|
اخبار
دومین مرکز درمانی شهدای ۱۵ خرداد به بهرهبرداری میرسد
دومین مرکز درمانی شهدای ۱۵ خرداد در محلات کمبرخوردار تهران به بهرهبرداری میرسد. یاسر اشراقی، معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد با اعلام این خبر افزود: دومین مرکز درمانی شهدای ۱۵ خرداد به همت بنیاد ۱۵ خرداد و قرارگاه تحول و توانمندسازی محلات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خانه احسان محله مطهری در منطقه ۱۵ تهران که جزو محلات کمبرخوردار طرح ۲٠۲٠ بهشمار میرود، به بهرهبرداری میرسد. اشراقی خاطرنشان کرد: این مرکز درمانی شامل بخشهای مختلف تخصصی از جمله پایگاه سلامت، پزشک عمومی و متخصص، دندانپزشکی، مامایی، تزریقات و سایر بخشها میشود. معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد درباره نحوه خدمترسانی در مرکز درمانی شهدای ۱۵ خرداد تصریح کرد: ویزیت افراد نیازمند و کمتربرخورداری که از طرف مسؤول خانه احسان محله به این مرکز معرفی میشوند کاملا رایگان است. اشراقی درباره اعتبار راهاندازی این مرکز درمانی گفت: ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای بازسازی و تجهیز درمانگاه شهدای ۱۵خرداد در محله مطهری از سوی بنیاد ۱۵ خرداد اعتبار صرف شده است. معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد در پایان یادآور شد: بنیاد ۱۵ خرداد پیش از این بیش از ۱۰۰۰ خانه بهداشت را در سراسر کشور احداث کرده و علاوه بر آن، نخستین مرکز درمانی شهدای ۱۵ خرداد در پروژه تحول و توانمندسازی محلات را با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در محله اتابک تهران راهاندازی و تقدیم مردم محروم این محله کرده است.
***
بهرهبرداری از همراهسرای «پناه»
همراهسرای پناه با ظرفیت ۱۱۰ نفر با همت خیران و کمک شهرداری تهران در منطقه ۶ با حضور معاون فرهنگی - اجتماعی شهرداری تهران و جمعی از پزشکان بیمارستان امام خمینی(ره) به بهرهبرداری رسید. محمدامین توکلیزاده در حاشیه آیین افتتاح همراهسرای پناه در جمع خبرنگاران گفت: همراهسرای پناه هفتمین همراهسرایی است که در تهران به بهرهبرداری میرسد ولی همچنان با نیاز اصلی تهران در این حوزه فاصله داریم. تعداد تختهای بیمارستانی تهران رو به افزایش است اما در کنار آن باید بستر عامل را در نظر بگیریم. لذا بحث همراهسراها و پارکینگها را باید مورد توجه قرار دهیم. وی افزود: باید بسته کاملی در گذشته برای طراحی بیمارستانها دیده میشد اما متاسفانه چنین نشده و امروز عوارض و مشکلات آن را مشاهده میکنیم. خوشبختانه با همتی که شکل گرفته است، در حال حاضر شهرداری زمین در اختیار خیران قرار میدهد و آنها با ساخت همراهسراها درصدد حل این معضل هستند. وی با اشاره به اینکه هنوز به ظرفیت ۱۰۰۰ نفر در حوزه همراهسراها در تهران نرسیدهایم، افزود: در تلاش هستیم کسی در اطراف بیمارستانها در چادر نباشد و به هر طریقی با بهرهگیری از همه ظرفیتها در این باره اقدام میکنیم.
***
لزوم حمایت از مشاغل خانگی
دولت سیزدهم صدور مجوزهای کارآفرینی مشاغل خانگی را بسیار هموار کرده است. عضو کانون تعاون علمی - پژوهشی ایران در گفتوگو با شبکه خبری ریالنیوز با بیان اینکه دولت باید از تولیدکنندگان و مشاغل خانگی بیشتر حمایت کند، افزود: بر اساس اصل تجربه علمی و سالها تحقیق و بررسی، امروز بحمدالله با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و فعالیتهای ارزشی ریاستجمهوری دکتر رئیسی و همچنین دولت ارزشی وی، روند صدور مجوزهای کارآفرینی خانگی بسیار هموار شده است. به گفته بابن عادلی، در راستای اهداف ارزشی و متعالی این نظام مقدس، پسندیده است مسؤولان خطوط تولید را با توجه به سیاستگذاری کلان در توانمندسازی اقتصادی تولیدکنندگان داخلی در حجم و اندازههای کوچکسازی برنامهریزی کنند تا متقاضی توان خریداری دستگاه تولید را داشته باشد. به عنوان مثال دستگاه بستهبندی توزین (دستگاه بستهبندی حبوبات و خشکبار) را با همان کیفیت و دقت تبدیل به ابعاد خانگی با قیمت مناسب و مطابق استانداردهای لازم روانه بازار کنند تا تولیدکننده مورد حمایت قرار گیرد.
ارسال به دوستان
مشمولان متولد ۱۳۸۴ برای اربعین معاف از مجوز خروج شدند
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیهای اعلام کرد: مشمولان متولد سال ۱۳۸۴ که مشتاق شرکت در مراسم اربعین حسینی هستند، در ماههای محرم و صفر یعنی از ابتدای مردادماه تا ۲۵ شهریور میتوانند بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور از وظیفه عمومی، در این مراسم معنوی شرکت کنند. این دسته از افراد برای دریافت گذرنامه باید به «پلیس+۱۰» مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
آتشسوزی جنگلهای کردستان توسط بالگردها، نیروهای مردمی، ارتش، مرزبانی و سپاه در حال اطفای کامل است
مهارآتش در مریوان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان: بیش از 90 درصد آتشسوزی جنگلهای مریوان اطفا شده است
بخش عمده آتشسوزی جنگلهای روستاهای مرزی گمارهلنگ، درهوران و آسنآباد شهرستان مریوان که از صبح روز پنجشنبه 12 مرداد آغاز شده بود، اطفا شده است، ولی به دلیل گرمای هوا، وزش باد، صعبالعبور بودن منطقه و وجود مینهای جا مانده از دوران جنگ، کار خاموشی کامل حریق با مشکل مواجه شده است. البته مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان عصر دیروز اعلام کرد: بیش از90 درصد آتشسوزی جنگلهای مریوان اطفا شده اما همچنان لکههایی از آتش در نقاط مرتفع این نقاط باقی مانده و مسیر آتشسوزی کاملا تحت کنترل و پایش است. عملیات اطفای حریق به صورت هوایی توسط 3 بالگرد ادامه دارد و دستگاهها و نهادهای عضو ستاد مدیریت بحران و تیمهای متعدد آتشنشانی و گروههای مردمی محل همچنان در تلاش برای اطفای کامل این حریق گسترده هستند. طبق گفته فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور، آتش حدود ۳۰۰ هکتار از جنگلهای زاگرس در شهرستان مریوان را سوزانده است.
عصر روز گذشته مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان اعلام کرد: بیش از 90 درصد آتشسوزی جنگلهای 3 روستای مریوان اطفا شده است. سعید کریمی با اشاره به آخرین وضعیت آتشسوزی جنگلهای این شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر آتشسوزی روستاهای مرزی گمارهلنگ، درهوران و آسنآباد مریوان مهار شده اما همچنان لکههایی از آتش در نقاط مرتفع این نقاط باقی مانده و مسیر کاملا تحت کنترل و پایش است. وی با بیان اینکه از صبح دیروز 3 بالگرد مشغول اطفای آتش در جنگلهای مریوان بوده و هستند، گفت: در حال حاضر کار ایمنسازی سطح درگیر آتش توسط بالگردها در دست انجام است. مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان با ذکر اینکه آتشسوزی هنوز به صورت کامل مهار نشده است، تصریح کرد: 3 بالگرد مشغول اطفای هوایی حریق هستند و امیدواریم بتوانیم هر چه سریعتر این آتش را مهار و خاموش کنیم. وی تصریح کرد: نیروهای سپاه، ارتش، منابعطبیعی، فعالان محیطزیستی و گروههای محلی نیز با تمام توان مشغول عملیات اطفای حریق هستند و تلاشهای آنان جای قدردانی دارد. کریمی عنوان کرد: حفظ شرایط کنونی، مهار کامل و عدم سرایت آتش به شرایط آب و هوایی و باد بستگی دارد.
* 3 روز متوالی مقابله با آتش
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان دیروز گفت: طی چند روز اخیر عملیات اطفای آتش از زمین و آسمان در جنگلهای مریوان آغاز شده است. بهزاد شریفیپور اظهار کرد: درخواست ۲ بالگرد دیگر برای کمک به مهار آتش انجام شده تا عملیات هوایی برای اطفای کامل تقویت شود. وی با بیان اینکه آتشسوزی در جنگلهای «ئاسنهوه» و «درهوران» همچنان ادامه دارد، افزود: جنگلبانان سراسر استان برای کمک به مهار زمینی آتش از روز جمعه فراخوان شدند که در این زمینه موفق عمل کردند ولی به لحاظ آلودگی مناطق صفر مرزی به مین، امکان عملیات اطفای زمینی میسر نیست و تنها به کمک یک فروند بالگرد وزارت دفاع و پشتیبانی، کار مهار آتش ادامه دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از حضور عباسعلی نوبخت، رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در مریوان خبر داد و افزود: جلسه مدیریت مهار آتش جمعه شب در مریوان برگزار و راهکارهای تسریع در اطفای آتش بررسی شد. شریفیپور افزود: نیروهای مردمی، ارتش، مرزبانی و سپاه نیز در عملیات اطفای آتش مشارکت دارند. جنگلهای 4 منطقه مریوان از روز پنجشنبه ۱۲ مرداد دچار آتشسوزی شد که عملیات اطفا در ۲ منطقه موفق بوده و در ۲ منطقه دیگر ادامه دارد. مریوان در ۱۰۰ کیلومتری غرب سنندج، مرکز استان کردستان واقع است.
* آتش در ۲ نقطه از جنگلهای مریوان مهار شد
استاندار کردستان ابراز امیدواری کرد آتش در نقطه باقیمانده نیز خاموش شود. اسماعیل زارعیکوشا عصر جمعه با حضور در مریوان در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: به دلیل پوشش گیاهی متراکم در مریوان، امسال برای چندمین بار است شاهد آتشسوزی در این منطقه هستیم. وی یادآور شد: از ساعت ۱۴ روز پنجشنبه آتش در 3-2 نقطه از جنگلهای مریوان آغاز شد و گروههای تخصصی منابع طبیعی، مردم و تشکلهای مردمی تلاش زیادی برای اطفای حریق کردند. استاندار کردستان با بیان اینکه تمام امکانات از ۱۰ شهرستان استان برای اطفای حریق در مریوان مستقر شده است، افزود: دیروز قبل از ظهر تا حدود زیادی آتش مهار شده بود اما به دلیل وزش باد مجددا آتشسوزی آغاز شد. وی به پیگیریهای مجدانه و رایزنی با وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران و منابع طبیعی کشور برای اطفای آتش اشاره کرد و گفت: تمام امکانات مورد نیاز، از جمله یک تا 2 بالگرد دیگر تامین میشود و امیدواریم موفق به اطفای حریق در یک نقطه باقیمانده شویم. استاندار کردستان از عزم مردم و اعلام آمادگی آنان برای کمک به اطفای حریق تقدیر کرد و از نیروهای مردمی خواست همه کارها تحت نظارت مدیریت بحران و دستگاههای شهرستان مریوان انجام شود.
* حضور سپاه و بسیج تا اطفای کامل آتش در مریوان
سخنگوی سپاه دیروز با اشاره به موفقیت عملیات اطفای آتش جنگلهای مریوان در عصر دیروز (شنبه) گفت: بالگردها و نیروهای سپاه و بسیج تا تثبیت وضعیت و اطمینان از اطفای قطعی آتش در منطقه حضور خواهند داشت. سردار شریف تصریح کرد: به علت گسترش آتش و دشواریهای عملیات اطفای زمینی، تعداد ۲ فروند بالگرد نیروهای زمینی و هوافضای سپاه پاسداران به منطقه اعزام شده و به پشتیبانی عملیات از آسمان و تسریع فرآیند مهار و اطفای آتش در جنگل پرداختند.
ارسال به دوستان
سازمان هواشناسی نسبت به بارشهای سیلآسا و احتمال آبگرفتگی معابر در 8 استان طی روزهای آینده هشدار داد
بارش باران در نیمه تابستان
به دنبال فعال شدن سامانههای بارشی تابستانه، سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و احتمال آبگرفتگی معابر همچنین بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها در 6 استان هشدار داد. این سازمان با صدور هشدار سطح نارنجی از تشدید فعالیت سامانه بارشی و رشد ابرهای همرفتی بویژه در ساعات بعدازظهر، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد، تگرگ در روز یکشنبه خبر داد.
بر اثر این مخاطره جوی آبگرفتگی معابر، سیلاب به صورت محلی، جاری شدن روانآب در مسیلها، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، صاعقه، در نواحی مستعد خیزش گردوخاک و تگرگ و وزش باد شدید موقت، خسارت به سازههای موقت از جمله بنرها، داربستها، تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال دور از انتظار نیست.
سازمان هواشناسی برای کاهش آسیبها و مخاطرات ناشی از این شرایط جوی اجتناب از تردد، توقف و اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها و مسیلها، احتیاط در سفرهای برونشهری بویژه در اطراف رودخانهها، عدم فعالیتهای کوهنوردی و جابهجایی عشایر، آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها را توصیه کرد.
* فعالیت ابرهای بارانزا بر فراز برخی استانها
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا نیز از وقوع رگبار موقت در برخی استانها و وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در مناطق مستعد کشور خبر داد.
صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی روزهای آینده در شمال استانهای آذربایجان غربی و شرقی، برخی نقاط استانهای اردبیل، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، سمنان، ارتفاعات استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز مرکزی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیشبینی میشود. وی افزود: دوشنبه تا چهارشنبه (۱۶ تا ۱۸ مرداد) این وضعیت در شمال غرب، دامنههای شمالی و جنوبی البرز مرکزی، برخی نقاط استانهای سمنان و اصفهان و استانهای واقع در دامنههای زاگرس مرکزی رخ خواهد داد.
به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در 3 روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در شمال و شرق هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب و جنوب شرق فارس رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک پیشبینی میشود. وی ادامه داد: سهشنبه (۱۷ مرداد) این وضعیت علاوه بر مناطق ذکر شده در غرب یزد و شمال فارس نیز مورد انتظار است.
ضیاییان گفت: طی 5 روز آینده در برخی نقاط شمال شرق و شرق بویژه منطقه زابل، بخشهایی از مرکز و دامنههای جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید، گاهی گردوخاک پیشبینی میشود. وی افزود: شرق دریای عمان در 5 روز آینده مواج خواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران یکشنبه (امروز) صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعتها با وزش باد با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و دوشنبه (فردا) کمی ابری، از بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با احتمال رگبار و رعدوبرق با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ضیاییان گفت: یکشنبه (امروز) اهواز با دمای ۴۸ درجه سانتیگراد گرمترین و زنجان با دمای 15 و همچنین شهرکرد با دمای ۱۳ درجه سانتیگراد خنکترین مراکز استان کشور هستند.
ارسال به دوستان
زندان رجاییشهر کرج تخلیه و تعطیل شد
با تکمیل جابهجایی زندانیان حاضر در زندان رجاییشهر کرج، این زندان معروف ایران، کاملا تخلیه و تعطیل شد. به گزارش مرکز رسانه قوهقضائیه، در راستای اجرای مصوبات سفر 17 فروردین سال جاری حجتالاسلاموالمسلمین محسنیاژهای، رئیس قوهقضائیه به استان البرز مبنی بر انتقال زندان رجاییشهر، با توجه به انجام مقدمات از سوی سازمان زندانهای کشور و هماهنگیهای انجامشده در این استان، تا روز سهشنبه 10 تیر 1402 نیمی از زندانیان تخلیه شده بودند و دیروز شنبه 14 مرداد تمام زندانیان ندامتگاه رجاییشهر به ندامتگاه قزلحصار منتقل شدند و این زندان تعطیل شد. پس از انتقال و خروج زندانیان از این ندامتگاه، در زمان حاضر زندان رجاییشهر که در یکی از بهترین نقاط استان البرز قرار دارد از زندانی تخلیه و تعطیل شده است. با انتقال زندانیان از رجاییشهر، مرحله بعد جهت انتقال کامل زندان رجاییشهر، پیگیریها و اقدامات از سوی سازمان زندانها جهت حصول توافق نهایی با استانداری البرز در حال انجام است. گفتنی است یکی از تأکیدات رئیس قوهقضائیه در دوره تحول و تعالی دستگاه قضا، انتقال زندانها از مراکز شهرها به حاشیه و بیرون از محیط شهری است. بهمنماه سال 1400 رئیس قوهقضائیه در جریان سفر به استان خراسان رضوی از زندان مرکزی مشهد بازدید کرد و دستور داد روند انتقال این زندان به خارج از شهر هر چه سریعتر اجرایی شود که با اقدامات سازمان زندانها این کار در حال انجام است. انجام این اقدام به منظور رفاه حال و آسایش شهروندان و دور بودن محیط زندان از فضای جامعه است که مقدمات ابتدایی آن برای برخی زندانها از قبیل زندانهای مرکزی شهرستانهای مشهد، زنجان، تبریز، کرمانشاه، یزد، و بیجار در استان کردستان فراهم شده است و در این رابطه مسؤولان قضایی در حال اتخاذ تدابیر برای انتقال این زندانها به خارج از محیط شهری هستند. گفته میشود با وجود الزام قانونی برای تخلیه زندانهای داخل حریم شهری، طرح مولدسازی نیز در تسریع تخلیه و تعطیلی زندان 60 هکتاری رجاییشهر موثر بوده است. بیمارستان، فضای سبز، مجتمعهای تجاری و تفریحی از کاربریهای احتمالی زندان رجاییشهر پس از تخریب ساختمانهای فعلی خواهد بود.
* امیدواریم انتقال زندانیان رجاییشهر به قزلحصار موقت باشد
به گزارش تسنیم، تخلیه زندانیان رجاییشهر و انتقال آنها به زندان قزلحصار کرج در حالی انجام شده است که برخی مسؤولان و شهروندان قزلحصار از این انتقال و احتمال دائمی بودن آن ابراز نگرانی کردهاند. حجتالاسلاموالمسلمین محمدی، امامجمعه شهرستان چهارباغ در خطبههای نماز جمعه نیز با اشاره به انتقال زندانیان زندان رجاییشهر گفت: با توجه به اینکه انتقال زندانهای کرج از جمله قزلحصار و رجاییشهر مطالبه مردم و مصوبه هیات دولت است، این انتقال باید هر چه زودتر انجام شود. وی افزود: تعطیلی زندان رجاییشهر اقدام خوبی بود اما انتقال جمع زیادی از زندانیان رجاییشهر به زندان قزلحصار موجب نگرانی مردم منطقه شده است و امیدواریم این اقدام یک اقدام موقت باشد. امامجمعه شهرستان چهارباغ تأکید کرد: انتقال زندان قزلحصار نیز طبق مصوبه هیات دولت خواسته جدی مردم استان است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|