|
اخبار
شناسایی ۴۹ مورد جدید مبتلا به کرونا و فوت ۲ نفر دیگر
روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد تاکنون مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۲۷۷ دوز رسید. همچنین از ظهر روز جمعه تا ظهر شنبه ۱۵ بهمنماه، ۴۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران «کووید-۱۹» به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۶۶۳ نفر رسید. در طول این مدت، ۲ نفر از بیماران «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۷۵۶ نفر رسید. همچنین تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۷ هزار و ۷۶۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی ۲۱۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون نیز ۵۵ میلیون و ۵۹ هزار و ۱۴۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر، ۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۲ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۲ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
***
۵۰ پل در تهران مقاومسازی میشود
مدیرعامل سازمان مشاوره فنی و مهندسی شهر تهران گفت: شهرداری تهران مقاومسازی ۵۰دستگاه پل در پایتخت را در اولویت ۵ ساله خود قرار داده است. محمدصادق خیرخواه در نشست «بررسی ایمنی کالبدی کلانشهر تهران با تأکید بر ایمنی گودها، پلها، ساختمانها و فضاهای زیرسطحی» که از سوی پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی برگزار شد، ضمن تاکید بر اینکه ارتقای ایمنی و کیفیت پروژههای احداث ابنیه به الزامات فنی و اجرایی جدید نیاز ندارد، گفت: فقدان سازندگان ذیصلاح و توانمند یک مشکل بزرگ در حوزه ساختوساز است. وی مأموریتهای اصلی معاونت فنی و عمرانی را طراحی، اجرا و نظارت بر پروژههای عمرانی در سطح شهر تهران، مرمت، بهسازی، مقاومسازی و ایمنسازی زیرساختهای شهری و هدایت، نظارت و کنترل سازمانی برشمرد و گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در تهران ۳۹ تقاطع و ۴۷ پل ساخته شده بود که این عدد تا سال ۱۳۸۱ به ۷۱ تقاطع و ۱۵۵ پل رسید و از سال ۱۳۸۱ تاکنون هم ۳۳۳ تقاطع و ۵۵۱ پل در شهر تهران ساخته شده و در مجموع ۷۵۳ پل و ۴۴۳ تقاطع در تهران وجود دارد. شهرداری طبق ماده ۷۳ برنامه ۵ ساله دوم این پلها را شناسایی کرده و مقاومسازی ۵۰ دستگاه پل را در اولویت ۵ ساله خود قرار داده است.
***
افتتاح بیش از ۲۰۰ پروژه محیطزیستی به مناسبت دهه فجر
سازمان حفاظت محیطزیست از افتتاح بیش از ۲۰۰ پروژه محیطزیستی به مناسبت دهه مبارک فجر در سراسر کشور خبر داد. محسن نقیلو با تبریک فرارسیدن میلاد مولیالموحدین امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر و نیز گرامیداشت چهلوچهارمین بهار انقلاب اسلامی ملت ایران، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیطزیست دهه فجر امسال را با شعار «ایران استوار، ۴۴ سال افتخار» گرامی میدارد. وی با اشاره به افتتاح بیش از ۲۰۰ پروژه محیطزیستی به مناسبت دهه مبارک فجر افزود: این پروژهها شامل سیستم تصفیهخانه فاضلاب شهرکهای صنعتی، سیستم غبارگیر شرکتهای صنعتی، ایستگاههای پایش کیفی هوای محیط، توسعه ارتقای سامانه ملی پایش کیفی هوا، پایگاه اطفای حریق میانکاله، ایستگاه سنجش کیفیت آب میانکاله، پروژه تثبیت مرز حیات وحش، سیستم خنثیسازی لجن اسیدی، پایگاه اطفای حریق، ایستگاه پمپاژ آب تالابها، احداث ساختمان ادارات حفاظت محیط زیست در شهرستانها، سیستم تصفیه پساب فرآیند گیاهی، افتتاح پاسگاههای محیطبانی و راهاندازی خانههای محیطزیست است.
***
اجرای طرح ساماندهی کودکان کار
معاون فرهنگی - اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اجرای طرح ساماندهی کودکان کار گفت: این طرح با همکاری دستگاههای مختلف در قرارگاه آسیبهای اجتماعی شهرداری تهران در حال پیگیری است. محمدامین توکلیزاده در گفتوگو با ایرنا اظهار داشت: کمیته تخصصی ساماندهی وضعیت کودکان کار در قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران شکل گرفته است که در این کمیته نمایندگان دستگاهها از جمله سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) و نیروی انتظامی حضور دارند. وی با بیان اینکه هدف اصلی این طرح آموزش و سپس جذب کودکان کار در مراکز مردمنهاد است، اظهار داشت: این آموزشها در ۴ سطح آغاز شده و تلاش داریم با همکاری سازمانهای مردمنهاد این کودکان پس از آموزشهای لازم در این سازمانها جذب شوند. توکلیزاده تاکید کرد: وزارت کشور اصلیترین نهاد در زمینه ساماندهی کودکان کار است اما شهرداری تهران در کنار وزارت کشور و سایر دستگاههای اصلی حضور داشته و آماده هرگونه همکاری است.
***
حمله گرگها به شهروندان همدانی
مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره خطر حیوانگزیدگی بویژه در فصل زمستان هشدار داد. علیرضا توقیری اظهار کرد: ۱۴ بهمن ۹ نفر دچار حیوانگزیدگی شدند و برای تزریق واکسن هاری به مراکز بهداشتی و درمانی استان همدان مراجعه کردند. وی یادآور شد: ۳ مورد گازگرفتگی توسط گرگ در سطح شهر همدان گزارش شد و افراد آسیب دیده توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. در همین زمینه نیز مدیر مرکز آموزشی- درمانی بیمارستان بعثت همدان خبر داد: ۳ مصدوم شامل ۲ مرد و یک زن از ناحیه دست و پا دچار جراحات ناشی از گازگرفتگی حیوان وحشی شده بودند. هم اینک حال هر ۳ مصدوم ناشی از حمله گرگ مساعد است. طبق نظر کارشناسان محیط زیست، نزدیکهای صبح، ظهر و غروب بیشترین مواقع حمله گرگهاست و با توجه به اینکه گرگ خاصیت انتقامگیری دارد، به هیچوجه نباید به گرگ و تولههایش آزاری رساند.
ارسال به دوستان
اورژانس هوایی تقویت میشود
رئیس هیأت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران گفت: بالگردهای اورژانس هوایی از جمله تهران با همت این هیأت با وجود مشکلات ناشی از تحریمها تقویت میشود. سیدحسین صفوی افزود: برنامهریزیهای مدونی صورت گرفته تا در مدت زمان کوتاهی شاهد پیشرفت شرکت هلیکوپتری باشیم. تمام اقداماتی که در این راستا اجرا شده مستند خواهند شد تا روشها و برنامهها برای سایرین نیز مورد استفاده و بهرهبرداری قرار گیرد.
ارسال به دوستان
اسکان زلزلهزدگان در 100 اردوگاه؛ برودت هوا و بارش برف شرایط را دشوار کرده است
نیاز خوی به وسایل گرمایشی
فرمانده کل سپاه با حضور در منطقه زلزلهزده خوی بر بهکارگیری همه توان و بسیج امکانات سپاه تا بهبود شرایط زندگی زلزلهزدگان تأکید کرد
فرمانده کل سپاه در بازدید از مناطق زلزلهزده خوی گفت: همه توان سپاه را برای بهبود وضعیت زلزلهزدگان به کار میگیریم. زلزله 5.2 ریشتری خوی در آذربایجان غربی که باعث خسارت 20 تا 80 درصدی به بیش از 70 روستای این شهرستان شده و مردم را آواره کرده است از یک طرف و بارش بیامان برف و سرمای شدید هوا از طرف دیگر باعث شده این روزها به مردم زلزلهزده این منطقه بسیار دشوار بگذرد؛ مردمی که از ترس حاضر نیستند به خانه بازگردند و در 100 اردوگاه، روزگارشان را زیر چادر میگذرانند. اگر چه نیروهای امدادی و جهادی از همان لحظات نخست، زلزلهزدگان خوی را تنها نگذاشتهاند و به یاری آنها شتافتهاند اما مردم این منطقه در این شرایط سخت همچنان نیازمند لوازم گرمایشی هستند. بنا بر این گزارش صبح دیروز سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور بازدید از مناطق زلزلهزده خوی وارد فردوگاه این شهر شد تا با حضور در مناطق زلزلهزده در جریان آخرین وضعیت مردم و نحوه امدادرسانی به زلزلهزدگان قرار گیرد. فرمانده کل سپاه پس از ورود به این شهر بلافاصله به مناطق آسیبدیده از زلزله رفت و در جریان میزان خسارتها و نحوه امدادرسانی نیروهای سپاه به مردم زلزلهزده قرار گرفت. وی در دیدار چهره به چهره با زلزلهزدگان بر امدادرسانی سپاه تا تثبیت کامل شرایط و رفع مشکلات مردم در مناطق زلزلهزده تاکید کرد و گفت: عملیات مردمیاری سپاه ادامه خواهد داشت. سرلشکر سلامی در ادامه با حضور در چند چادر زلزلهزدگان در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و به فرماندهان سپاه حاضر در منطقه دستور داد سریعا مشکلات این خانوادهها برطرف شود. در حاشیه بازدید فرمانده کل سپاه از یکی از چادرها، جوانی با اشاره به اینکه در زلزله اخیر جهیزیهاش آسیب دیده است و قرار بوده بهزودی مراسم جشن ازدواجشان را برگزار کنند، از سرلشکر سلامی درخواست مساعدت کرد که فرمانده کل سپاه به سردار حزنی دستور داد یکسری جهیزیه به این جوان تحویل شود. همچنین در بازدیدی که سرلشکر سلامی از چادرها داشت، عدهای از اهالی منطقه با ابراز گلایه از برخی کمبودها و امکانات، خواستار توجه ویژه سپاه به مردم زلزلهزده شدند که سرلشکر سلامی ضمن دعوت مردم به آرامش به همه فرماندهان حاضر در منطقه دستور داد فورا مشکلات را پیگیری و برطرف کنند.
* بسیج تمامی امکانات برای تسهیل شرایط زلزلهزدگان
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید از مناطق زلزلهزده، بر تقویت امدادرسانی به مردم زلزلهزده خوی تاکید کرد و اظهار داشت: تمام امکانات؛ از جمله توان گروههای جهادی را برای کمک بیشتر به مردم زلزلهزده خوی به کار میبندیم تا شرایط آسانتری برای زندگی نسبت به وضعیت فعلی فراهم شود. سرلشکر سلامی با بیان اینکه شرایط زندگی در خارج از خانه همیشه سخت است و امیدواریم بهزودی همه مشکلات برطرف شود، افزود: دست مردم خوی را میبوسم و از اینکه در این شرایط سخت شکیبا هستند از آنها تشکر میکنم. وی همچنین از هموطنانی که به مردم آسیبدیده خوی کمکرسانی میکنند قدردانی کرد و گفت: مردم ایران این خصوصیت را دارند که در عمل به دستورات قرآن کریم، در سختیها به کمک هم بیایند و در امور خیر سبقت بگیرند. فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: به لطف خداوند مردم خوی از این وضعیت عبور خواهند کرد و شرایط بهتر از قبل خواهد شد و آنچه باقی خواهد ماند، کمکها و محبتهای مردم به یکدیگر است.
* دستور سلامی برای گسیل امکانات سپاه به مناطق زلزلهزده
سردار سرلشکر سلامی در جمع مردم مناطق زلزلهزده خوی با بیان اینکه همه هدف ما این است که با بهرهگیری از امکانات، زندگی در این روزهای سخت را برای شما عزیزان پایان دهیم، افزود: دوست داشتم این روزها را شما مردم عزیز نداشته باشد و ما سپاهیها این شرایط را داشتیم، اما باید از این شرایط عبور کنیم. وی با بیان اینکه به برادران سپاه ابلاغ میکنیم هرچه امکانات دارند به شهرستان خوی و مناطق زلزلهزده گسیل دهند، تصریح کرد: امیدوارم هرچه زودتر امکانات بهتر برای شما فراهم و این روزها سپری شود و ما خادمان شما در تلاشیم همه امور بهبود یابد. بر اساس این گزارش، از همان ساعات اولیه وقوع زلزله، ارسال تجهیزات سنگین مهندسی از قبیل بیل بکهو به همراه 8 دستگاه کمپرسی و خودروهای سنگین مهندسی در دستور کار سپاه قرار گرفت و هماکنون نیز بخش قابل توجهی از ادوات مهندسی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (س) نیروی زمینی سپاه در عملیات امدادرسانی و مردمیاری به هممیهنان زلزلهزده در شهرستان خوی حضور دارند.
* پایان عملیات اسکان زلزلهزدگان
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق زلزلهزده شهرستان خوی را اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ٩٥ اردوگاه اسکان اضطراری در سطح شهر و مدارس ایمن در خوی برپا شده است. مرتضی مرادیپور با اشاره به روستاهای دارای تخریب و امدادرسانی در جریان زلزله خوی اظهار کرد: در این زلزله ۷۲ روستا بین ۲۰ تا ۸۰ درصد تخریب شده است که در حال امدادرسانی هستند. وی در ادامه افزود: پس از وقوع زلزله، ۹۸ پسلرزه بالاتر از ۲.۵ ریشتر در منطقه رخ داده است و بیش از ١٢٥ هزار نفر با توزیع چادر و اسکان در اردوگاه اسکان اضطراری یافتهاند. معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به برپایی ٩٥ اردوگاه اسکان اضطراری در سطح شهر و مدارس ایمن خوی، درباره اقلام امدادی توزیع شده نیز گفت: تاکنون ٤٠١٥٠ دستگاه چادر، ٩٨٧٠ شعله گرمایشی، ١٢٠ هزار بسته غذایی، ١٦٠٦٠٠ تخته پتو و ٤٧٤٥٠ تخته موکت میان مردم زلزلهزده توزیع شده است. علاوه بر این، طرح ضربتی توزیع بستههای غذایی در ٤٤ منطقه از خوی انجام شده است. مرادیپور در ادامه با اعلام اینکه ۱۱۰۰ نیروی عملیاتی فعال و ۱۴۶ خودروی عملیاتی فعال در منطقه داریم، اظهار کرد: تا امشب (شنبه) و با برپایی اردوگاه شماره ۱۰۰ بهعنوان آخرین مکان اسکان اضطراری در شهر خوی، عملیات اسکان اضطراری به پایان میرسد اما کمکهای معیشتی و غذایی با تلاش سازمان داوطلبان و خیریههای مردمی تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت. وی همچنین افزود: برنامهریزی ما در عملیات اسکان اضطراری به این شکل بود که در شهرهای خوی و فیرورق برای حفظ امنیت در پسلرزههای احتمالی، افراد را در اردوگاهها اسکان دادیم چون برپایی چادر انفرادی در کنار ساختمانها و در کوچه و خیابان، احتمال خطر به دلیل ریزش آوار را افزایش میداد اما در روستاها به دلیل وسعت باغ و زمینهای پیرامون منازل، چادرها به شکل انفرادی در محوطه هر خانه برپا شده است.
* ارسال ۱۵۰۰ چشمه سرویس بهداشتی به مناطق زلزلهزده
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از ارسال ۱۵۰۰ چشمه سرویس بهداشتی به مناطق زلزلهزده خوی خبر داد. علی نصیری روز جمعه در این زمینه اظهار کرد: از سوی وزارت کشور اعلام شده خوی نیازمند ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی است و شهرداری تهران نیمی از این سرویسها را آماده کرده که به محل حادثه ارسال میشود. وی ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی زلزلهزدگان خوی سرویس بهداشتی است که شهرداری تهران در این زمینه ورود کرده و طی هماهنگی با وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران کشور این سرویسها را ارسال میکند. بخشی از این سرویسهای بهداشتی روی کانتینر سوار است و بخشی هم مونتاژ و روی زمین نصب میشود. نصیری با بیان اینکه ۸ دستگاه تریلی در روزهای ابتدایی وقوع زلزله به هلالاحمر برای ارسال مواد غذایی و امدادی داده شده است، گفت: همچنین ۸ تریلی هم روز جمعه سرویس چشمههای بهداشتی را به خوی بردند. رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ۱۱۰ تخته چادر و ۴۲۰ تخته پتو هم از سوی شهرداری تهران به زلزلهزدگان خوی اهدا شده است.
* زلزله ۴,۷ ریشتری قصرشیرین با 4 مصدوم
گفتنی است همچنین زلزلهای با شدت ۴,۷ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین صبح دیروز قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه را لرزاند. این زلزله در شهرستانهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب احساس شد و مردم را به بیرون از خانهها کشاند. مسوول روابط عمومی اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان کرمانشاه از مصدومیت ۴ نفر بر اثر این زلزله در شهرستانهای غربی استان خبر داد و گفت: این ۴ نفر در شهرستان قصرشیرین مصدوم شدند. فرماندار قصرشیرین با بیان اینکه زلزلههای 4.7 و 3.3 ریشتری صبح روز شنبه این شهرستان را لرزاند، گفت: این ۲ زمینلرزه در فاصله زمانی بسیار کم از هم این شهرستان را لرزاند و هیچگونه خسارت جانی و مالی نداشت.
ارسال به دوستان
اغلب استانهای کشور طی 2 روز گذشته شاهد بارش باران و برف سنگین بودند
بارش 2 متر برف در زاگرس
هشدار هواشناسی نسبت به بارش برف و باران با ورود سامانه جدید بارشی از فردا
با فعال شدن سامانههای بارشی طی روزهای گذشته در کشور، اغلب استانها بویژه مناطق غرب، شمال و جنوب غرب شاهد نزولات جوی بودند به طوری که بارش سنگین برف موجب انسداد برخی راهها و قطع ارتباط راههای روستایی در برخی استانها چون چهارمحالوبختیاری، لرستان، کردستان و کرمانشاه شد. شدت بارشها به گونهای بود که بارش برف در کوهرنگ، چهارمحالوبختیاری و ارتفاعات دلفان در لرستان به حدود 2 متر رسید. خیلی از روستاها در محاصره برف قرار گرفتند و امدادرسانیها به دلیل مسدود شدن جادهها از طریق اورژانس هوایی انجام شد. همچنین سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا خبر داد و اعلام کرد: دوشنبه 17 بهمن با ورود سامانه بارشی جدید به غرب کشور، در مناطق جنوب غرب و و نواحی مرزی شمال غرب بارش باران و برف آغاز میشود، سهشنبه 18 بهمن با گسترش فعالیت این سامانه، کل نوار غربی، دامنههای جنوبی البرز، تهران، شمال فارس و کرمان تحت تاثیر قرار میگیرد. بر اساس گزارش سازمان هواشناسی، از بعدازظهر سهشنبه، شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران بارش باران را خواهیم داشت، همچنین در نوار جنوبی کشور در برخی مناطق گرمسیر رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی انتظار میرود. بر اساس این گزارش، در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف را شاهد خواهیم بود و شدت بارشها در غرب آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه پیشبینی میشود. چهارشنبه 19 بهمن با تداوم سامانه در نوار غربی و دامنههای جنوبی وزش باد همراه با کاهش دما و بارش باران و برف تداوم خواهد داشت. با نفوذ جریانهای شمالی به سواحل دریای خزر، بارندگی و کاهش دما در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و رضوی در ارتفاعات البرز تشدید میشود. پنجشنبه 20 بهمن بارش در شمال خراسانهای شمالی و رضوی با شدت کمتری تداوم خواهد داشت و از اواخر همین روز این سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج خواهد شد. افزایش نسبی دما در نیمه شمالی از روزهای یکشنبه تا سهشنبه و کاهش نسبی دما در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه پیشبینی میشود. همچنین از بعدازظهر سهشنبه دریای خزر و خلیجفارس مواج و متلاطم میشود.
* امدادرسانی به بیش از ۲۷هزار نفر
سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از امدادرسانی به بیش از ۲۷ هزار نفر متاثر از سوانح جوی کشور در ۵ روز گذشته خبر داد. محمودی در تشریح شرایط جوی کشور از ۱۰ بهمن تا دیروز ۱۵ بهمن گفت: در این مدت در سراسر کشور شاهد بارش باران و برف بودیم و جز استانهای خراسان شمالی، قم، گیلان و هرمزگان، سایر استانها به خدمات امدادی نیازمند شدند. وی با بیان اینکه ۵۱۹ تیم شامل ۱۸۷۳ امدادگر و نجاتگر هلالاحمر در این مدت در ۲۵۵ منطقه مشغول خدمت به هموطنان حادثهدیده بودند، افزود: امدادگران به ٢٧ هزار و ٣٧٣ نفر امدادرسانی کرده، ٣١١٦ نفر را اسکان اضطراری دادند و ٣٥ مصدوم را به مراکز درمانی انتقال دادند. همچنین ٢٦ فرد گرفتار شده در برف و کولاک و سیلاب نقاط مختلف کشور با تلاش امدادگران به منطقه امن منتقل شدند. به گفته سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر، امدادگران این جمعیت ۹۵۳ خودرو را نیز در جادههای برفگرفته رهاسازی و آبگرفتگی ۳۹ واحد مسکونی را تخلیه کردند. محمودی افزود: امدادگران در ۵ روز گذشته ٣٢ دستگاه چادر امدادی، ٣٢٦٥ تخته پتو، ١٠٣٤ کیلوگرم نایلون، ١٨٢٢ بسته غذایی و ٢٦٧ کیلوگرم خرما، ۱۹۴ ست شستوشو، ۳۳۴ کیلوگرم حبوبات، ۱۳۹ شعله والور، ١٠٦٨ کیلوگرم برنج، ١٣٤٦ قوطی کنسروجات، ١١٦٨ بطری آب معدنی و ٣٨٥٥ قرص نان میان متاثران از سوانح جوی توزیع کردهاند. سرپرست سازمان امداد و نجات هلالاحمر افزود: امدادرسانی در ۴ استان چهارمحالوبختیاری، فارس، کهگیلویهوبویراحمد و کردستان ادامه دارد.
* جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال یکطرفه شد
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا دیروز اعلام کرد: تردد وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال، در مسیر «جنوب به شمال» تا اطلاع بعدی ممنوع است. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تردد وسایل نقلیه از محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.
ارسال به دوستان
وزیر بهداشت: ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی بزودی در کشور افتتاح میشود
نگاه ویژه به مناطق محروم در ارائه خدمات سلامتمحور
تلاش دولت سیزدهم خدمترسانی به مردم بویژه در مناطق محروم و کمبرخوردار است، به طوری که در بحث سلامت دولت نگاهی ویژه به این مناطق دارد. معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: به دنبال فراهمسازی شرایط ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق کمبرخوردار هستیم. بهروز رحیمی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در ۴ دهه اخیر، گامهای بلندی در مسیر ارتقای سلامت برداشته است، اظهار داشت: وزارت بهداشت در تمام فعالیتهای خود رویکرد عدالتمحوری را دنبال میکند و اولویت آن ایجاد دسترسی آسان و ارزان مردم به خدمات بهداشتی و درمانی و بهرهمندی عادلانه مردم از سبد سلامت است. وی با بیان اینکه هدف از مولدسازی اموال مازاد دولت تسریع در پیشرفت کشور است، افزود: نگاه ویژه مجلس شورای اسلامی به بودجه حوزه سلامت برای ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به مردم در اقصی نقاط کشور ضروری است. رحیمی، رفع مشکلات بهداشت و درمان مناطق محروم را در دستور کار دولت و وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: به دنبال فراهمسازی شرایط ماندگاری پزشکان متخصص در مناطق کمبرخوردار هستیم. وی با بیان اینکه دستاوردهای افتخارآمیز نظام سلامت بعد از انقلاب اسلامی در حافظه تاریخی مردم باقی خواهد ماند، محرومیتزدایی را یکی از اهداف دولت عنوان کرد و افزود: باید توجه ویژهای به حوزه بهداشت داشته باشیم و نظام شبکه را که یکی از ارکان اصلی نظام سلامت است، تقویت کنیم. معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در پیشنویس برنامه هفتم توسعه در حوزه سلامت تلاش شده است در همه زمینههای حوزه بهداشت و درمان چابکسازی اتفاق بیفتد، گفت: بهبود و سرعتبخشی در ارائه خدمات، بویژه حوزه بهداشت مانند احیای نظام شبکه، نظام ارجاع، پزشک خانواده، تأمین بموقع دارو برای مردم و... باید در حوزه سلامت با دقت مورد بررسی و اصلاح قرار گیرد. وی با تأکید بر این نکته که پایداری خدمات سلامت در کشور باید در برنامه هفتم توسعه بهخوبی دیده شود، اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه باید به نحوی تدوین و برنامهریزی شود که بار هزینههای بهداشتی و درمانی از دوش مردم برداشته شده و در اقصی نقاط کشور دسترسی به حوزههای مختلف نظام سلامت ممکن باشد.
* ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی بزودی در کشور افتتاح میشود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به دنبال این هستیم هزینه خدمات بستری به حداقل رسیده یا رایگان شود، چرا که این یکی از راههای مناسب برای ارتقای سلامت مردم است. بهرام عیناللهی دیروز در چهارمین روز از دهه فجر و سالروز میلاد مولای متقیان امام علی (ع)، در آیین بهرهبرداری و افتتاح پروژههای جدید بیمارستان ۶۴ تختخوابی امام رضا(ع) شهرستان میامی اظهار داشت: ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی در چند ماه آینده در کشور افتتاح خواهد شد. وی افزود: به دنبال این هستیم که هزینه خدمات بستری به حداقل رسیده یا رایگان شود، چرا که این یکی از راههای مناسب برای ارتقای سلامت مردم است. عیناللهی تاکید کرد: پزشک خانواده فقط برای درمان نیست، بلکه برای تشخیص و پیشگیری از هر نوع بروز بیماری احتمالی در خانوار باعزت ایرانی است. عیناللهی با تاکید بر اینکه امروز قویترین حوزه سلامت منطقه غرب آسیا متعلق به جمهوری اسلامی ایران است، گفت: امروز بهرغم همه تحریمهای ناجوانمردانه نهتنها نیازهای خود را در حوزه درمان برطرف میکنیم، بلکه مردم دیگر کشورها نیز برای درمان به ایران سفر میکنند. عیناللهی به پیشرفتهای صورتگرفته در حوزه دارو و دانشبنیانها اشاره و تصریح کرد: ۹۸ درصد دارو در داخل کشور تولید میشود و حدود ۲۵ درصد از حوزه فعالیتهای دانشبنیان متعلق به عرصه سلامت جمهوری اسلامی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|