|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اولین شب چهرههای هنری سال ۱۴۰۱ با حضور پرشور اهالی هنر برگزار شد
درخشش چراغ هنر انقلاب
گروه فرهنگ و هنر: مراسم هفته هنر انقلاب «هنر متعهد به حقیقت» با برگزاری شب چهرههای هنری سال ۱۴۰۱ در رشتههای سینمای مستند، سینمای داستانی، انیمیشن، تئاتر، موسیقی، معماری، پژوهش و عکاسی شامگاه جمعه ۲۵ فروردین در محوطه باز حوزه هنری برگزار شد.
در شب هنرمندان رشتههای سینما، تئاتر، موسیقی، عکس، معماری و پژوهش، کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمهدی جوادی مدیر بنیاد سینمایی فارابی، محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، علی فروزانفر معاون هنری حوزه هنری، سیدحسامالدین حسینی مدیر مرکز رسانهای سلوک، امیرحسین سمیعی معاون هنری سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران، میلاد عرفانپور مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری، سیداحسان باقری مدیر خانه عکاسان ایران، حسین مسافرآستانه پرویز اقبالی، سعید صادقی، سیدعباس میرهاشمی، ایوب آقاخانی، محمدمهدی سیار، انوش معظمی، انسیه شاهحسینی و … حضور داشتند.
* چهره هنر سال ۱۴۰۱ هنرهای نمایشی؛ ایوب آقاخانی
کورش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در ابتدای مراسم روی صحنه دعوت شد و درباره چهره هنر سال ۱۴۰۱ در هنرهای نمایشی گفت: حوزه هنری خانه هنرمندان است و هنرمندان بسیاری کارشان را از اینجا آغاز کردند. سال ۱۴۰۱ سال سختی برای جامعه فرهنگ و هنر بود و هنرمندان متعهد انقلابی پای انقلاب ایستادند و نگذاشتند چراغ هنر انقلاب در رخدادها خاموش شود. از همه هنرمندان تئاتر هم تشکر میکنم که در این سال سخت کوشیدند جشنوارهها و رویدادها باشکوه برگزار شود.
در ادامه کلیپ چهره سال هنرهای نمایشی که ایوب آقاخانی را معرفی میکرد، پخش شد و سپس کورش زارعی و کاظم نظری از آقاخانی تقدیر کردند. در ادامه چهره هنر سال ۱۴۰۱ در حوزه پژوهش هنر معرفی شد و علیاصغر فهیمی برای تدوین کتاب «چالشهای مکتب هنری انقلاب» توسط محمدحسین ساعی و سجاد صفارهرندی تقدیر شد.
در ادامه، نوبت به معرفی چهره هنر سال ۱۴۰۱ در رشته عکس رسید که برای این منظور سیداحسان باقری گفت: در هنر عکاسی امسال قرار شد هنرمند اثرگذار و منشأ اثر را انتخاب کنیم و با توجه به اینکه سیدعباس میرهاشمی، سالها در قامت دبیری جشنواره تجسمی فجر بوده است و همچنین به دلیل اینکه در شرایط سخت بویژه سال گذشته، «یا علی گفتن» و پای کار انقلاب ایستادن سخت است و ایشان پای هنر انقلابی ایستادند و جشنواره تجسمی فجر را برگزار کردند، به عنوان چهره هنر سال ۱۴۰۱ در عکاسی انتخاب شدند.
سیداحسان باقری به همراه علی فروزانفر از سیدعباس میرهاشمی تقدیر به عمل آوردند.
مصطفی مومنیراد، مدیر مرکز معماری اسلامی به عنوان سخنران بعدی برای معرفی چهره هنر سال ۱۴۰۱ در حوزه معماری روی صحنه آمد و به مساله معماری به عنوان یکی از مسائل اصلی هنر اشاره کرد و گفت: در شورای انتخاب بخش معماری قرار شد به هنرمندی که نسبت به مسائل معماری اسلامی نگاه ترویجی دارد و همچنین مسالهمحور است و به مسائل کشور تعهد داشته باشد، انتخاب شود. هنرمندی که انتخاب شد، سابقه درخشانی در این حوزه دارد و تلاش ایشان با به رسمیت شناختن مردم و همجواری با حرم مطهر رضوی مدنظر قرار گرفت، چرا که در سالهای اخیر در شیراز و قم شاهد اتفاقات ناخوشایند هستیم.
غلامحسین معماریان، چهره سال ۱۴۰۰ انقلاب اسلامی در حوزه معماری و مصطفی مؤمنیراد از جواد خدایی، چهره سال ۱۴۰۱ هنر در معماری تقدیر کردند. جواد خدایی در زمینه طرح بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی فعالیتهایی انجام داده است و به همین منظور در این بخش انتخاب شد.
* چهره هنر سال ۱۴۰۱ موسیقی؛ محمدمهدی سیار
در ادامه میلاد عرفانپور روی صحنه آمد و گفت: ما در مرکز موسیقی حوزه هنری در سالهای اخیر تلاش کردیم نمونهآفرینی کنیم؛ یعنی موسیقی مطلوب و علمی را که مورد پسند عوام و خواص باشد، مدنظر قرار دادیم و تاکید داریم نمونههای موسیقی خوب امروز در حوزههای مختلف را به عنوان الگو معرفی کنیم. در باب معرفی چهره سال ۱۴۰۱ موسیقی، شورایی تشکیل شد تا در نهایت محمدمهدی سیار در بخش ترانه که بسیار در موسیقی اثرگذار است، انتخاب شد. به اعتقاد داوران این بخش، آقای سیار شاعری است که بیشترین جریانسازی را در سال ۱۴۰۱ بر موسیقی داشته و آثار و تصنیفهای ویژهای خلق کرده و تیتراژهای تلویزیونی بسیاری را نیز سروده است و در کل، به دلیل مجموعه آثار تولید شده او در سال ۱۴۰۱ این انتخاب انجام شده است.
در ادامه مراسم، میلاد عرفانپور به همراه امیرحسین سمیعی با اهدای تندیس چهره هنر انقلاب از محمدمهدی سیار تقدیر کردند. محمدمهدی سیار پس از دریافت تندیس و لوح در سخنانی بیان کرد: موسیقی و ترانهسرایی تجربهای متفاوت برای من است، چرا که سبب میشود آدم وارد کار جمعی شود و در کنار دیگر هنرمندان یک ارکستر قرار میگیرد. در کنار خواننده و نوازندهها و آهنگساز است که کار من معنای دیگری پیدا میکند و در تعامل با مخاطب نیز اثرگذاری متفاوتی پیدا میکند. بنابراین اگر توفیقی بوده به دلیل قرار گرفتن در کنار خوانندهها و آهنگسازانی بوده که با آنها همکاری کردهام.
* چهره هنر سال ۱۴۰۱ سینما؛ محسن اسلامزاده، محمد خیراندیش، حسین دارابی و جلیل سامان
حمیدرضا جعفریان، رئیس سازمان سینمایی حوزه هنری در ادامه برای معرفی چهره برتر رشته سینما (فیلم مستند، داستانی، انیمیشن و تولیدات تلویزیونی) روی صحنه آمد و توضیحاتی درباره این بخش ارائه کرد.
در ادامه، امیر مهریزدان مدیر مرکز مستند سوره، امیررضا مافی مدیر مرکز انیمیشن سوره و وحید پناهلو مدیرعامل مؤسسه هنرهای تصویری سوره برای اهدای تندیسهای رشتههای مختلف سینما روی صحنه آمدند تا جعفریان را همراهی کنند. محسن اسلامزاده برای فیلم مستند «هیچکس منتظرت نیست» به عنوان چهره هنر سال ۱۴۰۱ در فیلم مستند، محمد خیراندیش برای ساخت فیلم انیمیشن «پسر دلفینی» به عنوان چهره هنر سال ۱۴۰۱ در بخش انیمیشن، حسین دارابی برای ساخت فیلم سینمایی «هناس» و فیلم کوتاه «محافظ» به عنوان چهره هنر سال ۱۴۰۱ در بخش سینمای داستانی و جلیل سامان برای سریال «زیرخاکی» به عنوان چهره هنر سال ۱۴۰۱ در بخش تولیدات تلویزیونی معرفی و تقدیر شدند.
ارسال به دوستان
«سیدجواد هاشمی» بازیگر و کارگردان در برنامه «مضیف»:
25 سال تئاتر نذر کردم
سیدجواد هاشمی، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون در برنامه «مضیف» که این شبها با اجرای سیدجواد پرئی از تلویزیون اینترنتی حبیب پخش میشود، درباره یکی از نقشهای دیده نشده خود گفت: من نقشهای مختلفی از شهدا بازی کردهام اما یکی از این نقشها شخصیت حبیببنمظاهر است که به خاطر جایگاهی که دارد، برایم بسیار متفاوت با همه نقشها بود. حبیب عملیات عاشورا را فرماندهی کرد و لحظهای که ممکن بود به خیلیها تردید دست بدهد، او به آنها اطمینان بخشید.
وی اضافه کرد: روزی که نقش حبیب به من پیشنهاد شد خیلی ترسیدم. با اینکه نقش شهدا را زیاد بازی کرده بودم اما حبیب پاسبان حریم آلالله بود و این، مسؤولیت این نقش را زیاد میکرد. من حتی تعجب کردم و گفتم سن و سالم به گونهای نیست که این نقش را بازی کنم؛ کاش گریم من نمایش داده میشد و میفهمیدید چقدر برای این نقش چهره من تغییر کرده است و فقط از صدایم مشخص میشود من این نقش را بازی میکنم.
* حساسیتهای موجود درباره ایفای نقش شهدا
سیدجواد هاشمی درباره حساسیتهای ایفای نقش شهدا از جمله نقش شهید کشوری نیز عنوان کرد: وقتی نقش شهید کشوری را بازی کردم، مادرش به من گفت «حواست هست این نقش با تو میماند» و همینطور هم شد. این نقشی بود که با من ماند و من با این نقش معروف شدم.
این بازیگر در بخش دیگری از این گفتوگو درباره فضایی که در آن بعضی هنرمندان از اظهار نظر نسبت به ارادت به امام حسین ترس دارند، عنوان کرد: نوکری سیدالشهدا(ع) چنین فیگورهایی ندارد، خود من با سیدالشهدا(ع) و پدرشان امیر مؤمنان سالها زندگی کردهام. من ۲۵ سال در همین ایام - جز ۳ سال اخیر - تئاتر نذر کردهام که تعطیلی چند ساله اخیر هم به خاطر مرحوم علی سلیمانی بوده است.
* طی ۲۵ سال ۱۰۰ بازیگر به صورت نذری روی صحنه رفتهاند
وی درباره نذر تئاتر خود توضیح داد: ما طی ۲۵ سال حدود ۱۰۰ بازیگر و عوامل داشتهایم که به صورت نذری روی صحنه رفتهاند و تمام برکت زندگی من از این ۲۵ سال به وجود آمده است. زندهیاد علی سلیمانی هم ۲۵ سال نقش اصلی این نمایش را بازی کرد. درباره نوکری امام حسین(ع) پرسیدید، باید بگویم نوکری ایشان شکل و شمایل مختلفی دارد و هر جور دوست دارید میتوانید فیگور بگیرید. در این دستگاه میتوانید سینهخیز بروید یا میتوانید سربالا و باافتخار حرکت کنید. سیدجواد هاشمی در بخش دیگر در این برنامه زنده که از کربلا پخش میشد، درباره شناخت از امام حسین(ع) عنوان کرد: متاسفانه ما امام حسین را از یک روز صبح تا بعدازظهر و بعد هم شام غریبان میشناسیم، در حالی که باید به زندگی ائمه برویم و ببینیم اینها چطور زندگی میکردند. چقدر انفاق و بخشش میکردند. ما فقط محرم سینه میزنیم و بعد میرود تا محرم سال بعد. باید بدانیم امام حسین(ع) چگونه از آدمهای تنگدست دستگیری میکرده که سنتی بوده که از مادرشان حضرت زهرا(س) آموخته بودند. ما اینها را یاد نگرفتهایم و میگوییم شاید اینها اغراق است؛ مگر میشود این آدمها هر بار زندگیشان صفر بشود و بعد دوباره به دست بیاورند و باز آن را ببخشند؟!
ارسال به دوستان
اخبار
مراسم وداع و تشییع پیکر عماد افروغ برگزار شد
مراسم وداع و تشییع پیکر عماد افروغ، نویسنده و عضو حقیقی شورای فرهنگ عمومی کشور با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اهالی هنر در دانشگاه تهران برگزار شد. به گزارش «وطن امروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح روز شنبه 26 فروردینماه در حاشیه مراسم تشییع عماد افروغ گفت: مرحوم افروغ سالها تلاش خود را وقف تعالی جامعه ایرانی کرده بود و مصداق واقعی انسانی بود که تمام وقت خود را به تلاش برای اصلاح امور جامعه و ارائه راهحلهای دلسوزانه برای اعتلای ایران عزیز میپرداخت. مرحوم عماد افروغ پس از انقلاب اسلامی به علت روحیه انقلابیای که از آن برخوردار بود همواره در مواضع خود بر عهدی که با آرمانهای امام راحل(ره) بسته بود، پایبند بود.
مراسم وداع و تشییع پیکر عماد افروغ نویسنده و عضو حقیقی شورای فرهنگ عمومی کشور صبح دیروز با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی بهادریجهرمی سخنگوی دولت و جمعی دیگر از مسؤولان و چهرههای فرهنگی، دانشگاهی و اساتید و دانشجویان در مسجد دانشگاه تهران برگزار و در حرم امام خمینی(ره) به خاک سپرده شد.
***
مدیر رادیو سلامت درگذشت
«صدیقه اعتمادسعید» مدیر شبکه رادیو سلامت دار فانی را وداع گفت. به گزارش «وطن امروز»، صدیقه اعتمادسعید، مدیر شبکه رادیویی سلامت به علت بیماری سرطان، دار فانی را وداع گفت.
دکتر صدیقه اعتمادسعید پیش از این «عضو شورای سیاستگذاری سلامت سازمان صداوسیما» بود و از سال ۹۲ تاکنون در سمت قائم مقام شورای سیاستگذاری سلامت نیز فعالیت کرد و در بخشهای مختلف رادیو سلامت از جمله «مدیر طرح و برنامه این شبکه» و همچنین «سرپرست گروه سلامت جسم و سلامت اجتماعی رادیو سلامت» نیز سابقه فعالیت داشت.
***
محمدحسین پویانفر در کابل خواند
مراسم عزاداری شهادت امیرالمومنین(ع) شب گذشته با حضور محمدحسین پویانفر، مداح سرشناس کشورمان در حسینیه چنداول شهر کابل برگزار شد. مراسم عزاداری شهادت امیرالمومنین(ع) شنبه ۲۶ فروردینماه از ساعت ۲۰ با حضور محمدحسین پویانفر، مداح سرشناس کشورمان در حسینیه چنداول شهر کابل برگزار شد.
در این مراسم آیتالله سیدمحسن حجت، سخنرانی و محمدحسین پویانفر مرثیهخوانی کردند. این برنامه به همت انجمن حواریون آلیاسین در تکیهخانه عمومی چنداول در کابل برگزار شد.
این برنامه به صورت زنده از شبکه افق و قرآن سیما پخش شد و شبکههای ۲ و ۳ سیما نیز بخشهایی از آن را پخش کردند. محمدحسین پویانفر، مداح سرشناس کشورمان به دعوت شیعیان و جوانان افغانستان مردادماه سال گذشته در شبهای ۱۳ و ۱۴ ماه محرم به این کشور سفر کرد و در تکیهخانه عمومی چنداول به مرثیهخوانی پرداخت که با استقبال بسیار بالای مردم این کشور مواجه شد.
***
محتوای «شهرک رنگینکمان» تغییر کرد
مجموعه نمایشی «شهرک رنگینکمان» این بار با پرداختن به آموزش در زمینه حقوق شهروندی و مهارتهای زندگی اجتماعی سعی دارد این موضوعات را به کودکان نیز آموزش بدهد.
همچنین برداشتن گامهایی برای رسیدن به جامعهای آرام و قانونمند از اهداف مجموعه نمایشی است که در آن ضمن پرداختن به مفاهیم اخلاقی و ایرانی - اسلامی، امید نیز تصویر میشود. «شهرک رنگینکمان» به تهیهکنندگی مریم وطنپور، کارگردانی امیرکورش اعرابی و نویسندگی محمدحسین حبیبی تهیه شده است. داوود منفرد، ساناز سماواتی، امیر زریوند، امیرحسین انصافی، مجید علمبیگی، پیمان مرادی، محمد حاجیبابایی، محبوبه اعرابی و مریم وطنپور در کنار ترنم کاظمی، بازیگر کودک از جمله هنرمندانی هستند که در «شهرک رنگینکمان» ایفای نقش میکنند.
همچنین در بخش صداپیشگی، پیمان قریبپناه، علی افشاری، محبوبه اعرابی و مهرانه زرگر جای شخصیتهای عروسکی «شهرک رنگینکمان» ایفای نقش میکنند.
ارسال به دوستان
در قسمت جدید مسابقه جنایی «سرنخ»
مجری تلویزیون به قتل بازیگر معروف متهم میشود
در قسمت یکشنبهشب برنامه «سرنخ»، آریا طاهری ـ مجری تلویزیون ـ به قتل یک بازیگر معروف متهم میشود. به گزارش «وطن امروز»، در قسمت جدید مسابقه جنایی - معمایی «سرنخ»، آریا طاهری که در صحنه ضبط یک فیلم، حین شلیک نمایشی به بازیگر روبهرویش، به علت وجود گلوله واقعی در اسلحه به قتل متهم شده، از خودش دفاع میکند. این مجری و 2 نفر دیگر در این پرونده متهم به قرار دادن گلوله واقعی در اسلحه هستند و کارآگاه با همراهی دستیارانش میکوشد حقیقت را برملا کند.
در این مسابقه تاکنون به پروندههای قتل و سرقت پرداخته شده اما با اقبال مخاطبان، پروندههای جدید و متنوعی نظیر آدمربایی، سرقت از موزه، جعل و کلاهبرداری نیز به «سرنخ» رسیده است.
در این برنامه سعی بر آن است برخی پروندههای واقعی پلیس آگاهی تبدیل به چالشی برای شرکتکنندگان به عنوان دستیار کارآگاه شود و در هر قسمت 2 نفر دستیار به کمک کارآگاه آمده و پس از دریافت پرونده، با بازجویی منطقی متهمان بر اساس دلیل اتهام و سرنخهای موجود، باید به پاسخ منطقی و درست دست یابند. اجرای نقش کارآگاه و دانای کل داستان برعهده محمدرضا رهبری است. گفتنی است این برنامه با مشارکت موسسه فرهنگی - هنری ناجیهنر ساخته شده است. «سرنخ» به تهیهکنندگی و کارگردانی آریا طاهری روزهای فرد ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن میرود و روزهای زوج ساعت ۷۰ و ۱۴ بازپخش میشود.
ارسال به دوستان
در حکمی از سوی رئیس سازمان سینمایی
دبیر جشنواره هفدهم «سینماحقیقت» مشخص شد
رئیس سازمان سینمایی در حکمی محمد حمیدیمقدم را به عنوان دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی «سینما حقیقت» منصوب کرد. به گزارش «وطن امروز»، متن حکم محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی به این شرح است: جناب آقای محمد حمیدیمقدم، نظر به شناخت، تعهد و تجربه ارزشمند شما در برگزاری دورههای گذشته، به سمت دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» منصوب میشوید. سینمای مستند، بخش پرافتخار سینمای ایران است که همواره با اندیشهورزی، دغدغههای فرهنگی و نوآوری پیوند داشته است. ایجاد تغییر و تحول محسوس در این سینما با اهتمام و تأکید بر شعار «اخلاق، آگاهی، امید» از اهداف و اولویتهای سازمان سینمایی در این دوره است. انتظار میرود جشنواره «سینما حقیقت» همسو با گام دوم انقلاب اسلامی و با هدف ایجاد بسترهای مناسب برای تقویت حضور جریانساز سینمای مستند در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی و ارائه آثار متنوع و ارزشمند این عرصه، تلاش مؤثری را برای نمایش تاریخ و فرهنگ جامعه ایرانی ـ اسلامی، پاسداشت هویت ملی ـ دینی و ترسیم وضعیت امروز و چشمانداز آینده ایران و جهان با نگاه عدالتمحور به نمایش بگذارد. همچنین شایسته است حضور جوانان، بویژه جوانان مستعدی که در سراسر کشور زندگی میکنند، در این دوره پررنگتر شود. هفدهمین دوره جشنواره بینالمللشی «سینما حقیقت» آذرماه 1402 در تهران برگزار میشود. ارسال به دوستان
مراسم اختتامیه جایزه ادبی حافظ با حضور فرهیختگان در نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد
موسوی گرمارودی و قزوه شاعران جریانساز قرآنی
مراسم اختتامیه جایزه ادبی حافظ که قبلاً با عنوان جشنواره شعر قرآنی شناخته میشد، شامگاه جمعه ۲۵ فروردینماه، همزمان با آخرین روز نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، با حضور غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان فارسی، علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیمحمد مودب، میلاد عرفانپور و محمدمهدی سیار از اعضای هیأت علمی این جشنواره و جمعی از شاعران برجسته کشور در سالن اجلاس شبستان مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره معرفی و تجلیل شدند.
در ابتدای نشست حدادعادل گفت: مراسم امروز، اختتامیه جشنوارهای است که به احترام شاعران قرآنی برپا شده است. با پیروزی انقلاب اسلامی ما شاهد ادبیاتی هستیم که به انقلاب اسلامی تعلق دارد، شعر به واسطه انسانی و اجتماعی بودن، تحولپذیر است، این تحول نیز ناشی از تحولات اجتماعی است.
وی افزود: این اتفاق در صدر اسلام نیز رخ داد، چون با آمدن اسلام، شعر از شکل جاهلی خود جدا شده و شکل معنوی به خود میگیرد. مثال دیگر انقلاب مشروطه است. در این مقطع تاریخی هم شعرهای شاعران به طور عیان تحت تاثیر مشروطه است.
رئیس فرهنگستان زبان فارسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ارزشها را تغییر داد، ابراز داشت: با وقوع انقلاب اسلامی ارزشها در شعر جابهجا شد، زیرا معنویت و انقلاب در ادبیات به گفتمانی جدی تبدیل شد. برای همین هم شعر بعد از انقلاب با گذشته متفاوت شد. جالب است حتی شعرهای عاشقانه بعد از انقلاب نیز دارای حریمهای مشخص شد.
وی ادامه داد: قرآن بالاترین نماینده جهانبینی اسلامی است، قرآن همیشه الهامبخش شاعران بزرگ این سرزمین بوده است به نحوی که کمتر شاعری را میشناسیم که شعرش تحت تاثیر قرآن نباشد.
حدادعادل اظهار داشت: هیچکس در ادبیات فارسی به استادی نمیرسد مگر اینکه با قرآن آشنا باشد. مولانا بهترین نمونه در این رابطه است، او در هر ۱۰ تا ۱۵ بیت از اشعارش، از قرآن وام میگیرد. حافظ نیز، حافظ قرآن است.
اسامی برگزیدگان به شرح زیر است:
شاعران جریانساز قرآنی: علیرضا قزوه و سیدعلی موسوی گرمارودی؛ پدیدآورندگان آثار برتر قرآنی: غلامرضا کافی و علی مقدم؛ شایستگان تقدیر: علیرضا محمدعلی بیگی، فاطمه عارفنژاد، علی حسنی و آرش پورعلیزاده.
گفتنی است جایزه ادبی حافظ (جشنواره شعر قرآنی) در سال گذشته فراخوان خود را منتشر کرد که در نهایت، بیش از ۳۰۰ شاعر در این رویداد شرکت کرده و آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. این جشنواره با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه فرهنگی - هنری شهرستان ادب برگزار شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|