|
ارسال به دوستان
الاکلنگ تأسیس و تعطیلی شبکهها چگونه به رشد کیفی برنامهها منجر خواهد شد؟
چون کیفیت مهم است
کمیت هم در کنار کیفیت مهم است یا خیر؟ این همان سوالی است که رؤسای صداوسیما از زمان تاسیس این سازمان تاکنون در پاسخ به آن اختلافنظر داشتهاند. در دوره ۴ رئیس قبلی صداوسیما، تاسیس شبکههای جدید و تعطیلی تعدادی دیگر، امری معمول و تکراری بوده است و حالا در دوره ریاست پیمان جبلی هم شاهدیم از پنجم مرداد، ۲ شبکه «ایرانکالا» و «شما» را به دلیل کمبود شدید مخاطب دیگر روی آنتن نخواهیم داشت و برخی شبکهها هم در این باره اخطار و اولتیماتوم گرفتهاند.
به گزارش «وطنامروز»، هفتم مهرماه سال گذشته بود که رهبر حکیم انقلاب مدظلهالعالی در حکمی پیمان جبلی را هشتمین رئیس سازمان صداوسیما انتصاب کردند. در بخشی از حکم وی آمده بود: «هدایت فرهنگی، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی و افزایش همبستگی ملی، در شمار اولویتهایی است که باید با ارتقای سرمایه انسانی و رشد کیفی برنامهها و بهرهگیری از ابتکار و با تلاش شبانهروزی به آن دست یابید. انشاءالله». کلیدواژه کیفی در این عبارات و عدم اشاره به کمیت، گویای این است که طبق نظر و رهنمودهای رهبری، جبلی در ۵ سالی که سکان رسانه ملی را در دست دارد، باید بیش از تمرکز بر کمیت، به «رشد کیفی برنامهها» بها دهد.
صداوسیما در دهه اخیر، ۳ رئیس به خودش دیده که هر کدام در دوراهی رجحان کیفیت یا کمیت، دیدگاه متفاوتی داشتند. در دوره ریاست ضرغامی شاهد رشد کمی شبکههای صداوسیما بودیم به گونهای که عدهای از این روند افزایشی تحت عنوان «رشد قارچی شبکهها» یاد کردند. تاسیس شبکههای تخصصی از جمله شبکه پویا، ورزش، مستند، نسیم، نمایش و... منجر به افزایش کمی شبکههای تلویزیونی شد. این افزایش کمی حتی در بخش برونمرزی نیز محقق شد که حاصل آن، تاسیس پرس تیوی، سحر، الکوثر، العالم و هیسپان تیوی است.
قاعدتا تعدد شبکهها، محتوای بیشتری را میطلبید و رسانه ملی در این دوران، از حیث محتوا نیز نسبتا موفق عمل کرد و بینندگان را با آثار پربینندهای چون «متهم گریخت»، «مرد هزار چهره»، «شبهای برره»، چندگانههای «ستایش»، «پایتخت» و... پای تلویزیون نشاند. حتی پروژه نیمهتمام دوره قبل نیز تکمیل شد تا «مختارنامه» تنها سریال الف ویژه ساخته شده در دوره ضرغامی باشد.
دومین رئیسی که دهه 90 بر مسند ریاست سازمان صداوسیما نشست، محمد سرافراز بود. رویکرد سرافراز در این باره 180 درجه با رئیس قبلی متفاوت بود. در این دوره بود که پخش برنامههای شبکه «تماشا» به یکباره و در میانه پخش سریال «رابینسون کروزو» متوقف و شبکه تماشا با شبکه نمایش ادغام شد. شبکه «شما» و شبکه «بازار» (ایران کالای فعلی) هم شبکههای دیگری بودند که در آن دوره تعطیل شدند، همان ۲ شبکهای که این روزها خبر تعطیلیشان را دوباره میشنویم. شاید از این تشابه بتوان اینگونه نتیجه گرفت که سیاستهای جبلی در حوزه شبکههای تلویزیونی، حتی اگر با سرافراز یکسان نیست، شباهتهای بسیاری دارد.
اختلاف دیدگاه 180 درجهای با رئیس قبلی برای عبدالعلی علیعسکری هم صدق میکرد. علیعسکری شبکه «شما» و «تماشا» را مجددا به آنتن بازگرداند و برای شبکه بازار جانشینی تعیین کرد به نام «ایرانکالا»؛ که این رویکرد، کمینگری علیعسکری به شبکههای صداوسیما را میرساند.
اکنون اما رسانه ملی در شرایطی به سر میبرد که تشنه «محتوا» و «کیفیت» است. به استناد نظرسنجیهای اخیر تلویزیون، افت مخاطب شبکههای مختلف بحرانی جدی است که پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی هم خود بر آن مهر تأیید زده است. تاکید حکم رهبری که پیشتر به آن اشاره کردیم بر رشد کیفی برنامهها نیز گویای همین مساله است. کاهش کمیت در راستای افزایش کیفیت، راهبردی است که علیالظاهر جبلی در پیش گرفته تا این خلأ کیفیت را پر کند و مرجعیت در معرض خطر رسانه ملی را نجات دهد اما اگر به چند نکته توجه نشود، این کاستن از کمیتها به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
در تیزری که صداوسیما برای اعلام تعطیلی ۲ شبکه «ایرانکالا» و «شما» تدارک دیده، دلیل این تعطیلی بازآرایی شبکهها بر اساس نظر مخاطبان معرفی شده و همچنین عنوان شده برنامههای شاخص این ۲ شبکه، به شبکههای «پربیننده» سیما منتقل خواهند شد تا بیشتر دیده شوند. پرسشی که در این باره پیش میآید، این است: آیا دیده نشدن این برنامهها صرفا به خاطر این است که از «ایرانکالا» و «شما» پخش میشدند؟ اگر این برنامهها به شبکههای دیگر بروند، تبدیل به برنامههایی پربیننده میشوند؟
علاوه بر این، پیشتر در توضیح علت تعطیلی این ۲ شبکه، به کمبود شدید مخاطب اشاره شده بود. در صورتی که تنها این ۲ شبکه نیستند که با کمبود مخاطب مواجه هستند. شبکههای کممخاطب دیگری نیز وجود دارند که هرس کردن آنها میتواند ظرفیت عظیمی برای همافزایی در جهت بالا بردن کیفیت و محتوا فراهم کند. برخی رسانهها به اسامی برخی از این شبکهها اشاره کردهاند و آنها را در زمره شبکههایی آوردهاند که در آینده نزدیک رنگ تعطیلی را خواهند دید؛ از جمله شبکه «سلامت» و «تماشا».
از تعطیلیها که بگذریم، زمزمههایی مبنی بر ورود شبکه «ورزش 2» به آنتن به گوش میرسد. چنین تصمیمی را میتوان به فال نیک گرفت و آن را نشانهای از توجه رئیس فعلی صداوسیما به اولویتها دانست. این تصمیم نشان میدهد آنچه در دوره جدید برای رسانه ملی اولویت دارد، نه کاهش کمیت است و نه افزایش آن، بلکه اگر ارائه محتوای باکیفیت نیازمند تاسیس شبکه باشد، این امر رخ خواهد داد. اولویت دانستن محتوا بر هر چیز دیگر، شاید بتواند دوای درد بحران مخاطب رادیو و تلویزیون ما باشد، به این شرط که پیش از آنکه دست به حرکت تازهای بزنیم، جوانب و پیامدهای هر تعطیلی یا تاسیسی را بسنجیم.
ارسال به دوستان
توافق ایران و عراق برای ساخت فیلمی درباره داعش
سفر مسؤولان سینمایی به عراق
محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی در ادامه سفر ۳ روزه خود به بغداد روز گذشته با حسن ناظم، وزیر فرهنگ و گردشگری عراق دیدار کرد. به گزارش «وطنامروز» در این دیدار، ناظم با اشاره به سفرش به تهران و دیدار با محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سفر ما در ایران سفری خاطرهانگیز، بهیادماندنی و استثنایی بود. وی با اشاره به همکاریهای مشترک ایران و عراق در عرصههای مختلف سینمایی و انتقال تجربههای سینمایی این ۲ کشور به یکدیگر، ادامه داد: خدا را شاکرم که سفر اخیر هیأت عراقی به تهران تشریفاتی نبود و در آن بر برنامههای متعددی توافق شد که بخشی از نتایج آن را امروز شاهد هستیم و آن هم حضور شما و هیات همراه و سینماگران ایرانی در بغداد است.
وزیر فرهنگ و گردشگری عراق، میزبانی بغداد از هفته فیلمهای سینمایی ایران با حضور کارشناسان و متخصصان و استقبال و انعکاس خوب آن در جهان را از دیگر دستاوردهای سفر همکاری با تهران خواند. ناظم همچنین اظهار داشت: پیشبینی میشود با همکاری موثر ایران با عراق، فیلم سینمایی مشترکی علیه داعش ساخته شود و درباره مبارزه با داعش با حضور عوامل ایرانی و عراقی به محصولات مشترکی دست یابیم. امیدواریم ساخت این پروژه که قرار است ثبت شود و مستندی از مرحله مقابله با داعش در عراق به دور از تحریفهای تاریخی است، از همین هفته فیلم آغاز شود.
وی ضمن تمجید از سینمای ایران تاکید داشت: امضای تفاهمنامه فیمابین کمک میکند تا شاهد انتقال خدمات و تجربههای فیلمسازان ایرانی و عراقی به ۲ کشور باشیم؛ موضوعات بسیاری میان ۲ ملت وجود دارد که پرداختن به آنها باعث نزدیکی و دوستی بیشتر خواهد شد.
وزیر فرهنگ و گردشگری عراق با اشاره به نمایش فیلم «هناس» ادامه داد: باید خاطره شهیدان را همیشه به یاد داشته باشیم و سینما و تصویر میتوانند این خاطرات را زنده نگه دارند. در این دیدار محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی گفت: خوشبختانه به دلیل اشتراکات بسیاری که ۲ ملت ایران و عراق دارند، زمینههای همکاری و تعاملات خوبی در حال شکل گرفتن است و نمونه آن را امروز در هفته فیلم سینمایی ایران در قلب بغداد شاهد هستیم. رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اهمیت گسترش تعاملات و مفاهمههای ۲ ملت، بر لزوم توسعه ساختارهای همکاری تاکید کرد و افزود: گفتوگو و تبادلنظرهای خوبی صورت گرفته و ۲ کشور میتوانند در زمینه حضورهای جشنوارهای، تولیدات مشترک، عرضه خدمات آموزشی و اعزام استاد و پخش و عرضه محصولات سینمایی و تصویری همکاری گستردهای داشته باشند. وی با اشاره به ضرورت گسترش فیلمسازی در عراق به ماهیت و کارکرد ساختار آموزشی انجمن سینمای جوان در ایران پرداخت و بیان کرد: مدل آموزشی سینمای جوان میتواند الگوی مناسب و مطلوبی در زمینه آموزش فیلمسازی به جوانان و نوجوانان عراقی باشد.
خزاعی از آمادگی ایران برای میزبانی از گروههای جوان هنرجو برای آموزش خبر داد و افزود: این الگوی مناسبی برای تربیت کیفی سینما در مقیاس وسیع است و انجمن سینمای جوانان ایران آمادگی ارائه خدمات در این زمینه را دارد. رئیس سازمان سینمایی ضمن استقبال از تولیدات مشترک به موضوعاتی چون مقاومت در برابر داعش، حماسه راهپیمایی اربعین، عید غدیر خم، سلمان فارسی و... اشاره کرد و اظهار داشت: سینمای ایران به لحاظ صنعتی و فرهنگی جهشهای قابل ملاحظهای بعد از انقلاب اسلامی داشته و میتوان با همافزایی کشور عراق در کنار همکاریهای جشنوارهای، تولیدات مشترک و بازار پخش مناسبی ایجاد کرد. در واقع سینما خاکریز اول جنگ رسانهای امروز است.
گفتنی است در این دیدار، حسین دارابی کارگردان فیلم سینمایی «هناس» و خانم شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایینژاد رئیس سازمان سینمایی را همراهی کردند.
ارسال به دوستان
مجید مجیدی برگزار میکند
سومین رویداد «تصویر دهم»
فراخوان سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم» با مدیریت مجید مجیدی و دبیری محمد رهبر، در ۲ بخش «فیلم کوتاه» و «ایدههای داستانی» منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، سومین رویداد فیلم کوتاه «تصویر دهم» توسط موسسه فرهنگی خیریه راه ایمان و با همراهی عتبه مقدسه حسینی با هدف تشویق به خلق آثار هنری با نگاه نو به آیینهای عاشورایی و پیامهای حسینی و با محوریت موضوع «از حسین آموختم...» برگزار میشود و چهرههای شاخصی در هیاتهای انتخاب و داوری، بررسی آثار ارسالی را بر عهده دارند.
علاقهمندان به شرکت در این رویداد، محدودیتی برای تعداد آثار ندارند و میتوانند تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ فیلمها و ایدههای خود را به دبیرخانه رویداد ارسال کنند.
در این دوره از رویداد فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم»، علاقهمندان میتوانند در ۳ قالب مستند، داستان و انیمیشن آثار خود را در مدت زمان حداکثر ۵ دقیقه و با کیفیتهای HD
و Full HD به دبیرخانه رویداد ارسال کنند. همچنین در بخش ایدههای داستانی، طرحهای اولیه فیلمنامه که شخصیت و کشمکش اصلی آن تعریفشده و دارای آغاز، میانه و پایان باشد و بهمثابه یک ایده مناسب برای فیلم داستانی، وبسری، واقعیت مجازی یا مستند نوشته شده باشد، قابل ارسال هستند.
در سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی «تصویر دهم» به ۳ نفر برگزیده هیات داوران، یک فیلم منتخب آرای مردمی، یک نفر برگزیده ویژه هیات داوران و 3 نفر برگزیده بخش ایده به انتخاب داوران، تندیس و جوایز نقدی شامل ۳ تا ۵ سکه بهار آزادی و کمک هزینه ساخت فیلم کوتاه اهدا خواهد شد.
ارسال به دوستان
«کابوی کپنهاگ» اواخر امسال پخش میشود
همکاری کارگردان دانمارکی با نتفلیکس
نیکلاس ویندینگ رفن، کارگردان دانمارکی، سریال «کابوی کپنهاگ» را برای نتفلیکس ساخت. به گزارش «وطنامروز»، نیکلاس ویندینگ رفن که سازنده فیلمهایی چون «بران» است، سریال «کابوی کپنهاگ» را برای نتفلیکس ساخته است. این سریال ۶ اپیزودی در سبک «نئون- نوار»، نخستین پروژه این کارگردان در بیش از یک دهه اخیر درباره زادگاهش است. سازنده «شیطان نئون» با ساخت این سریال که در عین حال نخستین سریالی است که برای نتفلیکس میسازد، به ریشههای دانمارکی و کپنهاگیاش بازمیگردد. از این سریال ۶ قسمتی به عنوان یک سریال نوآر هیجانانگیز و پر از نئون یاد شده و آنجلا بوندالویچ بازیگر اصلی آن است. وی پیشتر در «باران» از نتفلیکس که در دانمارک بسیار پربیننده شده بود، در نقش قهرمان جوانی که در دنیای جنایتکاران کپنهاگی پرسه میزند، بازی کرده بود. رفن شهرت جهانی خود را با سهگانه «موادفروش» درباره دنیای جنایی دانمارک کسب کرد و با این فیلمها مدس میکلسن را به دنیا معرفی کرد. زلاتکو بوریک که در هر ۳ فیلم مجموعه «موادفروش» با این کارگردان همکاری کرده بود در سریال جدید نیز با وی خواهد بود. لولا کورفیکسن دختر رفن که بازیگر است، در کنار آندرهآس لایکی یورگنسن، جیسون هندیل-فورسیل و لیل ی ژانگ دیگر بازیگران سریال هستند. آخرین پروژه رفن سریال نوآر «خیلی پیر برای جوانمرگی» با بازی میلس تیلر برای آمازون پرایم بود. کار فیلمبرداری «کابوی کپنهاگ» در دانمارک به پایان رسیده و قرار است اواخر امسال در سراسر جهان از سوی نتفلیکس استریم شود. رفن سال ۲۰۱۱ با فیلم «بران» یا «رانندگی» با بازی رایان گاسلینگ، کری مولیگان و اسکار ایزاک جایزه بهترین کارگردانی را از شصتوچهارمین دوره جشنواره فیلم کن کسب کرد. این فیلم نامزدی نخل طلا را هم به دست آورد. ارسال به دوستان
دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد
ساخت اثر فاخر نمایشی با موضوع «مباهله»
دستیار وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ساخت اثر فاخر نمایشی با موضوع «مباهله»، برپایی شب شعر آیینی و اجرای چندین برنامه مسجدمحور از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور در ۶ استان خبر داد. به گزارش «وطن امروز»، محمود شالویی، دستیار وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: از آنجا که مناسبت بزرگ تاریخی «مباهله» که از جلوههای عظمت خاندان عصمت و طهارت(ع) است به سبب غفلت در سالهای گذشته و نیز فاصله زمانی اندک با عیدسعید غدیرخم و ایام محرم و تحتالشعاع قرار گرفتن آن، کمتر در کانون توجه قرار داشته است، سعی شد با تشکیل ستادی در این باره با حضور نمایندگانی از بخشهای مختلف وزارت ارشاد، برنامهریزی و اقداماتی برای سال جاری و سالهای آینده در این باره انجام شود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از اجرای چند برنامه مسجدمحور از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد خبر داد و برگزاری مسابقات محتوایی ویژه پیامکی با موضوع مباهله و دعوت همگانی برای قرائت دعای مباهله به صورت همزمان در شب مباهله در مساجد سراسر کشور را از دیگر برنامههای پیشبینی شده این ستاد عنوان کرد.
به گفته مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری محافل انس با قرآن در شب مباهله و اجرای برنامههای فرهنگی در بخشهای جنبی این محافل به صورت همزمان در سراسر کشور و برگزاری ویژهبرنامههای شاخص در مساجد ۶ استان تهران، اصفهان، یزد، قم، تبریز و خراسان رضوی نیز از برنامههای مسجدمحور پیشبینی شده است.
دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تشریح برنامههای آتی این ستاد به تولید اثر فاخر نمایشی با موضوع مباهله اشاره کرد و گفت: بنیاد رودکی طی مذاکره با تعدادی از کارگردانان مطرح تئاتر کشور، در حال برنامهریزی برای تولید یک اثر فاخر نمایشی و اجرای آن در تالار وحدت برای سال آینده است.
وی ضمن اشاره به ایجاد بخش ویژه مباهله در جشنوارههای مرتبط ادبی، تصریح کرد: نویسندگان و کتابهای با موضوع مباهله مورد حمایت مادی و معنوی معاونت امور فرهنگی این وزارتخانه قرار خواهند گرفت.
شالویی با اشاره به حمایت از تولید آثار هنری با موضوع مباهله یادآور شد: تولید یک قطعه سرود به همت دفتر موسیقی وزارت ارشاد و ایجاد بخش ویژه در جشنوارههای هنری با موضوع مباهله و حمایت از تولیدکنندگان آثار موسیقی، تجسمی و سینمایی نیز در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.
ارسال به دوستان
اخبار
«با حسین حرف بزن» در قاب شبکه نسیم
سری جدید برنامه تلویزیونی «با حسین حرف بزن» با محوریت تازه از شبکه نسیم سیما پخش خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، سری جدید برنامه تلویزیونی «با حسین حرف بزن» شامل حرفهای بیتکلف و احساس درونی افراد در جایگاهها و مشاغل مختلف با امام حسین(ع) است؛ برنامهای گفتوگو محور که به تهیهکنندگی محمدامین پرواس بدون حضور مجری ساخته شده و در آن افراد مختلفی با امام حسین(ع) حرف میزنند و از احساس و جنس ارتباط خود با ایشان میگویند. نخستین فصل «با حسین حرف بزن» سال ۱۳۹۴ روی آنتن رفت و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت و حالا سالهاست با دعوت از اقشار مختلف برای عرض ارادت به ساحت بزرگ امام حسین(ع) پخش میشود.
این فصل از برنامه تولید سازمان هنری- رسانهای اوج و شبکه نسیم است که از نخستین شب محرم ساعت ۲۳ روی آنتن میرود و روز بعد از این شبکه بازپخش میشود.
***
شبکه یک سیما میزبان سریال «پازل»
سریال ۵ قسمتی «پازل» به نویسندگی مرتضی اصفهانی داستان خرابکاری صنعتی در تاسیسات هستهای کشور را روایت میکند. به گزارش «وطنامروز»، قصه سریال «پازل» مربوط به زمانی است که جاسوسان در یکی از برنامههای سازمان انرژی هستهای خللی وارد میکنند تا ایران در برابر خبرنگاران و مدعوین خارجی ناتوان جلوه داده شود اما وزارت اطلاعات این موضوع را کشف میکند و تلاش دارد این توطئه را خنثی کند. در واقع این سریال کشف برنامهریزی برای خرابکاری در تاسیسات هستهای ایران را نمایش میدهد که نهادهای مسؤول سعی میکنند این طرح خرابکارانه را توسط افراد متخصص مدیریت و مهار کنند. رضا کیانیان، آرش مجیدی، اصغر همت، محسن بهرامی، شقایق فراهانی و زندهیاد ماهچهره خلیلی از بازیگران اصلی «پازل» هستند.
***
خانه تئاتر مدیرعامل جدیدش را شناخت
مقصود نعیمیذاکر به عنوان مدیرعامل جدید خانه تئاتر انتخاب شد. به گزارش« وطنامروز»، جلسه هیاتمدیره مرکزی جهت انتخاب مدیرعامل جدید خانه تئاتر عصر شنبه اول مرداد با حضور اکثریت اعضای هیاتمدیره مرکزی برگزار شد. در انتهای این جلسه که بعد از چندین جلسه در هفتههای اخیر انجام شد، از بین نامزدهای مطرح شده، مقصود نعیمیذاکر به عنوان مدیرعامل جدید برگزیده و انتخاب شد.
وی متولد تهران سال ۱۳۳۸ و فارغالتحصیل رشته اقتصاد است. نعیمیذاکر سال ۱۳۶۰ مدیریت کتابهای شکوفه در انتشارات امیرکبیر را عهدهدار شد. وی سپس به گروه کودک و نوجوان شبکه یک رفت و پس از آن در گروه ادب و هنر شبکه ۲ و مدتی بعد نیز در سمت مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه ۲ فعالیت فرهنگی - رسانهای داشت. نعیمیذاکر پس از آن رئیس مرکز صبا شد و در حوزه تولید انیمیشن نیز به فعالیت خود ادامه داد و همزمان مشاور مدیر شبکه آموزش نیز بود.
***
فراخوان ششمین همایش بینالمللی تـئاتر مردمی پیادهروی اربعین
مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزه هنری استان خوزستان ششمین همایش بینالمللی تـئاتر مردمی پیادهروی اربعین «روایت راهیان» را شهریور سال جاری برگزار میکند. به گزارش «وطنامروز»، مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی که چند سالی است همزمان با ایام پیادهروی اربعین حسینی با اجرای گونههای مختلف نمایش در مسیر پیادهروی و مرزهای خروجی ایران به عراق در این ایام ارادت خود را به اهلبیت(ع) نشان میدهد، فراخوان ششمین همایش بینالمللی تـئاتر مردمی پیادهروی اربعین «روایت راهیان» را منتشر کرد.
این رویداد با همکاری حوزه هنری استان خوزستان از ۱۸ شهریور مصادف با ۱۲ صفر آغاز و تا ۲۶ شهریور مصادف با ۲۰ صفر ادامه خواهد داشت.
***
توقف اکران فیلمهای کمدی در سینماهای سراسر کشور
اکران فیلمهای کمدی همزمان با دهه اول ماه محرم در سینماهای سراسر کشور متوقف میشود. به گزارش «وطنامروز»، با تصمیم سازمان سینمایی و اعمال در سامانه سمفا، اکران فیلمهای کمدی همزمان با آغاز ماه محرم در سینماهای کشور متوقف میشود.
بر این اساس اکران ۴ فیلم «سگبند» به کارگردانی مهران احمدی، «انفرادی» به کارگردانی مسعود اطیابی، «نقرهداغ» به کارگردانی محسن آقاخان و «چند میگیری گریه کنی ۲» به کارگردانی علی توکلنیا از روز شنبه ۸ مرداد تا پایان روز چهارشنبه ۱۹ مردادماه در همه سینماهای کشور متوقف خواهد شد.
اکران دیگر فیلمهای روی پرده همچنان ادامه خواهد داشت و وضعیت فعالیت سینماها همزمان با روزهای تعطیل رسمی، متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|