|
ثبتنام خودروهای وارداتی تا ساعت ۲۴ امشب
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: مهلت ثبتنام خودروهای وارداتی تا ساعت ۲۴ روز شنبه (۱۳ اسفندماه) تمدید شد. امید قالیباف پنجشنبه گذشته اظهار داشت: گزینه ویرایش سامانه به آدرس saleauto.ir فعال شده و متقاضیان میتوانند در صورت لزوم اطلاعات واردشده را ویرایش کنند. پیششرط ثبتنام در این سامانه، موجودی حساب بانکی متقاضی به اندازه حداقل ۵۰ درصد قیمت خودروی موردنظر است که به طور علیالحساب، ۵۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
ارسال به دوستان
دور دوم سفرهای استانی رئیسی؛ بهرهبرداری از پروژه بزرگ آبشیرینکن در بوشهر؛ پایان جیرهبندی و حل مشکل آب 200 هزار خانوار
بوشهر شیرینکام شد
سوغات رئیسجمهور برای بوشهریها؛ از بهرهبرداری ۱۵ طرح بزرگ آب و برق و افتتاح پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی تا آغاز ساخت ۶ هزار و 921 واحد نهضت ملی مسکن
گروه اقتصادی: سفر هیات دولت به استان بوشهر در آستانه سال جدید، آوردههای زیادی داشت؛ از آن جمله افتتاح و بهرهبرداری از پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی و پروژه آبشیرینکن. به گزارش «وطن امروز»، سیدابراهیم رئیسی در سومین سفر از دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم پنجشنبه گذشته وارد استان بوشهر شد. بزرگترین اتفاق اقتصادی این سفر افتتاح و بهرهبرداری رسمی از پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی بود. پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی به عنوان ایرانیترین فاز این مجتمع گازی است. با بهرهبرداری از این فاز روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین، ۴۰۰ تن گوگرد، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و سالانه یک میلیون تن اتان و یک میلیون تن LPG جهت خوراک واحدهای پتروشیمی تولید میشود. طراحی و مهندسی، نصب و اجرا و راهاندازی فاز ۱۴ پالایشگاه پارس جنوبی ۱۰۰ درصد ایرانی و با محوریت شرکتهای تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت در شرایط سخت تحریمی اجرایی شده است. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره این پروژه گفته بود: بیش از ۷۰ درصد طراحی و ساخت فاز ۱۴ داخلی بوده و به عنوان ایرانیترین پالایشگاه در کشور شناخته شده است. محمدحسین متجلی با اشاره به اینکه فاز ۱۴ پارس جنوبی ۴ سکوی برداشت دارد، افزود: فاز ۱۴ پارس جنوبی به عنوان آخرین پالایشگاه بخش خشکی در میدان مشترک گازی پارس جنوبی شناخته میشود و سکوهای آن در فاصله ۱۰۵ کیلومتری از ساحل کنگان قرار گرفته است، این فاز ۴۴ حلقه چاه دارد که گاز تولیدی آن با استفاده از ۲ خط لوله دریایی به طول ۲۱۰ کیلومتر به سمت پالایشگاه فاز ۱۴ منتقل میشود. وی با بیان اینکه ۲ خط لوله دریایی به طول ۱۸ کیلومتر بهعنوان ارتباط سکوهای اقماری با سکوهای اصلی است، تصریح کرد: خط لوله ۴,۵ اینچ مربوط به انتقال گلایکول از خشکی به سکوهاست و در مجموع ۲۱۰ کیلومتر طول این خط است که همه این خطوط در زیر دریا احداث شده و پالایشگاه خشکی هم در طول ۳ سال با ظرفیت پالایش روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب گاز طراحی شد. مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره هزینههای سرمایهگذاری در این پروژه گفت: در مجموع برای این پروژه ۵,۲ میلیارد دلار سرمایهگذاری شده که برای این طرح حدود 2.7 میلیارد دلار به پالایشگاه خشکی تخصیص یافته است.
* بازدید رئیسی از پروژه «ایران الانجی»
سیدابراهیم رئیسی از فرآیند تکمیل پروژه «ایران الانجی»، (پروژه مایعسازی گاز طبیعی ایران) بازدید کرد و با توضیحات مدیران این پروژه در جریان آخرین وضعیت احداث آن قرار گرفت. این پروژه در ۲۰۰ هکتار مساحت با۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، شامل ۲ ردیف عملیاتی تولید الانجی و به ظرفیت کل سالانه ۱۰,۸ میلیون تن است که علاوه بر الانجی، محصولات دیگری از قبیل الپیجی، میعانات گازی و سولفور نیز تولید میکند. خوراک کارخانه ایران الانجی از میدان گازی پارس جنوبی تامین خواهد شد.
در این پروژه همچنین پیشبینی افزایش ظرفیت تا ۴ ردیف عملیاتی نیز وجود دارد. به گفته مدیران این پروژه ۵ مخزن الانجی و الپیجی آن تا پایان تابستان سال آینده مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
این پروژه با سرمایهگذاری ۲ میلیارد دلاری از سال ۹۲ تا قبل از شروع به کار دولت سیزدهم راکد مانده بود. رئیسجمهور در جریان بازدید از این پروژه به صورت بیواسطه و صمیمی با تعدادی از کارگران شاغل در آن گفتوگو کرد و وضعیت کاری و معیشتی آنان را جویا شد.
* در حوزه انرژی کار زیاد داریم
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: با تکمیل فاز ۱۱ که آخرین فاز پارس جنوبی است، کار ما تمام نخواهد شد، چرا که در حوزه انرژی کشور کارهای زیادی برای انجام بویژه در میادین مشترک داریم. در زمینه بهرهبرداری از میادین مشترک مولفه سرعت در بهرهبرداری نیز بشدت مورد تاکید است تا سهم کشور از این میادین احصا شود.
رئیسی در ادامه با بیان اینکه امروز اقتصاد انرژی یکی از مزیتهای بزرگ برای کشور ما است، تصریح کرد: همه بخشهای مختلف باید برای فعالتر کردن اقتصاد انرژی تلاش کنند. رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید از پروژه ایران الانجی گفت: این پروژه از سال ۹۲ با سرمایهگذاری ۲ میلیارد دلاری تا پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم متوقف مانده بود اما با تلاشهای انجام شده در یک سال و نیم گذشته به پیشرفتهای قابل توجهی رسیده و خسارتهای وارد شده در ۱۰ سال گذشته به این پروژه حتما باید جبران شود. وی همچنین به موضوع سوختن مشعلها در مجتمع گازی پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه وزیر نفت نوید داده است سوختن این مشعلها با کمک شرکتهای دانشبنیان مهار شده و در جهت رفع ناترازی انرژی کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. رئیسجمهور در ادامه توجه به کارگران را مورد تاکید قرار داد و گفت: رویکرد اتخاذ شده مبنی بر اینکه هم پیمانکار مورد حمایت قرار گیرد و هم پیمانکار، کارگران را مورد حمایت قرار دهد، قابل تقدیر است.
رئیسی افزود: تحت هیچ شرایطی نباید حق کارگران نادیده گرفته شود و حتی یک ماه حقوق آنها به تعویق بیفتد. اگر در اعتبارات پروژهها کاستی وجود دارد نباید در حقوق و دستمزد کارگران لحاظ شود.
افتتاح و آغاز بهرهبرداری رسمی از ۱۵ طرح بزرگ آب و برق در استان بوشهر
همچنین سیدابراهیم رئیسی در روز دوم این سفر طی مراسمی ۱۵طرح بزرگ آبشیرینکنهای مپنا و وحدتیه، خط آبرسانی سیراف جم، آبگیری سدهای اخند و باغان و همچنین پروژههای انتقال برق را به صورت رسمی مورد بهرهبرداری قرار داد. در این مراسم از آبشیرینکن گروه مپنا در شهرستان بوشهر با ظرفیت ۳۵۰۰ متر مکعب، آب شیرینکن وحدتیه و دالکی شهرستان دشتستان با ظرفیت ۶۵۰۰ مترمکعب و فاز اول طرح آبرسانی به شهرستان جم با خط انتقالی به طول ۴۲ کیلومتر رسما بهرهبرداری شد. پروژه آبشیرینکن ۳۵۰۰ مترمکعبی بوشهر، پروژهای ۱۰۰ درصد ایرانی است که با سرمایهگذاری، طراحی، نصب و اجرای گروه صنعتی مپنا احداث شده است. فاز اول طرح آبرسانی شهرستان جم نیز پس از ۱۵سال توقف، تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است. همچنین ۲ پروژه سد مخزنی باغان با ظرفیت ۳۲ میلیون مترمکعب و پروژه سد مخزنی اخند با ظرفیت ۲ میلیون مترمکعب با دستور رئیسجمهور افتتاح و آبگیری شد. در این مراسم ۱۰ طرح انتقال برق در بخشهای مختلف استان بوشهر از جمله احداث پست برق ۶۳,۲۰ کیلوولتی شهید ماهینی در شهرستان بوشهر نیز با حضور رئیسجمهور به صورت رسمی افتتاح شد و به بهرهبرداری رسید.
۴ طرح برقرسانی دیگر نیز در سطح استان بوشهر شامل خط ۲۳۰ کیلوولتی، پست منطقه ویژه اقتصادی دیلم، شرکت برنامهریزی نیرورسانی، توسعه و بهسازی تاسیسات برق به صورت همزمان با دستور رئیسجمهور کلنگزنی شد.
* پایان جیرهبندی آب در استان بوشهر
رئیسجمهور اجرای پروژههای آبرسانی جهت رفع تنشهای آبی در استانهای کمآب کشور را از برنامههای محوری دولت عنوان کرد. سیدابراهیم رئیسی در آیین افتتاح و بهرهبرداری رسمی از ۱۵ طرح بزرگ آب و برق در استان بوشهر، احداث این طرحها به دست توانمند متخصصان و کارگران ایرانی را اقدامی بزرگ و افتخارآمیز دانست و گفت: این طرحهای چندساله که با همت وزارت نیرو و متخصصان توانمند داخلی طی چند ماه به سرانجام رسیده، از جمله کارهای بسیار بزرگ و افتخارآمیز در جهت گرهگشایی از مشکلات مردم است.
رئیسی همچنین عملکرد و اقدامات گروه صنعتی مپنا به عنوان یکی از مجریان این پروژهها را قابل تقدیر دانست و گفت: گروه صنعتی مپنا با ضمیمه کردن دانش به توانایی، منشأ اقدامات و خدمات بسیار بزرگی در کشور بوده است.
رئیسجمهور در ادامه، اجرای پروژههای آبرسانی جهت رفع تنشهای آبی در استانهای کمآب کشور را از برنامههای محوری دولت عنوان کرد و گفت: رفع مشکل آب شرب مردم بوشهر و پایان جیرهبندی آب در این استان از نتایج توجه دولت به رفع مشکلات ناشی از تنش آبی در کشور است.
وی همچنین از اقدامات قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا در اجرای پروژههای دولت تقدیر و بر ضرورت تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام در استان تاکید کرد.
* افتتاح و آغاز ساخت ۶ هزار و ۹۲۱ واحد نهضت ملی مسکن در بوشهر
با حضور رئیسجمهور ۲۲۲۱ واحد مسکونی بهرهبرداری و عملیات اجرایی ساخت ۴۷۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در بوشهر آغاز شد. سیدابراهیم رئیسی در ادامه برنامههای سفر ۲ روزه خود به استان بوشهر در قالب دور دوم سفرهای استانی دولت، با حضور در پروژه نهضت ملی مسکن شهرستان خورموج، به صورت همزمان از ۲۲۲۱ واحد مسکن شهری و روستایی بهرهبرداری و دستور آغاز عملیات اجرایی ساخت ۴۷۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن را صادر کرد. همچنین با حضور رئیسجمهور عملیات اجرایی فاز یک توسعه بندر گناوه آغاز و طرحهای دیگری از جمله تاسیسات دریایی پایانه بینالمللی مسافری والفجر، ۱۱ کیلومتر از باند دوم جاده اهرم - برازجان و قطعه سوم کنارگذر چهارخط گنگانگ - دوراهک به طول ۱۳,۵ کیلومتر افتتاح شد و به بهرهبرداری رسید.
ارسال به دوستان
وزیر راه و شهرسازی خبر داد: شناسایی ۵۷۰ هزار خانه خالی و اعلام آن به سازمان امور مالیاتی
محتکران مسکن نقرهداغ میشوند؟
گروه اقتصادی: مهرداد بذرپاش با تاکید بر اینکه اراضی مازاد باید در اختیار تولید مسکن قرار گیرد، گفت: با مواردی که در همکاری با مجلس تدوین شده است، تلاش کردهایم دست سوداگران مسکن را کوتاه کنیم.
به گزارش «وطن امروز»، مهرداد بذرپاش روز پنجشنبه گذشته در حاشیه نشست شورای عالی استانها با اعلام اینکه هماکنون بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد زمین برای نهضت ملی مسکن در استانهای مختلف تامین شده است، گفت: از این میزان زمین تامین شده برای طرح نهضت ملی مسکن، حدود یک میلیون زمین به پروژهها به شکل واگذاری به پیمانکاران و متقاضیان انجام شده است. وی از توافقات مناسب با وزارت کشور درباره صدور مجوزهای ساخت و ساز خبر داد و افزود: هفته گذشته در توافق با وزارت کشور بر تسهیل صدور پروانه توسط شهرداریها تاکید شد که ابلاغیه برای تمام استانداران ارسال شده است. همچنین درباره هزینه و رفع مقررات دست و پاگیر با وزارت کشور و در بخش نظارت بر ساخت و ساز توافقات خوبی با سازمان نظام مهندسی ساختمان انجام شده است و در صددیم در فرآیند اجرای طرح نهضت ملی مسکن تسریع ایجاد شود.
* تشکیل کمیته مشترک وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی استانها
بذرپاش بر نقش شوراهای شهر در کمک به اجرای طرح نهضت ملی مسکن تاکید کرد و افزود: شوراهای شهر که نماینده آنها شورای عالی استانهاست، شریک راهبردی دولت محسوب میشوند و میتوانند با فعالیتی که در سراسر کشور دارند، دقیقترین و بهترین اطلاعات را به دولت ارائه کنند و در تصمیمگیریها به دولت یاری برسانند.
وزیر راه و شهرسازی همچنین از تشکیل کمیته مشترک وزارت راه و شهرسازی و شورای عالی استانها برای رفع مشکلات پیشرو در حوزه شهرسازی و مسکن خبر داد و گفت: همگی کمک کنیم و در تهیه و تدوین طرحهای تفصیلی شهرها کمکرسان باشیم تا این طرحها در همین دوره به اتمام برسد.
بذرپاش بر نظارت بیشتر شوراهای شهر بر توافقاتی که بعضا مشکلاتی را برای دولت و شهرداریها ایجاد کرده تاکید کرد.
وی همچنین گفت: اراضی مازادی که در اختیار و مالکیت شهرداریها یا دولت قرار دارد، هرچه سریعتر به مدار ساخت بازگردد، زیرا ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال علاوه بر اینکه قانون است، نیاز کشور نیز بوده و باید تمام دستگاهها در اجرای آن اهتمام داشته باشند.
* نقش تسهیلگری لازم باید توسط شهرداریها به درستی انجام شود
وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: وجود اراضی، نیروی کار و تولید مصالح ساختمانی در داخل مزیتهایی است که در حوزه مسکن وجود دارد. بنابراین باید بتوانیم از این مزیتها برای راه انداختن چرخه اقتصاد کشور بهره لازم را ببریم. بنابراین فارغ از تامین مسکن برای آحاد جامعه، از شهرداریها میخواهیم تسهیلگری لازم را انجام دهند.
بذرپاش تصریح کرد: درباره وظایف تسهیلگری وزارتخانه نیز کارها در حال انجام است. به استانها ابلاغ کردهایم هر چه سریعتر با شهرداریها روی زمینهای مازاد توافق کنند و آن اراضی را برای ساخت در نظر بگیرند.
وی همچنین از تشکیل کمیته ویژه مسکن روستایی خبر داد و گفت: احداث سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی از جمله وظایفی است که بنیاد مسکن برعهده دارد. خواستیم یک نماینده از شورای عالی در کمیته مسکن روستایی باشد تا در فرآیند تولید مسکن روستایی؛ چه در اراضیای که باید در اصلاح طرح هادی اضافه شود و چه بافتهای فرسوده روستایی که باید تخریب و نوسازی شود و سایر روشهایی که در ساخت مسکن روستایی موثر است، حضور داشته باشند و فرآیند ساخت را تسهیل کنند.
بذرپاش مسکن و راه روستایی را از جمله اولویتهای وزارت راه و شهرسازی برشمرد و افزود: به همکاران در سراسر کشور ابلاغ کردیم تامین اعتبار از روشهای مختلف را برای تکمیل و اصلاح راه روستایی مدنظر قرار دهند، زیرا رونق زندگی در روستاها علاوه بر اینکه سبب ماندگاری مردم در روستاها میشود، کمک میکند تا نیاز کشور به غذا و امنیت غذایی برطرف شود. خواسته بعدی ما از شورا این بود که ما نیز در کنار آنها بتوانیم مسکن و راه روستایی را به نقطه مطلوب برسانیم.
* دست سوداگران از بخش مسکن کوتاه میشود
بذرپاش درباره خانههای خالی و تصمیم وزارتخانه در این باره اعلام کرد: سامانه املاک و اسکان ۵۷۰ هزار خانه خالی شناسایی کرد و به سازمان امور مالیاتی ابلاغ شد. در بخش مسکن درباره سوداگری مسکن موضع ما کاملا مشخص است و با تمهیداتی که در همکاری با مجلس تدوین شده است، تلاش کردهایم دست سوداگران را در این بخش کوتاه کنیم.
وی افزود: خانههای خالی مرتب در حال شناسایی و معرفی به سازمان امور مالیاتی است. بعضا مکانیزمهای سختگیرانهتری را در اینباره در نظر میگیریم و در هماهنگی کامل، با سوداگرانی که بخواهند زندگی را برای مردم دشوار و قیمت مسکن را ناباورانه بالا ببرند، برخورد میکنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
حداقل دستمزد کارگران برای سال آینده تا پایان سال نهایی میشود
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۲ با لحاظ نظرات و معیارهای دقیق و کارشناسی قطعا تا پایان سال نهایی میشود.
بنا بر گزارشی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سیدصولت مرتضوی در سیصدویازدهمین نشست شورای عالی کار که عصر روز پنجشنبه ۱۱ اسفندماه در محل این وزارتخانه و با حضور رعیتیفرد، معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی کار و شرکای اجتماعی نمایندگان کارگران و کارفرمایان برگزار شد، با تأکید بر اصل سهجانبهگرایی و تعامل حداکثری نمایندگان دولت، کارگری و کارفرمایان، مبنا و معیار تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۲ را میزان هزینه سبد معیشت کارگران و نرخ تورم اعلامی مرکز آمار عنوان کرد و گفت: حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۲ با لحاظ نظرات و معیارهای دقیق و کارشناسی قطعا تا پایان سال نهایی میشود.
در این نشست گزارشی از روند برگزاری جلسات و مصوبات کمیته دستمزد شورای عالی کار ارائه شد و پیشنویس اصلاح ماده ۲۳ آییننامه قانون کار و موارد مربوط به چالشها، دغدغهها و نظرات اعضای شورا در زمینه اصلاح آییننامه مذکور با موضوع انتخاب نمایندگان کارگری و کارفرمایی و سایر اعضای هیاتهای تشخیص و مراجع حل اختلاف مطرح شد.
اصغر آهنیها، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در این نشست طرح پیشنهادی نمایندگان کارفرمایی در زمینه بررسی علل پیشنهاد دستمزد منطقهای در کشور را ارائه کرد.
***
ایران واردات گوشت برزیلی را متوقف کرد
وزارت کشاورزی برزیل میگوید به دلیل شناسایی یک مورد ابتلا به جنون گاوی در ایالت پارا این کشور، ایران واردات گوشت از سراسر برزیل را متوقف کرد.
وزارت کشاورزی برزیل میگوید ایران، اردن و تایلند به طور موقت واردات گوشت گاو از سراسر این کشور را متوقف کردهاند، زیرا مقامات برزیل در حال بررسی یک مورد ابتلا به بیماری جنون گاوی از ایالت پارا در این کشور هستند.
این وزارتخانه همچنین روز پنجشنبه در بیانیهای تایید کرد روسیه نیز واردات گوشت از ایالت پارا را پس از کشف یک مورد بیماری جنون گاوی متوقف کرده است.
علاوه بر این، برزیل صادرات گوشت گاو به چین را به منظور اجرای شروط یک توافق تجاری متوقف کرده است.
وزارتخانه کشاورزی برزریل اعلام کرد تنها یک کارخانه بستهبندی گوشت در پارا وجود دارد که مجاز به فروش محصولات گوشت گاو به روسیه است.
برزیل در حال بررسی یک مورد آنسفالوپاتی اسفنجی شکل گاوی (BSE) در یک حیوان نر ۹ ساله از ایالت پارا است. به دنبال کشف این مورد ابتلا که در ۲۰ فوریه گذشته اعلام شد، فروش گوشت گاو برزیلی به چین هم ممنوع شد.
این حیوان معدوم شد و مقامات منتظر نتایج آزمایش هستند تا مشخص شود آیا به شکل کلاسیک به این بیماری مبتلا شده است یا اینکه یک بیماری غیرمعمول است که میتواند خود به خود در دام رخ دهد و به خوردن خوراک آلوده به پریون بستگی ندارد.
شکل کلاسیک بیماری جنون گاوی خطرناکتر در نظر گرفته میشود، زیرا شامل آلودگی با پروتئین پریون است و میتواند منجر به ممنوعیت تجارت آن در حد گسترده شود.
برزیل به بیش از ۱۵۰ کشور جهان گوشت گاو و مرغ صادر میکند و یکی از بزرگترین صادرکنندگان گوشت قرمز در جهان است.
***
هدفگذاری 1.8 میلیون دستگاه خودرو برای سال آینده
مدیرکل صنایع خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامهریزی برای تولید انبوه خودرو و تحقق واردات خودرو، گفت: بازار خودرو سال آینده رقابتی میشود.
عبدالله توکلیلاهیجانی درباره برنامه و اهداف وزارت صمت برای تولید خودرو در سال آینده، گفت: هدفگذاری تولید برای سال 1402 تولید یک میلیون و 800 هزار دستگاه خودرو است.
مدیرکل صنایع خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: این موضوع با اتکا به توان شرکتهای دانشبنیان و همچنین زنجیره تامین داخلی حاصل خواهد شد.
وی با اشاره به واردات خودرو، اظهار داشت: با اجرایی شدن واردات خودرو و همچنین تولید انبوه با هدفگذاری تولید یک میلیون و 800 هزار دستگاه خودرو، پیشبینی میشود بازار خودروی کشور در سال آینده رقابتی شود به طوری که خودروسازان و واردکنندگان برای عرضه و فروش خودروهای خود به روشهای متنوع فروش و عرضه رو آورند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|