|
دستگاه قضا در دوره جدید امیدآفرین و گرهگشا بوده است
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرا رسیدن هفته قوه قضائیه گفت: تحولات دستگاه قضا در مسیر اجرای اهداف سند تحول قضایی در دوره جدید امیدآفرین و گرهگشا بوده است، از برادر عزیز و مجاهدم حجتالاسلاموالمسلمین اژهای و همکاران ایشان که به صورت شبانهروزی در تلاش برای ایجاد تحول در دستگاه قضا و افزایش سرمایه اجتماعی نظام هستند، تشکر میکنم.
ارسال به دوستان
از سفر لاوروف تا سفر الکاظمی غرب آسیا کانون بازیگری ایران
نظم ایرانی منطقه
گروه سیاسی: نخستوزیر عراق روز گذشته در شرایطی به تهران آمد که تحولات منطقه در حال حاضر سفر الکاظمی به ایران را نسبت به رفت و آمدهای پیشین او به تهران متمایز میکند.
به گزارش «وطنامروز»، تهران این روزها محور گفتوگوی سطح بالای سیاسی و دیپلماتیک در موضوعات مهم بینالمللی قرار گرفته است و ترتیبات جدید امنیتی در منطقه رکن ثابت رایزنیهای دیپلماتیک در تهران بوده است، تا جایی که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و جوزپ بورل مسؤول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپایی هم در تهران بر نقش انکارناپذیر ایران در هرگونه نظم منطقهای که بخواهد در غرب آسیا ایجاد شود تاکید کردند.
در همین حال مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق یک روز پس از سفر به عربستان و ملاقات با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی اگرچه با دستور کار میانجیگری بین ریاض و تهران به کشورمان سفر کرد اما تاثیر عادیسازی رابطه برخی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی هم موضوع گفتوگوهای الکاظمی در تهران بود.
در روزهای اخیر منطقه شاهد ترافیکی از رفت و آمدهای دیپلماتیک است که خبر از این میدهد که تحولات و تغییرات سیاسی و امنیتی گستردهای در حال شکلگیری است. سفر محمد بنسلمان به مصر و ترکیه و سفر صهیونیستها به امارات و ترکیه نشان تحولات اخیر است.
در چنین شرایطی رئیسجمهور در نشست خبری مشترک خود با نخستوزیر عراق، ضمن تشکر از الکاظمی برای سفر به ایران، با بیان اینکه در دیدار با مصطفی الکاظمی ارتباط کشورهای منطقه مورد تاکید ۲ طرف بود، گفت: بر این باوریم که گفتوگوی مسؤولان منطقه میتواند مشکلات منطقه را حل کند و حضور بیگانگان نهتنها کمکی به حل مشکلات نمیکند، بلکه مشکلساز است.
وی افزود: همچنین حل مشکل یمن و آتشبس در این کشور و رفع محاصره و گفتوگوی یمنی- یمنی مورد تاکید قرار گرفت که میتواند مساله یمن را حل کند و به رنج مردم یمن که سالها درگیر آن هستند خاتمه دهد.
رئیسی تاکید کرد: بدون تردید ادامه این جنگ را بیحاصل میدانیم و معتقدیم جز رنج مردم حاصلی در این جنگ وجود ندارد و بر این باوریم که آتشبس میتواند گامی در جهت حل مسائل موجود در یمن باشد.
رئیسجمهور در بخش دیگری از این نشست خبری مشترک با اشاره به تلاشهای سالهای گذشته مقامات رژیم صهیونیستی در عادیسازی با برخی کشورهای منطقه، تاکید کرد: تلاش رژیم صهیونیستی برای عادیسازی روابط با کشورهای منطقه به هیچ وجه امنیتساز برای این رژیم نخواهد بود. ما و عراق تاکید داریم که صلح و آرامش در منطقه در پرتو نقشآفرینی همه مسؤولان منطقه است و عادیسازی با رژیم اشغالگر و حضور بیگانگان در منطقه مشکلی را از مردم منطقه حل نخواهد کرد.
وی با تاکید بر حسن روابط ایران و عراق و روابط دوجانبه و نقشآفرین ۲ کشور در مسائل منطقه، گفت: ما در روزهای سخت عراق، در کنار مردم این کشور بودیم و همواره در کنار یکدیگر خواهیم بود و این علاقه و ارتباط هرگز به سردی نخواهد گرایید و این ارتباط را ما روزبهروز در حال ارتقا و گسترش میدانیم و بدون تردید سفر آقای الکاظمی و هیات همراه میتواند نقطه عطفی برای گسترش روابط بین ۲ کشور باشد. رئیس جمهور گفت: روابط ما با عراق روابط عمیق و ریشهداری است که ریشه در فرهنگ و اعتقادات ۲ ملت و ۲ کشور دارد و این اراده بین مسؤولان ۲ کشور وجود دارد که روابط خود را در همه حوزهها توسعه دهند.
رئیسی افزود: در راستای گسترش سیاست ارتباط با همسایگان امروز ما کشور عراق را نزدیکترین کشور به ملت ایران میدانیم و نزدیکترین روابط در حوزههای مختلف را با کشور عراق رقم میزنیم.
رئیسجمهور گفت: در این دیدار، درباره روابط تجاری، سیاسی و اقتصادی مذاکره و قرار شد که روابط اقتصادی میان ۲ کشور گسترش پیدا کند. در همین راستا درباره اتصال ریلی شلمچه - بصره بحث شد که میتواند در جهت تسهیل مراودات ۲ کشور نقش بسزایی داشته باشد. از سوی دیگر تسهیل روابط پولی و بانکی بین ۲ کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
حجتالاسلام رئیسی خاطرنشان کرد: اشتیاق به زیارت مرقد مطهر امام حسین(ع) همواره در دل ایرانیان بوده و در همین راستا تسهیل زیارت از ناحیه دولت عراق و آقای الکاظمی قابل تقدیر است و شاهدیم که جدیدا امکان سفر به عتبات به شکل زمینی نیز میسر شده است تا مردم بتوانند به سهولت به عراق سفر کرده و قبور ائمه اطهار بویژه امام حسین(ع) را زیارت کنند.
وی افزود: قرار شد برای زیارت زائران در اربعین حسینی تسهیلات بیشتری توسط دولت عراق در نظر گرفته شود و زائران به سهولت از مرزهای زمینی و هوایی به عراق سفر کنند و مشکلاتی که در سنوات گذشته وجود داشت، دیگر تکرار نشود. البته قابل ذکر است که برخی مشکلات زائران به دلیل شرایط کرونایی بود که بحمدالله شاهد هستیم این مساله نیز با اقدامات ۲ کشور حلوفصل شده است.
مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق هم در این نشست خبری بیان کرد: امروز در خلال گفتوگوها روابط تاریخی، فرهنگی و دینی ۲ کشور را مورد بحث قرار دادیم. روابط ما با ایران بسیار مهم است و در چارچوب منافع مشترک ۲ کشور بوده و تلاش ما در این راستا برای تأمین منافع ملتهایمان است و توافق کردیم روابط تجاری بین ۲ کشور را تقویت کنیم.
وی درباره اربعین حسینی نیز بیان کرد: امروز توافق کردیم که یک برنامه زمانی برای تسهیل زیارت زائران اربعین امام حسین(ع) تنظیم کنیم. پیش از این، زوار ایرانی در فرودگاههای عراق میتوانستند ویزا دریافت کنند اما در چند هفته اخیر این زمینه را فراهم کردیم که زوار ایرانی بتوانند در گذرگاههای مرزی با سقف مشخصی در مقطع فعلی ویزای ورود به عراق را دریافت کنند. در ایام زیارت اربعین با تمام توان در خدمت زوار خواهیم بود و از آنان استقبال خواهیم کرد.
نخستوزیر عراق گفت: همچنین چالشهای منطقه را مورد بحث و گفتوگو قرار دادیم و توافق کردیم مشترکا برای برقراری ثبات و آرامش در منطقه تلاش کنیم و درباره مسائل سرنوشتسازی که ملتهای منطقه با آن روبهرو هستند نیز صحبت کردیم. مقرر کردیم حمایتمان از آتشبس در یمن را اعلام کنیم و همچنان که توافق داریم حمایت خود از اصل گفتوگو برای پایان دادن به جنگی که مردم یمن را با رنج بسیاری روبهرو کرده اعلام کنیم.
الکاظمی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین توافق کردیم تلاشهای مشترکی برای مقابله با چالشهای امنیت غذایی به سبب جنگی که در اوکراین در جریان است، انجام دهیم.
ارسال به دوستان
دومین نشست مشترک دستگاه قضا و مجلس شورای اسلامی برگزار شد
رؤسای قوا در خدمت مردم
گروه سیاسی: دومین نشست مشترک قوهقضائیه و مجلس شورای اسلامی، روز گذشته (۵ تیر) در پنجمین روز هفته قوه قضائیه به میزبانی دستگاه قضا برگزار شد.
در این نشست علاوه بر رؤسای قوای قضائیه و مقننه، اعضای شورای عالی قوه قضائیه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.
حجتالاسلام محسنیاژهای در جریان این نشست ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و سالگرد شهادت آیتالله بهشتی، با اشاره به تعاملات مطلوب میان قوای سهگانه و همچنین جلسات متعددی که طی یک سال اخیر میان مسؤولان ارشد دستگاه قضا با تمام کمیسیونها و فراکسیونهای مجلس شورای اسلامی برگزار شده است، گفت: هیچگاه به یاد ندارم که میان ۳ قوه مجریه، مقننه و قضائیه، به اندازه دوره کنونی، ارتباط و تعامل نزدیک و نشست و برخاستهای جمعی، گروهی یا فردی وجود داشته باشد. رئیس قوه قضائیه با اشاره به گرفتاریها و اصطکاکات فراوانی که طی دورههای گذشته از ناحیه عدم تعامل و درگیری میان قوای اجرایی، تقنینی و قضایی در کشور ایجاد میشد، همکاری و تعامل نزدیک و روابط مستحکم این ۳ قوه در شرایط فعلی را یکی از نعمات بزرگ و عنایات پروردگار متعال دانست و اظهار کرد: از جمله نتایج مهم همکاری و همافزایی میان ۳ قوه مجریه، مقننه و قضائیه در دوره کنونی، نزدیک بودن دلهای کارگزاران نظام، آگاهی آنها نسبت به عملکردها، کمبودها و کاستیهای همدیگر و همچنین ادراک واحد یا نزدیک به هم آنها درباره بسیاری از مسائل، موضوعات و مشکلات کشور است که حقیقتا باید شکرگزار این نعمت باشیم.
محسنیاژهای با بیان اینکه از فرصت کنونی تعامل بینظیر قوای مجریه، مقننه و قضائیه، باید در جهت خدمت خالصانه و بیمنت به جامعه و رفع گرفتاریهای مردم و همچنین تحقق ارزشها و آرمانهای الهی انقلاب استفاده کرد، گفت: چنانچه از این فرصت استفاده نکنیم مغبون هستیم و فردا خود را ملامت خواهیم کرد.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به مسائل و مشکلاتی که امروز گریبانگیر مردم کشورمان است، اظهار کرد: امروز مردم عزیز ایران اسلامی، درباره موضوعاتی نظیر وضعیت معیشتی و اقتصادی، ناهنجاریهای اجتماعی، شکستهشدن برخی حرمتها و زیر پا گذاشته شدن برخی ارزشها گلایهمند هستند و رنج میبرند و ما به عنوان مسؤولان و مقامات نظام وظیفه داریم که تمام تلاش خود را در راستای رفع این گلایهها انجام دهیم. محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی، آغاز تحول در قوه قضائیه را انتخاب رؤسایی از درون دستگاه قضایی دانست و گفت: حجتالاسلام محسنیاژهای عمر خود را در قوه قضائیه گذاشته و یک قاضی برجسته و ممتاز است که پروندههای مهمی را در دستگاه قضا مدیریت کرده است؛ همچنین روحیه حریت، آزادگی و حقمداری ایشان، یک ویژگی مهم را به قوه قضائیه بخشیده است و ما امیدواریم بتوانیم در مجلس شورای اسلامی کمککار دستگاه قضا باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: هر اندازه قوه قضائیه به عدالت نزدیکتر باشد و مستحکمتر و بهروزتر کارهای خود را انجام دهد، پیشبرد امور در سایر قوا راحتتر خواهد بود و مردم نیز در آسایش و آرامش بیشتری زندگی خواهند کرد.
قالیباف با اشاره به مشکلات مالی و اعتباری قوه قضائیه گفت: باید پایه بودجه دستگاه قضا اصلاح شود و ما حتما در برنامه هفتم توسعه به این موضوع اهتمام خواهیم داشت.
ارسال به دوستان
دومین پرتاب تحقیقاتی ماهوارهبر ذوالجناح هم با موفقیت انجام شد
ایران از بالا
گروه سیاسی: 16 ماه پس از نخستین پرتاب آزمایشی، روز گذشته (5 تیر 1401) دومین پرتاب ماهوارهبر ذوالجناح نیز به منظور دستیابی به اهداف تحقیقاتی از پیش تعیین شده، انجام شد. به گزارش «وطنامروز»، سیداحمد حسینی، سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع با اعلام این خبر گفت: این ماهوارهبر ۳ مرحلهای از نظر ویژگیهای فنی، قابل رقابت با ماهوارهبرهای روز دنیاست که دارای ۲ مرحله پیشرانش جامد و یک مرحله با پیشرانش مایع است. وی با بیان اینکه پرتاب ماهوارهبر ذوالجناح با هدف زیرمداری انجام گرفته است، تصریح کرد: به حول و قوه الهی مرحله سوم توسعه این ماهوارهبر ترکیبی با بهرهگیری از اطلاعات حاصل از این پرتاب آغاز شده است. بهمن 1399 بود که ماهوارهبر ذوالجناح برای نخستینبار با هدف دستیابی به فناوری قدرتمندترین موتور سوخت جامد مورد تست و ارزیابی قرار گرفت. این آزمایش با هدف صحهگذاری بر عملکرد پیشران سوخت جامد در یک پرتاب زیرمداری انجام شد که موفقیتآمیز بود. سخنگوی فضایی وزارت دفاع پس از نخستین پرتاب این ماهوارهبر در اظهاراتی گفته بود: ماهوارهبر ذوالجناح در قالب پروژهای با نام حضرت فاطمهالزهرا(ع) اجرا شد. این پرتاب نخستین پرتاب ماهوارهبر ترکیبی ذوالجناح بود. منظور از ترکیبی، ترکیبی از سوخت جامد و مایع است. ما در ماهوارهبر ذوالجناح برای نخستینبار از سوخت جامد استفاده کردیم. با این پرتاب برای نخستینبار قدرتمندترین موتور سوخت جامد به پرواز درآمد و با این پرتاب به قویترین موتور سوخت جامد دست پیدا کردیم. ماهوارهبر در مرحله اول و دوم از سوخت جامد و در مرحله سوم از سوخت مایع استفاده میکند. ایده استفاده از سوخت جامد و ساخت ماهوارهبر ترکیبی ذوالجناح به صورت جدی 3-2 سال پیش مطرح شد.
ماهوارهبر ذوالجناح دارای ۳ مرحله است که ۲ مرحله ابتدایی آن سوخت جامد و مرحله سوم سوخت مایع است.
طبق برنامهریزیهای وزارت دفاع، برای ماهوارهبر ذوالجناح ۳ پرتاب تحقیقاتی در نظر گرفته شده است که نخستین آن در بهمن 99 و دومین پرتاب تحقیقاتی نیز روز گذشته انجام شد. هدف از طراحی این ماهوارهبر سوخت ترکیبی سهمرحلهای که با ۵۲ تن وزن و 25.5 متر طول توسط متخصصان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ساخته شده، قراردهی محمولههایی تا 220 کیلوگرم در مدار 500 کیلومتری دایروی است که از این منظر، توانمندیای نزدیک به سیمرغ دارد.
در همین رابطه سخنگوی فضایی وزارت دفاع خرداد سال جاری اعلام کرد: با تثبیت فناوری و اطمینان از عملکرد صحیح ماهوارهبر، ذوالجناح قادر به تزریق محمولههایی تا وزن ۲۲۰ کیلوگرم در مدار ۵۰۰ کیلومتری خواهد بود.
از ویژگیهای ماهوارهبر ذوالجناح عدم نیاز به پایگاه پرتاب ثابت است. برای منظومه ماهوارهها نیاز است پرتاب با زوایای میل یا شیب مداری مختلف انجام شود که در صورت استفاده از پایگاه پرتاب ثابت باید از بلوکهای انتقال مداری استفاده کرد اما با ماهوارهبری مانند ذوالجناح که امکان استفاده از پرتابگر متحرک را دارد، میتوان با پرتاب از عرضهای جغرافیایی مختلف در کشور از مکان فعلی در سمنان تا سواحل جنوب کشور بهرهگیری کرد که برنامه پرتاب از جنوب شرق کشور نیز برای ذوالجناح وجود دارد.
* واکنش کاخ سفید به پرتاب تحقیقاتی ماهوارهبر ذوالجناح
کاخ سفید به پرتاب موفق دومین ماهوارهبر تحقیقاتی ایران که «ذوالجناح» نام دارد واکنش نشان داد.
سخنگوی کاخ سفید با انتقاد از پرتاب ماهوارهبر ذوالجناح مدعی شد این اقدام «غیرمفید و بیثباتکننده» است. کاخ سفید همچنین اعلام کرد متعهد به استفاده از تحریمها و سایر اقدامات برای جلوگیری از پیشرفت بیشتر ایران در برنامه موشکی بالستیک است.
ارسال به دوستان
اخبار
امنیت در عرصههای جنگ اطلاعاتی مقولهای راهبردی است
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی انتصاب سردار کاظمی به ریاست سازمان اطلاعات سپاه را تبریک گفت. در بخشی از پیام سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری آمده است: «بیشک صیانت از گوهر ارزشمند امنیت و آرامش کشور به عنوان مهمترین پیشران پیشرفت ملت عظیمالشأن ایران اسلامی که همواره بویژه در عرصههای جنگ اطلاعاتی امروز و رویارویی با پدیدههای پیچیده و حساسی چون نفوذ و ایجاد خطای محاسباتی در تصمیمگیران نظام و تغییر باورهای مردم، کانون طمع و توطئههای گوناگون دشمنان انقلاب و نظام است، مقولهای حساس و راهبردی و نیازمند عزم، اراده، هماهنگی و همافزایی منظومه پرافتخار جامعه اطلاعاتی کشور است که بحمدالله تعمیق و توسعه دائمی این ضرورت در دورههای مختلف تاریخی موجب افتخار و مباهات سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است».
سرلشکر باقری همچنین در پیامی جداگانه خطاب به حجتالاسلام طائب از خدمات وی در راهاندازی و مدیریت این سازمان پرافتخار تجلیل کرد. در بخشی از پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه آمده است: «اکنون پس از ۱۳ سال خدمت مجاهدانه و صادقانه در سنگر خطیر «ریاست سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» که با راهبری موفق آن برادر فرهیخته، تشکیل، سازماندهی و توسعه کمی و کیفی این مجموعه حساس و راهبردی محقق و توفیق در بسیاری از پروندهها و موضوعات اطلاعاتی و امنیتی از جمله کشف و خنثیسازی سناریوهای نفوذ و جاسوسی رقم خورده است و در تعامل همافزا و مقتدر با سایر نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور، مفتخر به عنوان «سرباز گمنام امام زمان(عج)» هستید، امنیت مثالزدنی ایران اسلامی از گزند توطئههای نظام سلطه و صهیونیسم بینالملل مصون مانده است؛ بر خود وظیفه میدانم به مصداق کلام شریفه «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»، از همت جهادی و انقلابی و تلاشهای ارزنده جنابعالی در این راستا قدردانی و سپاسگزاری نمایم».
***
آیین تکریم و معارفه فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر(عج) برگزار شد
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تکریم و معارفه فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر(عج) که با حضور سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی، رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا (مدظلهالعالی) و جمعی از فرماندهان و مسؤولان این سپاه برگزار شد، با بیان اینکه امامت نعمت جاری و موهبتی بیانتهاست که با طلوع خورشید نورانی و باعظمت انقلاب اسلامی در پیکره امت اسلام به آشکار جاری شد، گفت: امام تجسم عینی اسلام عزیز است. اگر بخواهیم به اسلام تجسم انسانی بدهیم و اسلام و قرآن و حکمتهای بالغه الهی و الهام یافته از این منبع فیاض و سیال وحی الهی را در سیمای یک انسان تجسم کنیم، امام آن ستاره درخشانی است که در سپهر هدایت امت اسلام، همواره هدایتگر مردم به سمت ارزشهای متعالی است.
وی افزود: این تکستاره در عالم معنا و عالم حقیقت، همان امامت است که هرگز تغییر موقعیت و حالت نمیدهد و هر کسی به آن نگاه کند، میتواند مسیر سعادت خود را بیابد.
سرلشکر سلامی با بیان اینکه امامت در صدر اسلام به عنوان امتداد رسالت انبیای الهی مطرح شد که متاسفانه در آن قطعه تاریخ سرنوشتساز اسلام، امت اسلامی نتوانست قدر و منزلت این موهبت عظیم را بداند و بر اثر غفلت، ائمه معصومین(ع) در معرض مخاطرات سنگین قرار گرفتند و به شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: تاریخ گواه این حقیقت است که اگر این مائده عظیم الهی و معنوی و سرچشمه الهام حکمت و فیض جاری بخوبی پاس داشته نشود، قطعا خداوند به سبب ناشکری نعمت امامت را خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: همانگونه که در دوران طلایی طلوع اسلام، امام تجلیگاه اسلام، حکمت و رحمت الهی و نمونه ارزشهای ناب و متعالی اسلام بود؛ امروز هم نایب امام تجلیگاه نور امامت در قالب انسانیت، در قلب و نقطه مرکزی یک جهاد وسیع جهانی قرار گرفته است و از این نقطه مرکزی حکمت، معرفت، آگاهی و شناخت به دنیای اسلام و در افقی فراتر از آن به همه بشریت الهام میشود.
سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه روح جهاد و رخسار مبارزه با مستکبران از نقطه امامت و رهبری انقلاب اسلامی شکل میگیرد و بر پیکره امت اسلام و بلکه جامعه بشری جاری میشود، گفت: امروز ایران عزیز اسلامی، مرکز ثقل مقاومت اسلامی است و رهبری معظم انقلاب، قائمه این مقاومت برابر استکبار است.
فرمانده کل سپاه در ادامه با قدردانی و تشکر از مجاهدتها و تلاشهای ارزنده و شبانهروزی سردار جباری طی 12 سال فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر(عج)، وی را یکی از فرماندهان بااخلاص، باصداقت، امین، حفیظ، پاک، وفادار و دلداده به ولایت و آگاه نسبت به موقعیت انقلاب و اسلام توصیف کرد و افزود: خوشبختانه وی طی این مدت در قلب رویدادهای بزرگ، همیشه با آرامش، متانت، صبر و گشادهرویی ماموریتها و مسؤولیت خود را پیگیری و تعقیب کرده است.
فرمانده کل سپاه همچنین سردار حسن مشروعیفرد، فرمانده جدید سپاه حفاظت ولی امر(عج) را از فرماندهان مقتدر، مصمم، مخلص و فهیم توصیف و اظهار امیدواری کرد دوره جدید فرماندهی سپاه حفاظت ولی امر(عج) همچنان در صراط درخشش و بالندگی، موجب افتخار و سربلندی این مجموعه حساس و راهبردی باشد.
در پایان این مراسم حکم انتصاب فرمانده سپاه حفاظت ولی امر(عج) به سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن مشروعیفرد اعطا و با اهدای لوح سپاس از مجاهدتهای 12 ساله سردار سرتیپ پاسدار ابراهیم جباری در سمت فرماندهی این سپاه قدردانی شد.
ارسال به دوستان
جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش خبر داد
رونمایی از موهای پدافند هوایی با برد ۳۰۰ کیلومتر
گروه سیاسی: جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: افزایش توان موشکی ارتش و سپاه از الزامات قدرت بازدارندگی و حفظ منافع ملی است و در این راستا موشکهای پدافند هوایی با برد ۳۰۰ کیلومتر رونمایی میشود.
امیر علیرضا الهامی در جمع کارکنان نیروهای مسلح ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در حوزه مسائل راهبردی نباید به هیچ کشوری وابسته باشیم، افزود: تنها راه برونرفت و گذر از تمام تحریمها و تهدیدها قوی شدن در همه امور بویژه در حوزه نظامی است. وی با بیان اینکه فرماندهان، مسؤولان و مدیران در بخشهای مختلف باید همدل و همآوا در راستای اهداف نظام اسلامی قدم بردارند، افزود: همافزایی و هماهنگی بین ارکان مختلف نظام قطعا خاری در چشم دشمنان و موجب پیشرفت کشور است.
جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه در حوزه مسائل راهبردی نباید به هیچ کشوری وابسته باشیم، گفت: افزایش توان موشکی ارتش و سپاه از الزامات قدرت بازدارندگی و حفظ منافع ملی است که باید بیش از پیش ارتقا پیدا کند. امیر الهامی با اشاره به اینکه موشکهای با برد ۳۰۰ کیلومتر در آینده نزدیک توسط پدافند هوایی ارتش رونمایی میشود، خاطرنشان کرد: توسعه قدرت موشکی نماد خودباوری و اتکا به توان و نیروی داخلی است.
وی با بیان اینکه امروز رصد، شناسایی و رهگیری تمام پرندهها، پهپادها، جنگندهها و... در مرزهای هوایی کشورمان بویژه در منطقه خلیجفارس دغدغه نیست، تصریح کرد: تولید رادار کاملا بومی با برد ۳۰۰۰ کیلومتر و نیز اشراف انواع پهپادها با ارتفاع بیش از ۴۷ هزارپا در سازمان رزم نیروی پدافند هوایی ارتش، نوید تسلطی قاطع و رصدی لحظهای در مرزهای هوایی کشورمان را میدهد که در صورت بروز هرگونه خطای دشمن پاسخ کوبنده میدهیم.
جانشین نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: پدافند هوایی ارتش در زمینه علوم پدافندی، هوش مصنوعی، علوم شناختی، کوانتوم، دفاع سایبری، جنگ الکترونیک و... همکاری شگرف و ارزندهای با نخبگان کشور، مجموعه وزارت دفاع، نیروهای مسلح، سازمان جهاد خودکفایی و نیز سایر مؤسسات علمی و دانشگاهی دارد که دشمن را در تصمیمگیریهایش دچار چالش کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|