|
وزارت امور خارجه حمله ارتش آمریکا به مردم سوریه را محکوم کرد
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز بامداد روز گذشته ارتش آمریکا به مردم و زیرساختهای سوریه را نقض حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی این کشور دانست و آن را قویا محکوم کرد. وی تجاوز جدید ارتش آمریکا علیه مردم سوریه را یک اقدام تروریستی علیه گروههای مردمی و مبارز مخالف اشغالگری توصیف و هر گونه وابستگی آنان به جمهوری اسلامی ایران را تکذیب کرد.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» به بهانه هفته دولت، عملکرد یک ساله دولت سیزدهم در عرصه سیاست داخلی و خارجی را بررسی میکند
طرح نو سیاست
گروه سیاسی: دولت سیزدهم به ریاست حجتالاسلام رئیسی در شرایط ویژهای آغاز به فعالیت کرد. خشم عمومی در جامعه نسبت به عمکرد 8 ساله دولت روحانی به حداکثریترین سطح ممکن رسیده بود و این خشم منجر به کاهش نرخ مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 شد. البته رئیسی که از سوی مردم به ریاست جمهوری انتخاب شد، رأی مطلوب و قابل قبولی کسب کرد. ساکن جدید پاستور توانست با کسب 17 میلیون و 926 هزار و 345 رأی، نزدیک به 62 درصد آرا را به خود اختصاص دهد. رأی رئیسی نشان از آن داشت که کاهش مشارکت پیش از هر چیز نتیجه قهر بخشی از بدنه حامی دولت وقت بود که به دلیل سرخوردگی از عملکرد دولت محبوب خود، انگیزه خود را از دست داده بودند. با این حال کاهش نرخ مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری سال 1400 نسبت به انتخابات گذشته، این بیم را به وجود آورده بود که دولت جدید حمایت و همراهی مردم را با خود نداشته باشد. به همین دلیل بود که رهبر حکیم انقلاب اسلامی شهریورماه سال گذشته در نخستین دیدار رئیسجمهور و هیات دولت سیزدهم، وظایفی را برای دولت جدید ذکر کردند. لزوم احیای اعتماد و امید مردم، عدالتورزی، مردمی بودن، مقابله دقیق و جدی با فساد، جوانسازی دولت، حل موضوع تعارض منافع شخصی و عمومی و انسجام و اقتدار دولت از جمله وظایفی بودند که حضرت آیتالله العظمی خامنهای برای دولت رئیسی برشمردند و در بخشی از سخنان خود فرمودند: «اعتماد مردم بزرگترین سرمایه دولت است. مردم وقتی به شما اعتماد کردند و امید به شما داشتند، با شما راه میآیند و کمکتان میکنند؛ این بزرگترین سرمایه است برای دولت که بتواند اعتماد مردم را جلب کند که البته این متأسفانه یک مقداری آسیب دیده و باید ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسؤولان یکی باشد».
اکنون دولت سیزدهم با گذشت یک سال از عمر خود، وارد مرحله جدیدی شده است. هم عملکرد یک ساله دولت پیش روی مردم قرار دارد و به قضاوت گذاشته میشود و هم مطالبات مردم شکل شفافتری به خود گرفته و مخاطب این مطالبات در دولت نیز به صورت جزئی مشخص خواهد شد. عملکرد یک ساله دولت سیزدهم به ریاست حجتالاسلام رئیسی را میتوان در ۲ بخش مورد بررسی قرار داد؛ سیاست داخلی و سیاست خارجی.
* سیاست داخلی چگونه بود؟
در ارتباط با کارنامه دولت رئیسی در حوزه سیاست داخلی باید گفت عمده تلاش و اهتمام دولت در یک سال گذشته بنا بر وظیفهای که رهبر انقلاب اسلامی برای رئیسی مشخص فرمودند، بر بازگشت اعتماد و امید به مردم متمرکز بوده است. برخلاف حسن روحانی که اعتقادی به حضور در میان مردم نداشت و حتی در اواخر عمر دولت خود به خاطر عملکرد غیرقابل قبول از حضور در میان مردم هراس داشت، رئیس دولت سیزدهم در طول یک سال گذشته به همه استانهای کشور سفر کرد و با حضور در میان قشرهای مختلف مردم، ضمن نشستن پای صحبتهای مردم، حل مشکلات کشور را در دستور کار قرار داد. 31 سفر استانی رئیسی در طول یک سال نشان از بازگشت دولت به میان مردمی داشت که در طول ۸ سال مدیریت روحانی جایی در تفکر و برنامههای دولت نداشتند. در چنین فضایی اگرچه شرایط عمومی کشور به نسبت مرداد سال گذشته تغییر محسوسی نداشته اما مردم شاهد تلاش و فعالیتهای پرشمار دولت برای تغییر شرایط به نفع جامعه بودهاند. تأمین حجم بالایی از واکسن برای مقابله با بیماری کرونا در کشور و همچنین مدیریت برق از سوی دولت که باعث شد در مقایسه با شرایط مشابه سالهای گذشته قطع برق و خاموشی به حداقل برسد، از جمله اقدامات ملموس دولت سیزدهم برای مردم بود. علاوه بر این دولت سیزدهم دست به جراحیهایی زد که لازم اما پرریسک بود و ممکن بود همه تلاشهای دولت برای بازسازی امید در جامعه را به باد دهد. حذف ارز فسادآور 4200 تومانی از جمله این جراحیها بود. با این حال دولت رئیسی برخلاف روحانی، ابایی از همکلامی و گفتوگو با مردم نداشت. نمونه این همکلامی را میتوان در ماجرای بحران بنزینی که آبانماه سال گذشته به خاطر هک سامانه جایگاههای سوخت به وجود آمد، مشاهده کرد. در حالی که روحانی در مواقع مشابه ضمن فرار از مردم، خود را به بیخبری میزد، رئیسی به میان مردم رفت و از نزدیک پیگیر مشکلات به وجود آمده شد. قانع کردن مردم در ارتباط با ضرورت اصلاح ارز ترجیحی نیز از دیگر شاهد مثالهایی است که میتوان در این راستا برشمرد. رئیسی حتی در ادبیات و رفتار نیز نشان داده به شیوهای کاملا مخالف با دولت قبل عمل میکند. وی در طول یک سال گذشته ثابت کرده است برخلاف روحانی، نه به دنبال ایجاد دوقطبیهای خسارتزا و برچسبزنی به منتقدان، که مشی مدارا با منتقدان و ترمیم زخمهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی باقیمانده از ۸ سال دوران روحانی را در پیش گرفته است. با وجود همه اینها مهمترین نقدی که در ارتباط با فضای سیاست داخلی به دولت رئیسی وارد است، این است که با گذشت یک سال از عمر خود، آنطور که باید طرح و نقشه راه خود برای تغییر شرایط موجود را برای مردم روشن نکرده است و همین موضوع نیز میتواند خطری برای اعتماد مردم به دولت به شمار برود.
* دولت در حوزه سیاست خارجی چگونه عمل کرد؟
الگوی دیپلماسی حسن روحانی در طول ۸ سال ریاستجمهوری خود، بر کنار آمدن با آمریکا و غرب، به امید کسب مواهب اقتصادی بنا شده بود. اما این رویای روحانی نهتنها به واقعیت بدل نشد، که به دلیل تمرکز بیش از حد بر ارتباط با غرب و در نهایت پذیرش شکست در این مسیر، کشور را به لبه پرتگاه برد. روحانی نهتنها با برجام موفق به کسب مواهب اقتصادی نشد، که عملا به خاطر کوتاهی در برابر آمریکا و اروپاییها باعث گستاخی غرب شد تا فشارهای خارجی را به بالاترین سطح ممکن برسانند.
به عبارت بهتر، حسن روحانی ۸ سال کشور را معطل غرب کرد و در نهایت نیز با بدقولی آنها مواجه شد و در چنین شرایطی اقتصاد کشور بیش از پیش به سمت فروپاشی رفت. در چنین فضایی، دولت سیزدهم به ریاست رئیسی سعی کرد خط دیپلماسی کشور را بر مبنای شناسایی ظرفیتهای منطقهای و گسترش همکاری با کشورهای غیرغربی از یک سو و جلو بردن تعامل با غرب از موضع قدرت از سوی دیگر پیش ببرد. در طول یک سال گذشته روابط و مبادلات ایران با همسایهها افزایش محسوسی پیدا کرده است. چنانکه حسین امیرعبداللهیان مردادماه امسال با تشریح نقشه راه و برنامههای وزارت امور خارجه در حوزه دیپلماسی اقتصادی گفت: اولویت اصلی دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم بر توسعه و گسترش همکاری با همسایگان استوار است به گونهای که در مدت استقرار دولت جدید حجم مبادلات تجاری از ۲۷ درصد به ۵۷۰ درصد افزایش یافته است. همانطور که اشاره شد، ازسرگیری تعامل و گسترش همکاری با کشورهایی که در طول ۸ سال روی کار بودن دولت تدبیر، به خاطر توجه بیش از اندازه به غرب از برنامه دیپلماسی حسن روحانی کنار گذاشته شده بودند، مبنای سیاست خارجی سیدابراهیم رئیسی بوده است. تقویت و احیای رابطه با کشورهای آسیای میانه مثل تاجیکستان، آغاز به کار کریدور شمال - جنوب و سوآپ گازی ترکمنستان به کشور آذربایجان از مرز کشورمان، بخشی از نتایج سیاست خارجی موفق دولت سیزدهم بوده است. بازگشایی سفارت کشورهایی مثل امارات و کویت در تهران دیگر مثالهایی هستند که میتوان برای دیپلماسی موفق رئیسی به آنها اشاره کرد. عضویت ایران در سازمان شانگهای نیز از دیگر دستاوردهای دولت رئیسی در طول یک سال گذشته است. علاوه بر احیا و گسترش روابط و همکاری با کشورهای غیر غربی، دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم بخوبی توانسته از شکاف ایجاد شده در نظم جهانی به نفع منافع جمهوری اسلامی ایران بهرهبرداری کند. در این رابطه میتوان به تحکیم روابط ایران با چین و روسیه و همچنین گسترش قابل توجه مبادلات تجاری و اقتصادی با ونزوئلا اشاره کرد. باید توجه داشت این تحکیم روابط، در جهت تقویت ارتباط با کشورهای تحریم شده از سوی آمریکا و غرب بوده است. در مساله مذاکرات هستهای نیز برخلاف خط دیپلماسی روحانی که صرفا توافق تحت هر شرایطی را دنبال میکرد و توجهی به منافع ملی نداشت، رویکرد دولت سیزدهم از موضع اقتدار بوده و هر توافقی را بهتر از عدم توافق نمیداند. رئیسی نشان داده است در سیاست خارجی نه به دنبال جلب نظر غرب، که به دنبال تامین منافع ملی است. اگرچه مذاکرات بر سر احیای توافقنامه برجام همچنان ادامه دارد و مشخص نیست چه نتیجهای در پی خواهد داشت.
* لزوم مدیریت هوشمند دولت
سخن پایانی آنکه دولت سیزدهم برای نیل به اهداف و بازسازی امید در جامعه مسیر دشواری را پیش روی خود دارد و نیازمند آن است که برای پیمودن این مسیر، موقعیت خود در میان مردم را بیش از پیش تقویت کند. حجم ویرانی به جا مانده از ۸ سال ناکارآمدی دولت روحانی موضوعی نیست که قابل انکار باشد و دولت سیزدهم باید بتواند ضمن برنامهریزی برای بهبود شرایط اقتصاد کشور و معیشت مردم، انتظارات عمومی جامعه از دولت را کنترل کند. اما مسیری که دولت رئیسی باید برای رسیدن به موفقیت طی کند، چندان هم هموار نیست. اصلاحطلبان که به خاطر حمایت از روحانی در جامعه ایران بلاموضوع شدهاند و مقبولیت خود را از دست دادهاند، در تلاشند با اقدامات متعدد فضای جامعه را به سمت رادیکالیسم ببرند تا بلکه با این شیوه دولت را در پیگیری اهداف خود ناکام بگذارند. از همین رو دولت سیزدهم باید با هوشیاری بیشتری رفتار خودش را مدیریت کند.
***
رئیسی: افزایش اعتماد و امید مردم مهمترین وظیفه دولت است
رئیسجمهور با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و فرارسیدن هفته دولت، افزایش اعتماد و امید مردم به دولت را مهمترین وظیفه و دستاورد دولت برشمرد و تاکید کرد: هرگونه سخن یا اقدامی که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی است.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی روز گذشته در جلسه هیات دولت، هفته دولت را فرصت مناسبی برای ارائه گزارش اقدامات و عملکردها به مردم و همچنین فرصتی برای ارزیابی خدمات و عملکرد یکساله وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی دانست و گفت: در میان مردم و با مردم بودن ویژگی این دولت است و باید اقدامات انجامشده هنرمندانه به اطلاع مردم رسانده شود. رئیسجمهور تاکید کرد: یکی از شاخصهای مهم برای دولت مردمی، احیای اعتماد مردم است و باید تمام تلاشها و اقدامات در جهت خدمت به مردم و حل مشکلات و حفظ و تقویت امید مردم باشد. وی هرگونه سخن یا اقدامی را که باعث ناامیدی و کاهش اعتماد مردم شود، خط قرمز دولت مردمی دانست و خاطرنشان کرد: نباید با انتشار برخی گزارشهای غیرمستند در رسانهها، مردم را نگران کرد. همه همکاران دولت تلاش کنند موضوعات بیندستگاهی را فورا حلوفصل کنند و نتیجه اقدامات انجامشده را به اطلاع مردم برسانند. رئیسجمهور با اشاره به توصیه سال گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی به هیات دولت در زمینه حرکت اندیشهورزانه و عقلانی، خاطرنشان کرد: وزرا و مسؤولان دستگاهها باید کارآمدی و استفاده از نیروهای انقلابی و نخبه را برای اجرای طرحهای توسعه کشور سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.
ارسال به دوستان
از شناسایی مرزهای هوایی تا تمرین موفق اخلال هواپایه در ارتباطات پهپادی در نخستین روز رزمایش مشترک پهپادی1401 ارتش
رزم پهپادی ارتش
گروه سیاسی: امیر دریادار حبیبالله سیاری، معاون هماهنگکننده و فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش با تاکید بر اینکه پهپاد امروز یک پدیده جدید است، گفت: اثرگذاری این پدیده در جنگهای اخیر در دنیا ثابت شده است که از آن جمله میتوان به جنگ آذربایجان و ارمنستان و جنگ اوکراین و روسیه اشاره کرد.
در نخستین روز رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش، پهپادهای مراقبتی و شناسایی از نیروهای چهارگانه ارتش، عملیات پایش مرزهای کشور و شناسایی اهداف مدنظر در منطقه عمومی رزمایش را با موفقیت انجام دادند. امیر دریادار سیدمحمود موسوی، سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعلام خبر فوق گفت: در این بخش از رزمایش پهپادهای یسیر، صادق، پلیکان، ابابیل ۳، یزدان و مهاجر ۶ با پرواز از پایگاههای پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران از نقاط مختلف کشور نسبت به شناسایی اهداف و همچنین مراقبت و پایش مناطق مورد نظر در مرزها و آبهای بینالمللی اقدام کردند. وی افزود: با توجه به گسترش توان پهپادی ارتش و انجام ماموریتهای متنوع و متعدد پهپادی و لزوم هماهنگی این پروازها، شبکه فرماندهی و کنترل عملیات پهپادی ارتش ایجاد شده است. سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اشراف اطلاعاتی ارتش بر مرزهای تحت کنترل با استفاده از فناوریهای نوین از جمله پهپادها، گفت: در این رزمایش تنها بخش کوچکی از دستاوردهای پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته خواهد شد.
در ادامه اجرای اقدامات عملیاتی در نخستین روز رزمایش مشترک پهپادی 1401 ارتش، یگانهای جنگ الکترونیک از نیروهای چهارگانه ارتش، روشها و راهکارهای جنگ الکترونیک را تمرین کردند. سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی 1401 ارتش در این زمینه اظهار داشت: عملیات اخلال ارتباطی زمین پایه در ارتباط پهپاد با ایستگاه کنترل زمینی و اخلال الکترونیک بر روی پهپادهای مهاجم نیروی حملهور و کنترل این پهپادها به منظور جلوگیری از نفوذ به منطقه رزمایش از جمله اقدامات صورت گرفته در این بخش از رزمایش بود که با موفقیت توسط نیروهای نخبه و جوان ارتش جمهوری اسلامی ایران تمرین شد. وی افزود: همچنین در این مرحله از رزمایش مشترک پهپادی ارتش، ایجاد اختلال در ارتباط پهپادی به صورت هواپایه توسط پهپادهای ابابیل با موفقیت اجرا شد.
* پهپاد جایگاه ویژهای در ارتقای توان رزم نیروهای مسلح دارد
معاون هماهنگکننده و فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش نیز با بیان اینکه بحمدالله امروز کشور ما دارای نیروهای مسلح قوی، باتجربه و مقتدری است، گفت: نیروهای مسلح از تجهیزات لازم برای انجام مأموریت خود برخوردار هستند اما اگر نگاهمان به آینده نباشد و مطابق فناوریهای روز و آینده حرکت نکنیم، قطعا از دیگران عقب خواهیم ماند.
امیر دریادار حبیبالله سیاری با تاکید بر اینکه پهپاد امروز یک پدیده جدید است، افزود: اثرگذاری این پدیده در جنگهای اخیر در دنیا ثابت شده است که میتوان به جنگ آذربایجان و ارمنستان و جنگ اوکراین و روسیه اشاره کرد. وی ادامه داد: امروز پهپاد در ارتقای توان رزم نیروهای مسلح بویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژهای پیدا کرده و در سازمان رزم ارتش گنجانده شده است و در کنار تجهیزات دیگری که وجود دارد توان رزم ما را مطابق با فناوری روز ارتقا بخشیده است. معاون هماهنگکننده ارتش با تاکید بر اینکه در این حوزه نمیخواهیم به دیگران وابسته باشیم و تجهیزات حوزه پهپادی تماما به صورت بومی تولید میشود، عنوان کرد: اکثر پهپادهایی که در این رزمایش شاهد حضور و اجرای عملیات آنها هستیم، تولید اولیهاش در داخل ارتش بوده و برای تکمیل و تولید انبوه به وزارت دفاع یا شرکتهای دانشبنیانی که در سطح کشور هستند سپرده شدهاند. وی با بیان اینکه داشتن توانمندی پهپادی به توان بازدارندگی کشور کمک میکند، تاکید کرد: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تأمین شود، اگر قرار است کسی برای ما امنیت برقرار کند این به معنای امنیت عاریهای است که اصلا ارزش ندارد. امیر سیاری ادامه داد: توانمندی ملت قهرمان ایران و نیروهای مسلح به میزانی است که میتواند در مقابل همه تهدیدات ایستادگی کند و آزموده را آزمودن خطاست.
ارسال به دوستان
اخبار
قالیباف با اشاره به پرونده فولاد مبارکه:
مجلس با اعلام مصادیق تفحص قبل از رسیدگی قضایی مخالف است
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش تفحص از فولاد مبارکه اصفهان گفت مجلس لیستی از این تفحص علنی نکرده و با اعلام مصادیق قبل از رسیدگی قضایی مخالف است. برخورد سیاسی، مبارزه با فساد را به حاشیه میبرد. محمدباقر قالیباف در صفحه توئیتر خود نوشت: «راه صحیح مبارزه با فساد، ورود تخصصی و قانونی به نقاط آسیبپذیر است. شرکتهای خصولتی مثل فولاد مبارکه سالها حیاط خلوت بودهاند و حالا باید شفاف شوند. البته مجلس لیستی از این تفحص علنی نکرده و با اعلام مصادیق قبل از رسیدگی قضایی مخالف است. برخورد سیاسی، مبارزه با فساد را به حاشیه میبرد».
***
رئیس سازمان انرژی اتمی:
آژانس خواستههای رژیم صهیونیستی را مطرح نکند
رئیس سازمان انرژی اتمی در جمع خبرنگاران گفت: ایران متعهد به انپیتی و پادمان است و آژانس نمیتواند ادعا کند در ایران فعالیتی است که با بازرسیها عدم انطباق دارد.
محمد اسلامی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا فعالیتهای هستهای خود را برابر موازین و ضوابط آژانس بینالمللی انرژی اتمی انجام داده و هیچ فعالیتی را بدون رعایت این ضوابط طی نکرده است و فعالیتهای ما تماما تحت نظارت آژانس بوده و هست. وی افزود: ایران متعهد به انپیتی و پادمان است و آژانس نمیتواند ادعا کند در ایران فعالیتی است که با بازرسیها عدم انطباق دارد و هیچ عدم انطباقی ندارد و گزارشهای آژانس در تمام این سالها و سخنان مدیران آن هم گویای این است.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: موارد، مدارک و مکانهای ادعایی که ساخته و پرداخته ضدانقلاب و رژیم صهیونیستی است -که در این 20 سال به ایران اتهام میزنند- موجبات مذاکرات سیاسی در این باره را فراهم کرده است و برجام حاصل این مذاکرات 20ساله است و معنای این مذاکرات و تفاهم نهایی این است که این اتهامات پشت سر گذاشته شده است و ایران و گروه 1+5 در سال 2015 به این جمعبندی رسیدهاند که ادعاها را کنار میگذارند و بهازای آن نیز ایران پذیرفت برنامه هستهای خود را محدود کند و سرعت حرکت خود را کاهش دهد و همچنین ظرفیت خود را محدود کند و ایران پذیرفت نظارتهای آنان وسیعتر باشد تا اعتمادسازی انجام شود و همزمان تمام تحریمهایی نیز که به بهانه اتهامات هستهای وضع شده است لغو شود و سند برجام در قالب سند شورای امنیت سازمان ملل جایگزین قطعنامههای قبلی شد و به موضوع خاتمه داد.
***
دبیر شورای نگهبان:
سفرهای استانی دولت عامل مهمی برای حل مشکلات کشور است
دبیر شورای نگهبان سفرهای استانی دولت را عامل مهمی برای ایجاد همدلی و همراهی مردم در جهت حل مشکلات کشور دانست و گفت: ارتباط بیواسطه با مردم، دولتمردان را در شرایط واقعی قرار میدهد.
آیتالله احمد جنتی درباره عملکرد یکساله دولت سیزدهم اظهار داست: در یک سالی که از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشته است شاهد اتفاقات امیدوارکنندهای بودهایم که بابت آنها از اعضای دولت و بویژه رئیسجمهور پرتلاش جناب حجتالاسلام والمسلمین رئیسی تشکر و توفیق آنها را در ادامه راه از خداوند بزرگ مسألت میکنیم. دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه بر مبنای تعالیم اسلامی و از دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، فلسفه وجودی مسؤولیت در نظام جمهوری اسلامی خدمت به مردم است، تصریح کرد: مردم شریف ایران نیز همواره اثبات کردهاند قدردان دولتمردان صادق و خدوم هستند. وی سفرهای استانی دولت را عامل مهمی برای ایجاد همدلی و همراهی مردم در جهت حل مشکلات کشور دانست و گفت: ارتباط بیواسطه با مردم، دولتمردان را در شرایط واقعی قرار میدهد و باعث میشود تصمیمات درستی برای حل مشکلات کشور اتخاذ کنند. آیتالله جنتی افزود: خداوند مردم شریف ایران را که صادقانه عمری را در خدمت اسلام، انقلاب و نظام بودند حفظ و دشمنانشان را زمینگیر کند.
***
توافق ایران و مالی برای انتقال فناوری و همکاریهای دفاعی
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: با وزیر خارجه مالی توافق کردیم در زمینه فعالیت شرکتهای دانشبنیان، انتقال فناوری و همکاریهای دفاعی برای کمک به صلح و ثبات و امنیت در این کشور قدمهای مهمی را در ماههای آینده برداریم. حسین امیرعبداللهیان قبل از سفر به تانزانیا در فرودگاه مالی اظهار کرد: در کشور مالی در ۲ حوزه بویژه کشاورزی و دامداری زمینههای بسیار خوبی برای همکاری دوجانبه وجود دارد.
امیرعبداللهیان بیان کرد: با وزیر خارجه مالی و همچنین رئیس دولت انتقالی مالی توافق کردیم در حوزههای متنوع از جمله در زمینه فعالیت شرکتهای دانشبنیان، انتقال تکنولوژی و فناوری و همکاریهای دفاعی برای کمک به صلح و ثبات و امنیت در این کشور قدمهای مهمی را در ماههای آینده برداریم. وی تصریح کرد: همچنین در راستای تجارت بخش خصوصی، هیاتی که همراه ما در این سفر بودند توافقات بسیار خوبی انجام دادند که امیدوارم شرایط به نفع ۲ ملت و ۲ کشور رقم بخورد.
عبدالله دیوپ، وزیر خارجه مالی هم عنوان کرد: بهترین دستاورد این سفر این است که توانستیم به توافقاتی در زمینه فعالیتها و همکاریهای تجاری، کشاورزی، فناوری و نیروی انسانی دست یابیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|