|
ارسال به دوستان
جشن میلاد پیامبر بزرگ اسلام با حضور چشمگیر مردم تهران در میدان ولیعصر برگزار شد
عشق محمدی
گروه فرهنگ و هنر: همزمان با فرارسیدن هفدهم ربیعالاول سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، جشن بزرگ رسول مهربانی و لبخند با حضور مردم تهران در میدان ولیعصر(عج) برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، جشن میلاد پیامبر اسلام(ص) و امام جعفرصادق(ع) ساعت 15:30 دیروز (جمعه 22 مهر) با پخش سرود جمهوری اسلامی ایران در میدان ولیعصر(عج) تهران آغاز شد. در این اجتماع، مردم که تصاویر شهدای اغتشاشات اخیر از جمله شهیدان سلمان امیراحمدی، پوریا احمدی و... را در دست داشتند، با شعارهای «مرگ بر فتنهگر»، «وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد» و «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده» از فتنهگران و آشوبگران اعلام انزجار کردند. مسیرهای منتهی به میدان ولیعصر(عج) شاهد حضور مردم و میدان ولیعصر(عج) نیز مملو از جمعیت بود و گروه سرود نوجوانان برنامههایی را اجرا کردند. حضور پرشور و بانشاط مردم در این تجمع، جلوهای از دلدادگی و محبت به پیامبر گرامی اسلام(ص) بود. در کنار مردمی که در این جشن حضور یافتند، هیأتهای مذهبی و گروههای جهادی، گروههای خدماتی و گروههای سرود، موکبهایی با برنامهها و رویکردهای مختلف در مسیرهای منتهی به میدان ولیعصر(عج) برپا کردند. با آغاز مراسم، جمعیت حاضر رو به سمت مشهد مقدس ایستادند و دسته جمعی سلام مخصوص خطاب به امام رضا(ع) را قرائت کردند. همچنین سرود «سلام فرمانده» با اجرای ابوذر روحی و گروه سرود نوجوانان اجرا شد.
به گزارش فارس، در این مراسم، حجتالاسلام مصطفی کرمی در سخنانی ضمن تبریک میلاد پیامبراسلام(ص) و امام جعفرصادق(ع) گفت: به همه افرادی که از بیرون این مرزها و حتی در داخل کشور موجب میشوند تحرکاتی شکل بگیرد، میگوییم طبیعتا اختلاف سلیقه وجود دارد و برخی اوقات این تنشها در یک خانواده هم رخ میدهد اما همه، سلولهای یک پیکر و اعضای یک بدن هستند که این ایران اسلامی و جامعه را تشکیل میدهند. این روزها خواهد گذشت کما اینکه روزهای سختتر از این بر ما گذشت. این سخنران مذهبی با بیان اینکه ما به ساحل آرامش خواهیم رسید، گفت: همانطور که رهبر انقلاب هم فرمودند، این آخرین نفسهای دشمن در دشمنی با ما است. نشانههای امید از هر سو هویدا شده و شجره طیبه انقلاب به ثمر رسیده است. ما از همه گردنههای سخت عبور کردهایم و اکنون طلیعه ظفر هویداست. دشمنان بدانند این تحرکات و اغتشاشات نمیتواند مانع از رسیدن این کشتی به سر منزل مقصود شود. حجتالاسلام کرمی با بیان اینکه همه مردم ایران در کنار همدیگر برای فردایی بهتر و رسیدن به آرمان شهدا تلاش میکنند، خاطرنشان کرد: همه عزیزان حاضر در اینجا یک آرمان دارند و آن هم این است که همه عزیزان در سراسر ایران اسلامی با تکیه بر بزرگترین شعار مکتب اسلام یعنی وحدت، در کنار همدیگر و برای همدیگر جهت رسیدن به فردای بهتر تلاش کنند. وی در پایان تاکید کرد: ما این فتنهها را از یک نقطه میدانیم و یک دشمن برای خودمان بیشتر نمیشناسیم و علیه آن دشمنی که به این اتفاقات جزئی دل خوش کرده است- یعنی آمریکا- شعار مرگ بر آمریکا میدهیم.
یکی از ویژگیهای این اجتماع، حضور خانوادگی مردم تهران بود؛ پدران و مادران تهرانی دست فرزندان خود را گرفتند و در جای جای خیابان کریمخان، منتهی به میدان ولیعصر(عج) حضور داشتند. حاضران در این تجمع پرچم کشورمان را در دست داشتند. همچنین در پایان این مراسم آسمان میدان ولیعصر(عج) با نوای «حسین حسین» مردم نورافشانی شد.
از سویی در این برنامه جمعی از مداحان اهلبیت از جمله حاج منصور ارضی، محمود کریمی، سعید حدادیان، محمدرضا طاهری، سیدمجید بنیفاطمه، محمدحسین حدادیان و حسین طاهری هم حضور داشتند که برنامههای ویژهای برای شرکتکنندگان اجرا کردند و به مولودیخوانی و مدیحهسرایی پرداختند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
سومین بازدید از پشت صحنه سریال سلمان فارسی در شاهرود
روایت هجرت برای یافتن حقیقت
پیمان جبلی در پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» با مهم خواندن جایگاه ساخت این سریال، ابراز امیدواری کرد با حمایت مستمر و دنبالهدار صداوسیما، این اثر داوود میرباقری به سرانجام خوبی برسد. به گزارش «وطنامروز» صبح پنجشنبه ۲۱ مهر، رئیس صداوسیما با سفر به شاهرود، در جریان ساخت سریال تاریخی سلمان فارسی قرار گرفت. پیمان جبلی بعد از حضور در لوکیشن کلیسای دمشق و مشاهده برداشت چند پلان به داوود میرباقری و عوامل مختلف سریال خسته نباشید و خدا قوت گفت. رئیس صداوسیما سپس در سخنانی با اشاره به سومین حضورش در پشت صحنه سریال سلمان فارسی، این اثر را اثری خاص خواند و تاکید کرد کاری که داوود میرباقری انجام میدهد صرفاً خلق یک اثر نمایشی تلویزیونی نیست، بلکه اثری برای تقویت حافظه تاریخی ایرانیان است تا بدانند چه جایگاهی در میان یاران پیامبر و صدر اسلام داشتهاند. جبلی با اشاره به ابعاد بینالادیانی داستان سلمان فارسی و حضور بازیگران بینالمللی در این سریال، این اثر را دارای ارزش و بردی جهانی خواند و گفت: این کار استاد میرباقری و همکارانشان مصداق جهاد تبیین به شمار میرود، چون همه کارهایی که او به نام خودش در تاریخ ثبت و عرضه کرده نمایش افتخارات ایران است. رئیس سازمان صداوسیما ابراز امیدواری کرد این سازمان به عنوان خدمتگزار هنرمندان بتواند با حمایت مستمر و دنبالهدار، به ساخت سریال طبق برنامهریزیهای انجام شده کمک کند. جبلی سریال سلمان فارسی را کارگاه آموزشی بزرگی برای اهالی هنر خواند که قطعاً نقش بسزایی در ارتقای سطح کمی و کیفی هنر نمایش کشور خواهد داشت. رئیس صداوسیما در ادامه سریال سلمان فارسی را دارای ابعاد متنوع در حوزههای فرهنگ جهانی، تمدن ایرانی و ارتقای هنر ملی معرفی و از همت عوامل این سریال قدردانی کرد.
داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان سریال سلمان فارسی نیز با خوشامدگویی و ابراز تشکر و خرسندی از حضور پیمان جبلی در پشت صحنه این سریال، گفت: این سریال کار پیچیدهای است که جغرافیای عظیم داستانی و تاریخی را شامل میشود و روایتگر هجرت سلمان برای یافتن حقیقت است.
میرباقری با اعلام ساخته شدن حدود ۳۳ درصد سریال که شامل فصل میانی آن یعنی فصل بیزانس است، گفت: در این فصل بازیگران مختلفی از یونان، ارمنستان، مراکش و تونس در کنار بازیگران ایرانی جلوی دوربین رفتهاند که در زمان پخش سریال میتوانند نقش چشمگیری در دیده شدن جهانی آن داشته باشند. وی ابراز امیدواری کرد با حمایتهای رسانه ملی، ساخت بخشهای پایانی فصل بیزانس بهزودی پایان یافته و تصویربرداری فصل ایران و سپس حجاز آن انجام شود.
پیمان جبلی در این دیدار که با همراهی جواد رمضاننژاد، رئیس مرکز سیمافیلم و حسین قرایی، مدیرکل روابطعمومی رسانه ملی و شهردار و رئیس شورای شهر شاهرود انجام شد، از بخشهای مختلف لوکیشن کلیسای دمشق بازدید کرد و سپس قسمتهایی از سریال را که در این لوکیشن تصویربرداری شده بود، مشاهده کرد.
رئیس سازمان صداوسیما در ادامه دیدار خود به لوکیشن قسمت دریاییهای سریال سلمان فارسی شامل بخش دریاچه، کشتیها و غار رفت و از ایجاد ظرفیتهای گردشگری جدید برای شهر شاهرود به واسطه ساخت سریال سلمان فارسی ابراز خرسندی کرد. جبلی در آخرین مرحله دیدار از پشت صحنه سریال سلمان فارسی، نشستی با عوامل سریال داشت و دستوراتی برای تسهیل هر چه بیشتر کار به مسؤولان سیمافیلم داد.
سریال سلمان فارسی به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیهکنندگی حسین طاهری توسط زلال فیلم و به سفارش مرکز سیما فیلم ساخته میشود. این سریال به زندگی و زمانه سلمان فارسی، یار ایرانی پیامبر در 3 فصل ایران دوران ساسانی، بیزانس و صدر اسلام میپردازد. تصویربرداری این سریال از آذر ۱۳۹۸ در کرمان آغاز شده و در شاهرود، قشم، جلفا، شهرکهای سینمایی غزالی، نور و دفاعمقدس ادامه داشته و هماکنون تصویربرداری یکسوم میانی آن به پایان رسیده است.
ارسال به دوستان
فیلم سینمایی اسکورسیزی در شبکههای استریم
«دار و دستههای نیویورکی» سریال میشود
«مارتین اسکورسیزی» قرار است یک سریال هم بر اساس رمان «دار و دستههای نیویورکی» تهیه و کارگردانی کند. به گزارش «وطنامروز»، ددلاین نوشت: «اسکورسیزی» پس از ساخت فیلم موفق «دار و دستههای نیویورکی» در سال ۲۰۰۲ با بازی «لئوناردو دیکاپریو»، «دنیل دی لوئیس» و «کامرون دیاز»، این بار یک سریال را برای شبکه میرامکس بر اساس رمان نوشته «هربرت اسبیری» بسازد که علاوه بر تهیهکنندگی، کارگردانی 2 اپیزود اول را بر عهده دارد.
«برت لئونارد» نگارش فیلمنامه این سریال را بر عهده دارد که گفته میشود برداشت جدیدی از رمان «دار و دستههای نیویورکی» با شخصیتهای جدیدی است که در نسخه سینمایی حضور نداشتند. کتاب «دار و دستههای نیویورکی» به جزئیات درگیری میان دار و دستههای رقیب در نیویورک در میانهها و اواخر سده ۱۸۰۰ میلادی پیش از ظهور و تسلط گروههای مافیایی آمریکایی- ایتالیایی در دوره ممنوعیت استفاده از الکل در دهه ۱۹۲۰ میلادی میپردازد. فیلم «دار و دستههای نیویورکی» سال ۲۰۰۲ در ۱۰ شاخه از جمله بهترین فیلم، کارگردانی و بازیگری مرد (دنیل دی لوئیس) نامزد دریافت جایزه اسکار شد.
جدیدترین مسستند ساخته «مارتین اسکورسیزی» با عنوان «بحران شخصیت: تنها یک شب» اخیرا نخستین نمایش جهانی خود را در جشنواره فیلم نیویورک تجربه کرد و فیلم جدید او با عنوان «قاتلان ماه کامل» با حضور «دیکاپریو» نیز پیشبینی میشود در جشنواره کن سال آینده میلادی رونمایی شود.
فیلمساز کهنهکار در عرصه تلویزیون نیز تهیهکنندگی سریال «شیطان در شهر سفید» برای سامانه نمایش آنلاین «Hulu» را بر عهده دارد.
ارسال به دوستان
روایتی از اقدامات تروریستی گروهک کومله در سال اول انقلاب
«خروج از سایه» منتشر شد
«خروج از سایه؛ روایتی از اقدامات تروریستی گروهک کومله (۱۳۵۸-۱۳۵۷)» نوشته زینب مرادیپور و سعید زاهدی منتشر شد. به گزارش ایسنا، در این کتاب تلاش شده از درون ساختار محافل کومله به تشکیلات آن در سال اول پس از پیروزی انقلاب نگاهی انداخته شود. به همین منظور، ابتدا با تکیه بر مصاحبهها، کتابها، خاطرات شفاهی و نشریات داخلی که خود کومله آنها را منتشر کرده، ماجراهای مربوط به کومله بررسی شده است. در کنار منابع داخلی گروه کومله، از اسناد، مصاحبهها و کتابهای مخالف نیز استفاده شده است. این کتاب سعی دارد با نگاهی روایی، روند شکلگیری کومله و کشیده شدن آن را به عملیات مسلحانه چریکی روایت کند. در این راه، سعی بر این بوده روایت ارائهشده، لحن موضعگیرانه نداشته باشد. در بخشی از کتاب درباره برگزاری رفراندوم «جمهوری اسلامی» و حزب کومله میخوانیم: قرار بود روزهای دهم و یازدهم فروردین ۱۳۵۸ در سراسر کشور برای تعیین نوع حکومت، رفراندوم برگزار شود. کومله، یکی از نخستین گروههایی بود که شرکت در رفراندوم را تحریم کرد. کومله نهم فروردینماه، با انتشار اعلامیهای خطاب به پیشهوران، بازاریان، روشنفکران، کارمندان و دانشآموزان، مخالفت صریح خود را در این زمینه اعلام کرد. در زمان برگزاری انتخابات، به تبع تحریم دستهجمعی گروهها، درگیریهای پراکندهای در شهرهای مختلف محل برگزاری رفراندوم اتفاق افتاد. در سقز چند صندوق به آتش کشیده شده که آتش زدن 2 صندوق توسط اتحادیه دهقانان، وابسته به کومله صورت گرفت. در مهاباد، گروههای مختلف موافق و مخالف انتخابات دست به تظاهرات زدند. «خروج از سایه: روایتی از اقدامات تروریستی گروهک کومله (۱۳۵۸-۱۳۵۷)» نوشته زینب مرادیپور و سعید زاهدی در ۲۰۰ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه با قیمت ۶۰ هزار تومان در انتشارات ایران راهی بازار کتاب شده است.
ارسال به دوستان
سلبریتی طردشده از سوی ضدانقلاب صفحهاش را در اختیار مزدوران ایالات متحده قرار داد
پیوند با تحریمکنندگان ایران
مهناز افشار که پیش از این اعلام کرده بود در تلاش است صفحه اینستاگرامش را در اختیار کسانی بگذارد که به ادعای او صدای مردم ایران باشد، صفحهاش را در اختیار رسانهای قرار داد که بودجه مستقیم از ایالات متحده آمریکا، بزرگترین تحریمکننده مردم ایران میگیرد. به گزارش «وطنامروز»، افشار در صفحهاش نوشت: «بنا بر علاقهای که داشتم و پیشنهادی که دادم که صفحه اینستاگرامم بیش از پیش در خدمت انعکاس صدای مردم قرار بگیرد، پس از مشورت با دوستان معتمد و متخصص، از امروز در استوری اینستاگرامم مطالب آموزشکده توانا منتشر خواهد شد».
بر اساس اطلاعاتی که برای معرفی این آموزشکده منتشر شده است، وبسایت توانا درباره کمکهای مالی به این بنیاد چنین مینویسد: پروژه توانا با کمکهای مالی از سوی دفتر دموکراسی، حقوق بشر و کار وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا تأسیس شد. توانا تاکنون علاوه بر آن، کمکهای بیشتری از وزارت خارجه آمریکا، موقوفه ملی برای دموکراسی، وزارت خارجه هلند و اداره نمایندگی ایالات متحده آمریکا برای توسعه بینالمللی و گوگل دریافت کرده است. مهمترین هزینهکرد این مؤسسه برای سال 2016 به شرح زیر است: مجموع درآمد: 1.185.602 دلار آمریکا. پرداخت حقوق و مزایا 420.218 دلار آمریکا (حقوقبگیران با بالاترین رقم: مریم معمارصادقی 134.324 و اکبر عطری ۱۱۹,۴۶۱ دلار آمریکا در سال) مجموع هزینهکرد: 1.185.516 دلار آمریکا.
بر اساس این گزارش، توانا در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۹ توسط اکبر عطری و همسرش مریم معمار صادقی پایهگذاری شد. توانا در چارچوب مرکز آزادی در خاورمیانه با کسب اعتباری از دفتر دموکراسی، حقوق بشر و کار وزارت امور خارجه آغاز به کار کرد و پس از آن بهطور مستقل و در قالب مؤسسه غیرانتفاعی تعامل مجازی برای آموزش مدنی (E-Collaborative for Civic Education یا ECCE)، فعالیت میکند.
این صفحه با ادعای آموزش دموکراسیخواهی و دیگر ادعاهای مدنی، در هفتههای اخیر به ترویج انواع خشونت مشغول است. حالا مهناز افشار صفحه خود را در اختیار این گروه که به ترویج انواع خشونت مشغولند، قرار داده است.
ارسال به دوستان
اخبار
برگزاری مراسم یادبود سیدرضا مؤید
مراسم یادبود سید رضا مؤید خراسانی، در مسجد جامع حضرت قاسمبنالحسن(ع) تهران برگزار شد. به گزاش ایسنا، این مراسم، روز پنجشنبه، ۲۱ مهرماه به دعوت 3 نفر از شاعران و پیرغلامان اهلبیت علیهمالسلام و با حضور جمعی از علما، شعرا، مادحین و علاقهمندان محافل آیینی در مسجد جامع حضرت قاسمبنالحسن علیهمالسلام در بزرگراه شهید محلاتی تهران برگزار شد. در این مراسم افرادی چون حجج اسلام سیدباقر علمالهدی، محسن کازرونی و باباخانی، استاد غلامرضا سازگار، علی انسانی، حسین شمسایی، غلامعلی سماواتی، مهدی سماواتی، سعید خرازی، سعید حدادیان، محمدحسین پویانفر، علی کرمی، محمد بازوبند، مهدی اقدامنژاد، حمید رمضانپور، جواد حیدری، سیداحمد هاشمی، صدیق، حیدر توکل، زهیر سازگار، محمد صادقی، مهدی غیاثی، حسن سلطانی، منصور قصریزاده، مهدی عزیزیان، مرتضی یراقبافان و عباس عنقا حضور داشتند. سیدرضا مؤید، شاعر پیشکسوت آیینی، متولد سال ۱۳۲۱ در مشهد مقدس بود که جمعه ۱۵ مهرماه در سن ۸۰ سالگی از دنیا رفت. «گلهای اشک»، «جلوههای رسالت»، «نغمههای ولایت»، «سفینههای نور» و «چکامه عشق» بخشی از آثار متعدد او است که منتشر شده است.
***
فرصت به فیلماولیها در فیلم کوتاه تهران
سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران فراخوان دریافت فیلمنامههای متقاضیان ساخت فیلم کوتاه اول را منتشر کرد. به گزارش ستاد خبری سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، فراخوان دریافت فیلمنامههای متقاضیان ساخت فیلم کوتاه اول سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران منتشر شد. متقاضیانی که قصد ساخت فیلماول کوتاه خود را دارند، میتوانند فیلمنامههای خود را در ایام برگزاری این رویداد به انجمن سینمای جوانان ایران تحویل بدهند. در ادامه شورای فیلمنامهای در ایام جشنواره با بررسی فیلمنامههای متقاضیان از آثار منتخب دعوت کرده تا در شورای پیچینگ حضور یابند. در پایان برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، ۱۰ فیلمنامه جهت تولید منتخب و معرفی خواهند شد. امکان ثبتنام و پر کردن فرم درخواست ارائه فیلمنامهها در حال حاضر در سایت جشنواره فراهم است. سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱ (۱۹ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۲) برگزار میشود.
***
«درب» از بوسان جایزه گرفت
فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق برنده جایزه اصلی جشنواره بینالمللی فیلم بوسان کشور کرهجنوبی شد. به گزارش روابط عمومی فیلم به نقل از ورایتی، جشنواره بینالمللی فیلم بوسان درحالی برگزیدگان رویداد امسال خود را معرفی کرد که در بخش رقابتی جیسئوک جشنواره فیلم «دِرب» به کارگردانی هادی محقق و تهیهکنندگی رضا محقق به صورت مشترک با فیلم «دگرگونی» ساخته یالکین تویچیاف جایزه اصلی را دریافت کردند. «دِرب» فیلم افتتاحیه جشنواره بوسان نیز بود. این اثر در نخستین حضور جهانی خود موفق به دریافت جایزه اصلی بخش خود شد. «دِرب» روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانهای تک و دورافتاده را وصل کند. هادی محقق محمد اقبالی از جمله بازیگران این اثر هستند. «درب» محصول سیتلکام و پخش بینالمللی آن برعهده علی قاسمی است. هادی محقق پیشتر با فیلم «ممیرو» به تهیهکنندگی رضا محقق در بیستمین دوره جشنواره فیلم بوسان نیز شرکت کرده و توانسته بود 2 جایزه بهترین فیلم بخش «جریانهای نو» و «فیپرشی» جشنواره را دریافت کند.
***
«دیپلماسی فوتبال» منتشر شد
کتاب «دیپلماسی فوتبال؛ روابط بینالملل و فوتبال از ۱۹۱۴ تا امروز» با گردآوری هدر ل. دیکتر ترجمه احسان محمدی توسط نشر پیله منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش مهر، کتاب «دیپلماسی فوتبال؛ روابط بینالملل و فوتبال از ۱۹۱۴ تا امروز» گردآوری و زیر نظر هدر ل. دیکتر، بتازگی با ترجمه و اضافات احسان محمدی و مقدمهای از احمد نقیبزاده، در ۱۱ فصل در ۴۰۰ صفحه در قطع وزیری با ۳۳۰ شمارگان توسط نشر پیله منتشر و راهی بازار نشر شده است. این اثر نوشته سارا اشنایدر، پاول دیچی، آنتونیو سیمون، جورج ن. کیوسس، برندا السی، هدر ل. دیکتر، اریک نیلسن، کریس بولزمن، روی مک-ری، اقلیدوس دوفرتیاس کوتو، آلن کاستلانو والنته و پیتر جی بک که تاکنون نامزد دریافت جوایز متعددی بوده، مطالعهای است میان رشتهای در حوزه روابط بینالملل، دیپلماسی، ورزش، تاریخ، فرهنگ و سیاست به قلم گروهی از اساتید دانشگاه و نویسندگان برجسته در تاریخ ورزش، تاریخ روابط بینالملل، دیپلماسی عمومی، دیپلماسی ورزشی، مدیریت ورزش، جامعهشناسی، فرهنگ، تاریخ حقوق بشر و تاریخ معاصر.
***
استقبال از بلیت نیمبها
در نخستین روز اجرایی شدن طرح بلیت نیمبها، ۴۱ هزار نفر پنجشنبه گذشته به سینما رفتند. به گزارش ایرنا، در نخستین روز از اجرای طرح ۲هفته بلیت نیمبها، ۴۱ هزار نفر به سینما رفتند که این آمار، ۱۱ هزار نفر بیشتر از پنجشنبه پیش از آن است. این آمار درحالی برای پنجشنبه رقم خورد که تعداد مخاطبان روز چهارشنبه سینماها با قیمت کامل، ۱۵ هزار نفر بود. «پسر دلفینی» با ۱۳ هزار، «انفرادی» با ۹ هزار، «ابلق» با ۵ هزار، «دوزیست» با ۴۸۰۰ نفر و «تیتی» با ۲۴۰۰ بلیت، پرمخاطبترین فیلمهای دیروز بودند. سینماهای سراسر کشور تا ۱۳ روز دیگر در تمام سانسهای خود بلیت را به صورت نیمبها ارائه میدهند. هماکنون درامهای اجتماعی و خانوادگی ابلق، «دوزیست»، «تیتی»، «علفزار»، «نمور»، «شب طلایی»، «برای مرجان» و «بدون قرار قبلی» و کمدیهای «انفرادی»، «سگبند»، «چند میگیری گریه کنی ۲»، «کوزوو» و «بانکزدهها» روی پرده است. 2 فیلم «دلهره شین» و «زالاوا»، فیلمهای کودک و نوجوان «بام بالا»، «بازیوو و والدین امانتی» و «انیمیشن پسر دلفینی» و فیلم هندی «خیزش»، «غرش» و «آتش» از دیگر فیلمهای روی پرده هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|