|
اخبار
اخذ مجوز استخدام ۲۵۰۰ نفر در وزارت بهداشت
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، اخذ مجوز استخدامی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای سال ۱۴۰۲ و تحویل بیش از ۲ طرح عمرانی را از اقداماتی عنوان کرد که تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام شده است. بهروز رحیمی در نشست با رئیس و کارکنان مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری، بر ضرورت توجه به نقاط قابل بهبود و اصلاح فرآیندهای طولانی و نیازمند بهبود در این سازمان تاکید و عنوان کرد: مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری باید سیاستگذاری و ریلگذاری مسیر رشد و ارتقای کارکنان نظام سلامت را فراهم کند. وی همچنین بهبود رفتارهای سازمانی و تعالی پرسنلی را زمینهساز تحول سازمانی و اداری عنوان کرد و افزود: باید توجه داشته باشیم که تا حد امکان از قوانین و مقررات به نفع کارکنان بهره ببریم. معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ارزش تصمیمگیری در اتخاذ بهموقع آن تصمیم است و اگر زمان طلایی آن بگذرد و درگیر مسائل جزیی شویم، نتیجه مطلوب حاصل نمیشود. رحیمی ضمن اشاره به ضرورت جانشینپروری در نظام سلامت، بهرهگیری از جوانان در امور اجرایی و موقعیتهای مدیریتی را امری ضروری دانست و گفت: مدیریت اخلاقمدارانه در کنار کار تیمی از مولفههای اصلی مدیریت نوین است. معاون وزیر بهداشت در پایان، تبدیل وضعیت ۷۰ هزار نفر از مشمولان قانون تبدیل وضعیت ایثارگران، اخذ مجوز استخدامی ۲۵۱۰۰ نفر برای سال ۱۴۰۲ و تحویل بیش از ۲۰۰۰ پروژه عمرانی را از اقدامات مهمی عنوان کرد که تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام شده است.
***
ارزیابی مثبت اعضای شورایشهر تهران از عملکرد سازمان زیباسازی
رئیس، نایبرئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران عملکرد سازمان زیباسازی بویژه اقدامات انجامشده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را مثبت ارزیابی کردند و خواستار توسعه، تقویت و تداوم آنها شدند. همزمان با اجرای برنامههای متنوع ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در فضای شهر پایتخت، مهدی چمران رئیس و پرویز سروری نایبرئیس شورای اسلامی شهر تهران به همراه 4 عضو دیگر شورا طی سخنانی اقدامات سازمان زیباسازی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان را مثبت ارزیابی کرده و خواستار توسعه، تقویت و تداوم آنها شدند. مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چهره پایتخت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان متحول شده است، اظهار داشت: در واقع سازمان زیباسازی با کارهایی که در این ایام انجام داد، تحولی در چهره شهر ایجاد کرد که مورد رضایت شهروندان بوده و امیدواریم این اقدامات رضایت الهی را هم در پی داشته باشد. وی ادامه داد: امسال علاوه بر اینکه چند نقطه بهعنوان محورهای اصلی برای اجرای برنامههای شاخص تعیین شدند، اقداماتی هم در مناطق صورت گرفت و همین امر سبب شد تا شهروندان در کلانشهر تهران شاهد چهره متفاوت و نشاط اجتماعی باشند. وی افزود: به هر حال باید پذیرفت تغییروتحول چهره شهری چون تهران با این وسعت کار سختی است اما سازمان زیباسازی تا حدودی زیادی در این امر موفق بود و نمره قبولی میگیرد.
***
ابلاغ بیمه رایگان ناباروری به مراکز درمانی
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به جرمانگاری سقط جنین در کشور، از ابلاغ پوشش بیمه رایگان درمان ناباروری به همه مراکز درمانی خبر داد. پدرام پاکآیین با اشاره به اینکه سقط جنین جرمانگاری شده است، اظهار کرد: اقدامات مختلفی در زمینه کاهش سقط جنین انجام شده از جمله اینکه سامانه ملی باروری سالم در جهت صیانت از جنین سالم راهاندازی شده است؛ غربالگری جنین نیز که قبلاً اجباری بوده، اختیاری شده و زیر نظر پزشک متخصص قرار گرفته است. وی افزود: دستورالعملهای خاصی درباره توزیع داروی مربوط به سقط جنین نیز ابلاغ شده و این داروها از دسترس خارج شده است، همچنین تبیین عوارض خطرناک پزشکی و روانی سقط عمدی به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده است. سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: راهنمای حفظ و مراقبت از سلامت مادران باردار و راهاندازی مراکز درمان ناباروری در دانشگاههای علوم پزشکی و پوشش بیمه رایگان ناباروری نیز به همه مراکز درمانی ابلاغ شده است.
***
صدور قرار جلب برای ۵ مسؤول به دلیل اجرا نکردن قانون هوای پاک
دادستانی تهران در پی گزارش مجلس و تحقیقات سازمان بازرسی، برای 5 مقام مسؤول به دلیل انجام ندادن تکالیف قانون هوای پاک قرار جلب به دادرسی صادر کرد. در پی گزارش کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی و تحقیقات سازمان بازرسی کل کشور، دادستانی تهران کیفرخواست پرونده مسؤولانی را که در رابطه با اجرای قانون هوای پاک نسبت به تکالیف قانونی خود عمل نکردهاند صادر کرد. در پرونده حاضر با تحقیقات و بررسیهای کارشناسی مراجع نظارتی، مسؤولان مربوطه نسبت به انجام تکالیف قانونی خود اهتمام لازم را نداشته و از وظایف محوله خودداری کردهاند. «عدم تدوین و ابلاغ استاندارد کیفی تجهیزات کاهشدهنده آلایندگی وسایل نقلیه»، «عدم اجرای ماده 23 آییننامه فنی در زمینه کنترل و کاهش آلودگی هوا پیرامون کنترل آلودگی گازهای خروجی نیروگاههای مازوتسوز از طریق نصب تجهیزات دیاکسیدگوگرد»، «عدم تدوین و تصویب استاندارد اجباری سوخت و تولید و عرضه سوخت با استاندارد مصوب» و «عدم ابلاغ شیوهنامه تشخیص و شناسایی واحدهای صنعتی مشمول انتقال موضوع ماده 2 آییننامه اجرایی ماده 14 قانون هوای پاک» از جمله مواردی است که در رابطه با متهمان این پرونده در کیفرخواست مطرح شده است. با توجه به اسناد و محتویات پرونده و گزارشهای مجلس شورای اسلامی، گزارش و تحقیقات سازمان بازرسی کل کشور، لوایح ارسالی از سوی دستگاههای مکلف در قانون هوای پاک و همچنین دفاعیات متهمان، قرار جلب به دادرسی برای ۵ مقام مسؤول در این پرونده صادر شده است.
ارسال به دوستان
راهاندازی سامانه یکپارچه شناسایی اقشار آسیبپذیر در دستور کار
وزیر کشور بر هماهنگی کامل همه نهادهای اجرایی و مردمی برای اجرای سیاستهای اجتماعی تاکید کرد و گفت: راهاندازی سامانه یکپارچهسازی خدمات و شناسایی اقشار آسیبپذیر و محروم در دستور کار قرار گرفت. احمد وحیدی افزود: قرار است با حضور دستگاههای ذیربط مانند کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، همچنین برخی نمایندگان دستگاههای دیگر، یکپارچهسازی شناسایی و کمک به نیازمندان انجام شود.
ارسال به دوستان
رشد 12 درصدی بارشها در سال جاری؛ دریچههای اضطراری برخی سدها در غرب و جنوب باز شد
باران امید
احد وظیفه در گفتوگو با «وطن امروز»: بارندگیهای امسال در غرب، جنوب و جنوب غرب کشور نرمال و فراتر از نرمال بوده است
میزان بارندگیها در کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت به سال آبی گذشته در حالی۱۲ درصد رشد را نشان میدهد که به گفته کارشناسان، وضعیت بارشها در اغلب استانها بویژه در مناطق غرب، جنوب غرب و جنوب کشور نرمال و بعضا فراتر از نرمال بوده، آنطور که بارندگیهای مطلوب از ابتدای سال باعث شده بیشتر سدها در این مناطق در آستانه پرشدگی قرار گیرد و دریچه برخی از این سدها در استانهای خوزستان، کرمانشاه، کردستان و لرستان برای رهاسازی آب به دلیل جلوگیری از سرریز شدن آن بازگشایی شود.
در همین ارتباط رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی در گفتوگو با «وطن امروز» درباره وضعیت بارشها در سال آبی همچنین شرایط سدهای کشور گفت: بارشها از همان ابتدای سال آبی به شکل خوبی آغاز شد و تاکنون نسبت به سال گذشته در مجموع مناسب بوده است. البته بارندگیها در مناطق غرب و جنوب قابل توجه بوده به طوری که در استانهای ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و اصفهان وضعیت بارشها نرمال و در استانهای لرستان، خوزستان، بوشهر، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری و فارس فرانرمال بوده است. به طور مثال در استان بوشهر وضعیت بارندگیها بیش از 40 درصد فرانرمال گزارش شده است.
احد وظیفه در ادامه افزود: با آنکه در مجموع وضعیت بارندگی در کشور مناسب بوده است اما این بارشها در برخی مناطق چون استانهای اردبیل، گیلان، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، سیستانوبلوچستان، کرمان و دامنههای جنوبی البرز همچون استانهای تهران، سمنان، قزوین، تهران و قم زیر نرمال بوده که البته بارندگیها در این استانها به نسبت سال گذشته تقریبا بهتر بوده است.
وی به وضعیت ورودی آب به سدهای کشور اشاره کرد و افزود: وضعیت سدها و میزان پرشدگی آنها در حوزه کارون بیش از 90 و بعضا تا مرز 100 درصد بوده است که برای جلوگیری از سرریز آب در سد دز مجبور به تخلیه آن شدهاند.
در سد کرخه نیز وضعیت تقریبا به همین منوال است آنطور که سدهای مناطق غرب، شمال و جنوب غرب کشور در آستانه پرشدگی قرار دارد و دریچه برخی از سدها در لرستان، کردستان و کرمانشاه نیز باز شده است.
وظیفه افزود: سدهای حوزه استان فارس و اصفهان نیز در پی بارشها تا 70 درصد پرشده اما سدهای استانهای تهران، البرز، سیستانوبلوچستان، سمنان، گلستان، خراسان رضوی، همدان، قم و قزوین به نسبت شرایط مناسبی ندارد.
* رشد ۱۲ درصدی بارشها در سال جاری
میزان بارندگیها در کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا ۲۵ فروردین به 180.1 میلیمتر رسید که نسبت به سال آبی گذشته ۱۲ درصد رشد نشان میدهد. تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان میدهد میزان بارش از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا ۲۵ فروردین با 180.1 میلیمتر بارش در مقایسه با زمان مشابه پارسال که 161.5 میلیمتر بوده ۱۲ درصد رشد داشته است. البته میزان بارش در این مدت در مقایسه با دوره بلندمدت با 204.9 میلیمتر، کاهش ۱۲درصدی نشان میدهد. بر پایه این گزارش، استان کهگیلویه و بویراحمد در بین استانهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۵ فروردین با دریافت 777.3 میلیمتر بارش در مقایسه با ۵۴۸ میلیمتر بارش پارسال، با رشد ۴۲ درصدی مقام پربارشترین استان کشور را دارد، همچنین استان چهارمحال و بختیاری از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۵ فروردین با دریافت 736.9 میلیمتر بارش در مقایسه با 582.1 میلیمتر بارش سال آبی پارسال با رشد ۲۷ درصدی مقام دوم پربارشترین استان کشور را از آن خود کرده است. استان سیستان و بلوچستان نیز در مدت یاد شده با دریافت ۵۲ میلیمتر بارش در مقایسه با 63.9 میلیمتر بارش پارسال با کاهش ۱۹ درصدی، دارای بیشترین کاهش بارندگی در بین استانهای کشور است. ایران دارای اقلیم خشک و نیمهخشک بوده و دارای متوسط بارش ۲۵۰ میلیمتر است که این میزان بارش حدود یکسوم متوسط جهانی است. این در حالی است که متوسط بارش کشور در گذر زمان رو به کاهش بوده است به طوری که میانگین بارش ۵۳ ساله کشور حدود ۲۵۰ میلیمتر بوده اما میانگین ۱۳ساله اخیر به ۲۳۲ میلیمتر کاهش یافته است.
* میزان پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید
میزان پرشدگی سدهای کشور با بارشهای اخیر و تشدید فرآیند ذوب برف در ارتفاعات با رشد همراه شده و به ۶۱ درصد رسید. افزایش دمای هوا فرآیند ذوبشدگی برف در ارتفاعات را تشدید کرده و از طرف دیگر بارشهای اخیر موجب بالارفتن درصد پرشدگی سدها شده است. تازهترین گزارش مرکز اطلاعات و دادههای آب کشور بیانگر آن است که میزان پرشدگی سدهای کشور ۱۹ فروردین ۵۸ درصد بوده که با رشد ۳ درصدی در ۲۶ فروردین به ۶۱ درصد افزایش یافته است. حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ به عدد ۲۹ میلیارد و ۹۶۰ میلیون متر مکعب رسیده است. پارسال در همین بازه زمانی این میزان ۲۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون مترمکعب بود که شرایط امسال رشد حدود ۱۴ درصدی را نشان میدهد. از سویی حجم آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۶ فروردین ۲۵ میلیارد و ۴۸۰ میلیون متر مکعب شده است. این در حالی است که پارسال در همین بازه زمانی حجم آب ورودی به سدهای کشور ۲۰ میلیارد و ۷۴۰۶۲۰ میلیون متر مکعب بوده که این یعنی امسال ۲۳ درصد رشد یافته است. حجم آب خروجی از مخازن سدهای کشور هم در مدت یاد شده از سال آبی جاری ۱۴ میلیارد و ۵۹۰ میلیون متر مکعب شده است. این میزان پارسال در همین بازه زمانی ۱۳ میلیارد و ۸۴۰ میلیون متر مکعب بود.
***
سرریز آب سدها در پی بارندگی فروردین
پس از بازگشایی دریچه چند سد به دلیل انباشت آب پشت آنها در روزهای گذشته دریچه سد دز به دلیل جلوگیری از سرریز شدن آب بازگشایی شد. سخنگوی صنعت آب در پاسخ به این پرسش که جز لرستان و کرمانشاه، دریچه کدام سدها متأثر از بارشهای اخیر بازگشایی شده است؟ گفت: همان طور که پیشبینی میشد با فعال شدن سامانه آب و هوایی اخیر بارندگیهای بسیار خوبی در غرب کشور اتفاق افتاد. بر اساس پیشبینیها با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، عمده نگرانیها درباره سرریز شدن آب در سد دز خوزستان بود، به همین خاطر در این سد، اجرای سناریوهایی از جمله رهاسازی آب توسط ستاد مدیریت و پشتیبانی سیل در وزارت نیرو از چند روز قبل آغاز شد. قاسمزاده گفت: همچنین دریچه برخی سدها در استانهای لرستان، کرمانشاه، ایلام و کردستان برای جلوگیری از سرریز شدن باز شد. وی ادامه داد: علاوه بر این، از چند روز قبل، سیلاب سد دویرج در استان ایلام و سد گاران استان کردستان رهاسازی شد و بر اثر بارندگیها، دبی رودخانهها هم افزایش بسیار زیادی داشت. قاسمزاده خاطرنشان کرد: در استان لرستان هم دبی رودخانهها تا ۶۰۰ مترمکعب بر ثانیه ثبت شد و بر اساس پیشبینیها ورودی آب سد دز افزایش پیدا کرد و به ۵۲۰۰ متر مکعب در ثانیه رسید و در حال حاضر دبی خروجی آب سد دز به ۳۷۰۰ مترمکعب بر ثانیه کاهش پیدا کرده است. وی افزود: با توجه به وسعت بارشها و تداوم آن امیدواریم در چند روز آینده هم ورودی آب به پشت سدهای غرب و جنوب غرب کشور افزایش یابد. سخنگوی صنعت آب با بیان اینکه سد کرخه هم ۲۰۰۰ مترمکعب بر ثانیه ورودی آب را ثبت کرد، گفت: با توجه به بارندگیهای شمال استانهای تهران و البرز، سد طالقان تا ۲۶۰ مترمکعب بر ثانیه و سد کرج هم تا ۱۶۰ مکعب بر ثانیه دبی ورودی آب را تجربه کردند. قاسمزاده تصریح کرد: بر اساس پیشبینیها برخی سدها از جمله سدهای کوچکگاران، تنگه حمام، بالارود و سزار در استان لرستان سرریز شدند که خوشبختانه در پاییندست سد، خسارتی را بر جا نگذاشت.
ارسال به دوستان
۱۵۵مغازه، رستوران و باغ تالار به دلیل عدم رعایت حجاب پلمب شدند
ارسال ۳۵۰۰ پیا کشف حجاب به متصدیان واحدهای صنفی
در نخستین روز اجرای طرح عفاف و حجاب، ۳۵۰۰ پیامک کشف حجاب متصدیان واحدهای صنفی به آنها ارسال شد. طرح جدی پلیس در راستای مقابله با کشف حجاب از شنبه (۲۶ فروردین) در معابر، اماکن و خودروها کلید خورد. بر پایه این گزارش، پلیس با استفاده از سامانه، دوربینها و تجهیزات هوشمند نسبت به شناسایی افرادی که کشف حجاب کردهاند اقدام میکند و با ارسال پیامک به افراد به آنها تذکر میدهد؛ اگر شخص برای بار اول به سر پیامکی که برایش پیام ارسال کرده است اعلام کند که اشتباهی صورت گرفته، پلیس این موضوع را میپذیرد، هرچند به گفته سردار رادان، مستندات پلیس کاملا درست بوده و امکان خطا در دوربینهای به کار گرفته شده در طرح عفاف و حجاب وجود ندارد. اگر برای بار دوم پیامک کشف حجاب به فرد ارسال شود دیگر هیچ گذشتی در کار نخواهد بود و فرد در ادامه با مدارک و مستندات به مرجع قضایی معرفی میشود. همچنین در راستای اجرای طرح عفاف و حجاب در حوزههای صنفی، اصنافی که متصدیان آن کشف حجاب کرده باشند بعد از تذکر و اخطار پلمب، پلمب میشوند؛ همچنین خودروهایی که در آن کشف حجاب رخ داده باشد بعد از تذکر و توجه، توقیف خواهند شد. گفتنی است در نخستین روز اجرای این طرح در ۲۶ فروردین، ۳۵۰۰ پیامک کشف حجاب متصدیان واحدهای صنفی ارسال شده است.
سردار سعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی - اجتماعی و سخنگوی فرماندهی کل انتظامی کشور دیروز درباره آخرین جزئیات اجرای طرح عفاف و حجاب اعلام کرد: از زمان اجرای طرح در ۲۴ ساعت گذشته، چندصد مورد کشف حجاب در خودرو توسط ناظران پلیس ثبت و از طریق پیامک به اطلاع صاحبان خودرو رسید که بالغ بر ۸۴ درصد تمکین و صرفا برای تعداد انگشتشماری که متاسفانه رعایت نکردهاند پیامک دوم مبنی بر توقیف سیستمی خودرو ارسال و در صورت تکرار برای بار سوم خودروی آنان متوقف و راهی پارکینگ میشود.
وی گفت: قبل از اجرای این طرح فرماندهان انتظامی استانها اقدام به برگزاری جلسات توجیهی با متصدیان و نمایندگان واحدهای صنفی و اماکن عمومی مبنی بر لزوم رعایت ابلاغیههای صادره در زیرمجموعهشان کردند که همکاری اصناف و رعایت متصدیان بینظیر بود وتشکر و قدردانی دارد.
سخنگوی پلیس ادامه داد: در تداوم اجرای این طرح، 3 هزار و 500 پیامک در راستای رعایت قوانین و ضوابط اجتماعی و نظارت بر پوشش متصدیان به واحدهای صنفی ارسال شد که ۵۳۲ تعهد الکترونیکی اخذ شد و متاسفانه همکاران ما مجبور شدند ۱۳۷ مغازه و فروشگاه و ۱۸ رستوران و باغ تالار را به علت عدم توجه به تذکرات قبلی، پلمب و پرونده قضایی تشکیل دهند. وی افزود: در حوزه معابر و اماکن عمومی نیز تعداد قلیلی از هنجارگریزان به مراجع قضایی ارجاع شدند.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس راهور فراجا مطرح کرد
تلاش برای کاهش 10 درصدی حوادث رانندگی در سال جاری
مطابق برنامهریزیهای پلیس راهور فراجا قرار است اقداماتی در راستای کاهش 10 درصدی سالانه حوادث رانندگی انجام شود تا طی 5 سال شاهد کاهش 50 درصدی شمار جانباختگان حوادث رانندگی شویم.سردار سیدکمال هادیانفر کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی را یکی از مهمترین اولویتهای پلیس در سال جاری اعلام کرد و گفت: از ماهها قبل برای سال ۱۴۰۲ برنامهریزی کردیم و آنچه ما پیشبینی کردیم باید در سال جاری حداقل ۱۰ درصد در شمار جانباختگان حوادث رانندگی کاهش داشته باشیم. وی با بیان اینکه بر اساس برنامهریزی ما تا پایان برنامه هفتم باید شاهد کاهش ۵۰ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی باشیم، گفت: طبق این برنامهریزی از امسال باید سالانه حداقل ۱۰ درصد کاهش تلفات را داشته باشیم که به کاهش ۵۰ درصدی تا پایان اجرای برنامه برسیم. رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه تحقق این موضوع صرفا بر عهده پلیس نیست، اظهار کرد: برابر قانون دستگاههای مختلفی برای کاهش تلفات و مصدومان حوادث رانندگی مسؤولیت دارند که پلیس راهور هم یکی از آنهاست. ما در تلاشیم تمام دستگاهها به تمام وظایف قانونی خود در این حوزه عمل کنند. دستگاههایی مانند اورژانس، جمعیت هلالاحمر، صداوسیما، وزارت بهداشت، شرکتهای بیمه، وزارت آموزش و پرورش، شهرداریها، راهداری، وزارت صمت و ... همگی در این حوزه مسؤول هستند و باید یکسری اقدامات را انجام دهند. هادیانفر افزود: انتظار ما این است که با تامین اعتبارات لازم، نقاط حادثهخیز در جادهها اصلاح شود. همچنین خودروسازان نیز باید استاندارد و ایمنی محصولات خود را افزایش دهند. اقدامات آموزشی و فرهنگسازی هم در این حوزه حائز اهمیت است و دستگاههای مختلف باید موضوع کاهش تصادفات را به عنوان مسؤولیت اجتماعی خود دیده و به آن وارد شوند.
* برنامهریزی برای کاهش تلفات حوادث رانندگی تا پایان سال
وی درباره اینکه چشمانداز پلیس برای کاهش تلفات حوادث رانندگی در سال ۱۴۰۲ چند نفر است، گفت: چشمانداز ما این است که در پایان سال ۱۴۰۲ بتوانیم شمار فوتیهای حوادث رانندگی را ۱۷۰۰ نفر کاهش دهیم، این کار بزرگی است که تا پایان برنامه 5 ساله سبب کاهش 8 هزار نفری تلفات حوادث رانندگی میشود و البته لازم است همه دستگاهها برای تحقق آن مشارکت کنند. رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه برای تحقق این موضوع مدیریت امر مهمی است، گفت: درخواست ما این است که جلسات شورایعالی ترافیک به طور منظم برگزار شود و شخص رئیسجمهور یا معاون اول ایشان بیایند و مدیریت کار و هماهنگی دستگاهها را انجام دهند. همچنین اگر لازم است قوانین و مقررات تغییر کرده یا رقم مبلغ جرایم افزایش یابد، مجلس و دولت باید ورود کنند.
ارسال به دوستان
«XBB.1.9.1» زیرسویه غالب کرونا در ایران؛ فوت 29 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به «کووید-19»
داروی کاهش عوارض پساکرونا به بازار میآید
عوارض پساکرونا با توزیع داروی «پکسلووید» در بازار و مصرف آن کاهش مییابد. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا به تایید داروی «پکسلووید» از سوی کمیته علمی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: اثرات مناسب این دارو در کاهش میزان عوارض پساکرونا مشخص شده و باید پروسه بروکراسی تایید و ورود آن به فهرست دارویی کشور تسریع شود. دکتر حمیدرضا جماعتی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مطالعهای در کشور روی ۲۴ هزار بیمار بستری در بخش مراقبتهای ویژه انجام و مشخص شد که تزریق ۳ نوبت واکسن کرونا میتواند به طور چشمگیری باعث کاهش مرگومیر و بستری در بخش مراقبتهای ویژه شود. به گفته وی و بر اساس بررسیهای آزمایشگاه مرجع سلامت و انستیتو پاستور ایران، زیرسویه غالب در کشور ما مربوط به XBB.1.9.1 بوده است. جماعتی با اشاره به بررسی داروهای جدید در دنیا برای مقابله با کرونا در جلسه کمیته علمی کشوری کرونا، گفت: مطالعات علمی برخی داروها به صورت خوراکی و تزریقی برای مقابله با کرونا در بیماران سرپایی و بستری در بخشهای مراقبتهای ویژه در حال انجام است. سال گذشته کمیته علمی داروی «پکسلووید» را تایید و برای انجام امور قانونی به سازمان غذا و دارو معرفی کرد؛ در مطالعه اخیری که نتایجش در مجله جاما منتشر شد - که ۱۸۰ روز پس از ابتلا به کرونا در تعداد زیادی از بیماران که این دارو را در ۵ روز اول بیماری مصرف کرده بودند - اثرات مناسب پکسلووید در کاهش میزان عوارض پساکرونا مشخص شد، بنابراین باید پروسه بروکراسی تایید و ورود داروی پکسلووید به فهرست دارویی کشور تسریع شود. وی تاکید کرد: توصیه ما این است افراد عادی ۳ نوبت واکسن کرونا را به عنوان واکسیناسیون کامل، تزریق کنند اما تزریق نوبتهای یادآور بعدی بر اساس پروتکلهای کمیته ملی واکسن «کووید-19» و کمیته علمی کشوری کرونا در سالمندان، افراد دارای نقص سیستم ایمنی و بیمایهای مزمن (بالاتر از سن ۶ سال) تزریق شود.
* ۲۹ فوتی و شناسایی ۶۰۶ بیمار جدید کرونا در کشور
وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته ۶۰۶ بیمار «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و در همین بازه زمانی متاسفانه ۲۹ بیمار نیز جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر یکشنبه ۲۷ فروردین، ۶۰۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۳۳۷ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» از زمان شیوع آن در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۶۹۷ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت (ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه) ۲۹ نفر از بیماران «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری، در کشور هم به ۱۴۵ هزار و ۸۳۷ رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۱۴۷ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷۸۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور تاکنون به ۱۵۵ میلیون و ۵۱۸ هزار و ۲۲۱ دوز رسیده است. در حال حاضر ۱۲ شهرستان در وضعیت قرمز و ۶۱ شهر در وضعیت نارنجی بیماری کرونا قرار دارند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|