|
۷ روز آلوده پایتخت در ۷ روز اول مرداد
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: آلودگی هوای پایتخت در ۷ روز هفته اول مرداد فراتر از حد مجاز بود. محمدمهدی میرزاییقمی گفت: بر اساس اطلاعات ایستگاههای سنجش، کیفیت هوای تهران در هفته اول مرداد، ۶ روز در شرایط ناسالم برای گروههای حساس و یک روز در شرایط ناسالم برای همه شهروندان قرار داشت.
ارسال به دوستان
فعالیت پدیده مونسون تاکنون منجر به جان باختن 69 و مفقود شدن 45 نفر شده است
در جستوجوی مفقودین
وزیر جهاد کشاورزی: خسارات ناشی از وقوع سیلاب در کشور به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است
اسدالله خسروی: فعالیت سامانه بارشی مونسون که در چند روز اخیر 69 جان باخته و 45 مفقود بر جا گذاشت، در شبانهروز گذشته با وقوع سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل و مزارع و نیز فوت تعدادی از هموطنان ادامه یافت.
به گزارش «وطنامروز»، مطابق اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم بارشهای موسمی مونسون، روز گذشته نیز شاهد بارشهای سیلآسا در مناطق مختلف کشور بودیم که موجب بروز خسارتهای جانی، مالی و زیرساختی شد. بنا به اعلام جواد ساداتینژاد، وزیر جهاد کشاورزی خسارات ناشی از بحران اخیر در کشور به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که البته به گفته وی این رقم افزایش خواهد یافت.
* رفسنجان در سیل غرق شد
سیلاب گسترده در استان کرمان بویژه شهر رفسنجان مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرده و موجب آبگرفتگی گسترده معابر و خانهها شده است.
یک هفته از فعالیت سامانه آب و هوایی مونسون در کرمان میگذرد و در حال حاضر ۱۲۸ شهر و روستای کرمان از سیلاب شدید ناشی از فعالیت این سامانه در استان متاثر شدهاند. این در حالی است که از عصر روز یکشنبه موج جدید بارندگیها در شهرستانهای مختلف کرمان آغاز شد.
رسانههای محلی در توصیف وضعیت رفسنجان نوشتهاند: در برخی مناطق شهر خودروها در سیل گرفتار شدهاند و نیاز به امدادرسانی فوری دارند. آبگرفتگی خانهها موجب تخریب لوازم خانگی و وسایل موجود در مغازهها شده است. این در حالی است که تا قبل از آغاز سیلاب هیچ هشداری درباره ورود سیل به شهر داده نشده بود و مردم از این حادثه غافلگیر شدند.
برخی مردم سعی دارند با استفاده از کیسههای شن از ورود سیل به خانهها جلوگیری کنند اما در بسیاری از مناطق شهر برای رفع مشکلات نیاز به دستگاههای پمپ قوی، وسایل و ماشینآلات سنگین و ارسال تجهیزات است.
مدیرکل ستاد بحران استانداری کرمان صبح دیروز با بحرانی اعلام کردن وضعیت شهر رفسنجان، خواستار ارسال فوری تجهیزات و ماشینآلات سنگین برای رفع مشکلات مردم شد. همچنین حسین رضایی، سرپرست فرمانداری رفسنجان با بیسابقه خواندن سیلاب در این شهر، به مهر گفت: از مردم میخواهیم احتیاط کنند، شهر دچار سیلاب است و هر لحظه امکان بروز حادثه وجود دارد، بنابراین مردم از تردد در شهر خودداری و نکات ایمنی را رعایت کنند.
محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان هم که در رفسنجان حضور دارد، از مردم خواست با گروههای امدادی همکاری کنند. وی اظهار داشت: مردم شهرهای مختلف استان باید بدانند که بارندگیهای شدید در استان ادامه دارد و به هیچ عنوان در جادهها حضور نیابند. وی افزود: موارد مفقودی و فوتی و حوادث سیل در کرمان مربوط به مسافران در جادهها، افرادی که در کنار مسیلها حضور داشتند و همچنین گردشگرانی میشود که در بستر رودخانهها و مسیلها حضور داشتند.
* استان تهران با بیشترین خسارات جانی
سازمان مدیریت بحران کشور آمار جانباختگان، مصدومان و مفقودان سیل اخیر را به تفکیک استانهای کشور اعلام کرد.
برابر آخرین آمارها در پی وقوع سیلاب در کشور دستکم ۶۹ نفر جان خود را از دست داده، ۴۵ نفر مفقود شده و ۴۱ نفر مصدوم شدند که این افراد به مراکز درمانی انتقال یافتند. سیل در استان تهران بیشترین تعداد جانباخته، مفقودی و مصدوم را به خود اختصاص داده است. بر این اساس به ترتیب ۳۲، ۲۳ و ۱۵ نفر در جریان وقوع سیل در تهران کشته، مفقود و مصدوم شدهاند. بیشترین خسارات نیز در فیروزکوه و امامزاده داوود(ع) بوده است.
* تهران، خراسان رضوی و مازندران دارای بیشترین خسارت
پس از استان تهران، خراسان رضوی بیشترین فوتی را به خود اختصاص داده است. در این استان 7 تن جان خود را در پی سیل از دست دادند که از این تعداد 6 تن از اتباع کشور عراق بودند. همچنین ۳ تن مفقود و ۳ تن نیز مصدوم شدند که این افراد نیز از اتباع کشور عراق هستند. بعد از تهران و خراسان رضوی، مازندران بیشترین تعداد جانباخته را به خود اختصاص داده است. در این استان 6 نفر در پی سیل جان خود را از دست دادند، ۱۲ نفر نیز مفقود هستند که جستوجو برای یافتن آنها ادامه دارد. همچنین ۴ تن از مصدومان سیلاب استان مازندران به مراکز درمانی منتقل شدند.
* ۳ استان با 15 جانباخته
سیستانوبلوچستان، یزد و لرستان نیز ۳ استانی هستند که آمار جانباختگان سیل در هر کدام از آنها ۵ نفر است. در سیستانوبلوچستان یک نفر نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شده اما در حال حاضر هیچ گزارشی از مفقودی در این استان به ثبت نرسیده است. در استان یزد ۴ نفر مفقود شدهاند که جستوجو برای یافتن آنها ادامه دارد. همچنین با توجه به اینکه برخی منابع از مرگ ۷ نفر در پی سیل یزد خبر داده بودند، سازمان مدیریت بحران کشور به ایسنا اعلام کرد پس از انتقال اجساد فوتشدگان به پزشکی قانونی تنها مرگ 5 تن در پی سیل در استان یزد به تایید رسید. در هر یک از ۲ استان کرمان و مرکزی نیز ۳ تن جان خود را از دست دادهاند. هیچ یک از این ۲ استان در حال حاضر گزارش مفقودی ندارند اما در هر یک از ۲ استان ۴ نفر مصدوم شده و به بیمارستان منتقل شدهاند.
* صاعقه جان ۳ تن را در خوزستان گرفت
در استان خوزستان نیز ۳ نفر کشته شدند که البته دلیل مرگ آنها نه سیل بلکه اصابت صاعقه و رعد و برق بود. ۷ نفر نیز در این استان مصدوم شدند که به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
در استان چهارمحالوبختیاری یک مفقودی گزارش شده است، در استان سمنان شمار مفقودیها ۲ تن بوده و یک مصدوم نیز به مراکز درمانی منتقل شده است. همچنین در هرمزگان ۲ مصدوم انتقالی به بیمارستان گزارش شده است.
* تداوم امدادرسانی به سیلزدگان در ۱۵ استان
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از تداوم امدادرسانی نیروهای هلالاحمر به متاثران از سیلاب در ۱۵ استان کشور خبر داد. مهدی ولیپور درباره آخرین وضعیت امدادرسانیهای انجام شده در استانهای درگیر آبگرفتگی و سیل اظهار کرد: از اول تا نهم مرداد در مجموع ۲۴ استان درگیر سیل و آبگرفتگی بودند که البته این شرایط اکنون در ۱۵ استان ادامه دارد. وی ادامه داد: بالغ بر ۶ هزار نفر به صورت اضطراری اسکان داده شدند که بیشترین اسکانهای اضطراری در استان سیستانوبلوچستان و اصفهان انجام شده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر گفت: اکنون حجم بیشتر عملیات در محدوده زرین دشت فیروزکوه، رفسنجان استان کرمان، دزفول، جنوب استان فارس و مناطق عشایرنشین چهارمحالوبختیاری انجام میشود.
* افزایش 200 میلیون متر مکعبی ذخیره سدها
محسن موسویخوانساری، عضو انجمن آب و خاک پایدار ایرانیان به ایسنا گفت: بر اساس سطح سیلابها در چند روز اخیر احتمال دارد میزان بارشها بیش از ۲ میلیارد مترمکعب آب باشد و تخمینزده میشود به طور تقریبی حدود ۵۰۰ میلیون مترمکعب از این بارشها قدرت رواناب داشتهاند؛ به عبارتی ۲۰۰ میلیون مترمکعب یعنی حدود نیمی از این ۵۰۰ میلیون مترمکعب داخل سدها ذخیره شده است، چرا که بسیاری از این رودخانهها به سدها منتهی میشوند. وی با توجه به مصارف متعدد آب این سیلابها افزود: تنها در سد زایندهرود ۵۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده است. حدود ۳۰۰ میلیون مترمکعب نیز به تالابهایی مانند بختگان، جازموریان، پشک و حوضچه استان قم وارد شده است.
***
آخرین وضعیت منطقه امامزاده داوود(ع)و فیروزکوه
استاندار تهران درباره وضعیت امدادرسانی به مناطق سیلزده اظهار داشت: تلاشها برای یافتن مفقودان سیل در استان ادامه دارد. محسن منصوری افزود: در محدوده امامزاده داوود(ع) هیچ مفقودیای نداریم و همه افراد تعیین تکلیف شدند و تعداد فوتیها هم مشخص شد که آمار نهایی ۱۹ نفر است، بنابراین تقریبا پرونده کار در آن منطقه بسته شده اما کار بهسازی و خارج کردن گل و لای از منازل مردم و مغازهها و صحن امامزاده در حال انجام است. وی با تاکید بر مقاومسازی بناها اظهار داشت: در امامزاده داوود ساختمانهایی که از استحکام کافی برخوردار نیستند و خطرآفرین هستند باید تخلیه و استحکامسازی شوند. منصوری در ادامه درباره وضعیت سیلاب فیروزکوه نیز گفت: در روستای مزداران که بیشترین آسیب را دیده بود، روز گذشته بلوکبندی انجام شد و هر شهرستان معین یک منطقه و برخی نیز معین روستاهای اطراف شدند و کار نظم گرفته است.
استاندار تهران افزود: تقریبا برق همه مناطق سیلزده فیروزکوه وصل و آب شرب تأمین شده و خدمات زیرساختی مشکلی ندارد و خدماترسانی با سرعت در حال انجام است. وی درباره پایان عملیات گفت: کارهای ضروری به پایان رسیده و از روز گذشته فاز جدید آغاز شده است و وارد مرحله بهسازی باغات و منازل مردم شدهایم.
***
هشدار هواشناسی به 7 استان
سازمان هواشناسی برای امروز در نیمه جنوبی سیستانوبلوچستان، فارس، بوشهر، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، غرب و مرکز کرمان و نوار شرقی خوزستان تداوم بارشهای رگباری را پیشبینی کرده است.
همچنین این سازمان نسبت به وقوع سیلاب، طغیان رودخانهها، آبگرفتگی گسترده، آبگرفتگی منازل در مناطق مستعد، اختلال در ناوگان حملونقل، کاهش شعاع دید، احتمال تخریب پل و مسدود شدن جاده در این مناطق هشدار قرمز صادر کرد.
آمادهباش همه دستگاههای امدادی و اجرایی مانند فرمانداریها، شهرداریها، راهداری، وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی به منظور مقابله با خسارت احتمالی، تخلیه هموطنان از نواحی حادثهخیز مانند بستر رودخانهها و مسیلها نیز از توصیههای سازمان هواشناسی است.
روز سهشنبه (۱۱ مرداد) بارندگی در مناطق مذکور کاهش مییابد و روز چهارشنبه در نوار شمالی کشور بارش پراکنده خواهیم داشت.
سازمان هواشناسی برای روز پنجشنبه (۱۳ مرداد) در اغلب نقاط کشور جوی پایدار را پیشبینی کرده است.
ارسال به دوستان
رئیس کل دادگستری استان تهران عنوان کرد
اعمال اشد مجازات برای زورگیران و مجرمان خشن و مسلح
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: فردی که با توسل به زور اموال مردم را به سرقت میبرد باید با اشد مجازات قانونی مواجه شود. علی القاصیمهر، رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه با فردی که با توسل به زور و دست بردن به سلاح، اموال مردم را به سرقت میبرد و امنیت روانی جامعه را خدشهدار میکند نباید تسامح و تساهل شود، گفت: مرتکبان این دست از جرائم باید با اشد مجازات قانونی مواجه شده تا متنبه شوند.
وی این سخنان را در جریان بازدید 5 ساعته از حوزه قضایی شهرستان بهارستان و در نشست با کارکنان قضایی و اداری دادگستری و دادسرای این شهرستان بیان کرد. وی گفت: تمام تلاش کارکنان قضایی و اداری باید معطوف به احقاق حقوق شهروندان، اجرای عدالت و کسب رضایت شهروندان در فرآیند رسیدگیهای قضایی باشد و با تسریع و دقت در تعیینتکلیف پروندهها و رسیدگیهای قضایی، اعتماد عمومی تقویت شود و این امر شدنی است.
رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به نقش دستگاههای مختلف در حوزه برخورد با جرائم و ناهنجاریها از جمله فرمانداری، رئیس دادگستری، دادستان و شورای تأمین اذعان کرد: سرقتهای توأم با آزار و اذیت، زورگیری و ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان، خط قرمز دستگاه قضا محسوب میشود و دستگاههای مسؤول و مرتبط در جهت برخورد با مجرمان و هنجارشکنان باید با محوریت دستگاه قضایی تعامل و هماهنگیهای لازم را داشته باشند.
وی خطاب به قضات شهرستان بهارستان گفت: با مرتکبان جرائم خشن و سرقتهای به عنف در چارچوب قوانین و مقررات هیچگونه ملاحظهای نکنید، چرا که با فردی که با توسل به زور و دست بردن به سلاح، اموال مردم را به سرقت میبرد و امنیت روانی جامعه را خدشهدار میکند، نباید تسامح و تساهل صورت گیرد، بلکه و باید مرتکبان این دست از جرائم با اشد مجازات قانونی مواجه شده تا متنبه شوند. القاصیمهر تأکید کرد: تصویر ذهنی مردم از عدلیه زمانی که صحبت از زورگیری و سرقت به عنف میشود باید بهگونهای باشد که بدانند اگر احدی دست به چنین اقدامات مجرمانهای زد به طور قطع با برخورد قاطع و عبرتآموز دستگاه قضایی مواجه خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان تهران در عین حال بر ضرورت زندانزدایی نسبت به جرائم سبک در کنار برخورد عبرتآموز با مرتکبان جرائم خشن و سنگین تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه عدلیه آخرین پناه اشخاص است، دستگاه قضایی در قبال امنیت مردم دارای مسؤولیت است و اگر شخصی نسبت به ظلم و ستمی که به او روا شده با دلایل و مستندات تظلمخواهی کرد، دستگاه قضایی موظف به رسیدگی در چارچوب قوانین و مقررات است.
ارسال به دوستان
کرونا همچنان جان میگیرد؛ ۶۱ فوتی و شناسایی ۹۷۲۷ بیمار جدید
قتلهای پاورچین
رضا نصیری: آمار جانباختگان بیماری «کووید-19» در موج هفتم کرونا در حالی سیر صعودی را در پیش گرفته که کارشناسان بهداشت تاکید دارند تا پایان کرونا بویژه در شرایط فعلی که زیرسویه اُمیکرون در سراسر کشور فعال است، رعایت پروتکلهای بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون برای حفظ سلامتی خود و دیگر افراد جامعه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گزارش «وطنامروز» نزدیک یک ماه است دیگر آمار جانباختگان کرونایی صفر یا در حد یک یا چند نفر نیست و این ویروس مدتی است دوباره جان گرفته است. آنطور که وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد، طی شبانهروز گذشته متاسفانه ۶۱ بیمار «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و همچنین ۹ هزار و ۷۲۷ بیمار دیگر نیز در این بازه زمانی شناسایی شدند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر روز یکشنبه ۹ مردادماه، ۹۷۲۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۲۲۹۸ نفر از آنها بستری شدند.
متاسفانه در این مدت ۶۱ بیمار مبتلا به «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۹۹۸ نفر برسد.
خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۸۰ هزار و ۵۸۱ نفر از بیماران کرونایی نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۱۲۲۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۳ میلیون و ۲۰۴ هزار و ۸۴۶ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۷۹۰ هزار و ۷۸۰ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۱۶۳ هزار و ۲۷۰ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار و ۸۱۲ نفر نیز دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. به این ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۸۶۲ دوز رسیده است. در شبانهروز یادشده ۱۰۴ هزار و ۷۲۴ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.
***
تحویل ۳میلیون دوز واکسن نورا به وزارت بهداشت
مدیر پروژه واکسن نورا ضمن تشریح مراحل تولید این واکسن، از اثربخشی بالای این واکسن در تمام مراحل مطالعاتی خبر داد و گفت: ۵ میلیون دوز واکسن تولید شده که ۳ میلیون دوز آن به وزارت بهداشت تحویل داده شده است. جعفر امانی در یک نشست خبری، با تاکید بر اینکه صفر تا ۱۰۰ تولید واکسن نورا در ایران انجام شده است، گفت: نتایجی که در کارآزمایی فاز اول به دست آمد نشان داد که این واکسن هیچ گونه عارضه جانبی و عوارضی نداشته است. نتایج محافظت در برابر ویروس مجددا برای آلمان ارسال و مجددا باز به سازمان غذا و دارو تحویل داده شد که پس از ارزیابیها تایید شد و کمیته اخلاق مجوز ورود به فاز دوم کارآزمایی بالینی آن را صادر کرد. وی ادامه داد: تا زمانی که سازمان غذا و دارو هر مرحله را تایید نمیکرد ما وارد فاز بعدی نمیشدیم. فاز دوم کارآزمایی بالینی روی ۳۰۰ نفر انجام شد و در این مرحله تاکید بر ایمنیزایی و میزان اثربخشی واکسن بود که خوشبختانه در این مرحله هم هیچ عارضه جانبی مشاهده نشد. با آنالیز نتایج فاز ۲ مشخص شد بالای ۹۰درصد میزان تیتر آنتیبادی در بدن افراد را داشتیم و پس از آن فاز سوم با مجوز صادر شده کمیته اخلاق، آغاز شد. او در ادامه تاکید کرد: در فاز سوم مطالعه روی ۱۰ هزار نفر انجام شد و در این تعداد بحث عوارض جانبی گسترده را ارزیابی کردیم. از این ۱۰ هزار نفری که وارد مطالعه این فاز شدند، ۳۰۰ نفر هم تحت ارزیابی اثربخشی و میزان ایمنیزایی قرار گرفتند. خوشبختانه در فاز سوم هم هیچگونه عارضه جانبی گزارش نشد. بالای 92.3 درصد میزان ایمنیزایی به دنبال تزریق واکسن ایجاد میشد. در این کارآزمایی بالینی، ارزیابی کردیم که این واکسن به عنوان دوز یادآور برای همه واکسنها استفاده شود. اثربخشی یا محافظت ۱۰۰ درصد هم در تعداد بالا به دست آوردیم. او در خاتمه بیان کرد: با اتمام کارآزمایی بالینی فاز سوم، تولید صنعتی این واکسن توسط شرکت پرسیس ژن آغاز شد. ظرفیت تولید این شرکت در هر ماه بین یک تا ۳ میلیون دوز است که تا ۵ میلیون هم قابل افزایش است. در حال حاضر ۵ میلیون دوز از این واکسن تولید شده که ۳ میلیون دوز آن به وزارت بهداشت تحویل داده شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
اجرای آزمایشی تصحیح الکترونیکی امتحانات در شهریور
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با بیان اینکه امتحانات دانشآموزان الکترونیکی نمیشود، گفت: فرآیند برگزاری امتحانات به صورت الکترونیکی خواهد بود که یک بخش آن، تصحیح الکترونیکی امتحانات است. محسن زارعی در گفتوگو با فارس با تأکید بر اینکه امتحانات دانشآموزان الکترونیکی نمیشود، اظهار کرد: فرآیند برگزاری امتحانات به صورت الکترونیکی خواهد بود که به صورت قدم به قدم انجام میشود. وی با بیان اینکه دانشآموزان باید حضوری امتحان نهایی بدهند، ادامه داد: امسال تصحیح الکترونیکی را به صورت آزمایشی آغاز کردیم که خرداد ماه یک مرحله آزمایشی را پیش بردیم و قرار است در شهریور و دیماه هم به صورت آزمایشی برگزار شود. زارعی با بیان اینکه اگر بازخورد خوبی از تصحیح الکترونیکی بگیریم، از سال آینده آن را اجرا میکنیم، افزود: در خرداد تصحیح الکترونیکی را برای مدارس خارج از کشور اجرا کردیم که طرح موفقیتآمیزی بود. وی اضافه کرد: قرار است تصحیح الکترونیکی را در چند استان اجرا کنیم که به استانها اعلام کردهایم و استانهایی که آمادگی دارند در یک حوزه اجرا در شهریور و دیماه برای تصحیح الکترونیکی اقدام میکنند.
***
پلیس:
آوردن سگ به پارک و بوستان ممنوع است
فرمانده انتظامی پایتخت گفت: آوردن سگ به پارکها و بوستانها ممنوع بوده و هیچ فردی حق آوردن سگ به این اماکن را ندارد. «لزوم ممانعت از ورود سگ به پارک»، عنوان پویشی است که مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه فارس من ثبت کردهاند. پیگیری خبرنگار فارس از فرماندهان پلیس تهران حاکی از آن است که آوردن سگ به پارکها و بوستانها ممنوع شده است. فرمانده انتظامی پایتخت در گفتوگو با فارس اظهار داشت: با توجه به مطالبه و درخواستهای مردمی، بحث ورود سگ به پارکها مطرح شد چرا که برخی افراد با سگها به پارک وارد شده و رعایت نیز نمیکنند، بویژه درباره سگهای بسیار بزرگ که رسیدگی به این موضوع نیز در دستور کار قرار گرفته و اعلام میکنیم ورود سگها به پارکها ممنوع است. سردار حسین رحیمی تصریح کرد: هیچ فردی حق وارد کردن سگ به داخل پارکها و بوستانها را ندارد و پاکسازی پارکها تا پاسی از شب انجام میشود.
اجرای «گشتهای هدفمند پلیسی» در پایتخت
جانشین فرمانده انتظامی پایتخت از راهاندازی گشتهای ضربت برای مقابله جدی با موضوع سرقت و همچنین انجام گشتهای هدفمند با توجه به جغرافیای وقوع جرائم در سطح پایتخت خبر داد. سردار حمید هداوند در گفتوگو با فارس با اشاره به اینکه تامین امنیت و آرامش شهروندان و برخورد و مقابله جدی با مخلان نظم و امنیت همواره در دستور کار پلیس قرار دارد، از راهاندازی «گشتهای ضربت» در کلانتریها برای مقابله جدی با موضوع سرقت و انجام «گشتهای هدفمند» با توجه به جغرافیای وقوع جرائم در سطح پایتخت خبر داد. وی با بیان اینکه پلیس برای تسریع در خدمترسانی بیشتر و بهتر به شهروندان و شناسایی و دستگیری سریعتر مجرمان، بویژه سارقان گوشی قاپ از فناوری جدید بهره میگیرد، تصریح کرد: با راهاندازی مرکز مقابله با گوشیقاپی در پلیس آگاهی تهران بزرگ، در حوزه دستگیری گوشیقاپها و کشف تلفنهای همراه سرقت شده توفیقات خوبی داشتهایم. هداوند خاطرنشان کرد: با تلاش همکارانم در مجموعه پلیس تهران و اقدامات پیشدستانه و پیشگیرانه از جمله شناسایی سارقان و استفاده از منابع اطلاعاتی و همکاری مردم در مجموع در زمینه دستگیری سارقان ۳۳ درصد رشد داشتهایم.
***
رئیس کل سازمان نظام پرستاری:
پرستارانی که تعدیل شدند به کار بازمیگردند
رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اعلام اینکه در رابطه با پرستاران ۸۹ روزه، طرحیها و تمدیدطرحیها و پرستارانی که تعدیل شدند خبرهای خوبی داریم، گفت: در مجلس روی این مباحث کار شده و انشاءالله این پرستاران مشمول قانون شده و به کار بازمیگردند که این علاوه بر ۵۲ هزار استخدامی است که در سالهای پیش مجوز آن گرفته شد. محمد میرزابیگی تأکید کرد: اگر ما در سازمان نظام پرستاری مطلبی را بیان میکنیم و وعده میدهیم، تا حصول نتیجه آن را پیگیری میکنیم و هر آنچه از وزارت بهداشت عبور میکند و به دستگاههای دیگر میرود سقف زمانیاش بیش از یک ماه نیست و به سرعت نتیجه مطالبات حاصل میشود.
وی درباره پیگیری فوقالعاده خاص نیز گفت: آنچه وزارتخانه به سازمان برنامه منتقل کرده، تبدیل به سنگ بزرگی شده که نشانه نزدن است. یک لیست چند هزار نفری ارائه کردهاند که به هر نفر باید ۹ میلیون تومان حقوق اضافه شود که قطعا شدنی نیست اما ما همچنان پیگیریم و سعی میکنیم با روشهای دیگر بتوانیم این مطالبه را محقق کنیم.
میرزابیگی گفت: برای تبدیل وضعیت و استخدام شرکتیها، فعالان در ایام کرونا، پرستاران ۸۹ روزه و... در حال پیگیری هستیم و تا سال دیگر مشکلات پرستاران در زمینه استخدامی حل خواهد شد و انشاءالله بحث بیکاری را در پرستاری نخواهیم داشت.
بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، تعرفه خدمات پرستاری به ایستگاه آخر رسیده است و ۴ آییننامه باید تدوین میشد که شامل دستورالعمل HIS، رسیدگی به اسناد، اجرای تعرفهها و آییننامه بازتوزیع بود. مبدأ پرداخت تعرفه از اول دیماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|