پس از مکاتبه با دادگاه خانواده و تشریح وضعیت کودک، حکم دائم سرپرستی صادر خواهد شد.
* بیشترین آمار رها کردن نوزادان در سال 98 بوده است
زمانی در پاسخ به این سوال که «آیا در سالهای اخیر آمار رها کردن نوزادان در خیابانها افزایش یافته است؟» اظهار داشت: بیشترین آمار رها کردن نوزادان در ۳ سال گذشته مربوط به سال 98 بوده است. سرپرست بهزیستی استان تهران در واکنش به این موضوع که «برخی افراد با انگیزههای خاص مثل سوءاستفاده از کودکان برای تکدیگری و... متقاضی دریافت سرپرستی آنها هستند» تاکید کرد: چنین موضوعاتی به ما گزارش نشده و مورد تایید نیست. همه متقاضیان سرپرستی کودک با انگیزههای والا و به منظور تعالی کودکان قدم در این مسیر میگذارند و تربیت، آموزش و رشد بچهها برای آنها در اولویت است. وی افزود: سرپرستی این کودکان مطابق قانون و با در نظر گرفتن حداکثر منافع عالی و انتخاب خانوادههای اصلح واگذار میشود. همچنین نظارتهای تخصصی به منظور بررسی وضعیت کودکان در خانواده تحت نظر مددکاران هر شهرستان مدنظر قرار دارد.
زمانی درباره زمان انتظار متقاضیان فرزندپذیری گفت: این موضوع بستگی به سن و جنس کودک مورد تقاضا دارد. اگر متقاضیان تصمیمگیری درباره این ۲ مورد را به بهزیستی واگذار کنند و اصرار خاصی در مورد گروه سنی و جنسیت کودک نداشته باشند، این فرآیند در کوتاهترین زمان ممکن به سرانجام میرسد.
سرپرست بهزیستی استان تهران ادامه داد: اکثر افراد، متقاضی طفل شیرخوار با جنسیت دختر هستند و این موضوع، زمان انتظار را طولانی میکند.
وی افزود: در زمینه کودکان بالای 7 سال، پرونده متقاضیان در زمان کوتاهتری تشکیل میشود و فرآیند خود را بهسرعت طی میکند، بنابراین با توجه به کثرت این دسته از کودکان، خانوادهها میتوانند در مدت زمان بسیار کوتاه برای فرزندپذیری اقدام کنند و سرپرستی را بر عهده بگیرند.
* زمان انتظار متقاضیان بستگی به درخواست خودشان دارد
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی درباره تعداد متقاضیان فرزندپذیری در سراسر کشور به «وطنامروز» گفت: در حال حضور حدود 30 هزار متقاضی در سامانه ملی فرزندخواندگی ثبتنام کردهاند که از این تعداد، پرونده حدود 17 هزار متقاضی در حال پیگیری و تکمیل است.
سعید بابایی درباره مدت زمان انتظار متقاضیان فرزندپذیری اظهار داشت: این زمان به نوع درخواست خانوادههای متقاضی و تعداد کودکانی که در یک شرایط زمانی خاص قابل واگذاری هستند، بستگی دارد.
وی در پاسخ به این سوال که «چگونه میتوان زمان انتظار متقاضیان را کاهش داد و آیا سازمان بهزیستی برای کاهش این زمان برنامهای دارد؟» گفت: ما در سال فقط 1500 تا 2000 کودک بیسرپرست یا فاقد سرپرست موثر داریم که سلب حضانت شدهاند و قابلیت فرزندخواندگی را دارند. یعنی حتی اگر فرض کنیم همین امروز هیچ روندی برای تایید شایستگی و صلاحیت خانوادهها انجام نشود و متقاضیان فقط بر مبنای تاریخ ثبتنام منتظر باشند، باز هم زمان قابل ملاحظهای برای واگذاری سرپرستی کودکان لازم است.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور افزود: قانونگذار وظایف قانونی را بر عهده سازمان بهزیستی گذاشته است تا با توجه به تعداد اندک کودکان و نیز با در نظر گرفتن حساسیتی که این کودکان دارند، بهترین و آمادهترین خانوادهها برای فرزندپذیری انتخاب شوند.
بابایی ادامه داد: یکی از دردناکترین اتفاقات، فسخ فرزندخواندگی است. اگر این اتفاق رخ بدهد، یکبار دیگر همه لطمههای گذشته برای یک کودک تکرار میشود و این بدترین اتفاق در فرآیند فرزندخواندگی است.
وی تصریح کرد: البته خانوادههایی که متقاضی کودکان بالای 5 سال یا کودکان نیازمند درمان هستند، در نوبت انتظار کوتاهتری قرار میگیرند اما نکته اصلی این است که بیشتر خانوادهها متقاضی کودکان کمتر از ۲ و ۵ سال هستند، بنابراین تعداد محدود کودکان قابل واگذاری، باعث طولانی شدن نوبت انتظار متقاضیان میشود.
ارسال به دوستان
دادستان کل کشور: هر دستگاهی در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان مقصر بوده تحت تعقیب قرار میگیرد
تعداد جان باختگان حادثه متروپل به 29 نفر رسید
عملیات آواربرداری ساختمان متروپل بدون وقفه در حال انجام است و نیروهای امدادی سخت مشغول کارند. این روزها در کنار نیروهای امدادی، مردم آبادان نیز پای کارند و از این نیروهای خدوم پذیرایی میکنند و در کنار آنها هستند. به گفته وزیر کشور، تاکنون پیکر 29 نفر از کسانی که زیر آوار جان خود را از دست دادهاند پیدا شده است و بر اساس اعلام رئیس کل دادگستری خوزستان، تاکنون ۱۳ نفر هم در این زمینه بازداشت شدهاند. در پی ریزش این ساختمان، تیمهای عملیاتی از شهرها و استانهای دور و نزدیک به محل حادثه اعزام شدند و در حال آواربرداری و عملیات جستوجو برای یافتن افراد احتمالی گرفتار در زیر آوار هستند.
همچنین محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور جمعه (ششم خردادماه) با سفر به آبادان، آخرین اقدامات برای آواربرداری و امدادرسانی حادثه ریزش ساختمان ۱۱ طبقه متروپل را به صورت میدانی مورد بررسی قرار داد و به هیاتی 3 نفره شامل نمایندگانی از وزارتخانههای کشور و راهوشهرسازی و مشاور خود ماموریت داد با عزیمت فوری به آبادان، با بررسی جزئیات پرونده ریزش ساختمان در این شهرستان، گزارش دقیق خود را درباره علل وقوع این حادثه ارائه کنند. دادستان خوزستان هم از بازداشت ۱۳ نفر از مسببان حادثه ساختمان متروپل خبر داد و گفت: هیات 7 نفرهای از کارشناسان خبره استان برای رسیدگی به موضوع و تعیین ابعاد حادثه تعیین شده و کار خود را آغاز کردهاند.
* اعلام عزای عمومی در کشور
هیأت دولت امروز یکشنبه 8 خرداد را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.
با توجه به دریافت گزارش وزیر کشور از حادثه تلخ و اندوهبار فروریختن ساختمان متروپل آبادان، هیأت دولت ضمن تسلیت مجدد به خانوادههای داغدیده، به احترام جانباختگان این حادثه و ابراز همدردی با خانوادههای محترم و مردم استان خوزستان، بویژه شهر آبادان، امروز یکشنبه را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.
* هر دستگاهی در حادثه متروپل مقصر بوده، تحت تعقیب قرار خواهد گرفت
دادستان کل کشور گفت: گزارشات درباره ساختمان متروپل آبادان حاکی از تخلفات عدیده است و هر دستگاهی که در رابطه با این حادثه مقصر بوده یا قصور داشته از نظر ما تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری گفت: گزارشهای رسیده از ساختمان متروپل آبادان حاکی از تخلفات ساختمانی عدیدهای است و این امر با اینکه در مشارکت با شهرداری بوده قابل توجیه نیست و خیانت به مردم است. وی افزود: گزارشها درباره ساختمان متروپل آبادان حاکی از تخلفات عدیده است. هر دستگاهی که در رابطه با این حادثه مقصر بوده یا قصور داشته از نظر ما تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در حال حاضر ۵ نفر از شهرداران و تعدادی دیگر از عوامل موثر در حادثه در بازداشت هستند. گفته شده دادستانی هم در این زمینه قصور یا تقصیری داشته که به رئیس کل دادگستری خوزستان و دادستان آنجا تاکید کردم هیچ اغماضی نسبت به متخلفان در هر بخشی چه قوه قضائیه، چه قوه مجریه و دستگاههای دیگر نباید داشته باشند و مساله با جدیت پیگیری میشود. دادستان کل کشور افزود: نظر به اینکه تعدادی از مدیران در این باره در مظان اتهام قرار گرفتند به لحاظ صلاحیت، در صلاحیت مرکز استان هست و دادستان مرکز استان مسؤولیت دارد و بنده هم پیگیر هستم و دستگاه قضایی کوتاه نخواهد آمد.
سردار حسن کرمی، فرمانده یگانهای ویژه فراجا نیز درباره اقدامات شبکههای معاند و تلاشآنها برای تشویش اذهان عمومی گفت: حضور یگان ویژه صرفا برای ایجاد آسایش و امنیت مردم انقلابی آبادان و کمک به آسیبدیدگان این حادثه است.
ارسال به دوستان
احتمال شیوع بیماری «آبله میمون» در کشور
با آنکه مدتی است آمار مرگومیر و ابتلا به کرونا در کشور بشدت پایین آمده و این بیماری نفسهای آخر خود را میکشد اما شیوع بیماری ویروسی جدید موسوم به «آبله میمون» تهدیدکننده سلامت جامعه بشری شده است و کارشناسان بهداشت خواستار توجه به این بیماری شدهاند. به گزارش «وطنامروز»، رئیس اداره مراقبت از بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون خبر داد و گفت: تست ۳ نفر از افراد منفی است و تاکنون مورد مثبت آبله میمون در کشور گزارش نشده است. ابراهیم قادری اظهار داشت: تاکنون 6 نفر بیمار مشکوک به آبله میمون در کشور داشتهایم و از این تعداد 5 نفر مشمول نمونهگیری بودند. وی افزود: از این 5 نفر، نتیجه تستهای اولیه ۳ بیمار منفی بوده است و تا این لحظه مورد مثبت آبله میمون نداریم. همچنین رئیس اداره بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درباره بررسی نمونههای آزمایشگاهی موارد آبله میمون در کشور، توضیحاتی ارائه داد. بهزاد امیری گفت: تاکنون هیچ مورد محتمل و قطعی ابتلا به آبله میمون در کشور نداشتهایم. وی با تفکیک موارد مشکوک، محتمل و قطعی افزود: هر آنچه تاکنون تحت بررسی آزمایشگاهی قرار گرفته، منفی بوده است و هیچ گونه مورد مشکوک به آبله میمون در کشور نداشتهایم. همچنین رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به موارد ابتلا به آبله میمون در برخی کشورها، خواستار توجه به این بیماری شد. ایرج خسرونیا گفت: شیوع آبله میمون در کشورهای فقیر نگرانکننده است و علاوه بر آمریکا، اروپا و آفریقا، متأسفانه در برخی کشورهای آسیایی نیز مواردی مشاهده شده است، به همین خاطر به همکاران و مسؤولان هشدارهای لازم را میدهیم تا نسبت به گسترش احتمالی این بیماری غافلگیر نشوند و امکانات لازم برای پیشگیری را محیا کنند که مردم گرفتار نشوند. وی افزود: متأسفانه به دلیل شیوع آبله میمون که شاید مجدد عدهای از هموطنان را تهدید به مرگ کند، باید نسبت به تأمین واکسن مناسب و دارو گوشزد کرد، چون با وجود ویروس کرونا و احتمال شیوع بیماری آبله میمون، این احتمال برای به وجود آمدن ویروس با سوش جدیدتر مطرح است؛ به همین خاطر توصیه میشود از هماکنون واکسن و تجهیزات لازم تهیه و تأمین شود. وی افزود: آبله میمون از نظر علائم شباهتهایی به آنفلوآنزا دارد ولی با بدن درد، لرز، تب، استخوان درد شدید، بویژه با تورم غدد لنفاوی گردن و دستها همراه است، چون بیمار سخت درگیر میشود و گاهی منجر به مرگ وی خواهد شد. خسرونیا تاکید کرد: هنوز داروی خاصی برای این بیماری در نظر گرفته نشده ولی مهمترین اقدام رعایت نکات پیشگیرانه، بهداشت فردی و زدن ماسک است. ارسال به دوستان
دستگیری فردی که به سوی پلیس تیراندازی کرد
شخصی که روز جمعه با انگیزه اختلافات ملکی اقدام به کشتن 4 نفر در شهرستان شهریار کرده بود، دیروز در مواجهه با ماموران در تهران اقدام به تیراندازی به سوی آنها کرد که ماموران موفق به دستگیری او شدند.
دادستان تهران در این باره گفت: ضارب حادثه تیراندازی در خیابان طالقانی دستگیر شد و تحقیقات درباره این حادثه در حال انجام است. علی صالحی درباره جزئیات حادثه تیراندازی در خیابان طالقانی عنوان کرد: صبح شنبه پس از اطلاع از حادثه تیراندازی در خیابان طالقانی تهران بلافاصله به همراه معاون و بازپرس ویژه قتل در صحنه حاضر شدیم.
وی افزود: در این حادثه فردی با سلاح گرم به سمت مأموران انتظامی مستقر در مقابل ساختمان بنیاد شهید تیراندازی کرده بود که بر اثر این حادثه ۴ نفر از مأموران نیروی انتظامی مجروح شدند.
دادستان تهران با بیان اینکه ضارب دستگیر شد، عنوان کرد: این فرد مجرم روز گذشته (جمعه) نیز ۴ تن از شهروندان شهرستان شهریار را با سلاح گرم به قتل رسانده و متواری شده بود. صالحی افزود: دستورات لازم برای بررسی این پرونده صادر شده است و تحقیقات درباره این حادثه ادامه دارد. همچنین فرمانده انتظامی تهران بزرگ جزئیات تیراندازی رخ داده در خیابان طالقانی تهران را تشریح کرد.
سردار حسین رحیمی در تشریح جزئیات تیراندازی رخ داده در خیابان طالقانی تهران گفت: در پی حادثه تیراندازی در یکی از روستاهای شهرستان شهریار، ۴ نفر کشته و ۲ نفر زخمی شده بودند که رسیدگی به این موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار داشت. تحقیقات اولیه نیز حاکی از آن بود ضارب در پی اختلافات ملکی که از سالها پیش وجود داشت، دست به این کار زده و متواری شده بود.
وی با بیان اینکه دستگیری این فرد در دستور کار ماموران قرار داشت، گفت: این فرد دیروز حوالی خیابان طالقانی و فلسطین مشاهده و توسط ماموران حاضر در صحنه مورد شناسایی قرار گرفت که به محض مشاهده مأموران با سلاح کمری به سمت ماموران و شهروندان شلیک کرد. در این حادثه مامورانی که مورد اصابت گلوله قرار گرفتند، برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس پلیس پایتخت گفت: این فرد نیز در همان محل دستگیر و خلع سلاح شد. در حال حاضر بازجویی اولیه از متهم در پلیس آگاهی در حال انجام است و در اظهارات اولیه خود اعلام کرده باغدار است و هدفش از این اقدام اختلافات ملکی بوده است.
ارسال به دوستان
اخبار
شهادت ۲ محیطبان استان فارس در درگیری با شکارچیان غیرمجاز
در درگیری محیطبانان اداره محیطزیست شهرستان بوانات از توابع استان فارس با شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظتشده درهباغ، یک محیطبان و یک همیار محیطزیست شهید شدند و یک همیار محیطزیست دیگر نیز بشدت زخمی شد. به گزارش تسنیم، علی زمانی، فرماندار شهرستان بوانات اظهار کرد: در درگیری محیطبانان اداره محیطزیست این شهرستان با شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظتشده درهباغ، یک محیطبان و یک همیار محیطزیست جان باختند و یک همیار محیطزیست دیگر نیز زخمی شد، این حادثه حوالی ساعت 20:30 شامگاه جمعه ششم خردادماه رخ داده است و شکارچیان غیرمجاز توسط نیروهای انتظامی تحت تعقیب هستند.
در این درگیری محیطبان محمد فرهمند، نیروی اداره محیطزیست بوانات و رضا بهرامپور، همیار محیطزیست جان خود را از دست دادند و علی اسدی از همیاران محیطزیست هم در این حادثه مجروح و به بیمارستان منتقل شده است.
***
انهدام بزرگترین باند قاچاق موادمخدر در شمال غرب کشور
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از انهدام بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر در شمال غرب کشور و کشف بیش از ۹۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در ارومیه خبر داد.
سردار رحیم جهانبخش در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی استان در راستای مبارزه بیامان با سوداگران مرگ با انجام کار اطلاعاتی شبانهروزی و بهرهگیری از شیوههای نوین پلیسی از فعالیت یک باند بزرگ قاچاق مواد مخدر که قصد انتقال آن از شرق کشور به ارومیه را داشتند، مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مأموران با تشکیل چندین اکیپ عملیاتی ضمن هماهنگی با مرجع قضایی نسبت به رصد و شناسایی تمام متهمان اقدام و با اشراف اطلاعاتی؛ ۶ دستگاه خودروی سواری و باری که در امر انتقال و جابهجایی مواد مورد استفاده قرار میگرفتند را توقیف کردند که از آنها مقدار ۹۰۲ کیلوگرم مواد مخدر (۱۰۱ کیلوگرم هروئین و ۸۰۱ کیلوگرم مرفین) کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی در ادامه تصریح کرد: در این باره ۷ متهم دستگیر و ۶ دستگاه خودرو نیز توقیف شد. متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
***
بیمه حوادث برکت همه خانههای روستایی یزد
همه منازل روستایی استان یزد، به طور کامل زیر چتر حمایتی بیمهای بنیاد برکت قرار گرفتند. در جریان سفر محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت به استان یزد، تفاهمنامه بیمه حوادث منازل روستایی میان این بنیاد و استانداری یزد به امضا رسید. با امضای این تفاهمنامه، همه منازل روستایی استان یزد زیر پوشش حمایتی بیمهای بنیاد برکت قرار گفتند.
مدیرعامل بنیاد برکت در این مراسم گفت: بیمه برکت وابسته به بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با هدف ایجاد و گسترش چتر حمایتی برای ساکنان روستاهای کشور و توسعه فرهنگ بیمه در این مناطق، همه خانههای روستایی استان یزد را تحت پوشش بیمه حوادث شامل آتشسوزی، زلزله، انفجار، صاعقه، سیل، طغیان آب رودخانهها، آتشفشان، توفان، تندباد، گردباد و ضایعات ناشی از آب برف و باران قرار داده است.
ترکمانه افزود: با اجرای این طرح، بیمه برکت در صورت وقوع زلزله، سیل، آتشسوزی و سایر حوادث طبیعی به روستاییان خسارت پرداخت میکند. وی خاطرنشان کرد: علاوه بر استان یزد، خانههای روستایی استانهای مختلف کشور از جمله لرستان، خوزستان، خراسان شمالی، کهگیلویهوبویراحمد، کردستان، کرمان، گیلان، یزد و هرمزگان از حمایتهای بیمهای بنیاد برکت برخوردار شدهاند. همچنین از آغاز سال مالی ۱۴۰۱ تا به امروز نزدیک به ۴۶۳ هزار واحد مسکونی روستایی تحت پوشش بیمه حوادث برکت قرار گرفته است.
***
شناسایی ۱۰۳ بیمار جدید کرونایی و فوت 4 مبتلا
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی شبانهروز گذشته ۱۰۳ بیمار جدید در کشور شناسایی شدهاند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه ۷ خرداد طبق معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲۰ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۱ هزار و ۳۸۷ نفر رسید. طی این مدت، ۴ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۰۶ نفر برسد، همچنین تاکنون ۷ میلیون و ۴۴ هزار و۴۹۹ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۵۷۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۵۲ میلیون و ۱۷۵ هزار و ۶۳۰ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۲۵۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
همچنین بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون مجموع واکسنهای تزریق شده کرونا در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۸۳۹ هزار دوز رسیده است. تاکنون ۶۴ میلیون و ۵۱۸ هزار و۸۹۷ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۸۲۴ هزار و ۶۸۶ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۴۹۵ هزار و ۶۷۴ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور نیز به ۱۴۹ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۲۵۷ دوز رسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|