|
اخبار
سیدحسن نصرالله:
علامه مصباحیزدی با حزبالله ارتباط عاطفی عمیقی داشت
دبیرکل حزبالله لبنان در پیامی به دومین کنگره بینالمللی بزرگداشت آیتالله مصباحیزدی گفت: ارتباط وی با حزبالله به لحاظ عاطفی چنان عمیق بود که در مواضع تاییدآمیز و بیاناتش درباره حزبالله منعکس میشد. در بخشی از این پیام آمده است: ایشان بحق در همه آنچه به مسائل فکری و اعتقادی و اخلاقی مرتبط بود پناه و قبله و مقصد بود و از سر شفقت در لبنان به ملاقات ما تشریف آورد و با عالمان و مجاهدان و خانوادههای ما ملاقات کرد؛ به نقطههای مرزی سرکشی کرد و با نیروهای مقاومت همنشین شد و افتخار ما این است که همواره مشمول دعای او در نمازها و خلوتهایش بودیم و نیز مورد قدرشناسی و احترام ایشان. او بیشک مردی الهی بود که مأموریتش تثبیت و تعمیق و اصالتبخشی به ایمان بود و مدام بر ایمان و یقین و تسلیم میافزود. در بخش دیگری از این پیام آمده است: او به این حقیقت دست یافته بود که تمسک به مسیر راه ولایت و ارتباط با او و اطاعت از او مایه بقای امت و تأمینکننده محور وحدت و منابع قوت و راه پیروزی امت است؛ بلکه حتی اطاعت از ولیفقیه شرط رسیدن به رضوان الهی است. امروز بیش از پیش نیازمند بهرهگیری کامل از میراث عظیم آن سفرکرده عظیمالشأن در فکر و رفتار و پایداری و زهد و اخلاص هستیم و حقیقتاً رحلت ایشان خسارتی بزرگ برای امت و برای اندیشه دینی و انسانی و نیز برای انقلاب اسلامی ایران و حوزههای علمیه است و بیشک در حزبالله، اندیشهای نورانی و پرجاذبه و دوستی گرانسنگ و دستی حمایتگر و دعایی از سر صدق و صفا را از دست دادیم.
***
روابط عمومی کل سپاه:
اظهارات سردار اباذری برداشت و تحلیل شخصی است
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای اظهارات تقطیعشده سردار اباذری پیرامون مواضع متفاوت برخی فرماندهان دوران دفاعمقدس پیرامون حوادث و جریانات داخلی را برداشت و تحلیل شخصی وی دانست و تأکید کرد: سردار اباذری مشاور فرمانده کل سپاه نیست.
در پی انتشار ویدئویی از سخنان تقطیعشده سردار حمید اباذری در مراسم گرامیداشت شهدای یکی از مناطق استان مازندران و انتساب عنوان مشاور فرمانده کل سپاه به وی که مدعی مواضع متفاوت برخی سرداران و فرماندهان دوران دفاعمقدس پیرامون رخدادها، حوادث و جریانات داخلی شده است، روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای ضمن تکذیب عنوان مشاور فرمانده کل سپاه برای وی، اعلام کرد: آنچه در ویدئوی منتشرشده آمده است برداشت، تحلیل و نظر شخصی سردار اباذری است که با واقعیات موجود انطباق ندارد.
***
کیفرخواست پرونده ترور حاج قاسم به مراحل نهایی نزدیک شده است
رئیس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بینالمللی پرونده ترور و شهادت سردار سلیمانی با بیان اینکه کیفرخواست پرونده ترور حاج قاسم به مراحل نهایی نزدیک شده است، گفت: اقداماتی با کمک دستگاه قضایی عراق و مقامات رسمی این کشور برای پرونده ترور حاج قاسم انجام شده که بزودی گزارشهای آن اعلام خواهد شد.
عباسعلی کدخدایی، عضو شورای نگهبان و رئیس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بینالمللی پرونده ترور و شهادت سردار سلیمانی در میزگرد تخصصی مبارزه با تروریسم و افراطیگری در منطقه غرب آسیا گفت: آمریکا خودش را به غلط، به عنوان مبارز با تروریستهای داعش معرفی میکرد اما همگی در منطقه شاهد بودند که اگر آمریکا در منطقه نبود، داعش نمیتوانست خود را معرفی کند و دستاوردی داشته باشد. وی تاکید کرد: راهبرد جمهوری اسلامی، مقابله با داعش بود و به فرموده مقام معظم رهبری، جمهوری اسلامی به عنوان خط مقدم مقابله با داعش قرار گرفت و بر اساس اسناد بینالمللی و وظایف انسانی، با داعش به مقابله پرداخت. کدخدایی ادامه داد: آمریکا با جنایت ترور حاج قاسم علاوه بر نقض تعهدات بینالمللی خود، به تعهدات منشور بینالمللی سازمان ملل متحد نیز عمل نکرد. وی تصریح کرد: این ترور یک تخلف بینالمللی بود و هیچ کدام از توجیهات آمریکاییها مورد تایید نیست. عضو شورای نگهبان ادامه داد: ترور حاج قاسم به عنوان یک تخلف بزرگ در اسناد بینالمللی ثبت شده است.
کدخدایی با بیان اینکه کیفرخواست پرونده ترور حاجقاسم به مراحل نهایی نزدیک شده است، گفت: وزارت امور خارجه پیگیریهای خوبی را برای پیگیری حقوقی پرونده ترور حاج قاسم سلیمانی انجام داده است. در بعد کیفری نیز کیفرخواست به مراحل نهایی نزدیک شده است. وی اظهار داشت: مقامات آمریکایی بر اساس این کنوانسیون، مکلف به رعایت جایگاه بینالمللی حاج قاسم سلیمانی بودند اما اقدام به ترور ناجوانمردانه او کردند.
***
۳ عضو حقیقی شورای اطلاعرسانی دولت منصوب شدند
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در احکامی شهاب اسفندیاری استادیار دانشکده سینما- تئاتر دانشگاه هنر، عبدالله گنجی مدیرمسؤول روزنامه همشهری و اکبر نصراللهی رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه را بهعنوان اعضای حقیقی شورای اطلاعرسانی دولت منصوب کرد.
ارسال به دوستان
امنیت و آرامش ایران اسلامی ثمره خون شهداست
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امنیت و آرامش ایران اسلامی ثمره خون شهداست و اگر جانفشانی و ایثار شهدا نبود، کشور ما همچون سوریه و افغانستان میشد. سرلشکر حسین سلامی با تجلیل از مقام شامخ شهدا، شهدا را زنده و ناظر بر اعمال و رفتار انسانها توصیف و تصریح کرد: شهدا با نثار جان خود به جایگاه ابدی رسیدند؛ ما نیز باید ادامهدهنده راه شهدا باشیم تا در مقابل شهدا و پیشگاه پروردگار سرافکنده نباشیم.
ارسال به دوستان
انتشار بیانات رهبر انقلاب در دیدار اخیر خانواده مرحوم آیتالله محمدتقی مصباحیزدی(ره)
علامه ستودنی
گروه سیاسی: بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار خانواده آیتالله محمدتقی مصباحیزدی رضوانالله علیه که ۵ دیماه ۱۴۰۱ برگزار شده بود، صبح روز گذشته در محل برگزاری دومین همایش بزرگداشت علامه مصباحیزدی در تهران منتشر شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای متن بیانات مقام معظم رهبری به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام علی سیّدنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و آله الطّیّبین الطّاهرین سیّما بقیّه الله فیالارضین.
خیلی خوش آمدید. بعد از مدتها آقایان را و بعضی خانمها را زیارت کردیم. بزرگداشت جناب آقای مصباح یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیت و ماها و همه است و بزرگداشت ایشان به معنای زنده نگه داشتن جهتگیری ایشان و راه ایشان است.
مرحوم آقای مصباح رضوانالله علیه یک خصوصیات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعه فضلای برجسته قم که از قدیم میشناختیم و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیات را در کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزه تمامنشدنی و بینظیر، خلقیات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجه معنوی و مانند اینها. مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود.
بالاخره رفتن برای همه هست: اِنَّکَ مَیِّتٌ وَ اِنَّهُم مَّیِّتُون؛ اگر چه خسارت است اما بالاخره چارهای نیست، ناگزیریم؛ علاج این است که آن راه ادامه پیدا کند؛ آن ابتکار و آن کارهایی که ایشان کردهاند: همین «طرح ولایت» یکی از ابتکارات ایشان است؛ همین تشکیلات عظیم مرکز تحقیقات امام خمینی یکی از همان ابتکارات است؛ کتابهایی که ایشان نوشتهاند، چه کتابهای علمی، چه آنچه مربوط به اخلاقیات و معنویات و [برای] استفاده عموم و مانند اینهاست، یکی از آن کارهاست؛ اینها را نباید گذاشت تعطیل بشود. الحمدلله آثار ایشان از همه جهت خوب است؛ آثار صوتی ایشان خیلی آثار خوبی است. سخنرانیهای ایشان را یک مدتی که در آن حسینیه سخنرانی داشتند، در عصرهای ماه رمضان تلویزیون پخش میکرد؛ من مینشستم پای تلویزیون گوش میکردم؛ نمیدانم کی بود. حالا من عصری مینشستم گوش میکردم؛ عصر ماه رمضان بود. به ایشان گفتم؛ گفتم اینها خیلی برجسته است، واقعاً خیلی خوب است؛ آدم مینشیند گوش میکند، واقعاً استفاده میکند. خب! اینها نبایستی متوقف بشود؛ نباید مسکوت بماند، فراموش بشود. ایشان آثار صوتی دارند، آثار مکتوب دارند، آثار مؤسسه و بنیانهای مؤسساتی، مثل آنهایی که اسم آوردیم - یا شاید هم غیر آنها که من خبر ندارم- دارند، الحمدلله فرزندان خوبی دارند، آقازادههای خوبی دارند؛ وَ بَثَّ مِنهُما رِجالاً کَثیراً وَ نِساء؛ الحمدلله؛ برکات نسلیشان هم برکات خوبی است.
در مورد حفظ آثار، نکتهای که وجود دارد، این است که نگذاریم این آثار کهنگی پیدا کند. یعنی آن روزی که ایشان این مؤسسه امام خمینی را راه انداختند، یک کار تازهای بود؛ آیا امروز هم اگر به همان شکلی که اول راه افتاده، اداره بشود، باز هم تازه است؟ این، جای سوال است؛ این به عهده شماهاست. آقای رجبی و شما آقایان ببینید چه کار باید کرد که آن تازگی و طراوت حفظ بشود. آن اولی که ایشان این کار را شروع کردند، خب! یک کار خیلی نوِ جدیدی بود، توجههایی را به خودش جلب کرد؛ حالا هم باید همان جور باشد.
یا مثلا کتابهای ایشان. خب! حالا بعضی از کتابها، کتابهای علمی است، کتاب درسی است. مثلا فرض کنید فلسفه؛ خب! حفظش به این است که در حوزه، در جاهایی که مقتضی است تدریس بشود اما برخی از آثار مکتوب ایشان آثاری است که باید در ذهنها جایگزین بشود؛ بحث علم و فن و مانند اینها نیست، فکر است؛ باید در ذهن مخاطب بنشیند. چه جوری میشود نشاند؟ امروز با صرف اینکه حالا تعداد نسخههایی که از یک کتاب چاپ میشود، بالا باشد یا پایین باشد، مساله تمام نمیشود؛ یعنی اینجور کتابهای فکری [این جوری حفظ نمیشود]. چرا، بعضی از کتابها هست که وقتی تعداد و تیراژ بالا برود، این یک موفقیت است؛ فرض کنید کتابهایی که در شرح حال شهدا مینویسند؛ خب! هر چه افراد بیشتر بخوانند، بیشتر بهرهمند میشوند. کتابهای فکری این جوری نیست؛ کتابهای فکری لازم است در فکر رسوخ کند؛ و این، صرفاً با نشر کتاب حاصل نمیشود. شما نگاه کنید غربیها در این کارها خوب واردند، خوب بلدند؛ ببینید مثلا فرض کنید فلان متفکر، حالا مثلا هگل مگر چند کتاب نوشته؟ افکارش را از داخل این کتابها استخراج میکنند و درمیآورند، تخلیص میکنند، خلاصه میکنند، آن فکر را با بیانهای مختلف، با زبانهای مختلف، با شیوههای مختلف پخش میکنند، منتشر میکنند. این کار [در مورد ایشان هم] باید انجام بگیرد.
من البته گمان میکنم قبلها به خود مرحوم آقای مصباح رضوانالله علیه یا شاید به بعضی از شاگردهای ایشان راجع به ملاصدرا این حرف را زدم که کتاب ملاصدرا تدریس میشود اما لُبّ حرفهای ملاصدرا چیست؟ ملاصدرا چند مساله اساسی دارد؛ اینها را پیدا کنید، بکشید بیرون، روی اینها بحث بشود، کار بشود، کتاب نوشته بشود، مباحثه بشود؛ این لازم است. در مورد خود آقای مصباح همین جور است و باید این جوری بشود. نگاه کنید ببینید آن جهتگیری فکری ایشان، آن نقطه تمرکز فکری ایشان چیست، چه در مسائل فلسفی، چه در مسائل اجتماعی، چه در مسائل اعتقادی و فکری، در فضای مجازی و از این قبیل پخش میشود. یک تکه حرف را پخش کنید، این منتشر بشود، در ذهنها بماند، به زبانها بیاید، تکرار بشود و مثل مثل سائر که در زبانها تکرار میشود و میماند، این فکر بماند، معلوم بشود این، فکر آقای مصباح است؛ تا افراد اسم آقای مصباح را میآورند، هر کسی که دیده این تکهها را، این نوشتهها را، ذهنش به یکی از اینها متوجه بشود، یادش بیاید. مثلا یکی از راههای پخش فکر یک آدم متفکر برجسته عمیقی مثل آقای مصباح این است.
صوت هم خیلی خوب است. حالا شاید لازم نباشد از اول تا آخر یک سخنرانی را پخش کنیم - آن [کار] شاید یک مقداری تأثیر را هم کم کند- اما بالاخره میتوان از یک صوت یکساعته یا مثلا ۳ ربع ساعتهای که مستمع را کاملا جذب میکرده، مثلا یک ربع ساعت مطلب درآورد.
یکی از چیزهایی که در این جلسات داخل حسینیه ایشان نظر من را خیلی جلب میکند، این است که وقتی [فیلم آن را] پخش میکنند، آدم میبیند اولاً مستمعین که متراکم نشستهاند همه جوانند، یعنی مثلا یک آدم مسن بالای 40 سال شاید در اینها دیده نمیشود؛ همه جوانند و [ثانیاً] همه همینطور محوند! این خیلی مهم است. من چون خودم سخنرانم، دهها سال [سخنرانی کردهام]، به این نکات توجه دارم. چه زمانی هست که سخنران احساس میکند موفق است؟ این نگاهها و برخوردها و به اصطلاح آن نمایشهایی که از رفتار مستمع وجود دارد، نشاندهنده یک حقیقتی است؛ این را شما در سخنرانیهای ایشان مشاهده میکنید، یعنی این من را خیلی جلب میکند. ایشان چه دارد میگوید که این جور همه دلها را، چشمها را مجذوب کرده، مبهوت کرده؟ این تکههای خاص را پیدا کنید، مکرر پخش کنید.
خوشبختانه صدا و سیما نسبت به این قضیه روی خوش نشان داده. حالا گاهی اوقات هست مسؤولان رسانهها و مانند اینها روی خوش به یک چیزی نشان نمیدهند، [ولی] نسبت به کارهای ایشان الحمدلله صداوسیما گرایش خوبی دارد و در ساعات مختلف [پخش میکند]. من گاهی عبور میکنم، [وقتی] نگاه میکنم میبینم، یا گاهی نشستهام میبینم که از ایشان چیزهای زیادی را پخش میکنند؛ حیات آقای مصباح این است، زنده بودن آقای مصباح این است.
خب! جسم ایشان رفت، حیف هم بود، خیلی حیف بود، یعنی وجود ایشان واقعاً مایه برکت بود، آدم از دیدن ایشان استفاده میکرد؛ یکی از این کسانی [بود] که ما در طول عمر دیدیم از دوره جوانیشان، نه حالا؛ آن وقت که ایشان شاید هنوز ازدواج هم نکرده بود - من قبل از اینکه بیایم قم، در مشهد با ایشان آشنا شدم؛ گمان میکنم مثلا سال ۳۷ - 36 بود- از آن وقت آدم میفهمید ایشان یک مرد متدین، اهل دین و اهل تقوا بودند. از جمله آن کسانی بود که «مَن یُذَکِّرُکُمُ اللهَ رُؤیَتُه» بود؛ رؤیت ایشان هم آدم را کمک میکرد، پیش میبرد، به یاد خدا میانداخت. خب! هر چه از آن جوانی گذشت، ایشان بهتر هم شد؛ اگرچه هر چه هست، مال همان دوره جوانی است. شما جوانها قدر این دوره را بدانید؛ آنچه آن آخرِ کار به درد آدم میخورد و گیر آدم میآید و برای آدم میماند، همین [چیزی] است که حالا شماها کسب کردهاید و دارید کسب میکنید. جوانها قدر جوانیشان را بدانند.
خدا انشاءالله درجاتشان را عالی کند. بله! ۲ سال از درگذشتشان گذشت؛ دوازدهم دی بود. خداوند انشاءالله درجات ایشان را عالی کند و ایشان را مشمول مغفرت و رحمت خودش قرار بدهد.
والسلام علیکم و رحمهالله و برکاته
ارسال به دوستان
دومین روز از رزمایش ذوالفقار 1401 ارتش با حمله پهپادی به مواضع دشمن و انهدام پرندههای متخاصم توسط سامانه 15 خرداد پیگیری شد
روز رزم بومیها
گروه سیاسی: دومین روز رزمایش مشترک ذوالفقار 1401 ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای جنوب کشور، با عملیاتهای ترکیبی بالگردهای نیروی زمینی و نیروی دریایی و همچنین رزم پهپادی در ساحل پیگیری شد. انهدام مواضع دشمن نیز از دیگر عملیاتهایی بود که روز گذشته در جریان رزمایش ذوالفقار 1401 انجام شد.
* مقابله با پهپادهای حملهور
در ادامه مرحله اصلی رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش، پهپادهای نیروهای نارنجی حملهور سازماندهی شده که قصد ورود به منطقه عمومی رزمایش را داشتند، توسط سامانههای راداری گسترش یافته در منطقه عمومی رزمایش، کشف، شناسایی و رهگیری شدند و سپس با هماهنگی شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، درگیری و انهدام به سامانه موشکی ارتفاع کم مجید و سامانه کنترل آتش توپخانهای خاتم واگذار شدند که با شلیک موفق موشک و گلولههای توپخانهای از این سامانهها، اهداف سرنگون شدند. سامانه موشکی پدافند هوایی چابک مجید نخستین سامانه موشکی الکترواپتیک با برد درگیری 8 کیلومتر است و با توجه به نوع عملکرد و چابکی و چالاکی و قابلیت جابهجایی تاکتیکی سریع پس از اجرای عملیات، امکان رهگیری توسط سامانههای سیگنالی و شناسایی و هرگونه مقابله توسط دشمن را ناکام میگذارد.
* انهدام مواضع و استحکامات دشمن
در مراحل عملیاتی رزمایش مشترک ذوالفقار ارتش، تیپ 55 هوابرد با استفاده از ادوات زرهی و نفربرها و حضور یگانهای توپخانه، پهپادهای شناسایی و تهاجمی، هوانیروز و تیپهای پیاده مکانیزه و با پشتیبانی آتش سنگین نیروی هوایی ارتش مواضع و استحکامات دشمن را منهدم ساخت. در این مرحله از رزمایش پهپادهای شناسایی تمام مناطق رزمایش را شناسایی و عکسبرداری کرده و اطلاعات را برای اجرای عملیات یگانهای شرکتکننده به ستاد فرماندهی و کنترل ارسال کردند، همچنین پهپادهای رزمی و تهاجمی نیز عملیات پشتیبانی را اجرا کردند.
* حمله پهپادی به مواضع ساحلی دشمن
پهپادهای انهدامی و رزمی آرش، باور و ابابیل 5 نیز با پرتاب از عرشه ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «سهند» و پرواز از پایگاه پهپادی ارتش در منطقه غرب از فواصل دوردست، اهداف ساحلی را منهدم کردند. در این مرحله که انواع پهپادهای تهاجمی، شناسایی و رهگیر مشارکت داشتند، پهپاد تهاجمی ابابیل 5 که به تازگی به یگان پهپادی نیروی دریایی پیوسته است، برای نخستین بار در رزمایش سالانه ارتش شرکت کرد و توانست با شلیک بمب قائم بخوبی و با موفقیت اهداف خود را در دریا منهدم کند. همچنین پهپادهای شناساییـ رزمی کمان 12 نیروی هوایی ارتش از یکی از پایگاههای پهپادی ارتش در جنوب غرب کشور در رزم مشترک پهپادی عملیات شناسایی، رهگیری و مقابله با نیروها در نقش مهاجم را اجرا کردند.
* انهدام پهپادهای متخاصم توسط سامانه بومی 15 خرداد
در ادامه رزمایش ذوالفقار ۱۴۰1 ارتش، پهپادهایی که در قالب نیروی متخاصم سازماندهی شده بودند قصد ورود به منطقه عمومی رزمایش را داشتند که طی فرآیند عملیاتی ابتدا توسط طیف گوناگون سامانههای راداری نیروی پدافند هوایی ارتش کشف و پس از شناسایی در مرکز فرماندهی و کنترل رعد نیروی پدافند هوایی ارتش، به سامانه بومی 15 خرداد واگذار شدند و تحت کنترل آن مرکز با شلیک موفق موشک نسبت به انهدام پهپادهای مهاجم اقدام شد. سامانه موشکی ۱۵ خرداد یک سامانه پدافند هوایی میانبرد است که توانایی درگیری موثر با طیف متعدد اهداف با قابلیتهای آفندی بالا مانند هواپیماهای شناسایی، بمبافکنها و جنگندههای تاکتیکی تا برد 200 کیلومتر را داراست.
ارسال به دوستان
مرتدها هم زیر چتر عبدالحمید آمدند
حسین کیامنش: اغتشاشاتی که در ماههای گذشته در برخی مناطق ایران شاهد بودیم، از سوی جریان آشوب با هدف ایجاد ناامنی در ایران انجام شد؛ اغتشاشاتی که به بهانه فوت مهسا امینی و میدانداری گروهکهای تروریستی و تجزیهطلب آغاز شد و اوباش آشوبطلب خسارات مادی و انسانی قابل توجهی به جامعه ایران وارد کردند. شهادت بیش از 80 نفر از نیروهای حافظ امنیت و همچنین حوادث تروریستی حرم مطهر شاهچراغ، اصفهان و ایذه از اقدامات جریان آشوب در چند ماه گذشته بود. در کنار مناطق غرب و شمالغرب کشور، استان سیستان و بلوچستان نیز به صورت ویژه آماج فتنهانگیزی و پروژههای ایجاد ناامنی این جریان بود که بدون شک با هدف به راه انداختن جنگ قومیتی دنبال میشد. در ماههای گذشته همزمان با آشوب و اغتشاش در برخی شهرهای کشور، عبدالحمید اسماعیلزهی، امام جمعه اهل سنت شهر زاهدان نیز تریبون نماز جمعه را در خدمت تحریک مردم استان سیستانوبلوچستان برای ایجاد آشوب و اغتشاش به کار گرفت. چنانکه پس از حوادث نماز جمعه زاهدان در روز 29 مهرماه امسال که منجر به شهادت و فوت تعدادی از نیروهای حافظ امنیت و مردم این شهر شد، مجید امیراحمدی معاون سیاسی وزیر کشور اظهار کرد: خطبههای دیروز عبدالحمید تحریکآمیز بود و متأسفانه بعد از خطبههای او حدود ۱۵۰ نفر از اراذل و اوباش با سوءاستفاده از صحبتهای او به اموال مردم، خودروهای شخصی، مغازههای مردم و اموال اهل سنت حمله کردند ولی به سرعت کنترل شده و اوضاع آرام شد. وی همچنین گفت: اگر در خطبهها مطالب تحریکآمیزی مطرح نمیشد، در زاهدان هم آرامش را شاهد بودیم و متأسف هستیم در نمازجمعه که باید محل وحدت و آرامش مردم باشد، این سخنان مطرح شده ولی باید توجه بیشتری داشته باشند تا محل سوءاستفاده دشمنان، ضدانقلاب و جریاناتی که امنیت مردم و شیعه و اهل سنت و هر ایرانی را مورد هدف قرار دادهاند نشود و نباید تبدیل به محلی برای سوءاستفاده شود. در ابتدا اظهارات عبدالحمید اسماعیلزهی علیه امنیت ملی متمرکز بود و قصدش این بود که با تئوریزه کردن تبعیض علیه قوم بلوچ، شکافهای قومی موجود در منطقه را فعال کرده و علیه وحدت شیعه و سنی قدم بردارد. سکوت عبدالحمید در قبال شهادت مولوی عبدالواحد ریگی به دست تروریستها نیز شاهد مثال این موضوع است. اما چند هفتهای میشود که عبدالحمید با سوءاستفاده از تریبون نماز جمعه، احکام اسلام را زیر سوال میبرد. چنانکه او در خطبههای نماز جمعه روز 25 آذر، با تشکیک در حکم محاربین علیه نظام اسلامی، به حمایت از اغتشاشگرانی که دستشان به خون شهید روحالله عجمیان آلوده است پرداخت. عبدالحمید اسماعیلزهی که در کسوت امام جمعه اهل سنت زاهدان به اتخاذ مواضع مغایر با اسلام میپردازد، در خطبههای نماز جمعه هفته گذشته در جدیدترین مورد از اظهار نظرات عجیب خود، به حمایت از بهائیت پرداخت! عبدالحمید در حالی از بهائیت حمایت کرد که این فرقه ضاله یک انحراف مذهبی آشکار بوده و حکم آن نیز مشخص است و از همین رو علاوه بر تشیع، اهل تسنن نیز قائل به ارتداد و کفر بهاییها هستند. در همین رابطه دانشگاه الازهر مصر شهریورماه سال 89 خورشیدی بهائیت را فرقهای منحرف و وابسته به صهیونیسم معرفی کرد. دانشگاه الازهر مصر در اطلاعیهای رسمی اعلام کرد فرقه بهائیت هیچ ارتباطی با اسلام و سایر ادیان الهی نداشته و وابستگی کامل به صهیونیسم دارد. در کتاب «فتاوای دارالافتاء عینالعلوم گشت» که اتفاقا به لحاظ فکری وابسته به عبدالحمید هستند نیز در ارتباط با بهائیت آمده است: فرقه بهائیت از فرقههای ضاله و گمراه بوده و از دایره اسلام خارج است و اگر خودشان را مسلمان مینامند، پس زندیق، مرتد و واجبالقتلند و اگر خود را مسلمان نمیدانند پس باید مانند یک ذمی در کشور اسلامی زندگی نمایند و اگر برخلاف حکومت اسلامی و مسلمانان اقدامی نمودند، طبق مقررات با آنها برخورد شود. همچنین در کتاب فتاوای منبعالعلوم کوهون اثر محمدعمر ملازهی نیز در فتوایی مشابه اشاره شده است که کفر بهائیت بین شیعه و اهل تسنن مورد اتفاق است. به رغم همه تلاشهایی که عبدالحمید به کار بسته و میبندد تا از خود چهره یک عالم تراز اول(!) اهل سنت به نمایش بگذارد، مواضع اخیر او، بویژه حمایتش از بهائیت نشان داد موضعگیریهایش خالی از نگرش دینی و مذهبی است. برعکس، اظهارات ماههای اخیر عبدالحمید نشان از علاقه او برای ایفای نقش در میان جریان ضدانقلاب و ضد نظام اسلامی دارد. صراحتا باید به این نکته اشاره کرد که رفتار و مواضع عبدالحمید اسماعیلزهی پرتناقض بوده و قابل تحلیل در هیچ استانداردی نیست.
عملکرد عبدالحمید در فتنه ضد دینی اخیر علیه نظام اسلامی نشان داد این فرد هم از نظر فهم مبانی فقهی اسلامی و اهل سنت و هم از نظر وجاهت سیاسی در حد یک بازیچه درجه دوم کانون فتنه آمریکایی - صهیونیستی - سعودی به شمار میرود. بر اساس برخی شنیدهها، تعدادی از علمای اهل سنت ایران طی ماههای اخیر با انجام برخی مکاتبات از عبدالحمید و مواضع وی اعلام برائت کرده و مواضع ضددینی او و نیز همراهی انتحاری او با شعارها و حرکتهای ضددینی را محکوم کردهاند. حمایت عبدالحمید از مواضع ضددینی اپوزیسیون جمهوری اسلامی در واقع نشان داده است او حتی به بدیهیترین اصول فقهی اسلامی هم بیاعتنایی میکند. البته برخی افراد که سابقه عبدالحمید را میدانند معتقدند این فرد اساسا دانش فقهی نازلی دارد و به واسطه پادویی برای یک جریان سیاسی در ایران و نیز همکاری با برخی رژیمهای مرتجع در خلیج فارس، توانسته با راهاندازی یک مدرسه دینی تندرو و رادیکال، برای خود نقشی در منازعات و تحرکات علیه نظام اسلامی پیدا کند.
حمایت عجیب و تند عبدالحمید از بهائیت که جریان برساخته انگلیس و مورد استفاده صهیونیسم برای انحراف عقیدتی در مبانی اسلامی و به فحشاکشاندن مسلمانان است، لکه ننگی بر منبر مسجد مکی است و حتما مردم متدین آن منطقه حالا دیگر به خوبی از ماهیت رفتارهای متناقض این فرد باخبر شدهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|