|
قائدی از الاهلی جدا شد؟
تیم فوتبال الاهلی امارات برای برپایی اردوی آمادهسازی خود عازم کشور صربستان شد. در تصاویر منتشر شده از سوی باشگاه الاهلی، مهدی قائدی، بازیکن ایرانی این تیم در فرودگاه دیده نمیشود اما احمد نوراللهی دیگر بازیکن ایرانی همراه سایر نفرات تیم عازم صربستان شده است. ابهامات درباره سرنوشت قائدی با تیم الاهلی بویژه در هفتههای اخیر شدت گرفته است.
ارسال به دوستان
اختلاف کادر فنی و مدیریتی پرسپولیس سرانجام نمایان شد
تیم دو شقه
باربد بهراد: از داخل تیم تا اطراف باشگاه، هواداران تیم فوتبال پرسپولیس نشانههای نگرانکننده متعددی را در آستانه آغاز لیگ بیستودوم مشاهده میکنند. از پایان لیگ بیستویکم روزهای زیادی نمیگذرد اما باشگاه سرخپوش پایتخت ماجراهای زیادی را به خود دیده است؛ از شروع پرشتاب در نقل و انتقالات که از روز پایانی لیگ برتر و با انتقال ۲ سپاهانی (سروش رفیعی و دانیال اسماعیلیفر) آغاز شد تا صید سعید صادقی که خود را به عنوان مهمترین چهره بازار مطرح کرده بود و در ادامه آن توقف عجیب فعالیت موثر باشگاه در پنجره تابستانی. این شاید خلاصهای کوتاه از ماجراهایی باشد که پرسپولیس در هفتههای گذشته به خود دیده است اما در بین سطور صحبتهای تازه سرمربی تیم، نکات دیگری هم پنهان است.
* یحیی ناگهان خشمگین شد
چند روز پیش موبایل بازیکنان پرسپولیس پیامک واریز بخشی از مطالباتشان را دریافت کرد تا به این ترتیب بتوان انتظار داشت حداقل تا مدتی کوتاه، خبری از اعتراض آنها به وضعیت مالی باشگاه نخواهد بود اما برخلاف آنها، این بار سرمربی تیم وارد گود شد و در گفتوگویی که داشت، نگرانی خود را به صورت علنی ابراز کرد. این البته نخستینبار در این فصل نبود که یحیی نارضایتی خود را از وضعیت نشان میداد اما تغییر لحن در این مصاحبه به وضوح قابل مشاهده بود. اولین صحبتهای یحیی گلمحمدی در این فصل، به بهانه خبری بود که درباره چرایی تاخیر در شروع تمرینات پرسپولیس مطرح شد؛ یحیی در این گفتوگو از مدیران باشگاه پرسپولیس «تشکر» کرد اما گفت «هنوز کار برای ما تمام نشده» و نیازهای خود را به این شکل توضیح داد: «۲ مهاجم خارجی میخواهیم و در پست هافبک دفاعی هم به یک بازیکن نیاز داریم».
۲ هفته بعد از این صحبتها بود که گلمحمدی مصاحبهای را در حاشیه تمرین با حضور خبرنگاران انجام داد که باعث انتشار بیانیه از سوی باشگاه پرسپولیس شد. او از «توقف عجیب نقل و انتقالات پرسپولیس» صحبت کرد و گفت با وجود معرفی گزینه به باشگاه «اصلا هیچ تلاشی برای عقد قرارداد انجام نشد».
یحیی که از وضعیت تیمش کاملا نگران به نظر میرسید اما باز هم با لحنی آرام نسبت به مدیران باشگاه موضعگیری کرد و بیشتر تقصیرات را متوجه نهادهای بالادستی ورزش و فوتبال ایران دانست و حتی در پاسخ به سوال پیرامون اینکه آیا برای باشگاه در جذب مهاجم ضربالاجل تعیین میکند گفت «اولتیماتوم» نمیدهد.
حالا بیش از ۲ هفته از آن روزها میگذرد و چیزی که نظر یک ناظر بیرونی را به خود جلب میکند، تغییر ملموس در اظهارات یحیی گلمحمدی است. اینکه او آشکارا نسبت به عدم جذب کاسیانو دیاز و گادوین منشا نارضایتی خود را اعلام کرده و بدون اینکه اسمی از مدیران باشگاه ببرد، نسبت به سیاست باشگاه در بودجه محدود برای جذب مهاجم گلایه کرده و خواستار انجام هزینه برای استخدام مهاجم خارجی است.
* او از چه چیزی نگران است؟
گلمحمدی این روزها انتقادات زیادی را متوجه خود میبیند و هواداران پرسپولیس که یک فصل دیگر به او فرصت دادهاند، بخشی از تقصیر وضعیت نقل و انتقالاتی را متوجه یحیی میدانند. شاید همین موضوع یکی از دلایلی بوده که باعث شده یحیی نگرانی خود را علنی کند و با موج هواداران پرسپولیس همراه شود.
یحیی اما بخوبی میداند پرسپولیس در سالهای اخیر عملکرد چندان خوبی در جذب مهاجم نداشته است. کافی است اسمها مرور شود تا به این واقعیت پی ببرید که سرخپوشان چقدر در جذب مهاجم خارجی ضعیف عمل کردهاند: «ولادیمیر پریموف، ماریو بودیمیر، جونیور براندائو، آنتونی استوکس، کریستین اوساگونا و شرزود تمیروف»؛ مهاجمانی که روی هم 5 گل به ثمر رساندند تا متوسط کمتر از یک گل به ازای هر بازیکن به ثبت برسد.
این در شرایطی است که وضعیت مالی پرسپولیس نسبت به دورانی که این مهاجمان جذب شدند، تغییر ملموسی نداشته و چه بسا بدتر هم شده است. بنابراین اینکه پرسپولیس بتواند ۲ یا حتی یک مهاجم کارآمد جذب کند، شاید انتظار بالا و حتی یک رویا برای هواداران پرسپولیس باشد.
سرمربی پرسپولیس البته تلاش میکند با فشار به مدیران باشگاه، مهاجم مورد علاقه خود را به پرسپولیس بیاورد اما در فاصله ۲ هفته تا شروع لیگ برتر، مذاکرات به نتیجه نرسیده و چشمانداز مثبتی در این بین دیده نمیشود. پس احتمال دارد در میان مصدومیت مهدی عبدی و حامد پاکدل، پرسپولیس فصل را با تکمهاجم خود آغاز کند: شرزود تمیروف؛ مهاجمی که قرار بود در فهرست مازاد باشد.
نتایج بازیهای پیشفصل شاید برای کادرفنی کمتر از هر کس دیگری اهمیت داشته باشد اما ۲ تساوی برابر نساجی و مس کرمان باعث شده بخشی از هواداران پرسپولیس که از تماشای نمایش تیمشان محروم هستند، همین نتایج را یک نشانه برای نگرانی از اوضاع تیم بدانند. با این حال شنیدهها از نمایش پرسپولیس هم چیزی نیست که حتی خود یحیی گلمحمدی را راضی کند.
برای یک پیشفصل مطلوب، میتوان از نتایجی که روی اسکوربرد نقش میبندد، صرفنظر کرد و اساسا آن را در نظر نگرفت اما نمیتوان از مصدومیتهای پرتعداد بسادگی گذشت. سیاهه بازیکنان آسیب دیده پرسپولیس هر روز پرتر میشود و پرسپولیس بازیکنان بیشتری را در ترکیب خود از دست میدهد؛ بازیکنانی که حتی در صورت بازگشت هم آمادگیشان در هالهای از ابهام و تردید قرار خواهد داشت.
نگرانی اصلی پرسپولیس در خط حمله است اما در خط دفاع و میانی هم اطمینان کاملی وجود ندارد. پرسپولیس این فصل تغییرات زیادی داشته و هنوز هم ترکیب کامل خود را ندارد. در چنین شرایطی هماهنگی بازیکنان با یکدیگر و قرارگیری در قالب تیمی، کار سختی است که یحیی گلمحمدی در غیاب دستیار اول، به تنهایی باید انجام دهد.
پس شاید سرمربی تیم حق دارد نگران باشد. او بخوبی میداند در پایان فصل، مسؤول اصلی نتایج پرسپولیس خواهد بود و اگر قرار است کاری انجام دهد، باید در همین روزهای باقیمانده آن را به ثمر بنشاند.
یحیی گلمحمدی و رضا درویش در ابتدا رابطه خوبی با یکدیگر داشتند و همین حالا نیز شاید اوضاع قابل برگشت به گذشته باشد اما درویش میتوانست با جذب کاسیانو، منشا و یک هافبک دفاعی، پیشفصل پرسپولیس را به بهترین شکل ممکن پیش ببرد؛ اینها ۳ بازیکنی هستند که رابطه مدیرعامل و سرمربی را خاکستری کردهاند.
ارسال به دوستان
نگاهی به لیست مربیان تیمهای لیگ برتری و پایینتر بودن میانگین سنی آنها از عدد 50
جایی برای جوانها هست
نگاهی به فهرست سرمربیان حاضر در فصل جدید لیگ برتر فوتبال نشان میدهد نیمکت این تیمها مانند سالهای گذشته لغزان نیست و مدیران باشگاهها عمدتا به مربیانی اعتماد کردهاند که فصل را با آنها به پایان رساندند. امیر قلعهنویی، یحیی گلمحمدی، جواد نکونام، مهدی تارتار، محمد ربیعی، سیدمجتبی حسینی، سیدمهدی رحمتی و محمدرضا مهاجری هدایت تیمهایی را بر عهده دارند که در لیگ بیستویکم نیز روی نیمکت آنها مینشستند. مازیار زارع و فرزاد حسینخانی هم که به ترتیب ملوان و مس کرمان را به لیگ برتر رساندند، سکاندار نیمکت تیمهای خود در لیگ برتر خواهند بود تا 10 تیم با سرمربی فصل گذشته خود وارد مسابقات شوند. نیمکت تیمهای استقلال، سپاهان، تراکتور، صنعتنفت، نساجی و هوادار دستخوش تغییر شده است. استقلال، سپاهان و تراکتور تصمیم به جذب مربیان خارجی گرفتهاند و صنعتنفت هم رضا پرکاس را به ایران بازگرداند. ساکت الهامی تنها سرمربی فصل گذشته بود که این بار به پیشنهاد تیم دیگری پاسخ مثبت داده و حمید مطهری که دستیار یحیی گلمحمدی بود، سرمربی نساجی شد. در میان نفرات اول کادر فنی تیمهای لیگ برتری، مازیار زارع 37 ساله جوانترین مربی به شمار میآید و قربان بردیف 69 ساله مسنترین. میانگین سنی سرمربیان لیگ بیستودوم 49.3 سال است که کمی بیشتر از میانگین سنی فصل گذشته سکانداران نیمکت تیمهاست. سرمربیان تیمهای تازه لیگ برتری شده ملوان بندرانزلی و مس کرمان جزو ۳ مربی جوان لیگ امسال محسوب میشوند و میانگین سنی سرمربیان لیگ برتری را پایین آوردهاند. ۷ مربی از سرمربیان فعلی لیگ، فصل گذشته را در یکی از تیمهای لیگ برتری آغاز کردند. میانگین سنی مربیان فصل گذشته 48.5 سال بود که افزایش حدودا یک ساله آن را میتوان به ابقای آنها در سمتهای خود مرتبط دانست. محرم نویدکیا و اکبر میثاقیان با 38 و 68 سال، جوانترین و مسنترین مربیان فصل گذشته بودند. زونیمیر سولدو و ارطغرول ساغلام، تنها مربیان خارجی لیگ بیستویکم بودند که هر دو در تراکتور فعالیت کردند. امسال اما تراکتور همراه استقلال و سپاهان، از مربیان خارجی بهره میبرند. فرزاد حسینخانی، رضا پرکاس و مازیار زارع، حضور در لیگ برتر به عنوان سرمربی را برای نخستینبار تجربه خواهند کرد و این شرایط برای ۳ مربی خارجی یعنی ریکاردو ساپینتو، ژوزه مورایس و قربان بردیف نیز صدق میکند. حمید مطهری هم که از سایه یحیی گلمحمدی خارج شده است، برای نخستین مرتبه در قامت سرمربی در لیگ برتر فعالیت میکند. ارسال به دوستان
بازگشت یک ستاره بزرگ به جمع ملیپوشان
سورپرایز جدید موسوی است؟
احتمال بازگشت ستاره محبوب تیم ملی والیبال قوت گرفته است. بعد از پایان رقابتهای المپیک بود که تغییر و تحولات بزرگ در تیم ملی والیبال ایران کلید خورد. اول از همه سعید معروف با انتشار پستی در صفحه شخصی خود بعد از سالها با تیم ملی وداع کرد تا یکی از بهترینهای تاریخ والیبال ایران کار خود را در عرصه ملی به پایان برساند. در مورد ۲ ستاره دیگر اما هنوز وضعیت کاملا مبهم است. امیر غفور بعد از المپیک همیشه از صحبت در این باره طفره رفته است. این پشت خطزن باتجربه نه برای بازگشت چراغ سبز نشان داده و نه حرفی از خداحافظی زده است. با این حال درباره غفور یک نکته وجود دارد؛ تیم ملی در پست پشت خطزن چند بازیکن فوقالعاده مثل امین اسماعیلنژاد، صابر کاظمی و بردیا سعادت را در اختیار دارد و به همین خاطر خیال بهروز عطایی از این پست خیلی راحت است. ابهام دوم مربوط به ستاره محبوب والیبال ایران یعنی سیدمحمد موسوی است؛ یکی از بهترین مدافعان دنیا در یک دهه اخیر که والیبالدوستان خاطرات بسیار خوبی از او در ذهن دارند. از طرفی با وجود در اختیار داشتن بازیکنان جوانی مثل امیرحسین توخته، مهدی جلوه، امیررضا سرلک و چند سرعتیزن دیگر به نظر میرسد هنوز تیم ملی در این پست نیاز به تجربه بیشتری دارد. نکته دیگر اینکه بهروز عطایی همواره از رابطه بسیار خوبی با سیدمحمد موسوی برخوردار بوده است و در واقع مجموعهای از این دلایل بازگشت موسوی به تیم ملی را بسیار محتمل کرده است. ستاره والیبال ایران خودش واکنش خاصی به احتمال بازگشت نشان نداده است تا همه چیز در حد گمانهزنی باشد. پیگیریها اما حکایت از آن دارد که پیش از این صحبتهایی بین محمد موسوی و بهروز عطایی شکل گرفته و سرمربی تیم ملی از تمایل خود به بازگشت او خبر داده است. همچنین موسوی نیز برای کمک به تیم ملی در صورت نیاز به او چراغ سبز نشان داده است. مسابقات والیبال قهرمانی جهان اوایل شهریور به میزبانی ۲ کشور لهستان و اسلوونی آغاز میشود و انتظار میرود طی روزهای آینده لیست تیم ملی اعلام شود که احتمال وجود یک سورپرایز و بازگشت سیدمحمد موسوی به جمع ملیپوشان بسیار بالاست. در صورت رقم خوردن این اتفاق، موسوی در کنار علیاصغر مجرد گزینههای اصلی ایران در پست سرعتیزن در رقابتهای جهانی خواهند بود. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
توسعهنیافتگی زیرساخت، بلای جان صنایع ارزآور
سید امیرحسین موسوی: بنا بر آخرین آمار ارائه شده از سوی انجمن جهانی فولاد، ایران در 6 ماه نخست سال 2022 میلادی، 11 درصد کاهش تولید فولاد خام را به نسبت مدت زمان مشابه سال گذشته ثبت کرده است. در این مدت میزان تولید محصولات فولادی به 13.6 میلیون تن رسیده است که از عمدهترین دلایل کاهش تولید میتوان به محدودیتهای انرژی و عوارض صادراتی اشاره کرد. محدودیتهای انرژی که ناشی از عدم سرمایهگذاری و توسعه زیرساختهای برق و گاز کشور در طول یک دهه اخیر است، آسیبهای قابل توجهی را به صنایع مختلف همچون فولاد، سیمان و... وارد کرده است. از سوی دیگر به دلیل نبود راهبرد صنعتی در کشور و فقدان برنامهای برای تنظیم وضعیت تجاری اقتصاد ایران، درباره محدودیتهای صادراتی یا ممنوعیت واردات با نگاه جامعی تصمیمگیری نمیشود و عموما مقطعی و با نگاه بخشی این تصمیمات اتخاذ میشود که منجر به آشفتگی در برنامهریزی جهت توسعه صنایع میشود. اگر وضعیت فعلی صنعت فولاد را به عنوان یکی از صنایع ارزآور کشور مورد بررسی قرار دهیم، مشاهده میشود یکی از پاشنهآشیلهای این صنعت در مسیر توسعه، توسعهنیافتگی زیرساختهای مختلف همچون انرژی و حملونقل است. جابهجایی بخش زیادی از فولاد کشور به صورت جادهای است که پرهزینهتر از جابهجایی ریلی است. استفاده از حمل جادهای به دلیل توسعه نیافتن حملونقل ریلی و گران بودن آن انجام میشود. نبود جذابیت اقتصادی جهت حضور بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در حملونقل ریلی مسالهای قابل توجه است. همچنین در حوزه بنادر نیز پهلوگیری و تخلیه و بارگیری کشتیها به علت محدودیت در عمق آبخور فعلی بنادر کشور، در آینده به صرفه نخواهد بود. حمل بینالمللی فولاد در دنیا با کشتی خواهد بود اما ظرفیت بنادر ایران محدود است.
همچنین چالش انرژی نیز از درجه اهمیت بالایی در صنعت فولاد که به فلز توسعه معروف است، برخوردار است. اعمال تعرفههایی که مشوق سرمایهگذاری جدید نیست، موجب شده در این حوزه توسعه زیرساختها رخ ندهد و تامین انرژی برق و گاز صنایع فولادی با مشکل روبهرو شود.
با توجه به اینکه زیرساختهای نیروگاههای برق کشور در طول این سالها توسعه پیدا نکرده، اولویتی که در بحث انرژی مورد تاکید است، توسعه نیروگاههای برق است.
در واقع مسالهای که باید در نظر بگیریم، با توجه به فوریت پیدا کردن این موضوع، احداث نیروگاههای برق مورد نیاز به عنوان بخشی از سرمایهگذاری واحدهای فولادی است. یعنی با توجه به وضعیت کنونی به نظر میرسد مطلوب است واحدهای فولادی بزرگ، نیروگاههای اختصاصی برای خود احداث کنند. در کنار این موضوع باید منابع مالی داخلی و فاینانس خارجی برای توسعه زیرساختهای برق کشور فراهم شود.
ارسال به دوستان
اخبار
پایان روز نخست ثبتنام از کاندیداهای کمیته ملی المپیک
در نخستین روز ثبتنام از کاندیداهای کمیته ملی المپیک ۶ نفر برای پستهای ریاست و هیات اجرایی نامنویسی کردند. به گزارش ایسنا، ثبتنام از کاندیداهای انتخابات کمیته ملی المپیک دیروز آغاز شد که در پایان این روز 6 نفر در پستهای مختلف ثبتنام کردند. آرش میراسماعیلی، محمدرضا پوریا، مهدی علینژاد، محمود خسرویوفا، غلامرضا شعبانیبهار و هادی ساعی نفراتی بودند که دیروز برای نامنویسی به کمیته ملی المپیک رفتند.
داوطلبان پست ریاست کمیته ملی المپیک
محمود خسرویوفا، رئیس کمیته ملی پاراالمپیک
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو
آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو
مهدی علینژاد، معاون پیشین قهرمانی وزارت ورزش و جوانان
داوطلبان پست هیأت اجرایی
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو
محمدرضا پوریا، رئیس فدراسیون بدمینتون
آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو
غلامرضا شعبانیبهار، رئیس فدراسیون تیروکمان
ثبتنام از کاندیدهای کمیته ملی المپیک تا بیستم مرداد ادامه خواهد داشت.
***
پرونده انتقال طارمی به فنرباغچه دوباره باز شد
با اعلام یک رسانه ترکیهای، باشگاه فنرباغچه دوباره سراغ پروژه جذب مهدی طارمی، مهاجم ایرانی تیم پورتو رفته است. وبسایت ajansspor ترکیه دیروز در خبری مدعی شد باشگاه فنرباغچه بعد از جذب «هنریکه» برای پست دفاع، دکمه جذب یک مهاجم را فشار داده است. به نوشته این رسانه، هدف فنرباغچه مهدی طارمی، مهاجم ایرانی پورتو است و باشگاه ترکیهای تلاشهایش را برای خرید طارمی سرعت بخشیده است. بحث علاقه فنرباغچه به طارمی بیش از یک ماه پیش در رسانههای ترکیه مطرح شد. گفته میشد با حضور «ژسوس» سرمربی سابق بنفیکا در تیم فنرباغچه و شناخت کافی او از تواناییهای طارمی، فنرباغچه اقدامات ابتدایی را برای جذب این مهاجم آغاز کرده است. این خبرها در آن مقطع واکنش «پینتو داکوستا» رئیس باشگاه پورتو را در پی داشت. او در مصاحبهای عنوان کرد برای هیچکدام از بازیکنان تیمش از جمله طارمی پیشنهادی نرسیده است. همان موقع گزارش شد پورتو برای صدور رضایتنامه طارمی مبلغ ۲۰ میلیون یورو را مدنظر دارد اما در روزهای گذشته بعضی رسانههای پرتغالی مدعی شدند خرید طارمی که تا سال ۲۰۲۴ تحت قرارداد با پورتو است، ۳۵ میلیون یورو هزینه دارد. طارمی در مصاحبه اخیر خود تمایلش برای جدایی از پورتو را پنهان نکرد و به مدیر باشگاه توصیه کرد او را که هنوز در ۳۰ سالگی میتواند برای پورتو آورده مالی داشته باشد، بفروشد.
***
تساوی پرگل بارسلونا برابر یوونتوس
بارسلونا در دیداری دوستانه به مصاف یوونتوس رفت که این بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید. به گزارش ایسنا، بارسلونا که برای برگزاری یک اردوی تابستانی راهی آمریکا شده است در دیداری دوستانه به مصاف یوونتوس رفت که این بازی برنده نداشت و با تساوی 2-2 به پایان رسید. هر دو گل بارسلونا را عثمان دمبله به ثمر رساند و برای یوونتوس هم مویزه کین ۲ بار گلزنی کرد. شاگردان ژاوی ۲ بار در دقایق ۳۴ و ۴۰ پیش افتادند اما یوونتوس هر دو بار در دقایق ۳۹ و ۵۲ بازی را به تساوی کشاند.
***
تاریخسازی مربی بانوی ایرانی اروپاییها را به تکاپو انداخت
تاریخسازی مربی بانوی ایرانی باعث شد از تیمهای اروپایی دعوتنامه دریافت کند. تیم ملی فوتسال بانوان عراق با هدایت شهناز یاری، سرمربی ایرانی خود در ماه گذشته تاریخسازی کرد و موفق شد جام قهرمانی غرب آسیا را فتح کند. این تاریخسازی بانوی ایرانی برای فوتسال عراق باعث شد اروپاییها به تکاپو بیفتند و خواهان بازی دوستانه با تیم ملی فوتسال عراق شوند. در همین زمینه رنا عبدالرحمن، رئیس کمیته بانوان فدراسیون فوتبال عراق خبر داد تیمملی فوتسال بانوان این کشور دعوتنامه رسمی برای حضور در مسابقات بینالمللی کرواسی دریافت کرده است. تیم شهناز یاری در این مسابقات بینالمللی قرار است با تیمهای ملی بلژیک، اسلواکی، مجارستان، بوسنی و گرینلند رقابت کند.
***
رد صلاحیت ۳ نامزد اصلی ریاست فدراسیون فوتبال تأیید شد
با نظر نهایی کمیته بدوی 3 نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال رد صلاحیت شدند. به گزارش فارس، کمیته بدوی فدراسیون فوتبال با صدور نامهای به نامزدهای انتخابات این فدراسیون، تایید یا رد صلاحیت آنها را اعلام کرد. بر این اساس با نظر کمیته بدوی صلاحیت امیررضا واعظیآشتیانی، علیرضا اسدی و محمد آخوندی به دلیل نداشتن ۵ امضا با نظر کمیته بدوی رد شد. آشتیانی با تایید این موضوع اظهار داشت: آقایان اجتهاد کرده بودند ما امضای ۵ نفر از اعضای مجمع را نداریم، به استناد همان اجتهاد و در شرایطی که خودشان سایت را بسته بودند، گفتند شرایط حضور در انتخابات را نداریم اما این حق برای ما محفوظ است که به کمیته استیناف اعتراض کنیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|