|
رهبر انصارالله: طرح آمریکا، فروپاشی و تجزیه یمن بود
سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن دیروز در سخنانی با اشاره به طرح آمریکا برای تجزیه یمن گفت سناریوی ایالات متحده، فروپاشی یمن از داخل و حمایت از تجزیه این کشور بود اما مجاهدتهای مردم یمن مانع اجرای نقشه شوم آمریکا شد.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور روسیه هشدار داد کشورش «از همه ابزاری که در اختیار دارد» برای دفاع از خاک خود استفاده خواهد کرد
هشدار اتمی پوتین به غرب
گروه بینالملل: صبح روز چهارشنبه، پوتین با ایراد سخنرانی دستور «بسیج جزئی» نیروهای روسیه را صادر کرد و هشدار داد روسیه «از همه ابزاری که در اختیار دارد» برای دفاع از خاک خود استفاده خواهد کرد؛ موضوعی که برخی ناظران آن را یک تهدید هستهای پنهان قلمداد کردند.
رئیسجمهور روسیه بسیج نسبی (بخشی از نیروهای روس) در سراسر این کشور اعلام کرد. ولادیمیر پوتین دیروز در جریان یک سخنرانی ویدئویی ضمن اعلام این مساله گفت: هدف غرب تضعیف، تفرقهافکنی و در نهایت نابودی کشور ما است. آنها مستقیم میگویند سال ۱۹۹۱ قادر به از هم پاشیدن شوروی بودند و حالا زمان برای خود روسیه فرا رسیده است. رئیسجمهوری روسیه دیروز با امضای حکم بسیج نسبی تصریح کرد اقدامات برای بسیج بخشی از نیروها از ۲۱ سپتامبر (۳۰ شهریور) در روسیه آغاز خواهد شد.
وی افزود فقط شهروندانی در چارچوب بسیج نسبی قرار میگیرند که درجه اول تجربه نظامی داشته باشند.
پوتین در این سخنرانی ویژه دستور داد وضعیت حقوقی داوطلبان در منطقه نظامی شمالی و مبارزان در منطقه دونباس با پرسنل ارتش فدراسیون روسیه برابر شود.
رئیسجمهوری روسیه همچنین هشدار داد کسانی که روسیه را تهدید هستهای میکنند، جهت باد به سمت خودشان بازمیگردد. پوتین درباره سناریوهای غرب علیه روسیه هم بیان کرد: چنین طرحهایی از مدتها قبل در غرب طراحی شده بود. آنها باندهای تروریستی بینالمللی را در قفقاز تشویق میکنند، زیرساختهای تهاجمی ناتو را در نزدیکی مرزهای روسیه ارتقا میدهند و «روسهراسی» را به سلاح خود تبدیل میکنند.
وی همچنین با بیان اینکه غرب در سیاست تهاجمی ضدروسی خود از تمام خطوط عبور کرده، گفت: ما دائما تهدیدهایی علیه کشور و مردم خود میشنویم.
رئیسجمهور روسیه با اشاره به عملیات نظامی ویژه مسکو در اوکراین تصریح کرد نیروهای روس با شایستگی عمل و گامبهگام این سرزمین را آزاد میکنند.
وی یادآور شد جمهوری خلق لوهانسک به صورت کامل از نئونازیها پاکسازی شده و درگیریها در جمهوری خلق دونتسک در جریان است. پوتین بار دیگر هدف تهاجم روسیه به اوکراین را آزادسازی منطقه دونباس عنوان کرد.
* فراخوان ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره
در همین حال شبکه خبری راشاتودی گزارش داد «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه بلافاصله پس از امضای این حکم اعلام کرد ۳۰۰ هزار نفر فراخوانده خواهند شد که نزدیک به یک درصد از منابع بسیج عمومی در دسترس است.
وی درباره شرایط بسیج عمومی تصریح کرد این شرایط شامل حال دانشجویان نمیشود و فقط شامل نیروهای ذخیره در ارتش یا آنهایی که تجربه لازم را دارند، است.
وزیر دفاع روسیه درباره کمکهای فراوان غرب به اوکراین خاطرنشان کرد ۷۰ ارتش، بیش از ۲۰۰ ماهواره غیرنظامی و تمام سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در راستای منافع اوکراین کار میکنند.
وی همچنین اضافه کرد اوکراین حدود ۳۰۰ هزار نفر را بسیج کرد اما تقریبا نیمی از ارتش خود را از دست داده است. به گفته شویگو، روسیه در جنگ با اوکراین نیست، بلکه با مجموع بلوک غرب میجنگد.
به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، وزیر دفاع روسیه افزود: شمار تلفات اوکراین به بیش از ۱۰۰ هزار نفر میرسد که شامل ۶۱ هزار و ۲۰۷ کشته و ۴۹ هزار و ۳۶۸ زخمی میشود. شویگو در ادامه گفت: «بیش از هزار مزدور خارجی در مناطق جنگی در اوکراین باقی مانده و بیش از ۲ هزار نفر در ماههای گذشته کشته شدند».
* هشدار اتمی پوتین
رئیسجمهور روسیه ضمن اشاره به اینکه آمریکا، آلمان و دیگر کشورهای غربی دستوراتی علیه روسیه به کییف میدهند، تاکید کرد: «تهدید کردن نیروگاه زاپروژیا [با حمله به این منطقه] یک تهدید اتمی است و مسکو هم دارای سلاح اتمی است؛ ما از همه ابزار خود برای محافظت از خاک روسیه استفاده خواهیم کرد».
وی درباره ادعاهای مقامات غرب مبنی بر نزدیک بودن رویارویی اتمی با روسیه هشدار داد: «ما به کسانی که از سلاح اتمی دم میزنند، هشدار میدهیم ممکن است باد به سمت آنها بوزد! اگر تمامیت ارضی روسیه به خطر بیفتد از همه ابزار موجود استفاده خواهد شد و این یک بلوف نیست».
پوتین با تکرار این مساله که غرب میخواهد کشور روسیه را کاملا نابود کند، خاطرنشان کرد: «کییف از مزدوران و سایر داوطلبان به رهبری ناتو استفاده میکند. غرب خواهان صلح بین روسیه و اوکراین نیست».
* واکنشها به سخنان پوتین
«میخائیلو پودولیاک» مشاور رئیسجمهور اوکراین در پیامی نوشت: این اقدام روسیه کاملا قابل پیشبینی بود و به نظر میآید تلاشی جهت توجیه شکست مسکو در جنگ با اوکراین باشد. وی ادامه داد: واضح است که این جنگ مطابق برنامه مسکو پیش نمیرود و پوتین را در شرایطی قرار داده که با محدود کردن حقوق مردم روسیه چنین تصمیمی بگیرد.
همچنین «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین در بخشی از نشست خبری معمول خود با اشاره به سخنان رئیسجمهوری روسیه، طرفین را به مذاکره و یافتن راهحل برای نگرانیهای امنیتی دعوت کرد و گفت: چین خواستار آتشبس و انجام مذاکرات برای حلوفصل این بحران از سوی تمام طرفین درگیر است.
«جان کربی» هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا نیز روز چهارشنبه اعلام کرد واشنگتن اظهارات رئیسجمهور روسیه درباره سلاح هستهای را جدی میگیرد ولی در حال حاضر ضرورتی نمیبیند که نیروهای بازدارنده استراتژیک خود را افزایش دهد.
«رابرت هابک» معاون صدراعظم آلمان نیز اقدام روسیه را عاملی برای تشدید تنشها در اوکراین دانست و اظهار داشت: این یک گام اشتباه دیگر از روسیه است که برلین درباره چگونگی پاسخ به آن تصمیم خواهد گرفت.
«جیلیان کیگان» یک مقام ارشد وزارت خارجه انگلیس نیز در این باره به اسکاینیوز گفت: سخنان امروز رئیسجمهوری روسیه باید به طور جدی بررسی شود. وی در مصاحبه جداگانه با بیبیسی نیز مدعی شد این یک تهدید جدی است.
در ادامه واکنشها، «بریجت برینک» سفیر آمریکا در اوکراین در توئیتی نوشت: بسیج کردن مردم و همهپرسی دروغین نشانه ضعف و شکست روسیه است. ایالات متحده به حمایت از اوکراین تا هر زمانی که نیاز باشد ادامه خواهد داد.
همچنین «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در واکنش به سخنرانی پوتین مدعی شد جامعه بینالملل علیه روسیه متحد است و این کشور با ادامه این روند منزوی خواهد شد.
در این میان، «ادگارس رینکوویچ» وزیر خارجه لتونی در توئیتی نوشت: لتونی به عنوان یک عضو هممرز روسیه در اتحادیه اروپایی، شهروندان روس را که برای فرار از بسیج در این کشور به لتونی پناهنده شوند، نخواهد پذیرفت.
ارسال به دوستان
اخوانیها در صف بازگشت به دمشق
سمیرا کریمشاهی*: همزمان با اوج گرفتن بحران سوریه، گشایش جبهههای جنگ مسلحانه و ورود بازیگران خارجی، فشار در بخش سیاسی به منظور براندازی دولت سوریه فعال شده بود. مهمترین مخالفان سیاسی دولت بشار اسد را گروههای اخوانالمسلمین سوریه تشکیل میدهند که همین امر باعث میشود از پشتوانه حمایتی محور ترکیه- قطر به دلیل نزدیکی فکری برخوردار باشند.
ترکیه تا قبل از قطع ارتباط کامل با دمشق امیدوار بود بتواند بشار اسد را برای تقسیم قدرت با گروههای نزدیک به آنکارا مجاب کند اما شکست پروژه ترکی باعث شد مقامات این کشور در کنار حمایت از مخالفان سیاسی، تقویت حمایت از گروههای مسلح و حتی جریانهای تکفیری- تروریستی مخالف دمشق را به منظور براندازی نظام سوریه در دستور کار خود قرار دهند. با گذشت بیش از یک دهه از آغاز بحران سوریه و هزینههای فراوان کشورهایی همچون ترکیه و قطر در حمایت از مخالفان دمشق، زمزمههای عادیسازی روابط با دولت بشار اسد بار دیگر میتواند مؤید شکست تمامعیار بازیگران بحرانزا در سوریه باشد.
* ترکیه
انتشار اخباری طی هفتههای اخیر مبنی بر دیدارهای متعدد هاکان فیدان، رئیس سازمان اطلاعات و امنیت ملی ترکیه با همتای سوریاش، علی مملوک، بررسی پیوستن ترکیه به صف بازگشت به دمشق را به صدر تحلیلهای تحولات منطقه آورد. هر چند عادیسازی روابط ترکیه و سوریه به معنی اعتراف شخص اردوغان به شکست در میدان سوریه خواهد بود اما انتخابات ریاستجمهوری ترکیه که کمتر از یک سال به برگزاری آن زمان باقی است، رئیسجمهور ترکیه را به منظور بقا در قدرت مجبور به تحرکات لازم در حوزه سیاست خارجی کرده است. یکی از امتیازات در دست مخالفان دولت اردوغان عدم موفقیت او در حلوفصل پرونده پناهجویان سوری است که نزدیک به 4 میلیون نفر آنها در ترکیه سکونت دارند. ارتش ترکیه بیش از 8 هزار کیلومتر از شمال سوریه را در اشغال خود دارد اما ناتوانی در جابهجایی آوارگان نشان داد شاید تنها گزینه پیش روی آنکارا، کاستن از فشار بحران پناهجویان با کمک دولت سوریه باشد.
عادیسازی روابط آنکارا- دمشق چالشهای متعددی را پیش روی خود میبیند که شاید باعث شود به این زودی عملیاتی نشود، از جمله اینکه دمشق شرط خروج نظامیان ترکیه از خاک سوریه و عدم حمایت از مخالفان این کشور را مطرح کرده است که اردوغان را در دوراهی سخت تصمیمگیری و محاسبه دشوار و پیچیده هزینه - فایده هر کدام از تصمیمهای پذیرش آشتی با دمشق یا عدم آن قرار میدهد. هفته گذشته خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه مدعی شد منابعی در ترکیه به این رسانه اطلاع دادهاند که سرویسهای اطلاعاتی ترکیه گروهها و ائتلافهای سوری مخالف دولت بشار اسد مستقر در ترکیه را تحت فشار قرار دادهاند حداکثر تا پایان سال جاری باید دفاتر خود را به خارج از ترکیه انتقال دهند. انتشار اخبار و شایعاتی از این قبیل که مقدمهچینی ترکیه با هدف ایجاد مسیرهای ارتباطی با دمشق را نشان میدهد، موجب شکل گرفتن آشوب و اعتراضات در مناطق اشغالی شمال سوریه شده است. شورشیان مستقر در این مناطق معتقدند گروه بعدی که قربانی این عادیسازی احتمالی میشود، آنها هستند و به عنوان امتیازی از جانب ترکیه به طرف سوری فروخته خواهند شد.
مناطق اشغالی شمال سوریه به دلیل درهمتنیدگی و وابستگی بالا به مراکز تصمیمگیری ترکیه، هزینه عادیسازی را برای آنکارا افزایش میدهد. ترکیه به میزانی دخالت و نفوذ خود در این مناطق را عمیق کرده که باعث میشود پرونده ازسرگیری روابط با دمشق حتی با میانجیگری بازیگرانی مانند روسیه و ایران، به آسانی قابل حلوفصل نباشد. از طرف دیگر، عدم گشایش در پرونده پناهجویان سوری، یک چالش اساسی در رقابتهای انتخاباتی برای اردوغان خواهد بود.
* قطر
شاید بتوان گفت مهمترین حامی مالی اخوانیهای سوری و معارضان نظامی در جنگ سوریه، حاکمان قطر بودهاند. هر چند شکست این جریانها باعث شده دیگر پشتیبانیها مانند سالهای اول نباشد ولی همچنان جریانهای مخالف دولت بشار اسد، در میان عادیسازی روابط دولتهای حاشیه خلیجفارس همچون امارات و بحرین با سوریه، امیدشان به پایبندی قطر به قطع ارتباط با دمشق است.
اما انتشار اخبار و تصاویر دیدار رئیس فدراسیون فوتبال قطر با همتای سوریهای و انعقاد توافقنامه همکاری ورزشی میان دولت قطر و سوریه، موجی از واکنش منفی را در میان رسانههای مخالفان سوری برانگیخت. این جریانها با هراس از اینکه اقدام فدراسیون فوتبال قطر مقدمهسازی برای پذیرش دولت بشار اسد است، به محکوم کردن این اقدام پرداختند. در فاصله کمی از این رخداد، امیر قطر به منظور آرام کردن فضا در مصاحبه با مجله فرانسوی «لو پوآن»، با اتخاذ مواضع تند علیه بشار اسد اعلام کرد همچنان مخالف بازگشت دولت سوریه به اتحادیه عرب است. تحلیلگران نزدیک به جریان اخوانالمسلمین معتقدند تلاش دوحه برای عادیسازی روابط با مصر قطعا حمایتهای قطر از گروههای اخوانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد و کاهش احتمالی حمایتها میتواند مسیر دوحه به دمشق را هم هموار کند.
* حماس
علاوه بر محور اخوانی دوحه - آنکارا، جریان مقاومت اسلامی در فلسطین، (حماس) هم این روزها نامش با سوریه پیوند خورده است. بخشی از رهبران این جریان در حمایت از اخوانالمسلمین سوریه و پیروی از حامیانشان یعنی ترکیه و قطر، به صف مخالفان دولت سوریه پیوستند و سال ۲۰۱۲ دفاتر این جنبش در دمشق تعطیل و به دوحه منتقل شد.
هفته گذشته این جنبش بیانیهای را منتشر کرد که استقبال ازسرگیری روابط با سوریه مهمترین بند آن را تشکیل میداد. دفتر حماس ضمن محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، اعلام کرد رهبری و مردم سوریه همواره از آرمان فلسطین حمایت کرده است و با هدف خدمت به این آرمان و با توجه به تحولات منطقهای و بینالمللی روابط خود با سوریه را از سر میگیرد.
اما آنچه به صورت کلی «تحولات منطقه» از سوی حماس به عنوان یکی از دلایل تصمیم آشتی با دمشق عنوان شده است را میتوان ذیل چند عامل بررسی کرد. دیدار اخیر رهبران حماس با دبیرکل حزبالله لبنان و تاکید بر هماهنگی و یکپارچگی محور مقاومت در خدمت آرمان فلسطین، این نگرانی را برای صهیونیستها ایجاد کرده است که هر گونه تنش و جنگ احتمالی بر سر اختلافات مرزی شرق مدیترانه میان لبنان و رژیم صهیونیستی با حمایت همهجانبه مقاومت فلسطین از مقاومت لبنان همراه خواهد شد و اگر تمایل و تلاش حزبالله و ایران به منظور پیوند دوباره حماس و سوریه به این موضوع اضافه شود، بیش از پیش محاصره ژئوپلیتیک صهیونیستها در شرق مدیترانه فرصت ابتکار عمل در یک جبهه تقابلی را از آنها خواهد گرفت.
از طرف دیگر ایجاد تنش میان مسکو و رژیم صهیونیستی بر سر جنگ اوکراین و دیدار هیأتی از حماس با دولتمردان روس که عملا خط و نشان کشیدن مسکو برای اسرائیل برداشت شد، میتواند این انگیزه را برای روسیه ایجاد کرده باشد که با چراغ سبز نشان دادن به حضور مجدد نیروهای حماس در سوریه، بار دیگر سطح حضور و نفوذ این کشور در سوریه را به سران اسرائیل یادآوری کنند.
تکاپوی دوحه به منظور عادیسازی و تقویت روابط با مصر و همچنین قرار گرفتن ترکیه در مسیر تقویت روابط با اسرائیل و قاهره، این نگرانی را در میان رهبران حماس ایجاد میکند که این 2 کشور محور اخوانی به مانند گذشته از حماس حمایت نخواهند کرد و چهبسا دفاتر و نیروهای این جنبش در ترکیه و قطر در معرض تهدید یا محدودیت فعالیت قرار بگیرند، لذا رابطه با سوریه و همگرایی با دولت این کشور در مبارزه با رژیم صهیونیستی و استقبال محور مقاومت از این رخداد میتواند عامل مهم دیگری برای تصمیم جدید حماس باشد.
*کارشناس مسائل ترکیه
ارسال به دوستان
خودسوزی مرد ژاپنی در اعتراض به تخصیص بودجه دولتی برای مراسم آبه شینزو
در پی تصمیم دولت ژاپن جهت برگزاری مراسم تشییع جنازه دولتی برای آبه شینزو، مردی دیروز در نزدیکی دفتر نخستوزیری ژاپن در حرکتی اعتراضی به این تصمیم و مراسم، اقدام به خودسوزی کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، این مرد که تمام بدنش سوخت به بیمارستان منتقل شد. همچنین گزارشها حاکی از آن است افسر پلیسی که سعی در خاموش کردن شعلههای آتش داشت، دچار آسیب شده است. این مرد ۷۰ ساله ابتدا بیهوش شد اما بعدا به پلیس گفت عمدا نفت را روی خود ریخت. نامهای درباره مراسم تشییع جنازه دولتی برای آبه شینزو، نخستوزیر سابق ژاپن که اوایل ماه ژوئیه در پی سوءقصد درگذشت، در نزدیکی مکانی که این مرد خودسوزی کرد، پیدا شد. در این نامه نوشته شده است: «من بشدت مخالف آن هستم». پلیس از تایید این حادثه خودداری کرد؛ حادثهای که در شصتوهشتمین زادروز آبه شینزو اتفاق افتاد. «هیروکازو ماتسونو» دبیر کابینه دولت ژاپن در یک کنفرانس خبری اظهار کرد: درباره ماجرای مردی که در نزدیکی ادارات دولتی خودسوزی کرده، شنیدهام و آگاهم که پلیس در حال تحقیق و تفحص است. ارسال به دوستان
دور دنیا
نتانیاهو: لاپید از سیدحسن نصرالله وحشت دارد
رسانههای عبریزبان روز گذشته گزارش دادند «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی، «یائیر لاپید» نخستوزیر کنونی را به تسلیم شدن در برابر حزبالله و کوتاه آمدن از موضوع بهرهبرداری گاز لبنان متهم کرده است. طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه المیادین، نتانیاهو با انتشار ویدئویی در صفحه توئیتر خود گفت: «شهروندان اسرائیل! من یک بیانیه بسیار ناراحتکننده برای شما دارم. لاپید در برابر تهدیدهای نصرالله کاملا عقبنشینی کرد. نصرالله لاپید را تهدید کرده که اگر میدان کاریش را قبل از امضای قرارداد گازی با لبنان فعال کنیم، به اسرائیل حمله خواهد کرد». وی ادامه داد: «لاپید وحشت کرد و کاریش را فعال نکرد و اکنون میخواهد بدون هیچ نظارت و رقابتی از سوی ما، یک میدان گازی به ارزش میلیاردها دلار را به لبنان بدهد؛ مبالغی که حزبالله با در اختیار داشتن آنها، هزاران راکت و موشک به سمت شهرهای اسرائیل شلیک خواهد کرد». نتانیاهو افزود: «در اول نوامبر و با کمک شما، حزب لیکود تحت رهبری من دولت ضعیف و خطرناک لاپید را با یک دولت راستگرای باثبات برای ۴ سال آینده جایگزین خواهد کرد؛ دولتی که امنیت و عزت ملی را به اسرائیل بازگرداند».
***
ترامپ محل نشستن بایدن در مراسم ملکه را به تمسخر گرفت
«دونالد ترامپ» به محل نشستن «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا در مراسم خاکسپاری ملکه انگلیس واکنش نشان داد و صندلی او در ردیف چهاردهم را نشانه بیاحترامی به وی دانست و مدعی شد اگر او رئیسجمهور بود جای بهتری مینشست. رئیسجمهور سابق آمریکا که برای شرکت در این مراسم دعوت نشده بود، در شبکه اجتماعی خود با انتشار تصویری از بایدن در مراسم نوشت: «این چیزی است که در ۲ سال کوتاه بر سر آمریکا آمد. بدون احترام، با این حال، زمانی خوب برای رئیسجمهور ماست که سران برخی کشورهای جهان سوم را بشناسد. اگر من رئیسجمهور بودم، من را آن عقب نمینشاندند و کشور ما بسیار متفاوتتر از الان میبود». وی افزود: «در املاک و مستغلات مثل سیاست و زندگی، مکان همه چیز است!»
***
وقوع انفجار نزدیک اداره برق کابل
رسانههای افغانستان از وقوع انفجار در کابل خبر دادند. برخی شاهدان عینی میگویند این انفجار در داخل یک رستوران در نزدیکی اداره شرکت برقرسانی (برشنا) در دهمزنگ رخ داده است. این شاهدان مدعی هستند که این انفجار ناشی از یک حمله انتحاری بوده و تلفات نیز بر جا گذاشته است. مسؤولان امنیتی طالبان در کابل تاکنون در این زمینه اظهار نظری نکردهاند. برخی منابع مدعی شدند که در این انفجار 3 نفر کشته و 13 نفر دیگر زخمی شدند.
***
رئیس جنبش النهضه تونس بعد از بازجویی آزاد شد
به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، راشد الغنوشی، رئیس جنبش النهضه تونس دیروز (چهارشنبه) مقر ملی مبارزه با تروریسم را بعد از بازجویی درباره اتهام اعزام جوانان تونسی به جنگ در سوریه و عراق ترک کرد. به گفته منابع، قرار است وی امروز به اداره قضایی مرکز مبارزه با تروریسم منتقل شود. الغنوشی و علی العریض، نخستوزیر سابق و معاون الغنوشی دوشنبه برای بازجویی احضار شده بودند. قرار است العریض نیز امروز در اداره قضایی مبارزه با تروریسم بازجویی شود. به گفته سمیر دیلو، وکیل العریض، بازجویی از وی درباره پرونده اعزام جوانان تونسی به جنگ در عراق و سوریه نیست، بلکه درباره برخی عزل و نصبها و تصمیماتی است که وی قبلا اتخاذ کرده بود.
***
فعال بحرینی: عادیسازی آلخلیفه با اسرائیل یک لکه ننگ است
حسین الدیهی، معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در گفتوگو با شبکه خبری المنار با اشاره به اینکه یهودیسازی منامه با هدف نابود کردن هویت این پایتخت اصیل و تاریخ اسلامی کهن آن انجام میشود، تاکید کرد: رژیم بحرین شکستخورده و بحرانزده است و از مردمش به رژیم نامشروع و موقت اسرائیل پناه برده است. همچنین الدیهی تاکید کرد: رژیم بحرین با صهیونیستها در حوزه سایبری همکاری میکند که این مساله منافع مردم و امنیت این کشور را به خطر میاندازد. معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین در ادامه اظهار کرد: رژیم بحرین در انزوای مردمی به سر میبرد و به دلیل نگرانیها از عقبنشینی آمریکا به حمایت صهیونیستها پناه برده و به این ترتیب میهن را فروخته و منافع آن را به خطر انداخته است. او روز عادیسازی با رژیم صهیونیستی را لکه ننگی در تاریخ بحرین دانست و ضمن اعلام برائت از دشمن صهیونیستی، تاکید کرد: ملت بحرین با تمام گروههای آن چه سنی و چه شیعه، صهیونیستها را تحریم میکنند، دیپلماتهای دشمن ترسو هستند و از مردم بحرین هراس دارند.
***
چین: مشتاق اتحاد با تایوان هستیم
سخنگوی دفتر چین در امور تایوان دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که چین مشتاق است نهایت تلاش خود را برای «اتحاد مجدد با تایوان» انجام دهد. به نقل از خبرگزاری رویترز، «ما شیائوگوانگ» سخنگوی دفتر چین در امور تایوان در یک کنفرانس خبری گفت: چین مشتاق است تا نهایت تلاش خود را برای اتحاد مجدد مسالمتآمیز با تایوان انجام دهد. وی افزود: «سرزمین مادری باید از نو متحد شود و بیشک این اتفاق خواهد افتاد. عزم چین نسبت به محافظت از سرزمینش استوار و تغییرناپذیر است».
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|