|
درخواست پلیس از خانوادههای حجاج؛ برای استقبال «گروهی» به فرودگاه نیایید
رئیس پلیس پیشگیری فراجا از آمادگی کامل برای بازگشت حجاج به کشور خبر داد و در عین حال از خانوادههای حجاج خواست برای استقبال گروهی به فرودگاه نیایند تا شاهد ازدحام جمعیت در فرودگاهها و ترافیک در معابر منتهی به فرودگاهها نباشیم. سردار مهدی معصومبیگی در گفتوگو با ایسنا گفت: هماهنگیها برای اعزام و همچنین بازگشت این عزیزان در دستور کار پلیس پیشگیری قرار گرفته و خوشبختانه این عزیزان در امنیت کامل به سرزمین وحی اعزام شدند.
ارسال به دوستان
سازمان بهزیستی: فرآیند فرزندخواندگی با رعایت مقررات قانونی و انجام تأیید صلاحیتها تسهیل و تسریع میشود
آغوش باز برای غنچههای امید
خیلیها به دلیل محرومیت از نعمت فرزند برای سرپرستی کودکانی که هویت رسمی ندارند یا والدین آنها خواسته یا ناخواسته سرپرستی فرزندانشان را به سازمان بهزیستی سپردهاند از این سازمان یا والدین آنها درخواست فرزندپذیری دارند اما با راهی دشوار و پر پیچ و خم مواجه میشوند تا بتوانند سرپرستی قانونی چنین کودکانی را عهدهدار شوند.
به گزارش «وطنامروز»، هر چند اخیرا مدیرکل کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی اعلام کرده است تلاشهایی برای افزایش سرعت مراحل اداری فرزندخواندگی و تهیه شناسنامه برای فرزندان بهزیستی در جریان است تا امور برای فرزندخواندگی با حفظ شرایط قانونی تسهیل شود اما از دید کارشناسان و روانشناسان توجه به صلاحیت و مسؤولیتپذیری افرادی که خواهان فرزندخواندگی هستند بسیار ضروری است.
واژه فرزندخواندگی هر چند از لحاظ روحی و معنوی و صد البته مسؤولیتپذیری دارای حساسیت بالایی هم برای سازمان بهزیستی و هم متقاضیان فرزندخواندگی است اما سازمان بهزیستی در تلاش است تا ضمن توجه به صلاحیتها، همچنین تضامین مسؤولیتپذیری متقاضیان فرزندخواندگی و برخورداری آنها از شرایط لازم در توانایی قبول کودکان بیسرپرست، مطابق قانون و مقررات مشخص با درخواست آنها موافقت کند. راه دراز فرزندخواندگی از ثبتنام گرفته تا انجام مشاورههای پزشکی روحی و روانی همچنین طی شدن روال قانونی برای اخذ مدارک هویتی و تأییدصلاحیت متقاضیان، ممکن است برخی را در میانه راه ناامید کند، البته طبیعی است که سازمان بهزیستی نسبت به سپردن کودکان به افرادی که شاید صلاحیت لازم را ندارند حساسیت بالایی دارد و این موضوع باعث شده است تا فرآیند فرزندخواندگی زمانبر شود؛ حساسیتی که بسیار مهم و ضروری است اما سازمان بهزیستی میخواهد ضمن حفظ مراحل قانونی و... نسبت به تسریع و تسهیل امور اداری فرآیند فرزندخواندگی اقدام کند.
بر این اساس افرادی که فرآیند ثبت مدارک آنها برای درخواست فرزندخواندگی تکمیل شده، به نوبت و بر اساس شرایط موجود، برای طی مراحل فرزندپذیری فراخوان میشوند. محمد نصیری، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در این باره میگوید: «پروسه فرزندخواندگی در قانون تعیین شده است. ابتدا باید آگهی نوزاد در جراید منتشر شود، همچنین پانگاری از نوزاد صورت بگیرد و فرآیندهای قانونی هم در قانون حمایت از کودکان و نوجوانان آنگونه که مشخص است طی شود».
وی درباره ادامه روند فرزندخواندگی میگوید: «پس از این پروسه به سرعت فرآیند فرزندخواندگی انجام خواهد شد، البته درباره واگذاری فرزند به خانواده آییننامه و قانون وجود دارد؛ اگر کسی بخواهد فرزندی را به سرپرستی قبول کند و برای این فرزند شناسنامه بگیرد، باید یکسری فرآیند قانونی را طی کند که ابتداییترین کار ثبتنام در سامانه فرزندخواندگی است و باید فرآیندهای مختلفی در حوزه سلامت روان، سلامت جسمی خانواده و موضوعات مربوط به پزشکی قانونی برای تأیید صلاحیت خانواده، ارائه آموزشهای لازم به خانواده، معرفی کودک، قبول کودک از سوی خانواده و ارجاع به مرجع قضایی و... در کوتاهترین زمان طی شود».
اظهارات معاون فرهنگی و امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره فرآیند فرزندخواندگی و فرزندپذیری در حالی است که طبق گزارشهای موجود، هماکنون ۹ هزار کودک در مراکز بهزیستی و شبهخانوادهها زندگی میکنند که کمتر از ۹۰۰ نفر آنها شرایط فرزندخواندگی را دارند؛ یعنی به نوعی این کودکان، کودک بدسرپرست به شمار میروند و حداقل یکی از والدین یا خویشاوندان نزدیک این کودکان در قید حیات است و وضعیت مشخصی دارد. از طرفی ثبتنام ۳۰ هزار خانواده برای فرزندخواندگی در سامانه بهزیستی نشان میدهد «زمان» یکی از مشکلاتی است که بر سر راه فرآیند فرزندخواندگی قرار دارد؛ موضوعی که برخی مدیران سازمان بهزیستی درباره آن اظهارنظر کردهاند. از طرفی صدور شناسنامه برای کودکان بدسرپرست یا بیسرپرست و همچنین کودکانی که به فرزندخواندگی پذیرفته شدهاند نیز یکی از دغدغههای مهم مددکاران برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی تحمیلشده به این کودکان است. طبق گزارش رسانهها، سعید بابایی، مدیرکل کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی در جلسه هماهنگی صدور شناسنامه و مراحل فرزندخواندگی که با حضور مسؤولان قضایی برگزار شد، گفت: «صدور شناسنامه سبب جلوگیری از آسیبهای اجتماعی میشود که مستقیم به فرزندان بیسرپرست و بدسرپرست وارد میشود. همچنین موضوع فرزندخواندگی بسیار موضوع حساسی است و زمان در تمام ابعاد این موضوع باید به حداقل برسد». «امین موقت»، یکی از راهکارهای سازمان بهزیستی برای دوران گذار از ماههایی است که فرآیند قانونی و قضایی فرزندخواندگی طی میشود؛ دورانی که گرچه به خانوادهها و کودکان فرصت آشنایی بیشتر با هم و وفقپذیری میدهد اما آنها را در برزخی پراضطراب رها میکند و البته گاهی موانعی قانونی در روال زندگی آنها به وجود میآورد. طبق گفته کارشناسان سازمان بهزیستی، متقاضیان فرزندخواندگی ۳ گروه هستند؛ زوجین فاقد فرزند، زنان یا دختران فاقد همسر و زوجین دارای فرزند که دارای شرایط فرزندخواندگی باشند، البته اولویت با خانوادههای فاقد فرزند است. علاوه بر این زوجین فاقد فرزند باید ۵ سال از ازدواجشان گذشته باشد، همچنین بالای 30 سال بودن سن یکی از زوجین متقاضی نیز مهم است. متقاضیان فرزندخواندگی همچنین نباید محکومیت جزایی داشته باشند. از طرفی والدین باید دارای تمکن مالی هم باشند. یعنی دارای شغل ثابت با درآمد ثابت، وجود بیمههای اجتماعی پایه و درمان و خانه مسکونی اعم از ملکی یا استیجاری باشند. این در حالی است که بیشتر خانوادهها متقاضی نوزادان دختر هستند.
طبق اعلام معاون اجتماعی سازمان بهزیستی، تنها ۱۰ درصد از فرزندانی که در شیرخوارگاهها و شبهخانوادهها زندگی میکنند، شرایط لازم برای فرزندخواندگی را دارند.
* زمان انتظار متقاضیان فرزندخوانده برحسب سن وجنس کودک متفاوت است
مدیرکل بهزیستی استان تهران درباره اینکه چه اقداماتی برای افزایش سرعت مراحل اداری فرزندخواندگی و تهیه شناسنامه کودکان بهزیستی آنطور که فرآیند فرزندخواندگی تسهیل شود، انجام میشود، گفت: صدور شناسنامه کودکان از طریق تعیین تکلیف قضایی وضعیت کودکان توسط دادسرا و دادگاه با صدور مجوز قضایی و در نهایت توسط اداره ثبت احوال انجام میشود.
سمانه زمانی در گفتوگو با «وطنامروز»، درباره تسریع و تسهیل تکمیل فرآیند ثبتنام کودکان بهزیستی برای فرزندخواندگی اظهار داشت: فرآیند اجرایی فرزندخواندگی با ثبتنام متقاضیان از طریق سامانه ملی فرزندخواندگی تسریع و تسهیل میشود.
وی مدت زمان انتظار متقاضیان بر حسب سن و جنس کودک مورد تقاضا را متفاوت دانست و افزود: در صورت درخواست کودکان با پیگیری درمانی یا بیماری خاص و معلول به صورت خارج نوبت به درخواست خانواده رسیدگی میشود. همچنین تعیین تکلیف هویت کودکان بهزیستی توسط دادسرا و دادگاه با اخذ مجوز قضایی صدور شناسنامه توسط اداره ثبت احوال انجام میشود.
وی در پاسخ به اینکه بهزیستی چگونه و با چه تضمینی یک کودک را به دست یک خانواده متقاضی فرزند میسپارد تا از لحاظ قانونی فرزندپذیر، مسؤولیتپذیری لازم را داشته باشد، گفت: خانواده متقاضی، مراحل قانونی را طبق مفاد قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست طی کرده و پس از بررسی و ارزیابی تخصصی پرونده متقاضیان به دادگاه خانواده تقدیم و در صورت تایید نهایی توسط دادگاه خانواده قرار سرپرستی آزمایشی صادر و با حکم دادگاه خانواده کودک به متقاضیان واگذار میشود.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: مردم دوز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند؛ ۱۳ فوتی کرونا در یک شبانهروز
وارد موج هفتم کرونا شدهایم
ویروس کرونا با زیرسویه جدید اُمیکرون در حالی این روزها برای همهگیری گسترده خیز برداشته است که وزیر بهداشت اعلام کرده با توجه به رشد آمار مبتلایان، بستریها و جانباختگان این بیماری، کشور وارد موج هفتم کرونا شده است. به گزارش «وطنامروز» کرونا پس از یک وقفه 3-2 ماهه، ۲ هفته است بشدت فعال شده؛ بیماریای که از قدرت بالای سرایتپذیری برخوردار بوده و تهدیدی جدی برای سلامت جامعه بویژه افرادی است که واکسن نزدهاند یا واکسیناسیون خود را تکمیل نکردهاند. در چنین شرایطی کارشناسان بهداشت با جدیت بر رعایت سفت و سخت پروتکلهای بهداشتی (استفاده از ماسک) و انجام واکسیناسیون بویژه دوز یادآور تاکید میکنند. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته، ۱۳ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۴۷۷ نفر رسید. بر این اساس از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر جمعه ۲۴ تیرماه، ۴۷۷۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۵۶۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت زمانی ۱۳ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» هم در کشور جان خود را از دست دادند. در مقابل اما خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۷ هزار و ۱۶۸ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۴۳۲ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر ۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۸ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۴۳۵ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸ هزار و ۱۴۴ نفر دوز دوم و ۲۸ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۹۰۸ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۴۸۷ دوز رسید.
* ضرورت تزریق دوز یادآور واکسن کرونا
وزیر بهداشت درباره وضعیت کرونا در کشور گفت: بارها اعلام کردهام اینکه فکر کنیم کرونا تمام شده، بسیار اشتباه است. کرونا، ویروسی است که سالها باقی خواهد ماند. در حال حاضر میزان واکسیناسیون در دنیا در برخی کشورهای آفریقایی ۶ تا ۸ درصد بوده و ویروس در این کشورها پایدار است. وی در ادامه افزود: کشورهایی هستند که واکسیناسیون کاملی نداشتهاند و ایمنی افراد در این کشورها پایین است بنابراین وقتی ویروس وجود داشته باشد، جهش یافته و همه کشورها را متأثر میکند. با توجه به آمارهای موجود، فکر میکنم در حال حاضر کشور ما هم وارد موج هفتم کرونا شده است. عیناللهی یادآور شد: آنچه در موج ششم توانست به ما کمک و حاشیه امنی برایمان ایجاد کند، همکاری مردم در امر واکسیناسیون بود که باید از آنان تشکر کنم. اکنون هم که هنوز با شدت بالایی درگیر این بیماری نشدهایم، از مردم خواهش میکنم حتما واکسن را به عنوان دوز یادآور تزریق کنند. وی تاکید کرد: افرادی که ۶ ماه از واکسن قبلیشان گذشته باشد، حتما باید واکسن یادآور تزریق کنند تا منجر به تقویت سیستم ایمنی بدنشان شود. کسی که به اُمیکرون مبتلا شود، اگر واکسن تزریق کرده باشد، قطعا شدت بیماریاش کم خواهد بود و ما شاهد حوادث بد نخواهیم بود؛ بویژه افراد بالای ۶۵ سال یا افراد دارای بیماریهای زمینهای مانند دیابت و... حتما باید واکسن دوز یادآور را تزریق کنند. وزیر بهداشت در پایان با تاکید بر لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، گفت: از نظر رعایت پروتکلهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت تهویه و رعایت فاصلهگذاری باید بیشتر توجه شود. امیدوارم بتوانیم این موج را هم به سلامت رد کنیم. وزارت بهداشت آمادگی کامل دارد و مراکز درمانی ما نیز آمادگی کامل دارند، در عین حال امیدواریم با پیشگیری، کارمان به درمان نرسد.
ارسال به دوستان
به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته امداد، جهادگران و نهادهای انقلابی
70 هزار خانواده روستایی خانهدار میشوند
نهادهایی چون بسیج سازندگی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی و جهادگران بسیجی در حالی برای حمایت از محرومان جامعه در اقصی نقاط کشور اقدامات قابل توجهی را در راستای اشتغالزایی و رفع محرومیت بهکار گرفتهاند که برنامهریزی برای ساخت 70 هزار واحد مسکونی روستایی نمونهای از عملکرد فعالیت این نهادهای خدماترسان به این قشر محروم جامعه است. بنا به این گزارش، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مراسم بهرهبرداری از ۱۵۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد گلستان اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمیته امداد و بنیاد مستضعفان چندین تفاهمنامه برای تامین مسکن روستایی ویژه محرومان منعقد کرده که بر اساس آن امروز ۷۰ هزار واحد مسکن روستایی در سراسر کشور در حال پیگیری است. وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری اکثر واحدهای مسکونی روستایی ویژه محرومان به بهرهبرداری میرسد و امید محرومان خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح محرومان طعم شیرین خانهدار شدن را میچشند.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ابراز امیدواری کرد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکونی ویژه محرومان صرفا به امسال ختم نشود و در ادامه یادآور شد: دولت سیزدهم قول احداث 4 میلیون واحد مسکونی را داده و امیدواریم این مهم با همت نهادهای انقلابی تحقق یابد. همچنین رئیس کمیته امداد کشور نیز در این مراسم گفت: کمیته امداد و بسیج سازندگی تا پایان سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار واحد مسکونی را در روستاها میسازند. مرتضی بختیاری در مراسم بهرهبرداری از ۱۵۰ واحد مسکن روستایی مددجویان کمیته امداد استان گلستان اظهار کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با فرماندهی فرمانده کل سپاه کارکرد خوبی داشت و در چند نوبت که گزارش این قرارگاه به مقام معظم رهبری ارائه شد، مورد تشویق معظمله قرار گرفت. وی افزود: در فراخوانی که مقام معظم رهبری در قالب مواسات و همدلی و کمک مومنانه صادر کردند، در ابعاد مختلف شاهد استقبال مردم و حضور قدرتمندانه آنان بودیم که ما را در دنیا سرافراز کرد و پشتیبان این طرح، بیش از ۵۳ هزار پایگاه بسیج بوده است. بختیاری با بیان اینکه بسیج سازندگی، بنیاد مسکن را در بحث مسکن محرومان کمک کرد و یکی از تفاهمنامهها، ایجاد ۴۰ هزار واحد مسکونی در روستاها است، تصریح کرد: کمیته امداد و بسیج سازندگی تا پایان سال ۱۴۰۲ باید بیش از ۴۰ هزار واحد مسکونی در روستاها بسازند و پس از تحقق آن ساخت۴۰ هزار واحد مسکونی دیگر دنبال میشود. وی با بیان اینکه ۱۰ هزار واحد مسکونی دیگر به همت بنیاد مستضعفان در روستاها ساخته میشود و تعداد این واحدها به بیش از ۵۰ هزار واحد مسکونی میرسد، یادآور شد: نگاه نهادهای حمایتی و دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی در این عرصهها ستودنی است و حتی مجلس یازدهم در راستای حمایت از محرومان و ساخت مسکن اعتبار در نظر گرفته است. رئیس کمیته امداد کشور قانون جهش مسکن را یک قانون جامع دانست و تأکید کرد: در این طرح در طول 4 سال باید 4 میلیون واحد مسکونی ساخته شود و با این اتفاقات امید داریم این مهم رقم بخورد. استان گلستان در این بخش جزو استانهای پیشتاز است و سهم این استان در ساخت ۴۰ هزار مسکن، ۹۰۰ واحد مسکونی بود که با رایزنیهای انجام شده به یکهزار و ۲۰۰ واحد مسکونی رسید و امروز ۱۵۰ واحد مسکونی به بهرهبرداری رسید.
* همت بسیج سازندگی برای رفع خلأهای موجود
۴۲ هزار گروه جهادی در سطح کشور وجود دارد و در حال حاضر جریان جهادی کشور به عنوان یک فناوری انقلاب و مؤلفه قوی شدن ایران اسلامی حرفی برای گفتن دارد و در بحرانهای مختلف اعم از سیل، زلزله و... پیشران و موتور محرکه حرکتها بوده است. رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی بسیج سازندگی به خلأهای موجود که محرومیت ایجاد کرده میپردازد، گفت: هدف ما ایجاد امید در مردم است. سردار محمد زهرایی اظهار کرد: بسیج با کمک دولت به دنبال مردمپایه کردن اقتصاد است. دولت سیزدهم که دولتی مردمی است شعار اشتغال، تولید و کاهش تورم را سرلوحه کار خود قرار داده و بسیج در قرارگاه اقتصادیاش با اقشار تخصصی خود و طرحهای مشخص، در قالب تفاهمنامههایی با دولت به تحقق مردمپایه شدن اقتصاد کشور کمک میکند. وی با بیان اینکه قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی به خلأهای موجود که محرومیت ایجاد کرده میپردازد، تأکید کرد: برخی روستاها آب شرب ندارند یا دارای تنش آبی هستند که در این حوزه نیز ما وارد عمل شدیم، البته بهرهبردار و منتفع نیستیم، بلکه با مشخصات فنی وزارت نیرو عمل میکنیم و با امکانات جهادی و ماشینآلات و تجهیزات سپاه و بسیج و نیروهای همیشه در صحنه به زمان اجرای عملیات سرعت میدهیم. زهرایی با اشاره به اینکه برای تامین آب شرب 7 هزار و ۱۳۸ روستا قرارداد منعقد شده که بسیج سازندگی آبرسانی به بیش از 3 هزار و ۴۰۰ روستا را در بازه زمانی 3 ماهه تعهد کرده است، بیان کرد: در ۱۰ هزار روستا عملیاتهای آبخیزداری و آبخوانداری، قنات، استخر ذخیره آب و کانالکشی تا سر مزرعه انجام میشود. وی در ادامه با بیان اینکه در طرح ملی جهش مسکن به بخش مسکن روستایی وارد شدیم، گفت: در آغاز همکاری، ساخت ۴۰ هزار واحد مسکن مددجوی کمیته امداد در روستاها در دستور کار قرار گرفت که 5 هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی پیشرفت فیزیکی داشته و در ۱۰ مردادماه به مناسبت دیدار جمعی از جهادگران با مقام معظم رهبری، ۵۰۰ واحد مسکونی را افتتاح خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
فرمانده کل انتظامی کشور: پلیس برابر قانون از آمران به معروف حمایت میکند
کشف حجاب جرم است
برابر قوانین مصرحه، کشف حجاب جرم تلقی شده و مقابله پلیس با ناهنجاریهای اجتماعی در چارچوب قانون انجام میشود. فرمانده کل انتظامی کشور به رعایت حجاب بر اساس قانون در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: برابر قوانین مصرحه، کشف حجاب جرم تلقی شده و مقابله پلیس با ناهنجاریهای اجتماعی در چارچوب قانون انجام میشود. «همایش عفاف و حجاب» (طرحهای رعد، کاشف، انضباط اجتماعی، امنیت اماکن و اصناف، اقتدار، امنیت اخلاقی و اجتماعی، ظفر و...) با حضور سردار حسین اشتری، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
سردار حسین اشتری در این مراسم ضمن قدردانی از همکاران فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به واسطه اقدامات شایسته و مقتدرانه در برخورد با ناهنجاریها، عنوان کرد: انصافا تمام همکاران در راستای برقراری نظم و امنیت از هیچ کوششی دریغ نمیکنند و با اعتقاد و اقتدار پای کار هستند. وی با اشاره به عزم و اراده پلیس در برخورد با عوامل ناامنی در جامعه اظهار داشت: مبارزه پلیس با اراذل و اوباش، مفسدان اقتصادی، سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر، سارقان، مجرمان فضای سایبری و... از اولویت یکسانی برخوردار بوده و همگی در اولویت یک فراجا قرار دارند. این مقام ارشد انتظامی با تبریک فرا رسیدن هفته «عفاف و حجاب» تصریح کرد: حجاب برای زنان غیرتمند ایران اسلامی گوهر ارزشمندی است و همانطور که حضرت امام خمینی میفرمایند «از دامن زن، مرد به معراج میرود»، هزاران شهید گلگونکفن انقلاب اسلامی در دامن پاک زنان و مادران غیور ایرانی تربیت یافته و صاحب جایگاه و منزلت رفیع در نزد آفریدگار خود شدند.
سردار اشتری گفت: حجاب، برای بانوان متدین و مسلمان یک فریضه است، این در حالی است که بانوان غیرمسلمان نیز باید در جمهوری اسلامی ایران پایبند به قانون باشند و حجاب اسلامی را رعایت کنند، همانطور که در برخی کشورها بیحجابی قانون است. فرمانده کل انتظامی کشور به رعایت حجاب بر اساس قانون در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: برابر قوانین مصرحه، کشف حجاب جرم تلقی شده و مقابله پلیس با ناهنجاریهای اجتماعی در چارچوب قانون انجام میشود.
وی با بیان مطالبهگری پلیس از دستگاههای مربوط برای انجام بهینه وظایف خود در حوزه عفاف، حجاب و امور فرهنگی، خاطرنشان کرد: زمانی که تمام اقدامات بر اساس قانون انجام شود قطعا نتایج اثربخش آن را در جامعه شاهد خواهیم بود. پلیس در موضوع برخورد با کشف حجاب بر اساس قانون کار خود را ادامه میدهد.
مقام ارشد انتظامی کشور با اشاره به فریضه امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: پلیس برابر قانون از آمران به معروف حمایت میکند.
ارسال به دوستان
اخبار
تشکیل پرونده ۱۰ هزار زوج نابارور در تأمیناجتماعی
معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمیناجتماعی از تشکیل پرونده بیش از ۱۰هزار زوج نابارور در این سازمان خبر داد و گفت: سازمانهای بیمهگر استثنائاً تعرفههای غیردولتی درمان ناباروری را هم پرداخت میکنند. دکتر فرهاد خدایی با بیان اینکه درمان ناباروری تا سال گذشته در تعهد سازمانهای بیمهگر نبود، درباره طرح بیمه زوجین نابارور اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیاتوزیران، خدمات درمان ناباروری از دوم شهریورماه سال گذشته در تعهد سازمانهای بیمهگر قرار گرفت. وی با اشاره به تشکیل پرونده بیش از ۱۰ هزار زوج نابارور تاکنون در این سازمان، ادامه داد: این زوجین که خدمات خود را از مراکز طرف قرارداد یا مراکز خصوصی غیرطرف قرارداد دریافت کردند، مدارک خود را به سازمان تحویل دادند و بر اساس تعرفههایی که برای این کار مصوب شده، هزینههای آنها بازپرداخت شده است.
وی این را هم گفت که تعهد سازمانهای بیمهگر همواره تعرفههای دولتی بوده است اما سازمانهای بیمهگر در این یک مورد یعنی درمان ناباروری استثنائاً تعرفههای غیردولتی را هم پرداخت میکنند. خدایی در این باره اضافه کرد: اگر بیمار به مرکز دولتی مراجعه کند بر اساس تعرفه دولتی محاسبه میشود و بیمار پولش را پرداخت میکند اما اگر به مراکز غیردولتی حتی غیرطرف قرارداد مراجعه کند بازپرداختی که از سوی سازمانهای بیمهگر به او پرداخت میشود بر اساس تعرفه غیردولتی است.
***
پلیس فتا پول مالباختگان در دام کلاهبرداران را برگرداند
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از کشف ۴۷۱ پرونده کلاهبرداری و استرداد ۳۷ میلیارد ریال به مالباختگان خبر داد. سرهنگ داوود معظمیگودرزی دراین باره گفت: در هفته جاری ۴۷۱ نفر از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کردند بدون اینکه اطلاعات کارت عابر بانک خود را در اختیار فرد دیگری قرار داده باشند، مبالغی از حسابشان برداشت و به حساب سایر افراد منتقل شده است. در همین راستا تیمی از کارآگاهان پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داده و متوجه شدند این سرقتها به روش کپی اطلاعات کارت بانکی انجام شده است.
وی ادامه داد: در رصد و پالایش اطلاعاتی مشخص شد مبالغ به چند حساب مشخص واریز شده است که بلافاصله هماهنگی با بانکهای مذکور انجام شده و ماموران پلیس فتا موفق شدند با مسدودسازی سریع حسابهای مقصد و ردیابی مبالغ سرقتی ۳۷ میلیارد ریال وجوه برداشتشده از حساب ۴۷۱ مالباخته را به حساب آنان بازگردانند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه همه این اقدامات با مجوز دستگاه قضایی انجام شده است، درباره شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این اقدام نیز گفت: شناسایی و دستگیری عوامل این کلاهبرداریها در دست بررسی است و تاکنون نیز چندین نفر در این باره جلب شدهاند و تحقیقات پلیسی برای کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد.
***
سربازان کچل نمیشوند
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل، اندازه قانونی موی سر سربازان وظیفه در یگانهای خدمتی و مراکز آموزشی را اعلام کرد. امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمیپور، رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در گفتوگو با فارس درباره اندازه موی سر کارکنان وظیفه اظهار داشت: طبق آخرین بخشنامه در سال ۹۸، اندازه موی سر کارکنان وظیفه مشخص و برای اجرا در همه مراکز آموزش و یگانهای نیروهای مسلح و دستگاههای غیرنظامی ابلاغ شده است.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه جزئیات این ابلاغ از سال ۹۸ تاکنون تغییری نکرده است، تصریح کرد: بر اساس این ابلاغیه اندازه موی سر کارکنان وظیفه با مدرک تحصیلی دیپلم و پایینتر در مراکز آموزش رزم مقدماتی با نمره ۱۰ و با مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر با نمره ۱۶ خواهد بود. وی گفت: اندازه موی سر کارکنان وظیفه در یگانهای خدمتی اعم از سرباز و سرجوخه با نمره ۱۰ تا ۱۶ و درجهدار و افسر با نمره ۱۶ تا ۲۰ خواهد بود.
***
معرفی گروههای سرود برتر کشور در اوایل مرداد
معاونت پرورشی وزارت آموزشوپرورش پیرو پیام مقام معظم رهبری درباره اهمیت گروههای سرود بیانیهای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «اکنون در چهلمین دوره مسابقات فرهنگی- هنری معاونت پرورشی وزارت آموزشوپرورش شاهد حضور ۲۴ گروه سرود برگزیده پسر و ۵۳ گروه سرود برگزیده دختر از میان بیش از ۲۴۰۰ گروه سرود از سراسر کشور هستیم. مرحله نهایی این مسابقات در هفته اول مرداد برگزار میشود و گروههای سرود برتر کشوری معرفی میشوند».
این بیانیه میافزاید: «معاونت پرورشی وزارت آموزشوپرورش با توجه به تاکیدات و راهنماییهای حکیمانه مقام معظم رهبری درباره بهرهمندی از ابزار هنر بویژه سرود در فرآیند تربیتی کودکان و نوجوانان، خود را موظف به حمایت همهجانبه از گروههای سرود دانشآموزی میداند و همه دانشآموزان را به شرکت گسترده در این فعالیت دلچسب و تاثیرگذار دعوت میکند».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|