|
اخبار
توافق برای احداث ۷۰۰۰ واحد مسکونی در اراضی دانشگاه تهران
تفاهمنامه همکاری و مشارکت در طرح، ساخت و سرمایهگذاری واحد مسکونی در اراضی متعلق به دانشگاه تهران برای تامین مسکن اساتید جوان، اعضای هیأت علمی دانشگاه و کارمندان دانشگاه تهران بین دانشگاه تهران و شهرداری تهران منعقد شد. تفاهمنامه همکاری و مشارکت در طرح، ساخت و سرمایهگذاری برای احداث ۷۰۰۰ واحد مسکونی در اراضی متعلق به دانشگاه تهران برای تأمین مسکن اساتید جوان، اعضای هیأت علمی دانشگاه و کارمندان دانشگاه تهران بین دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران منعقد شد. بر اساس این تفاهمنامه، شناسایی و معرفی اراضی دارای سند قطعی مالکیت با قابلیت تخصیص به موضوع تفاهمنامه از سوی دانشگاه تهران صورت میگیرد و برای ساخت و سرمایهگذاری زمین معرفیشده توسط طرفین تفاهمنامه اقدام میشود. مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران به نمایندگی از شهرداری تهران و رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران به نمایندگی از دانشگاه تهران، مسؤولیت پیشبرد موضوع تفاهمنامه و پیگیری تحقق آن را برعهده دارند. مدت زمان تفاهمنامه از زمان امضا ۵ سال تعیین شده است و در صورت توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود.
***
نشست اعضای گروههای جهادی با شهردار تهران
نشست اعضای گروههای جهادی با شهردار تهران برگزار شد. در این نشست جمعی از فعالان گروههای جهادی از مناطق مختلف پایتخت به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند، همچنین موضوعات فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پزشکی مطرح شد و ظرفیتهای مختلفی که گروههای جهادی در جهت خدمترسانی میتوانند در اختیار شهروندان تهرانی قرار دهند، مورد بررسی قرار گرفت.
علیرضا زاکانی، شهردار تهران در سخنان کوتاهی در جمع فعالان جهادی با بیان اینکه کار متعلق به ما نیست، متعلق به انقلاب است، اظهار کرد: هر که بیشتر تلاش کند، به نفع او و آخرتش است. «تحول درونزا» رویکرد اساسی ما در شهرداری تهران است. وی تأکید کرد: تهران باید تبدیل به الگوی کسانی شود که میخواهند نماد «کارآمدی» را درک کنند. همه ما اهل کار جهادی هستیم. مسیری را باید با همدیگر طی کنیم که مورد همافزایی شهرداری و گروههای جهادی شود. زاکانی با بیان اینکه قابلیتهای گروههای جهادی باید احصا شود، افزود: امیدواریم توانمندی شما عزیزان جهادی بتواند برای رفع مشکلات شهر بیشتر مورد استفاده واقع شود. شهردار تهران در ادامه بیان داشت: قدرالسهم شهرداری تهران هم باید مورد بررسی قرار گیرد؛ اینکه شهرداری تهران چه کمکی میتواند برای ارتقای فعالیتهای جهادی انجام دهد. زاکانی اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد با یک مدل مناسب، گروههای جهادی را در محلات مختلف تهران دارای «امکان» مناسب کنیم، البته که این الگو در تعامل با دوستان باید مورد جمعبندی قرار گیرد.
***
اسیدپاشی در خیابان دامپزشکی تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از یک فقره اسیدپاشی در خیابان دامپزشکی خبر داد و اعلام کرد عامل و متهم دستگیر شده است. سردار عباسعلی محمدیان گفت: ساعت ۱۰:۳۰ دوشنبه 28 فروردین، وقوع یک فقره اسیدپاشی در محدوده خیابان دامپزشکی به کلانتری ۱۱۹ مهرآبادجنوبی اعلام شد.
وی ادامه داد: با حضور ماموران و تایید خبر اولیه، موضوع در دستور کار عملیاتی تیم مشترک کلانتری ۱۱۹ مهرآباد جنوبی و کارآگاهان اداره ۱۶ پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. رئیس پلیس تهران بزرگ اضافه کرد: در همان تحقیقات اولیه مشخص شد خانمی حدودا ۳۰ ساله، توسط یکی از بستگان نزدیک همسر خود مورد اسیدپاشی قرار گرفته است.
به گفته سردار محمدیان، با توجه به حساسیت موضوع، تحقیقات و اقدامات پلیسی در دستور کار ماموران پلیس تهران بزرگ قرار گرفته؛ با وجود متواری شدن متهم (۲۲ ساله) از محل ارتکاب جرم، مخفیگاه وی در منطقه جنتآباد تهران شناسایی و تنها با گذشت چند ساعت از اقدام به اسیدپاشی، ساعت ۱۳ دستگیر شد. وی افزود: متهم در همان تحقیقات اولیه به اسیدپاشی با انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
***
تولید بیش از ۵۴ هزار چادر امدادی از سوی هلالاحمر در سال ۱۴۰۱
مدیرعامل شرکت نساجی هلالاحمر از تولید بیش از ۵۴ هزار چادر امدادی در سال گذشته خبر داد.
محمدرضا امیریان درباره حجم تولیدات سال گذشته مجموعه نساجی هلال گفت: این شرکت سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۴ هزار دستگاه انواع چادر امدادی و ۸۳۰ تن لوله مبلی تولید کرده است. همچنین سال گذشته ۱۴۵ هزار تخته پتوی نمدی، ۴۲ هزار ثوب انواع پوشاک و ۸۳ هزار عدد انواع ساک امدادی و نظامی در این مجموعه تولید شده است.
امیریان ادامه داد: ۲۵ هزار عدد محصولات سراجی و ۳ هزار ست پزشکی و کیف کمکهای اولیه نیز در این بازه زمانی تولید شده است.
مدیرعامل شرکت نساجی هلال با اشاره به اینکه ۲۳ تن قیطانبافی در واحد نساجی هلال در تهران انجام شده است، گفت: علاوه بر تولیدات واحد تهران، در واحد خوانسار نیز تولیدات خوبی انجام شده که از جمله آنها میتوان به ریسندگی ۲۷۳ تن نخ و تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر پارچه اشاره کرد.
امیریان تاکید کرد: با توجه به شعار سال، اولویت ما افزایش حجم تولید محصول باکیفیت در سال ۱۴۰۲ است و در این مسیر از تمام ظرفیتها بهره خواهیم گرفت تا کشور در تولید اقلام امدادی و زیستی به خودکفایی کامل برسد.
ارسال به دوستان
افزایش نرخ کرایه تاکسی ۴۵، اتوبوس ۴۰ و مترو ۲۰ درصد است
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: افزایش نرخ کرایه از ابتدای اردیبهشت ماه اعمال خواهد شد؛ افزایش نرخ کرایه تاکسی ۴۵ درصد، اتوبوس ۴۰ درصد و مترو ۲۰ درصد است. مهدی چمران دیروز در جمع خبرنگاران افزود: وزارت کشور قرارداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی را برای کل کشور منعقد کرد و بهدنبال دریافت یکهزار دستگاه اتوبوس برقی برای تهران هستیم.
ارسال به دوستان
گزارش «وطن امروز» از تبعات اقدام والدین در تغییر زمان زایمان برای ثبت تاریختولدهای فانتزی
عقبماندههای لاکچری
سیدعلیرضا مرندی وزیر اسبق بهداشت و درمان در گفتوگو با «وطن امروز»: اصرار بر زایمان زود یا دیرهنگام به دلیل آسیبی که نوزاد میبیند، احمقانه است
اسدالله خسروی: برخی والدین غافل از عواقب ناگوار زایمان زودرس یا دیرهنگام، اصرار بر تولد لاکچری فرزندشان در تاریخهای خاص با اعداد رند تقویمی دارند. این در حالی است که به گفته کارشناسان بهداشت، تولدهای غیرطبیعی زود یا دیرهنگام میتواند آسیبهای جدی به سلامت نوزاد و مادر وارد کند یا خدایی نخواسته باعث مرگ آنها شود.
نوبتگیری سزارین برای زایمان در تاریخهای مشخص رند همچون 2/2/1402، هر ساله در سطح بالایی تکرار میشود و خیلیها که هنوز زمان زایمان برای تولد فرزندشان نرسیده است، اصرار دارند با زایمان زود یا دیرهنگام تاریخ تولد فرزندشان رند یا به اصطلاح لاکچری یا فانتزی رقم بخورد؛ اقدامی که احتمال دارد سلامت فرزند را به خطر بیندازد. تمایل افراد به «زایمان تقویمی» آنطور که روانشناسان میگویند ناشی از نوعی خودکمبینی و عزت نفس پایین است، در واقع این افراد معمولا به دنبال خودنمایی هستند و با انجام چنین کارهای غیرمتعارف و غیرطبیعی میخواهند خود را در مرکز توجه قرار دهند.
وزیر اسبق بهداشت در گفتوگو با «وطن امروز» درباره تبعات زایمان زود یا دیررس که چند سال است برخیها با هدف فرزندآوری در تاریخ رند تقویمی دست به این کار زده و سزارین میکنند، افزود: زایمان سزارین فقط باید در شرایطی انجام شود که مادر توان زایمان طبیعی را به دلایلی که پزشک تشخیص دهد، نداشته باشد اما متاسفانه در کشور ما به دلیل مشاورههایی که به والدین ارائه میشود، خیلی از زایمانها به صورت سزارین انجام شود. از طرفی ارائه مشاورههایی چون راحتی زایمان، بدون درد بودن و... مادران را ترغیب به انجام عمل سزارین کرده، بدون اینکه عواقب آن را بدانند.
سیدعلیرضا مرندی با بیان اینکه در خیلی از کشورها 10 درصد زایمانها به صورت سزارین انجام میشود، گفت: برخی مشاورهها چون «زایمان طبیعی خطر دارد» به مادران القا شده، در حالی که این چنین نیست و برخلاف چنین تفکراتی برخی نوزادان که با سزارین به دنیا میآیند بر اثر فشاری که به نوزاد وارد میشود، بعضا دچار تحلیل ریه، آسیبدیدگی و... میشوند.
وی به موضوع تولدهای لاکچری با زایمانهای زود یا دیرهنگام هم اشاره کرد و افزود: ریسک زایمان زود یا دیرهنگام به دلیل آسیبی که نوزاد میبیند، احمقانه است و کسانی که برای تاریخهای رند تقویمی اقدام به سزارین غیر از موقع مقرر زایمان میکنند، جان فرزندشان را به خطر میاندازند و این احتمال وجود دارد که به دلیل برخی نارساییها حتی جان خود را از دست بدهند.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران در ادامه افزود: خودخواهی برخی برای تاریخ تولید رند فرزندشان، علاوه بر تهدید سلامت مادر و فرزند، بعضا باعث میشود هزینههای درمانی زیادی را برای تکامل نوزاد در بیمارستان بپردازند.
وزیر اسبق بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه زایمانهای غیرطبیعی که در زمان مشخص زایمان انجام نمیشود میتواند بسیار خطرناک باشد، اظهار داشت: وزارت بهداشت باید نظارت خود را بر فعالیت بیمارستانها (بخش زنان و زایمان) بیشتر کند و در صورت انجام زایمانهای غیر طبیعی یا خارج از اصول، معیار اعتبارسنجی آن بیمارستان را کاهش دهد.
* نوزادان نارسی که از زایمان زودهنگام متولد میشوند
جراح و متخصص سرشناس زنان و زایمان که بیش از 22 هزار نوزاد را به دنیا آورده است، درباره زایمانهای زودهنگام با انجام سزارین برای اینکه تاریخ تولد نوزاد فانتزی و رند باشد، گفت: این کار اشتباه و تبعات آن جبرانناپذیر است، چرا که احتمال دارد نوزاد با مشکل جدی مواجه شود.
طاهره لباف در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه برای تولد نوزادان معمولا 2 نوع سزارین انجام میشود که یکی به دلیل بیماری دیابت و فشار خون بالا یا برخی بیماریهای خاص است اما دیگری زایمان بیموقع است که همانطور که اشاره شد ناشی از آن است که برخی اصرار میکنند فرزندشان در تاریخی خاص به دنیا بیاید. به هر حال در مورد دوم یعنی سزارین برای فرزندآوری در تاریخ رند که معمولا زودهنگام انجام میشود، طبیعتا احتمال نارس بودن نوزاد و مشکلات ریوی و تنفسی در دوران کودکی و حتی بستری شدن چند هفتهای در بیمارستان وجود دارد، بنابراین والدین نباید برای تاریخ تولد رند، سلامت کودکشان را به خطر بیندازند.
متخصص زنان و زایمان خاطرنشان کرد: هزینه نگهداری نوزادان نارس در بیمارستانها بسیار بالاست و به شبی 10 میلیون تومان هم میرسد. این هزینه البته در بیمارستانهای دولتی ناچار از جیب دولت و بیتالمال تامین میشود، آن هم برای اینکه برخیها در شناسنامه فرزندشان رقم تولد رند باشد.
وی افزود: بچههای نارس معمولا تا سالها با مشکلات عدیده تنفسی دست و پنجه نرم میکنند و حتی برخی به دلیل نرسیدن اکسیژن به مغزشان متاسفانه از بین میروند. بنابراین اگر مادری 2 هفته قبلتر از موقع مشخص زایمان سزارین کند، باید منتظر عواقب آن، هم برای خود و هم برای فرزندش باشد.
***
هشدار وزارت بهداشت درباره سزارینهای تقویمی «۲/۲/۲»
مدیرکل مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به عوارض و خطرات احتمالی تولدهای مناسبتی و تقویمی برای مادر و نوزاد گفت: انجام تولدهای تقویمی اقدامی غیراخلاقی و غیرقانونی است. دکتر سلمان حیدری درباره اولتیماتوم وزارت بهداشت به بیمارستانها برای سزارین تقویمی در تاریخ «۲/۲/۲»، گفت: از آنجایی که در سزارینهای تقویمی، زایمان به صورت غیرطبیعی انجام شده و مسالهای است که سلامتی نوزاد و حتی گاهی سلامتی مادر را هم به خطر میاندازد و از طرفی فرصت کافی برای بلوغ کامل جنین را نمیدهد، اقدامی غیر اخلاقی و غیرقانونی است. از طرفی هم برای انجام این زایمانها عمدتا سزارین انجام میشود که این اقدام هم برخلاف برنامههای بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت است و چندین خلاف در این زمینه انجام میشود. وی به ایسنا گفت: بر همین اساس وزارت بهداشت به صورت مکرر نسبت به این موضوع هشدار داده و بخشنامهای را به معاونتهای درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ کرده است تا حتما از انجام این اقدام جلوگیری کنند. بنابراین اگر مشاهده شود مرکزی در تاریخ خاصی خارج از حد نرمال زایمان به صورت سزارین انجام داده، حتما تذکر داده میشود و در صورت تکرار، حتما در درجه اعتباربخشی این مراکز تجدید نظر شده و کاهش درجه اعتباربخشی خواهند داشت.
ارسال به دوستان
۲۶ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-19» جان باختند
ضرورت قرنطینه افراد دارای علائم کرونا
کرونا در حالی مدتی است فعال شده که میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی بشدت کاهش یافته به طوری که فقط 17 درصد مردم این روزها از ماسک استفاده میکنند. متخصص بیماریهای عفونی به بیان توضیحاتی درباره افزایش آمار مبتلایان به کرونا در هفتههای اخیر و توصیههایی برای تزریق واکسن هنگام روزهداری پرداخت.
فاطمه غنیپور درباره افزایش آمار مبتلایان به کرونا در هفتههای اخیر گفت: شاهد این موضوع هستیم که متاسفانه آمار مبتلایان و فوتیهای کرونا روز به روز در حال افزایش است و در این شرایط عادیانگاری در رابطه با رعایت شیوهنامههای بهداشتی بیشترین تهدید است و رعایت شیوهنامههای بهداشتی مقابله با کرونا بسیار پایین آمده و حتی در برخی موارد شاهد این امر هستیم که بیماران علامتدار، شیوهنامههای بهداشتی را در سطح جامعه رعایت نمیکنند و در جمع ماسک نمیزنند و در رابطه با ابتلای سایر افراد به این بیماری نگران نیستند.
وی ضمن تاکید بر اینکه حتما در صورتی که دچار علائم مشکوک به کرونا هستیم باید قرنطینه را رعایت کنیم، به میزان گفت: استفاده از ماسک در محیطهای سربسته، فضاهای بازی که جمعیت زیادی در آن حضور دارند و مکانهایی که فاصلهگذاری در آنها رعایت نمیشود، الزامی است و باید جدی گرفته شود. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی 24 ساعت گذشته 26 نفر از بیماران «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند.
ارسال به دوستان
رئیس پلیس راهور: هر ساعت ۲ نفر بر اثر تصادف میمیرند
خودروهایی که محافظ جان نیستند
هر چند عوامل متعددی در وقوع تصادفات و حوادث رانندگی دخیل است اما پلیس همچنان کاهش ایمنی خودروها را عامل اصلی مرگ سالانه 16 هزار نفر بر اثر تصادفات عنوان میکند. آن طور که رئیس پلیس راهور فراجا میگوید هر ساعت ۲ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست میدهند.
سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا در مراسم تقدیر از خادمان سلامت گفت: سال ۸۳ سالانه ۲۸ هزار نفر در حوادث ترافیکی در ایران جان میباختند که با تلاشهای انجام شده این روند در کشور کاهشی شد و طی سالهای اخیر این رقم به ۱۶ هزار فوتی رسیده است و به همین میزان از تعداد مجروحان کاسته شده است. هادیانفر در ادامه افزود: اکنون به ازای هر ساعت تقریبا ۲ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست میدهند و به ازای هر نفر، ۲۵ مجروح داریم. تصادف امری جدی است که همه دنیا، چه کشورهای پردرآمد و چه کمدرآمد به آن توجه دارند و در کشور ما نیز ۷ درصد از تولید ناخالص ملی صرف تصادفات میشود. وی ادامه داد: طبق قانون، در کشور ما ۳۲ دستگاه در مدیریت حوادث ترافیکی نقش دارند. البته بعضی از این ۳۲ دستگاه نسبت به وظیفه خود کوتاهی میکنند یا از آن غافلند، بنابراین عالیترین مقام باید از مسؤولان امر بخواهد که وظایف خود را به درستی انجام دهند. وی افزود: سالانه ۲ میلیون وسیله نقلیه به شمار وسایط نقلیه کشور افزوده میشود اما خروجی و اسقاطی نداریم. وی ادامه داد: وسایط نقلیه یکی از عوامل کاهش تصادفات است، شرایط ما در این زمینه مناسب نیست، آیا وسیله نقلیه از جان ما محافظت میکند؟ خودرو باید از جان ما دفاع کند، خودروهایی که تولید میشوند ایمنی ندارند، امروز مردم برای حفظ ریال خودرو میخرند و اشتیاقی به خرید آن ندارند. واقعیت است که خودروهای داخلی از ایمنی کافی برخوردار نیستند. هادیانفر گفت: قوانین در کشور ما بازدارنده نیست. سال گذشته ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی جان باختند که ۲۵۰۰ راننده عامل این تصادفات بودند. موضوع قوانین بسیار جدی است و مجلس باید نقش خود را در این باره ایفا کند.
وی درباره تمهیدات پلیس برای سفرها در تعطیلات عید فطر نیز گفت: از ظهر روز چهارشنبه 30 فروردین بار سفرها بویژه در محورهای شمالی و شهرهای زیارتی آغاز میشود. شنبه و یکشنبه هم کشور تعطیل است و انتظارمان از مردم این است که با دستگاههای اجرایی بویژه پلیس در سفرها همکاری کنند. محورهای شمالی غالبا پرتراکم خواهد بود. توصیه میکنیم که مردم از محور چالوس به دلیل ریزشهایی که در این فصل اتفاق میافتد، کمتر استفاده کنند.
ارسال به دوستان
سرپرست وزارت آموزشوپرورش: پرونده رتبهبندی 933 هزار معلم مورد بررسی قرار گرفت
انجام ارزیابی اعتراض رتبهبندی معلمان
مطابق اظهارات سرپرست وزارت آموزشوپرورش 940 هزار معلم تقاضای رتبه کرده بودند که پرونده ۹۳۳ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفت. رضامراد صحرایی، سرپرست وزارت آموزشوپرورش درباره آخرین وضعیت رتبهبندی معلمان گفت: فرآیند رسیدگی به اعتراضها آغاز شده است و امکان بارگذاری مدرک جدید در سامانه فراهم شد و در ۱۰ استان کار در حال انجام است همچنین تا پنجم اردیبهشت اطلاعات دریافت میشود و سپس ارزیابان به ارزیابی میپردازند.
وی در حاشیه جلسه تبیین فرآیند پرداخت مشوقهای نهضت سوادآموزی گفت: مصوبه هیات وزیران در این باره مربوط به سال ۹۳ بوده مبنی بر اینکه کسانی که باسواد میشوند ۲۰ درصد از سرانه باسوادی را به عنوان تشویقی دریافت کنند. این تشویقی یکبار در سال ۹۴ داده شده بود و دیگر ادامه پیدا نکرده بود. ما توانستیم اواخر سال یک بودجه ۲۰ میلیارد تومانی بگیریم و به این ترتیب تشویقی افرادی را که در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ باسواد شدهاند واریز کردیم.
سرپرست وزارت آموزشوپرورش درباره آخرین وضعیت رتبهبندی معلمان نیز گفت: بازنگری آییننامه را که قول ما به معلمان بوده است شروع کردهایم و با پایش رتبهها و مشخص شدن نتایج اعتراضات، اصلاحات انجام خواهد شد. سرپرست وزارت آموزشوپرورش همچنین با بیان اینکه اعتراضات معلمان به نحوه رتبهبندی به دقت بررسی میشود تا حقی از کسی ضایع نشود، گفت: فرآیند رسیدگی به اعتراضات آغاز شده است. در اعتراضات اجازه بارگذاری مدرک جدید داده نمیشد که به فوریت زمینه بارگذاری مدرک جدید فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به روند رسیدگی به اعتراضات معلمان نسبت به رتبههایی که کسب کردهاند، اظهار کرد: اعتراضات معلمان به نحوه رتبهبندی به دقت بررسی میشود تا حقی از کسی تضییع نشود.
وی افزود: توجه جدی به دغدغههای همکاران پیرامون مسائل آموزشی و پرورشی و رتبهبندی معلمان، مهم و ضروری بوده و هدف این است که همکاران به حق خود برسند. ۹۴۰ هزار معلم تقاضای رتبه کرده بودند که پرونده ۹۳۳ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفت، همچنین ۵۹ میلیون سند در سامانهای که در مدت 3.5 ماه آماده بهرهبرداری شده بود، بارگذاری شد و این مساله حجم گردش کار آن را افزایش داد. وی با بیان اینکه در طول اجرای رتبهبندی چندین هزار حکم صادر شده است، گفت: مشکلات رتبهبندی را با کمک همکاران برطرف میکنیم. چند کار درباره رتبهبندی در حال انجام است؛ اول اینکه فرآیند رسیدگی به اعتراضات آغاز شده است که در اعتراضات اجازه بارگذاری مدرک جدید داده نمیشد که به فوریت زمینه بارگذاری مدرک جدید فراهم خواهد شد، البته باید قابلیتهای جدیدی در سامانه برای این کار ایجاد شود و معلمان میتوانند در مؤلفه مورد اعتراض، مدارک تکمیلی را ارائه دهند. وی ادامه داد: کمیته نظارت و پایش رتبهبندی شروع به کار کرده است و گروهی مختصات عمومی هر یک از رتبهها را مشخص کردهاند که بر اساس آن، رتبهها را کیفیتسنجی میکنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|