|
ارسال به دوستان
مشعل چهلویکمین فستیوال مهم تئاتری کشور روشن شد
رقابت 110 اثر نمایشی در جشنواره تئاتر فجر
گروه فرهنگ و هنر: شمارش معکوس برای رسیدن به چهلویکمین فستیوال تئاتری کشور سرانجام به پایان رسید و این جشنواره از روز گذشته به طور رسمی کار خود را در تالار وحدت آغاز کرد. امسال برخلاف سالهای گذشته یک رکورد عجیب و غیرقابل تصور به ثبت رسید و آن تقاضای بیش از ۲هزار اثر برای حضور در مهمترین ماراتن حوزه هنرهای نمایشی کشور است؛ عددی که وقتی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد، تعجب بسیاری را برانگیخت. از سویی مدیر هماهنگی تئاتر استانهای جشنواره چهلویکم تئاتر فجر گفت: بر اساس برنامهریزی در سال ۱۴۰0 فعالیت خود را از اسفند شروع و برای ۳۱ استان، جنوب کرمان و برای مناطق آزاد قشم و اروند شیوهنامه ارسال و برنامهریزی کردیم. طبق برنامهریزی از ۲۵ آبان تا ۲۵ آذر درگیر جشنوارههای تئاتر استانی بودیم. نزدیک به ۷۲۶ اثر متقاضی حضور در جشنواره بودند که از این تعداد ۵۵۵ اثر توسط هیاتهای بازبینی پذیرفته و از اینها ۲۶۰ اثر به جشنوارههای استانی و ۶۷ اثر به جشنواره تئاتر منطقهای معرفی شدند.
حسن رونده افزود: جشنوارههای منطقهای تئاتر پس از ۷ سال رکود و با پیگیریهای لازم احیا شد. در جشنواره مناطق شامل بوشهر، کرمانشاه، مازندران و فارس برنامهریزی شد و از ۲۵ دی درگیر برگزاری جشنوارهها بودیم.
* راهیابی ۳۹ اثر از استانهای کشور به جشنواره چهلویکم
به گفته مدیر هماهنگی تئاتر استانهای جشنواره تئاتر فجر ۱۷ اثر به جشنواره چهلویکم فجر معرفی شدند که با احتساب آثاری که مستقیم به جشنواره راه یافتند، در مجموع ۳۹ اثر را شامل میشود.
در این رابطه کورش زارعی، دبیر چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میگوید: جایگاه اندیشه و تفکر در تئاتر بسیار والاست. اجرای زنده تاثیر مستقیمی به لحاظ اندیشه و حس و عاطفه روی مخاطب میگذارد و همین مورد است که آن را بسیار متمایز میکند. جشنواره از 25 دی با بخش رادیو تئاتر آغاز شد. هر سال همزمان با آثار صحنهای، این بخش نیز برگزار میشد و متاسفانه کمتر مورد توجه قرار میگرفت، لذا ما آن را زودتر برگزار کردیم تا این آثار رادیویی جذاب، در میان آثار متنوع صحنهای گم نشود. دیروز افتتاحیه جشنواره تئاتر با اختتامیه بخش مسابقه رادیوتئاتر، نمایشنامهنویسی و پژوهش همزمان برگزار شد. ما ۳۵ اثر نمایشی در بخش مسابقه بزرگ ایران، ۲۳ اثر در بخش مسابقه بینالملل، ۳۵ اثر خیابانی و ۱۳ اثر در بخش رادیوتئاتر داریم که جمعا قریب ۱۱۰ اثر نمایشی در این جشنواره اجرا شده و با هم به رقابت میپردازند.
وی ادامه داد: خوشبختانه جشنواره امسال از لحاظ محتوایی از ویترین خوب و متنوعی برخوردار است و همواره سعی بر این بوده هم در فرم و هم در محتوا، چه در کارهای خارجی و چه آثار هنرمندان ایرانی، تنوع رعایت شود.
زارعی یادآور شد: «گیشه ۷» محل ثبتنام مردم است و علاقهمندان میتوانند با مراجعه به وبسایت و انتخاب سانس مورد نظر خود، نسبت به خرید بلیت اقدام کنند. مجموعه تئاتر شهر، تالار وحدت، تالار حافظ، تالار مولوی و به نوعی همه سالنهای دولتی، میزبان برگزاری تئاترهای جشنواره خواهند بود.
* وزیر فرهنگ: جشنواره بینالمللی تئاتر فجر فرصتی طلایی برای تعامل با جهان است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهلویکمین جشنواره تئاتر فجر نوشت: «حضور چشمگیر هنرمندان باورمند به ذات تئاتر در این جشنواره از کشورهای مختلف مغتنم است».
در پیام محمدمهدی اسماعیلی آمده است: «راز زنده ماندن و پویایی هنر تئاتر در بازنمایی «زندگی» است. در دایره نگاه اسلام ناب محمدی(ص)، هنر عبارت است از تکمیل و تکامل و تعالی هر آنچه قابلیت تجلی دارد و نزدیک کردن انسانها به تقوا و خداوند متعال. خدایی که «زیبا» است و «زیبایی» را دوست دارد. هنر در این گیتی، دنیا را صاف و روشن میکند و «جان» را یاری میدهد تا از کثرت و آشفتگیها قطع علاقه کند و به سوی وحدت نامتناهی رو آورد.
تئاتر، مجموعه بیکرانه تصویرها در توازی با حرکت پایدار ماده، در جهان، همواره دستخوش تغییر و تحول است، چون هستی ایستا و ثابت نیست. ماهیت هستی تئاتر همواره پویاست. جهان تئاتر دنیای تصاویر منجمد و فن و تکنیک منفعل و معاملهگری و خودنمایی نیست، بلکه دنیای تصاویر و تفکر و پرسشگری در حال صیرورت و «شدن» است. این «شدن»، سوار بر موجهای کاذب اهریمنساخته، برای بهتر دیده شدن نیست، بلکه «قربانی» شدن در مسلخ عشق است. فنا شدن در فضای اهورایی است. خودکاوی و خودیابی و خداجویی است.
جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، مانند ذات همیشگی تئاتر، فرصتی طلایی برای تعامل با جهان است. گیتی تئاتر بر بنیان «دیالوگ» و «اندیشه» بنا نهاده شده است.
حضور چشمگیر هنرمندان باورمند به ذات تئاتر در این جشنواره از کشورهای مختلف مغتنم است. به سهم خود از خانواده بزرگ تئاتر که در این شرایط گرد نور خداوندی جمع شدهاند و صحنه سیمین تئاتر را رونق بخشیدند، قدردانی میکنم و ایمان دارم که این «حضور» در حافظه تاریخ، ماندگار خواهد شد و اجر همه دستاندرکاران این رویداد بزرگ با حضرت احدیت است که کریم و رحیم و بخشنده و بخشایشگر مهربان و دوستدار زیبایی است. پایدار بمانید تا همیشه».
* تمدید سامانه دریافت بلیت نمایشهای تئاتر فجر؛ ویژه خبرنگاران
حضور چمشگیر رسانهها در این فستیوال مهم تئاتری نیز از نکات مهمی بوده که نباید از آن غافل شد. در این رابطه سامانه دریافت بلیت نمایشهای تئاتر فجر ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه تا امروز تمدید شد.
خبرنگاران و اصحاب رسانه که کارت خبرنگاری ویژه جشنواره چهلویکم تئاتر فجر را دریافت کردهاند میتوانند امروز (یکشنبه ۲ بهمن) با مراجعه به سامانه فروش بلیت جشنواره در «گیشه7» به نشانی https://gisheh7.ir/tfestival برای دریافت بلیت اقدام کنند.
***
چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر آغاز شد
چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر عصر شنبه یکم بهمن مراسم افتتاحیه خود را با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل هنرهای نمایشی، دبیر جشنواره و تعدادی از هنرمندان و مدیران فرهنگی و هنری در تالار وحدت آغاز کرد.
معرفی برگزیدگان بخش رادیوتئاتر
مراسم افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر همزمان با اختتاحیه بخش رادیو تئاتر این جشنواره بود. بر این اساس برگزیدگان بخش رادیوتئاتر به شرح ذیل معرفی شدند:
برگزیده افکت: سعید نعمتیان برای «همه دختران من» از ساری
برگزیده صدابرداری: مجید آیینه برای «همه دختران من» از ساری
برگزیده تهیهکنندگی: مهدی قاسمزاده برای «همه دختران من» از ساری
برگزیده نمایشنامهنویسی: وفا مصطفیپور کیاسری برای «همه دختران من» از ساری
برگزیده کارگردانی: رحمان قدمی برای «همه دختران من» از ساری
برگزیده بازیگری مرد: امجد جلالی و محمد طاهری برای «پرواز پرندگان مهاجر در صبح روز آخر» از اهواز
برگزیده بازیگری زن: نیلوفر هوشمند برای «زیبا» از تهران
در ادامه مراسم افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر، یادبود زندهیاد علی سلیمانی برگزار و با حضور معاون هنری وزیر ارشاد، مدیرکل هنرهای نمایشی و تاجبخش فناییان از خانواده زندهیاد علی سلیمانی تجلیل شد.
در بخش پایانی مراسم داوران بخش بینالملل، صحنهای و خیابانی معرفی شدند. گفتنی است بر این اساس جیوونگ وو سون از کرهجنوبی، ایوانا ووجیچ کومیناج از صربستان، احمد حسن موسی از عراق و مهدی حامدسقایان از ایران داوران بخش مسابقه بینالملل، ادنا زینلیان، نصرالله قادری، فرهاد قائمیان، ایوب آقاخانی و حکمت داوود (عراق) داوران بخش مسابقه بزرگ صحنهای ایران و مسلم قاسمی، بهمن صادقحسنی، ابوالفضل همراه، حمید ابراهیمی و پژمان شاهوردی نیز داوران بخش مسابقه تئاتر خیابانی چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
«دروغ زیبا» به قلم حسن احمدی به بازار نشر آمد
داستانهایی الهامگرفته از اتفاقات روزمره با چاشنی کودک و نوجوان
مهدیه سهرابی: کتاب «دروغ زیبا» اثر حسن احمدی توسط انتشارات گویا منتشر و راهی بازار نشر شد. حسن احمدی از سال ۱۳۵۸ در حوزه هنری مشغول کار شد و بیش از 40 اثر برای کودکان و نوجوانان منتشر کرده است.
کتاب شامل 39 داستان یک الی ۲ صفحهای است. داستانهایی الهام گرفته از اتفاقهای روزمره، تخیلی، فانتزی و گاهی بر اساس اتفاقهای واقعی.
در ادامه سومین داستان از این کتاب با عنوان «ماشین» میآید:همهمهای در ماشین بود. هر یک از مسافران تاکسی چیزی میگفت. یکی به ماشینهای تکسرنشین بد و بیراه میگفت، دیگری مسؤولان کنترل ترافیک را مقصر میدانست. آن یکی مرتب تکرار میکرد: «همین دیگر! وقتی هر ننه قمری از دهاتشان بلند میشود و میآید اینجا یک ماشین میاندازد زیر پایش، باید هم ساعتها توی ترافیک بمانیم».
هیچکس نمیدانست مشکل اصلی ترافیک کجاست. چند دقیقه بعد که مسافران تاکسی و جناب راننده دریافتند مقصر راننده بنز مشکی است، دوباره همهمهها شروع شد. یکی گفت: «از دست این پولدارها! آقا اصلا عین خیالشان نیست دیگران را به حساب بیاورند!» و آن یکی در تایید حرفهای او گفت: «نگاه کنید، تو را به خدا، معلوم نیست بنز با این مدل را با چه پولی و از کجا و چگونه خریده!»
غرغرها ادامه داشت. هر کدام از آنها را کارد میزدی خونش در نمیآمد. حتما در ماشینهای دیگر هم همین حرف را میزدند.
وقتی به زحمت از کنار بنز زیبا گذشتند، همه آنها دیدند آقایی 40 و چند ساله با کت و شلوار مشکی و کراوات، شق و رق پشت فرمان ماشین نشسته است. آمدند فحشهای رکیک نثار جناب آقا بکنند که زمزمهها بلند شد: «بیچاره جا به جا مرده، یعنی سکته کرده!»
حالا فقط سکوت بود و شرمندگی و خیالهای در هم و بنزی که پشت سر مانده و راهی که باز شده بود.
این کتاب در ۱۰۳ صفحه و قیمت ۴۰ هزار تومان راهی کتابفروشیها شده است.
ارسال به دوستان
به علت ورشکستگی به تعطیلی کشیده شد
خداحافظی با دومین سینمای زنجیرهای آمریکا؟
39 سالن مجموعه سینماهای زنجیرهای رگال آمریکا تعطیل میشود. به گزارش «وطنامروز»، مجموعه سینماهای زنجیرهای رگال آمریکا 39 سالن خود را به دلیل ورشکستگی تعطیل میکند. طبق پروندههای حقوقی به دست آمده از سینماهای زنجیرهای رگال، دومین زنجیره بزرگ سینمایی در ایالاتمتحده، پس از اعلام ورشکستگی شرکت مادر «سین وِلد» در ماه سپتامبر، 39 سالن را تعطیل خواهد کرد.
«سین وِلد» از 15 فوریه اجارهنامهها را رد خواهد کرد. طبق آخرین پرونده ورشکستگی، در میان کاهش شدید فروش گیشه داخلی در طول همهگیری «کووید-19» اجاره ماهانه هر سالن سینما از سال 2019 تا 2022 نزدیک به 30 درصد افزایش یافته است. در این سند آمده است: در مجموع، بدهکاران تخمین میزنند رد اجارهنامهها باعث صرفهجویی سالانه 22 میلیون دلار در هزینه املاک آنها میشود. همچنین هر گونه اموال شخصی با ارزش کمی که در مکانها باقی مانده باشد رها خواهد شد. «سین وِلد» در 747 مجموعه با 9139 سالن سینما در 10 کشور جهان فعالیت میکند که تقریباً 500 مورد از این سالنها در ایالاتمتحده هستند. همهگیری کرونا ضربه بزرگی را به سالنداران آمریکا وارد کرد به طوری که گیشه داخلی سال 2022 به 7.5 میلیارد دلار رسید که تقریباً 30 درصد کاهش نسبت به 11.4 میلیارد دلار در سال 2019 قبل از کووید بود. این شرکت در سال 2020 زیان 3 میلیارد دلاری را متحمل شد، زیرا بسیاری از سینماها بسته ماندند و سال 2021 هم با ضرر ۳، 7 و 8 میلیون دلاری همراه بود. بر این اساس خالص بدهی بدون احتساب بدهیهای اجاره، 4.84 میلیارد دلار برآورد شد که متعاقب این زیانهای متوالی و پس از اعلام ورشکستگی، 39 سالن اصلی سینمایی در آمریکا تعطیل میشوند و همچنان احتمال تعطیلی و زیانهای بیشتر برای این مجموعه بزرگ سینماهای زنجیرهای آمریکا و دیگر مجموعهها وجود دارد.
ارسال به دوستان
کارگردان «بتمن» دست به کار شد
ساخت سریالی درباره باستر کیتون با بازی رامی ما
مت ریوز قصد دارد سریال کوتاهی درباره باستر کیتون بسازد که رامی مالک بازیگر آن خواهد بود. به گزارش «وطنامروز»، مالک در حالی که به لطف بازی در سریال «مستر روبات» به شهرت رسید و سال ۲۰۱۶ برای بازی در آن برنده جایزه امی بازیگر مرد نقش اصلی شد، اکنون دوباره به صفحه تلویزیون بازمیگردد تا در یک سریال کوتاه در نقش ستاره افسانهای فیلم صامت یعنی باستر کیتون بازی کند.
مت ریوز کارگردان «بتمن» هم سازنده و هم تولیدکننده این مجموعه کوتاه خواهد بود. گفته شده تد کوهن برنده ۳ جایزه امی که نویسندگی سریالهایی چون «جانشینی»، «فرندز» و «ویپ» را در کارنامه دارد، پس از امضای قرارداد از کتاب جیمز کرتیس با عنوان «باستر کیتون: زندگی یک فیلمساز» برای نوشتن فیلمنامه بهره میگیرد. هنوز مذاکرات برای حق اقتباس از این کتاب قطعی نشده است.
این سریال برای برادران وارنر ساخته میشود تا در پلتفرم آنلاین این کمپانی ارائه شود. «بتمن» یکی از بزرگترین تولیدات این کمپانی در سال ۲۰۲۱ بود که نزدیک به ۷۷۱ میلیون دلار فروش کرد و به نظر میرسد همین امر جایگاه محکمی برای ریوز در این کمپانی ساخته باشد.
باستر کیتون از تاثیرگذارترین و محبوبترین ستارههای سینمای دوران خود بود که در فیلمهایی چون «خانه برقی»، «قایق بخار بیل جونیور»، «شرلوک جوان» و آنچه بسیاری از منتقدان و مورخان شاهکار او میدانند یعنی «ژنرال» بازی کرد. کیتون امروز به عنوان یک چهره تأثیرگذار فیلمسازی به یاد آورده میشود و کارگردانهای بزرگ و متفاوتی مانند اورسن ولز، مارتین اسکورسیزی و مل بروکس از او به عنوان الهامبخش یاد میکنند. مالک پس از «اپنهایمر» کریستوفر نولان احتمالا در برابر دوربین این سریال ظاهر میشود. ریوز پروژههای دیگری هم دارد که دنباله او برای «بتمن» از جمله آنهاست.
ارسال به دوستان
کتاب «خیرالنسا» توسط انتشارات «راه یار» منتشر شد
مادر مهربان جبههها
گروه فرهنگ و هنر: کتاب «خیرالنسا» طرحی از یک زندگی به روایت بانو خیرالنسا صدخَروی به قلم سمانه آتیهدوست توسط انتشارات «راه یار» منتشر شد.
پرسیده بودند: «اگر برایتان آرد بیاوریم، برای جبهه نان میپزید؟» زن میانسال صدخَروی هم لابد به خیال اینکه حکایت یکی دو کیسه است؛ گفته بود: «چرا که نه؟!» و چند روز بعد شده بود حکایت یک خاور آرد گندم ناخوانده، وسط یک روستای کویری در سبزوار.
خیرالنسا صدخروی مقاومت را از دل خانه گلیاش در روستایی کوچک به جهان صادر کرد؛ زنی «نه شرقی، نه غربی» که هر جا بود رسالتش را انجام میداد؛ چه در طول 8 سال جنگ که چادرش را به کمر بست و برای جبههها مادری کرد، چه آنگاه که باحوصله، تمام یک قرن زندگیاش را هجی کرد تا برای همیشه، مثل کشکولی انباشته از حکمت ناب در دل تاریخ بماند.
این کتاب، صرفا منحصر به فعالیتهای اجتماعی خیرالنسا صدخروی در 8 سال پشتیبانی از دفاع مقدس نیست و تلاش کرده به تمام ابعاد زندگی این بانو بپردازد. کتاب «خیرالنسا» خاطرات شفاهی بانو خیرالنسا صدخروی، مادر مهربان جبههها و مسؤول زنان روستای صدخرو سبزوار در پشتیبانی جنگ را که آذر 1399 از دنیا رفت، روایت میکند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: «صدای زن اوستامحمدحسین بود که نشسته بود دم حیاطمان. تا چشمش افتاد به من، نه برداشت و نه گذاشت، خوشخبریِ عروس شدنم را داد. تازه از کلاته رسیده بودم. مثل همیشه با فاطمه آمده بودیم دِه تا برویم حمام. غیظم گرفت. ابروهایم را گره انداختم و گفتم: «خودت رو عروس کنن زنیکه پیر».
کمی باهاش اوقاتتلخی کردم و دویدم سمت خانه. چشمم افتاد به صندوقِ ننه. رفتم جلوتر. یکی دو قبضه مَویز توی یک دستمال فَرَتی با یک چارقد سفید مرمر بهدردنخور، روی صندوق بود. فکری شدم. صدای زن همسایه هنوز توی گوشم بود: «دخترجون! یک اَنجی زبونت رو کوتاه کن. برو خونه ببین برات کفش و دستمال آوردن».
کتاب «خیرالنسا» که تحقیق آن بر عهده سمانه آتیهدوست و محمد اصغرزاده بوده و تدوین آن توسط سمانه آتیهدوست انجام شده، در 280 صفحه، شمارگان 1000 نسخه و قیمت 90 هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است
گفتنی است پیشتر نیز کتاب «نان سالهای جنگ» درباره خاطرات زنان روستای صدخرو سبزوار از پشتیبانی جنگ توسط نشر «راه یار» منتشر شده است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
بهروز افخمی مجری «هفت» شد
بهروز افخمی به عنوان مجری برنامه سینمایی «هفت» انتخاب شد. سری ششم این ویژهبرنامه همزمان با آغاز جشنواره فیلم فجر روی آنتن خواهد رفت. به گزارش «وطنامروز»، برنامه هفت در فصل جدید به تهیهکنندگی محمد تنکابنی و با اجرای بهروز افخمی روی آنتن شبکه نمایش سیما خواهد رفت.
بهروز افخمی که برای دومین بار به عنوان مجری هفت انتخاب میشود، پیشتر هم از مهر ۹۴ تا خردادماه ۹۵ به عنوان مجری فصل سوم این برنامه مقابل دوربین رفته بود.
برنامه هفت در فصل سوم با اجرای علیرضا افخمی دستخوش تغییرات اساسی شد و با نگاهی متفاوت از اجرای محافظهکارانه محمد گبرلو روی آنتن رفت. این برنامه همچنین در آن دوره از ساختار برنامهای زنده بیرون آمد. در دوره اجرای هفت توسط بهروز افخمی، مسعود فراستی هم با این برنامه همکاری میکرد.
***
«مافیا» و «از این به بعد» روی آنتن شبکه نسیم
فصل اول مسابقه «شهروند و مافیا» با ساختاری متفاوت با اجرای علیرام نورایی و مجموعه نمایشی «از این به بعد» اثری اجتماعی در قالب طنز آیتمی به کارگردانی آرمین قاسمزاده روی آنتن شبکه نسیم رفت. به گزارش «وطنامروز»، بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه نسیم، فصل اول مسابقه شهروند و مافیا با فرمتی متفاوت به تهیهکنندگی علیرضا سلطانی و اجرای علیرام نورایی از دیشب، شنبه اول بهمنماه شروع شد و در طول هفته روزهای زوج ساعت ۲۱ از این شبکه پخش میشود.
شهروند و مافیا مسابقهای است که در آن شخص، با آزمون و خطا برای شناسایی نقش اشخاص دیگر تلاش میکند. در این مسابقه اشخاص به صورت پنهانی میان ۲ گروه آگاه و ناآگاه و ۲ دسته مافیا و شهروندان تعیین نقش میشوند و اکثریت شهروند این فرصت را پیدا میکنند تا اشخاص مافیا را شناسایی کنند و برای حذف آنها رأی دهند.
مجموعه نمایشی «از این به بعد» هم که اثری اجتماعی در قالب طنز آیتمی به کارگردانی آرمین قاسمزاده و تهیهکنندگی آرمین فکری است، در ۵۲ قسمت روزهای زوج ساعت ۲۰ از شبکه نسیم روی آنتن میرود.
این اثر به میزبانی امیر عضد، با هدف افزایش دانش قضایی و حقوق شهروندی بینندگان ساخته شده است و با ورود به مسائل روزمره اجتماعی روند قبلی و روش جدید هر خدمت نوینی در عرصههای قضایی و حقوقی را به بینندگان نشان میدهد.
***
افتتاح ۳ مجموعه جدید سینمایی در استان تهران
همزمان با چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، ۳ پردیس جدید سینمایی در استان تهران افتتاح میشود. به گزارش «وطنامروز»، امسال همزمان با برپایی چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، برای نخستینبار در شهرهای پرند و قرچک جشنواره فیلم فجر برگزار و همزمان با این رویداد پردیسهای سینمایی این شهرها افتتاح خواهد شد. همچنین برای نخستین بار پردیس سینمایی اطلس در منطقه یک تهران میزبان فیلمهای جشنواره خواهد بود.
سینماهای این دوره که در مناطق مختلف تهران جانمایی شدهاند تا ۴ بهمن اعلام میشوند. چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ به دبیری مجتبی امینی برگزار میشود.
***
برگزاری بیستمین گردهمایی سالانه باستانشناسی ایران در اسفندماه
سرپرست پژوهشکده باستانشناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از برگزاری «بیستمین گردهمایی سالانه باستانشناسی ایران» در اسفندماه ۱۴۰۱ در تهران خبر داد. لیلا خسروی گفت: برگزاری گردهمایی سالانه باستانشناسی ایران رویدادی بزرگ است که جامعه باستانشناسان ایرانی و خارجی که در حوزه فرهنگی ایران پژوهش میکنند، منتظر برگزاری آن هستند.
وی این گردهمایی را فرصتی خواند که باستانشناسان در آن کارنامه علمی خود را در برابر ارزیابی و داوری قرار میدهند و از هماندیشی تمام صاحبنظران استفاده میکنند. سرپرست پژوهشکده باستانشناسی تصریح کرد: ارائه نتایج آخرین پژوهشهای باستانشناسی ایران سنتی ارزشمند با قدمت 50 سالانه است که به دلیل شرایط همهگیری ویروس کرونا و بر اساس ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری کنفرانسها به صورت مجازی در چند سال گذشته به صورت مجازی و در قالب نشستها و سخنرانیهای تخصصی مختلف، میزگردهای تخصصی و کارگاهها و نمایشگاه مجازی بدون وقفه برگزار شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|