|
اخبار
«سلفی با دموکراسی» وارد شبکه نمایش خانگی شد
فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی عطشانی در شبکه نمایش خانگی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی عطشانی وارد شبکه نمایش خانگی شد. این فیلم اوایل خرداد امسال در سینماهای سراسر کشور اکران شده بود.
««سلفی با دموکراسی» داستانی ماورایی دارد و روایت متفاوتی است از کسانی که در جنگ ایران و عراق حضور داشتهاند و داستان آن در ادامه داستان فیلم «دموکراسی تو روز روشن» اتفاق میافتد.
در خلاصه داستان «سلفی با دموکراسی» آمده است: «در دفتر کار خدا، بخش ایران، یکسری فرشته به اسم راستشونه هستند که کارهای خوب مردم ایران را ثبت میکنند و یک سری فرشته به اسم چپشونه که کارهای بد مردم ایران را به ثبت میرسانند. حالا به ۲ فرشته فرصت داده میشود که برای ماموریتی به کشور ایران سفر کنند. پژمان بازغی، پولاد کیمیایی، کورش تهامی، آتیلا پسیانی، سیما تیرانداز، امیرعباس گلاب، قاسم زارع، نیما شاهرخشاهی، مهدی صبایی، مهران رجبی، دنیا مدنی و مجید میهندوست از جمله بازیگران این فیلم هستند.
***
فرصت ۲ روزه برای بازدید از نمایشگاه «جشنواره تجسمی فجر»
نمایشگاه پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، جمعه ۲۸ بهمن به پایان میرسد. به گزارش «وطن امروز»، نمایشگاه پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر که از ۷ بهمن در فرهنگستان هنر برپا و با استقبال مخاطبان روبهرو شده است، جمعه ۲۸ بهمن پس از ۲۱ روز فعالیت مستمر به کار خود پایان میدهد.
عموم علاقهمندان به هنرهای تجسمی تنها ۲ روز برای تماشای آثار منتخب هنرمندان حاضر در رشتههای نگارگری، خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، طراحی گرافیک، حجم، تصویرسازی، کارتون و کاریکاتور فرصت خواهند داشت.
***
وزیر ارشاد: امیدوارم جشنواره موسیقی فجر مثل سینما و تئاتر باشکوه باشد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه به دنبال فراهم کردن شرایطی برای حضور حداکثری مردم و علاقهمندان در برنامههای فرهنگی و هنری هستیم، گفت: امیدواریم سیوهشتمین دوره جشنواره موسیقی فجر نیز همانند رویدادهای فیلم و تئاتر فجر باشکوه و حضور پرشور مردم و علاقهمندان برگزار شود. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی اسماعیلی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره برپایی جشنواره موسیقی فجر گفت: سیوهشتمین دوره جشنواره موسیقی فجر از همه نظر آماده برپایی است و این رویداد از ۲۸ بهمنماه در بخشهای مختلف در تهران و سایر شهرستانها برگزار خواهد شد.
وی در ادامه گفت: با توجه به تمهیدات در نظر گرفتهشده امیدواریم سیوهشتمین دوره جشنواره موسیقی فجر نیز همانند رویدادهای فیلم و تئاتر فجر با شکوه و حضور پرشور مردم و علاقهمندان برگزار شود. اسماعیلی با اشاره به برپایی پرشور چهلویکمین دوره جشنواره فیلم فجر گفت: این دوره از جشنواره در تمامی جهات با موفقیت به سرانجام رسید و تمام سیاستگذاریهای قانونی وزارت فرهنگ در جشنواره چهلویکم بخوبی رعایت شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه جشنواره چهلویکم به عنوان جشن باشکوه فرهنگی هنری مردم ایران بخوبی برگزار شد، تصریح کرد: با توجه به استقبال پرشور مردم سراسر کشور از این دوره از جشنواره باید گفت جشنواره بینالمللی فیلم فجر به نقطه اوج و عطف خود بیش از گذشته نزدیک شده است و جشنواره چهلویکم فجر به پرشکوهترین ادوار جشنواره بدل شد.
***
رازهای کارگردانی سینما به بازار نشر رسید
چاپ دوم «رازهای کارگردانی سینما؛ درسهای اختصاصی کارگردانهای سرشناس سینمای جهان» نوشته لوران تیرارد با ترجمه شاهپور عظیمی توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شد.
به گزارش «وطن امروز»، در «رازهای کارگردانی سینما» لوران تیرارد با 20 نفر از مهمترین فیلمسازان امروزی صحبت میکند تا به رویکرد اصلی هر کارگردان در شیوه فیلم ساختنش دست یابد، دیدگاه فیلمساز و همچنین تکنیک او را بررسی میکند و در عین حال به هر کارگردان اجازه میدهد با صدای خودش صحبت کند. این مصاحبهها قبل از چاپ به شکل یک کتاب، ابتدا در مجله فیلم فرانسوی استودیو منتشر شدند.
در متن مصاحبهها میآید که مارتین اسکورسیزی دوست دارد هر شات را خیلی زودتر از موعد تنظیم کند، به طوری که در صورت نیاز این فرصت را داشته باشد که کل آن را تغییر دهد. از سوی دیگر، لارس فن تریه تا لحظه واقعی فیلمبرداری از فکر کردن به یک پلان دوری میکند. برناردو برتولوچی سعی میکند قابهایش را شب قبل در خواب ببیند و اگر کار نکرد، او به تنهایی با منظره در صحنه پرسه میزند و قبل از اینکه بازیگران و گروه به او ملحق شوند صحنه را تصور میکند. در کنار این کارگردانان، وودی آلن، تیم برتون، جان وو، دیوید لینچ، ژان لوک گدار و امیر کاستاریکا از دیگر فیلمسازانی هستند که لوران تیرارد با آنها مصاحبه کرده است.
««رازهای کارگردانی سینما» در ۲۱۵ صفحه، شمارگان ۳۵۰ نسخه و با قیمت ۱۱۰ هزار تومان توسط انتشارات امیرکبیر به بازار عرضه شده است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
نوای سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر از فردا نواخته میشود
همآواز با فجر
محمدعلی میرزایی، روزنامهنگار: سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر در حالی فردا آغاز میشود که نحوه حضور گروهها و هنرمندان شرکتکننده در این رویداد تبدیل به بحث داغ این روزها شده؛ اینکه کدامیک از گروهها و هنرمندان در این دوره از رویداد موسیقی فجر به عنوان مهمترین جشنواره موسیقایی کشور حضور پیدا خواهند کرد. طبق آمارهای گرفته شده از دبیرخانه این دوره جشنواره بر اساس برنامهریزیهای انجام گرفته در بخش غیررقابتی تکنوازی ۲۷ خانم و ۴۹ آقا، در بخش غیررقابتی گروهنوازی ۱۹ گروه و در بخش اجراهای رقابتی ۸ گروه شرکت کردهاند. این در حالی است که ۱۲ گروه در بخش پاپ و ۵ گروه در بخش ارکسترال، ۲۸ گروه در بخش موسیقی نواحی، ۲ گروه در بخش بانوان، ۴ گروه از هنرستان موسیقی، ۱۴ گروه در بخش موسیقی سنتی، ۵ گروه در بخش موسیقی کلاسیک، ۱۱ گروه در بخش سرود و ۱۸۸ گروه در بخش استانها آثار خود را در این دوره از جشنواره ارائه میدهند که در مجموع ۲۱ هزار و ۲۶ هنرمند را مشتمل میشود. نشست رسانهای مدیران برگزاری سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر 26 بهمن با حضور محمد اللهیاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد و بهزاد عبدی، دبیر این دوره جشنواره در تالار رودکی تهران برگزار شد. در ابتدای این نشست محمد اللهیاری ضمن ارائه توضیحاتی درباره روند برگزاری این دوره جشنواره بیان کرد: طی ۳ ماه گذشته تقریبا با تمام هنرمندانی که در حوزه کنسرتها فعال بودند، جلسات متعددی را برگزار کردیم و درباره نحوه اجراهای صحنهای در این شرایط با آنها مفصل به بحث و تبادلنظر پرداختیم. من معتقدم این وظیفه دفتر موسیقی وزارت فرهنگ است که چنین اقداماتی را انجام دهد. اکنون نیز شرایط به گونهای پیش رفته و این امیدواری وجود دارد که با گسترش انتشار تکآهنگها و کنسرتهایی که در روزهای گذشته برگزار شد، بتوانیم با برگزاری جشنواره موسیقی فجر شاهد بازگشت زیست اجتماعی و اقتصادی موسیقی به روند خودش باشیم. در ادامه این نشست رسانهای بهزاد عبدی، دبیر سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر گفت: من همیشه آهنگساز بودم و هستم. وقتی هم که تیرماه امسال برای دبیری جشنواره موسیقی فجر از من دعوت شد، پذیرفتم تا در چارچوب آنچه به موسیقی فکر میکنم فعالیتهایی را انجام دهم. من احساس میکنم موسیقی مهمترین رکن جوشش یک جامعه است و جشنواره موسیقی فجر این امکان را میدهد تا همه آهنگسازان و اهالی موسیقی با توجه به رویکردی که به آن اشاره شد، حضور فعالی در این رویداد موسیقایی داشته باشند.
* «باربد» میتواند «سیمرغ» موسیقی باشد
عبدی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به جایزه باربد در جشنواره موسیقی فجر گفت: من بر این باورم جایزه باربد میتواند مانند سیمرغ جشنواره فیلم فجر تبدیل به جایزهای ارزشمند و مهم در موسیقی کشور شود. کما اینکه خود من همواره وقتی از جشنواره فیلم فجر سیمرغ دریافت میکنم، خاطرات خوبی به ذهنم میماند که امیدوارم در جایزه باربد محقق شود. به هر حال این جشنواره نهایت کوشش خود را انجام داده تا گروههای جوان و مستعد حوزه موسیقی در این رویداد حضور داشته باشند و کارشان را ارائه دهند.
* چرا جدول اجراها دیر منتشر شد؟
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره انتشار دیرهنگام جدول جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: تا آنجا که میدانم هم در حوزه جشنواره تئاتر فجر و هم در جشنواره فیلم فجر جدول برنامهها در روزهای منتهی به جشنواره پیش روی مخاطبان قرار گرفت. ضمن اینکه برای انتشار جدول شرایط به گونهای بود که باید با تمام گروههای شرکتکننده به توافق نهایی میرسیدیم تا بتوانیم به طور کامل جدول را در اختیار علاقهمندان قرار دهیم. ما بسیار امیدواریم چرخه اقتصاد موسیقی با این کنسرتها راه بیفتد تا ذهنها به هم نزدیک شده و شاهد شرایط بهتری برای موسیقی کشور باشیم.
* تلاش برای حفظ امنیت در برگزاری کنسرتها
اللهیاری با اشاره به اقدامات دفتر موسیقی برای امنیت برگزاری کنسرتها پس از اتفاقاتی که در ۲ کنسرت روزهای گذشته رخ داد، بیان کرد: تمام تلاش ستاد برگزاری جشنواره، برگزاری درست و قانونمند آن است که در این زمینه هم برنامهریزی و تمهیدات لازم انجام شده است؛ شرایطی که میتواند مقدمه خوبی برای بهبود شرایط روحی و اقتصادی موسیقی کشورمان باشد. به هر حال همه تلاش دفتر موسیقی و سالنهای میزبان جشنواره برگزاری بدون مشکل اجراهای جشنواره است که خوشبختانه در این زمینه هم مخاطبان و هم هنرمندان بهترین و موثرترین همکاری را با ما دارند.
***
جدول اجراهای سیو هشتمین جشنواره «موسیقی فجر»
جدول برنامههای سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر در بخشهای مختلف که 28 بهمن تا 3 اسفند میزبان مخاطبان است، منتشر شد. جدول کامل برنامه سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر به ترتیب زیر اعلام شده است.
* جمعه ۲۸ بهمن
تالار وحدت: ساعت ۱۸:۳۰ ارکستر موسیقی ملی ایران، ساعت ۲۱:۳۰ دوئت جز ویولن و پیانو از کشور مجارستان
تالار رودکی: ساعت ۱۸:۳۰ کنسرت ارکستر هنرستانها موسیقی پسران کشور، ساعت ۲۱:۳۰ کنسرت شب موسیقی قشم
فرهنگسرای نیاوران: ساعت ۱۸:۳۰ کنسرت ماهور (ویژه بانوان)، ساعت ۲۱:۳۰ کنسرت گروه هنا (ویژه بانوان)
فرهنگسرای ارسباران: ساعت ۱۸:۳۰ ویژه سرود تهران، ساعت ۲۱:۳۰ موسیقی طبرستان
سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران: ساعت ۱۸:۳۰ آرون افشار، ساعت ۲۱:۳۰ سینا شعبانخانی
مجموعه کوشک هنر: ساعت ۱۸:۳۰ موسیقی کتول، ساعت ۲۱:۳۰: موسیقی خراسان
* شنبه ۲۹ بهمن
تالار وحدت: ساعت ۱۸:۳۰ کنسرت موسیقی آذربایجان، ساعت ۲۱:۳۰: ویژه برنامه ارکستر پیامبرمهربانی
تالار رودکی: ساعت ۱۸:۳۰ کنسرت ارکستر هنرستانهای موسیقی دختران کشور، ساعت ۲۱:۳۰: کنسرت شب موسیقی اصفهان
فرهنگسرای نیاوران: ساعت ۱۸:۳۰ دوئت پیانو از صربستان، ساعت ۲۱:۳۰: کنسرت گروه قوالی افغانستان
فرهنگسرای ارسباران: ساعت ۱۸:۳۰ ویژه سرود لارستان، ساعت ۲۱:۳۰ موسیقی سیستان و موسیقی مازندران
سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران: ساعت ۱۸:۳۰ مسعود صادقلو، ساعت ۲۱:۳۰ مصطفی راغب
مجموعه کوشک هنر: ساعت ۱۸:۳۰ موسیقی بوشهر، ساعت ۲۱:۳۰: موسیقی آذربایجان
* یکشنبه ۳۰ بهمن
تالار وحدت: ساعت ۱۸:۳۰ ارکستر رزمنوازان دفاع مقدس
تالار رودکی: ساعت ۱۸:۳۰ شب ساز ایرانی، ساعت ۲۱:۳۰: کنسرت گروه نغمه سپهر
فرهنگسرای نیاوران: ساعت ۱۸:۳۰ کوارتت دودوک ارمنستان، ساعت ۲۱:۳۰ کنسرت گروه کشور هند
فرهنگسرای ارسباران: ساعت ۱۸:۳۰ ویژه سرود تهران، ساعت ۲۱:۳۰: موسیقی لرستان
سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران: ساعت ۱۸:۳۰ ناصر زینلی، ساعت ۲۱:۳۰ میثم ابراهیمی
مجموعه کوشک هنر: ساعت ۱۸:۳۰ موسیقی تربت جام، ساعت ۲۱:۳۰ موسیقی کردستان
* دوشنبه اول اسفند
تالار وحدت: ساعت ۱۸:۳۰ کنسرت گروه فادو از کشور پرتغال، ارکستر سمفونیک سازمان صدا و سیما
تالار رودکی: ساعت ۱۸:۳۰ شب حسین ملک و شب شهمیرزا مرادی، ساعت ۲۱:۳۰ شب موسیقی بوشهر
فرهنگسرای نیاوران: ساعت ۱۸:۳۰ گروه تکنوازان کلاسیک (استعدادهای جوان)، ساعت ۲۱:۳۰ کنسرت گروه کشور تاجیکستان
فرهنگسرای ارسباران: ساعت ۱۸:۳۰ ویژه سرود تهران، ساعت ۲۱:۳۰ نظامیخوانی و شاهنامهخوانی
سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران: ساعت ۱۸:۳۰ معین زندی، ساعت ۲۱:۳۰ گرشا رضایی
مجموعه کوشک هنر: ساعت ۱۸:۳۰ موسیقی ترکمن و موسیقی گلستان، ساعت ۲۱:۳۰ موسیقی کردستان و موسیقی آذربایجان
* سهشنبه دوم اسفند
تالار وحدت: ساعت ۱۸:۳۰ کنسرت آنسامبل کنسرواتوار سنت پترزبورگ، ارکستر سمفونیک تهران
تالار رودکی: ساعت ۱۸:۳۰ سعدیخوانی (ساز و آواز) و مولویخوانی (ساز و آواز)، ساعت ۲۱:۳۰ عطارخوانی (ساز و آواز) و حافظخوانی (ساز و آواز)
فرهنگسرای نیاوران: ساعت ۱۸:۳۰ گروه نوای عرفان از کرمان، ساعت ۲۱:۳۰ کنسرت موسیقی خراسان (چوببازی)
فرهنگسرای ارسباران: ساعت ۱۸:۳۰ ویژه سرود تهران، ساعت ۲۱:۳۰ تکنوازان موسیقی ایران (استعدادهای جوان)
سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران: ساعت ۱۸:۳۰ بهنام بانی، ساعت ۲۱:۳۰ علی یاسینی
مجموعه کوشک هنر: ساعت ۱۸:۳۰ موسیقی سیستان و موسیقی شمال خراسان، ساعت ۲۱:۳۰: موسیقی خراسان چوب بازی
* چهارشنبه سوم اسفند
سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران: ساعت ۱۸:۳۰ مجید رضوی، ساعت ۲۱:۳۰ رضا بهرام
بر اساس این گزارش بخش نمایشگاه و پخش فیلم سیوهشتمین جشنواره موسیقی فجر طی روزهای برگزاری جشنواره از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) برگزار میشود. ضمن اینکه مخاطبان برای تهیه بلیت آثار شرکتکننده در جشنواره نیز میتوانند به سامانه مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
«کاپیتان» فیلمی که روایت متفاوتی از کودکان را به تصویر کشید
تعریف سرطان به زبان کودکانه چیست؟
مائده سادات میرقاسمی: «کاپیتان» سعی دارد با زبان کودکانه مشکلات کودکان درگیر بیماری سرطان را به تصویر بکشد که به نوعی اغلب بزرگترها از درک آن عاجزند. فیلم کاپیتان روایتی از کودکان سرطانی است که برای زنده ماندن و رسیدن به آرزوهایشان تلاش میکنند. در این مسیر پدر، پرستار همچنین کودکان بیمار بستری در بیمارستان که آنان نیز به نوعی دچار عارضه سرطان هستند و شاید برای نخستین بار است جلوی دوربین میروند همراه کاراکتر اصلی داستان، به دنبال رسیدن به آرزوهایشان هستند. این فیلم پیامهای مثبتی درباره اهمیت زندگی و عدم ناامیدی در مراحل سخت زندگی و استفاده درست از تمامی لحظات آن دارد که میتواند راهی برای برقراری ارتباط، گفتوگو و تعامل پدر و مادر با فرزندشان باشد. فیلم سعی دارد با زبانی کودکانه مشکلات کودکان درگیر بیماری سرطان را به تصویر بکشد که به نوعی اغلب بزرگترها از درک آن عاجزند و در این میان تنها پرستار بیمارستان که خود نیز فرزندش را در همین بیمارستان در اثر سرطان از دست داده، رفتار کودکان را درک و به صورت پنهانی با آنان همراهی میکند. در واقع نقش پرستار کودکان بیانگر نیاز بیماران سرطانی به روشهای رواندرمانی علاوه بر درمانهای معمول این نوع بیماری است و به همین جهت مسؤولان بیمارستان ورود شخصیت دلقک و اجرای برنامه برای کودکان موافقت میکنند.
این روش درمانی را نیز میتوان در سایر رفتارهای کودکان مشاهده کرد؛ در سکانس پرتودرمانی، یکی از کودکان (عیسی، شخصیت اصلی فیلم) به همراه سایر کودکان با اجرای برنامه گروهی رقص و حرکات طنز نسبت به افزایش روحیه کودک دیگر اقدام میکنند. تلاش عیسی و سایر کودکان برای نشان دادن دریا به دختری که پدر خود را در دریا از دست داده نیز بیانگر تایید این نوع روش درمانی در دنیا است.
اگرچه شاید پیام اصلی فیلم سینمایی «کاپیتان» ازخودگذشتی و نشان دادن روحیه جوانمردی به مخاطب است و در ارائه آن به مخاطب بسیار موفق عمل کرده اما به نوعی سعی دارد به تحریک احساسات مخاطب نسبت به کودکان بیمار اقدام کند که نتوانسته در این زمینه موفق باشد.
ارسال به دوستان
همزمان با عید سعید مبعث
سریال تاریخی «حضرت یحیی» (ع) وارد پیشتولید میشود
گروه فرهنگ و هنر: موسسه سینمایی «نگار فیلم تبیان» سازنده آثار فاخر، جهانی و ماندگاری همچون «یوسف پیامبر(ع)»، «مردان آنجلس» و «ایوب پیامبر(ع)»، ساخت سریال تاریخی «حضرت یحیی(ع)» را از ماهها پیش در دستور کار قرار داده و پیشتولید این سریال تاریخی به طور رسمی عید مبعث آغاز میشود. سریال فاخر «یحیی(ع)» در 36 قسمت با کمک برخی یاران، شاگردان و فرزندان مرحوم فرجالله سلحشور در دست اقدام است. فیلمنامه این سریال بیش از ۳ سال زیر نظر مشاوران، کارشناسان و پژوهشگران این موسسه که سابقه و تجربه دیرین در همکاری سریالهای تاریخی و قرآنی داشتهاند، به نگارش درآمده و در پژوهش فیلمنامه، از معتبرترین متون اسلامی و نیز مشترکات اسلام با سایر ادیان توحیدی استفاده شده است.
مقدمات ساخت این سریال از جمله انتخاب و طراحی دکور، لباس، جلوههای ویژه و... از مدتها پیش آغاز شده و پیشتولید این سریال قرآنی همزمان با خجسته سالروز بعثت نبی مکرم اسلام (ص) به طور رسمی آغاز خواهد شد، ضمن اینکه در آیندهای نزدیک، جزئیات بیشتری درباره این سریال، عوامل، هنرمندان و سازندگان آن به اطلاع عموم خواهد رسید.
تمام بودجه این سریال با استفاده از جایگاه و ظرفیتهای داخلی و بینالمللی موسسه سازنده و از سوی برخی دوستداران سریالهای قرآنی و قصص انبیا (ع) در بخش خصوصی تأمین شده، لذا بودجه دولتی یا بودجه نهادها به هیچوجه در تولید این سریال دخالتی ندارد. درباره بسترهای پخش داخلی، به طور یقین پس از تولید سریال تصمیمگیری خواهد شد اما تمام بسترها و پلتفرمهای داخلی موجود و همچنین سازمان صداوسیما که همواره حامی و پخشکننده آثار و تولیدات این موسسه بوده است، به عنوان پخشکننده این سریال، طرف مذاکره و احیاناً توافق خواهند بود، ضمن آنکه اقدامات اولیه و بسترسازی برای ایجاد سامانه (پلتفرم) موسسه جهت پخش و انعکاس تولیدات این مجموعه آغاز شده است. فراوانی بسترهای پخش در سالهای اخیر و افتخاراتی که تولیدات قبلی این موسسه از جمله «یوسف پیامبر(ع)» برای این موسسه فیلمسازی رقم زده، موجب شده مذاکره برای فروش حق پخش سریال حضرت یحیی (ع) به کشورهای مختلف دنیا از سال قبل در دستور کار تیم بینالملل موسسه قرار گیرد. زندگانی حضرت یحیی(ع) و حوادث پیرامون آن بدون شک یکی از جذابترین و دیدنیترین داستان زندگی پیامبران در طول تاریخ به شمار میرود. حضرت یحیی (ع) همعصر و همزمان با حضرت عیسی (ع) زندگی میکرد. او تعمیددهنده مسیح (ع) و خویشاوند نزدیک آن حضرت است. از آنجایی که یحیی (ع) مورد توجه و احترام ویژه مسیحیان جهان هم قرار دارد، لذا ساخت داستان زندگی این پیامبر گرانقدر توسط یک کشور اسلامی میتواند بهترین اتفاق را در تعامل فرهنگی و پیوند بین ادیان توحیدی رقم بزند. در این سریال علاوه بر حضرت یحیی (ع)، گوشههایی از زندگانی پدر بزرگوار ایشان حضرت زکریا (ع) در کنار حضور «حضرت عیسی (ع)» و مادر گرامی ایشان «مریم مقدس (س)» به تصویر کشیده میشود. پس از پخش سریال یوسف پیامبر (ع) و بازتابها و استقبال وسیع داخلی و جهانی و همچنین پس از درگذشت زندهیاد فرجالله سلحشور، این نخستین سریال تاریخی است که در حوزه انبیا توسط جمعی از دوستان و همراهان آن مرحوم در این موسسه تولید میشود. گفتنی است کسب اطلاعات درباره این سریال با استفاده از تمام ظرفیتهای ارتباطی از جمله پایگاه اطلاعرسانی، فضای مجازی، تلفن، ایمیل و سایر بسترهای ارتباطی انجام خواهد شد که بزودی و در اطلاعیه بعدی معرفی شده و در اختیار هنرمندان و سایر علاقهمندان قصههای قرآنی قرار خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|