|
اخبار
ادغام 2 نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال و بازیهای رایانهای
نمایشگاه فناوریهای محتوای فضای مجازی (CTEX) برگزار میشود
مصلای بزرگ تهران میزبان نمایشگاه فناوریهای محتوای فضای مجازی (CTEX) میشود. به گزارش «وطن امروز»، این نمایشگاه شامل سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال و چهارمین نمایشگاه ملی بازیهای رایانهای است که 16 تا 19 بهمن در شبستان مصلای بزرگ تهران برگزار میشود.
برگزاری نمایشگاه فناوریهای محتوای فضای مجازی (CTEX) با تدبیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر ادغام ۲ نمایشگاه بینالمللی رسانههای دیجیتال و نمایشگاه بازیهای رایانهای برای نخستین بار انجام میشود.
گفتنی است محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آبانماه 1401 و در جلسه سیاستگذاری «نمایشگاه فناوریهای محتوایی فضای مجازی» با تاکید بر برگزاری قدرتمند این رویداد بزرگ، اعلام کرد: در ایام کرونا نمایشگاه باسابقه رسانههای دیجیتال به صورت فیزیکی برگزار نشد و «نمایشگاه فناوریهای محتوای فضای مجازی»، بازگشت نمایشگاه رسانه دیجیتال به تقویم نمایشگاهی کشور است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: این نخستین بار است که ۲ نمایشگاه تأثیرگذار و پرمخاطب بازیهای رایانهای و رسانههای دیجیتال با هم ادغام شده و در قالب «نمایشگاه فناوریهای محتوای فضای مجازی» برگزار میشوند.
خبرهای تکمیلی درباره بخشهای مختلف برگزاری این نمایشگاه در بخش بازیهای رایانهای بزودی توسط بنیاد ملی بازیهای رایانهای اعلام میشود.
***
در قالب نمایشگاه پوستر «کار خودشونه» نیرومند افتتاح شد
نمایشگاه پوسترهای محمدحسین نیرومند با عنوان «کار خودشونه» دوشنبه ۱۰ بهمن با حضور محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، محمدحسین نیرومند هنرمند طراح و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور سینمایی و هنری، حسین عصمتی و جمعی از هنرمندان در گالری عالی حوزه هنری افتتاح شد.
محمدحسین نیرومند، هنرمند طراح و کاریکاتوریست درباره نمایشگاه «کار خودشونه» به مهر گفت: حقیقت این است که در سال جدید خیلی مشغلههای اجرایی داشتم و احساس کردم این مشغلهها نباید مانع کارم شود در کنار این مورد، حوادث و اغتشاشات اخیر سبب شد زمان جدی بگذارم و طرحهای پوستر این نمایشگاه را طراحی کنم.
وی بیان کرد: آثارم در رابطه با موضوع اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر، ۷۰ اثر بود که نزدیک به ۴۵ اثر در این نمایشگاه ارائه شده است.
نیرومند درباره اینکه آیا موضوع این نمایشگاه به جنگ نرم نیز میپردازد، گفت: این آثار مروری بر جنگ شناختی و ادراکی است که طی ۷۰ روز گذشته در قالب ناآرامیها و اغتشاشات بر سر کشور آمد. جنگ شناختی، جنگی است که در حوزه افکار، باورها و هنجارهای آدمها کار میکند. در واقع این موضوع، مبتنی بر رسانههای دروغپرداز است که موذیانه این افکار را تغییر میدهند و به همین دلیل جنس این آثار در حیطه جنگ نرم نیست و به بحث جنگ شناختی اشاره دارند.
وی درباره عنوان نمایشگاه نیز اظهار کرد: این آثار همگی به صورت دیجیتال کار شدهاند و عنوان «کار خودشونه» را جالب دیدم، چراکه در فضای مجازی نیز بسیار ترند شده بود و من هم نقد جدی به این موضوع داشتم.
نمایشگاه پوستر «کار خودشونه» از ۱۱ تا ۲۶ بهمن از ساعت ۹ تا ۱۸ در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری برقرار است و علاقهمندان میتوانند از آن بازدید کنند.
***
گردهمایی شاعران فارسیزبان از ۹ کشور در دل خلیج فارس
ششمین محفل هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، میزبان شاعران فارسیزبان و شاعرانی از کشورهای سوریه و لبنان خواهد بود.
به گزارش «وطن امروز»، محفل بینالمللی خلیجفارس از سلسله محافل هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، امروز سهشنبه یازدهم بهمنماه، در جزیره ابوموسی برگزار میشود.
در این محفل رضا اسماعیلی از ایران، حسن بعیتی از سوریه، محمدباقر جابر از لبنان، سیدسکندر حسینی از افغانستان، عسگر حکیماف از تاجیکستان، شاهمنصور شاه میرزا از تاجیکستان، احمد شهریار از پاکستان، سیدنقی عباس کیفی از هند، علی کمیل قزلباش از پاکستان، علیرضا قزوه از ایران، محمدکاظم کاظمی از افغانستان، جعفر محمد از ازبکستان و زامیق محموداف از جمهوری آذربایجان اشعار خود را میخوانند.
محفل بینالمللی «خلیج فارس» از سلسله محافل هفدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر، امروز (یازدهم بهمن) ساعت 18 در هرمزگان، خلیجفارس، جزیره بوموسی، سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
دبیر چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در پاسخ به «وطن امروز»:
خودی و غیر خودی نداریم
محمدعلی میرزایی*: فردا چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر آغاز میشود. یکی از نکات منفی و حواشی جشنواره امسال فیلم فجر سیاسی کردن آن است؛ ولی نکته مهم این است که هم متولیان جشنواره و هم رسانهها، باید بدون توجه به حواشی به آثار ارزشمند جشنواره و تاثیرات مثبت آن نگاه کنند.
صبح دیروز نشست خبری چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، به همراه رونمایی از پوستر بخش بینالملل آن در پردیس سینمایی ملت با حضور مجتبی امینی دبیر جشنواره، مسعود نجفی مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر و اهالی رسانه برگزار شد.
در این نشست مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم فجر ضمن خوشامدگویی به اهالی رسانه، یادآور افرادی شد که طی سالهای اخیر همراه این رویداد بودند اما در حال حاضر کنارمان نیستند؛ از جمله این افراد میتوان به وحید اسلامی، اصغر یوسفینژاد، علیرضا غفاری، محسن جعفریراد، اشکان منصوری و بابک برزویه اشاره کرد.
وی ادامه داد: امسال در پردیس ملت تا ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۱ میزبان مخاطبان خواهیم بود و جدول نمایش آثار نیز در ۲ روز آینده مشخص و منتشر خواهد شد. برنامه سینماها در روزهایی که ۳ فیلم اکران میشود از ساعت ۱۳ و در روزهایی که برنامه نمایش با ۲ اکران پیش میرود از ساعت ۱۶ آغاز خواهد شد.
در ادامه این نشست، امینی، دبیر چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر ضمن همدردی با زلزلهزدگان خوی، گفت: خدا را شاکریم که شرایط برگزاری چهلویکمین جشنواره فیلم فجر مهیا شد و به روزهای آغازین این رویداد نزدیک میشویم. با کمک و همراهی شما بزرگواران در ۱۲ بهمنماه ۱۴۰۱ جشن شروع سال سینمای ایران اتفاق خواهد افتاد. برگزاری و برنامهریزیها برای جشنواره امسال به علت مشکلات و التهابات چند ماه اخیر و روند سینمای کشور با تاخیر انجام شد و سرعت هنرمندان در مباحث تولیدی کاهش یافت اما ما در چارچوب ارزیابی فیلمها با بسته تولیدی خوبی روبهرو بودیم و ۷۵ اثری که به دبیرخانه رسید، نسبت به سالهای گذشته آثار قابل توجهی بودند. برخلاف سالهای گذشته که آثار در چارچوب تکلوکشین و شهری تولید میشد، امسال با گرافیک و اقلیمهای جدید، نشاط و شادابی در خط تولید سینما به چشم خواهد آمد و خط تولید سینما، با تنوع اقلیم و ژانرهای مختلف مخاطب را راضی نگه خواهد داشت و برای اکران سال آینده نیز با بسته خوبی روبهرو خواهیم بود.
وی افزود: کار هیات انتخاب در بررسی آثار سخت بود، چراکه باید آثاری انتخاب میشد که استانداردهای لازم را داشته باشد. میخواستیم شرایط را بهگونهای فراهم کنیم که همه آثار به جشنواره راه پیدا کنند. امسال ۳۰ فیلم خوب داشتیم تا جشنواره پررونق شکل بگیرد؛ ۲۴ اثر به بخش رقابتی راه یافت و ۴ اثر در رزرو ماند و امیدواریم کار جعفریجوزانی نیز به جشنواره برسد. امروز (دیروز) ۱۰ صبح بلیتفروشی در ۳ سامانه آغاز شده است و از ۳۰ بهمن اکرانهای استانی آغاز خواهد شد و ۴۸ ساعت قبل از ۱۷ بهمن بلیتهای مردمی استانها نیز به فروش خواهد رسید.
* حضور ۲۶ اثر از ۲۵ کشور در جشنواره فجر برای نخستین بار
دبیر چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر خاطرنشان کرد: امسال شاهد میهمانان خارجی و آثار بینالملل هم هستیم؛ برای حوزه بینالملل فیلم فجر ۵۷۸ اثر شرکت کردند که پس از بازبینی ۲۶ اثر از ۲۵ کشور در جشنواره حضور خواهند داشت و برای نخستین بار اکران خود را در جشنواره دارند؛ برخی از آنها تولیدات و محصولات مشترک است. امسال از ۲۸ کشور پذیرای میهمانان خارجی خواهیم بود و بازار جشنواره در خانه جشنواره (برج میلاد) برگزار خواهد شد. همچنین ورکشاپهای تخصصی را در موزه سینما در نظر گرفتهایم و برای میهمانان بینالملل نیز در همان برج میلاد ورکشاپهایی برگزار خواهد شد. همزمان با افتتاح جشنواره، سینماهای اطلس مال و پرند نیز بازگشایی خواهند شد. ما باید به خانواده سینمای کشور کمک کنیم و این جشنواره بستری است برای خانواده سینما تا زحمات چندین ماهه خود را در آن ارائه کرده و مخاطب خود را راضی کنند. انشاءالله مردم عزیز هم میزبان خانواده سینما هستند و در این ایام، جشن انقلاب و جشنواره فجر را خواهند دید و با همدلی و مودت جشن سینمای ایران را رقم خواهیم زد.
وی در پاسخ به سوالی در مورد قاچاق فیلم و موضوع حفاظت از فیلمها گفت: برای امنیت فضای مجازی و آیتی، در ستاد برگزاری و وزارت فرهنگ و ارشاد تمهیداتی اندیشیده شده است، چرا که کشور در معرض حملات سایبری است و تکنولوژیهایی وجود دارد که از امنیت بالایی برخوردارند. تاریخ و زمانی در نظر گرفته شده است تا در استانهای دیگر اتفاقی نیفتد و بتوانیم جشنواره را منظم برگزار کنیم.
* تأخیر فیلمها و چالش سیمرغ مردمی
امینی ادامه داد: امسال خط تولید آثار سینمایی با توقف و کندی شکل گرفت و ما به پاس زحمات متقاضیان حضور در جشنواره که میخواستند اثرشان به جشنواره برسد وضع دوستان را درک کردیم. بنابراین تلاش کردیم با همکاری دبیرخانه شرایط اکران را برای فیلمهایی که دیر به جشنواره میرسند با برنامهریزی فراهم میکنیم. با توجه به اینکه برخی فیلمها از اواسط جشنواره به ناوگان اکران اضافه خواهند شد، شرایط را برای آرای مردمی با چالش روبهرو خواهند کرد و ما به دنبال این هستیم که بستر عادلانهای را در این زمینه فراهم کنیم، زیرا برخی فیلمها از ابتدا اکران میشوند و برخی دیگر از اواسط جشنواره روی پرده میروند که این عادلانه نیست و به دنبال تمهیداتی هستیم تا شاید بتوان آرای مردمی را در نظر گرفت.
دبیر جشنواره درباره اختصاص سیمرغ اقتباس در جشنواره امسال عنوان کرد: سیمرغ آثار اگر در بخش رقابتی بر پایه اقتباس شکل گرفته باشد و وزنی داشته باشد، میتوان به آن توجه ویژه کرد و باید دید موضوع اقتباس و کیفیت آن در جشنواره به چه صورت خواهد بود. برای پوشش خبری در برج میلاد تمهیداتی اندیشیده شده است تا خبرنگاران هم در میلاد و هم در پردیس ملت بتوانند پوشش خبری جشنواره را داشته باشند. اصحاب رسانه برای بازار اکران هم با هماهنگی جناب نجفی دسترسی خواهند یافت. سیاست ما از روز اول این بود که جشنواره ۴۰ ساله را به مرحله چهلویکم ببریم که باید با سبک ایرانی - اسلامی همراه باشد و نباید فرهنگهای کشورهای خارجی را پیادهسازی کنیم؛ چراکه ما عقبه فرهنگی ویژهای داریم و هیچ نقطه از جهان نمیتواند با آن مقابله کند. با برنامهریزیهای انجامشده با چارچوب ایرانی - اسلامی کار را جلو میبریم. شاید این کار اشتباهاتی داشته باشد اما قطعا با نقد و تذکر شما اهالی رسانه و هنرمندان اشتباهات برطرف خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فقط افرادی که در جشنواره حضور دارند داوری میشوند، عنوان کرد: در این 40 دوره از جشنواره همه باهم حالمان بد بوده یا همه باهم حالمان خوب بوده است؛ این جشنواره متعلق به همکاران عزیزمان است. در این 40 دوره و اینکه عزیزی بخواهد همراهی کند یا نکند ما بر اساس آییننامه و برنامهریزیها با اقتدار تصمیم خواهیم گرفت و مباحثی را که در نظر داریم پیش میبریم. این آثار برای مردم خلق شدهاند و نباید مباحث فرهنگی - هنری را با سیاست گره بزنیم. مشکلی در داوری این آثار نمیبینم. بنده با تولید از سینما شروع کردم و از ۱۷ سالگی عضو کوچکی از خانواده سینما هستم و با اهالی آن سالها با وجود اختلافات فکری زندگی کردهام و از دوستانمان هستند، صمیمتی بین دوستان جاری و ساری است؛ ما در این ماهها صمیمیت و روح عاطفی خود را حفظ کردهایم و این التهابات تاثیری در دوستیها و رابطهها نمیگذارد.
* شرکت انصرافیها در بخشهای جوایز
امینی درباره شرکت انصرافیها در بخشهای جوایز گفت: من مشکلی در این باره نمیبینم. روی این موضوع که من تهیهکننده گاندو هستم در رسانههای مختلف مانور میدهند؛ البته که سریالهای پلیسی و امنیتی اهمیت روشنی دارند اما در کارهای متفاوت دیگری هم در سینما نقش داشتم و هومن سیدی را من در فیلم آفریقا معرفی کردم یا کارهای ضداسرائیلی مثل شکارچی شنبه را کار کردم اما مدام روی گاندو متمرکز میشوند. اینها ربطی به نگاه امنیتی به جشنواره ندارد و من تنها به عنوان یک مدیر جشنواره فعالیت میکنم. هیچ دستور خاصی از جایی نرسیده که جشنواره را چگونه اداره کنم. وظیفه ما مراقبت از سینما و صیانت از خانواده سینما و آثار آنهاست. فشار زیادی روی سینماگران به خاطر فیلمسازی است، حال اگر فشارهای رسانهای زیادی به آنها وارد شود در حق آنها جفا میشود و حالی برای آنها باقی نمیماند. برای همین جنبه رسانهای کار با احتیاط جلو رفت، زیرا جشنواره در شرایطی سخت کار کرد و فیلمها نیز در این شرایط تولید میشد.
وی در ادامه در پاسخ به سوال «وطن امروز» که همراهی دبیر جشنواره با سازندگان چطور بوده است، یادآور شد: خودی و غیرخودی نداریم و همه سلایق و ایدئولوژیها در جشنواره حضور داشتهاند. هیچ هنرمندی نیست که تا به حال در جشنواره حضور نداشته باشد، حتی فردی که میگفت چند سال است در جشنواره حضور نداشتهام، در چند دوره جشنواره جهانی فیلم فجر شرکت کرده و حتی دستمزد گرفته است.
امینی همچنین درباره سایتهای فروش بلیت فیلمهای جشنواره گفت: هر ۳ سایت از صبح مشغول کار هستند، البته اختلالهایی دارند اما مشکلی برای اجرا ندارند. تاکنون بیش از 6 هزار و 500 بلیت فروخته شده است.
* روزنامهنگار
ارسال به دوستان
«شمع حرمخانه» منتشر شد
خاطراتی از شور حسینی زنجانیها در سوگ شهادت حاجقاسم
گروه فرهنگ و هنر: «شمع حرمخانه» خاطرات مردم زنجان از ایام شهادت حاجقاسم سلیمانی به قلم فاطمه کنعانی و فریده الیاسیفرد از سوی انتشارات «راه یار» چاپ و روانه بازار نشر شد.
باید خودت میان جمعیت عظیم مردم زنجان باشی تا بفهمی هشتمین روز ماه محرم چه حالوهوایی دارد. دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان، سالهاست که در این روز بهیاد علمدار کربلا، حضرت ابوالفضلعباس(ع) بهسمت امامزاده سیدابراهیم(ع) حرکت میکند تا ارادت خود را به ائمه اطهار(ع) و اهلبیت ایشان نشان دهد.
همه مردم زنجان از پیر و جوان، زن و مرد و کوچک و بزرگ، خودشان را به دریای عظیم عزاداران میرسانند. حاشیه خیابانها و کوچههای اطراف و مسیر دسته عزاداری حسینیه، مملو از انبوه عزادارانی میشود که از شهرها و روستاهای اطراف و بسیاری از استانهای دور به زنجان میآیند تا در اجتماع بزرگ عاشقان امامحسین(ع) شرکت کنند. هشتم محرم، نمایش عشق و ارادت زنجانیها به شهدای کربلا، به ویژه علمدار کربلا، حضرتعباس(ع) است. حماسه عظیم مردم در عزاداری این روز، به «یومالعباس» مشهور شده است: روزی برای علمدار کربلا. صبح جمعه، 13 دیماه 1398، خبری جانگداز و سهمگین در همه ایران پیچید: «إِنَّا لِلهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ. در حمله بالگردهای آمریکایی به فرودگاه بغداد، سردار سرافراز سپاه اسلام، حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، معاون حشدالشعبی به شهادت رسیدند.
مردم زنجان همانند همه ایرانیها، عزادار شدند. همه شهرها و روستاهای استان زنجان، بوی محرم گرفتند. از همه جا نوای سوزناک «ای اهلحرم، میر و علمدار نیامد» به گوش میرسید. در همهجای استان، مراسم عزای سردار دلها بر پا شد.
در سومین روز شهادت سردار سپهبد حاجقاسم سلیمانی و همرزمانش، اقشار مختلف مردم مؤمن و انقلابی زنجان بار دیگر در قالب دسته عزاداری از حسینیه اعظم بهسمت امامزاده سیدابراهیم(ع) حرکت و بهیاد رشادتهای شجاعانه این سردار عزیز، عزاداری کردند. هزاران نفر از پیر و جوان، زن و مرد، کوچک و بزرگ، در اجتماعی بینظیر فریاد میزدند.
یاران قیامت اولدی بغداد پربلاده
سرداریمیز یخلدی میدان کربلاده
بال جبرائیل را فرش محرم میکنیم
شر اسرائیل را از این جهان کم میکنیم
ای علمدار حسین، ای علمدار حسین
مردم با دلی داغدار و چشمی اشکبار، «یومالقاسم» را در پایتخت شور و شعور حسینی و دیار ارادتمندان علمدار کربلا به ثبت رساندند؛ روزی برای علمدار انقلاب. کتاب حاضر تلاشی است برای ثبت گوشهای از ارادت مردم زنجان به علمدار انقلاب، سردار سپهبد حاجقاسم سلیمانی. بنا بر این گزارش، «شمع حرمخانه» خاطرات مردم زنجان از ایام شهادت حاجقاسم است که تحقیق آن برعهده زهرا تیموری مطلق، نازیلا یاوری و حمید حمیدینسب بوده و تدوین آن توسط فاطمه کنعانی و فریده الیاسیفرد انجام شده است.
ارسال به دوستان
فروش نامزدهای اسکار بالا رفت
«همه چیز همه جا باره» موفقترین
گروه فرهنگ و هنر: در حالی که سهشنبه پیش اسامی نامزدهای اسکار اعلام شد، «همه چیز همه جا یکباره»، «اشباح اینیشرین» و «زنان حرف میزنند» از جمله فیلمهایی بودند که در میان نامزدها جای داشتند و با کسب نامزدی، فروش بیشتری را تجربه کردند. فهرست امسال ترکیبی از فیلمهای تجاری و مؤلف است و ۱۰ فیلم در بخش بهترین فیلم با هم رقابت میکنند. در میان فیلمهای مردمپسند «آواتار: راه آب»، اکنون فروشی 2.117 میلیارد دلاری را در سطح جهان دارد و «تاپ گان: ماوریک» با فروش 1.488 میلیارد دلار و «الویس» با فروش ۲۸۷ میلیون دلار اکران خود را به پایان برده بودند. از سوی دیگر در بخش فیلمهای مستقل «همه چیز همه جا یکباره» با ۱۰۴ میلیون دلار، «اشباح اینیشرین» ۳۰ میلیون دلار، «مثلث غم» 22.5 میلیون دلار، «فابلمنها» ۲۲ میلیون دلار، «تار» 7.4 میلیون دلار و «زنان حرف میزنند» با 2.3 میلیون دلار در فهرست فروش جای گرفته بودند. «در جبهه غرب خبری نیست» هم که توسط نتفلیکس اکران شده، گزارشی از فروشش منتشر نشده است. در طول تعطیلات پس از اعلام اسامی اسکار، «همه چیز همه جا یکباره» بیشترین اقبال را به خود دید و از اکران مجدد در ۱۴۰۰ سالن سینما، فروشی یک میلیون دلاری را تجربه کرد. این فیلم علمی- تخیلی اکشن که ۱۱ نامزدی اسکار را کسب کرده در بیشتر بازارها همه بلیتهایش فروخته شد و عنوان سیزدهمین فیلم پرفروش آخر هفته داخل آمریکا را کسب کرد. این فیلم ۴۵ هفته در سینماها بود و فروشش در داخل آمریکا ۷۱ میلیون دلار بوده و یکی از مطرحترین فیلمهای مستقل دوران پاندمی شده است. «زنان حرف میزنند» درامی به کارگردانی سارا پولی که درباره زنان یک قبیله است که با آزار جنسی روبهرو شدهاند به عنوان چهاردهمین فیلم پرفروش این آخر هفته شناخته شد و ۱.۰۷ میلیون دلار از نمایش در ۷۰۷ سالن سینما که به معنی افزایش ۱۶۴ درصدی است، کسب کرد. «الویس» هم رشدی ۹۱ درصدی را تجربه کرد. این درام بیوگرافیکی که توسط باز لورمن ساخته شده با بازی آستین باتلر در نقش الویس پریستلی از نمایش روی ۸۴۱ پرده سینما توانست ۱۵۴ هزار دلار کسب کند. این فیلم تابستان امسال اکران شده و ۱۵۱ میلیون دلار در بازار داخلی آمریکا فروش کرده بود و به نظر میرسید بیشتر مخاطبانش تاکنون آن را تماشا کرده باشند. «آواتار: راه آب» اما کاهشی ۱۹ درصدی را در بازار داخلی تجربه کرد و ۱۵.۷ میلیون دلار فروخت ولی برای هفتمین هفته متوالی در صدر فروش نشست. این فیلم در مجموع در بازار آمریکا ۶۲۰ میلیون دلار فروش کرده است. «به لزلی» دیگر فیلمی است که نامش در اسکار مطرح شده و در بخش بازیگری نامزدی کسب کرده اما توزیعکننده کانادایی این فیلم مستقل را همزمان به صورت ویدئویی نیز پخش کرده و فیلم تنها ۲۷ هزار دلار فروش کرده است. در مجموع همه ۱۰ فیلمی که نامزدی اسکار را در بخش بهترین فیلم کسب کردهاند فروشی ۱.۵۷۴ میلیارد دلاری در بازار داخلی داشتهاند، این بالاترین موفقیت برای فیلمهای نامزد اسکار از سال ۲۰۱۰ به این سو است که آن زمان هم «آواتار» اصلی اکران شده بود. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|