|
مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در تهران
عضو هیاترئیسه شورای شهر تهران گفت: رعایت قانون و ضوابط و مقررات یکی از مهمترین موضوعات شهری است. جعفر شربیانی با اشاره به مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز گفت: رعایت قانون و ضوابط و مقررات یکی از مهمترین موضوعات شهری است و شهرداری در دورههای مختلف این موضوع را سرلوحه و خط قرمز خود در حوزه ساخت و سازها قرار داده است.
ارسال به دوستان
اخبار
امنیت و آرامش در مرزهای کشور حاکم است
فرمانده مرزبانی فراجا گفت: وضعیت امنیت مرزها پایدار بوده و از نظر اقتصادی رونق خوبی در آن ایجاد شده است. سردار احمدعلی گودرزی در نشست با فرماندهان و معاونان مرزبانی استان سیستانوبلوچستان با قدردانی از تلاشهای مرزبانان در تأمین امنیت مرزهای جنوب شرق کشور گفت: به فضل الهی و لطف خداوند متعال و برکت حضور مرزبانان غیور ایران اسلامی، در استان پهناور و مهم سیستان و بلوچستان امنیت خوبی برقرار است. فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به اقدامات انجامشده در مرزهای استان در حوزه برقرسانی به یگانهای مرزی افزود: با تلاش و کوشش مرزبانی و انتظامی استان، وضعیت امنیت مرزها پایدار و از نظر اقتصادی رونق خوبی ایجاد شده است و امروز امنیت و آرامش خاصی در مرزهای کشور حاکم بوده که جای شکرگزاری از خداوند متعال را دارد. وی ضمن تقدیر و تشکر از تعامل مرزنشینان با مرزبانان اظهار کرد: وحدت و همدلی رمز پیروزی ایران اسلامی است؛ هوشیاری، وحدت و همدلی نیاز همیشگی ما برای مقابله با توطئههای دشمنان قسمخورده انقلاب اسلامی بوده و دشمنان قادر نخواهند بود در اراده پولادین ملت ایران خللی ایجاد کنند.
***
رئیس شورای شهر تهران:
رانندگان اتوبوس نباید وجه نقد از مسافران دریافت کنند
رئیس شورای اسلامی شهر تهران از برگزاری جلسه با خودروسازان و مجلس برای اعلام ارقام نهایی واگذاری اتوبوس به شهرداری تهران خبر داد. مهدی چمران در جمع خبرنگاران در واکنش به موضوع دریافت وجه نقد توسط رانندگان اتوبوس از شهروندان در تهران گفت: باید تاکید کنم به هیچ عنوان نباید رانندگان اتوبوس دریافت نقدی داشته باشند. پیش از این نیز مصوبهای در شورای شهر تهران داشتیم که بر منع اخذ وجه نقد توسط رانندگان اتوبوس تاکید شده بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه علت دریافت وجه نقد قطع سیستمها عنوان شده و بر همین اساس رانندگان اتوبوس اقدام به دریافت پول نقد از شهروندان میکنند، افزود: باید هر چه سریعتر مشکل این سیستم برطرف و مجددا راهاندازی شود. اینکه اعلام شود دستگاهها خراب هستند قابل قبول نیست و اگر شهروندان در سطح شهر با این موضوع مواجه شدند باید آن را به مدیریت شهری اطلاع دهند تا ما موضوع را پیگیری کنیم. وی در پاسخ به سوالی درباره قطع سیستم صدور کارنامه رانندگان تاکسی گفت: تاکسیها زیر نظر شرکتهای مختلفی مشغول به کار هستند و باید حتما مشکل پیش آمده در این حوزه هر چه زودتر برطرف شود. باید به گونهای عمل شود که صدور کارنامه به صورت برخط و از طریق درگاههای هوشمند انجام شود تا نیاز به حضور رانندگان تاکسی در دفاتر نباشد.
***
بهروزرسانی طرح جامع آب خام در تهران
مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران گفت: نباید منابع آب زیرزمینی را برداشت کنیم و این غلط است. علیمحمد مختاری در یکصد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: سال ۹۴ طرح جامع آب خام مجدداً ارائه شد و اعضای شورا در آن سال در جریان این طرح هستند.
وی با بیان اینکه ۱۳۳ میلیون متر مکعب برای آبیاری فضای سبز استفاده میشود، گفت: در برنامه سال جاری در قالب تفاهمنامه با وزارت نیرو استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز به ۳۰ میلیون متر مکعب در سال افزایش خواهد یافت و ۱۴۵ میلیون متر مکعب تا سال ۱۴۱۰ استفاده خواهد شد؛ همچنین ۸۰ میلیون متر مکعب از آب چاهها صرفهجویی خواهد شد. نباید منابع آب زیرزمینی را برداشت کنیم و این غلط است. وی با بیان اینکه طرح جامع آب خام در حال بهروزرسانی است گفت: جلسات مختلفی در این باره با شورا برگزار شده و اقداماتی که انجام میشود در قالب تفاهمنامه با وزارت نیرو است. ۷۵۰ منبع ذخیره از نزولات آسمانی داریم که در پارکها احداث شده و 2 تا 3 هزار متر مکعب ظرفیت دارد که باید از این آب در مواقع بحرانی استفاده کنیم تا ظرفیتهای ما در این بخش از بین نرود.
***
30 بازی در جام بازیهای رومیزی در جشنواره ایران آینده
جام بازیهای رومیزی در جشنواره «ایران آینده» با استقبال خوبی از سوی نوجوانان همراه میشود. اکبر بختیاری، مسؤول جام بازیهای رومیزی ضمن اعلام این خبر افزود: هدف از برگزاری بازیهای رومیزی زمینهسازی و جریانسازی بازیهایی است که در افزایش روابط اجتماعی، خانوادگی و فردی نقش دارند و دوری و گسستگی روابط فردی را به واسطه استفاده از فضای مجازی ترمیم میکنند.
وی افزود: بازیهای ارائه شده در این غرفه شامل بازیهای کارتی متنوع و پرطرفدار نوجوانان است که در 3 مقطع سنی 9 تا 12 سال، 12 تا 15 سال و 15 تا 18 سال طراحی شده است به طوری که بازی مناسب تمامی سنین در این غرفه درنظر گرفته شده است. بختیاری بازیهای کارتی را در پرورش خلاقیت و رشد استعدادهای نوجوانان موثر ارزیابی کرد و ادامه داد: سعی کردیم بازیهایی را در این جام ارائه دهیم که مورد علاقه نوجوانان باشد و همچنین موجب رشد تفکر و قدرت تصمیمگیری در آنها باشد.
مدیر فرهنگی- هنری منطقه 9 گفت: این بازیها در ۲ سطح آماتور و حرفهای برگزار میشود و بازیها عموما رقابتی هستند و از 2 تا 6 نفر میتوانند در بازی مشارکت کنند. جشنواره «ایران آینده» از ۱۱ تا ۲۰ آبان هر روز از ساعت 9 تا 13 ویژه مدارس و از ساعت ۱۵ تا ۲۲ در باغ کتاب تهران برای گروه سنی 9 تا 18 سال برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 1837 تماس بگیرند.
ارسال به دوستان
شرق کشور با وزش باد و خیزش گرد و خاک مواجه خواهد شد
تداوم بارش برف و باران
با ورود سامانه جدید بارشی به کشور اغلب استانها با بارش باران و بعضا برف مواجه خواهند شد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در برخی استانها و در مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شرق و شمال شرق کشور خبر داد. صادق ضیاییان دیروز درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: در برخی نقاط استانهای خوزستان، فارس، بوشهر، هرمزگان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، جنوب استانهای اصفهان و سیستانوبلوچستان و شرق خراسان رضوی بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف رخ داد. وی ادامه داد: این وضعیت چهارشنبه ۱۸ آبان (امروز) در استانهای فارس، بوشهر، کرمان، هرمزگان، کهگیلویهوبویراحمد، جنوب استانهای خوزستان و سیستانوبلوچستان و غرب آذربایجان غربی پیشبینی میشود. به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز پنجشنبه ۱۹ آبان در استانهای واقع در شمال غرب، غرب، سواحل غربی خزر و دامنههای جنوب البرز مرکزی و روز جمعه در نیمه غربی کشور بارش خواهیم داشت. ضیاییان افزود: شنبه 21 آبان بارش در شمال غرب کشور قطع میشود ولی در غرب، جنوب غرب، مرکز و شمال شرق بارش ادامه خواهد داشت. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران چهارشنبه قسمتی ابری و غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۵ و روز پنجشنبه قسمتی ابری و غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ضیاییان در پایان گفت: طی روز چهارشنبه بندرعباس با دمای ۳۰ و ۲۸ درجه سانتیگراد گرمترین و بجنورد با دمای ۳- و ۲- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استانی کشور خواهند بود.
ارسال به دوستان
وزیر کار و رفاه اجتماعی:
خانوارهای دارای چند معلول صاحبخانه میشوند
تامین سرپناه خانوادههای تحت پوشش سازمان بهزیستی که دارای 2 یا چند فرزند معلول هستند در دستور کار وزارت رفاه قرار گرفته است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بیان اینکه در صورتی که تعداد خانوارهای فاقد مسکن دارای چند معلول تحت پوشش بهزیستی افزایش نیابد، ظرف یکی دو سال آتی صاحب مسکن خواهند شد، از پیگیریها جهت اختصاص امتیازات ویژه به معلولان خبر داد. سیدصولت مرتضوی در جمع خبرنگاران درباره تامین مسکن معلولان و جامعه تحت پوشش بهزیستی اظهار کرد: با توافقاتی که با نهادهای حمایتی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام انجام شده است، احداث مسکن خانوادههای دارای چند معلول، تضمین شده است. تعداد قابل توجهی واحد مسکونی احداث و به خانوادهها تقدیم شده و مابقی آن هر تعدادی که باشد به صورت چندجانبه با سازمان بهزیستی و این نهادهای حمایتی تامین میشود. همچنین زمین واحدهای مسکونی با منابعی، تامین، تجهیز و تکمیل خواهد شد؛ بازه زمانی آن خیلی زمانبر نیست. البته اینکه بگوییم (واحدهای مسکونی) همزمان برای همه احداث میشود، اینطور نیست و به صورت سنواتی و با اولویت ساخته میشود. به نظر اگر تعداد افزایش نیابد، ظرف یک تا ۲ سال خانوادههای دارای چند معلول، منازل مسکونیشان تامین خواهد شد. مرتضوی در پاسخ به سوالی درباره چرایی اجرا نشدن بند ۱۲ و ۱۳ قانون حمایت از معلولان اظهار کرد: بخشی ممکن است کمبود منابع و عدم تامین و تخصیص منابع باشد و بخشی نیاز به پیگیری دارد که ابلاغ کردیم با قوت و قدرت پیگیر باشند و به نهادهای نظارتی گزارش کنند تا دستگاههای مختلف به وظایف خود عمل کنند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مستمری معلولیتهای شدید نیز بیان کرد: همه تلاش این است که آن را به حداقل حقوق کار افزایش دهیم. وی افزود: در بودجه ۱۴۰۲ هم تلاش میکنیم مشکلات برطرف شود اما منابع هم در کشور محدودیت دارد. ارسال به دوستان
واکسیناسیون کرونا مانع افزایش فوتیهای مبتلایان به بیماریهای ویروسی شد
۳۱ فوتی آنفلوآنزا
وزارت بهداشت: احتمال بروز پیک کرونا در اواخر پاییز وجود دارد؛ ماسک و واکسیناسیون را جدی بگیرید
واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی اثر خود را بر کاهش میزان ابتلا به بیماریهای ویروسی به جا گذاشته است به طوری که با وجود شیوع گسترده آنفلوآنزا و افزایش بستریها در برخی بیمارستانها اما مرگومیر آنچنانی اتفاق نیفتاد. در همین باره، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: بر اساس آخرین گزارشها تعداد موارد بستری و مرگ کرونا به حداقل رسیده و ما در قسمت نزولی و نسبتا ساکن نمودار مرگومیر ناشی از کرونا هستیم. شهنام عرشی در نشست خبری افزود: در پیک هفتم کرونا ارتفاع کم نمودار مرگ و ابتلای بیماران کرونا را داشتیم که مقداری ناشی از اثر خوب واکسیناسیون است و مقداری هم به کاهش قدرت ویروس بازمیگردد. از سوی دیگر برخی افراد هم به دنبال ابتلا و بهبود، ایمنی نسبی کسب کرده بودند. بیشترین میزان ابتلا و مرگومیر در پیک پنجم رخ داد.
احتمال بروز پیک کرونا در اواخر پاییز
عرشی درباره روند بیماری در سایر کشورها نیز اظهار کرد: در کشورهای فرانسه و آلمان حدود یک ماه قبل پیکی به دلیل زیرسویه BQ1 کرونا داشتیم که این زیرسویه هنوز به ایران نرسیده است و به این دلیل نگران هستیم. طبق پیشبینیهای قبلی این احتمال وجود دارد که در دنیا پیکی از کرونا در اواخر پاییز و اوایل زمستان رخ دهد که اگر تغییرات وسیعی در ویروس رخ ندهد، شدت پیکهای قبلی را نخواهد داشت. با توجه به اینکه ما حدود یک ماه بعد از اروپا گونههای شایع آن کشورها را تجربه میکنیم، همواره از مردم میخواهیم نکات پیشگیرانه از جمله استفاده از ماسک و واکسیناسیون را رعایت کنند. وی تاکید کرد: پیشبینی میشود افزایش موارد کرونا در اواخر پاییز احتمالا با سویههایی از ویروس خواهد بود که تا به حال در کشور نداشتهایم. همه مجامع بینالمللی درباره پیشبینی روند کرونا عنوان میکنند که پیشبینیها روز به روز غیردقیقتر میشود.
آمار واکسیناسیون کرونا در گروههای سنی
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۵۵ میلیون دوز تزریق واکسن کرونا در کشور صورت گرفته است، اظهار کرد: در گروه سنی بالای ۱۲ سال حدود ۸۵ درصد واکسیناسیون انجام شده است. تا تاریخ یازدهم آبانماه سال جاری مجموع تزریق برای افراد ۱۲ تا ۱۸ سال بیش از ۱۲ میلیون و ۹۶۲ هزار دوز و مجموع تزریق برای افراد ۵ تا ۱۲ سال نیز بیش از ۴ میلیون دوز بوده است. وی تاکید کرد: ما هیچگاه نگفتهایم که مردم ماسک را کنار بگذارند. استفاده از ماسک به نفع همه است. وی درباره آنفلوآنزا نیز تصریح کرد: در طول سال مرکز مدیریت بیماریهای واگیر بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نمونه از سراسر کشور را به شکل سیستماتیک مورد آزمایش قرار میدهد تا ببینیم چه زمانی افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا مشاهده میشود. مثل کرونا نیست که تمام موارد بیماری ثبت شود اما برای اینکه سویه آنفلوآنزای در گردش مشخص شود این ثبت دادهها کمککننده است، بنابراین روند بررسی مواردی که حتی در تابستان انجام دادیم وجود دارد. تا این لحظه اتفاق غیرمترقبهای نسبت به ۱۰ سال قبل نداشتهایم و این روند مورد انتظار ما در هر سال است.
فوتیهای آنفلوآنزا در سال جاری
وی درباره مرگومیر ناشی از آنفلوآنزا در سال جاری تصریح کرد: مرگومیر زیر ۱۰ سال ۶ نفر، بین ۱۰ تا ۲۰ سال ۲ نفر، بین ۲۰ تا ۳۰ سال ۳ نفر، بین ۳۰ تا ۴۰ سال ۴ نفر، بین ۴۰ تا ۵۰ سال ۳ نفر، بین ۵۰ تا ۶۰ سال ۵ نفر، بین ۶۰ تا ۷۰ سال یک نفر و بالای ۷۰ سال ۷ نفر بوده است. وی درباره آمار مرگومیر ناشی از ابتلا به آنفلوآنزا در کودکان زیر ۵ سال هم توضیح داد: سال ۹۶ تعداد ۲۱ نفر، سال ۹۷ تعداد ۱۰ نفر، سال ۹۸ تعداد ۵۰ نفر، سال ۹۹ تعداد یک نفر، سال ۱۴۰۰ یک نفر و امسال هم تاکنون یک نفر فوتی کمتر از ۵ سال داشتهایم. این موارد تک تک بررسی دقیق شده و به مجامع بینالمللی گزارش شده است.
هنوز از موج آنفلوآنزا گذر نکردهایم
وی در پاسخ به سوالی درباره موج آنفلوآنزا گفت: هنوز از موج گذر نکردهایم. معمولا از اواسط آبانماه انتظار شروع موج آنفلوآنزا را داریم که تا ۳ یا ۴ ماه هم میتواند طول بکشد. امسال برخلاف انتظار ما موج بیماری حتی در سایر کشورها هم زودتر آغاز شده است. انتظار ما از اوج موج یا پیک آن تقریبا ۶ هفته است. واکسیناسیون آنفلوآنزا نیز هر زمانی انجام شود مفید فایده خواهد بود اما طبیعی است که اگر آخر موج واکسن تزریق شود، اثر کمتری خواهد داشت. واکسن از شهریور در اختیار همه بوده است و امکان تزریق وجود داشته و نباید صبر کنند تا بهمن و آن موقع اقدام به تزریق واکسن کنند. بهترین زمان تزریق واکسن مهر و آبان است که برای گروههای پرخطر بهجد توصیه میشود.
آمار جانباختگان کرونا به 4 نفر در شبانهروز رسید
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته 91 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و 4 بیمار نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۱۷ آبان ۹۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۳ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت ۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۶۰۴ نفر رسید. از سویی خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۳ هزار و ۲۹۱ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۹ هزار و ۳۱۸ دوز رسید. همچنین در حال حاضر یک شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
با افزایش میزان تولید در صنایع دارویی و توزیع آن در داروخانهها اتفاق میافتد
رفع کمبود دارو از هفته آینده
در شرایطی که بازار دارویی کشور در فصل سرما با کمبودهایی در بعضی اقلام همچون آنتیبیوتیک و شربتهای سرماخوردگی کودکان و البته محدودیتهایی در توزیع سرم روبهرو است، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو برای دومین بار طی 2 هفته اخیر تغییر کرد؛ تغییراتی که به دلیل توجه به تسریع تولید دارو و تامین این کالای ضروری در بازار است؛ بر این اساس سیدحیدر محمدی طی حکمی از سوی وزیر بهداشت به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد. رئیس جدید سازمان غذا و دارو در نخستین روز کاری خود با اشاره به افزایش تولید سوسپانسیونهای آنتیبیوتیک گفت: طی چند هفته آینده ظرفیت تولید آنتیبیوتیکها به 7 میلیون عدد در ماه میرسد و پاسخگوی نیاز کشور خواهد بود. محمدی با اشاره به اینکه افزایش تولید آنتیبیوتیکها در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: تولید سوسپانسیونهای آنتیبیوتیک از یک میلیون و ۳۰۰ هزار عدد به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار عدد رسیده است که با همکاری صنایع داروسازی و افزایش تولید در 3 شیفت و روزهای تعطیل به ۷ میلیون عدد در ماه خواهد رسید. وی افزود: دارو پس از تولید باید در مدت زمان مشخص به منظور انجام آزمایشهای سلامت، قرنطینه باشد که امیدوارم با تسریع در تولید، فشرده کردن زمان ماندگاری در کارخانه (قرنطینه) و سرعتی که در شرکت پخش اتفاق افتاده است، هفته آینده به شکل ملموسی میزان کمبودهای آنتیبیوتیک کاهش یابد و مردم برای تهیه آنتیبیوتیک مشکلی در مراجعه به داروخانه نداشته باشند. رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: وقتی قفسه داروخانهها از یک فرآورده خالی میشود، نیاز بازار با افزایش تولید محصول و عرضه به بازار رفع نمیشود، در چنین شرایطی حتما باید با افزایش چند برابری تامین، پاسخگوی نیاز القایی نیز بود. با تلاش شبانهروزی تولیدکنندگان و تسریع در تامین و ترخیص مواد اولیه از گمرک، امیدواریم موجودی قفسه داروخانهها تا چند هفته آینده پاسخگوی مراجعهکنندگان باشد. بنا بر اعلام پایگاه اطلاعرسانی سازمان غذا و دارو، وی با تاکید بر لزوم حل مشکلات صنعت تولید دارو خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات این صنعت نقدینگی است که منابع شرکتها باید بهموقع تامین شود؛ یعنی بانکهای عامل باید تسهیلات مورد نظر صنعت دارو را به شکل آنی در اختیار آنها قرار بدهند، گمرکات نیز باتوجه به اینکه ضریب مالیات بر ارزش افزوده از ۹ درصد به یک درصد کاهش یافته باید این مورد را اصلاح کنند تا بتوانیم مواد اولیه تامین شده را در زمان مناسب از گمرک ترخیص کنیم. ماده اولیه باید در ماههای آتی به صورت منظم در اختیار صنعت قرار گیرد و چرخه تولید نیز به صورت منظم پاسخگوی بازار باشد.
کشف انبار بزرگ داروهای غیرمجاز در غرب تهران
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از کشف انبار بزرگ داروهای غیرمجاز به ارزش ۱۰میلیارد ریال خبر داد. سرهنگ علی آقا کارخانه در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالاهای ممنوعه توسط پلیس، اخبار و اطلاعاتی از تخلیه مقادیر قابل توجهی داروی غیرمجاز در انباری واقع در اسلامشهر به پلیس مخابره شد که در همین راستا بررسی موضوع در دستورکار ماموران پلیس قرار گرفت. وی با اشاره به اطمینان ماموران از گزارش دریافتی اظهار کرد: ماموران پلیس با انجام تحقیقات اولیه محل دپوی داروهای غیرمجاز را در شهرستان اسلامشهر مورد شناسایی قرار دادند و پس از آن با هماهنگی مقام قضایی در محل حاضر شده و اقدام به بازرسی از این انبار کردند، فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با بیان اینکه ماموران پلیس در بازرسی از این انبار ۸۳ هزار و ۹۸۸ عدد انواع داروهای غیرمجاز را کشف و ضبط کردند گفت: همچنین ماموران در این عملیات 3 نفر را به عنوان قاچاقچی کالاهای غیرگمرکی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. براساس اعلام مرکز اطلاعرسانی پلیس غرب استان تهران، کارخانه با بیان اینکه انبار مذکور نیز پلمب شد، گفت: متهمان دستگیر شده در جریان بازجوییها به جرم خود اعتراف کردند؛ برای این افراد پروندهای تشکیل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.
ارسال به دوستان
با اجرای مرحله جدید طرح «رعد» پس از یکوماه نیم وقفه به دلیل ناآرامیها بیش از ۶۰۰ سارق در تهران دستگیر شدند
دزدان، کاسبان اغتشاش
سارقان با توجه به التهابات جامعه در ناآرامیهای اخیر در حالی فعالیت خود را طی یک ماه و نیم گذشته بیشتر کرده بودند که با اجرای تازهترین مرحله طرح رعد پلیس پیشگیری، بیش از 600 تن در تهران دستگیر شدند و مقادیر زیادی سلاح سرد و گرم را از آنها کشف شد. به گزارش«وطن امروز»، پلیس طی چند هفته گذشته و به دنبال ناآرامیهای اخیر بیشترین فعالیت خود را بر جلوگیری از آشوب و حفاظت از جان شهروندان متمرکز کرده بود اما با بازگشت آرامش به خیابانها با عملیاتی کردن طرح رعد پس از یک وقفه یک ماه و نیمه، سارقان را که تعداد آنها در این مدت زیاد شده بود به دام انداخت؛ سارقانی که از شرایط به وجود آمده سوءاستفاده کرده بودند، غافل از اینکه فعالیت آنان زیر ذرهبین پلیس است و مخلان امنیت جان و مال مردم در برابر قانون باید پاسخگو باشند. رئیس پلیس پایتخت دیروز از دستگیری ۶۰۴ سارق به عنف، زورگیر، خفتگیر و... در اجرای تازهترین مرحله از طرح رعد پلیس پیشگیری خبر داد. سردار حسین رحیمی در اجرای مرحله جدید طرح رعد که در مقر پلیس پیشگیری تهران بزرگ در میدان انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: شصتمین مرحله طرح رعد با وقفهای یک و نیم ماهه اجرا شد. یکی از دغدغههای ما در این مدت این بود که سارقان با توجه به التهابات جامعه فعالیت خود را بیشتر کرده بودند. وی با بیان اینکه با تلاش شبانهروزی همکارانم در پلیس پیشگیری تهران بزرگ مجموعا ۶۰۴ سارق به عنف، سارق منزل، زورگیر، خفتگیر، سارق خودرو، موتوسیکلت و دوچرخه، سارق گوشی تلفن همراه و... دستگیر شدند، گفت: در مجموع ۱۴ باند نیز که تعدادی از دستگیرشدگان در آن فعال بودند، منهدم شده است. رحیمی ادامه داد: در این طرح ۱۳ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف شد. همچنین ۲۳۸ خودرو و موتوسیکلت سرقت شده کشف و به ۹۰۷ پرونده رسیدگی شد. در مجموع تا به این لحظه ۲۰۹۰ فقره از اموال مردم به ارزش ۲۹ میلیارد نیز کشف و ضبط شده است. فرمانده انتظامی تهران بزرگ کشف و ضبط ۷۷ قبضه سلاح سرد را از دیگر اقدامات انجام شده در این طرح برشمرد و گفت: ۳۳ پاتوق سارقان، ۱۳ پاتوق مالخران و 3 محل تردد اراذل و اوباش و نیز ۵۴ پاتوق فروشندگان مواد مخدر نیز از سوی ماموران پلیس شناسایی و منهدم شد. رحیمی افزود: ۲۶ درصد از سارقان دستگیر شده، سارق قطعات و وسایل خودرو بودند، ۲۰ درصد سارق اماکن، 7 درصد قاپزن، ۱۹ درصد سارقان معابر، 4 درصد سارق آپارتمان و ویلاها و ۲۴ درصد سارق مغازه بودند. همچنین حدود ۴۵ درصد متهمان سابقهدار و ۵۵ درصد سرقتاولی بودند. وی با اشاره به برخی از کشفیات این مرحله نیز گفت: بخشی از کشفیات انجام شده در این محل به نمایش درآمده است. تنها در یک مورد از کشفیات طرح رعد ۱۱ هزار قرص متادون از سوداگران کشف و ضبط شده است. به گفته رحیمی، برای دستگیرشدگان در این طرح پروندههای جداگانه تشکیل شده و این افراد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا خواهند شد. البته با توجه به اینکه برخی از این افراد بتازگی دستگیر شدهاند، تحقیقات برای کشف تمام جرائم آنها در حال انجام است.
برخورد با اخلالگران بازار ارز و بازداشت ۱۷ تن
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از برخورد با اخلالگران بازار ارز خبر داد. سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای شصتمین مرحله طرح رعد با حضور در جمع خبرنگاران از برخورد پلیس با اخلالگران بازار ارز خبر داد و گفت: پلیس با هماهنگی بانک مرکزی و دستگاههای مربوطه برای برخورد با اخلالگران بازار ارز وارد شده و در برخورد با این اخلالگران طی 3 مرحله طرح که در طول یک هفته گذشته به اجرا درآمد ۱۷ نفر از سوداگران بازار ارز، معاملات فردایی و... دستگیر شدند. وی با بیان اینکه ۵۴۴ هزار و ۵۷۶ واحد ارز از اخلالگران کشف شده است، گفت: ارزش تقریبی ارزهای کشف شده بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان است. رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه معاملات فردایی با توجه به قانون ممنوع است، گفت: این موضوع به طور جد از سوی پلیس دنبال میشود و با متخلفان برابر مقررات برخورد خواهد شد. رحیمی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اتفاقات رخ داده در منطقه خلازیل نیز گفت: در این منطقه پلیس با افراد سودجو که اقدام به تصرف غیرقانونی زمین کرده بودند، برخورد کرد. یکی دیگر از اقدامات پلیس در این مدت برخورد با سوءاستفادهکنندگان بود که در این مدت با توجه به التهابات جامعه بالغ بر ۸۰ هکتار در جنوب تهران و منطقه خلازیل را تصرف و اقدام به ساختوساز در آن کرده بودند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: از چند روز گذشته با هماهنگی خوب با دستگاه قضایی بالغ بر ۱۵۰ واحد در این منطقه را تخریب و با متخلفان برخورد کردیم. رحیمی افزود: با افرادی که جرم تصرف را انجام میدهند و اراضی دولتی و موقوفه را تصرف میکنند بر اساس قانون برخورد خواهد شد. هر واحد ساختمانی هم که به این شکل ساخته شده باشد تخریب خواهد شد. افرادی نیز شناسایی شدند و با آنها به طور جد برخورد خواهد شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|