|
اخبار
آغاز ثبتنام بیمه تکمیلی تاکسیرانان تهران و خانواده رانندگان
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از فرصت یکماهه تاکسیرانان برای ثبتنام بیمه تکمیلی خبر داد.
مهدی وحدتکار گفت: یکی از دغدغهها و نیازهای مهم تاکسیرانان، برقراری بیمه تکمیلی برای آنان و خانوادهشان بوده است که به همت همکاران سازمان تاکسیرانی مطابق سنوات گذشته به مرحله اجرا درآمده است.
وی افزود: هزینه بیمه تکمیلی تاکسیرانان به صورت رایگان توسط سازمان تاکسیرانی شهر تهران پرداخت میشود. همچنین تاکسیرانان در صورت تمایل میتوانند خانواده خود را نیز برای بیمه تکمیلی با پرداخت هزینه مشخص ثبتنام کنند.
وحدتکار با بیان شرایط ثبتنام تاکید کرد: ثبتنام بیمه تکمیلی تاکسیرانان از ۲۳ آذرماه به مدت یک ماه ادامه دارد و بعد از اتمام این مهلت، امکان تمدید وجود ندارد. همچنین یکی از شرایط دریافت این بیمه، داشتن کارنامه معتبر تاکسیرانی است. بنابراین با توجه به اهمیت این موارد، لازم است تاکسیرانان هرچه سریعتر نسبت به ثبتنام در تاریخ مقرر اقدام کنند.
***
بازداشت سرهنگ قلابی با اسلحه کمری
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری فردی که با معرفی خود به عنوان سرهنگ انتظامی اقدام به کلاهبرداری و اخاذی از شهروندان میکرد، خبر داد. سرهنگ جلیل موقوفهای گفت: عوامل عملیات کلانتری ۱۰۶ نامجو در حال گشتزنی در حوزه استحفاظی خود بودند که فردی را با لباس نظامی و درجه سرهنگی مشاهده کردند. ماموران رفتار این فرد را تحت نظر قرار داده و مدتی بعد با توجه به رفتار غیرعادی که این فرد از خود بروز داده بود، برای بررسی بیشتر به او نزدیک شده و درخواست کارت شناسایی کردند.
وی با بیان اینکه ماموران در همان تحقیقات اولیه متوجه شدند این فرد فاقد هرگونه درجه نظامی است، گفت: در همین راستا کیف همراه متهم مورد بررسی قرار گرفت که در جریان آن یک عدد اسلحه کلت کمری، یک رشته دستبند فلزی، بیسیم دستی، دستگاه شوکر، یک تیغه سلاح سرد و کارت شناسایی جعلی با درجه سرهنگی از وی کشف و ضبط شد. همچنین از خودروی متهم که در همان محل پارک بود نیز تعدادی پلاک تقلبی و تجهیزاتی مثل آژیر و الایدی کشف شد و به مقر انتظامی انتقال یافت.
***
واردات ۶۰۰ هزار دوز واکسن سرخجه
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر از واردات ۶۰۰ هزار دوز واکسن سرخجه به کشور خبر داد. علیرضا عسکری با اشاره به افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخجه در کشور گفت: در پی افزایش مهاجرت اتباع از کشورهای همسایه به ایران و در نتیجه افزایش میزان ابتلای افراد به بیماری سرخجه در کشور، معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از جمعیت هلالاحمر خواست برای واردات واکسنهای این بیماری اقدام کند.
در این راستا مراحل اخذ مجوزهای مورد نیاز از طرف جمعیت هلالاحمر برای واردات واکسن به کشور انجام و ۶۰۰ هزار دوز واکسن سرخجه اهدایی توسط یونیسف دیروز وارد کشور شد که پروسه برچسبگذاری آن در شرکت بازرگانی سهاکیش جمعیت هلالاحمر در حال انجام است و در چند روز آینده واکسنها به دست وزارت بهداشت و درمان میرسد تا در پایگاههای سلامت جهت تزریق توزیع شود.
***
آموزش صفر تا صد راهاندازی شغل به متقاضیان اشتغال در مناطق محروم
بنیاد برکت فیلمهای آموزشی مربوط به اشتغال را تولید و در اختیار کارآفرینان قرار میدهد. سیدمحسن کالوندی، دبیر کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت ضمن اعلام این خبر که بنیاد برکت فیلمهای آموزشی مربوط به اشتغال را تولید کرده و در اختیار کارآفرینان قرار میدهد، افزود: فیلمها و موشنگرافیهای آموزشی مربوط به رستههای شغلی مختلف و راهاندازی مشاغل در اختیار کارآفرینان و متقاضیان اشتغال در سراسر کشور بویژه مناطق محروم و روستایی قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: این فیلمها روی تارنماهای بنیاد برکت و کمیته تحقیق و توسعه این بنیاد بارگذاری شده است و کارآفرینان و علاقهمندان به اشتغالزایی میتوانند برای تماشا و دانلود فیلمها به این تارنماها مراجعه کنند. دبیر کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت در ادامه خاطرنشان کرد: شبکه مجریان و تسهیلگران بنیاد برکت نیز این فیلمها را در اختیار کارآفرینان قرار میدهند. همچنین موشنگرافیهای تولید شده که زمان کمتری دارند، در فضای مجازی و صفحات متعلق به بنیاد برکت در شبکههای اجتماعی مختلف بارگذاری میشود.
کالوندی افزود: کمیته تحقیق و توسعه بنیاد برکت پیش از این ۳۶ عنوان کتاب را با محوریت اشتغال تالیف و منتشر کرده اما برای درک بهتر کارآفرینان از رستههای شغلی، اقدام به تهیه و توزیع فیلمهای آموزشی نیز کرده است.
وی تاکید کرد: در این فیلمها صفر تا صد مراحل راهاندازی یک شغل و اطلاعات کامل مربوط به رسته شغلی مربوط آمده و آموزش داده شده است.
وی یادآور شد: این آموزشها توسط اساتید دانشگاهی و نخبگان هر رشته که دارای علم و دانش لازم بوده و از اشراف و فن بیان مناسب برخوردار هستند، به کارآفرینان ارائه میشود.
کالوندی گفت: تاکنون فیلمهای مربوط به آموزش کامل صنعت چرم، زنبورداری و پرورش دام سبک و سنگین آماده شده و در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است. همچنین تولید فیلمهای آموزشی پرورش طیور و آبزیان، کسبوکارهای مربوط به صنایع دستی، سنگهای قیمتی و مشاغلی مانند خراطی و کفاشی که امکان تولید داخل خانگی را دارند، در دستور کار قرار دارد.
ارسال به دوستان
واریز مستمری مددجویان بهزیستی
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی از واریز مستمری آذرماه مددجویان تحت پوشش این نهاد خبر داد. علیرضا انجلاسی در گفتوگو با ایسنا افزود: مستمری خانوار یک نفره ۵۴۶ هزار تومان، دونفره ۷۸۰ هزارتومان و ۳ نفره یک میلیون و ۹۲ هزار تومان است. وی افزود: همچنین مستمری خانوار ۴ نفره یک میلیون و ۴۰۴ هزار تومان و خانوار ۵ نفره و بیشتر یک میلیون و ۷۱۶ هزار تومان است.
ارسال به دوستان
ساکنان تهران 2 هفته متوالی است هوای ناسالم استنشاق میکنند؛ کارشناسان میگویند آلودگی هوا امروز به اوج خود میرسد
روزهای دودی پایتخت
آلودگی هوا در تهران و برخی کلانشهرها در حالی وارد سومین هفته متوالی شده است که 5 سال از تصویب قانون هوای پاک میگذرد اما هنوز اقدام خاصی برای حل این معضل نشده است؛ معضلی که دانشآموزان و دانشجویان را خانهنشین و خیلی از بیماران قلبی و تنفسی را روانه مراکز درمانی کرده است. انباشت آلایندههای خطرناک سیمای شهر تهران را دودآلود کرده به طوری که کوهها و برجهای بلند پایتخت را از دور نمیتوان دید. آلایندهها چنان بر محیط زندگی سایه افکنده که نفسها به شماره افتاده است و در این میان با آنکه فهرست دستگاههای مسؤول در کاهش آلودگی هوا طولانی است ولی اقداماتشان بسیار کوتاه و مبهم است.
روز گذشته شاخص آلودگی هوای تهران به 149 رسید و 19 ایستگاه کیفیت هوای پایتخت در شرایطی آلودگی هوا قرار گرفتند. طبق پیشبینی سازمان هواشناسی، روز سهشنبه (امروز) به دلیل تداوم سکون جوی، عدم وزش باد موثر و انباشت آلایندهها، آلودگی در این کلانشهر به اوج خواهد رسید و شهروندان شرایط نامساعدی را سپری خواهند کرد. این در حالی است که قانون هوای پاک سالهاست تدوین شده و 23 دستگاه مسؤول مدیریت کردن و به سامان رساندن اوضاع آلودگی هستند اما هر سال دریغ از پارسال! نسخه تکراری تعطیل کردن مدارس و دانشگاهها که به نظر تنها راهکار مسؤولان امر است، حالا دیگر داد وزیر آموزشوپرورش را نیز درآورده است.
طبق گفته رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، آلودگی هوا چهارمین علت مرگ زودرس در دنیا محسوب میشود. مسؤولان وزارت بهداشت نیز هر سال آمار ۲۰ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا را تکرار میکنند. عباس شاهسونی در گفتوگو با فارس میگوید: وارونگی هوا در کلانشهرها بویژه تهران حاکم است. میزان غلظت آلایندههای هوا در روزهای اخیر مدام رو به افزایش بوده است به طوری که در روزهای گذشته با وضعیت ناسالم برای گروههای حساس مواجه بودیم. کمیته اضطرار آلودگی هوا فقط توانسته است مدارس را تعطیل کند تا کودکان کمتر دچار آسیب شوند.
کارشناس ارشد بهداشت خاطرنشان کرد: البته تعطیلی مدارس نقش چندانی در کاهش آلودگی هوا و غلظت آلایندگیها ندارد، زیرا دانشآموزان نقشی در ایجاد آلودگی ندارند، فقط به این دلیل مدارس تعطیل میشود که دانشآموزان بویژه دانشآموزان ابتدایی که هنوز ریههای آنها کامل شکل نگرفته است کمتر با آلودگی مواجه شوند.
وی گفت: مهمترین آلاینده هوا در تهران و شهرهای بزرگ ایران ذراتPM 2.5 است که عامل مهم تنگی نفس و بیماریهای قلبی و سکته مغزی در سالمندان است. در زمان افزایش این آلودگی شاهد افزایش مراجعات مردم به بیمارستانها و اورژانسها و تبعات حاد و کوتاهمدت زیادی در کودکان و سالمندان هستیم. این در حالی است که وضعیت آلودگی هوا در تهران و کلانشهرهای ایران امسال نسبت به سال گذشته به مراتب بدتر شده است. مهمترین علت افزایش آلودگی هوا نیز اجرا نشدن قانون هوای پاک بویژه تردد خودروهای فرسوده است. حدود ۴۵ درصد خودروهای موجود در کشور فرسوده و از رده خارج هستند. تا زمانی که دستگاههای اجرایی به وظایفشان در این قانون عمل نکنند و خودروها و موتوسیکلتهای فرسوده از رده خارج نشوند، تعداد روزهای آلوده بیشتری خواهیم داشت. تنها کاری که اکنون میتوان انجام داد این است که در شرایط آلودگی هوا مردم در فضای باز ورزش نکنند، سالمندان و افراد دارای بیماریهای زمینهای کمتر از منزل خارج شوند، حتما هنگام تردد در فضای بیرون، از ماسک استفاده کنند و تا جای ممکن فعالیت فیزیکی را کمتر کنند.
* فروش روزانه طرح ترافیک در پایتخت تا پایان هفته لغو شد
سازمان حملونقل و ترافیک شهر تهران با صدور اطلاعیهای، از ممنوعیت فروش طرح ترافیک روزانه تا پایان هفته جاری به دلیل بالا بودن شاخص آلودگی هوای تهران و در راستای کنترل آلودگی و کاهش آن خبر داد. در این اطلاعیه آمده است: با توجه به استمرار آلودگی هوا در کلانشهر تهران و در راستای مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوا، در روزهای پیش رو تا پایان هفته جاری امکان رزرو طرح روزانه ترافیک وجود نخواهد داشت. همچنین در این اطلاعیه از عموم شهروندان خواسته شده تا اطلاع ثانوی، حضور و تردد در سطح شهر را به حداقل میزان ممکن کاهش داده و در صورت ضرورت حتیالمقدور از وسایل حملونقل عمومی استفاده کنند.
* مدارس نباید تعطیل شود، برای آلودگی هوا فکری کنید
آلودگی هوا علاوه بر تاثیرگذاری منفی بر سلامت جامعه، مشکلات فراوانی چون تعطیلی مدارس و دانشگاهها و محروم ماندن دانشآموزان و دانشجویان از آموزش مؤثر حضوری در مدارس، مراکز علمی و دانشگاهی را به دنبال دارد. در این باره وزیر آموزشوپرورش گفت: دانشآموزان نباید تعطیل باشند، چرا که از تحصیل و تربیت مؤثر محروم میشوند. یوسف نوری در نشست ارائه و نقد الگوی اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزشوپرورش در پاسخ به پرسشی مبنی بر امکان برگزاری کلاسهای جبرانی برای تعطیلیها به دلیل تداوم آلودگی هوا با توجه به اینکه همه دانشآموزان دسترسی به اینترنت و شاد ندارند، اظهار کرد: معلمان ما در دوران کرونا هم با هزینههای خودشان زحمت کشیدند و کلاس برگزار کردند و رهبری هم از آنها قدردانی کردند.
وی افزود: اما به طور کلی درخواست میکنم برای آلودگی هوا فکری کنند. دانشآموزان نباید تعطیل باشند، چرا که از تحصیل و تربیت مؤثر محروم میشوند. همه هم به ما اعتراض میکنند که چرا مدارس تعطیل است. در حالی که ما هم در دوران کرونا و هم این ایام، تابع تصمیم دوستان ذیربط هستیم و آنها این موارد را اعلام میکنند اما ما قلبا ناراحت هستیم. نوری با بیان اینکه نمونه تدریسها در شاد گذاشته شده و معلمان با دانشآموزان به صورت انفرادی در ارتباط هستند تا رفع اشکال کنند، گفت: یک علت عقب ماندن بچهها به دلیل نداشتن وسایلی است که با آن ارتباط برقرار میکنند. در دولت مطرح میکنیم ببینیم میتوانیم برایش اعتباری بگیریم یا خیر.
وزیر آموزشوپرورش با بیان اینکه یک سال از ورود ما به وزارت آموزشوپرورش میگذرد، اظهار کرد: همکاران اقدامات مناسبی در راستای اجرای سند تحول بنیادین انجام دادهاند که از جمله آنها میتوان به آسیبشناسی عدم اجرای سند تحول بنیادین و تنظیم یک برنامه راهبردی برای اجراییسازی آن اشاره کرد.
***
هوای پا از حقوق اساسی مردم است
رئیسجمهور هوای پاک را از حقوق اساسی جامعه برشمرد و با یادآوری ۱۶۷ تکلیف قانونی دستگاهها تاکید کرد: دستگاهها موظفند با عمل به وظایف مصرح قانونی به نحوی عمل کنند که آثار اجرایی عملکرد آنها در کاهش آلودگی هوا به صورت مستمر برای مردم ملموس باشد. حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت، هوای پاک را از حقوق اساسی جامعه برشمرد و با تأکید بر اجرای کامل قانون هوای پاک به عنوان مطالبه مردم گفت: در قانون هوای پاک، ۱۶۷ تکلیف برای دستگاههای مختلف تعیین شده که انتظار میرود همه بخشهای اجرایی در قبال وظایف خود پاسخگو باشند و به تکالیف خود از جمله بهینهسازی مصرف سوخت، گسترش و نوسازی حملونقل عمومی، جایگزینی خودروهای فرسوده و اصلاح وضعیت معادن آلاینده عمل کنند. رئیسجمهور افزود: تأثیر اجرای طرحهایی همچون تعطیلی مراکز آموزشی یا ادارات در کاهش آسیبهای ناشی از آلودگی هوا مقطعی و کمدامنه است بنابراین همه دستگاهها موظفند با عمل به وظایف مصرح قانونی به نحوی عمل کنند که آثار اجرایی عملکرد آنها در کاهش آلودگی هوا به صورت مستمر برای مردم ملموس باشد.
ارسال به دوستان
کودکان کار روزانه 400 هزار تا یک میلیون تومان درآمد دارند که به جیب سرشبکهها میرود
میلیاردرهای زاغه نشین
درآمد روزانه کودکان کار بین 400 هزار تا یک میلیون تومان است و این پول به جیب سرشبکههایی میرود که از کودکان سوءاستفاده میکنند. به گفته مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران، چنانچه سرشبکههای اصلی که کودکان کار را روزانه به پاتوقها میآورند دستگیر شوند، شاهد کودکان متکدی و کار نخواهیم بود. احمد احمدیصدر درباره اقدامات قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران برای ساماندهی کودکان کار اظهار کرد: کودکانی که بر سر چهارراهها کار میکنند، اجیرشدگانی هستند که یا از طرف خانوادههایشان یا از سوی افرادی دیگر مجبور به کار شدهاند. وی با اشاره به اینکه طرحهای ضربتی برای ساماندهی کودکان کار تاکنون جوابگو نبوده و شهرداری تهران با طرحهای ساماندهی اینچنینی مخالف است، ادامه داد: سازمان بهزیستی ۳۲ بار چنین طرحهایی را اجرا کرده است اما آیا تاکنون موفق بوده است؟ آیا ما دیگر در سطح شهر و سر چهارراهها کودکان کار را نمیبینیم؟ پس چنین طرحهای ضربتی و ساماندهی پاسخگو نخواهد بود. احمدیصدر بیان کرد: کودکان سر چهارراهها کار میکنند به دلیل اینکه درآمد خوبی عاید آنها میشود. اگر بخواهیم درباره میزان درآمد روزانه این کودکان بگوییم، کف درآمد این کودکان در یک روز بین ۴۰۰ هزار تا یک میلیون تومان است. بعضی سرشبکهها که این کودکان برایشان کار میکنند، بین ۵ تا ۸ کودک را اجیر کردهاند. رئیس سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران اضافه کرد: کف درآمدی این اکیپها، باند مافیایی یا خانوادهها ماهانه حدود ۱۰۰ میلیون تومان است، پس نمیتوان اینطور تصمیم گرفت که این کودکان و خانوادهها تحت پوشش دستگاههای حمایتی قرار گیرند، کدام دستگاه حمایتی میتواند درآمدهایی که این گروهها به دست میآورند را جبران کند؟ وی با تاکید بر اینکه در گام اول باید تمام سرشبکههایی که این کودکان را صبحها سر چهارراههای مشخص پخش میکنند دستگیر کنیم، به ایسنا گفت: دستگیری این سرشبکهها کار سختی نیست، فقط کافی است ۶ صبح ماموران انتظامی سر چهارراهها حضور داشته باشند و خودرویی که کودکان را پیاده میکند، توقیف و راننده را دستگیر کنند. اگر خبر این اقدام در بین تمام اکیپهای اینچنینی بپیچد، دیگر جرأت ندارند کودکان را بر سر چهارراه بیاورند. احمدیصدر افزود: سازمان رفاه یک بار در چهارراههایی که کودکان کار حضور دارند اعلامیه پخش کرد مبنی بر اینکه اقدام شما طبق قانون، تکدیگری محسوب میشود و بین ۶ ماه تا یک سال زندانی خواهید داشت که پس از این اقدام تا چند روز به چهارراههای مربوطه سر زدیم و هیچ کودکی حضور نداشت. ما توقع داریم هیچ برخوردی نکنیم، تذکر هم ندهیم اما این کودکان و سرشبکههایشان جمع شوند. مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در اقدام دیگر باید جلوی ورود اتباع به کشور گرفته شود. تعداد زیادی اتباع وارد کشور میشود و هیچ کنترلی بر آنها نداریم که باید بر این امر نظارت و کنترل جدی داشته باشیم، چرا که بخش عمده کودکان کار را اتباع تشکیل میدهند. احمدیصدر با بیان اینکه طرح استعدادیابی و توانمندسازی کودکان کار در قرارگاه اجتماعی تصویب شده و بهزودی اجرا خواهد شد، ادامه داد: این طرح، نگاه صددرصد حمایتی از کودکان کار دارد. علاوه بر این مراکز شهرداری برای کودکان کار تبدیل به پویا شهر شده است. پویا شهر، یعنی محل شادی. در مراکز پویاشهر استعدادیابی خواهیم کرد و بعد از آن هر کدام را در هر زمینهای که استعداد داشتند به مدارس ویژه خواهیم فرستاد. ارسال به دوستان
پوشش واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان ضروری است
ثبت روز دیگر بدون مرگ کرونایی
بیماری «کووید-19» در کشور فروکش کرده است به گونهای که این روزها هر از چندی با آمار صفر در مرگ ناشی از بیماری «کووید-19» مواجه میشویم؛ ویروسی که هر چند مدتی است تاب و توان آنچنانی ندارد اما به گفته کارشناسان بهداشت نباید نسبت به شیوع دوباره آن بیتوجه بود. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته ۷۵ بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی و ۳۵ نفر از آنها بستری شدند. این مدت هیچیک از بیماران «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست ندادند و مجموع جانباختگان این بیماری در عدد ۱۴۴ هزار و ۶۶۴ نفر باقی ماند. همچنین تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۷۴۳ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر، یک شهرستان در وضعیت نارنجی، ۹۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵۴ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در حال حاضر نگرانی عاجلی برای موج گستردهای از کرونا در هفتههای آینده نداریم. مسعود یونسیان اظهار داشت: تا قبل از دسترسی به واکسن، میگفتیم موج کرونا تابع ۲ مؤلفه یعنی رفتار مردم و واریانت ویروس است، الان مؤلفه سومی نیز اضافه شده و آن هم سطح ایمنی جامعه است. وقتی اطلاع دقیقی از سطح ایمنی جامعه نداریم بهتر است از پیشگوییهای درازمدت پرهیز کنیم. وی افزود: البته باید تلاش ما پوشش مناسب واکسیناسیون و مصونسازی افراد باشد. در حال حاضر شواهدی نداریم که بگوییم در آینده نزدیک، میانمدت یا بلندمدت زمان موج بعدی کرونا را پیشبینی کنیم. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: اُمیکرون و زیرگونههای این سویه، بیماریای با شدت کمتری ایجاد میکنند البته بخش قابل توجهی از جامعه به دلیل واکسیناسیون یا ابتلا به بیماری مصونیت نسبی دارند و فعلاً دلیلی برای نگرانی یا اقدامات جدیدی در این باره نداریم. یونسیان با اشاره به وضعیت آنفلوآنزا در کشور و منطقه گفت: در 4-3 هفته اخیر خوشبختانه موارد جدید آنفلوآنزا رو به کاهش بوده است، البته همواره شیوهنامههای بهداشتی بویژه شستوشوی دستها، استفاده از ماسک، تهویه مناسب و فاصله فیزیکی در پیشگیری از شیوع کرونا و آنفلوآنزا مؤثر است. ارسال به دوستان
برقراری عدالت در نظام سلامت، راهبرد دولت سیزدهم است
بیمه رایگان برای ۶ میلیون نفر
دولت در راستای برقراری عدالت در نظام سلامت و حمایت از دهکهای پایین درآمدی 6 میلیون نفر را تحت پوشش بیمه رایگان قرار داده است. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت از اهداف وزارت بهداشت در دولت سیزدهم است، گفت: عدالت پزشکی و تعالی نظام سلامت راهبرد و هدف اساسی این وزارتخانه است. بهرام عیناللهی در همایش بیمه سلامت و پزشک خانواده در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار با رویکرد اجتماعمحور اظهار داشت: با کمک نخبگان و صاحبنظران و ۳ هزار عضو هیات علمی، توانستیم خدمات قابل قبول پزشکی در کشور ارائه کنیم تا جایی که در یکی از کنفرانسهای بینالمللی در شهر قاهره، جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهاد برتر مبارزه با کرونا مطرح شد.
وی با برشمردن کارنامه وزارت بهداشت در دولت سیزدهم افزود: تحت پوشش بیمه قرار گرفتن 6 میلیون نفر به صورت رایگان از ۳ دهک پایین جامعه، همگانی شدن بیمه به صورت رایگان در کشور، اجرای طرحهای سلامت و ۸۵۰ طرح خانه بهداشت و سلامت در کشور، ایجاد 2 هزار مترمربع خانه بهداشت تا پایان سال، راهاندازی قرارگاههای تقویت و بازسازی شبکه بهداشت، ایجاد ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در ۷۹ مرکز بیمارستانی و راهاندازی ۷۲ مرکز با 7 هزار و ۹۰۰ تخت تا پایان سال از جمله اقدامات این وزارتخانه در طول ۱۵ ماهه گذشته است. وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت ویژه مناطق محروم و شهرهای کمبرخوردار برای دولت تاکید کرد: از دیگر اقدامات وزارت بهداشت به عنوان یک کارنامه قابل قبول در دولت سیزدهم میتوان به عملیاتی شدن طرح پزشک خانواده پس از ۱۹ سال و بهرهمندی روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار خانوار از پزشک خانواده تا پایان سال، ارائه خدمات بیمهای به صورت رایگان به مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی و اختصاص 5 هزار میلیارد تومان اعتبار برای بیماریهای خاص و صعبالعلاج و اعزام ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک و ۲ هزار و ۲۰۰ متخصص به مناطق محروم اشاره کرد. عیناللهی افزود: از اقدامات ماندگار این وزارتخانه در دولت سیزدهم کاشت رایگان ۱۰ هزار حلزون گوش در سراسر کشور است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|