|
پذیرش دانشجو در مرکز علمی- کاربردی کمیته امداد
مرکز آموزش علمی - کاربردی کمیته امداد از تمام افراد متقاضی ادامه تحصیل (برادران و خواهران) در مقطع کاردانی و کارشناسی برای ترم بهمن ۱۴۰۱ دانشجو پذیرش میکند. این مرکز در مقطع کاردانی در رشتههای کاردانی حرفهای مددکاری اجتماعی، کاردانی حرفهای امور فرهنگی و کاردانی حسابداری- مالی جذب دانشجو دارد.
ارسال به دوستان
معاون وزیر بهداشت از شناسایی 3 سویه جدید کرونا و شروع موج دیگری از این بیماری خبر داد
آغاز موج هشتم کرونا
عیناللهی: وزارت بهداشت به حالت آمادهباش درآمده است
گروه اجتماعی: با ورود سویههای جدید بیماری «کووید-19» به کشور، کرونا بار دیگر تهدیدکننده سلامت جامعه شده است و در این میان معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد وارد پیک جدید این بیماری شدهایم؛ بیماریای که تنها راه مقابله با آن علاوه بر واکسیناسیون، خودمراقبتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی است. موج جدید کرونا با سویههای مختلف در حالی در کشور شروع شده است که وزیر بهداشت از آمادهباش این وزارتخانه برای مقابله با این بیماری خبر داده و بر لزوم واکسیناسیون گروههای پرخطر و همچنین استفاده از پوشش ماسک بویژه در اجتماعات تاکید کرده است. بهرام عیناللهی گفت: با توجه به شناسایی سویههای جدید در کشور، تاکید بیشتری بر واکسیناسیون بویژه در افراد پرخطر داریم و این افراد اگر ۶ ماه از تزریق واکسنشان گذشته است، حتما باید برای واکسیناسیون مراجعه کنند. وزیر بهداشت در ادامه گفت: در حال حاضر واکسن به اندازه کافی داریم و ۵۰ میلیون ذخیره واکسن در کشور است. نکته مهم دیگر پوشش ماسک است، بویژه در اجتماعاتی نظیر هواپیما، اتوبوس، قطار و... حتما از ماسک استفاده شود. وزیر بهداشت همچنین گفت: رعایت بیشتر پروتکلها در اجتماعات دانشجویی و دانشآموزی نیز به وزرای مربوط تذکر داده شد. وی ادامه داد: وزارت بهداشت در حال رصد بیماری است و بر همین اساس هم هفته پیش ۲ سویه جدید در کشور شناسایی شد. ویژگی ویروسها آن است که بهسرعت میتوانند منتشر شوند و همهگیری ایجاد کنند و ما در وزارت بهداشت در حالت آمادهباش هستیم. همچنین معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ۳ سویه جدید کرونا به نامهای BQ1، XBB و BA2 در بیماران اخیر مشاهده شده است، گفت: پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده است. حسین فرشیدی اظهار داشت: همکاران ما در وزارت بهداشت از چهارشنبهشب ۲ سویه جدید دیگر در بین بیماران مشکوک به «کووید-19» تشخیص دادند؛ بنابراین تعداد سویههای جدید کرونا در کشور به ۳ سویه BQ1، XBB و BA2 افزایش یافته است. وی افزود: وقتی ما سرعت غلبه سویه BA5 در اروپا را رصد میکنیم، میبینیم با شیوع سویه BQ1 سرعت انتقال این بیماری افزایش یافته و کشورهایی همچون فرانسه و آلمان بهسرعت درگیر آن شدند. فرشیدی با تاکید بر اینکه قدرت انتقال XBB پنج برابر بیشتر از دلتاست، گفت: باید بهسرعت مرزها رصد شده و بیماران مشکوک شناسایی شود. معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: با توجه به اینکه از زمان آخرین تزریق واکسن عمومی کرونا زمان زیادی گذشته و جمعیت قابل توجهی از مردم کشورمان نیز دوزهای سوم و چهارم کرونا را تزریق کردهاند، در یک الی یکونیم ماه آینده دچار پیک جدید کرونا خواهیم شد. فرشیدی در عین حال تاکید کرد: از امروز پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده و ما از همه بیمارستانها و کادر درمان خواستهایم در آمادهباش باشند، چرا که طی ۴ تا ۶ هفته آینده پیک به اوج خود میرسد. وی خاطرنشان کرد: علائم سویههای جدید کرونا بویژه در سویه XBB از حالت کلاسیک تب و سرفه به سمت علائمی همچون درگیریهای گوارشی، خستگی و سردرد تغییر کرده است. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت میزان بستری در سویههای جدید کرونا به همان مقداری است که در سویه اُمیکرون وجود داشت اما هر چه تعداد بیماران بیشتر باشد درصد بستری نیز افزایش مییابد.
* ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسننزدهها
افرادی که واکسن کرونا تزریق کردهاند نسبت به کسانی که واکسیناسیون آنها تکمیل نیست یا اصلا واکسن نزدهاند، در مقابل سویههای جدید کرونا مقاومند. عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: میزان ابتلا به سویه جدید در بین کسانی که واکسن نزدهاند، ۱۶ برابر افرادی است که ۲ دوز واکسن را تزریق کردهاند. محمد رئیسزاده اظهار داشت: با توجه به اینکه شواهد و قرائن نشان میدهد سویه جدیدی از کرونا بخشهایی از دنیا را درگیر کرده و در کشور ما هم مشاهده شده و این احتمال وجود دارد که در آینده نزدیک دچار پیک موج هشتم کرونا شویم، جلسه ستاد ملی کرونا بعد از یک وقفه چند هفتهای بار دیگر شنبه تشکیل شد تا تمهیدات و مقدمات لازم برای مقابله هر چه بهتر با موج جدید این بیماری اندیشیده شود. وی افزود: در این جلسه گزارشی از وضعیت بیماری در دنیا و ایران ارائه شد و نهایتاً تصمیماتی گرفته شد که اطلاعرسانی شود. مهمترین تصمیمات جلسه این بود که تاکید شود بر رعایت پروتکلها توسط مردم؛ استفاده از ماسک بویژه در محیطهای سربسته، محیطهای دانشگاهی و کلاسها؛ شستوشوی دستها و رعایت فاصله اجتماعی. همچنین تاکید شد بر تزریق دوز یادآور کرونا؛ آنهایی که دوز یادآور را تزریق نکردهاند، دوزهای سوم یا چهارم را حتماً تزریق کنند بویژه افراد بالای ۱۸ سال که بیشتر از ۶ ماه از تزریق دوز واکسیناسیون آنها گذشته و همچنین آنهایی که بیماری زمینهای دارند. رئیسزاده ادامه داد: از دیگر مواردی که به آنها تاکید شد آمادگی مراکز درمانی برای مواجهه احتمالی با موج جدید بیماری بود؛ لازم است همکاران ما در سراسر کشور در مراکز درمانی تمهیداتی را بیندیشند. وی افزود: همچنین درباره امنیت مرزها و کنترل مبادی ورودی و خروجی کشور در مرزها تاکید شد، بویژه با توجه به تعطیلات سال نو میلادی، چرا که در سال ۹۸ هم ما مصادف با تعطیلات سال نو تقریباً شروع این موج را داشتیم. عضو ستاد ملی کرونا به موضوع کنترل مرزها هم اشاره کرد و افزود: مبادی مهم هستند، چون چرخش ویروس قطعاً از خارج از کشور و توسط مسافرینی است که وارد کشور میشوند. وی ادامه داد: در حال حاضر چون واکسن در اختیار داریم، قطعاً تزریق واکسن مهمترین استراتژی برای مقابله با این بیماری است. در همین سویه جدید هم مطالعه شده آنهایی که واکسیناسیونشان ۲ دوز کامل بود نسبت به آنهایی که اصلاً واکسن نزده بودند، ۱۶ برابر کمتر یا به عبارت دیگر آنهایی که واکسن نزدهاند به همین سویه جدید میزان ابتلایشان ۱۶ برابر بیشتر بوده است.
* ضرورت تزریق دوز یادآور
رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره تزریق دوز یادآور واکسن کرونا با توجه به مشاهده مواردی از سویههای جدید این بیماری و هشدار آغاز موج هشتم آن، گفت: به افراد بالای ۱۸ سال دارای بیماری زمینهای و افرادی که بالای ۶۰ سال هستند، توصیه میشود اگر ۶ ماه از تزریق دوز قبلی واکسن آنها گذشته است برای تزریق واکسن یادآور اقدام کنند.
دکتر محسن زهرایی گفت: درباره تزریق واکسن یادآور در گروههای سنی پایینتر هنوز توصیه جدیدی وجود ندارد اما والدین دقت کنند اگر تاکنون هیچ واکسنی به فرزند زیر ۱۸ سال خود تزریق نکردهاند، هر چه سریعتر باید برای تزریق واکسن اقدام کنند. وی افزود: افراد بالای ۱۸ سال باید ۳ دوز واکسن تزریق کرده باشند، اگر افرادی هستند که هنوز هیچ دوز یادآوری را تزریق نکردهاند، تاکید داریم برای تزریق واکسن اقدام کنند.
* شناسایی ۸۲ بیمار کرونایی و فوت ۳ نفر طی 24 ساعت
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته ۸۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر یکشنبه ۱۰ دی، ۸۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۹ نفر از آنها بستری شدند. در طول این مدت، ۳ نفر از بیماران «کووید-۱۹» نیز جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۶۸۵ نفر برسد. تاکنون ۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۱۴۶ نفر از بیماران کرونایی، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.۹۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۵۴ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۲۹۷ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. همچنین در حال حاضر، ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۶۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۸۲ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
سامانه بارشی جدید که از فردا وارد کشور میشود اغلب استانهای کشور را در بر میگیرد
احتمال وقوع سیل و بارش سنگین برف
به دنبال فعال شدن سامانه بارشی جدید که از فردا وارد کشور میشود، اغلب استانهای کشور با بارش برف و باران مواجه میشوند. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره ورود سامانه بارشی به کشور و احتمال وقوع سیل در ۴ استان، از کاهش آلودگی هوای پایتخت طی روزهای پایانی هفته خبر داد. صادق ضیاییان درباره ورود سامانه بارشی به کشور و پیامدهای آن اظهار کرد: طی روز چهارشنبه ۱۴ دی بارشهایی در جنوب غرب کشور رخ میدهد و غالب استانهای غرب و شمال غرب کشور را درگیر میکند. طی این روزها استانهای آذربایجانغربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، فارس و بوشهر جزو نخستین استانهایی خواهند بود که بارندگی را تجربه میکنند. وی ادامه داد: از اواخر روز چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ دی این بارشها دامنه گستردهتری مییابد و علاوه بر استانهای آذربایجانغربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، فارس و بوشهر، استانهایی همچون آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان و بخشهایی از استان قزوین، همدان و تهران را نیز دربر میگیرد، همچنین استانهای کرمان، یزد و اصفهان نیز شاهد بارندگیهایی خواهند بود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: حجم بارشها طی روز پنجشنبه خطرناک میشود و احتمال آبگرفتگیهای گسترده، جاری شدن آب در مسیلها و سیلابی شدن در استانهای بوشهر، فارس، خوزستان و کهگیلویهوبویراحمد دور از انتظار نیست؛ این بارشها در استان چهارمحالوبختیاری میتواند بهصورت بارش برف سنگین باشد. ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران در پی ورود سامانه بارشی به آن اظهار کرد: با وجود اینکه تا روز چهارشنبه برای تهران سکون جوی، پایداری جو، همچنین آلودگی هوا پیشبینی میشود اما با ورود سامانه بارشی و وزش باد از اواخر این روز کیفیت هوای تهران بهتر میشود. سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی از نفوذ سامانهای با بارشهای شدید و رگبار باران، رعدوبرق، احتمال وقوع تگرگ، وزش باد شدید موقت از چهارشنبه تا پنجشنبه ( ۱۴ و ۱۵ دی) خبر داد. بر اثر این مخاطره جوی آبگرفتگی معابر عمومی، اختلال در سفرهای بینشهری، اختلال در ترددهای داخل شهری، اختلال در فعالیتهای عمرانی، سیلابی شدن رودخانهها و مسیلها، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، احتمال برخورد صاعقه، احتمال تاخیر و لغو پروازها دور از انتظار نیست. ارسال به دوستان
نامه اعضای شورای شهر به سران قوا درباره وضعیت «بحرانی» آلودگی هوای تهران
سایه سنگین آلایندهها بر سر پایتخت
چتر سیاه هوای آلوده در حالی بر سر پایتختنشینان و ساکنان برخی کلانشهرها گسترانده شده است که به گفته کارشناسان، این وضعیت به دلیل پایداری جو و در نتیجه انباشت آلایندهها همچنان ادامه دارد البته سازمان هواشناسی پیشبینی کرده است سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور میشود و این احتمال وجود دارد با بارش نزولات جوی میزان آلودگیها کم شود. بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران، دیروز 11 دی وضعیت این شهر ناسالم در بیشتر ساعات گزارش شد. استقرار توده هوای سرد و ساکن تا صبح دوشنبه ۱۲ دیماه همزمان با افزایش ترافیک صبحگاهی سبب افزایش غلظت ذرات معلق و برقراری وضعیت ناسالم در بیشتر مناطق بویژه مناطق پرتردد خواهد شد. بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، دیروز شاخص آلاینده «ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون» روی عدد ۱۶۲ یعنی شرایط ناسالم برای همه قرار گرفت. در این باره عضو شورای شهر تهران از نگارش نامهای با امضای همه اعضای شورا خطاب به سران ۳ قوه درباره وضعیت آلودگی هوای تهران خبر داد و گفت: این روزها وضعیت آلودگی هوای تهران بحرانیتر شده است. علیاصغر قائمی در تذکر پیش از دستور خود با بیان اینکه در شرایط سخت آلودگی هوا قرار داریم و نامهای با امضای اعضا، خطاب به روسای قوای سهگانه کشور نوشته شده است، گفت: در این نامه آوردهایم شهروندان تهران در سال جاری تنها ۲ روز هوای پاک تنفس کردند و این در حالی است که تعداد روزهای ناسالم به بیش از ۱۳۰ روز رسیده است و بنا به گفته مسؤولان، سالانه ۲۶ هزار نفر در کشور به علت عوارض ناشی از آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند. وی با بیان اینکه این روزها وضعیت آلودگی هوای تهران بحرانیتر شده است، گفت: تولید ۶۰ درصد از ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون توسط منابع متحرک همچون خودرو و موتوسیکلت انجام میشود و تجارب موفق سایر کشورها نشان میدهد غلبه بر این مشکل غیرقابل دسترس نیست و میتوان با هماهنگی دستگاهها نسبت به بهبود اوضاع اقدام کرد به گونهای که توسعه مترو و حملونقل پاک، اسقاط خودروهای فرسوده و جایگزینی موتورهای برقی میتواند نقش موثری در کاهش هوا داشته باشد. عضو شورای شهر تهران افزود: همچنین در این نامه به مساله عدم اهتمام ۲۶ دستگاه تاکید و اعلام کردیم اگر همه دستگاهها هماهنگ نباشند امیدی به بهبود وضعیت هوا نیست و همچنین چند پیشنهاد دادیم که یکی از آنها کمک به اسقاط واقعی خودروهاست. وی درباره ادامه پیشنهادات گفت: توسعه زیرساخت ناوگان حملونقل عمومی با تزریق هزار واگن مترو و ۴۰۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران، کمک به تسهیل ورود خودرو و موتورهای برقی، برخورد قاطع با خاطیان و ترک فعل دستگاههای متولی از درخواستهای ما در این نامه بود. ارسال به دوستان
کشف ۱۵۶ شرکت هرمی و بازاریابی غیرمجاز و کارگاههای جعل اسکناس در کشور توسط پلیس
بساط جاعلان اسکناس و شرکتهای هرمی جمع شد
جاعلان و کلاهبردارانی که با اقدامات مجرمانه و شگردهای فریبکارانه در فضای مجازی برای مردم مشکل ایجاد میکردند، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از کاهش ۵۰ درصدی وقوع کلاهبرداریهای کارت به کارت در پوشش تماس تلفنی در ۹ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد. سرهنگ عبدالله چولکی در تشریح عملکرد و اقدامات شاخص در حوزه جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه گفت: کشف ۵۷ کارگاه جعل اسکناس شامل مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی، ضرب سکههای تقلبی طلا و تولید منسوجات طلا با عیار پایین، تولید لوازم یدکی تقلبی خودرو، تولید مواد غذایی تقلبی در سراسر کشور، منجر به دستگیری ۱۷۰ نفر در این باره شد. وی با اشاره به اجرای مرحله اول طرح عملیات در پاتوقهای عرضه مدارک جعلی افزود: با هوشیاری ماموران پلیس آگاهی در این طرح ۱۶۰ نفر دستگیر و ۳ هزار و ۱۱۱ فقره انواع اسناد جعلی رسمی، عادی و اقلام تقلبی کشف و ضبط شده است. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: انسداد و فیلتر هزار مورد از صفحات مجازی، سیمکارتها، حسابهای بانکی و... که در فضای مجازی با استفاده از آنها اقدام به تبلیغ و فروش مدارک جعلی شده بود از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت است که منجر به دستگیری ۳۵ نفر شده است.
وی همچنین به برگزاری جلسات آسیبشناسی صدور اسناد جعلی توسط دفاتر اسناد رسمی اشاره کرد و گفت: کارگروه تخصصی به منظور پیشگیری از وقوعات مشابه با حضور نمایندگان وزارت کشور، دادستانی کل کشور، واجا، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان ثبت احوال کشور، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و کانون سردفتران و دفتریاران تشکیل شد. چولکی در ادامه به کاهش ۵۰ درصدی وقوع کلاهبرداری تلفنی منجر به کارت به کارت در ۹ ماهه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و افزود: اجرای مرحله اول طرح شناسایی و دستگیری محکومان سابقهدار و متواری کلاهبرداری در این بازه زمانی منجر به شناسایی و دستگیری ۳۲ متهم در این باره شد. بر اساس اعلام سایت پلیس، وی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۱۵۶ پرونده و ۴۳۱ متهم درباره شرکتهای هرمی و بازاریابی شبکهای غیرمجاز نیز کشف و دستگیر شدهاند، اظهار کرد: هزار و ۹۶۵ فقره شماره کارت و حسابهای بانکی تعلیق و هزار و۶۰ فقره سیمکارت و سریال گوشی تلفن همراه در اختیار کلاهبرداران نیز در این مدت مسدود شد. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا اجرای دوره آموزشی اختصاصی مبارزه با جعل و کلاهبرداری و همچنین ارسال مستمر شیوه و شگردهای جرائم برای افسران پی جو پلیسهای آگاهی سراسر کشور را از دیگر اقدامات این پلیس عنوان کرد و گفت: طی ۹ ماهه امسال دورههای آموزشی اختصاصی پیشگیری و مقابله با جعل مدارک و اسناد رسمی برای پرسنل برخی نهادهای برونسازمانی درباره اصالتسنجی اسناد ابرازی، احراز هویت صحیح افراد، ضرایب امنیتی اسناد و مدارک رسمی برگزار شد.
ارسال به دوستان
اخبار
تمهیدات جدید برای ارتقای امنیت صندوق امانات بانکها
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از اتخاذ یکسری تمهیدات برای ارتقای امنیت صندوقهای امانات بانکها خبر داد. با گذشت ۶ ماه از ماجرای سرقت از صندوقهای امانات بانک ملی، رئیس پلیس آگاهی پایتخت از اتخاذ تمهیدات جدید برای ارتقای ایمنی صندوقهای امانات بانکها خبر داده است. سرهنگ علی ولیپورگودرزی در گفتوگو با ایسنا، دراین باره گفت: ما در پلیس آگاهی تهران بزرگ چندین جلسه کارشناسی را با بانکها برگزار کردیم که نتایج خوبی هم داشته و منجر به ارتقای ایمنی و ضریب امنیت شعب بانکی در پایتخت شده است. وی درباره محتوای این جلسات نیز گفت: در این جلسات درباره شرایط و نحوه نگهداری از اموال مردم در صندوقهای امانات، نحوه احراز مالکیت و احراز هویت صاحبان صندوق، امنیت صندوقها و... بحث و تبادل نظر شد که اقدامات خوبی در این باره انجام شده و یکسری مشکلات هم باقی مانده که به زودی برطرف خواهد شد. ولیپورگودرزی با بیان اینکه در حال حاضر در تمام شعب دارای صندوقهای امانات، نگهبان مسلح به طور شبانهروزی مستقر است، گفت: مردم نگران امنیت صندوقهای امانات نباشند، نکات ایمنی و امنیتی در این صندوقها و شعب به طور کامل رعایت میشود. رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین از پیگیری برای بیمه شدن صندوقهای امانات خبر داد.
***
تغییر نام ۹ معبر و یک پل در شهر تهران
اعضای شورای شهر تهران به تغییر نام ۹ معبر و یک پل در پایتخت رأی مثبت دادند. نرگس معدنیپور در جلسه دیروز شورای شهر تهران با اشاره به مصوبات کمیسیون نامگذاری شورای شهر گفت: در این جلسه تغییر نام ۹ معبر و یک پل را به شورای شهر آوردیم که بر این اساس تغییر نام کوچه مهدیه در محدوده اوین در منطقه یک به نام شهید سیدحسین مسعودیان و همچنین تغییر نام کوچه نهم در محدوده خیابان شیخ بهایی منطقه ۳ به نام شهید محمدابراهیم حمیدی پیشنهاد میشود. وی اضافه کرد: تغییر نام کوچه 9.35 در منطقه ۱۳ در محدوده نیروی هوایی به نام شهید ابراهیم زینعلیسیاوشانی و همچنین تغییر نام پل صفا در بزرگراه امام علی(ع) به نام شهید بهمن کماندار پیشنهاد میشود. عضو شورای شهر تهران ادامه داد: تغییر نام خیابان قانون به نام مهران خالدی در محدوده خیابان پیروزی در منطقه ۱۴ و تغییر نام کوچه لاله ۴ به نام شهید مجید قنبری در محدوده مسلم جنوبی در منطقه ۱۵ و همچنین تغییر نام کوچه بیستودوم به نام شهید رزاقی در نبرد جنوبی در منطقه ۱۵ پیشنهاد میشود. معدنیپور ادامه داد: تغییر نام کوچه بیستوهشتم به نام عزیزالله سلیمانی در خیابان مهران در منطقه ۱۲ و تغییر نام کوچه هجدهم به نام شهید ناصر صدقی در محدوده شهرری واقع در منطقه 20 و همچنین تغییر نام کوچه فاقد نام به نام شهید محمدابراهیم سلمانیفیضی در محدوده تهرانسر واقع در منطقه ۲۱ پیشنهاد میشود. بنا بر این گزارش، با رأی اکثریت اعضای شورای شهر تهران این تغییر نامها به تصویب رسید.
***
آگاهی شهروندان مهمترین سد راه کلاهبرداریهای رایانهای است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه با اشاره به ترفندها و شگردهای جدید سارقان و کلاهبرداران که مدام بهروزرسانی میشود، گفت: آگاهی و هوشیاری شهروندان مهمترین سد راه کلاهبرداریها بویژه کلاهبرداریهای رایانهای است. اصغر جهانگیر افزود: سرعت تحولات و رویدادهای اجتماعی در زمینههای مختلف به گونهای است که نمیتوان با روشهای معمول به مقابله با ناهنجاریها و بزهکاریها پرداخت. این رسانهها هستند که میتوانند به سرعت و بهنگام با مردم در ارتباط باشند و دست به آگاهیبخشی بزنند. وی اظهار داشت: ارزیابی ما این است که نقش رسانهها در پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی بیبدیل است و اساساً رسانهها میتوانند نهضت آگاهی حقوقی را در جامعه برقرار کنند. دبیر شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم تاکید کرد: قدرت رسانه، قدرت آگاهیسازی است و آگاهی، پادزهر مقابله با فریب و دسیسه مجرمان حرفهای است. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضائیه افزود: از همه رسانهها اعم از خبرگزاریها، روزنامهها و سایتهای خبری تقاضا میکنیم صفحه یا بخشی برای مطالب حقوقی و قضایی راهاندازی و به صورت مستمر مطالب حقوقی را برای مردم تشریح کنند. وی بیان کرد: عدلیه آماده همکاری با رسانهها در حوزه آگاهیبخشی حقوقی و پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی است.
***
پل حافظ در تقاطع خیابان طالقانی تهران نوروز جمعآوری میشود
معاون فنی - عمرانی شهرداری تهران از برداشته شدن پل حافظ در تقاطع خیابان طالقانی در ایام تعطیلات عید نوروز خبر داد. ۲۲ آذر بود که سیدجعفر تشکریهاشمی در گفتوگو با مهر درباره وضعیت پلهای موقت در تهران گفت: تعدادی پل در سالهای پیش از انقلاب در تهران ساخته شد که این پلها قرار بود موقت باشند و قرار نبود عمر آنها این میزان طولانی شود. رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران افزود: از جمله آنها پلی است که در تقاطع خیابان حافظ و طالقانی قرار دارد که کارآمدی ترافیکی ندارد و میتوان این پل را جمع کرد. در همین راستا، عباس شعبانی از برداشته شدن پل حافظ در تقاطع خیابان طالقانی در ایام تعطیلات عید نوروز خبر داد و گفت: مطالعات فعلی سازمان حملونقل و ترافیک حاکی از این است که بود و نبود پل حافظ در تقاطع خیابان طالقاتی تأثیری در ترافیک ندارد. وی افزود: در حال حاضر هزینه نگهداری این پل به اندازه هزینه خود پل است و بر همین اساس به صرفه است که این پل در صورتی که تأثیر چندانی بر ترافیک ندارد، برداشته شود. پل حافظ که در تقاطع جمهوری قرار دارد، در حال حاضر در فاز مطالعاتی است و احتمال برداشته شدن آن نیز وجود دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|