|
اخبار
دستگیری ۱۳ تن از عوامل ایجاد ناآرامی در بهشت زهرا(س)
سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در اطلاعیهای از دستگیری ۱۳ تن از لیدرهای ناآرامیهای اخیر در بهشت زهرای تهران خبر داد.
در اطلاعیه سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ آمده است: «با ناامید شدن گروهکهای ضد انقلاب و عناصر داخلی و خارجی آنها از اهدافشان در اغتشاشات اخیر، رسانههای معاند و وابسته به این گروهکها، هر از چندگاهی به بهانههای مختلف اقدام به انتشار فراخوانهایی در سطح فضای مجازی برای ایجاد فتنههای جدید و به اصطلاح خودشان به منظور جلوگیری از خاموش شدن کامل آتش اغتشاشات در بستر شبکههای اجتماعی کرده که در همین راستا اواخر هفته گذشته نیز عدهای فریبخورده با تحریک همین شبکههای معاند، فراخوانهایی را به بهانه حضور در مراسم چهلم یکی از کشتهشدگان اغتشاشات اخیر در بهشت زهرای تهران صادر کردند که با سوءاستفاده و موجسواری شبکههای ماهوارهای همراه شد و تعدادی آشوبطلب با متاثر شدن از همین فضای مسموم رسانهای سعی در ایجاد بلوا و آشوب و ناامنی و همراه کردن افراد حاضر در مراسم را داشتند که با هوشیاری و اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در مرکز عملیات سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران، ۱۳ تن از این افراد شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند. برخی عناصر دستگیر شده در این فراخوان ضمن تحریک مردم به تجمعات غیرقانونی و اقدامات هنجارشکنانه، افرادی بودند که با تهیه بنزین و مواد آتشزا سعی در تخریب و آتش زدن سازمانیافته اموال و اماکن عمومی و دولتی و تعرض به جان و مال مردم را داشتند. سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با کسانی که قصد ایجاد مزاحمت و برهم زدن نظم عمومی برای مردم و شهروندان را داشته باشند بشدت و برابر قانون برخورد خواهند کرد».
***
طرح ممنوعیت خروج مسؤولان از کشور پس از پایان مسؤولیت
نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح ممنوعیت خروج مسؤولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسؤولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی را تهیه و تدوین کردند. این طرح این هفته در دستور کار صحن علنی مجلس است. متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسؤولان نظام پس از اتمام مسؤولیت از کشور به شرح زیر است:
ماده 1: مدیرانی شامل این طرح میشوند که در آییننامه ذیل اصل 142 قانون اساسی یا همان آییننامه ثبت اموال مسؤولان اسامی آنها ذکر شده است.
ماده 2: بازه زمانی انجام این طرح در یک سال آخر مسؤولیت اشخاص حقوقی و 3 سال بعد از اتمام مسؤولیت میباشد.
ماده 3: طبق این طرح افرادی که شامل ماده یک میباشند، باید ضمن شفافسازی و ثبت اموال خود در سامانه ثنای قوه قضائیه، از هر گونه فروش و خروج اموال خود از کشور خودداری کنند.
ماده 4: خروج شخص مسؤول منوط به اجازه نهادهای نظارتی و امنیتی یعنی قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و اطلاعات نیروی انتظامی میباشد. تبصره: در صورت ضرورت برای خروج از کشور، شخص باید با هماهنگی کامل و اجازه کتبی از نهادهای نظارتی و روشن بودن اهداف سفر و تاریخ رفت و برگشت، سفر مذکور را انجام داده تا بعد از پایان مدت ممنوعیت خروج از کشور و رسیدگی به اموال آنها، از موضوع این طرح خارج شود.
ماده 5: اموالی که در این طرح باید مورد بررسی قرار گیرند شامل همان اموالی است که در آییننامه ذیل ماده 142 قانون اساسی ـ یا همان آییننامه ثبت اموال مسؤولان هست ـ میباشد.
ماده 6: اولویت اجرای این طرح با افرادی است که دارای 2 تابعیت میباشند یا افرادی که خویشاوندان نزدیک آنها در خارج از کشور بهسر میبرند.
***
تشکیل دادگاه مشترک ایران و عراق برای پیگیری پرونده ترور حاج قاسم
عباسعلی کدخدایی، رئیس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بینالمللی پرونده ترور شهید سلیمانی گفت: جنایتی که رژیم آمریکا در ترور شهید حاجقاسم سلیمانی و همراهان ایشان مرتکب شد، تخلفی فاحش و روشن در حوزه بینالمللی بود که نقض حاکمیت کشور عراق و همچنین نقض مصونیت مقامات رسمی کشورها بود.
رئیس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بینالمللی پرونده ترور شهید سلیمانی ادامه داد: برای بیش از ۹۰ نفر از مقامات و مسببان و مباشران این جنایت کیفرخواست آماده شده است که مراحل خود را طی میکند.
کدخدایی گفت: در مجامع بینالمللی با وجود آنکه کشورهای غربی صاحب نفوذ و اعمال قدرت هستند اما آنقدر این جنایت آمریکا فاحش است که غالب حقوقدانان بینالمللی بر متخلفانه بودن آن تاکید کردهاند.
وی ادامه داد: برای پیگیری این موضوع نیاز به اسناد و مدارکی بود که بخشی از آن در عراق بود که خوشبختانه با همکاری دولت عراق این اسناد و مدارک تکمیل شده است.
رئیس کمیته ویژه پیگیری حقوقی و بینالمللی پرونده ترور شهید سلیمانی با بیان اینکه اگر بتوانیم یک دادگاه بینالمللی بین کشور عراق و ایران تشکیل دهیم با سرعت بیشتری میتوان پرونده را در مجامع بینالمللی پیگیری کرد، تصریح کرد: خوشبختانه با ارتباطاتی که بین دولتهای 2 کشور برقرار است این موضوع در دست اقدام است.
کدخدایی در پایان تاکید کرد: نباید این موضوع به رویه تبدیل شود و این مهم است؛ باید آمریکاییها بدانند که این کارشان یک جنایت و تخلف بوده و باید پاسخگوی آن باشند.
ارسال به دوستان
لایحه الحاق ایران به سازمان شانگهای به دلیل ایرادات به مجلس برگشت
هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: مصوبه مجلس درباره لایحه الحاق ایران به سازمان همکاری شانگهای بسیار مفصل بود که در شورای نگهبان بررسی شد. این لایحه ایرادات و ابهاماتی داشت که به مجلس شورای اسلامی جهت اصلاح، ارسال شد. البته اغلب این موارد ایرادات شکلی است و گویا در یکی از کمیسیونهای مجلس در حال اصلاح است.
ارسال به دوستان
فرمانده معظم کل قوا در حکمی سردار احمدرضا رادان را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند
مأموریت رادان
گروه سیاسی: حضرت آیتالله العظمی خامنهای در حکمی سردار سرتیپ احمدرضا رادان را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن حکم فرمانده کل قوا به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ احمدرضا رادان
با پایان یافتن دوران ماموریت سردار اشتری و با ابراز قدردانی و رضایتمندی از خدمات ایشان، شما را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم. توصیه اکید اینجانب، جلب رضایت خداوند متعال و در امتداد آن، جلب رضایت مردم عزیز در حراست از امنیت و تأمین آسایش عمومی است. ارتقای تواناییهای سازمان و صیانت از شأن کارکنان و پرورش پلیس تخصصی برای بخشهای گوناگون امنیت توصیه مهم دیگر است. از دستگاههای گوناگون کشوری انتظار میرود با سازمان انتظامی کشور، همکاری لازم را مبذول دارند. توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیدعلی خامنهای/ ۱۷ دی ۱۴۰۱
* سردار رادان کیست؟
سردار احمدرضا رادان در فاصله سالهای 1387 تا 1393 جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران بود و از تاریخ 5 خرداد 1393 به سمت ریاست مرکز مطالعات راهبردی ناجا منصوب شد و در این مرکز اقدام به چاپ کتابهای راهبردی برای فعالیتهای پلیس در کشورمان کرد. وی پیشتر نیز به مدت ۲ سال از سال 85 تا 87، در سمت فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مشغول خدمت بود.
فرماندهی انتظامی استان کردستان، فرماندهی انتظامی استان سیستانوبلوچستان و فرماندهی انتظامی خراسان رضوی از جمله سوابق دیگر رادان است. رادان در گفتوگویی که در سال 93 با تسنیم داشت، در ارتباط با زندگی و فعالیتهای خود گفت: «احمدرضا رادان متولد 1342 در اصفهان هستم، پدرم در کوهپایه اصفهان است اما من در اصفهان متولد شدم و در آنجا هم زندگی کردم. مثل همه دبیرستان را شروع کردیم و دبیرستان ما در انقلاب پیشتاز بود، جزو نخستین دبیرستانها بودیم که در انقلاب علیه رژیم پهلوی راهپیمایی کردیم. خیلی زود جنگ شروع شد و آن زمان در بسیج بودم و مثل بقیه وارد عرصه مبارزه با دشمن شدم و نخستین ماموریتهای بیرون از استان من در سیستانوبلوچستان بود، در آنجا ماموریت من حدود 18 ماه طول کشید». رادان پس از حضور 18 ماهه در سیستانوبلوچستان، این بار عازم کردستان شد تا به مقابله با گروهکهای تروریستی غرب کشور و البته ارتش بعث عراق که به ایران حمله کرده بودند بپردازد. وی از سال 61 تا 79 مسؤولیتهای متعددی را در منطقه غرب کشور عهدهدار شد؛ از مسؤولیت گزینش سپاه در منطقه تا فرماندهی انتظامی استان کردستان. رادان در این رابطه میگوید: «بعد از انتخابات خرداد 76 نخستین کار انتظامی خودم را در کردستان آغاز کردم. مدت حضور من در کردستان 19 سال بود. در مدت زیادی که در کردستان بودم شناخت من و مردم کردستان از هم خیلی زیاد بود، من زمانی که وارد کردستان شدم محاسنی نداشتم اما زمانی که از کردستان میآمدم دانههایی از موی سفید را در صورتم داشتم». سال 79 ماموریت رادان سمت فرماندهی انتظامی کردستان به پایان رسید و او عازم استان سیستانوبلوچستان شد تا عهدهدار فرماندهی انتظامی این استان شود.
وی در این رابطه میگوید: «بعد از سال 79 به سیستانوبلوچستان رفتم و خداوند کمک کرد آنجا هم خوب ظاهر شدم و حتی اشرار تمایل داشتند من را به گونهای حذف کنند، من در کردستان و سیستانوبلوچستان همکاران خوبی داشتم که سبب ایجاد امنیت در آنجا شد». احمدرضا رادان از سال 85 تا 87 در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ انجام وظیفه کرد و از 87 تا 93 به عنوان جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی در این نیرو حضور داشت. وی در این رابطه گفته است: «نخستین ماموریت در تهران نماز عید فطر در سال 85 بود که خیلی برایم خاطرهانگیز شد، من تهران را نمیشناختم و رهبر معظم انقلاب نماز عید را میخواندند، همه مسؤولان حضور داشتند، من کسی را نمیشناختم و کسی هم مرا نمیشناخت و این کار را برایم سخت کرده بود». در خلال جانشینی رادان در فرماندهی کل انتظامی کشور، فتنه سال 88 به سرکردگی موسوی و اصلاحطلبان علیه جمهوریت و انقلاب اسلامی رخ داد. برخورد قاطع رادان با فتنهگران باعث شد تا جریان ضدانقلاب از او به عنوان یکی از دشمنان خود نام ببرد.
سردار رادان در ارتباط با مقابله خود با اوباش فتنهگر میگوید: «در ایام فتنه چند بار در تلویزیون اعلام کردیم کارتان قبیح است و آنها از خط قرمز عبور میکردند، برخورد ما در برابر جرم آنها کم بود تا زمانی که دیگر از خط قرمزها عبور کردند؛ ما با کسی تعارف نداریم، تا وقتی که زنده باشم اجازه عبور از خط قرمزها را به کسی نمیدهم و در این بحث قطعا جای شکی نیست». وی ادامه میدهد: «خانوادهام آمادگی و پذیرش زندان رفتن من را داشتند، چراکه کارهای من برای حمایت از ولی زمان بود، ابوذر وقتی به ربذه رفت برای حمایت از ولی رفت؛ اگر زندان هم میرفتم خودم و خانوادهام خوشحال بودیم، چون برای حمایت از ولی زمان این کار را انجام داده بودم، در ایام فتنه 88 روزها من میرفتم در خیابانها و با فتنهگران برخورد میکردم و شبها برای بازجویی و پاسخگویی میرفتم؛ این سبب شده بود عزمم راسختر شود، در همان زمان توسط غربیها تحریم شدم و این من را خوشحالتر کرد، چراکه تلاش آنها با فتنهگران را در یک راستا میدیدم. هیچ زمان از عملکرد خودم در فتنه 88 پشیمان نیستم و اگر باز هم باشم و باز هم فتنهای باشد دوباره برخورد قاطع میکنم، من به خودم میبالم در نیرویی خدمت میکنم که در ایام فتنه هیچکدام از نیروهایش دچار تعلل نشد و جلوههای ویژهای را از بچهها دیدم که فقط در جنگ میگذشت، ایثار و صبر آنها را دیدم. بچههای ناجا فشار و هجمه زیادی را از جاهای مختلف تحمل کردند و شرایط سختی را گذراندند، عملیات روانی زیادی روی آنها بود، در شرایط سختی بودند که انسان شرمنده میشود، چون برخی از آنها 8 ماه در خیابان خوابیده بودند، آن روزها غرورانگیز بود و تجربهای را به ما داد که حتما این تجربه به راحتی به دست نمیآمد؛ توانمندیهای زیادی را به ما داد، در زمینه سایبر، همافزایی با نیروهای بسیج و وزارتخانه خیلی بالا رفت و تجربههای زیادی را کسب کردیم».
یکی دیگر از نقاط درخشان کارنامه رادان، برخورد قاطع نیروی پلیس با اراذل و اوباش بود که امنیت عمومی جامعه را مختل میکردند. وی در این رابطه نیز میگوید: «هیچکدام از کارهای اراذل و اوباش انسانی نبود، آنها اعمال مجرمانهای انجام میدادند و مردم را تهدید میکردند که حق شکایت ندارند و حتی با آزار و اذیتها سبب میشدند افراد از شر آنها کوچ کنند، بعد دوباره نشانی خانهشان را برای آزار پیدا میکردند. زندان رفتن و مجرم بودن برای آنها افتخار بزرگی بود، مردم تهران در آن سال یک نفسی کشیدند و آمار جرم پایین آمد، کاری کردیم که بفهمند در زندان نمیتوانند خوشگذرانی کنند، 98 درصد آنهایی که در زمره اراذل و اوباش بودند دور اعمال مجرمانه را خط کشیدند و یک عده از آنها فرار کردند و حتی عدهای اعلامیه ترحیم خودشان را روی دیوار منزلشان چسباندند».
* پیام انتخاب رادان به اوباش
با پایان ماموریت سردار حسین اشتری در فراجا، انتخاب سردار رادان به فرماندهی این نیرو، با توجه به سوابق درخشانی که در برخورد با اوباش فتنهگر دارد، یک پیام مهم برای جریان آشوب خواهد داشت و آن هم پایان مدارای دستگاه انتظامی کشور با این جریان است؛ جریانی که در طول ماههای گذشته از هیچ اقدامی علیه امنیت عمومی جامعه و ایجاد ترس در اذهان مردم دریغ نکرد. به نظر میرسد عمده فعالیت مجموعه فراجا بر حفظ و تامین امنیت مردم و جامعه متمرکز خواهد بود.
چنانکه رهبر حکیم انقلاب نیز در حکم انتصاب سردار رادان، حراست از امنیت و تأمین آسایش عمومی را از وظایف اصلی او در سمت فرماندهی کل نیروی انتظامی کشور دانستهاند.
***
پیام تبریک اژهای در پی انتصاب سردار رادان به فرماندهی کل انتظامی کشور
حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای در پیامی انتصاب سردار سرتیپ احمدرضا رادان به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا را تبریک گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:
بسمالله الرحمن الرحیم
سردار سرتیپ احمدرضا رادان
انتصاب جنابعالی از سوی مقام معظم رهبری به سمت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، توفیقات روزافزون شما را در انجام این مسؤولیت خطیر و برآوردن توصیههای فرماندهی کل قوا را در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) مسألت دارم. بدون تردید تعهد و شایستگی و سوابق شما، در برنامهریزی منسجم و ابتکار عمل لازم برای تحکیم امنیت در ابعاد مختلف و بهبود خدمات انتظامی، مؤثر و نافذ خواهد بود. دستگاه قضایی نیز به واسطه کثرت حوزههای کاری مشترک با فراجا، آمادگی کاملی برای ارتقای هرگونه همکاری با مجموعه انتظامی کشور در حوزهها و ابعاد مختلف در راستای عمل به مسؤولیتهای قانونی و تحکیم امنیت و آسایش مردم، دارد.
ارسال به دوستان
ماجرای دروغ یلدا معیری، عکاس جاعل در پوشیدن لباس پاکبانان چیست؟
لنز کثیف
گروه سیاسی: ضدانقلاب این روزها بیش از هر چیز به دروغ و خبرسازی جعلی زنده است. روزی پروژه کشتهسازی را جلو میبرند و خودکشی هر فردی را گردن نظام میاندازند و روز دیگر برای خودشان احکام جدید قضایی صادر میکنند. یلدا معیری، عکاس جاعلی که پیش از این با رسوایی انتشار تصاویر جعلی در دانشگاه تهران خبرساز شده بود، در جدیدترین اقدام با پوشش شریف پاکبانان در خیابان حاضر شده و ادعا کرد دادگاه در حکمی قضایی، وی را به عنوان پاکبان به کار گمارده است. ساعاتی پس از انتشار این تصاویر در شبکههای اجتماعی بود که قوه قضائیه با ارائه توضیحاتی، کذب بودن ادعاهای معیری را برملا کرد. بر اساس گزارش منتشر شده از سوی قوه قضائیه، یلدا معیری که در پی حضور در اغتشاشات اخیر در تهران بر اساس اتهامات ضدامنیتی و حمایت از اغتشاشات در فضای مجازی بازداشت شده بود، چندی پیش با قید وثیقه از زندان آزاد شد. بازداشت این متهم هیچ ارتباطی با فعالیت رسانهای وی نداشته و این فرد در صحنه اغتشاشات به دلیل اتهامات ضدامنیتی بازداشت شده است. بر اساس بخشی از حکم بدوی دادگاه برای این فرد، وی به خدمات عمومی رایگان در پارک بانوان محکوم شده است. همچنین بر اساس حکم صادره که قابل تجدید نظرخواهی نیز است، وی به انجام پژوهش نیز محکوم شده است ولی به رغم اینکه نخستین بند مندرج در تکمیل مجازات پژوهش است، تاکنون از پژوهش خود فیلمی منتشر نکرده است. گفتنی است این فرد سال ۹۸ نیز به ۲ سال حبس تعلیقی محکوم شده بود و از ارفاق دستگاه قضایی بهرهمند شده است.
* قاب مستندی که جعلی از آب درآمد
شانتاژ یلدا معیری برای برانگیختن خشم عمومی و القای توهین به پاکبانان گرامی در حالی است که کارنامه این عکاس جاعل مملو از رفتارهای اینچنینی و جعل واقعیت است. جنجالیترین مورد به عکسی بازمیگردد که او سال96 در حاشیه درگیریهای دانشگاه تهران منتشر کرد. عکس مذکور در شبکههای اجتماعی بازتاب گستردهای داشت و توسط انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران جایزه برتر را از آن خود کرد. مدتی بعد از انتشار این عکس از سوی یلدا معیری بود که دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا با بازنشر این تصویر در شبکههای اجتماعی اقدام به حمایت از آشوبگران کرد. این تصویر که در آن یک دانشجوی دختر در هالهای از دود قرار گرفته بود، احساس درگیری مستقیم نظامی در محیط دانشگاه را به بیننده منتقل میکرد اما معیری یک سال پس از انتشار این عکس پرده از ساختگی بودن آن برداشت. وی در مصاحبه با نیویورک تایمز اظهار کرد: دودی که در عکس وجود دارد ناشی از کپسول آتشنشانی است و فقط شبیه استفاده از گاز اشکآور است. معیری میگوید عکس را به ۲ خبرگزاری خارجی فروخته است (AP/AFP) و بر اساس رصد این عکس در وبسایت AP مشخص میشود در تاریخ سیام دسامبر سال ۲۰۱۷، یعنی نهم دی ۱۳۹۶، این عکس مورد استفاده قرار گرفته است و در زیرنویس عکس آمده است پلیس ضدشورش از نارنجک دودزا علیه معترضان استفاده کرده است، یعنی از همان روز اول به دروغ اعلام شده است یا نارنجک دودزا بوده است یا گاز اشکآور و معیری نیز هیچگاه اعلام نکرده است واقعیت چیز دیگری است. وی مدتی بعد در گفتوگو با مشرق در پاسخ به این سؤال که چرا از همان روز اول یعنی نهم دی ۹۶ نسبت به این ادعای دروغ که از نارنجک دودزا یا گاز اشکآور استفاده شده است، واکنشی نشان ندادید، گفت: من همان روزی که عکس را به دوستان در AP و دیگر خبرگزاریها دادم، برخلاف رویه قبلی، هیچ کس از من سؤال نپرسید منشأ دود چیست در صورتی که همیشه سؤال میپرسیدند ولی این بار هیچ کس سؤال نپرسید و من هم دیگر پیگیری نکردم و تصور کردم اینها یا خودشان متوجه شدهاند که گاز اشکآور نیست یا نمیخواهند درباره منشأ این گاز مطلبی بنویسند، لذا در این ۶ ماه که این خبرگزاریها درباره منشأ دود چه گفتهاند، من هیچ اطلاعی نداشتم، زیرا من گرفتار مسائل شخصی خودم بودم و اصلاً رصد نکردم که رسانههای دیگر درباره این عکس چه نوشتهاند، در ضمن، شاخصه این عکس حضور خانمی است که در تصویر وجود دارد و چون در آن زمان عکس دیگری وجود نداشت، این عکس مورد توجه قرار گرفت و تبدیل به نماد شد، لذا کسی نیامد بگوید چون این گاز اشکآور است تبدیل به نماد شود. من تصور نمیکردم این عکس خیلی مهم شود که بخواهم پیگیری کنم، چون بسیار آدم سادهگیری هستم و اگر زرنگ بودم و نکتهسنج، همان موقع توجه و اعلام میکردم تا تصحیح شود. معیری درباره عدم پیگیریاش درباره بازنشر گسترده این عکس در رسانههای خارجی هم گفت: یکی از دلایلی که من پیگیری نکردم برای این بود که باورم نمیشد این عکس اینقدر مهم شود. صبح دهم دی پدرم از آمریکا تماس گرفت و گفت تمام رسانههای اینجا از این عکس استفاده کردهاند و من باورم نمیشد و با خودم گفتم مگر ممکن است این عکس معمولی مهم شود ولی راه خودش را برای نماد شدن طی کرده که هزار و یک دلیل داشته است.
ارسال به دوستان
امیر حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
پهپادهای نیروی زمینی ارتش قادر به مقابله با هر تهدیدی هستند
امیر کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به حضور یگانهای زرهی، توپخانه، پیاده مکانیزه، پهپاد، جنگال و هوانیروز در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش در این رزمایش با اجرای تاکتیکها و تکنیکهای نوین بویژه در حوزه پهپاد و هوانیروز، برگ زرین دیگری را از توانمندیها و ظرفیتهای خود به منصه ظهور رسانده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش، رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ را در نوع خود «بینظیر» خواند و خاطرنشان کرد: برای نخستین بار هوانیروز ارتش با بالگردهای کبری و ترابری توانسته عملیات نشست و برخاست روی ناوهای نیروی دریایی را در سواحل مکران با موفقیت به اجرا درآورد که این عملیات ترکیبی با نیروی دریایی ارتش، بخشی از نمایش قدرت ناوگان بالگردی ارتش را به همگان نشان داد. امیر حیدری در بخش دیگری از سخنانش به اقتدار، قدرت آتش و تحرک یگانهای زرهی، توپخانه، پیاده و مکانیزه نیروی زمینی ارتش اشاره و عنوان کرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی و ناهمواری زمین منطقه رزمایش، تجهیزات سنگین و فوقسنگین یگانهای زرهی و توپخانه با اجرای عملیات تاخت و آتش سنگین توانستند با گلولههای نقطهزن و هوشمند کاملاً بومی، مواضع و استحکامات دشمن را منهدم ساخته و عملیات رزم زمینی را به بهترین شکل ممکن اجرا کنند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر حضور مؤثر پهپادها در این رزمایش بیان کرد: از جمله مؤلفههای مهم قدرت و توان دفاعی در ارتش جمهوری اسلامی ایران، یگان پهپادی است و تأکید فرماندهی معظم کل قوا نیز بر تقویت قدرت پهپادی کشور است که نیروی زمینی ارتش در این رزمایش با نقطهزنی پهپاد مهاجر ۶ نشان داد یگان پهپادی این نیرو در مطلوبترین شرایط اجرایی عملیاتهای پهپادی قرار دارد و میتواند برابر هر نوع تهدیدی به مقابله بپردازد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|