|
تبریک رئیسجمهور به تیم المپیاد دانشآموزی کشور
رئیسجمهور در پیامی کسب مقام اول رقابتهای المپیاد نجوم و اختر فیزیک جهان ۲۰۲۲ در گرجستان را به جوانان دانشپژوه تیم المپیاد دانشآموزی، معلمان، مربیان و دستاندرکاران این تیم تبریک گفت. سیدابراهیم رئیسی تصریح کرد: فرزندان فرهیخته و بلندهمت ایران بار دیگر با این افتخارآفرینی شایستگی خود را به نمایش گذاشتند و برگ زرین دیگری به دفتر پرافتخار علم و فرهنگ کشور افزودند.
ارسال به دوستان
عقبماندگی حقوق 5 ماهه ابتدایی از مهرماه پرداخت میشود
جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
گروه اجتماعی: طبق آخرین تصمیم دولت قرار است احکام جدید بازنشستگان در شهریورماه صادر و حقوق آنها بر اساس اصلاحیه جدید پرداخت شود. همچنین عقبافتادگی ۵ ماه گذشته (از فروردین تا مرداد) نیز قرار است از مهرماه به مرور پرداخت شود.
علی دهقانکیا، رئیسکانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران در نشست خبری با اشاره به روند افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تأمیناجتماعی در سال جاری، اظهار کرد: اسفندماه سال گذشته شورای عالی کار حداقل حقوق و دستمزد کارگران را مشخص کرد که بر اساس آن حقوق حداقلبگیران ۵۷ درصد و سایر سطوح ۳۸ درصد به علاوه ۵۱۵ هزار تومان برای سال ۱۴۰۱ تعیین شد.
وی افزود: از آنجا که معمولا افزایش حقوق بازنشستگان با توجه به مصوبات شورای عالی کار مشخص میشود، دولت حقوق حداقلیبگیران بازنشسته را در خردادماه جاری 57.4 درصد اعلام کرد اما حقوق بازنشستگان سایر سطوح درآمدی افزایش ۳۸ درصدی پیدا نکرد و به این علت که این میزان افزایش حقوق بازنشستگان تأمیناجتماعی با افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری در تضاد است، حقوق آنها تا ۱۰ درصد افزایش یافت.
رئیس کانون بازنشستگان تأمیناجتماعی استان تهران با بیان اینکه چهاردهم فروردینماه امسال، کانون عالی بازنشستگان جلسهای را با مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی درباره افزایش حقوق سایر سطوح درآمدی برگزار کرده بود، گفت: با توجه به اهمیت حقوق بازنشستگان سایر سطوح، جلساتی با نمایندگان مجلس و کمیسیونهای اجتماعی، اقتصادی و همچنین هیاترئیسه مجلس در دستور کار کانون عالی بازنشستگان قرار گرفت. پیرو جلسات متعدد، در نهایت کانون عالی بازنشستگان بر اجرای افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان سایر سطوح مُصر بوده و در نهایت مصوبه به هیات دولت ارجاع داده شد.
دهقانکیا افزود: در هیات دولت تیم اقتصادی با پیشنهاد افزایش ۳۸ درصدی حقوق این قشر مخالفت و عنوان کردند که این بازنشستگان مانند بازنشستگان کشوری و لشکری باید افزایش ۱۰ درصدی حقوق داشته باشند.
وی با بیان اینکه کانون عالی بازنشستگان به رغم موانع و مشکلاتی که داشت جلسات خود را با رؤسای کمیسیونهای اجتماعی و اقتصادی مجلس و همچنین وزیر اقتصاد و معاون اجرایی ریاست مجلس ادامه داد و این در حالی بود که شخص رئیسجمهور نیز به صورت ویژه به این موضوع ورود کرد، گفت: در این بخش نیز برخی بازنشستگان در راستای مطالبهگری خود تجمعاتی را در استانهای مختلف برگزار کردند.
رئیس کانون بازنشستگان تأمیناجتماعی استان تهران افزود: بازنشستگانی که در این مسیر قرار داشتند و مطالبهگر بودند مورد حمایت کانونهای بازنشستگی بودند اما افرادی که جدا از این مسیر به سایر موضوعات حاشیهای دامن میزدند، مورد تایید کانون بازنشستگان نبوده و نیستند و در همین زمینه شاهد برگزاری برخی تجمعات و سر دادن شعارهای انحرافی هم بودیم.
وی با اشاره به اینکه در همین اثنا، آیتالله رئیسی، صدای بازنشستگان را شنید و به معاون اول خود دستور داد هرچه سریعتر جلسهای را با کمیسیون مربوط در مجلس برگزار و موضوع افزایش حقوق بازنشستگان را به صورت ویژه پیگیری کند، اظهار کرد: در همین باره کمیسیون تنقیح قوانین برای نخستین بار به ریاست محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی تشکیل جلسه داد و در نهایت رئیس مجلس نامهای را به دولت ارسال و بر اجرای ماده ۹۶ و افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان سایر سطوح تاکید کرد.
دهقانکیا ادامه داد: سرانجام هفته گذشته و در خلال برگزاری جلسه مجمع کانون عالی بازنشستگان در گیلان، سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از موافقت و افزایش ۳۸درصدی به علاوه ۵۱۵ هزار تومانی حقوق بازنشستگان سایر سطوح خبر داد.
رئیس کانون بازنشستگان تأمیناجتماعی استان تهران با بیان اینکه پیگیری واگذاری سهام شرکتهای سرمایهگذاری به بازنشستگان و برنامهریزی جهت خانهدار شدن بازنشستگان تأمیناجتماعی نیز از دیگر مواردی بود که از سوی سرپرست وزارت رفاه اعلام شد، اظهار کرد: امید است شرکتهایی در اختیار بازنشستگان قرار بگیرد که از شرکتهای سودآور و نه از شرکتهای زیانآور باشند.
دهقانکیا ضمن تشکر از شخص رئیسجمهور، رئیس مجلس، رؤسای کمیسیونهای اقتصادی و اجتماعی مجلس و همچنین اهالی رسانه جهت تحقق افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان سایر سطوح درآمدی عنوان کرد: در این زمینه شاهد یک اتفاق و همدلی و در نهایت نتیجه مثبت آن بودیم.
وی درباره زمان پرداخت مابهالتفاوت افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان سایر سطوح تأمیناجتماعی، اظهار کرد: در همین زمینه قرار است احکام جدید بازنشستگان در شهریورماه صادر و حقوق آنها بر اساس اصلاحیه جدید پرداخت شود. همچنین عقبافتادگی ۵ ماه گذشته (از فروردین تا مرداد) نیز قرار است از مهرماه به مرور پرداخت شود.
رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان تهران همچنین با اشاره به ضرورت تامین منابع پایدار گفت: باید منابع طوری دیده شود که تأمیناجتماعی بتواند حقوق، درمان و ۱۸ تعهد دیگر بازنشستگان را بهموقع بپردازد. تادیه بدهیهای دولت سهم بسزایی در این زمینه ایفا میکند. درمان یکی از معضلات تأمیناجتماعی است و کمر بازنشستگان را خم کرده است. مشکلاتی پیرامون افزایش قیمتهای دارو وجود دارد و در نسخهها برای دریافت داروها سقف تعیین کردهاند و اضافههای دارو را باید به صورت آزاد خریداری کرد؛ این مشکل جدی است و باید بیشتر به آن توجه شود.
ارسال به دوستان
روند کاهشی مراجعات سرپایی کرونا در کشور
تعداد بیماران بستری در ۱۱ استان کشور افزایش یافت
در هفته چهارم مردادماه روند هفتگی موارد سرپایی مبتلا به کرونا کاهشی بوده اما تعداد بیماران بستری با تست مثبت کرونا در ۱۱ استان کشور افزایش یافته است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، 106 شهرستان در وضعیت قرمز کرونایی، 156 شهر در وضعیت نارنجی، 173 شهرستان در وضعیت زرد و 13 شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
اگر چه با افزایش نسبی آمار بیماران بستری مبتلا به کرونا، تعداد شهرهای قرمز در نقشه رنگبندی کرونایی شهرهای کشور افزایش یافته اما تعداد بیماران بستری در هفته چهارم مردادماه نسبت به هفته سوم کمتر شده و در مجموع 7604 بیمار جدید با تست مثبت کرونا در کشور بستری شدهاند.
تعداد فوتیهای کرونا نیز به 491 نفر رسیده که نسبت به هفته قبل، افزایش 37 نفری را نشان میدهد.
تعداد مراجعات سرپایی با تست مثبت کرونا نسبت به هفته گذشته با کاهش حدودا 4 هزار نفری به 31 هزار و 116 نفر رسیده است.
11 استان کشور شامل کرمان، فارس، یزد، آذربایجان غربی، البرز، مرکزی، کردستان، بوشهر، ایلام، سمنان و زنجان در هفته اخیر شاهد افزایش تعداد بیماران بستری کرونایی بودهاند.
در استان یزد موارد بستری افزایش بارز و تعداد فوتیها کاهش داشته است. میزان بروز بستری بیش از متوسط کشوری و مرگومیر استان کمتر از میانگین کشوری است.
در استان ایلام موارد بستری افزایش بارز و آمار فوت استان افزایش نسبی داشته است؛ میزان بروز بستری و مرگومیر ناشی از کرونا در این استان از میانگین کشوری بالاتر است.
روند بستری و فوتی در استان مرکزی در هفته گذشته افزایش داشته و میزان بروز بستری و فوتی در این استان از میانگین کشوری بالاتر است.
در کرمان موارد بستری و فوتی ناشی از کرونا افزایش یافته است و بروز بستری و مرگومیر استان بالاتر از متوسط کشوری است.
در استان سمنان میزان بروز بستری افزایش یافته و موارد فوتی استان ثابت مانده؛ میزان بروز بستری بالاتر از میانگین کشوری و میزان بروز مرگومیر ناشی از کرونا در این استان، کمتر از متوسط کشوری است.
در استان کردستان موارد بستری افزایش بارز داشته و تعداد بیماران فوتی افزایش یافته است. بروز موارد بستری بیشتر و فوتی کمتر از میانگین کشوری بوده است.
در آذربایجان غربی در هفته اخیر موارد بستری افزایش بارز و موارد فوتی افزایش نسبی داشته است؛ میزان بروز هفتگی موارد بستری و فوتی استان نیز بالاتر از متوسط کشوری بوده است.
در استان زنجان نیز در هفته گذشته موارد بستری و فوتی افزایش بارز داشته است و میزان بروز در هر ۲ شاخص بالاتر از میانگین کشوری بوده است.
در استان البرز موارد بستری افزایش و موارد فوتی کاهش یافته؛ با وجود این، میزان بروز موارد بستری همچنان پایینتر از متوسط کشوری است اما بروز موارد مرگومیر ناشی از کرونا در این استان بالاتر از میانگین کشوری بوده است.
در هفته چهارم مردادماه، میزان بروز بستری و فوتی ناشی از کرونا در استان فارس افزایش بارز داشته و میزان بروز در هر ۲ شاخص از متوسط کشوری پایینتر بوده است.
* درگذشت ۵۶ نفر بر اثر کرونا
از ظهر دوشنبه تا ظهر سهشنبه اول شهریورماه 1401 بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی 3227 بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و 726 نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به 7 میلیون و 513 هزار و 928 نفر رسید.
همچنین متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته 56 بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 143 هزار و 505 نفر رسید.
از سویی خوشبختانه تاکنون 7 میلیون و 249 هزار و 458 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
همچنین 1311 نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون 53 میلیون و 681 هزار و 521 آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 106 شهرستان در وضعیت قرمز، 156 شهرستان در وضعیت نارنجی، 173 شهرستان در وضعیت زرد و 13 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
تاکنون 64 میلیون و 937 هزار و 780 نفر دوز اول، 58 میلیون و 316 هزار و 777 نفر دوز دوم و 30 میلیون و 491 هزار و 123 نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به 153 میلیون و 745 هزار و 680 دوز رسیده است.
همچنین در شبانهروز یادشده 68 هزار و 433 دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
حمایت بیمهای از مادران باردار و فرزندان با هدف توجه به رشد جمعیت کشور
هشدار نسبت به مواجهه کشور با سیاهچاله جمعیتی
توجه به موضوع جوانی جمعیت و لزوم فرهنگسازی در این زمینه؛ بویژه تاکید بر فرزندآوری برای جلوگیری از پیوستن ایران به جمع کشورهای سالخورده، از حیث جمعیت ضرورتی است که باید مد نظر مردم و سیاستگذاران و برنامهریزان قرار گیرد. البته دولت و مجلس اقدامات خاصی را در این زمینه به کار گرفتهاند تا بتوانند با حفظ جوانی جمعیت مانع از پیری جمعیت کشور در دهههای آینده شوند. در این باره معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از حمایت بیمهای از مادران باردار و افرادی با زایمان طبیعی خبر داد و گفت: این امر تصویب و اجرایی خواهد شد؛ این در حالی است که بیمه ناباروری نیز مطالبه مردمی است و یکی از اعتبارات در سفرهای استانی همین مساله بوده که به تکمیل و تجهیز مراکز درمان ناباروری منتج میشود. حال اگر مراکز خصوصی افراد را تحت پوشش قرار ندهند، مجوز آنها لغو خواهد شد چون هزینه درمان ناباروری بالاست. انسیه خزعلی همچنین درباره هشدارها نسبت به قرار گرفتن ایران در سیاهچاله جمعیتی گفت: قانون «جوانی جمعیت» از جمله برنامههایی است که ریاستجمهوری تأکید دارند بهسرعت پیگیری شود. وی معتقد است بیش از اینکه متکی به این قانون باشیم خود مردم نیز باید ضرورت کار و مشکل را درک کنند و تعبیری هم که اخیراً از مشکل جمعیت در ایران تحت عنوان «سیاهچاله جمعیتی» مطرح شده یک واقعیت است و اگر وارد پیری جمعیت شویم تا ۳۵۰ سال امکان بیرون آمدن از آن را نداریم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر لزوم فرهنگسازی درباره افزایش جمعیت و فرزندآوری در جامعه اظهار کرد: درست است که دولت حمایتهای اداری و مالی در این باره را انجام میدهد اما اینها به اندازهای که فرهنگ باید در جامعه و نگاه به جمعیت و خانواده تغییر کند، چارهساز نیست. این مقام مسؤول در ادامه متذکر شد: با توجه به احتمال پیری جمعیت و اینکه همه کشورهای همسایه ما جوانتر هستند و ممکن است خطرات امنیتی برای ما داشته باشد، باید سرمایهگذاری ویژهای در این حوزه انجام شود. خزعلی کاهش قدرت علمی، به خطر افتادن سلامت جامعه، کاهش نیروی کار، کاهش نیروی دفاعی و افزایش هزینه برای سالمندان به عنوان نیروی مصرفکننده را از جمله پیامدهای پیری جمعیت برشمرد و هشدار داد: اگر پیشبینیها و تدابیر لازم را انجام ندهیم خیلی از این مسائل و مشکلات قابل جبران نخواهند بود. معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، نقش خانواده و بانوان را در این مساله محوری دانست و اظهار کرد: دولت در چند محور برنامهریزی کرده است که از جمله آن میتوان به تضمین بیمه درمان ناباروری 3.5 میلیون زوج نابارور، بیمه مادران تا پایان دوران شیردهی، بیمه فرزندان تا ۵ سالگی و پوشش بیمهای کامل هزینههای زایمان طبیعی اشاره کرد. وی همچنین از حمایت بیمهای از مادران باردار و افراد با زایمان طبیعی خبر داد که تصویب شده و اجرایی خواهد شد و افزود: بیمه ناباروری مطالبه مردمی است و یکی از اعتبارات در سفرهای استانی همین مساله بوده که به تکمیل و تجهیز مراکز درمان ناباروری منتج میشود. خزعلی ادامه داد: اگر مراکز خصوصی افراد را تحت پوشش قرار ندهند، مجوز آنها لغو خواهد شد چون هزینه درمان ناباروری بالاست.
ارسال به دوستان
رتبهبندی معلمان رسماً کلید خورد
واریز مبلغ علیالحساب رتبهبندی به حساب معلمان
موضوع رتبهبندی معلمان مدتها در جامعه فرهنگی کشور مطرح بود تا اینکه بالاخره بستر این کار فراهم شد. بر این اساس هفته گذشته رتبهبندی معلمان و ورود آنها به سامانه رتبهبندی رسما آغاز شد. در این باره رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ علیالحساب رتبهبندی برای معلمان واریز شده است و خستگی یک و نیم ساله از تنمان بیرون رفت.
علیرضا منادی در سومین روز از اجلاس مدیران و رؤسای آموزشوپرورش سراسر کشور اظهار کرد: مبلغ علیالحساب رتبهبندی برای معلمان واریز شده است و خستگی یکونیم ساله از تنمان بیرون رفت. وی ادامه داد: ۸۵۰۰ میلیارد تومان صرف پرداخت علیالحساب شد و شاهد اجرایی شدن رتبهبندی معلمان هستیم که طلیعهای نو در آموزشوپرورش است.
منادی با اشاره به برخی مقاومتها در مسیر تصویب قانون رتبهبندی معلمان، گفت: با این قانون جایگاه معلم تعریف شد و او در بستر سالم رقابتی قرار گرفت؛ همچنین کمیسیون آموزش مجلس یازدهم با مطالعه دقیق در مسیر رفع گرههای آموزشوپرورش حرکت میکند. وی تصریح کرد: معلم از تمام مزایای فصل دهم برخوردار است و جمع فوقالعاده شغل و شاغل بین ۴۵ تا ۹۰ درصد افزایش بر حسب رتبهها خواهد داشت. بر این اساس، معلم دیگر کارمند نیست اما ۱۰۰ سال به عنوان کارمند به معلم نگاه شده است. رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه امروز عنصر رقابت با رتبهبندی معلمان وارد آموزشوپرورش شده است، گفت: معلمان در ادامه بر کسب رتبههای بالاتر تلاش میکنند. وی افزود: بازگرداندن تربیت صفر تا 6 سالهها به نظام آموزشوپرورش و انتزاع آن از سازمان بهزیستی، تغییر لایحه ضعیف دولت وقت در زمینه رتبهبندی و رساندن رتبهبندی به سرمنزل مقصود از جمله تلاشها برای ارتقای آموزشوپرورش است و از وزیر آموزشوپرورش میخواهیم پیگیری کند تا بودجه خوبی برای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک که بخش مهمی است، تعیین شود. منادی با بیان اینکه در زنجیره آموزش باید خانوادهها را مورد توجه قرار دهیم، گفت: قرار بود سهم مهارتآموزی در آموزشوپرورش به ۵۰ درصد برسد که اکنون ۳۳-۳۲ درصد است. مهارت در قانون آمده است و مربیان سازمان فنی و حرفهای باید رتبهبندی شوند، همچنین برای وزارت علوم هم برنامه داریم. وی تصریح کرد: 50-40 هزار بابای مدرسه کم داریم. بابای مدرسه نیروی خدماتی نیست و تلاش برای جذب این گروه میکنیم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: محتوای کتاب درسی را باید درست کنند و دانشگاه فرهنگیان را باید تقویت کنیم که در این صورت خروجی خوبی خواهد داشت.
عضو هیاتمدیره مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان نیز اخیرا از واریز مبلغ ۲۰۵ میلیارد و ۲۴۱ میلیون ریال به حساب معلمان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان که از دوم خرداد تا اول تیر ۱۴۰۱ به افتخار بازنشستگی نائل آمدهاند، خبر داد. حمید باقرنژاد در این باره اظهار کرد: مبلغ مذکور شامل واریزی عضو، واریزی سهم تعهدات دولت و سود ناشی از فعالیتهای اقتصادی مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان است که به حساب ۱۳۰۱ نفر از فرهنگیانی که عضو این صندوق بودهاند، واریز شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
تولید ۷۰ درصد کتب درسی با کاغذ ایرانی
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه تا سال قبل برای چاپ کتابهای درسی ۵۰۰۰ تن کاغذ تولید داخل و ۴۰ تا ۴۲ هزار تن کاغذ خارجی داشتیم، گفت: اما امسال تاکنون ۳۰ هزار تن یعنی ۷۰ درصد کاغذ مورد نیاز را از داخل خریداری کردهایم و امروز هم برای قرارداد ۵۰۰۰ تن دیگر رفتهاند. یوسف نوری دیروز در مراسم افتتاحیه هشتمین جشنواره و نمایشگاه «ایران نوشت» با اشاره به اینکه با تلاش جوانان انقلابی و کوشا، امروز، سهم ۵۰ درصدی در تولید نوشت افزار ایرانی و سهم ۱۵ درصدی در محتوای ایرانی، در بازار نوشت افزار ایرانی داریم، ادامه داد: تا سال قبل برای چاپ کتابهای درسی، ۵۰۰۰ تن کاغذ تولید داخل و ۴۰ تا ۴۲ هزار تن کاغذ خارجی داشتیم اما در سال جدید و تاکنون ۳۰ هزار تن یعنی ۷۰ درصد کاغذ مورد نیاز را از داخل خریداری کردهایم و امروز هم برای قرارداد ۵۰۰۰ تن دیگر رفتهاند. وی با اشاره به اینکه کاغذ تولید داخل، هویت ملی است و توسط بچههای خودمان ساخته شده است و دانشآموزان نیز از آن احساس غرور میکنند، گفت: ظرفیتها وجود دارد و امید است سال آینده تکمیل شود و کتب درسی را ۱۰۰ درصد با کاغذ ایرانی چاپ کنیم.
***
عزم جدی پلیس برای برخورد با دلالان و اخلالگران بازار ارز
رئیس پلیس تهران بزرگ از عزم جدی پلیس برای برخورد با دلالان ارزی خبر داد. سردار حسین رحیمی در گفتوگو با ایسنا، درباره برخورد پلیس با دلالان و اخلالگران بازار ارز اظهار کرد: پلیس به صورت جدی با دلالان و سودجویان بازار ارز که بخواهند اقدام به ایجاد اخلال در بازار عرضه و تقاضا و همچنین قیمتها کنند، برخورد خواهد کرد. وی افزود: از زمانی که موضوع سوداگری در بازار ارز شروع شده است، یکی از اولویتهای ما برخورد با دلالان ارزی است. ما با این افراد برخورد کردیم و در ادامه نیز این روند را ادامه خواهیم داد. این فرآیند از عملیات پلیس در سبزهمیدان تهران شروع شد و همه آنها جمعآوری شدند. در این عملیات به طور بنیادین با دلالان برخورد شد و پلیس حتی موکت زیر پای آنها را نیز جمع کرد. رحیمی در ادامه گفت: موضع ما در برخورد با این افراد همچنان پابرجاست. مبدع برخورد با معاملات فردایی نیز پلیس بوده است که در آن با سوداگران ارز برخورد کرده است. فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: پلیس اشراف کاملی روی این موضوع دارد و این مسیر با قدرت و قاطعیت به وسیله پلیس امنیت اقتصادی پیگیری میشود و استمرار خواهد داشت.
***
معاون سازمان محیطزیست:
مخالف درج عکس یوز ایرانی روی پاکت سیگار هستیم
معاون محیطزیست طبیعی و تنوعزیستی سازمان حفاظت محیطزیست به خبر درج عکس یوز ایرانی روی پاکت سیگار واکنش نشان داد.
حسن اکبری در نامهای به مدیرعامل شرکت دخانیات ایران درباره انتشار خبری از قول وی مبنی بر درج عکس یوز ایرانی بر روی پاکت سیگار، نوشت: با عنایت به شرح وظایف سازمان حفاظت محیطزیست که تنها متولی حفاظت و حراست از حیات وحش کشور است و هرگونه فعالیت در این باره منوط به کسب نظر از این سازمان است، با توجه به بررسیهای کارشناسی و بازخورد منفی این اقدام در رسانهها و شبکههای اجتماعی، این سازمان نظر مخالف خود را با درج تصویر یوز ایرانی بر روی پاکتهای سیگار اعلام میدارد.
***
وقوع ۳۴ درصد تصادفات جادهای در ۳۰۰ هزار نقطه حادثهخیز
رئیس پلیس راهور کشور با بیان اینکه ۳۰۰ هزار نقطه حادثهخیز در کشور وجود دارد، گفت: ۳۴ درصد از تصادفات جادهای در این نقاط رخ میدهد. سردار سیدکمال هادیانفر در حاشیه نخستین نشست تخصصی روسای پلیس راه و مدیران کل راهداری سراسر کشور با رویکرد ارتقای ایمنی عبور و مرور تصریح کرد: اقدامات خوبی برای رفع نقاط حادثهخیز انجام شده اما نکته حائز اهمیت این است که ۳۴ درصد تصادفات در این جادهها رخ داده و ۷۰ درصد جانباختگان تصادفات هم در جادهها جان خود را از دست میدهند. سردار هادیانفر با اشاره به اینکه اراده برای رفع نقاط حادثهخیز در سازمان راهداری وجود دارد اما چیزی که کار را دچار اختلال کرده است، تأمین منابع مالی است، افزود: البته در قانون صراحتا این عدد و رقم ذکر شده اما نمیدانیم چرا هیچ بودجهای به آن اختصاص داده نمیشود.
وی گفت: ۳۵ درصد از فوتیهای تصادفات در نقاط حادثهخیز جان خود را از دست داده و ۱۵ تا ۲۰ نفر از افراد در این نقاط مجروح شده و این اعداد و ارقام نشاندهنده این است که باید هر چه سریعتر برای رفع خطر این نقاط اقدام کرد. سردار هادیانفر اظهار کرد: ۳۰۰ هزار نقطه حادثهخیز در کشور وجود دارد که ۳ هزار و ۲۰ عدد از این نقاط مربوط به وزارت راه است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|