|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با کارگردان مستند «یک ملت، یک ضربان»
تاریخچه تیمملی مستند شد
جامجهانی در عین حال که یک اتفاق فوتبالی است، وجه پررنگ ملی و میهنی نیز دارد؛ رویدادی که هر 4 سال یک بار طرفداران تیمهای باشگاهی مختلف را زیر یک پرچم قرار میدهد تا در کنار هم برای پیروزی تیم ملیشان شعار پیروزی سر دهند. از 92 سال پیش که پایه این تورنمنت گذاشته شد، تاکنون که در آستانه بیستودومین دوره این مسابقات هستیم، خاطرات تلخ و شیرین بسیاری در این رقابتها برای کشورهای گوناگون رقم خورده است. کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نیست و گاه در میدان رقابت با حریفان فرصت حضور در جامجهانی را به دیگران واگذار کرده است، گاهی از رقابتها کنار گذاشته شده است و گاهی هم حضور یافته و برای ایرانیان خاطره ساخته است.
بازخوانی این خاطرات میتواند حس خودباوری و غرور ملی را تقویت کند و یادآور روزهای خوبی برای هر ایرانی باشد. رسانه ملی نیز با توجه به همین نکته، در تدارک یک مستند ویژه با عنوان «یک ملت، یک ضربان» است. این مستند که قرار است از شهریور از قاب شبکه مستند سیما تقدیم مخاطبان شود، به کارگردانی و تهیهکنندگی محمدحسن یادگاری و در قالب 25 قسمت تولید خواهد شد. به همین بهانه گفتوگویی با محمدحسن یادگاری داشتیم تا درباره این مستند و اینکه ضبط آن در چه مرحلهای به سر میبرد، اطلاعاتی کسب کنیم.
این مستندساز در پاسخ به اینکه ایده اولیه مستند «یک ملت، یک ضربان» از کجا آمده است، گفت: اینکه یک کار جامعی از بازیهای تیم ملی با کشورهای مختلف وجود داشته باشد ایدهای بود که قبلا و حدود 10 سال پیش نیز شبکه مستند سیما همین کار را با تهیهکنندگی یک گزارشگر ورزشی انجام داده بود، با این تفاوت که آن کار به نظر بنده و شبکه کیفیت پایینی داشت و بیشتر مستند گزارشی و آیتمی بود و زیاد به یک مستند روایی که داستان و ساختار مشخص داشته باشد، شبیه نبود.
یادگاری درباره برنامهریزیهای قبلی شبکه مستند در حوزه ورزش گفت: تصمیم گرفتیم پروژه تیم ملی فوتبال ایران را از ابتدا انجام دهیم. شبکه مستند با مدیریت آقای یزدی فرآیندی را در ورزشهای مختلف در حوزه ملی تدارک دیده بود و با توجه به سابقه و تجربیات بنده در حوزه مستندهای ورزشی، تابستان سال گذشته کار را آغاز کردیم. علاقهمندی بنده به فوتبال به دوران کودکی و نوجوانی بازمیگردد و حتی بازیکن خوبی هم بودم و این شوق در تحلیل و خوانشهای فرهنگی فوتبال از همان دوران در بنده وجود داشت؛ هنوز کلکسیون گلهای ورزشی دارم. ما سالهای قبل «فوتبال علیه دشمن» را کار کرده بودیم اما با نام «فوتبال تا پیروزی» از تلویزیون پخش شد.
یادگاری سپس مراحل تولید این پروژه را اینگونه شرح داد: ابتدا بخش پژوهش و نگارش را انجام دادیم و پیش از آن در یک بازه زمانی 6 ماهه بنده جمعآوری آرشیو را انجام دادم. با صراحت میتوان گفت جامعترین آرشیو از فوتبال ایران در این پروژه تجمیع شده است و احتمالا این جامعیت در فدراسیون فوتبال و رسانه ملی وجود ندارد. همزمان هر قسمتی که آماده میشد، تدوینگران قسمتهای متنی و آرشیوی کار را به میز تدوین میبردند و همزمان با تدوینها مصاحبهها را شروع میکردیم. تاکنون 30 نفر از پیشکسوتان و مربیان فوتبال جلوی دوربین آمدهاند. از جمله آنها میتوان به سیدجلال حسینی، حسین کعبی، علیرضا نیکبخت واحدی، آرش برهانی، رضا عنایتی، هادی طباطبایی و... اشاره کرد.
تهیهکننده و کارگردان مستند «یک ملت، یک ضربان» معتقد است ورزش از موضوعات راهبردی است که میتوان درباره آن بحثهای جدی و تحلیلهای اساسی داشت: بیساختار بودن در مدیریتهای کشور باعث شده تا بسیاری از حوزهها را از دست بدهیم ولی به خاطر افتخارآفرینی حوزه ورزش این میدان باید حفظ شود.
وی در پاسخ به چگونگی پوشش رسانهای صحیح و هدفمند در جریان بازیهای جامجهانی گفت: در این مستند به مسائل روزمره در فوتبال نمیپردازیم. ما به تجربیات، شکست و موفقیتهایی میپردازیم که میتواند در نوع خود پندآموز باشد و به مدیران، بازیکنان و هواداران درس بدهد تا بیشتر از فوتبال بیاموزند و به صورت مسالمتآمیز در کنار فوتبال زیست کنند.
یادگاری وجه تمایز مستند «یک ملت، یک ضربان» را از کارهای قبلیاش مانند «فوتبال علیه دشمن» نگاه استراتژیک به فوتبال دانست و گفت: مستند «یک ملت، یک ضربان» مجموعهای40 قسمتی است. در حالی که در مستند «فوتبال علیه دشمن» ما صرفا تدوین یک مستند را انجام دادیم، در این پروژه نگاه ما به ورزش، نگاه کاملا استراتژیک است. هنوز افتخارات ورزشکاران میتواند برای چند روزی هم شده مردم را شاد نگه دارد. به طور مثال بتازگی تیم ملی کشتی صاحب چندین مدال طلا شد و بعد از آن ما شاهد گرایش ملموس نوجوانان و جوانان برای ثبتنام در سالنهای ورزشی کشتی بودیم که این خود مساله بسیار مهمی به شمار میرود.
محمدحسن یادگاری از فراموش شدن ژانر ورزش در کشور ما گلایه کرد و گفت: یک ظرفیت مهم ورزشی مثل جامجهانی قطر 2022 را باید غنیمت شمرد و صداوسیما بشدت در حوزه فرهنگی و ورزشی ضعیف عمل کرده است.
این مستندساز در ادامه هدف تولید این مستند را نمایش تصاویری عنوان کرد که تاکنون هیچگاه در حاشیه حضور تیم ملی فوتبال ایران در ادوار جامجهانی به نمایش در نیامده است. وی افزود: در ساختار مدیریت رسانهای حوزه ورزش باید رنگینکمانی از تمام رشتههای ورزش مثل کشتی، فوتبال، والیبال و... را ارائه دهید؛ گزارش خبری و پخش زنده تنها یک بخش کار است و اصلا نگاه مستند به حوزه ورزش و برنامهسازی باکیفیت وجود ندارد. متاسفانه برنامهسازی ژورنالیستی کمکیفیت به فراوانی وجود دارد که هیچ فایدهای هم برای حوزه ورزش کشور ندارد.
یادگاری در پایان دشواری اخذ مجوز ساخت مستند و حتی سریال را مانع بزرگی در مسیر برنامهسازی حوزه ورزش دانست و گفت: هنوز شبکه ورزش سیما اجازه ساخت مستند را ندارد و به این شبکه صرفا به عنوان کانالی که پخش زنده دارد نگاه میشود. در حوزه سریالسازی هم این خلأ وجود دارد ولی در مقابل در فیلمی به نام «بیرو» که در پاییز اکران میشود، یک سناریوی قوی ورزشی وجود دارد که به نظر میرسد فروش خوبی هم خواهد داشت.
ارسال به دوستان
هفته فیلم چین در ایران با همکاری سوره
خیز جدی ایران و چین برای همکاری در حوزه سینما
رایزن فرهنگی چین در ایران گفت: امیدواریم امسال هفته فیلم چین را در همکاری با سازمان سینمایی سوره به عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت سینما در ایران برگزار کنیم. به گزارش «وطنامروز»، جوزی هائو رایزن فرهنگی و ژائو زی آنگ وابسته فرهنگی سفارت چین در جمهوری اسلامی با حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی سوره و جمعی از مسؤولان این سازمان درباره ایجاد زمینههای همکاری دیدار و گفتوگو کردند.
ابتدا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی سوره ضمن ارائه توضیحاتی درباره بخشهای مختلف این سازمان و فعالیتهایی که هماکنون عهدهدار آن هستند، اظهار داشت: این سازمان زنجیره کاملی را در حوزههای مختلف سینما از تربیت نیرو و همکاری با فیلمسازان جوان و تازهنفس تا تولید در فضای حرفهای و فضای توزیع و انتشار را تشکیل داده است. این سازمان به دلیل ظرفیتهای بسیاری که در حوزههای مختلف از جمله تولید سریال، مستند، انیمیشن و فیلم کوتاه دارد، میتواند برای تولیدات مشترک با کشور چین وارد مذاکره شود، چرا که به دلیل قرابتهای فرهنگی شرقی زیادی که بین ۲ کشور وجود دارد، براحتی میتوان به مضامین و قصههای مشترک دست یافت.
جو زی هائو در ادامه با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و همکاری با سازمان سینمایی سوره در آینده نزدیک بیان کرد: فعالیت این سازمان در بخشهای مختلف جای تبریک دارد و میتواند همکاری ما با یکدیگر را در بخشهای مختلف گسترش دهد تا برای معرفی هر چه بهتر فرهنگ ۲ کشور به یکدیگر، آثاری را تهیه و تولید کنیم.
وی تاکید کرد: در ۳ سال اخیر همکاری ایران و چین در زمینه سینمایی بسیار زیاد شده است و این اتفاق به دلیل تفاهمنامهای است که میان سازمان سینمایی ایران و سازمان سینمایی چین برای تولید فیلم سینمایی و مستند به امضا رسید و فکرها و پیشنهادات خوبی مطرح شد. البته در چارچوب قرارداد 25 ساله ایران و چین نیز همکاری در زمینه سینمایی میتواند مفید باشد.
رایزن فرهنگی چین در جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ایجاد رابطه همکاری بین سازمان سینمایی سوره و موسسات مشابه آن در چین وظیفه ماست، یادآور شد: بازار چین بسیار بزرگ است و امیدواریم شاهد همکاریهای نزدیکتر سازمان سینمایی سوره با موسسههای مشابه در چین و دستاوردهای خوب باشیم.
در ادامه همچنین رئیس سازمان سینمایی سوره در ادامه با اشاره به اکران انیمیشن «لوپتو» در پاییز امسال گفت: علاوه بر آنکه تولید انیمیشن در ایران مقرون به صرفه است، ظرفیت انیمیشن نیز بسیار بالاست و اگر فضای حقوق مالکانه آثار و بحث کپیرایت رعایت شود، میتوان انیمیشنهای ایرانی را که قرابتهایی با فرهنگ کشور چین دارد، در پلتفرمهای چینی اکران کرد که شاید این اتفاق برای «لوپتو» رخ دهد.
رایزن فرهنگی چین در ایران در پایان خاطرنشان کرد: توسعه همکاریهای ایران و چین در حوزه فرهنگی از اولویتهای ماست. همچنین امیدوارم امسال هفته فیلم چین را در همکاری با سازمان سینمایی سوره به عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت سینما در ایران برگزار کنیم.
ارسال به دوستان
سیاوش طهمورث خبر داد
معرفی بازیگران جدید «معرکه در معرکه»
پانتهآ بهرام، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون قرار است در جدیدترین تجربه حضور خود بر صحنه تئاتر، در نمایش «معرکه در معرکه» به کارگردانی سیاوش طهمورث به ایفای نقش بپردازد. به گزارش مهر، در نمایش «معرکه در معرکه» سیاوش طهمورث که قرار است نیمه مرداد سال جاری روی صحنه برود، «پانتهآ بهرام» یکی از بازیگران اصلی این نمایش به شمار میرود. در اجراهای گذشته «معرکه در معرکه» رویا تیموریان ایفاگر این نقش بود. بهرام که نقشآفرینیهای متعددی در عرصه تئاتر داشته در نمایشهایی چون «مرگ یزدگرد» گلاب آدینه، «شب هزار و یکم» بهرام بیضایی، «زمستان ۶۶»، «رقص کاغذ پارهها» و «یک دقیقه سکوت» محمد یعقوبی، «افسون معبد سوخته»، «خواب در فنجان خالی» و «شکلک» کیومرث مرادی و «هی مرد گنده گریه نکن» جلال تهرانی به ایفای نقش پرداخته است.
سیاوش طهمورث که علاوه بر کارگردانی «معرکه در معرکه»، ایفاگر نقش پهلوان نیز است، درباره حضور پانتهآ بهرام در «معرکه در معرکه» به مهر میگوید: این نخستین تجربه همکاری من با پانتهآ بهرام است ولی از قدیم طرفدار بازیهای او بودم. قرار است در این اجرا بهرام ایفاگر نقش مادر باشد. «معرکه در معرکه» اثری نیست که بنا باشد به خاطر خواست و سلیقه شیوه اجرای آن را تغییر دهیم چون استخوانبندی خاصی دارد و حیف است که تغییری در آن داده شود.
طهمورث یادآور شد: شکل و شمایل بازیگران نمایش عوض شده و همین امر باعث میشود اجرای جدید «معرکه در معرکه» در کلیت شکل دیگری- البته با همان سبک اصلی اثر- داشته باشد.
ارسال به دوستان
جزئیاتی تازه درباره انیمیشن پرفروش و خبرساز این روزها
پسر دلفینی در اوج متولد شد
«پسر دلفینی» به تهیهکنندگی محمدامین همدانی عنوان انیمیشنی است که توانسته در روسیه بالغ بر یک میلیون و ۷۳۰ هزار دلار فروش کند و تبدیل به پدیده در شرایط اقتصادی امروز سینمای ایران شود. «پسر دلفینی» اما در سازمان اوج متولد شد، همان سازمانی که پیشتر محمدامین همدانی توأمان در مقام کارگردان و تهیهکننده «فهرست مقدس» را در آن ساخته بود. او از همان زمان سودای پخش بینالمللی را در سر داشت؛ این را عرضه بینالمللی «فهرست مقدس» در کشورهای خارجی با نام «The Return» میگوید. به گزارش مهر، «پسر دلفینی» در سال ۹۹ متقاضی حضور در جشنواره فیلم فجر شد اما به دلیل آنکه در آن سال فیلم انیمیشنی در ویترین جشنواره فجر نبود و از منظر صاحبان فیلم، امکان رقابت را پیش نمیآورد، از حضور در این رویداد انصراف داد. گرچه بتازگی خبر رسیده سازمان اوج به عنوان سرمایهگذار اولیه حق پخش این فیلم را واگذار کرده است اما «پسر دلفینی» با شرکت پخش روسی با نام اختصاری CPS روند عرضه بینالمللی خود را طی میکند. مهرداد معظمی، مدیر روابط عمومی اوج درباره این واگذاری گفته است: طراحی، اجرا و ساخت انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی محمد خیراندیش و تهیهکنندگی محمدامین همدانی توسط سازمان اوج و با مشارکت ۲۰ درصدی مؤسسه «رایمون» انجام شد اما سال گذشته سازمان اوج با پیشبینی وضعیت سینماها در پاندمی کرونا، مالکیت این انیمیشن را به جز حق پخش تلویزیونی با قیمت مناسب واگذار کرد. وی در ادامه افزود: «پسر دلفینی» اثری درخشان و باکیفیت است که پروسه تولید آن ۲ سال به طول انجامیده و حتما در روزها و ماههای آتی اخبار بیشتری از درخشش این اثر در ایران و جهان خواهیم شنید. ارسال به دوستان
اعلام شعار هیأتها در محرم 1401
هیأت، محل فریاد دردهای انسان است و شعارهای هیأت، عصاره و چکیده همه این دردها و دغدغهها و مسألههاست؛ در آستانه ایام عزای سید و سالار شهیدان، پس از اولویتسنجی محورهای محتوایی و هماندیشی جامعه فعالان هیأت، شعار مشترک جامعه محبان اهلبیت(ع) و هیأتها در ایام محرم ۱۴۰۱ انتخاب شد. به گزارش «وطنامروز»، در آستانه ایام عزای سید و سالار شهیدان، پس از اولویتسنجی محورهای محتوایی و هماندیشی جامعه فعالان هیأت، شعار «نجات اهل عالم با حسین(ع) است» به عنوان شعار مشترک جامعه محبان اهلبیت(ع) و هیأتها در ایام محرم ۱۴۰۱ انتخاب شد. نهادها و جامعه هیأتی کشور از همه هیأتها و مجموعهها خواستهاند تا ضمن حفظ شعار و نشان و استقلال خود، با نمایش جلوهای از وحدت و همدلی جامعه هیأتهای حسینی، در این حرکت جمعی هم مشارکت کنند.
لازم به ذکر است این شعار در حاشیه تولیدات، تبلیغات و فضاسازی هیأتها درج شده و انتظار میرود در محتوای هیأتها مدنظر قرار گیرد. همه ساله در ایام منتهی به محرم، «فراخوان پیشنهاد شعارمحوری محرم» برگزار شده تا با مشارکت و هماندیشی جامعه بزرگ فعالان هیأت و نخبگان فرهنگی، عبارتی از کلمات اهلبیت(ع) یا تکمصراعی که اشاره به سیره زندگانی ایشان دارد، به عنوان شعار مشترک محرم ۱۴۰۱ انتخاب شود.
هیأتها در فرصت مناسبتها، این دردها و مسألهها را در قالب شعار هیأت، فریاد میکنند. هر هیأت، موضوع محوری، مسأله و شعار مختص به خود را دارد و در مناسبتها بر دست گرفته و فریاد میکند. در کنار این امر اما لازم است که وحدت و همدلی جامعه بزرگ هیأتی به نحوی به نمایش درآید. شعار مشترک، رمزینه وحدت، همدلی و نشانی از عهد جمعی هیأتها است.
گفتنی است سال ۱۴۰۰ «زیر علمت امنترین جای جهان است» و سال ۹۹ «باید تمام زندگیام مثل او شود» به عنوان شعار مشترک هیأتها انتخاب شده بود.
ارسال به دوستان
اخبار
رقابت ۷۰ گروه منتخب جشنواره سرود در تلویزیون
قرار است حدود ۷۰ گروه منتخب و برگزیده جشنواره سرود فجر در یک مسابقه بزرگ تلویزیونی با یکدیگر به رقابت بپردازند. به گزارش «وطنامروز»، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی و بینالمللی سرود فجر عصر چهارشنبه، ۲۲ تیرماه با حضور برخی مسؤولان و هنرمندان در تالار وحدت برگزار میشود. جشنواره ملی و بینالمللی سرود فجر توسط مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری بسیج و با همکاری مجموعههای متصدی فرهنگی اعم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صداوسیما، شهرداری تهران و همراه اول آغاز با ۳۱ دبیرخانه استانی شکل گرفت.
در جریان این جشنواره ۲۶۷۰ گروه سرود با حضور ۲۵ هزار نفر، در سامانه متمرکز جشنواره ثبتنام کرده و بیش از ۳۶۸۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
همچنین در بخش بینالملل ۶ کشور منطقه شامل فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، یمن و افغانستان با تعداد ۵۰ اثر در این جشنواره شرکت کردند.
لازم به ذکر است قرار است حدود ۷۰ گروه منتخب و برگزیده این جشنواره در یک مسابقه بزرگ تلویزیونی با یکدیگر به رقابت بپردازند.
***
برخورد سازمان سینمایی با آموزشگاههای سینمایی فاقد مجوز
مدیر کل دفتر مطالعات و دانش سینمایی سازمان سینمایی از صدور کارت صلاحیت تدریس استادان و مربیان آموزشگاه و رتبهبندی آموزشگاههای آزاد سینمایی و استانداردسازی سرفصل دروس دورههای سینمایی خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، جعفر انصاریفر، مدیرکل دفتر مطالعات و دانش سینمایی سازمان سینمایی کشور با اشاره به سیاستها و خطمشیهای جدید سازمان در آموزشگاههای آزاد سینمایی اظهار داشت: یکی از مهمترین آسیبهای موجود فعالیت آموزشگاههای سینمایی بدون مجوز وزارت ارشاد در سطح تهران و استانهاست که با هماهنگیهای صورتگرفته با نهادهای نظارتی و مرجع انتظامی، در صورت شناسایی هر یک از این واحدها اقدام سریع برای معرفی به اداره اماکن ناجا صورت گرفته و طبق قانون با متخلفان برخورد میشود. وی ادامه داد: در حال حاضر بیشترین شکایتهای مربوط به آموزشگاههای فاقد مجوز است که با همکاری مردمی فرصت تخلف از آنها گرفته خواهد شد. این در حالی است که خانوادهها و علاقهمندان به آموزشهای سینمایی نیز باید قبل از هر اقدامی از طریق سایت سازمان سینمایی نسبت به اخذ مجوز این آموزشگاهها اطمینان حاصل کرده و در صورت عدم وجود مجوز، گزارش لازم را به نیروی انتظامی یا سازمان ارائه دهند. مدیرکل دفتر مطالعات و دانش سینمایی سازمان سینمایی کشور خاطرنشان کرد: اقدامات نظارتی از آموزشگاههای دارای مجوز به صورت مستمر در این معاونت انجام میشود و در صورت وصول شکایت به حراست یا دفتر مطالعات، بررسی و برخورد سریع با تخلف انجام میشود. وی در پایان اظهار داشت: صدور کارت صلاحیت تدریس استادان و مربیان آموزشگاه و رتبهبندی آموزشگاههای آزاد سینمایی و استانداردسازی سرفصل دروس دورههای سینمایی، در دستور کار است که بعد از تصویب اعلام و اجرا خواهد شد.
***
روایتهای شنیده نشده از دوران دفاعمقدس در «راویان کهکشان»
«راویان کهکشان» که به عنوان یکی از جدیدترین تولیدات مرکز مستند و تلویزیونی سوره قرار است توسط دیبافیلم ساخته شود، بزودی وارد مرحله تولید میشود. به گزارش «وطنامروز»، «راویان کهکشان» به کارگردانی علی فراهانیصدر و تهیهکنندگی مهدی مستوفی که برنامهای گفتوگومحور است، قصد دارد به روایتهای ناب و شنیده نشده از دوران 8 سال دفاعمقدس در گفتوگو با قهرمانهای برآمده از دل مردم بپردازد.
در همین راستا عوامل سازنده بر آن شدند تا از مردم در شهرهای مختلف ایران بخواهند اگر سوژهای را میشناسند که داستانی جذاب برای روایت دارد، به آنها معرفی کنند.
راویان کهکشان که برای پخش از تلویزیون در هفته دفاعمقدس ساخته میشود، این روزها مراحل پیشتولید و ساخت دکور را پشت سر میگذارد.
***
برگزاری رویداد «صد میز، صد بازی» در تهران
رویداد «صد میز، صد بازی» با هدف معرفی و ارائه توانمندیهای صنعت بازیهای رومیزی ایران و گردهم آوردن فعالان بخشهای مختلف بازیهای رومیزی اواخر تیرماه امسال در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، بازیهای رومیزی یکی از کالاهای فرهنگی است که امروز جای خود را در میان خانوادهها و نوجوانان و جوانان و کودکان باز کرده است اما هنوز به نظر میرسد برای فرهنگسازی و معرفی بازیهای خوب به خانوادهها و ایجاد فضای تعامل و همنشینی در این حوزه جای کار بسیار است.
به همین دلیل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با همکاری انجمن بازیهای فکری فدراسیون ورزشهای همگانی وزارت ورزش و جوانان، همچنین فعالان تولید و عرضه بازیهای رومیزی، رویدادی را با عنوان «صد میز، صد بازی» از ۲۲ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۱ برگزار میکند.
این رویداد با هدف معرفی و ارائه توانمندیهای صنعت بازیهای رومیزی ایران، گردهم آوردن فعالان بخشهای مختلف بازیهای رومیزی، ارائه طرحهای جدید و بازیآزمایی طرحهای نو، کمک به ارتقای این صنعت در بازار و معرفی بازیهای رومیزی مناسب ردههای سنی مختلف به خانوادهها برگزار میشود. رویداد «صد میز، صد بازی» با همراهی و حمایت انجمن بازیهای رومیزی فدراسیون ورزشهای همگانی و ستاد توسعه علوم و فناوریهایشناختی از تاریخ ۲۲ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۱ و از ساعت ۱۵ الی ۲۲ میزبان خانوادهها و علاقهمندان به بازیهای رومیزی در سالن نمایشگاهی مجموعه آفرینشهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|