|
مرکز مبادله ارز و طلا: ۲ بانک عامل فروش ارز مسافرتی هستند
طبق اعلام معاون مرکز مبادله ارز و طلا، علاوه بر بانک ملی از این پس بانک ملت نیز برای فروش ارز مسافرتی اقدام خواهد کرد.
مسعود توکلی، با اعلام خبر افزایش تعداد بانکهای فروشنده ارز مسافرتی اظهار داشت: شعب منتخب ارزی بانک ملت هم مانند بانک ملی نسبت به فروش ارز مسافرتی اقدام میکنند و متقاضیان ارز مسافرتی میتوانند به این شعب نیز مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
رکورد 2 ساله ورود پول حقیقی به بورس شکست؛ رشد 15 درصدی شاخص کل از ابتدای سال 1402
روزهای خوش بازار سرمایه
گروه اقتصادی: سال 1402 تا امروز برای سهامداران بورس سال نکویی بوده است. در 20 روز فعالیت بورس در سال جدید، شاخص کل این بازار 15 درصد رشد را تجربه کرده است. این در حالی است که روند قیمت در بازارهای دیگر رقیب بورس این چنین پرشتاب نبوده است. شاخص کل بازار سرمایه از یکمیلیون و 998 هزار واحد 5 فروردین، روز گذشته به 2 میلیون و 253 هزار واحد رسید و در این میان برخی، شرایط کنونی را آشتی حقیقیها با بورس عنوان میکنند.
به گزارش «وطن امروز»، بازار سرمایه پس از 2 روز افت، روز گذشته روندی کاملا غافلگیرکننده داشت و در 20 دقیقه ابتدایی معاملات بیش از 45 هزار واحد رشد کرد. بورس تهران دیروز از ابتدا با تقاضای بالایی در همه صنایع و سهامها مواجه شد و خریداران پرقدرت در بازار عرض اندام کردند و در نهایت بورس یک روز پربازده دیگر را در سال ۱۴۰۲ برای سهامداران به ثبت رساند.
شاخص کل و شاخص کل هموزن بورس بالاترین رشد در سال جدید را پشت سر گذاشتند. از نظر درصد تغییر نیز شاخص کل بیشترین رشد در سال 1402 را ثبت کرد اما شاخص کل هموزن دیروز دومین صعود بزرگ سال را داشت.
تردیدی نیست اصلاح و تعدیل قیمتها پس از چند روز صعود مداوم اتفاقی معمول در بازار سهام است که دور از انتظار نبود اما عیان است که بازار علاوه بر روندهای درونی و افت و خیز تقاضا و عرضه، متأثر از عوامل بیرونی است. همچنان که هفته گذشته اخبار و حواشی حول قیمتگذاری خودرو هم بر قیمت سهام نمادهای خودرویی اثرگذار بود و هم بر روند بازار اثر داشت.
شاخص بورس تهران اواخر هفته گذشته با رسیدن به سقف کانال صعودی فرضی وضعیت منفی به خود گرفت. در این حالت شاخص با احتمال واگرایی در سقف خود در اندیکاتور RSI رویه منفی را برای این چند روز ایجاد کرد.
در همین ارتباط علی مومنی، کارشناس بازار سرمایه گفت: اهالی بازار سرمایه به گزارش پایان سال شرکتها در سامانه کدال امیدوار هستند و این انتظار را دارند که بازار بتواند در ماههای ابتدایی سال جدید بازدهی قابل قبولی برای آنها داشته باشد.
وی ادامه داد: سهامداران در زمان اصلاح بازار میتوانند پرتفوی خود را تغییر دهند. سرمایهگذاران باید به این موضوع نیز دقت داشته باشند که در صفهای خرید و با هیجان اقدام به معامله نکنند. وی تاکید کرد: باید دید در هفته جاری بورس میتواند یک بار دیگر به سمت سقف کانال فرضی خود حرکت کند یا خیر.
* شکسته شدن رکورد 30 ماهه بورس
در جریان معاملات روز گذشته بازار سرمایه، شاخص بورس 74 هزار و 23 واحد نسبت به روز چهارشنبه صعود کرد و تا سطح 2میلیون و 253 هزار و 946 واحد بالا آمد. بازدهی این شاخص مثبت 3.4 درصد بود.
شاخص کل هموزن بورس نیز با رشد 26 هزار و 793 واحدی در رقم 719 هزار و 738 واحد ایستاد. بازدهی این شاخص نیزمثبت 3.87 درصد بود.
شاخص کل فرابورس نیز با رشد 910 واحدی به رقم 28 هزار و 610 واحد رسید. شاخص هموزن در فرابورس هم روند صعودی داشت و با افزایش 5 هزار و 129 واحد به سطح 126 هزار و 801 واحد رسید.
* سرانه خرید خالص 15 میلیون تومانی برای حقیقیها
دیروز ارزش معاملات کل بازار سهام به 81 هزار و 248 میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 47 هزار و 910 میلیارد تومان بود که 59 درصد از ارزش کل معاملات بازار را شامل میشد.
ارزش معاملات خرد نیز با افزایش 18 درصدی نسبت به روز معاملاتی قبل به 16 هزار و 350 میلیارد تومان رسید. از این ۱۶35۰ میلیارد تومان، ۱۰۱۰۰ میلیارد متعلق به بازار بورس، 3750 میلیارد متعلق به فرابورس و ۲5۰۰ میلیارد متعلق به صندوقهای سهامی بوده است.
سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز دیروز به عدد ۴۱ میلیون تومان رسید و سرانه فروش اشخاص حقیقی نیز به ۲۶ میلیون تومان رسید که تفاوت این دو سرانه نشان از قدرت بالای خریداران در بازار داشت که خبر از سرانه خرید خالص 15 میلیون تومانی برای حقیقیها میداد.
* دست بالای حقیقیها در مالکیت بازار
دیروز خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام برای دومین روز کاری متوالی مثبت شد و 2 هزار و 309 میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام وارد شد که بالاترین رقم از مهرماه 1399 تاکنون بود. دیروز نماد وبملت (بانک ملت)، شتران (پالایش نفت تهران) و کوثر (بیمه کوثر) بیشترین ورود پول را داشتند. در سوی دیگر، وکغدیر (بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر)، بپاس (بیمه پاسارگاد) و اتکام (بیمه اتکایی امین) بیشترین خروج پول حقیقی را تجربه کردند.
* سبزپوشی 97 درصد نمادهای بازار
در جریان معاملات دیروز قیمت سهام 97 درصد نمادهای بازار رشد کرد و 3 درصد نمادها افت قیمت داشتند.
در پایان معاملات دیروز 373 نماد صف خرید داشتند و 5 نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد 74 درصدی نسبت به روز قبل به 2 هزار و 649 میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با کاهش 63 درصدی به 4 میلیارد تومان رسید.
***
داستان صعود 1402
بازار سهام در حالی معاملات خود در سال ۱۴۰۲ را آغاز کرد که با واکنش مثبت نسبت به تلاشهای دولت و سازمان بورس همراه شد و روزهای پررونقی را در تعطیلات نوروز پشت سر گذاشت؛ به گونهای که شاخص بورس در نخستین روز معاملاتی سال ۱۴۰۲ و در نخستین ساعات معاملات با بیش از ۴ هزار واحد رشد در محدوده کانال ۲ میلیون واحد قرار گرفت. رشد پرشتاب بورس در تعطیلات نوروز فقط به نخستین روز تعطیلات منتهی نشد، بلکه این روند تا جایی ادامه پیدا کرد که شاخص بورس در تاریخ ۶ فروردین از کانال ۲ میلیون واحد عبور کرد که این اتفاق از سال ۹۹ تاکنون بیسابقه بود. بازار سرمایه معاملات خود را در آخرین روز معاملاتی تعطیلات نوروز با عدد ۲ میلیون و ۷۸ هزار واحد پایان داد. ارزیابیهای انجام شده حاکی از آن است که شاخص بورس در تعطیلات نوروز با بیش از ۶ درصد بازدهی نسبت به آخرین روز معاملاتی اسفند پارسال همراه شد. در ادامه چنین روندی، شاخص بورس با به پایان رسیدن تعطیلات نوروز، معاملات خود را از ۱۴ فروردین با روند صعودی آغاز کرد و با بیش از ۱۱ هزار واحد رشد، در ۲ میلیون و ۸۹ هزار واحد معاملات خود را به پایان رساند. سقف تاریخی شاخص بورس در ۱۵ فروردین و تحت تاثیر خوشبینیهای ایجاد شده میان سهامداران برای سرمایهگذاری در بورس شکسته شد و در نخستین دقایق معاملات با ۴۱ هزار واحد رشد به ارتفاع ۲ میلیون و ۱۳۱ هزار و ۸۲۱ واحد رسید اما این رشد بازار در پایان معاملات همان روز به دلیل نوسانات ایجادشده به ۲۹ هزار واحد کاهش یافت و شاخص بورس در کانال ۲ میلیون و ۱۱۹ هزار واحد ایستاد. روند صعودی بازار تا جایی ادامه پیدا کرد که شاخص بورس در ۱۹ فروردین قله 2.2 میلیون واحدی را فتح کرد و در همان روز معاملات خود را در کانال ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار واحد پایان داد که این عدد در ۲۰ فروردین در ادامه روند صعودی بازار به عدد ۲ میلیون و ۲۱۲ هزار واحد رسید. با تداوم رکوردشکنیهای شاخص بورس از نخستین روز معاملاتی سال ۱۴۰۱ تا هفته گذشته، اکثر کارشناسان هشداری مبنی بر اصلاح احتمالی شاخص بورس را به سهامداران داده و معتقد بودند رخ دادن چنین روندی در بازار موقتی نیست و سهامداران نباید از ترس دائمی بودن چنین روندی دست به رفتارهای هیجانی بزنند و اقدام به فروش هیجانی سهام خود در بازار کنند، چرا که این اتفاق میتواند تکرار روزهای پرنوسان و منفی شاخص بورس در سال ۹۹ باشد. با توجه به مطرح شدن چنین هشداری از سوی کارشناسان، شاخص بورس در ۲۱فروردینماه نسبت به رشد خود عقبنشینی و با ۲۲هزار و ۳۳۲ واحد کاهش، بخشی از رشد خود را اصلاح کرد که این روند موقت تا روز سهشنبه ۲۲ فروردین ادامه یافت.
ارسال به دوستان
جزئیات نوبتدهی تحویل خودروهای داخلی
متقاضیان از امروز میتوانند ۱۰۰ میلیون را برداشت کنند
طبق اعلام سخنگوی وزارت صمت متقاضیان خودروهای داخلی در طرح یکپارچه، میتوانند با مراجعه به سامانه از زمان نوبت خود برای دریافت خودرو مطلع شوند و همچنین پول بلوکه آنها نیز از امروز قابل برداشت است. ثبتنام در طرح فروش یکپارچه خودروهای داخلی بر مبنای تعیین نوبت، از ۲۶ تا ۲۸ اسفندماه سال قبل اجرا شد و سپس ۲ مرحله دیگر در سال جدید تمدید شد که در نهایت امروز زمان نوبتدهی برای تحویل آنها به متقاضیان نیز مشخص شده است. مقرر شده بود اولویتبندی خودروها در پایان فروردینماه انجام شود بر همین اساس امید قالیباف، سخنگوی صمت، درباره جزئیات نوبتدهی و تحویل خودروهای داخلی اظهار کرد: نوبتدهی متقاضیان خرید خودرو از شرکتهای سایپا، مدیران خودرو، فردا و ایلیا انجام شده و تمام این متقاضیان حداکثر ظرف ۳ ماه تا یک سال خودروی خود را دریافت خواهند کرد که بر اساس آن متقاضیان میتوانند از امروز با مراجعه به سامانه یکپارچه http://www.esalecar.ir در حساب کاربری خود در قسمت جزئیات سفارش نوبت خود را مشاهده کنند. وی افزود: متقاضیان خودروهای شرکتهای کرمان موتور و مکث موتور نیز حداکثر در مدت ۶ ماه میتوانند خودروی خود را تحویل بگیرند.
سخنگوی وزارت صمت با اشاره به اینکه نوبتدهی متقاضیان خودرو از شرکتهای ایرانخودرو، بهمن خودرو و آرین خودرو نیز انجام شده، گفت: درباره این ۳ شرکت باید برنامه تولید با لیست متقاضیان تطبیق داده شود که این کار در حال انجام است و حداکثر تا آخر این هفته مشتریان این شرکتها میتوانند با مراجعه به حساب کاربری خود و انتخاب گزینه «جزئیات سفارش» از زمان تحویل خودروی خود مطلع شوند.
مشاور وزیر صمت همچنین اعلام کرد: نوبت دوم ثبتنام خودرو در قالب طرح یکپارچه تخصیص خودرو به جای آخر بهار (که پیشتر اعلام شده بود) در نیمه اردیبهشت انجام خواهد شد اما کسانی که در نوبت اول این طرح ثبتنام کردهاند تنها در صورتی میتوانند در مرحله دوم خودرو ثبتنام کنند که ابتدا از طرح اول انصراف دهند. قالیباف در ادامه تاکید کرد که از روز یکشنبه (امروز )مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان که متقاضیان جهت ثبتنام در حساب خود (به نام سازمان حمایت) مسدود کردهاند با حفظ نوبت تحویل خودرو آزاد میشود و انتظار میرود بانکها همکاری لازم را در این رابطه داشته باشند.
* قیمت خودروهای مونتاژی منتظر تعیین تکلیف
پس از تصویب دستورالعمل افزایش قیمت خودروهای داخلی، شورای رقابت از تعیین قیمت خودروهای مونتاژی برای نخستین بار توسط این شورا خبر داد و اعلام کرد که پس از اعلام قیمت توسط وزارت صمت، موضوع در شورا بررسی و نتیجه ابلاغ خواهد شد. این در حالی است که وزارت صمت اعلام قیمت را برعهده شورای رقابت دانست، بنابراین هنوز این موضوع تعیین تکلیف نشده و مشخص نیست نخستین بار کدام نهاد قیمتها را اعلام خواهد کرد اما احتمالا در روزهای آتی تکلیف این موضوع مشخص خواهد شد. پس از تصویب دستورالعمل افزایش قیمت خودروهای داخلی (غیرمونتاژی) در ۱۵ فروردینماه، شورای رقابت صحبت از آغاز تصمیمگیری برای خودروهای مونتاژی (CKD) را پس از طی فرآیند مشابه (تصمیمگیری و تصویب قیمت خودروهای داخلی) به میان آورد و در بیانیه خود ضمن تشریح عواملی که در تعیین قیمت کارخانهای خودروها موثر است، اعلام کرد قیمتهای خودروهای مونتاژی متعاقبا ابلاغ خواهد شد.
پس از آن، سهشنبه هفتهای که گذشت (۲۲ فروردین)، سخنگوی شورای رقابت از احتمال تعیینتکلیف قیمت خودروهای مونتاژی در جلسه همان روز شورا خبر داد و اعلام کرد شورا (شورای رقابت) همه بازار خودروی کشور را انحصاری تشخیص داده و بر همین اساس برای اولین بار خودروهای مونتاژی را هم قیمتگذاری میکند، بنابراین در این جلسه موضوع قیمتهای خودروهای مونتاژی (CKD) بررسی خواهد شد و چنانچه این موضوع به نتیجه نهایی برسد (در حقیقت قیمتها آماده باشد)، به رایگیری اعضا گذاشته و نتیجه آن به وزارت صمت ابلاغ خواهد شد. در آن زمان مطرح شد اگر این جلسه (سهشنبه ۲۲ فروردین) به نتیجه برسد، احتمالا شنبه 26 فروردین به وزارت صمت ابلاغ خواهد شد.
ارسال به دوستان
قائممقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران: هدف از جمعآوری کارتهای سوخت تنها بحث مدیریت بهتر مصرف سوخت است
قیمت بنزین همچنان ثابت
قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: هیچ تغییری در سهمیهبندی و قیمت بنزین وجود نخواهد داشت و هدف از جمعآوری کارتهای سوخت تنها بحث مدیریت بهتر مصرف سوخت است.
به گزارش «وطن امروز»، طی روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر جمعآوری کارتهای سوخت جایگاهها در رسانهها منتشر شد که بسیاری علت آن را تغییر شیوه سهمیهبندی بنزین یا افزایش قیمت آن عنوان میکردند.
علی زیار، قائممقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اما گفت: هیچ تغییری راجع به سهمیهبندی بنزین و تغییر نرخ وجود ندارد و تنها بحث مدیریت بهتر مصرف سوخت است.
معاون مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران ادامه داد: زمانی که افراد از کارت جایگاه استفاده میکنند، نمیتوان از دادهها برای تحلیل مصرف استفاده کرد اما زمانی که مردم از کارتهای خودشان برای سوختگیری استفاده کنند، مدیریت مصرف بهتری میتوان داشت..
زیار افزود: اکنون ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه بنزین به کارتهای سوخت واریز میشود که با نرخ ۱۵۰۰ تومان مورد استفاده قرار میگیرد و امکان استفاده ۱۵۰ لیتر بنزین با نرخ ۳ هزار تومان برای مردم وجود دارد. به همین دلیل مشکلی بابت سوخت و کارتهای سوخت نیست.
قائممقام مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اضافه کرد: البته باید در نظر داشت همه کارتهای سوخت جمعآوری نمیشود، بلکه تعدادشان کم میشود و کسانی که کارت خود را همراه ندارند یا فراموش کردهاند امکان استفاده از کارتهای سوخت موجود در جایگاهها را دارند.
وی خاطرنشان کرد: در حال فرهنگسازی هستیم که همه مردم از کارتهای سوخت خود استفاده کنند تا بتوانیم مصرف سوخت در کشور را بهتر مدیریت کنیم.
این مقام مسؤول تصریح کرد: سامانه هوشمند سوخت قابلیتهای مختلفی دارد و میتواند در زمینه مدیریت مصرف به ما کمک کند و کمک میکند ما دادههایی داشته باشیم که بر مبنای آن بتوانیم برنامهریزی کنیم و هم در بحث قاچاق سوخت و هم برنامهریزی برای تولید و مدیریت مصرف به توفیقهایی دست پیدا کنیم.
وی در خاتمه با انتقاد از جدی گرفته نشدن استفاده از کارتهای سوخت در دولت قبل در این زمینه توضیح داد: پس از تعطیلی سامانه هوشمند سوخت در دولت قبل، دادههای چندانی در رابطه با مصرف سوخت برای مدیریت مصرف در دست نبود و مردم به استفاده نکردن از کارتهای سوخت خود عادت کردند. اکنون نیازمند این فرهنگسازی هستیم که مردم در جایگاهها از کارتهای سوخت خود استفاده کنند تا بتوانیم این دادهها را در سامانه داشته باشیم و برای تحلیلهای خود را درباره تولید، مصرف و برنامهریزی برای آینده بهتر از آنها استفاده کنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
جمعآوری ۵۰ درصدی گازهای مشعل تا پایان امسال
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از برنامهریزی برای راهاندازی فاز نخست کارخانه گاز و گاز مایع NGL3200 در آینده نزدیک خبر داد و گفت: راهاندازی این طرح بزرگ صنعتی، گام بلندی در مسیر جمعآوری گازهای همراه و حفظ محیطزیست خواهد بود. محسن خجستهمهر با تاکید بر اهمیت راهاندازی فاز نخست NGL3200 گفت: بنا بر برنامهریزی انجامشده، مقرر شده تا پایان سال جاری، 50 درصد گازهای مشعل همراه نفت جمعآوری شود که طرح NGL3200 یکی از مهمترین طرحهای تعریفشده در این تقویم زمانی است.
***
افزایش ۱۰ درصدی حجم صادرات گاز ایران در سال گذشته
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: بر اساس اهداف تعیینشده برای شرکت ملی گاز طبق سند چشمانداز در افق ۱۴۰۴، تجارت بینالمللی گاز طبیعی که باید ۸ تا ۱۰ درصد افزایش یابد، سال ۲۰۲۲ عملکرد موفقی را در این حوزه تجربه کرد.
مجید چگنی در گفتوگو با فارس ضمن اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه تجارت گاز طبیعی عنوان کرد: صادرات گاز طبیعی در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال ۲۰۲۱، از لحاظ حجمی ۱۰ درصد و از لحاظ ارزشی، ۷۹ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته میلادی، میزان گاز سوآپ شده در مقایسه با سال ۲۰۲۱، از لحاظ حجمی ۳۵۸ درصد و از لحاظ درآمدی، ۵۳۰ درصد رشد را تجربه کرده است.
چگنی با بیان اینکه طی سال ۲۰۲۲، شرکت ملی گاز ایران با واردات گاز طبیعی از ترکمنستان تحت قرارداد سوآپ با شرکت سوکار آذربایجان، ضمن ارتقای تجارت گاز طبیعی با این کشور، موفق به برقراری مجدد جریان گاز از ترکمنستان به داخل کشور شد، گفت: این حجم از گاز طبیعی از مبدا ترکمنستان به مقصد جمهوری آذربایجان (و نخجوان) سوآپ میشود.
معاون وزیر نفت در امور گاز در بخش دیگری از سخنان خود درباره صادرات محصولات جانبی گاز طبیعی گفت: سال ۲۰۲۲، در صادرات گاز مایع (LPG) نسبت به سال قبل از آن، از لحاظ حجمی ۳۲ درصد و از لحاظ ارزشی، ۵۷ درصد رشد ملاحظه میشود.
چگنی پرداخت بخش عمدهای از مطالبات شرکت ترکمنگاز در سال گذشته را از دیگر دستاوردهای این شرکت خواند و گفت: با پرداخت بخش عمدهای از مطالبات شرکت ترکمنگاز، زمینههای ارتقای تجارت گاز طبیعی با ترکمنستان بیش از پیش فراهم شد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در پایان خاطرنشان کرد: انتظار میرود در سال ۲۰۲۳، مقدار گاز وارداتی از ترکمنستان تحت قرارداد سوآپ گاز شرکت سوکار، بیش از ۷۰ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش یابد.
***
۱۰ هزار واحد مسکن مهر اردیبهشت امسال تحویل میشود
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از افتتاح و تحویل ۱۰ هزار واحد مسکن مهر پردیس در اردیبهشت خبر داد.
علیرضا جعفری درباره برنامههای شرکت عمران شهرهای جدید برای تکمیل و تحویل واحدهای باقیمانده مسکن مهر اظهار داشت: در حوزه مسکن مهر، شهرهای جدید در سال گذشته بیش از ۸۰ درصد تعهدات خود را محقق کرد.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ادامه داد: هماکنون تکمیل ۱۰ هزار واحد در شهر جدید پردیس به شکل کلید تحویل و کامل، انجام شده و در برنامه است اردیبهشت افتتاح شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: با تحویل این ۱۰ هزار واحد در شهر جدید پردیس حدود ۳۰ هزار واحد باقیمانده مسکن مهر در شهرهای جدید میماند که عمده آنها در حدود ۲۰ هزار واحد در شهر جدید پردیس در حال احداث است.
جعفری یادآور شد: به دلیل آنکه پروژههای مسکن مهر پردیس در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ آغاز عملیات اجرایی داشتند، تلاش خواهیم کرد امسال این واحدها را نیز تکمیل کنیم و تحویل متقاضیان بدهیم.
وی توضیح داد: تامین منابع مالی ۲۰ هزار واحد مسکن مهری که طی سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ عملیات اجرایی آنها آغاز شد موضوعی حائز اهمیت است و در تلاش هستیم با تامین این منابع بتوانیم روند تحویل واحدهای باقی مانده مسکن مهر را به اتمام برسانیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|