|
ورود خودروهای وارداتی به بازار ایران از آذر
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر تمام شرایط واردات خودرو بخوبی انجام شود این خودروها در آذرماه وارد بازار کشور میشود. امید قالیباف گفت: شرکتهای مشمول واردات خودرو باید تقاضای خود را تا ۱۹ شهریور به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه دهند. وی افزود: بر این اساس تقاضاهای ارائه شده از سوی شرکتهای متقاضی، توسط وزارت صمت تا آخر شهریور بررسی و در ابتدای مهر نیز مشخص میشود.
ارسال به دوستان
قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید ۱۳ هزار تومان تعیین شد
بهار گندمکاران
وزیر جهاد کشاورزی: 82 هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد که در 5 سال گذشته بیسابقه است
رئیس بنیاد ملی گندمکاران: نرخ ١٣ هزار تومان، قیمتی بسیار مطلوب و مورد رضایت کشاورزان است
گروه اقتصادی: قیمت تضمینی گندم زودتر از سالهای قبل و پیش از پایان شهریورماه توسط وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد؛ قیمتی که واکنش مثبت کشاورزان و تمام زنجیره تولید گندم را در پی داشت. به گزارش «وطنامروز»، قیمت تضمینی هر کیلو گندم برای سال زراعی جدید با رشد نزدیک به 100 درصدی نسبت به سال گذشته 13 هزار تومان اعلام شد به طوری که 11 هزار و 500 تومان به صورت نقد و هزار و 500 تومان به صورت یارانه تولید در اختیار کشاورزان قرار میگیرد. اصلیترین دلیل این افزایش قیمت پس از برنامه قیمتی وزارت جهاد کشاورزی برای رسیدن به هدف خودکفایی گندم، ناشی از اتفاقات روی داده در مرز اوکراین و روسیه است که تا حدی قیمت جهانی گندم را افزایش داده است. سال گذشته قیمت هر کیلو گندم 7 هزار و 500 تومان تعیین شده بود که بعد از مدتی به دلیل افزایش قیمت جهانی به 10 هزار و 500 تومان رسید. هماکنون قیمت هر کیلو گندم در بازارهای خاورمیانه 11 هزار تومان است که با این تفاسیر دولت گندم را با قیمتی بیشتر از کشورهای خارجی از کشاورزان میخرد.
درباره قیمت گندم در سال زراعی جدید، سیدجواد ساداتینژاد اظهار کرد: قیمت گندم در سال زراعی جدید (1402-1401) 11 هزار و 500 تومان اعلام شده و 1500 تومان یارانه کشت در نظر گرفتهایم که بخشی از آن را به یارانه کود و بذر اختصاص میدهیم. وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه از ابتدای دولت نگاه ویژه رئیسجمهور به حوزه تولید بوده است، افزود: سال گذشته کشت قراردادی را به صورت پایلوت در 250 هزار هکتار از اراضی شروع کردیم. ساداتینژاد تصریح کرد: قیمت گندم را در ابتدای دولت و پیش از شروع فصل کشت به 7500 تومان افزایش دادیم، سوم فروردین 1401 با بحران جهانی و افزایش قیمتها، قیمت گندم را به 10 هزار و 500 تومان به علاوه یکهزار تومان یارانه کشت افزایش دادیم که ثمره آن تحویل 11 میلیون تن گندم توسط کشاورزان بوده است، همچنین 205 درصد افزایش تولید برنج داشتهایم. وی ادامه داد: افزایش 1.5 میلیون تنی کشت دیم در 2.6 میلیون هکتار از اراضی کشور را داشتهایم و در بیش از 5 میلیون هکتار از اراضی در سال جاری کشت دیم انجام خواهد شد. وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تاکنون 82 هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شده است که در 5 سال گذشته بیسابقه بوده است، عنوان کرد: تا چند روز آینده تمام مطالبات گندمکاران پرداخت میشود. وی با اشاره به اینکه میزان نیاز کشور به گندم نان 9 میلیون تن است، ابراز امیدواری کرد در سال زراعی جدید در تولید گندم نان به پایداری در خودکفایی برسیم. ساداتینژاد با تاکید بر اینکه سیاست ما یارانه کشت روی محصولات و یارانه حمایتی برای تولید است، خاطرنشان کرد: برای کشت سویا یارانه 6 میلیون تومان در هر هکتار را در نظر گرفتهایم و برای کشت گندم 1500 تومان یارانه کشت در نظر گرفته شده است. وی ادامه داد: امسال پیش از هدفمندی یارانهها خرید تضمینی کلزا با قیمت 15 هزار تومان انجام میشد که پس از هدفمندی یارانهها با ورود بخش خصوصی به 23هزار تومان افزایش یافت و مابهالتفاوت این مبلغ به حساب کلزاکاران واریز شد.
* به سمت کشت فراسرزمینی
وی ادامه داد: برای کشت محصولات آببر از ظرفیت کشت فراسرزمینی استفاده خواهیم کرد، امسال شیوهنامه کشت فراسرزمینی ابلاغ شده و چند داوطلب برای این نوع کشت اهلیتسنجی شدهاند. ساداتینژاد افزود: اوکراین، قزاقستان، برزیل و ونزوئلا کشورهایی هستند که توافق اولیه برای کشت فراسرزمینی با آنها انجام شده است، همچنین در قانون بودجه سال 1401 لزوم اجرای کشت فراسرزمینی و کنترل آب مجازی لحاظ شده است. مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در تولید محصولات کشاورزی 25 تا 30 درصد ضایعات داریم که 140 میلیارد مترمکعب برای آن آب مصرف میشود و 7 برابر سد دز است. وی با بیان اینکه در حال حاضر آمار و اطلاعات ما در بخش کشاورزی در حد برآورد و تخمین است، خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم رصدخانه کشاورزی ایران را راهاندازی خواهیم کرد و فاز اول آن تا پایان سال 1401 انجام میشود. ساداتینژاد در رابطه با تولید گندم در کشور گفت: 5 استان 52 درصد از گندم کشور را تولید میکنند که خوزستان با 19 درصد بیشترین میزان تولید را دارد و پس از آن کردستان و کرمانشاه هستند، امسال 508 هزار کشاورز ایرانی به دولت گندم فروخته و بیش از 2.5 میلیون نفر در این امر مشارکت داشتهاند. وی خاطرنشان کرد: با حمایت بانک مرکزی در کشت قراردادی، قرارداد تولید به عنوان وثیقه در بانکها مورد قبول است و کشاورزان میتوانند از این طریق تسهیلات دریافت کنند. وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: 40 درصد از کشاورزی دنیا با کشت قراردادی انجام میشود و ما کشاورزی قراردادی را در کشور به 20 درصد خواهیم رساند. وی با بیان اینکه مردمیسازی یارانهها یک اصلاح اقتصادی بزرگ بود که در آینده ظرفیتهای خود را نشان میدهد، گفت: بیشترین خسارت از ارز 4200 تومانی به بخش کشاورزی وارد شده است، یارانه در دنیا به ابتدا، طول زنجیره و انتهای زنجیره یعنی مصرفکننده داده میشود اما در ایران این یارانه به واردکننده داده میشد.
* سال آینده از واردات گندم بینیازیم
رئیس بنیاد ملی گندمگاران قیمت اعلامشده برای گندم را بسیار مناسب خواند و گفت: در صورت وجود بارندگی متعادل، سال آینده از واردات گندم بینیاز خواهیم بود. عطاءالله هاشمی اعلام قیمت ١٣ هزار تومان برای خرید تضمینی گندم را بسیار مناسب عنوان کرد و گفت: قیمت ١١ هزار و ۵٠٠ تومان نیز بعد از عید برای گندم اعلام شده بود که با توجه به نرخ تورم، افزایش قیمتهای جهانی، افزایش هزینههای تولید و... در نظر گرفته شده بود و قیمت بسیار خوب و بالایی بود، با این اوصاف نرخ ١٣ هزار تومان نیز قیمتی بسیار مطلوب و مورد رضایت کشاورزان است. وی افزود: تجربه ثابت کرده هر گاه قیمت بموقع و مناسب اعلام شده، جهش خوبی را در تولید داشتیم و با توجه به اینکه امسال نیز قبل از آغاز سال زراعی قیمت اعلام شده و نرخ اعلامی نیز بسیار مناسب است، انتظار میرود تجربیات سالیان گذشته تکرار شود.
هاشمی گفت: امسال علاوه بر این 2 مسأله، وزارت جهاد کشاورزی طرح جهش تولید در دیمزارها را در دست اجرا دارد و سطح زیر کشت گندم دیم افزایش یافته و در صورتی که شرایط بارندگی متعادل و مثل سال جاری باشد، جهش خوبی را در تولید خواهیم داشت. وی با بیان اینکه امسال ١١ میلیون تن گندم تولید و 5.7 میلیون تن از این محصول خریداری شد، افزود: در صورتی که بارندگی خوبی داشته باشیم، میزان تولید در سال زراعی آینده از ١١ میلیون تن میگذرد و نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت. هاشمی با اشاره به اینکه در استانهای سردسیر و شمال غرب کشور ١٢ هزار میلیارد تومان بدهی بابت خرید گندم داریم، افزود: فاصله زمانی برداشت و کاشت در این استانها بسیار کم است و بلافاصله بعد از پایان دوره برداشت، فصل کاشت در این استانها آغاز میشود. وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود ١٠ روز دیگر فصل کاشت در این مناطق آغاز میشود، درخواست ما از دولت این است که هر چه سریعتر بدهی این کشاورزان را تسویه کند تا برای کشت مجدد دچار مشکل نشوند.
ارسال به دوستان
بررسی برخی از مهمترین دستاوردها و اقدامات دولت سیزدهم در زمینه اصلاح نظام مالیاتی
تغییر ریل مالیاتستانی
گروه اقتصادی: در سالهای اخیر بحثهای زیادی درباره ضعف کارکرد نظام مالیاتی کشور مطرح شده است؛ فشار زیاد بر بخش مولد اقتصاد، فرارها و معافیتهای گسترده مالیاتی، غیبت مالیات به عنوان ابزار تنظیمگر در بازارهایی که پتانسیل سفتهبازی دارند و سهم اندک آن در درآمدهای دولت، از مواردی است که طی سالهای گذشته از سوی کارشناسان و سیاستگذاران امر مورد بحث قرار گرفته و بر لزوم اصلاح آنها تاکید شده است. در چند سال اخیر بویژه با مأموریتی که رهبر حکیم انقلاب برای اصلاح ساختار بودجه به دولت سابق (روحانی) دادند، انتظار میرفت نظام مالیاتی کشور به عنوان یکی از محورهای مهم اصلاحی در مرکز توجه دولت قرار گیرد، چرا که در حرکت به سمت اقتصاد بدون نفت، لازم بود ضمن کاستن از فشار مالیاتی بخش مولد اقتصاد، از طریق ایجاد پایههای جدید مالیاتی، جلوگیری از فرارهای مالیاتی و کاستن از معافیتهای غیرضرور، درآمدهای مالیاتی افزایش یابد تا دولت بتواند با فشار کمتری کاهش درآمدهای نفتی را مدیریت کند، در حالی که در عمل دولت تدبیر و امید اقدام قابل توجهی در زمینه تحول نظام مالیاتی انجام نداد. در حال حاضر که حدود یک سال از عمر دولت سیزدهم سپری شده، عملکرد دولت را در حوزه مالیاتی ارزیابی میکنیم.
یکی از ملزومات شکوفایی اقتصادی هر کشور در اختیار داشتن یک نظام مالیاتی کارآمد است به طوری که مالیاتستانی عادلانه باشد و درآمدهای مالیاتی در راستای بهبود اداره کشور به کار گرفته شود.
در همین راستا در دولت سیزدهم درگاههای پرداخت و پوزها تقریبا به طور کامل به پروندههای مالیاتی متصل شد. نظم دادن به دستگاههای پرداخت باعث شد حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار مؤدی جدید شناسایی شده و البته از روشهای دیگر هم از جمله بررسی و تجزیه و تحلیل اطلاعات فعالان اقتصادی بر اساس اطلاعات طرفهای ثالث، یک میلیون مؤدی دیگر نیز شناسایی شدند. در مجموع حدود 2.2 میلیون مؤدی مالیاتی جدید شناسایی شدند. اقدام دیگر در حمایت از بخش رسمی و خوشحساب اقتصادی کشور، کاهش نرخ مالیات واحدهای تولیدی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد بود؛ اقدامی که میتواند به رشد بیشتر تشکیل سرمایه در بخشهای مختلف اقتصاد و رشد بیشتر اقتصاد کشور منجر شود.
اقدام دیگر دولت، تفکیک حسابهای شخصی از تجاری بود. هرچند این سیاست هنوز به طور کامل اجرایی نشده اما تاکنون باعث شده 2.5 برابر سال گذشته از اصناف مالیات دریافت شود.
نکته ارزشمند در این رابطه، تمرکز دریافت مالیات از اصناف با درآمدهای بالا و کاهش فشار و بعضا بخشش مالیات اصناف کمدرآمد است. طبق اعلام رئیس سازمان مالیاتی، از ۴ میلیون مؤدی که اظهارنامه دادهاند، 1.6 میلیون اظهارنامه مالیات صفر و ۸۰۰ هزار اظهارنامه مالیات زیر ۵ میلیون تومان پرداخت میکنند.
در مقابل ۵ درصد مؤدیان که جزو صنفهای پردرآمد نظیر پزشکان، دندانپزشکان، طلافروشان، نمایشگاهداران اتومبیل و... هستند، حدود ۵۰ درصد مالیات مشاغل را پرداخت میکنند. این حرکت به معنی عدالت مالیاتی و نگرفتن مالیات از کمدرآمدها و دریافت مالیات منصفانه از پردرآمدهاست.
رویکرد دیگر دولت سیزدهم در نظام مالیاتی، حرکت به سمت هوشمندسازی مالیاتی و چرخش از نظام مالیاتی ممیزمحور به نظام مالیاتی دادهمحور و مبتنی بر اطلاعات برخط و بهروز است. طبق اعلام رئیس سازمان مالیاتی، امسال در بحث مالیات اصناف ۳ میلیون واحد صنفی که مالیات خود را به شکل مالیات مقطوع یا توافقی قطعی کردند، یک بار هم به ادارات مالیاتی مراجعه نکردند، بلکه از طریق سامانه و تنها در ۵ دقیقه مالیاتشان تعیین، تقسیط و پرونده آنها خاتمه داده شد. همچنین در بحث مالیات نقلوانتقال خودرو با همکاری پلیس راهور این امکان فراهم شد کسی که برای تعویض پلاک مراجعه میکند، در همان درگاه پرداخت پلیس راهور، مالیات خود را در لحظه و بدون مراجعه به دستگاه مالیاتی پرداخت کند. این اقدامات و اقدامات دیگری که دولت در دست اجرا دارد، وابستگی کشور به درآمدهای نفت را به مرور کاهش داده و مصرف درآمدهای نفتی را به زیرساختها هدایت خواهد کرد.
عامل موفقیت دولت سیزدهم در افزایش درآمدهای مالیاتی، تمرکز بر خلأهای اخذ مالیات و به دام انداختن فراریان مالیاتی بوده است. با اقداماتی که دولت سیزدهم انجام داد، فراریان مالیاتی به تور افتادند. مثلا دولت ۲هزار و ۵۰۰ بدهکار مالیاتی را ممنوعالخروج کرد که آنها اقدام به واریز یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات کردند.
برخی از مهمترین دستاوردهای اقدامات دولت سیزدهم در زمینه اصلاح نظام مالیاتی در سال جاری به شرح زیر بوده است:
- عملکرد مالیاتهای مستقیم در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به چهاردوازدهم مصوب آن، معادل 105.1 درصد تحقق را نشان میدهد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 94.4 درصد رشد داشته است.
- مالیات اشخاص حقوقی در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به چهاردوازدهم مصوب سال، معادل ۱۲۷ درصد تحقق یافته و نسبت به عملکرد مدت مشابه سال قبل، به میزان ۱۳۰ درصد رشد داشته است.
- مالیات بر درآمد در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به چهاردوازدهم مصوب سال معادل ۸۶ درصد محقق شده و نسبت به عملکرد مدت مشابه سال ۱۴۰۰ به میزان ۴۷درصد رشد داشته است.
- مالیات بر ثروت در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به چهاردوازدهم مصوب سال، معادل ۵۷ درصد تحقق یافته و نسبت به عملکرد مدت مشابه سال گذشته به میزان ۶۱درصد رشد داشته است.
- مالیاتهای غیرمستقیم در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به چهاردوازدهم مصوب سال، 61.4 درصد محقق شده که نسبت به عملکرد مدت مشابه سال ۱۴۰۰ به میزان 43.9 درصد رشد داشته است.
- در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ مالیات بر کالاها و خدمات نسبت به چهاردوازدهم مصوب آن ۷۹ درصد تحقق یافته و نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ به میزان 39.8 درصد رشد داشته است.
- مالیات بر واردات در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به چهاردوازدهم مصوب سال، 26.7 درصد تحقق یافته و نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ به میزان 73.4 درصد رشد داشته است.
- تعداد اظهارنامههای اشخاص حقیقی در سال ۱۴۰۰ با 3.5 درصد رشد نسبت به سال ۱۳۹۹ به بیش از یک میلیون و 200 هزار رسید.
- مالیات پرداخت شده بر اساس اظهارنامههای اشخاص حقیقی در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ با ۱۰۰ درصد رشد به رقم ۲۹۴۸ میلیارد تومان رسید.
ارسال به دوستان
اخبار
بذرپاش در چهاردهمین کنگره اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزی:
برای حل مشکلات کشور تیمسازی و برنامهریزی کنید
مهرداد بذرپاش در جمع شرکتکنندگان در چهاردهمین کنگره اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان که در اردوگاه شهید باهنر تهران گفت: اتحادیه انجمنهای اسلامی مجموعهای اصیل و مطمئن برای کار اجتماعی مومنانه و محلی برای زیست اجتماعی، جذاب و اثربخش است. شما میتوانید اتحادیه را تبدیل به سازمان بزرگ اجتماعی نوجوانان ایرانی کنید. کمیت به اندازه کیفیت مهم است و باید روزی برسد که همه دانشآموزان عضو انجمنهای اسلامی باشند و میشود روی این موضوع هدفگذاری کرد.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور در ادامه با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری از جامعه جوان کشور، افزود: رهبر حکیم انقلاب در بیانیه گام دوم از تمدن نوین اسلامی سخن به میان میآورند و در ادامه تصریح میکنند که ۲ مقوله مهم در نیل به این هدف، ظرفیت مادی و نیروی انسانی جوان و مستعد است که بحمدالله شما نسل آتی ایران اسلامی مصداق آن هستید. جهاد تبیین نکته دیگری است که رهبری دائما روی آن تاکید میکنند که مهمترین سرفصل آن موضوع امیدآفرینی است. شما جوانان برنا و آیندهساز ایران اسلامی در خط مقدم جهاد تبیین قرار دارید که باید با روشنگری هم سن و سالان خود، دستاوردهای انقلاب اسلامی را به همگان معرفی کرده و فضای مجازی را میدان تحرک مومنانه خود کنید.
***
توسعه رقابت در بورس برق با مشارکت مشترکان بیش از یک مگاوات
سخنگوی صنعت برق رفع انحصار در صنعت برق و افزایش رقابت و شفافسازی در تجارت برق را گام مثبتی خواند که وزارت نیرو به دنبال توسعه آن است. مصطفی رجبیمشهدی درباره اقدامهای انجام شده برای رفع انحصار در صنعت برق و ایجاد رقابت در خرید و فروش برق گفت: رویکرد وزارت نیرو از تصدیگری در بخش برق به سمت تنظیمگری در حال حرکت است. از اوایل دهه 80 شمسی و با ورود بخش خصوصی به سرمایهگذاری در احداث نیروگاه و واگذاری نیروگاههای دولتی به بخش خصوصی، به مرور بخش عمدهای از تولید برق کشور در اختیار بخش خصوصی یا غیردولتی قرار گرفته است بهگونهای که در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد از تولید برق کشور توسط بخش غیردولتی و بقیه آن توسط بخش دولتی تامین میشود.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران درباره بورس برق گفت: بورس برق نیز بخشی از بورس انرژی است که در آن تولیدکنندگان و مصرفکنندگان برق بر اساس قوانین و مقررات بازار سرمایه و زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار کشور، جهت خرید برق در زمانهای مختلف قیمتهای خود را پیشنهاد داده و بر اساس قیمتهای توافقی اقدام به خرید و فروش میکنند. دولت و وزارت نیرو هیچ دخالتی در قیمتگذاری برق در بورس انرژی ندارند و توانیر و شبکه برق کشور متعهد به جابهجایی برق معامله شده از نقطه تولید به نقطه مصرف بر اساس نرخهای مشخص و ثابت است. حتی در صورت عدم تولید برق توسط نیروگاه، وزارت نیرو تامین برق مصرفکننده را تضمین کرده است. در واقع مصرفکننده با خیال راحت از تامین برق پایدار میتواند وارد معاملات بورس شود و تولیدکننده نیز این اطمینان و آسودگی خاطر را دارد که پول برق تولیدی خود را در زمان مقرر (حتی پیش از تولید در معاملات سلف) دریافت کند. رجبیمشهدی درباره بازیگران حاضر در بورس انرژی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فقط مشترکان صنعتی بالای ۵ مگاوات در بورس انرژی فعالیت دارند اما وزارت نیرو در تلاش است مشترکان بالای یک مگاوات را نیز بزودی و انشاءالله از مهرماه سال جاری وارد بورس انرژی کند تا عملا یکسوم از برق مصرفی کشور از طریق بورس معامله شود.
***
وعده اتمام ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر تا پایان سال
معاون مسکن و ساختمان وزیر راهوشهرسازی با اشاره به برنامه اتمام ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر، گفت: بخشی از تورم ۵۰ درصدی سالهای گذشته به دلیل فعال نبودن مسکن بود. هادی عباسی با اشاره به اینکه بخشی از تورم 50 درصدی سالهای گذشته به دلیل فعال نبودن بخش مسکن بود، اظهار کرد: تاکنون مقام معظم رهبری در موضوع مسکن تا این حد صریح مطالبهگری نکرده بودند. بنابراین تلاش خواهیم کرد تا مشکلات بخش مسکن را برای مردم برطرف کنیم. وی افزود: برخی معتقدند با توجه به امکانات موجود میتوان مشکل مسکن کشور را حل کرد و مسکن را به نقطه مطلوبی رساند. وی با تاکید بر ضرورت راهاندازی رشته اقتصاد زمین و مسکن در کشور، گفت: اقتصاد زمین و مسکن پیچیده، دشوار و چندوجهی است. معتقدم با رونق بخش مسکن میتوان اقتصاد کشور را نجات داد. قائممقام وزیر راه در طرح نهضت ملی مسکن بیان کرد: تلاش میکنیم بار وزیر راهوشهرسازی را در حوزه مسکن سبک و خیالش را کمی آسوده کنیم. همچنین تلاش خواهیم کرد با انسجام و همدلی پروژه عظیم طرح نهضت ملی مسکن را به نتیجه برسانیم. عباسی با بیان اینکه «در تلاشیم انسجام وزارت راهوشهرسازی را حفظ کنیم»، یادآور شد: متاسفانه هنوز 250 هزار واحد مسکونی مهر ناتمام در کشور وجود دارد. در برنامه است این 250 هزار واحد باقیمانده مسکن مهر را تا پایان سال به اتمام برسانیم و پرونده مسکن مهر را ببندیم و بتوانیم نشاط و امیدواری را به جامعه برگردانیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|