|
ارسال به دوستان
جای خالی تنوع معماری در شهرک سینمایی کشور
شهر قصهها
«میگویند چیزهایی که در فیلمها اتفاق میافتد غیرواقعی است و واقعیت چیز دیگری است. فیلمها کاری میکنند که عواطف ما نیرومند و واقعی جلوه کنند». اندی وارهول، از فیلمسازان پیشکسوت آمریکا در این جملات به یکی از مهمترین ویژگیهای فیلم اشاره کرده است: فیلمها کاری میکنند که عواطف ما نیرومند و واقعی جلوه کنند. مهمترین و تاثیرگذارترین عنصر جهت باورپذیرتر کردن فیلم، چیزی نیست جز طراحی صحنه؛ عنصری که موجب شده صنعت سینما در دسته صنایع پرهزینه قرار بگیرد.
به گزارش «وطنامروز»، طراحی صحنه و فضاسازی از ارکان اصلی صنعت سینماست و میزانسن قوی، از ویژگیهای مهم یک فیلم سینمایی موفق است. به همین منظور در سرتاسر جهان شهرکهای سینمایی بسیاری ساخته شدهاند تا این قابلیت را برای فیلمساز فراهم کند که آثاری با حجم بالا یا تعداد قسمت بالا تولید کند و با کمترین هزینه ممکن، بهترین فضاسازی را داشته باشد. بابلزبرگ آلمان نقطه آغاز ظهور این شهرکها بود که سینماگران مشهور آن زمان را به سمت سبکی جدید از فیلمسازی جذب کرد و منجر به این شد که اندک اندک شاهد سربرآوردن شهرکهای سینمایی دیگر در گوشه و کنار جهان باشیم. کشور ما نیز به همت یکی از فیلمسازان بزرگ کشورمان از این قافله عقب نماند. آن که پای چنین شهرکهایی را به صنعت فیلم و سریال کشور ما باز کرد، کسی نبود جز علی حاتمی؛ کارگردانی که شاید با شنیدن نامش، فیلم به یادماندنی «مادر» را به یاد بیاورید. این کارگردان که برای ساخت سریال «هزار دستان» به فضایی شبیه تهران قدیم نیاز داشت، شهرکی تاسیس کرد به نام شهرک سینمایی غزالی.
«هزار دستان» سبب خیر شد تا شهرکی ساخته شود که بعدها زادگاه آثار فاخر دیگری مثل کلاه پهلوی، معمای شاه، تبریز در مه، شهرزاد و... شد. سالها بعد شهرکهای سینمایی دیگری نیز در ایران ساخته شدند؛ همچون شهرک نور که «محمد رسولالله» مجید مجیدی در آن فیلمبرداری شد یا شهرک دفاع مقدس که تاکنون میزبان ضبط فیلمهای دفاعمقدسی بسیاری بوده است؛ همچنین شهرکهای تکلوکیشن دیگری مانند سلیمانلند که برای فیلم سینمایی «ملک سلیمان» ساخته شد یا شهرک مختارنامه که اخیرا برای فیلمبرداری سریال «مستوران» مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
با این وجود اما شهرک غزالی که سال 58 توسط سازمان صداوسیما تاسیس شد، هنوز هم بزرگترین شهرک سینمایی کشور است. این شهرک در حال حاضر میزبان یکی از بزرگترین پروژههای تاریخی در حال ساخت، یعنی پروژه «سلمان فارسی» است. بازسازی و رسیدگی به این شهرک هم اخیرا از سر گرفته شده است و مهدی میرچی، مدیر شهرک غزالی روز گذشته در این باره به ایسنا گفته است: بتازگی شروع به بازسازی یکسری از لوکیشنها کردهایم... بازسازی خیابان لالهزار شروع شده است؛ کار ترمیم سنگفرشها هم تمام شده و کار چیدمان شروع شده است. لالهزار کاملا با روش روز ترمیم میشود و سازه نسبت به گذشته ماندگارتر خواهد شد.
میرچی همچنین در بخشی از صحبتهای خود اشاره کرده که ترمیم خیابان لالهزار را خود سازمان صداوسیما عهدهدار شده است تا هویت و اصالت سازههایی که ۴۰ سال قبل توسط زندهیاد حاتمی بنا شده، حفظ شود.
اهتمام ورزیدن به بازسازی صحیح و حفظ اصالت این شهرک از سوی مدیران، قابل تقدیر است و امید است که ادامه داشتن این رویکرد به حفظ هویت ما در تولیدات نمایشیمان منجر شود اما نکته دیگری که نباید از نظر دور داشت، گسترش و افزایش تنوع لوکیشن در این شهرک است که نیازمند برنامهریزیای جدی برای آن هستیم.
این شهرک صرفا به فضاهای سنتی و قدیم ایران اکتفا کرده است. به لحاظ ساختار در این شهرک میدان توپخانه، ساختمان عدلیه، خیابان لالهزار، سینما تابان، گرند هتل، عکاسخانه و چند مغازه دیگه فضاسازی شده است و کمتر شاهد معماریهای نوین در این شهرک هستیم. به همین خاطر در صورت وجود لوکیشنهای جدید باید در منطقه باز موجود اطراف شهرک دکورسازی شود که به علت عدم کنترل نور، صدا و عوامل مختلف طبیعی و مصنوعی قابل بهرهبرداری برای تمام موضوعات و فصول سال نیست. این در حالی است که همه مراحل تولید فیلم از زمان کلید خوردن تا نمایش در ساختمان تولید باید در محل شهرک باشد.
به گفته مدیر شهرک غزالی، هماکنون 13 پروژه به طور همزمان در حال تصویربرداری در شهرک غزالیاند و همانطور که گفتیم در بین این پروژهها، اسم کارهای تاریخی سنگین و پرهزینهای چون «سلمان فارسی» به چشم میخورد. افزون بر آن، آثار شاخصی تاکنون در این شهرک فیلمبرداری شدهاند که به چند مورد از آنها اشاره شد. همه این نکات نشاندهنده آن است که دست تولیدکنندگان حوزه فیلم و سریال، از ایده و محتوای خوب خالی نیست. هم در عرصه تلویزیون و هم در عرصه نمایش خانگی، آثار خوب و قابل توجهی در دست تولیدند و اگر دغدغه فیلمسازان برای طراحی صحنههای متناسب با ایده مرتفع شود، قطعا میتوانیم شاهد خلق ایدهها و قصههایی نو برای تولیدات نمایشی باشیم. هر چه دست فیلمساز در پروراندن قصه بازتر باشد، خلاقیت افزایش مییابد؛ خلاقیتی که حلقه مفقوده آثار نمایشی ما در سالیان اخیر بوده است.
ارسال به دوستان
«بدون قرار قبلی» 2 میلیاردی شد
مشتاق مخاطبان بیشتریم
عوامل فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» عصر پنجشنبه ۲۳ تیرماه با حضور در ۴ سینمای مشهد، بیشترین تعداد اکران مردمی در یک روز را به این فیلم اختصاص دادند. به گزارش «وطنامروز»، عصر پنجشنبه پردیسهای سینمایی هویزه، پارک بازار، ویلاژ توریست و برفی شهر مشهد میزبان عوامل فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی»، بهروز شعیبی کارگردان، محمود بابایی تهیهکننده، مصطفی زمانی بازیگر و محمد معتمدی خواننده فیلم در کنار مردم بودند.
مصطفی زمانی، بازیگر فیلم با حضور در یکی از استیجهای این سینماها اظهار داشت: از شما عزیزان بسیار قدردانی میکنم که برای دیدن این فیلم به سینما آمدید. من بسیار خوشحال شدم از کار کردن در کنار دوستان خوبم آقای شعیبی و بابایی عزیز و همچنین آقای معتمدی عزیز که پیش از این افتخار آشنایی از نزدیک را با وی داشتم ولی تجربه همکاری نداشتیم که لطف خدا شامل حال من شد که بتوانم در این پروژه با ایشان همکاری داشته باشم. امیدوارم از قصه فیلم لذت ببرید.
سیدمحمد معتمدی، خواننده فیلم نیز در ادامه بیان داشت: امیدوارم از دیدن فیلم «بدون قرار قبلی» لذت ببرید. من در این فیلم نقش بسیار کوچکی داشتم ولی افتخار بسیار بزرگی نصیب من شد که بتوانم در کنار دوستان و عوامل بزرگوار فیلم باشم و خوشحالم که امروز در خدمت شما عزیزان و مردم خوب مشهد هستم.
محمود بابایی، تهیهکننده فیلم ضمن قدردانی از مردم به خاطر انتخاب «بدون قرار قبلی» برای تماشا، از حاضران در سالن درخواست کرد برای این فیلم در فضای مجازی تبلیغ کنند، چرا که بهترین تبلیغ است.
بهروز شعیبی، کارگردان فیلم نیز اظهار داشت: من افتخار دارم که به همراه ۲ دوست خوبم مصطفی زمانی و محمد معتمدی عزیز در خدمت شما باشیم ولی افتخار بزرگتر برای من و همه ما این است که امشب رضا صابری در جمع ما حضور دارند. بسیار خوشحالم که بار دیگر در خدمت مردم خونگرم مشهد هستم و امیدوارم فیلم را دوست داشته باشید.
شعیبی با اشاره به همزمانی اکران فیلم «هناس» که در آن به عنوان بازیگر نقش اول و فیلم «بدون قرار قبلی» که در آن به عنوان کارگردان حضور دارد، بیان داشت: متاسفانه یکی از اتفاقات دشوار برای من همزمانی اکران فیلم «هناس» و «بدون قرار قبلی» بود، چرا که نتوانستم در کنار دوستانم در اکرانهای «هناس» حضور داشته باشم.
کارگردان فیلم «بدون قرار قبلی» درباره اکران رایگان «هناس» و «بدون قرار قبلی» به مناسبت هفته حجاب و عفاف تصریح کرد: تا امروز نه کسی بابت اکران رایگان از من نظر خواسته و نه پیشنهاد آن را به من داده است. من هم خبر اکران رایگان «هناس» و «بدون قرار قبلی» را در اخبار مشاهده کردم و مجبور شدم چند بار نیز این موضوع را در صفحه مجازی خود اعلام کنم که هیچ خبری از اکران رایگان ندارم. این تصمیمی بود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اتخاذ کرده و ناشی از تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سینماهاست.
همچنین رضا صابری، بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر ایران و دیگر بازیگر این فیلم که در آخرین اکران در پردیس سینمایی برفی به عوامل فیلم ملحق شد و مورد استقبال قرار گرفت، گفت: باعث افتخار است که در این فیلم با کارگردان صاحب فکر و صاحب سبکی چون بهروز شعیبی همکاری داشتم.
فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی محمود بابایی، محصول بنیاد سینمایی فارابی با مشارکت موسسه تصویر شهر است که توسط پخش این موسسه از ۱۸ تیرماه در سینماهای سراسر کشور اکران شده و تاکنون بیش از 2 میلیارد در گیشههای سینما سراسر کشور فروش داشته است.
ارسال به دوستان
رسواییهای بازیگر مطرح هالیوود او را از حضور در پروژهای مهم بازداشت
چنگیزخان هم اسپیسی را نپذیرفت
در حالی که پس از مدتها کنارهگیری، پروژه «چنگیز خان» یکی از پروژههایی بود که کوین اسپیسی را به دنیای سینما بازمیگرداند، وی به دلیل اتهامات جدید در بریتانیا از این فیلم اخراج شد. به گزارش «وطنامروز»، ورایتی نوشت: کوین اسپیسی به دنبال طرح چند مورد اتهام جدید آزار جنسی- این بار در بریتانیا- از فیلمی درباره چنگیز خان کنار گذاشته شد. اسپیسی قرار بود بازیگر اصلی این فیلم باشد و در نقش یک مرد مقدس ظاهر شود. امتیاز این فیلم در جشنواره کن ارائه شده بود اما طرح اتهامات جدید موجب این تصمیمگیری شده است. فیلم «۱۲۴۲: دروازهای به غرب» درامی تاریخی درباره مردی مقدس است که سعی دارد یکی از لشکرهای چنگیز خان را از هجوم به اروپا باز دارد.
اکنون بیل چمبرلین، تهیهکننده فیلم گفته است اتهام ۴ مورد آزار جنسی به کوین اسپیسی در بریتانیا موجب شده تا وی از این نقش کنار گذاشته شود و بررسی برای انتخاب فرد جایگزین وی شروع شده است. اسپیسی پنجشنبه گذشته با حضور در دادگاه عالی لندن در جایگاه شهود دادگاه قرار گرفت و اعلام کرد بیگناه است. قاضی ۶ ژوئن ۲۰۲۳ را برای بررسی موارد تعیین کرد.
«دروازهای به غرب» فیلمی انگلیسیزبان به کارگردانی «پیتر سوس» کارگردان مجار است که با بودجهای بین ۱۰ تا ۲۵ میلیون دلار قرار است ساخته شود و فیلمبرداری آن طی ۲ ماه آینده از ۱۷ اکتبر شروع میشود. اریک رابرتز و کریستوفر لمبرت دیگر بازیگران فیلم هستند.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: وقتی سلطنت مجارستان با حمله مغولها در نبرد «موهی» فرو ریخت، تنها قلعه استرگوم به ایستادگی ادامه داد و راه آنها را برای ورود به اروپا سد کرد. باتو، نوه چنگیز خان به دیوارهای این قلعه رسید. اوسبیوس، رهبر مدافعان قلعه در نبرد نهایی با وی، از حمایت معنوی کاردینال سزاریانی برخوردار است.
ارسال به دوستان
در بیستوهشتمین دوره جشنواره فیلم سارایوو اهدا میشود
قلب افتخاری برای پل شریدر
جایزه افتخاری قلب سارایوو ۲۰۲۲ در جشنواره فیلم سارایوو به پل شریدر اهدا میشود. به گزارش مهر، جشنواره فیلم سارایوو در بیستوهشتمین دوره خود از پل شریدر، کارگردان و فیلمنامهنویس آمریکایی تجلیل میکند و جایزه قلب افتخاری سارایوو را به وی اهدا میکند. این فیلمساز که سالها کار حرفهای انجام داده و برای نوشتن فیلمنامههای «راننده تاکسی»، «آخرین وسوسه مسیح» و «گاو خشمگین» مارتین اسکورسیزی و همچنین دهها فیلم دیگر بارها تحسین شده، سازنده و کارگردان چندین فیلم از جمله «ژیگولوی آمریکایی»، «میشیما: زندگی در چهار فصل» و «آرامش غریبهها» بوده است. شریدر سال ۲۰۱۹ برای فیلم «اولین اصلاحشده» که کارگردانی آن را نیز بر عهده داشت، نامزد جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اصلی شد. او سال گذشته با فیلم «کارتشمار» که در آن «اسکار آیزاک» و «تیفانی هدیش» بازی کرده بودند در ونیز حضور داشت و با تحسین منتقدان روبهرو شد. این فیلم در گیشه نیز موفق ظاهر شد. جایزه قلب سارایوو در مراسمی که ۱۳ آگوست در جشنواره برگزار میشود، به این فیلمساز اهدا خواهد شد و پس از آن نمایش ویژهای از «کارتشمار» برگزار میشود. در این فیلم آیزاک در نقش بازجوی سابق ابوغریب بازی کرده که با گذشته خود کنار میآید. در همین روز، شریدر یک مسترکلاس در افتتاح برنامه استعدادهای درخشان سارایوو برگزار خواهد کرد. این فیلمساز نخستین فیلمش را با عنوان «یقه آبی» در سال ۱۹۷۸ کارگردانی کرد و ۲ سال پس از آن بود که «راننده تاکسی» برنده نخل طلا شد. وی سال پیش در جشنواره فیلم زوریخ موفق به دریافت جایزه یک عمر دستاورد شد و امسال در ونیز جایزه شیر طلایی یک عمر دستاورد را دریافت خواهد کرد. این نویسنده و کارگردان ۷۵ ساله اکنون در حال ساخت «استاد باغبان» است که در آن «جوئل اجرتون» در نقش باغبانی از یک ملک زیبا و تاریخی بازی میکند. جشنواره سارایوو ۲۰۲۲ از ۱۲ تا ۱۹ آگوست (۲۱ تا ۲۸ مرداد) برگزار میشود. ارسال به دوستان
عیدانه تلوبیون برای مخاطبان
«موقعیت مهدی» از عید غدیر در تلوبیون
فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» ساخته سیدهادی حجازیفر از ۲۷ تیرماه در تلوبیون به صورت آنلاین اکران میشود. به گزارش «وطنامروز»، طرح جدید اکران آنلاین فیلمهای سینمایی روز ایران و حمایت از آثار شاخص، با فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» با موضوع زندگی شهید مهدی باکری آغاز میشود.
در این طرح، فیلمهای سینمایی روز ایران میتوانند به منظور رفع انحصار در اکران آنلاین، از ظرفیت بیش از ۲۰ میلیون کاربر سایت و اپلیکیشن تلوبیون استفاده کنند.
در نخستین گام، فیلم «موقعیت مهدی» که با اکران موفق در سینماهای سراسر کشور و فروش ۱۴ میلیارد تومانی، به عنوان پرفروشترین فیلم حوزه دفاعمقدس مطرح شده، به مناسبت عید سعید غدیر خم از صبح دوشنبه ۲۷ تیرماه به صورت آنلاین در تلوبیون اکران خواهد شد.
موقعیت مهدی به نویسندگی و کارگردانی سیدهادی حجازیفر و تهیهکنندگی حبیبالله والینژاد، سال ۱۴۰۰ ساخته شد و در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر، در ۱۴ رشته نامزد شد و 5 سیمرغ بلورین از جمله سیمرغ بهترین فیلم را کسب کرد.
همچنین هادی حجازیفر سیمرغ بهترین کارگردان فیلم اولی، مسعود سخاوتدوست سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن، مسیح حدپورسراج سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری و ایمان کرمیان سیمرغ بلورین بهترین جلوههای ویژه میدانی را برای این فیلم به دست آوردند. موقعیت مهدی همچنین تندیس جایزه سینمایی ققنوس ۱۴۰۰ را کسب کرد.
این فیلم در مدت حضور تقریبا 4 ماههاش بر پرده سینماها توانست بیش از 12.5 میلیارد تومان داشته باشد تا نخستین تجربه کارگردانی هادی حجازیفر به عنوان پربینندهترین فیلم غیرکمدی بهار 1401 شناخته شود.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مهدی باکری، فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا از برادر کوچکترش حمید میخواهد بهرغم مشکلاتی که برایش پیش آمده به منطقه برگردد و در کنار او باشد. حمید میپذیرد و همراه میشود. حالا بعد از عملیات خیبر، مهدی باید تنها به خانه برگردد. این روایت در 6 پرده تصویر شده است.
سیدهادی حجازیفر، ژیلا شاهی، وحید حجازیفر، معصومه ربانینیا، وحید آقاپور و روحالله زمانی بازیگران اصلی و ابراهیم امینی به همراه هادی حجازیفر نویسندگان «موقعیت مهدی» هستند.
ارسال به دوستان
اخبار
وداع با دکتر «یه حبه قند»
روحالله مفیدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون صبح دیروز دار فانی را وداع گفت.
به گزارش «وطنامروز»، روحالله مفیدی، هنرمند سینما و تلویزیون صبح جمعه (۲۴ تیرماه) بر اثر سرطان درگذشت. مفیدی مرداد ۱۳۰۸ در یزد به دنیا آمد. او کار تئاتر را سال ۱۳۲۷ آغاز کرد. مفیدی در حوزه نقاشی و مجسمهسازی هم فعالیت داشت اما در شروع کار به واسطه هنر«گریم» نامش بر سر زبانها افتاد.
مفیدی آخرین بار بیش از یک دهه پیش در فیلم سینمایی «یه حبه قند» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی در زادگاهش یزد برابر دوربین رفت و سال ۹۲ با بازی در سریال «آب پریا» پرونده بازیگریاش را برای همیشه بست. او در سالهای اخیر به دلیل دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان در سینما و تلویزیون کار نمیکرد و سرانجام روز گذشته، یک روز پس از بازپخش «یه حبه قند» از شبکه آیفیلم سیما در ۹۳ سالگی جان به جانآفرین تسلیم کرد و چشم از جهان فرو بست.
***
برگزاری نکوداشت حمید منوچهری
مراسم نکوداشت حمید منوچهری، هنرمند فرهیخته و پیشکسوت نمایشهای رادیویی برگزار میشود. به گزارش «وطنامروز»، امروز مراسم نکوداشت حمید منوچهری، هنرمند فرهیخته و پیشکسوت نمایشهای رادیویی با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، دانشگاه علامه طباطبایی و بنیاد بینالمللی غدیر برگزار میشود. این مراسم به همت اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، دانشگاه علامه طباطبایی، بنیاد بینالمللی غدیر و به مناسبت رونمایی از کتاب صوتی نهجالبلاغه بر اساس ترجمه زندهیاد محمد دشتی به روایت صدای ماندگار حمید منوچهری، امروز با حضور جمع شاخصی از اساتید حوزه و دانشگاه، هنرمندان و اهالی فرهنگ، ساعت ۱۰:۳۰ صبح برگزار میشود و به صورت زنده از رادیو نمایش، رادیو غدیر و ایران صدا نیز پخش خواهد شد. همچنین این برنامه به صورت تصویری از سایت رادیو نمایش نیز پخش میشود.
***
«10 سال با حافظ اسد» منتشر شد
کتاب «10 سال با حافظ اسد» به قلم «بثینه شعبان» با ترجمه رامین حسینآبادیان منتشر شد. به گزارش ایسنا، این کتاب در ۴۰۸ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۲۰ هزارتومان در انتشارات مؤسسه فرهنگی- مطبوعاتی ایران عرضه شده است. در مقدمه کتاب آمده است: «10 سال با حافظ اسد» نخستین کتابی است که با استناد به اسناد و منابع آرشیوی وزارت خارجه و کاخ ریاستجمهوری سوریه به موضوع نبرد عربی- اسرائیلی، فرآیند مذاکرات صلح خاورمیانه در فاصله سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ میلادی و همچنین خاطرات نویسنده به عنوان مترجم ویژه حافظ اسد پرداخته است. نویسنده در این کتاب که به عنوان مترجم رئیسجمهور وقت سوریه در بسیاری از جلسات حافظ اسد با مقامات خارجی، بویژه آمریکاییها، حضور داشته و همراه عضوی از هیات مذاکرهکننده سوری در مناقشات عربی- اسرائیلی بوده، علاوه بر استناد به منابع وزارت خارجه و کاخ ریاستجمهوری این کشور، به بیان خاطرات خود از جلسات حافظ اسد با مقامات آمریکایی و سایر کشورها و نیز مذاکرات هیأتهای مذاکرهکننده سوریه و اسرائیل در خلال حلوفصل مناقشات منطقهای و فرآیند مذاکرات صلح پرداخته که شاید کسی تا به حال آنها را نشنیده باشد. بثینه شعبان همچنین با ارائه تصویری از فضای جلسات هیأتهای مذاکرهکننده سوری و اسرائیلی، به بیان دیدگاهها و نحوه رفتار این ۲ هیأت در جریان مذاکرات فرآیند صلح میپردازد.
***
«مسافران خورشید» کلید میخورد
علی ملاقلیپور در تازهترین فعالیت خود سراغ اثری هنری با مضمون محرم رفته است. به گزارش مهر، علی ملاقلیپور، نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون در جدیدترین فعالیت خود اثری محرمی در حوزه موسیقی میسازد که تهیهکنندگی آن را محمدجواد آشتیانی بر عهده دارد. این اثر که بزودی وارد مرحله تولید میشود، «مسافران خورشید» نام دارد. فیلمنامه این کار را نیز خود ملاقلیپور نوشته است. علی ملاقلیپور پیش از این فیلم «قندون جهیزیه» را ساخته و در سینماها اکران کرده است. مستند «راه طی شده»- روایتی صریح و بیپرده از افکار و اندیشههای مهدی بازرگان- از دیگر آثار این کارگردان است.
***
پایان دومین جشنواره رسانهای امام رضا(ع)
دومین جشنواره رسانهای امام رضا(ع) با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد و نفرات برتر طی مراسمی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و تولیت آستان قدس رضوی، در مشهد مقدس معرفی و تقدیر شدند.
به گزارش «وطنامروز»، اختتامیه دومین جشنواره رسانهای بینالمللی امام رضا(ع)، پنجشنبه گذشته (۲۳ تیرماه) با حضور حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، حجتالاسلاموالمسلمین سیدسعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر کنگره جهانی امام رضا(ع)، مالک رحمتی، قائممقام تولیت آستان قدس رضوی و جمع کثیری از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد. محورهای موضوعی این جشنواره شامل 4 بخش سیره رضوی، زائر و زیارت رضوی، وقف و نذر رضوی و خدمت رضوی بوده است. در پایان این جشنواره، ۶۱ نفر از افراد حائز رتبههای اول تا سوم و همچنین افراد برگزیده و شایسته تقدیر در بخشهای مختلف خبر، گزارش، عکس، فیلم، گرافیک، گزارش خبری رادیویی و تلویزیونی و دیگر قسمتهای جشنواره تجلیل شدند.
آیین پایانی دومین جشنواره رسانهای امام رضا(ع) در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|