|
اخبار
قالیباف:
مجلس به دنبال تصویب قوانین قابل اجراست
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری شهرستان بوئینزهرا گفت: با توجه به تجربه موجود در مجلس سعی میکنیم و پیگیر هستیم از امور جاری مردم و موضوعاتی که از جنس تصدیگری هستند به سرعت تمرکززدایی و آنها را به مدیران استانی و شهرستانی واگذار کنیم. رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با قوانین تصویبشده در مجلس نمیپذیریم در جریان نظارتهای ستادی بر استانها که از سوی مجلس و دولت انجام میشود این معضلات بلاتکلیف بماند و حل نشود. قالیباف با اشاره به پای کار آمدن یکپارچه دولت و مجلس درباره تبصره ۱۸ امسال مربوط به اشتغال تصریح کرد: کل بودجه مربوط به اشتغال در یک حساب جدید نزد خزانهداری، در اختیار شورای برنامهریزی استان و شهرستان قرار میگیرد و هر تخصیصی از سال 98 در حوزه اشتغال داده شده و وامهای بازگشت به حساب، دوباره به حساب خزانه در استان بازمیگردد و تخصیص مرکز هم که 100 همت نقدینگی برای کل کشور است بدون طی مسیر در سازمان برنامه و بودجه، به استان انجام میشود.
وی با اشاره به قانون مولدسازی و وجود ۱۲ قانون در این زمینه و وجود قوانین دائم و قوانین تصویبشده یک ساله در بودجه افزود: برخی به بهانههای مختلف از سال 82 تا سال ۱۴۰۱ با بتپرستی قرن بیستو یکمی فکر میکردند همین که در مسند مسؤولیت قبول شدهاند وارث همه اموال هستند، در حالی که این موارد به مرور زمان ارزش خود را از دست میدهند که آییننامه تصویب قانون به زمین مانده از سال ۸۲ تا سال ۱۴٠۱ را بررسی کردیم. در این باره مشکلات اجرایی حل و فصل شده و با اذن رهبری، اصلاحات لازم در حوزه مولدسازی انجام شد و اختیار مولدسازی به استانها و شهرستانها داده شد. قالیباف افزود: مجلس تلاش میکند قوانینی بنویسد و تصویب کند که قابل اجرا باشد و دولت هم باید به قانون احترام بگذارد و آن را اجرا کند.
***
دریادار سیاری:
ارتش ایران آماده همکاریهای مشترک با روسیه است
دریاسالار «نیکولایی یومنوف» فرمانده نیروی دریایی روسیه روز 25 اردیبهشت با حضور در ستاد فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با دریادار حبیبالله سیاری، معاون هماهنگکننده ارتش دیدار و گفتوگو کرد. دریادار سیاری در این دیدار تأکید کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران آماده اجرای همکاریهای مشترک در حوزههای مختلف از جمله بازدیدهای متقابل، ارتقای کیفیت مسابقات نظامی، گشتها و رزمایشهای مشترک دریایی، تأمین امنیت اقتصادی، اقدامات ضد تروریسم، امداد و نجات و آموزشهای دریایی، کمکرسانی به ناوها و زیردریاییهای آسیبدیده و... با کشور دوست و همپیمان روسیه است.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به راهبرد استکبار جهانی در مسیر سلطهجویی بر سایر کشورها و ایجاد جهان تکقطبی، گفت: بعد از دهه 90 میلادی که جهان دوقطبی دچار تحول شد، استکبار با ایجاد گروههای تکفیری و تروریستی همچون داعش یا در غرب روسیه با نزدیک شدن به مرزهای این کشور به دنبال سلطهجویی با هدف تأمین منافع نامشروع خود بود.
دریادار سیاری همچنین با اشاره به اهمیت راهبردی بهرهبرداری از دریا و منابع آبی به عنوان مهمترین مؤلفههای تأمینکننده قدرت و ثروت گفت: از نگاه ما دریا منبع قدرت و ثروت است و هرکس بتواند از منابع خدادادی دریاها بهرهبرداری کند، موفق است. تاریخ هم ثابت کرده آنهایی که بخوبی از دریا استفاده کردهاند توفیقات بسیاری داشتهاند. وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی با تدبیر رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) بهرهبرداری مناسبتر از دریا را در دستور کار قرار داد و بویژه پس از دزدی دریایی در خلیج عدن، نیروی دریایی ارتش حضور مقتدرانه خود را در دریاها و آبهای آزاد و بینالمللی توسعه داد و مقتدرانه در مقابل دزدان دریایی ایستاد و حتی به بسیاری از کشورهای جهان نیز کمک کرد. معاون هماهنگکننده ارتش گفت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران الحمدلله امروز یک نیروی توانمند است که به بسیاری از بنادر دریایی جهان از جمله سنپترزبورگ روسیه سفر کرده و دارای کارکنانی مؤمن، علاقهمند و با دانش بوده و از تجهیزات سطحی و زیرسطحی مناسب و به روزی برخوردار است و امسال نیز موفق شد دور دنیا را با ناو ایرانی دنا مقتدرانه طی کند که این نشاندهنده توانمندی و بالندگی این نیروی راهبردی است.
***
وزیر کشور:
اولویتی مهمتر از انتخابات و مشارکت مردم وجود ندارد
احمد وحیدی، وزیر کشور عصر دوشنبه در جمع استانداران سراسر کشور با اشاره به اینکه زنگ شروع فعالیتهای مربوط به انتخابات را زدهایم، خاطرنشان کرد: افق ما برای مشارکت و حضور مردم حضور بیش از ۶۰ درصدی است و همه برنامهها باید بر همین اساس تنظیم شود. وی با تأکید بر اینکه مهمترین مسألهای که در سال جاری داریم، برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفندماه است، افزود: دشمنان از مدتها قبل تلاش میکنند با ناکارآمد نشان دادن دولت و مجلس، مردم را ناامید کنند تا مشارکت در انتخابات کم شود.
وزیر کشور مؤلفه امنیت، سلامت و رقابت را با توجه به بیانات مقام معظم رهبری از دیگر امور مرتبط با انتخابات پیش رو ذکر کرد و افزود: استانداران باید برای این بخشها نیز برنامهریزیهای لازم را با انتخاب افراد معتمد در هیات اجرایی انجام دهند و بیطرفی خود را حفظ کنند. وحیدی در ادامه بر ضرورت نظارت استانداران بر امور اداری، اجرا و شمارش آرای انتخابات تأکید کرد و افزود: علاوه بر تلاشها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، لازم است امور اداری انتخابات نیز به بهترین شکل انجام شود.
ارسال به دوستان
جهان اسلام در حال بازآرایی قدرت خود در قرن جدید است
سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاورعالی فرمانده معظم کل قوا در نمایشگاه کتاب تهران گفت: جهان اسلام یکی از بازیگران نظام قدرت جهانی است که در حال بازآرایی قدرت خود در قرن جدید است و این سازه عظیم قدرت به برکت انقلاب اسلامی به خودباوری رسیده و برای تعیین سرنوشت خود در مقابل قدرتهای سلطهگر به مبارزه برخاسته است.
ارسال به دوستان
انتخابات ترکیه و یادآوری شورش اصلاحطلبان علیه صندوق رأی در سال 88
دوباره فضاحت سبز
گروه سیاسی: تحقیر ایران در کنار تعریف و تمجید از کشورهای خارجی، یکی از اصول حذفنشدنی اصلاحطلبان ایران است. جریان اصلاحات از هر فرصت و بهانهای برای تحقیر ایران استفاده میکند. اخیرا نیز انتخابات ریاستجمهوری ترکیه به دستاویز غربگرایان برای این موضوع تبدیل شده است.
به گزارش «وطن امروز»، در سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ترکیه که یکشنبه هفته جاری برگزار شد، 88.48 درصد شهروندان واجد شرایط این کشور رای دادند. همچنین در بیستوهشتمین دوره انتخابات پارلمانی نیز که همزمان با انتخابات ریاستجمهوری ترکیه برگزار شد، 86.55 درصد افراد واجد شرایط پای صندوقهای رأی رفتند. همین موضوع باعث شد بالاترین میزان مشارکت در تاریخ انتخابات ترکیه رقم بخورد.
اما مشارکت بالای مردم ترکیه در انتخابات ریاستجمهوری این کشور، به بهانهای تبدیل شد تا اصلاحطلبان با مانور روی آن، به تحقیر جمهوری اسلامی و نظام انتخابات در ایران بپردازند. عباس عبدی، عبدالله رمضانزاده، محمدرضا عارف و مصطفی فقیهی از جمله این اصلاحطلبان بودند.
در همین رابطه عباس عبدی از چهرههای شاخص اصلاحطلبان در حساب توئیتر خود نوشت: «امروز ترکیه و مردم آن برنده واقعی این انتخابات بودند. راهحل نجاتبخش ایران برگزاری چنین انتخاباتی است نه کاریکاتوری به نام انتخابات ۱۴۰۰. قدرت واقعی حکومت اینجاست. افتخار حکومت و دولت ترکیه است». عبدالله رمضانزاده نیز در توئیتی مشابه عبدی، با کنایه به جمهوری اسلامی ایران نوشت: ترکیه برنده انتخابات است.
مصطفی فقیهی صاحب امتیاز پایگاه خبری انتخاب نیز از قافله عقب نماند و در حساب کاربری خود نوشت: «غبطهآور است این دموکراسی - ترکیه در خاورمیانه، اردوغان مرد اول و مطلقالعنان 21 سال ترکیه فقط برای نیم درصد مجبور شد به دور دوم انتخابات برود که اگر چنین قصدی داشت هم نمیتوانست. این «سیستم» است که ایستاد و اجازه دخالت در انتخابات را نداد تا همه چیز همان باشد که دموکراسی میگوید». محمدرضا عارف از دیگر چهرههای اصلاحطلبان نیز در یادداشت اینستاگرامی خود نوشت: «آنچه در انتخابات اخیر کشور دوست، برادر و همسایه با جمعیت اکثریت مسلمان شاهدیم، نمونهای توسعهیافته از دموکراسی و مشارکت در کشوری غیرغربی است که بیش از هر چیز نشاندهنده آن است که از طرفی میتوان به سنتها و ارزشهای دینی پایبند بود و از سویی میتوان دستاوردهای بشر در عرصههای مدرنیته و مدرنیزاسیون را پذیرفت.
این در حالی است که ما ایرانیان بسی پیشتر از ترکیه در عرصههای نظر و عمل، فکر نو و مشروطیت را پذیرفته بودیم و دو رخداد بزرگ نهضت مشروطیت و انقلاب ۵۷ را برای تحقق حق حاکمیت ملی و شهروندی مدرن پشت سر نهادهایم اما همچنان تا تحقق این مطالبات تاریخی فاصله داریم. امروز دموکراسی در ترکیه به چنان درجهای رسیده است که احزاب مختلف به طور آزاد و با عبور از دخالت نظامیان، برنامههای خود را برای اتخاذ رای مردم در عرصه عمومی مطرح میکنند و انتخاب آزاد مردمان آزاد و برابر کشورشان را با احترام میپذیرند. این رخداد مهم میتواند برای ما درسآموز باشد. ما نیز میتوانیم با ایجاد زمینه مشارکت شهروندان ایران، فصل جدیدی از تاریخ سیاسی کشورمان را رقم بزنیم، کما اینکه احزاب مختلف ترکیه، بالاخص احزاب مسلمان آن کشور از بدو شکلگیری از آموزههای متفکران کشورمان درسهای زیادی گرفتهاند. اقتدار ناشی از رای مردم و مشارکت حداکثری، متضمن منافع و مصالح ایران عزیز است. اگر به دنبال مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود هستیم باید در اتاق فکر حاکمیت نگاه نخبگی دست برتر را داشته باشد نه نگاه امنیتی. باشد که در شکلدهی به فصل جدیدی از مناسبات بین مردم و حاکمیت و غلبه بر نقشههای شوم بدخواهان ایران عزیز، شاهد تصمیماتی بزرگ در عرصه سیاست کشور باشیم در غیر این صورت صرفا باید با نگاه حسرتآلود انتخاباتی نظیر انتخابات ترکیه را نظاره گر بود».
* وقتی ضداکثریتها حامی دموکراسی میشوند!
غش و ضعف اصلاحطلبان برای انتخابات ریاستجمهوری ترکیه در حالی است که 14 سال قبل، مردم ایران با حضور پرشور خود در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با ثبت مشارکت 85 درصدی، بیشترین میزان مشارکت در تاریخ ایران را رقم زدند. اما اصلاحطلبانی که تاب شکست از اکثریت مردم را نداشتند، بهرغم همه شعارهای دموکراسیخواهانه خود، شیرینی این انتخابات پرشور را به مردم ایران تلخ کردند. جریان غربگرای اصلاحات که با شکست قاطع میرحسین موسوی از مردم مواجه شده بود، با ادعای دروغین تقلب در انتخابات، به مدت 8 ماه کشور را دچار فتنه و شورش کرد؛ شورشی که اصلاحطلبان علیه جمهوریت به راه انداختند، چند ساعت مانده به پایان رسمی انتخابات و پیش از آغاز شمارش آرا، از سوی موسوی کلید زده شد. آخرین ساعات رایگیری بود که موسوی با حضور در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی اعلام کرد: «برابر اطلاعاتی که از ستادهایمان در سطح کشور داریم، برنده قطعی با نسبت آرای بسیار زیاد اینجانب هستم. به هر حال بنده خود را پیروز قطعی این میدان میدانم و منتظر شمارش آرا به طور دقیق هستم».
این هم از طنازی اصلاحطلبان است. در حالی که اصلیترین دشمن دموکراسی هستند و در کارنامه خود سابقه مقابله با خواست اکثریت را به ثبت رساندهاند، برای مشارکت بالای مردم ترکیه در انتخابات کشورشان ذوق میکنند. عباس عبدی، محمدرضا عارف و دیگر اصلاحطلبان که با حسرت از نبود مشارکتی مثل مشارکت ترکها در ایران صحبت میکنند، فراموش کردهاند 14 سال قبل در پرشورترین انتخاباتی که ایران به خود دید، چگونه با ادعای دروغ و بیاساس تقلب در انتخابات، به مقابله با نظر اکثریت مردم ایران پرداخته و به جنگ جمهوریت رفتند. شورش اصلاحطلبان بر دموکراسی که در انتخابات ریاستجمهوری سال 88 اتفاق افتاد، به این زودیها از حافظه تاریخی مردم پاک نخواهد شد. چه در ارتباط با کلیت دموکراسی و چه در ارتباط با مشارکت بالای مردم ترکیه در انتخابات کشورشان، اصلاحطلبان آخرین نفراتی هستند که میتوانند در ارتباط با این موضوعات اظهارنظری کنند. اصلاحطلبان باید این واقعیت هرچند تلخ را که برآمده از سوابق سیاسی آنهاست بپذیرند که صلاحیت تمجید از انتخابات ترکیه و به رخ کشیدن مشارکت مردم این کشور در انتخابات خود را ندارند.
کما اینکه با هر انتخاباتی در دنیا و منطقه، شورش این جریان علیه جمهوریت در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 به اذهان متبادر و روسیاهی اصلاحطلبان به آنها یادآور میشود.
ارسال به دوستان
اذعان اندیشکده معتبر آمریکایی به حضور مقتدرانه جمهوری اسلامی در آبهای جنوب
خلیجفارس در کنترل ایران
گروه سیاسی: در روزهای اخیر مقامات آمریکایی پروژه جدید ایرانهراسی را در ارتباط با حضور مقتدرانه کشورمان در آبهای خلیجفارس کلید زدهاند.
وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» اعلام کرد قصد دارد توان دفاعی خود را در آبهای خلیجفارس بویژه نقطه خفه دریایی در تنگه هرمز افزایش دهد. ژنرال پاتریک رایدر سخنگوی پنتاگون بعدازظهر دوشنبه هفته جاری در جمع خبرنگاران گفت: فرماندهان نظامی و روسای ستاد کشور تصمیم گرفتهاند حجم پهپادهای نظارتی و شناسایی را در تنگه هرمز دو برابر کنند و این موضوع با افزایش تعداد ناوها برای افزایش گشتهای دریایی با هدف مقابله با تهدیدهای ایران همراه خواهد بود.
جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا نیز جمعه هفته گذشته گفت: امروز وزارت دفاع مجموعه اقداماتی برای تقویت وضعیت دفاعیمان در خلیج (فارس) به کار خواهد گرفت. این مقام آمریکایی مدعی شد ایالاتمتحده شاهد تهدیدها و حملات مکرر از سوی ایران علیه کشتیهای تجاری است. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا هم در دیدار با همتای کویتی خود گفت: مزاحمتهای ایران برای کشتیهای تجاری با قوانین بینالمللی مغایرت دارد و امنیت و ثبات منطقه را مختل میکند.
بعد از ادعاهای جان کربی، ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین هم از قصد پنتاگون برای افزایش تعداد کشتیها و هواپیماهای گشتزنی خود در تنگه هرمز خبر داد. ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف از این تصمیم را جلوگیری از توقیف کشتیهای بیشتر توسط ایران اعلام کرد.
اتهامات بیاساس و گستاخانه مقامات آمریکایی درباره امنیت دریانوردی در خلیجفارس و تنگه هرمز با واکنش تند سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان مواجه شد. ناصر کنعانی ۲۵ اردیبهشتماه ادعاها و اتهامات تکراری مقامات آمریکایی علیه ایران را مردود و بیاساس خواند. وی با بیان اینکه ایران موثرترین کشور تأمینکننده امنیت دریانوردی در خلیجفارس و آبهای منطقهای و بینالمللی است، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران همواره تضمینکننده عبور بیضرر کشتیها و شناورها از تنگه هرمز بوده است.ادعاهای واهی مقامهای آمریکایی در حالی است که دولت این کشور سابقه دیرینهای در توقیف کشتیهای کشورهای دیگر برای اجرای قوانین تحریمی سرزمینی خود، بدون آنکه مورد موافقت کشورهای دیگر قرار گرفته باشد، دارد. حضور ایران در خلیجفارس و حتی آبهای بینالمللی باعث امنیت دریانوردی و تجارت از مسیر دریا شده است.
بنا بر گزارش نورنیوز، چینش نخنمای تکههای پازل ایرانهراسی با محوریت نمایش اقتدار هالیوودی آمریکا در خلیجفارس در حالی رخ میدهد که بر اساس قوانین بینالمللی، جمهوری اسلامی ایران حق دفاع مشروع از امنیت و منافع خود در آبهای سرزمینی را داراست و اصرار بر «آبهای آزاد» خواندن این مناطق با قوانین موضوعه بینالمللی در حوزه دریانوردی در تناقض است. ایران به عنوان کشوری که وفق قوانین بینالمللی بخش مهمی از حریم خلیجفارس تا دریای عمان را داراست، خود را بر اساس همان قوانین موظف به اجرای مقررات عبور و مرور بیضرر کشتیها از این آبراهها میداند. بر اساس قوانین دریانوردی، کشتیها موظف به عبور بیضرر، رعایت قوانین و حریم کشورهای ساحلی آبراهها، رعایت اصول زیستمحیطی و فعال بودن دستگاههای موقعیتیاب هستند تا خللی به امنیت آبراهها وارد نشود.
آمریکا در حالی مدعی اجماع منطقهای علیه ایران است که روند تحولات منطقه از عمق اعتماد سراسری کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی و تلاش همگان برای دوری از یکجانبهگرایی آمریکا حکایت دارد. توسعه روابط ایران و عربستان، توافقات امنیتی ایران با امارات و عراق، توافقات نظامی و امنیتی تهران - مسقط در کنار رویکرد اتحادیه عرب به احیای روابط با سوریه بهعنوان متحد راهبردی ایران سندی آشکار بر این مدعاست.
* خلیجفارس در کنترل ایران است
برخلاف گندهگوییهای مقامات آمریکایی، اندیشکدهها و نهادهای تحقیقاتی و علمی ایالاتمتحده همنظر هستند که سیاست مهار تهران فروپاشیده و خلیجفارس در کنترل ایران است.
اندیشکده «هوور» که یک نهاد تحقیقاتی واقع در دانشگاه «استنفورد» در ایالت کالیفرنیاست در تحلیلی، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان «دشمن مهارنشدنی» آمریکا یاد کرد. این اندیشکده نوشت: چندین دهه است سیاست زیربنایی آمریکا، مهار توانایی ایران برای استفاده از فشارهای سیاسی، فتنهانگیزی و نیروهای نیابتی جهت تبدیل شدن به قدرت مسلط در منطقه خلیجفارس بوده است. در ادامه این مطلب آمده است: از سال ۲۰۱۸، تحریمها از صادرات نفت ایران جلوگیری کرده تا باعث توقف برنامه هستهای این کشور شود اما این سیاست مهار در حال فروپاشی است. اندیشکده هوور در ادامه ادعا کرد در سال ۲۰۲۰ تعداد کشتیهای خارجی که بهرغم تحریمها، نفت ایران را منتقل میکردند ۷۰ کشتی بود اما امروز ۳۲۲ کشتی این کار را انجام میدهند.
مطابق این ادعا، ۴ سال پیش میزان صادرات نفت ایران توسط این کشتیهای ناشناس ۵۰۰ هزار بشکه در روز بود در حالی که سال ۲۰۲۳ این رقم به دو برابر، یعنی یک میلیون بشکه در روز افزایش یافته است. اندیشکده هوور در ادامه مدعی شد ایران، اقدام آمریکا در توقیف محمولههای نفتی خود را جبران کرده است.
این اندیشکده نوشته است ۱۰ مارس سال ۲۰۲۲ آمریکا اقدام به توقیف ۲ محموله نفتی ایران به ارزش ۳۸ میلیون دلار کرد، در مقابل ایران ۲۷ آوریل این حرکت را با توقیف یک سوپرنفتکش که به بزرگی یک ناو هواپیمابر بود تلافی کرد. هوور در ادامه نوشته است نفتکش توقیفشده توسط ایران حامل 1.5 میلیون بشکه نفت خام بود که سه برابر ارزش محموله نفتی توقیفشده توسط آمریکا در یک سال قبلتر بوده است. طبق این تحلیل، این کشتی حامل نفت خریداریشده از کویت بوده و قرار بوده در ایالت هیوستون تحویل شود که توسط ایران توقیف و توسط تلویزیون دولتی نمایش داده شد. در ادامه مطلب اندیشکده هوور به تلاش رسانههای آمریکا برای بیاعتنایی به خبر توقیف نفتکش فوق اشاره شده و آمده است: در اینجا فقط در خبرهای اقتصادی به موضوع توقیف این نفتکش اشاره شد.
این اندیشکده در پایان مطلب خود نوشته است: حالا نیروی دریایی ما (آمریکا) در مقابل ایران که کنترل خلیجفارس را به دست گرفته است، کاری انجام نمیدهد.
***
حضور ناوگروه 86 در راستای تقویت دیپلماسی دفاعی کشور است
امیر دریادار دوم مصطفی تاجالدینی، معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره همترازی ایران با قدرتهای جهانی در آبهای آزاد اظهار داشت: حضور ناوگروه ۸۶ ارتش در آبهای بینالمللی پیام صلح و دوستی برای کشورها است. وی با اشاره به گردش ۳۶۰ درجه ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: انجام دریانوردیهای طولانی و حرفهای نیازمند آمادهسازیهای مختلف و مهیا شدن از نظر تخصصی و تجهیزاتی و کسب مهارتهای لازم است. دریادار دوم تاجالدینی با اشاره به سفر 8 ماهه ناوگروه ارتش اظهار کرد: در این 8 ماه شاهد وضعیتهای جوی مختلف بودیم و گاه شرایط نامتعارف و طول موجهای بیش از ۱۲ متر را تجربه کردیم و لازمه دریانوردی در این شرایط کسب آمادگی در همه ابعاد است. معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حضور در آبهای بینالملل و گردش ۳۶۰ درجه را اثبات فناوری ساخت داخل عنوان و بیان کرد: ناوشکنی در این دریانوردی حضور دارد که تماما ساخت داخل است. جوانان غیرتمند در صنایع و نیروی دریایی همت کردند و ناوشکن تمام ایرانی دنا را بهگونهای آماده کردند که بتواند تمام سختیها و تنشهای دریایی با امواج بلند را تحمل کند. امیر دریادار دوم تاجالدینی حضور ناوشکن دنا در دریاهای بینالمللی را صرفاً از بعد نظامی قابل بررسی ندانست و تصریح کرد: این حضور از بعد علمی نیز بسیار قابل توجه است؛ طراحی، ساخت و پایهگذاری این ناوشکن تماماً ایرانی است و حضور در دریاها به معنی توانمندی و اثبات این توانمندی است. وی درباره اهداف دریانوردی ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارسال پیام صلح و دوستی به همه کشورها و اعلام آمادگی برای مراودات چندجانبه با کشورهای مختلف از جمله اهداف این حضور است. در حقیقت حضور ناوگروه ۸۶ ارتش در راستای تقویت دیپلماسی دفاعی کشور و احیای قدرت دریایی است. معاون عملیات نیروی دریایی ارتش، حضور ناوگروه ۸۶ را یک کار حرفهای توصیف و اظهار کرد: از بندرعباس کار سفر را شروع و به سمت شرق حرکت کردیم. از جنوب سریلانکا و خلیج بنگال به سمت تنگه مالاکا حرکت کردیم. از جنوب فیلیپین وارد اقیانوس آرام شدیم و بیشترین عرض این اقیانوس را پیمودیم و قریب به 8 هزار مایل دریایی مسافت طی کردیم که نزدیک به 3 ماه زمان برد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|