|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطن امروز» با علیرضا قزوه به بهانه انتشار سفرنامه اربعین
راهپیمایی اربعین؛ مقدمه فتح قدس
گروه فرهنگ و هنر: سفرنامهنویسی را شاید بتوانیم یک تجربه سفر بدانیم برای آن دسته از خوانندگانی که قدرت تخیل قوی دارند؛ یک تجربه نازیسته. چیزی شبیه به فناوری واقعیت مجازی که تو را با حال و هوایی همراه میکند که در معرض آن نیستی. حالا که در آستانه سفر و اجتماع بزرگ اربعین قرار داریم، رادیو تهران تلاش کرد با بازخوانی سفرنامه «پیاده تا خورشید» علیرضا قزوه، جاماندگان این سفر را با حال و هوای کربلا همراه کند؛ هر چند فرسنگها از آن سرزمین دور هستند.
به گزارش «وطنامروز»، امسال با کم شدن سایه کرونا بار دیگر مرزهای عراق به روی زواری باز است که میروند تا در هوای حسین نفسی تازه کنند ولی عدهای هم هستند که به هر دلیلی از این قافله جا میمانند و فرصت حضور در این اجتماع عظیم را از دست میدهند. رسانهها از جمله رادیو و تلویزیون نیز مانند سالیان قبل، تلاش میکنند برای این جاماندگان شور و حال اربعین را ترسیم کنند اما رادیو تهران در اقدامی متفاوت، سراغ یک سفرنامه رفته است. سفرنامه اربعینی شاعر معاصر علیرضا قزوه که با عنوان «پیاده تا خورشید» در انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده، قرار است از روز شنبه نوزدهم تا چهارشنبه سیام شهریور در برنامه «کتاب شب» رادیو تهران بازخوانی شود. این بازخوانی از یادداشتهای 8 سفری که قزوه در دهههای مختلف به کربلا داشته است، انجام شده و سعی دارد با خاطرات این نویسنده از زیارت کربلا، شنوندگان رادیو را از راه دور، با آن جمعیت میلیونی حاضر در کربلا همراه کند. با توجه به همین موضوع، گفتوگویی با علیرضا قزوه نویسنده کتاب «پیاده تا خورشید» داشتیم و از این نویسنده و شاعر توانمند، نکاتی را درباره این سفرنامه پرسیدیم.
***
* انگیزه شما از نگارش این سفرنامه چه بود؟
من در ژانر سفرنامه بسیار کار کردهام. برخی از این کارها به مرحله چاپ رسیده و برخی نرسیده. به عنوان مثال «پرستو در قاب» سفرنامه مکه و «قونیه در قطار» سفرنامه قونیه از سفرنامههایی است که چاپ شده و سفرنامهای هم از سفر کرمان نوشتهام اما تا به امروز به مرحله چاپ نرسیده است. «پیاده تا خورشید» هم یکی از این سفرنامههاست که در آن به 8 سفری که به کربلا داشتم، پرداختهام. در بین این 8 سفر، یکی به دوره صدام حسین بازمیگردد، یک سفر دیگر در زمان جنگهای داخلی عراق بود که ماجراهای بسیاری داشت. در زمان جنگهای داخلی عراق به دلیل نبود امنیت در این کشور، معمولا کسی به سفر کربلا نمیرفت ولی من این سعادت را پیدا کردم. یک زیارت اربعین دیگر نیز مصادف با شب شعر بابل شد. 5 سفر دیگر هم به زمان رواج اجتماع بزرگ پیادهروی اربعین بازمیگردد و مجموع آنچه در این سفرها بر من گذشت، همگی در کتاب «پیاده تا خورشید» گردآوری شد.
* آنچه در «پیاده تا خورشید» نوشته شده را باید یک ناداستان بدانیم یا عنصر خیال هم در آن بهکار رفته است؟
در این سفرنامه، هم از عنصر خیال و شاعرانگی بهره بردهام و هم از عنصر طنز چون معتقدم در زیارت اربعین شادی و غم توأمان با هم است. مومن هم باید شاد باشد و هم غمگین. هم اشک باید باشد و هم لبخند. بعضی نویسندگان هراس دارند از اینکه موضوعاتی مثل اربعین را با چاشنی طنز مطرح کنند اما به عقیده من این ترکیب، ترکیب مناسبی است و اثرگذاری متن را بالا میبرد.
* پیام اصلی کتاب چیست؟
پیام کتاب «پیاده تا خورشید» چیزی نیست جز عظمت و شکوه و ارزش سفر اربعین. این سفرنامه حکایت از آن دارد که اجتماع اربعین با این حجم از استقبال جهانی که حتی در حج هم نظیر ندارد، میتواند جرقهای برای اتفاقاتی بزرگتر مثل فتح قدس باشد و جریان تشیع را به عنوان یک جریان نمونه به دنیا معرفی کند. نه تنها تلاش رسانهها در زمینه این معرفی موثر است بلکه حضور مردم کشورهای مختلف با ادیان گوناگون نیز این مسیر را هموارتر میکند.
* آیا برای گستردهتر شدن دایره این معرفی، برای ترجمه این کتاب به سایر زبانها اقدامی انجام شده است؟
«پیاده تا خورشید» تاکنون به زبانهای دیگر ترجمه نشده است اما این پیشنهاد را دارم که این کتاب به زبانهای عربی، اردو و انگلیسی ترجمه شود، زیرا در بین کشورهایی که استعداد خوبی برای بهرهمندی از مطالب این کتاب دارند، این ۳ زبان رواج بیشتری دارد.
* با توجه به اینکه یکی از این 8 سفر مربوط به زمان جنگهای داخلی عراق است، آیا در کتاب به شرایط سیاسی و اجتماعی آن زمان عراق هم اشاره شده یا فقط از بعد زیارت حرم امام حسین (ع) به آن پرداختهاید؟
در این سفرنامه، به جنگهای داخلی عراق هم اشاره شده است و حتی به درگیری با صدام حسین و مقتدا صدر هم پرداختهام. مثلا در بخشی از کتاب خاطره شبی را آوردهام که در حرم حضرت اباالفضل بودم و از بیرون حرم صدای تیراندازی شنیدم. بعدها شنیدم در همان شب، سردار شهید سلیمانی هم در کربلا حضور داشته است.
* در نام کتاب «پیاده تا خورشید» امام حسین(ع) به خورشید تشبیه شده است؛ هنگام انتخاب این نام برای کتاب، چه وجه شبهی بین حضرت و خورشید در ذهن داشتید؟
پیش از نگارش این کتاب، قصیدهای سروده بودم به نام «های» که یکی از ابیاتش این بود:
خورشید نه این است که میچرخد هر روز
خورشید سری بود جدا شد ز قفا، های
در این بیت که خودم علاقه وافری به آن دارم، سر حضرت سیدالشهدا را به خورشید تشبیه کرده بودم و نام کتاب «پیاده تا خورشید» را نیز مبتنی بر همین بیت انتخاب کردم.
* درباره بازخوانی این کتاب که بزودی از رادیو تهران شنیده میشود چه نظری دارید؟
پیشنهاد شد که این کتاب با گویندگی استاد بهروز رضوی بازخوانی شود و از رادیو به پخش برسد. من هم از این پیشنهاد استقبال کردم، بویژه زمانی که قرار شد این بازخوانی با صدای استاد بزرگ و پیشکسوتی چون بهروز رضوی انجام شود.
ارسال به دوستان
توسط انتشارات «راه یار»
«مسجد رهبر» به چاپ چهارم رسید
چاپ چهارم کتاب «مسجد رهبر»؛ تاریخ شفاهی مسجد کرامت، توسط انتشارات راه یار منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، چاپ چهارم کتاب «مسجد رهبر» تاریخ شفاهی مسجد کرامت، از مساجد تأثیرگذار و کانون مبارزان انقلاب در شهر مشهد توسط انتشارات راه یار منتشر و راهی عرصه نشر شد. کتاب «مسجد رهبر» گزارشی است از شکلگیری و فعالیتهای «مسجد کرامت» مشهد در نزدیکی حرم مطهر امام رضا(ع). این مسجد را که بعدها امام جماعتش رهبر انقلاب اسلامی شد، میتوان از جهات گوناگون نمونهای ممتاز از الگوی فعالیت مسجدی در منظومه معرفتی- آرمانی اسلام ناب معرفی کرد.
«مسجد رهبر» از یک سو این الگو را توضیح میدهد و از دیگر سو، مسیر رشد مشهد انقلابی را از چند دهه پیش از انقلاب اسلامی روشن میکند؛ مسیری که در آن، برخی دشواریها و پیچیدگیهای آمیختن سنت و روشنفکری، توده و نخبگان، دینداری و مبارزه آشکار شده است.
آیتالله خامنهای درباره حضورشان در مسجد کرامت در دهه ۵۰ چنین میگویند: «آن روز مسجد کرامت، بزرگترین مسجد شبستانی مشهد بود. یعنی توی مساجد محله مشهد مسجدی بزرگتر از مسجد کرامت نبود. آنچنان جمعیت پر میشد توی این مسجد که جای یک نفر آدم هم واقعا نبود. بعد از نماز مغرب شروع میکردم به درس، سخنرانی نبود. درس بود. حالا میگویم چه کار میکردیم.
آنقدر جمعیت زیاد میشد که قبل از آنی که من شروع بکنم - وسط نماز در مسجد را میبستند که دیگر نمیشد کسی وارد بشود- جمعیت متراکمی جمع میشد برای اینکه درس را گوش کنند، حالا درس چی بود؟ بنده آنجا هم حدیث، هم اعتقادات و هم نهجالبلاغه تدریس میکردم؛ با تخته سیاه. خود شیوه کار برای مردم جاذب بود. حالا یک عده البته میآمدند تماشا کنند از این چند هزار آدم مثلا. اما یقینا درصدی هم میآمدند واقعا یاد بگیرند و آموزش ببینند و یادداشت میکردند. توجه کردید؟ من امتحان کردم دیدم که شیوه درس گفتن اگر چنانچه با ابتکار، با نوعآوری، با انگیزش، با بیان خوب و با عمدهتر از همه، «محتوا» همراه باشد، توی آن یک چیزی باشد، همینجور لفاظی نباشد، جاذبه پیدا خواهد کرد». بر اساس این گزارش، تحقیق و مصاحبههای این کتاب را که از سال ۱۳۸۸ شروع شده، به ترتیب حسن سلطانی، سیدمحمد امیر احمدیطباطبایی و احمد عسگری بر عهده داشتهاند و طی آن با بیش از ۷۰ تن از مرتبطان مسجد کرامت مصاحبه شده و هزاران سند نیز مطالعه شده است. تدوین و نویسندگی کتاب هم توسط مرتضی انصاریزاده انجام شده است.
چاپ چهارم کتاب ۵۴۴ صفحهای «مسجد رهبر» در شمارگان 1000 نسخه و قیمت 120هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است. علاقهمندان جهت تهیه آن، علاوه بر کتابفروشیها میتوانند از طریق سایت و صفحات مجازی ناشر raheyarpub.ir اقدام کنند.
لازم به ذکر است این کتاب پیشتر به عنوان اثر برگزیده دومین دوره جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی و همچنین بیستوهشتمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی نیز انتخاب و تقدیر شده است.
ارسال به دوستان
انجمن سینمای جوانان ایران برگزار میکند
نمایشگاه عکس اربعین در مرزهای ایران و عراق
آژانس عکس ایران، 40 عکس برگزیده از دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران را در ۴ مرز مشترک ایران و عراق به نمایش میگذارد. به گزارش «وطنامروز»، آژانس عکس ایران به مناسبت فرا رسیدن اربعین و همراه با راهپیمایی زائران کربلا، اقدام به برگزاری نمایشگاه عکس در مرزهای ایران و عراق میکند. آژانس عکس ایران به عنوان متولی بخش عکس انجمن سینمای جوانان ایران، طبق فراخوانی که به دفاتر انجمن ارسال کرده بود، از شنبه 8 مرداد همزمان با آغاز ماه محرم تا چهارشنبه 9 شهریور 1401 اقدام به دریافت عکسهای منتخب دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران با موضوع محرم و راهپیمایی اربعین کرده بود تا عکسهای برگزیده را در مرزهای ایران و عراق برای زائران کربلا به نمایش بگذارد. طبق آمار اعلام شده، تعداد 510 قطعه عکس از 133 عکاس و از 58 دفتر انجمن سینمای جوانان ایران برای حضور در نمایشگاه ارسال شده بود؛ موضوع این آثار، محرم، سوگواری برای امام حسین(ع) و راهپیمایی اربعین است. میکائیل دیانی معاون ارتباطات و بازرگانی انجمن سینمای جوانان ایران، مسعود مدرسی مدیر روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، احمد کاوند مدیر آژانس عکس ایران و محسن آقالر مدیر انجمن سینمای جوانان ایران استان قزوین، به عنوان شورای انتخاب نمایشگاه عکس اربعین، از میان 510 عکس برگزیده ارسالی توسط دفاتر، 40 عکس را برای نمایش در ۴ مرز مشترک ایران و عراق انتخاب میکنند. نمایشگاه عکس اربعین با نمایش 40 عکس از سهشنبه 15 شهریور تا شنبه 26 شهریور 1401 به مدت ۱۱ روز در مرزهای مهران، خسروی، چذابه و شلمچه برای زائران کربلا به نمایش گذاشته میشود. ارسال به دوستان
فیلمبرداری سینمایی شهید بروجردی آغاز شد
بابک حمیدیان در نقش شهید بروجردی
اولین تصویر از فیلم سینمایی با موضوع شهید محمد بروجردی با نمایی از حضور بابک حمیدیان در نقش آن شهید والامقام منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی شهید بروجردی که فیلمبرداری آن بتازگی آغاز شده است، دومین تجربه محمدحسین لطیفی در سینمای مقاومت و دفاعمقدس پس از «روز سوم» است. او سال ۸۵ برای این فیلم، سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فجر را به دست آورد. فیلم شهید محمد بروجردی جدیترین محصول امسال سازمان هنری رسانهای اوج است که فیلمنامه آن بر اساس منابع مستند و پژوهشی مختلف همچون کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» اثر نصرتالله محمودزاده و دیگر اسناد تازه یافته، نوشته شده است. محمودزاده همچنین به عنوان مشاور محتوایی با این پروژه همکاری میکند. بابک حمیدیان پیش از این بازی در فیلمهای دفاع مقدسی را تجربه کرده است؛ از جمله «مزرعه پدری»، «چ»، «۵۰ قدم آخر»، «سرو زیر آب» و «طبل بزرگ زیر پای چپ». او همچنین طی ۲ دهه فعالیت در سینما موفق به دریافت جوایز مختلف شده است.
فیلم سینمایی شهید بروجردی که یک ماه پیش با عنوان «غریب» پروانه ساخت دریافت کرد پرتره این شهید نیست، بلکه به مقطعی از دوران فرماندهی او در منطقه غرب، پیش از آغاز جنگ تحمیلی و دفاعمقدس میپردازد. فیلم، شمایلی از احوالات باطنی، سبک زندگی و شیوه فرماندهی سردار شهید محمد بروجردی با نگاهی به دورهای کوتاه از زندگی و تلاش او برای ایجاد اتحاد در غرب کشور است. فیلم شهید محمد بروجردی برای حضور در چهلویکمین جشنواره فیلم فجر آماده میشود و فهرست عوامل و دیگر بازیگران بزودی رسانهای خواهد شد.
ارسال به دوستان
ساخت دومین روایت سینمایی از شهدای غواص
جواد افشار «نهر خین» را میسازد
پس از گذشت بیش از 6 سال از اکران فیلم سینمایی «اروند» که نخستین فیلم سینمایی راوی شهدای غواص بود، حالا خبرهایی از ساخت یک فیلم سینمایی دیگر، با همین موضوع به گوش میرسد.
به گزارش «وطنامروز»، جواد افشار پس از به اتمام رساندن ساخت دوگانه «گاندو»، قصد دارد سراغ کارگردانی یک فیلم سینمایی با موضوع شهدای غواص برود. فیلم سینمایی «نهر خین» به کارگردانی جواد افشار و تهیهکنندگی حسین پارسایی بتازگی پروانه ساخت دریافت کرده است.
جواد افشار، کارگردانی کارهای دفاع مقدسی را پیش از این هم در آثاری همچون سریال تلویزیونی «کیمیا» تجربه کرده است و با ساخت آثاری در این حوزه آشنایی دارد و از این حیث گزینهای مناسب برای کارگردانی این فیلم است. حسین پارسایی هر چند تاکنون در قامت کارگردان ۲ فیلم در حوزه سینما حضور داشته است اما نخستین تجربه سینمایی خود را به عنوان تهیهکننده پشت سر میگذارد و «نهر خین» را باید نخستین تجربه تهیهکنندگی سینمایی او بدانیم. «نهر خین» یکی از مهمترین مناطق جنگی در طول ۸ سال دفاعمقدس است که عملیاتهایی چون کربلای ۴ و کربلای ۵ در آن رخ داده است. فیلم «نهر خین» به نمایش حماسهآفرینی رزمندگان میهن در این منطقه میپردازد.
پیش از این، پوریا آذربایجانی نیز سال ۹۴ فیلم سینمایی «اروند» را با موضوع شهدای غواص ساخته بود که این فیلم نخستین فیلم سینمای ایران در حوزه شهدای غواص است. «اروند» ساخته سال ۱۳۹۴ به نویسندگی و کارگردانی پوریا آذربایجانی و تهیهکنندگی مهدی داوری است که شهریور ۱۳۹۵ در سینماهای ایران اکران شد. فیلم «اروند» داستان یک جانباز اعصاب و روان است که حالا 27 سال پس از پایان جنگ، هنوز هم با خاطره همرزمانش روزگار میگذراند اما همراه شدن او با یک گروه تفحص، اتفاقات تازهای را در این جریان سیال ذهن او وارد میکند. این فیلم موفق به کسب سیمرغ سیمین جایزه ویژه هیات داوران در سیوچهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر شد.
فیلم «نهر خین» دومین روایت سینمایی از شهدای غواص است و با توجه به اینکه پیشتولید آن هنوز آغاز نشده است، احتمال اینکه تهیهکننده و کارگردان برای تأمین شرایط تولید فیلم دچار مشکل شده باشند بسیار زیاد است. باید دید این فیلم میتواند رنگ چهلویکمین جشنواره فیلم فجر را به خود بگیرد یا خیر.
ارسال به دوستان
اخبار
بخش نمایشنامه تئاتر فجر مدیرش را شناخت
ایوب آقاخانی در حکمی از سوی دبیر جشنواره به عنوان مدیر بخش نمایشنامهنویسی چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر منصوب شد.
به گزارش «وطنامروز»، کورش زارعی، دبیر چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در حکمی مدیریت بخش نمایشنامهنویسی جشنواره را به ایوب آقاخانی سپرد. در بخشی از متن این حکم آمده است: «نظر به سوابق چشمگیر حضرتعالی در حوزه خلق، تالیف، چاپ و آموزش امر مهم نمایشنامهنویسی... و همچنین با عنایت به سابقه اجرایی شما در جشنوارههای متعدد و داوریهای پرشمار در حوزه نویسندگی، به موجب این حکم، به مدیریت بخش نمایشنامهنویسی چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر منصوب میشوید». گفتنی است ایوب آقاخانی، کارشناسی نمایش با گرایش ادبیات نمایشی را از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در سال ۱۳۷۸ اخذ کرد. وی همچنین کارشناسارشد نمایش با گرایش ادبیات نمایشی از دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس ۱۳۸۱ است.
***
«بدون قرار قبلی» در مسکو درخشید
فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» در نخستین حضور بینالمللی خود، موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم مسکو شد. به گزارش «وطنامروز»، جایزه بزرگ بهترین فیلم چهلوچهارمین دوره جشنواره فیلم مسکو به بهروز شعیبی کارگردان «بدون قرار قبلی» رسید. همچنین جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره مسکو به پگاه آهنگرانی، بازیگر فیلم «بدون قرار قبلی» رسید. «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیهکنندگی محمود بابایی از محصولات بنیاد سینمایی فارابی است که در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر موفق شد سیمرغ زرین بهترین فیلم از نگاه ملی را کسب کند.
چهلوچهارمین دوره جشنواره فیلم مسکو ۴ تا ۱۱ شهریورماه سال جاری برگزار شد.
***
«حسینیه معلی» از چهارشنبه دوباره برپا میشود
تهیهکننده برنامه استعدادیابی «حسینیه معلی» از بازگشت این برنامه به کنداکتور از شامگاه چهارشنبه هفته جاری خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، تهیهکننده برنامه استعدادیابی «حسینیه معلی» در توضیحاتی به زمان پخش ادامه برنامه «حسینیه معلی» اشاره کرد. سعید ستودگان گفت: فصل جدید برنامه حسینیه معلی از چهارشنبه همین هفته شانزدهم شهریورماه هر شب بعد از خبر ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه 3 سیما میرود اما هنوز مشخص نیست دقیقا چند قسمت از این برنامه را خواهیم داشت.
این تهیهکننده تلویزیون پیرامون اینکه آیا همچنان ضبط این برنامه ادامه دارد یا خیر، بیان کرد: ضبط این برنامه تمام شده است و ما این روزها ضبط نداریم و مراحل فنی و تدوین برای پخش از تلویزیون را پشت سر میگذاریم. از سری اول این برنامه استقبال ویژهای صورت گرفت و امیدوارم مخاطبان با فصل جدید این برنامه مذهبی هم ارتباط برقرار کنند. برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» نخستین برنامه استعدادیابی در حوزه مداحی و روضهخوانی بود که در شبهای دهه اول ماه محرم روی آنتن شبکه ۳ سیما رفت. به گفته هیات داوران این برنامه استعدادیابی «حسینیه معلی» جنبه رقابتی نداشته و فقط برای انتقال تواناییهای جوان و عاشقان حسینی به تصویر کشیده شده است. مهدی رسولی، سعید حدادیان، سید مجید بنیفاطمه و محمد صمیمی از مداحان برجسته اهلبیت(ع) هستند که در سری اول این برنامه حضور داشتند اما در قسمت پایانی این برنامه اعلام شد سعید حدادیان در سری جدید این برنامه حضور نخواهد داشت.
***
تکلیف 12 کشور در اسکار روشن شد
ژاپن، لتونی و پاناما نمایندگان خود را برای حضور در اسکار ۲۰۲۳ معرفی کردند. به گزارش «وطنامروز»، ژاپن با فیلم «طرح ۷۵»، لتونی با «ژانویه» و پاناما با «پسر تولد» به اسکار نودوپنجم میروند. کشورهای کانادا، اکوادور، آلمان، ایرلند، لهستان، کرهجنوبی، سوییس، تایوان و اورگوئه پیشتر نامزدهای خود را معرفی کرده بودند و با معرفی این ۳ کشور اکنون تعداد کشورهایی که تکلیفشان روشن شده به ۱۲ کشور رسیده است. فهرست نهایی متشکل از ۱۵ نامزد ۲۱ دسامبر اعلام میشود و 5 نامزد نهایی ۲۴ ژانویه معرفی میشوند. نودوپنجمین دوره جوایز اسکار ۱۲ مارس ۲۰۲۳ در دالبی تیاتر لسآنجلس برگزار میشود.
***
تجلیل از لوکا گوادانینو در جشنواره فیلم زوریخ ۲۰۲۲
کارگردان و فیلمنامهنویس ایتالیایی در جشنواره زوریخ تجلیل میشود و فیلم جدیدش در این جشنواره به نمایش درمیآید. به گزارش «وطنامروز»، لوکا گوادانینو در جشنواره فیلم زوریخ تجلیل میشود و «استخوانها و همه» جدیدترین فیلم وی در این جشنواره روی پرده میرود. هجدهمین دوره جشنواره فیلم زوریخ از ۲۲ سپتامبر تا ۲ اکتبر (۳۱ شهریور تا ۱۰ مهر) برگزار میشود. مراسم اهدای جایزه «ادای احترام به...» این جشنواره نیز ۳۰ سپتامبر و پیش از نمایش فیلم جدید گوادانینو برگزار میشود. این فیلم در بخش «جشن اکران اول» به نمایش درمیآید و وی پس از آن در یکم اکتبر در یک مستر کلاس شرکت میکند.
این فیلم برای نخستینبار در جهان در جشنواره ونیز نمایش داده میشود. لوکا گوادانینو متولد ۱۹۷۱ در پالرمو است و از زمانی که با فیلم «مرا به نام خودت صدا کن» در سال ۲۰۱۷ در جشنواره زوریخ حضور یافت، به یکی از پرطرفدارترین کارگردانهای بینالمللی بدل شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|